Cáceres: "Meghatározó hét áll a Juventus előtt"

Martin Cáceres bízik abban, hogy hamarosan ismét fontos gólokat tud majd szerezni, ahogy a zebramezesek két olyan mérkőzés előtt állnak, amelyek komoly kihatással lehetnek a csapat szezonjának hátralevő részére is.

Caceres Martin.jpg"Egyértelmű, hogy megérezzük egy olyan játékos hiányát, mint Chiellini, de mindannyian komoly játékosok  vagyunk itt, s mindent megteszünk majd azért, hogy pótoljuk távollétében. Tudjuk, hogy mindenkinek a munkájára szükségünk lesz." - nyilatkozta a Mediaset és a Sky riportereinek.

"A góllövő formám? Gyakran szereztem gólokat a nagy csapatok ellen, de ez talán csak a szerencsén múlott. Azon leszek majd, hogy betaláljak a soron következő, fontos mérkőzéseken, akár már most azonnal, a Fiorentina ellen."

A védőjátékos, aki hét közben remek teljesítményt nyújtott az uruguayi válogatottban, a Spanyolország elleni barátságos mérkőzésen, elárulta, hogy a torinói csapat játékosai tisztában vannak vele, hogy a napokban milyen fontos mérkőzések következnek a Fiorentina és a Celtic ellenében.

"Tudatában vagyunk annak, hogy meghatározó hét áll előttünk. A Bajnokok Ligája egy lenyűgöző sorozat, s a Celtic egy kiváló csapat, ráadásul idegenben játszunk majd."

"Ennek ellenére, pillanatnyilag teljes mértékben a Fiorentina elleni találkozóra összpontosítunk. Az ellenféltől függetlenül, mindig azzal a szándékkal lépünk pályára, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk, s megszerezzük a győzelmet."

Cáceres hangot adott annak a véleményének is, hogy nagyon sok mérkőzés van még hátra a szezon végéig, amikor eldől majd a bajnoki cím sorsa, így felesleges esélylatolgatásokba bocsátkozni.

"Az eredmények arról tanúskodnak, hogy nem sikerült fényesre a januárunk, de már túl vagyunk rajta. A Napoli volna a legfőbb vetélytársunk? Nagyon sok van még hátra a szezon végéig, s majd meglátjuk, mi sül ki a következő mérkőzésekből."

"A legtöbb vetélytársunk erősített, legfőképpen a Milan, Balotelli érkezésével, de mi továbbra is csak saját magunkkal foglalkozunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr385068409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2013.02.08. 10:12:13

Felettébb kíváncsi vagyok, meddig lesz rózsás Balo helyzete Milánóban, bár nekik nagy szükségük van a sok fiatal és szürke játékos között egy igazi csatárra, így akár be is válhat a srác hosszabb távon is, ha nem hoznak mellé konkurenciát, hogy a padon csücsüljön és agyaljon hülyeségeken.

Tony. 2013.02.08. 13:37:49

Nagyon sajnálnám, ha Cáceres nyáron itt hagyna minket, amire jó esély van. Remélem Isla-t visszapostázzuk és a jobb oldalon maradhat, mint 2.számú jobbhátvéd.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása