Nicolas Anelka magabiztos a BL-t illetően

Nicolas Anelka úgy érzi, hogy az új klubja mindennel rendelkezik ahhoz, hogy májusban akár a BL-döntőt is megnyerje. A keddi Celtic elleni meccs előtt nyilatkozva a volt francia válogatott határozottan magabiztosnak tűnt.

Anelka Nicolas_2.jpg„Az összes összetevővel rendelkezünk ahhoz, hogy jól teljesítsünk Európában, azonban természetesen nagyon kemény dolgunk lesz” - mondta a Daily Record munkatársainak a januárban Torinóba költözött tapasztalt csatár.

„A Juventushoz való igazolásom egyik oka az volt, hogy hiszek abban, hogy a csapat rendelkezik a megfelelő minőséggel az idei Bajnokok Ligájának a megnyeréséhez. Az első edzéstől fogva nyilvánvaló volt számomra, hogy a csapatnál megvannak a megfelelő minőségű játékosok és az eltökéltség a trófea elhódításához.”

Nicolas Anelka tudja, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy csapat sikeres legyen Európa legjelesebb klubtornáján, lévén, hogy a Real Madrid mezében már sikerült magasba emelnie a trófeát 2000-ben.

„Az álmom még egyszer megnyerni a kupát, még mielőtt visszavonulok” - tette hozzá a Sanghaj Senhua egykori játékosa. „A Chelsea mezében már sikerült megközelíteni ezt a célt, azonban nem elégszem meg a megközelítéssel.”

Ugyan a Wembley stadionban aratott szezonvégi győzelemről álmodozik a játékos, a Celtic elleni meccset megelőzően Nicolas Anelka tisztelettel beszélt a Juventus soron következő ellenfeléről.

„Kemény meccs vár ránk Glasgowban” - tette hozzá a frissen igazolt csatár. „Glasgow a világ egyik leghíresebb és legintenzívebb futballvárosa. A Celtic szurkolói régóta várják, hogy csapatuk eljusson a kieséses szakaszba, és készen fognak állni a küzdelemre. A skót klub mellett szól, hogy nincs rajtuk semmilyen nyomás.”

Nicolas Anelka még nem mutatkozott be a pályán új csapatában, azonban úgy érzi, hogy kész bizonyítani képességeit. „Ha az edző úgy dönt, hogy pályára küld a Celtic ellen, akkor részemről készen állok a feladatra” zárta nyilatkozatát a számtalan klubot és országot megjárt csatár.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr375069365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2013.02.08. 16:10:32

„A Chelsea mezében már sikerült megközelíteni ezt a célt, azonban nem elégszem meg a megközelítésseI.”

Konkrétan te hagytad ki az utolsó tizenegyest a Manchester United elleni döntőben. Ha berúgod, lehet hogy még mindig játszotok.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása