Matri és Quagliarella is mehet

A téli átigazolási időszak végéhez közeledve felerősödtek azok a hírek, miszerint Alessandro Matri és Fabio Quagliarella távozhat Torinóból. A Tuttosport értesülései szerint erre pedig még januárban sor kerülhet.

Quagliarella Fabio_háta.jpgNicolas Anelka 5 hónapos "kölcsönvételével" és Fernando Llorente nyári érkeztével nyilván már semmi gond sincs a támadó alakzattal, ezért a klub megválna legalább egy csatárától. A történetben Matri nevének felmerülése viszonylag egyértelmű, de  Quagliarella nevének felmerülése némi értetlenkedést szül, bár azt tudjuk, hogy nem felhőtlen a viszonya Contéval.

Mivel mind Matri, mind Quagliarella nagy megbecsülésnek örvend Olaszországban, valószínűleg nem lesz nehéz nekik másik csapatot keresni, ezzel párhuzamosan pedig a Bianconeri pénzt is akar látni az üzletből.

Az újság szerint a volt Udinese-játékost a Fiorentina szeretné megkaparintani, mert a lilák edzője, Vincenzo Montella nagy csodálója a csatárnak. Az excagliarist pedig a Juve idei egyik legnagyobb riválisa, a Lazio szemelte ki magának, aki a veterán Miroslav Klose helyettese lenne a fővárosiaknál.

Figyelembe véve a sok sérültet, akiknek táborát az ötödik csatár, Nicklas Bendtner is erősít, a klub elöljárói aligha engedik el mindkét támadót januárban. Viszont arra nagy a valószínűség, hogy egyiküknek el kell hagyni a Juventus Stadiumot.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr65048813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2013.01.28. 14:58:27

Na akkor. Én ezt a hírt úgy tudom, hogy Lisandro Lopezről még nem tettünk le, és megpróbáljuk mindenképpen elcsábítani a Lyontól. És ha ez sikerül (remélem), akkor Quagliarella távozik, mert Conte-val nincs túl jó viszonya mostanság, és a Fiorentinával szeretnénk a viszonyunkat is javítani az üzlettel, mert Jovetic lenne az első számú célpontunk a nyáron.

babo0410 2013.01.28. 15:03:10

Ja és én Matrit nem adnám el. Lehet nem megy neki most úgy, de legtöbbször legaláébb a mezőnyben hasznos, és ha formába lendül iszonyat jó csatár. És ezért kellenének jó szélsők, akik tudják segíteni remek lasztikkal a 16-oson belül is.
www.youtube.com/watch?v=rXIsHaS4tMA

Barolo 2013.01.28. 15:04:09

Matri eladása egy reális opció jelenleg.....Q-nak mindenképpen maradnia kellene még egy fél évet.... Anelka gyakorlatilag Bendtner helyére érkezik, szóval két csatár eladása szerintem teljesen irreális.....ha Q (vagy Matri) eladása hozzá segítene minket Jovetichez, akkor hajrá, de erre nem látok túl sok esélyt.
Forza Juventus!

juve28adam 2013.01.28. 15:05:29

Q lehet ,hogy a legeredményesebb csatárunk ,de Én nem kedvelem(persze elismerem), tőlem mehet, a piacon az egyik legszalonképesebb csatárunk, kaphatunk ért 10 millió körül, ami nagyon okés. (nem fog hiányozni)

Matri...Akármennyire is falábú az elmúlt időkben Én továbbra is kedvelem a srácot, szimpatikus alak, aki most nincs formában. Lehet meghurcoltok ,de maradhat(legalábbis ebben a szezonban még tuti) ,mint sokadik számú csatár, hiszen Ő legalább nem sír ,ha a padon ücsörög. (viszont ,ha nem javul a formája nyárig ,akkor....)

juve28adam 2013.01.28. 15:07:44

Amúgy írjátok itt Jovetic-et.... Én nem vagyok tőle elájulva.... Idén se sokat mutat szerintem.(vagy csak többet várok tőle...)

Szerintem Őt elkéne már felejtsétek...

m.martin91 2013.01.28. 15:07:59

Felőlem mindkettő mehet amerre lát, egyiket sem kedvelem, sőt, kifejezetten rühellem. Ettől függetlenül egyikük sem fog távozni, ezek a csak a szokásos Matri-Quagliarella pletykák, amik minden átigazolási időszakban felmerülnek. Majd esetleg nyáron komolyabb változások lehetnek.

Barolo 2013.01.28. 15:08:19

@babo0410: Ha egy formában lévő Matri neked iszonyat jó csatár, akkor nem tudom mit mondasz egy Falcaora vagy Messire..... nálam a formában lévő Matri felett is van még két jobb szint..... ráadásul egy Juve szintű csapat ennél több türelmi időt nem adhat egy csatárnak (főleg nem 28 évesen) mint amit Matri kapott. Menjen és bizonyítson máshol, sok sikert kívánok neki!
Forza Juventus!

regularjohn 2013.01.28. 15:14:36

én épphogy q-t tartanám meg, számomra az idei szezonban egyedül ő teljesített elfogadható módon, matri mehet isten hírével.

devil-z 2013.01.28. 15:14:46

Nagyon örülnék ha megszabadulnánk Matritól, évek óta nem láttam így szenvedni valakit a pályán mint őt.

Quagliarella ha megkapná azt a bizalmat mint pl. vucsinics akkor messze a legeredményesebb csatárunk lenne. A hullámzó teljesítményéhez szerintem nagyban hozzájárul ez a rendszertelen játéklehetősége.

Kettejük közül egyértelműen őt tartanám meg, bár érte sem bánkódnék ha bevonnánk mondjuk egy Higuaín-üzletbe (nyilván nem fogjuk)

MarekCsont 2013.01.28. 15:17:38

@babo0410: fejezd már be ezt a Matri szopást, de komolyan! Mindenki unja már itt a blogon, te nem unod még? Minden post alatt arra lyukadunk ki, hogy Matri az "iszonyat jó csatár" ... Uramatyám kajakra nem hiszem el hogy te ezt komolyan gondolod, mi kell ahhoz hogy ő formába lendüljön mondd már meg??? a 3 szezon közül amióta itt van, a legjobb szezonjában 33!!!! meccsen 10 gólig jutott, úgy hogy DP papánk a lábára varázsolta a labdákat.. és 28 éves! A te hozzáértésed a focihoz, vagy a játékosok megítéléséhez egy nagy 0! A Fior pedig egyértelműen azért vásárol össze ennyi támadót, mert Joveticet a nyár folyamán eladják, ezt még a vak is látja. Nem tudom mennyit javítana egy Q eladása nekik a két csapat közötti viszályok között, de ha te úgy hiszed hogy ezzel az üzlettel megpuhítjuk a Fiort, és ennek eredményeképpen eladják nekünk Joveticet, akkor úgy legyen!

Tony. 2013.01.28. 15:19:05

Előbb-utóbb nyilvánvaló,hogy mindkettő távozni fog, de nem hiszem, hogy az most télen lenne. Különben is 3 nap van hátra.

Ha Q-t eladnánk (mint a legjobb befejezőnket) az óriási hiba lenne, mert Vuci-Gio nem az a típus, Matri fogalmatlan, Anelka-tól meg ki tudja mit várhatunk.

MarekCsont 2013.01.28. 15:20:12

És ahogy látom megint a szélsőket hozod... Igen, ha jó szélsők vannak akkor tulajdonképpen mindegy ki áll a 16 oson belül mert csak bele kell érnie.. De Matri még ehhez is kevés! Ha megnézed ezt a videót, amit simán kinézek belőled hogy te csináltad Matriról :D Láthatod hogy pocsék csatár, lövéseinek 90%-át nem is helyezi hanem belerúgja a kapusba és vagy bepattan róla vagy nem... Nézd meg jobban, és aztán istenítsd :)

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.01.28. 15:26:50

Ha eladnánk q-t és mártikát, a befolyt összeget kiegészítenénk és vennénk egy normális csatárt, sokkal előrébb lennénk. Q-t én jobban bírom, de sajna már nem az igazi. Matri meg egy rakat szánalom. Annyit tölt az ellen kapuja előtt, h oda is költözködhetne, de gólt azt szökőévente rúg. Treznek a lába nyomát sem csókolgathatná!

Apuleius 2013.01.28. 15:32:21

Nekem se Matri, se Quagliarella nem fog hiányozni, ha egyszer úgy alakul, hogy megszabadulunk tőlük. Az már most borítékolható, hogy mindkét játékosért a töredékét kapjuk majd annak az összegnek, amennyiért vettük őket.

Amúgy az azért fantasztikus, hogy Amálka személyében már most meg van a virtuóz csatárerősítésünk. Marotta általában az átigazolási időszak legutolsó napjáig szokott várni az ilyen nagyszabású manőverekkel.

MeGmOnDtaM 2013.01.28. 15:33:03

Az eddigi meccsek/aktivitás/statisztika alapján egyértelműen Matrinak kell mennie ... Q fényévekkel technikásabb (ezt nem lehet elégszer kiemelni, Skysporton rengetegszer ámultak a kommentátorok Q egy-egy labda átvételénél+csapatjátékánál+góljainál), szerintem van annyira sokoldalú, mint Gionvico és Vucsi - nem csak áll, bénázik, megbotlik a saját lábában mint Matri ...
Bendtnerrel már szerintem nem is számol Conte (sérült, láthatatlan és amúgyis elengedik), az ésszerűség meg azt diktálja, hogy egy pedig csatárt eladjon..

juve28adam 2013.01.28. 15:37:39

Ha valaki távozik az először Q lesz ,ebben biztos vagyok, hiszen sok van már a rovásán és szerintem Conte se csipázza.(Zeman-os Roma eset; odaszólunk lecseréléskor stb...)

babo0410 2013.01.28. 15:43:26

@MarekCsont: Én meg az ilyen tapló hsz-eket unom! Matri akármennyire is fáj neked igen is jó csatár. nem egy Falcao, vagy Messi szint, de jó csatár. És igen is befér a Juve keretébe, ha formában van. Lehet neked ez nem tetszik, de ez így van. Matrinak és Q-nak amúgy a legnagyobb baja az, hogy lehetőséget kéne kapjanak, és nem ilyen 1 meccset játszanak kettőt nem szinten! Am meg miért ne hozhatnám elő Matri, ha a cikk pont vele is foglalkozik?

rockitbaby 2013.01.28. 15:47:51

A baj az, hogy túl kevés az idő ahhoz, hogy akár csak egy csatárt is vegyünk még, ha eladunk egyet. Láthattuk, hogy ennél több idő sem elég rendes csatárhoz, pláne a téli szezonban. Én amondó vagyok, hogy jön Anelka, és per pillanat maradjon még mindkettő. Így legalább mennyiségre megvagyunk, ha már minőségben vannak is hiányosságok... Aztán nyáron jöhet a takarítás. Llorente érkezik, marad Vicunic, Giovinco, ez eddig három, ha elpasszoljuk Matri+Q valamint befektetünk, akkor jöhet egy jó csatár, és én megpróbálnám még Immobile-t visszahozni. Matri+Q ha megy firenzébe pénz mellett Jovetic-ért, akkor sem sírom össze magam. És azért a Llorente, Vucinic, Giovinco, Immobile, Jovetic ötös már nem lenne annyira rossz. Persze a másik montenegróival bilibe lóg a kezem, de Immobile nagyon is reális. Befuthatna bár egy fiatal csatárunk úgy mint a Milan-nál a fáraó...

juve28adam 2013.01.28. 15:49:44

Eladjuk az egyiket és a helyére feljön Beltrame :))

babo0410 2013.01.28. 15:56:28

@rockitbaby: Immobile helyett Beltrame vagy Boakye szerintem azok alapján, amit eddig láttam belőlük jobb megoldás lenne.

Trieszt120506 2013.01.28. 15:56:54

Matri az mehet Isten hírével. Q-t még mindig többre tartom mint Vucinic-t, a montenegrói hozzáállása nevetséges, és dühítő, felőlem ő is mehetne...

pedronegro (törölt) 2013.01.28. 16:06:57

Matri és Q két középszerű, "seria a"-ban pedig kifejezetten jónak számító támadó. Q ráadásul játékperc/gól mútatóban az egyik legjobb és az ő mellőzése Conte egyik legnagyobb faszsága, mert szerelmének annak a balkáni cigánynak mindenképp játszania kell pedig a legtöbb támadásunk rajta hal el, ha meg néha bejön neki valami akkor meg ő a megváltó.
Amúgy meg nagy hiba volna bármilyek csatárunktól is most januárban megválni mert nem állunk jól ezen a téren, valamelyik meg úgyis mindig sérült. Nyáron se feltétlenül kell erőltetni az eladásukat! Honnan tudjátok kit hozna a nagy Marotta a helyükre? Valszeg ugyanolyan középszereket, lecsapna Boriellora megint vagy Gilardino-t venné elő vagy a sampdoria-ból kezdene kukázni? Persze úgy, hogy olcsón elad és drágán vesz! Csak emiatt nincs értelme ezeknek a transzfereknek, amúgy kellene a minőségi váltás mint hogy Vucinic-nak is egy középcsapatban volna a helye és nem itt!

Cannavaro 2013.01.28. 16:08:42

is@babo0410: matri, mint iszonyat jó csatár?????????????? ne haragudj, de nekem az az érzésem, te rádiban hallgatod a meccseket....arab nyelven!!! én tiszteletben tartom a véleményed, de ezen jót röhögtem!!!

Gabuero 2013.01.28. 16:24:35

Allitolag Llorente sulyosan leserult lehet megse igazoljuk le
...

ejhaa 2013.01.28. 16:30:34

@pedronegro:
"mert szerelmének annak a balkáni cigánynak mindenképp játszania kell pedig a legtöbb támadásunk rajta hal el, ha meg néha bejön neki valami akkor meg ő a megváltó."
az egyik S.Stallone vagy B.Willis filmben volt egy szösszenet"néha vannak jó pillanataim"

Direct_01 2013.01.28. 17:14:26

Q-t sajnálnám de legyen.Ha ő is távozna, akkor mehet,Matri neked pedig csak szebb jövőt kívánnék,irány a Napoli!Végre a Juve hasznos tagja lehetnél ha őket erősítenéd,a Milanba ne menj mert ott még magadra találnál a végén,bár kétlem.

Gabuero 2013.01.28. 17:29:32

@Tony.: jo most ertem haza felmeek fb mindeoz ez a hir mondom fasza :D mostmar tudom nem olyan komoly

Jozef26 2013.01.28. 17:43:43

Nem igazán értem honnan veszitek, hogy Q-nak rossz lenne a viszonya Conte-val. Ha ez így lenne, akkor nem játszatná őt... volt már erre példa. Lehet, hogy van olyan meccs, amikor nem kerül helyzetbe, de ez nem csak az ő hibája. Ha labdákat kap helyzetbe hozza magát.

ToTTy-Juve 2013.01.28. 19:28:50

Szerintem sem fog egyik sem távozni a télen, a nyár meg még messze van. Szóval kacsa hír...de ha már itt mindenki véleményezi a csatárokat, akkor Matri már reménytelen, mint Boriello volt nálunk. Q-nak most jól megy, viszont Contéval való nézeteltérése miatt bomlasztja a csapatszellemet, így bár hozza a minimális szintet, ha a kapcsolatuk nem javul a közeljövőben, akkor inkább menjen. Gio is szegény csak küszködik a pályán, Vuci-val szépen meg szokták érteni magukat, csak hát az utóbbi időben a montenegrói baromira nem hal meg a többiekért a pályán (fáj a lába ide vagy oda, viszont Contétól így is több bizalmat kap, mint Q, pedig az talán jobban meg érdemelné és morálisan is közelebb hozná őket újra).Bentnert én már el is felejtettem, Anelka csak egy epizódszereplő lesz, hogy jó vagy rossz, az csak tőle függ. Llorente pedig már biztosan érkezik, viszont ő is "fostalicskának" tűnik nekem, egy következő Luca Toni - de ebbe meg ne legyen igazam. Immobile és a többi fiatal tehetség pedig valszeg muzsikánálnak tálunk a bizonyítási vágy miatt (ahogy Gio is be indult VÉGRE); a csatársorban én legalább is többe nézek egy motivált fiatal gazellát egy öregedő róka mellett (kivéve ha az a róka a mi Capitanónk szintje lenne). Szeretnék már látni egy ígéretes játékost 24 év alatt a támadósorban megfelelő játéklehetőséggel.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása