Conte és Bonucci két mérkőzésre szóló eltiltást kaptak

A Juventus mestere, Antonio Conte, valamint Leonardo Bonucci egyaránt két mérkőzésre szóló eltiltást kapott büntetésül a Genoa elleni, 1:1-re végződött bajnoki találkozó lefújását követő heves tiltakozások miatt.

Conte Antonio.jpgAz Öreg Hölgy játékosai és vezetői azt követően mutatták ki nemtetszésüket, hogy a mérkőzés utolsó pillanataiban a játékvezető nem ítélt büntetőt Granqvist tizenhatoson belül elkövetett, egyértelmű kezezése miatt. Conte és Bonucci keresetlen szavakkal illették a mérkőzést vezető Guidát.

A sérüléséből lábadozó Giorgio Chiellini egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a lelátóról beszaladt a pályára, hogy a bírókkal vitatkozzon az esetről.

A Juventus igazgatója, Beppe Marotta február 18-ig tartó eltiltást kapott.

A zebramezesek soron következő ellenfelei a Chievo, majd a Fiorentina együttesei lesznek az olasz bajnoki címért folytatott küzdelem során.

Conte és Bonucci 10 ezer eurós pénzbírságot is kapott, míg a Juventusnak további 50 ezer eurót kell majd fizetnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1005049487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2013.01.28. 17:18:28

Várható volt. A bíró szent és sérthetetlen. Így van ez minden ligában. Ezek bármit megtehetnek, meccseket, trófeákat döntenek el a rossz ítéleteikkel, de őket a világon senki nem vonhatja felelősségre. Ha pedig valaki ezt megteszi, akkor elmeszelik.

Chiellini mikor tölti le az eltiltását? Miután hivatalosan is felépült vagy a következő fordulóban? Ha utóbbi, akkor sok értelme volt eltiltani...

Trieszt120506 2013.01.28. 17:22:33

"A sérüléséből lábadozó Giorgio Chiellini egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert a lelátóról beszaladt a pályára, hogy a bírókkal vitatkozzon az esetről."

Ja, ez engem is érdekelne. Mert annyi, hogy egy meccsel a valóságos előtt jelentjük be, hogy "felépült". Oszt jó napot!

Amúgy meg bekaphatják!

Tony. 2013.01.28. 17:22:33

Ezek szabályok, nem ők az elsők akik emiatt eltiltásban részesülnek.

Bonucci nagy veszteség.

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.01.28. 17:23:38

Megint kezdődik. Annyi a sérültünk plusz most eltiltott, h lassan alig tudunk összeszedni egy vmire való kezdőt. Azt a kukás drukker bírót, akinek "nem volt szíve befújni a tizit" a helyszínen le kellett volna lőni! Nagyon meg akarják nyeretni a kukásokkal a bajnokságot. Persze ez a köcsög nem kap semmi büntit, mert nem jelezte a kezezést. Nálunk meg a wc-s nénit is eltiltják lassan.
Csoda lesz, ha egyáltalán behúzzuk a bajnokságot. Ha így folytatjuk a realitás a 2., 3. hely lesz.

Trieszt120506 2013.01.28. 17:25:02

Ja ás amúgy, ha Chiellini már a pályára "szaladgál", akkor nagy baja nem lehet.

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.01.28. 17:26:01

Ja és persze ezeket a mocskokat tisztára mossák a fogadási csalások miatt is!

hellan (törölt) 2013.01.28. 17:28:21

Izgalmas lesz nézni a Fio ellen a Barza-Marrone-Cáceres összeszokott védelmet. :D

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.01.28. 17:30:48

hellan: aha, vagy a Barza-Marrone-Peluso összeszokott védelmet... Legalábbis remélem, h peluska még így sem fog színre lépni...

hellan (törölt) 2013.01.28. 17:37:01

@Kotrevák Kelly: Remélem Jovetic formán kívül lesz, mert ha nem...:/

Jozef26 2013.01.28. 17:54:50

Szánalmas bűnszövetkezet. Az egész bajnokságot fel kellene számolni legalább 10 évre. :) Ahelyett, hogy visszanéznék videón a meccset és eltiltanák a bírót, megint minket meszelnek el. Ezen én már csak nevetni tudok.

babo0410 2013.01.28. 17:58:34

@hellan: Ahogy néztem, még Jovetic nincs olyan formában, hogy tőle kéne tartani. De remélem annál jobban fogunk teljesíteni, mint ősszel! Most nagyon kéne a győzelem!

Barolo 2013.01.28. 17:59:07

Szerintem az korrekt, hogy védik a bírókat és nem hagyják, hogy bárki lerohanja őket, ez minden normális bajnokságban így lenne... ami viszont probléma, hogy ekkorra hiba után ami ráadásul a meccs legvégén volt, én valami jelképes büntetést adtam volna és hát persze az is hozzá tartozna egy ilyen durva hiba után, hogy a bíró nyilvánosan bocsánatot kérne és eltiltanák min. 1 hónapra.
Forza Juventus!

Szabi85 2013.01.28. 18:57:58

Vicckategória ez a bíráskodás. Tényleg nevetséges volt, hogy kaptuk meccsről meccsre a tiziket és kiállításokat. De ez a szombat esti bíráskodás is vicckategória volt.

Ennyit tudnak?

ToTTy-Juve 2013.01.28. 19:05:36

Azzal én is egyet értek, hogy kiállnak a bíróik mellett, de ha hibáznak, akkor basszus büntetést Olaszországban is kellene rájuk mérni (pl. eltíltást). Csak a gond az, hogy eleve szar ügy, hogy a bírókat védeni kell, mert olyan szarul csinálják azt, amit... hogy saját tekintélyt nem tudnak kiharcolni a pályán - pancserek! Viszont szerintem ott sincsenek ők sem túl fizetve és ha valakit eltíltanak, nem tolong még 1000, hogy a helyébe lépjen. :(
Na mindegy a bíró hibázott, de Platini nagyobbat, amikor 6 főre emelte a mérkőzésenkénti bírók számot a videobíró helyett - pláne úgy mekkora hiba, hogy a bíró és a gólbíró nem konzultál - ismét csak azt mondom, pancserek!
Viszont haragszom a csapatra is, mert rá ültek az 1 gólos előnyre és nem hajtottak a biztosabb előnyért (idén harmadszor, egyszer ki is kaptunk emiatt). Haragszom Contéra, amiért már nem tüzeli fel a srácokat úgy, mint azelőtt, hogy második félidő első 15 percében szinte mindig gól szülessen. Éppen ezért azt mondom, hogy talán jól is jön Conte eltiltása és lehet ez fogja visszahozni a csapatot a nyerő útra. Conte mondja mindig, hogy csak a következő meccsre kell koncentrálni, viszont nem az aktuális meccs közben.

MdewC 2013.01.28. 19:23:01

Nekem az a véleményem, hogy a püdös p.cs.j.t annak a bírónak ill vezetőnek, aki ellenünk ítél bármit is, ráadásul tévesen!

pedronegro (törölt) 2013.01.28. 19:41:52

Majd ha mi kezezünk és nem fújják be majd akkor is neki megy a bírónak Conte és Bonucci??? A birói tévedések mindig voltak és lesznek is, egyszer a javunkra egyszer a kárunkra. Conte-nak az öltözőben a játékosokkal kellett volna üvöltöznie hogy mi a faszért nem vezetünk már 2-3 góllal egy kiesőjelölt Genoa ellen és nem a vakegér bíróval kellett volna perlekedni és osztani az észt! Bonucci meg egy suttyó, mindig jár a pofája, vagy feldobja magát most meg keménykedett egyet. Így nem viselkedhett senki a juventusnál, Conte pláne nem hisz vezetőedző, plusz nem rég töltötte le az eltiltását tudnia kellene hogy rá vannak szállva, csak erre vár mindenki hogy belénk rúghasson mi most erre adtunk megint esélyt. A pályán kell minden kritikusunkat és ellenfelünket elhallgattatni úgy hogy az első perctől az utolsókig küzdünk és nem lötyögünk. Én vágom hogy a játékvezető hibázott de mi is amikor már megint egy gól után leálltunk, megértem az indulatokat is de ez nagyon meggondolatlan cselekedet volt.

Majki4 2013.01.28. 19:48:50

@pedronegro: Conte hirtelen felindulásból támadta meg a bírót, miután ő tudjuk mivel magyarázta az elmaradt tizit. Amúgy gondolom a srácok is kaptak utána az öltözőben.

Lord Viktor 2013.01.28. 19:48:50

@pedronegro: Ha fontos pontokért megy a meccs és a csapat játéka döcög, és az utolsó utáni pillanatban azért nem ítél meg a bíró egy teljesen jogos tizenegyest, mert beszart, akkor te is agyf@szt kaptál volna. Conte is lenyilatkozta, hogy azért keltek ki magukból, mert a gólbíró is kerek perec megmondta ott helyben, hogy az tizenegyes és a bíró saját szavaival mondta azt, hogy "nem volt kész arra, hogy büntetőt adjon". Conte maga mondta, teljesen elfogadta volna, ha a bíró nem látta volna az esetet, mert az előfordul, de ez egy vicc. Én megértem a kirohanásukat, attól függetlenül, hogy ezt a hígfost genovai bagázst ugyanannyival kellett volna hazaküldeni, mint ősszel a Pescarát.

pedronegro (törölt) 2013.01.28. 20:21:21

@Majki4: @Lord Viktor: Srácok! Magunk alatt vágjuk a fát! A soron következő két meccsünkön Conte és védelem nélkül, nyakunkon a Napolival. Ez a kirohanás most nagyon nem fért bele és lehet hogy csak ezután isszuk meg a levét. Két fordulóval később ha esetleg beelőz a Napoli, akkor is ilyen megértőek lesztek majd????

deluxe93 2013.01.28. 21:10:48

Contet egyetlen egy dolog miatt tudom hibáztatni,azért hogy ő ment oda kiosztani a bírót nem valami segédember aki nem olyan fontos,de jól tették hogy elhajtatták a k*rva anyjába azt flegma kis pöcst.

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.01.28. 21:32:51

Lord Viktor: "Conte maga mondta, teljesen elfogadta volna, ha a bíró nem látta volna az esetet, mert az előfordul,"
Hány bírónak, partjelzőnek, meg gólbírónak kell a pályán lennie ahhoz, h ilyen esetek ne fordulhassanak elő??? Az hogy nem látta az a nyomorék kukás bérenc bíró a kezezést, nem kifogás, mert rajta kívül mindenki és a gólbíró is látta. Nem azért vannak a partjelzők, meg a gólbírók, h segítsék a bíró munkáját??? Ha vmit nem vesz észre, akkor jelezzenek???Ha nem, akkor minek???
Ettől függetlenül nem ezen kellett volna múlnia a meccsnek. Megérdemeltük! Ha ilyen lélektelenül, pontatlanul játszunk ezután is, akkor meg is érdemeljük, ha elbukjuk a bajnokságot.

danimester1 2013.01.28. 22:15:53

Na végre egy csapat akin példát lehet statuálni!A büntetés jogos,most aztán jól megnehezítettük a dolgunkat.Ha ez így folytatódik tovább lemondhatunk a címvédésről.Fent már eldöntötték,hogy a zebrák nem védhetik meg a címüket.Szó mi szó azért kíváncsi lennék,hogy az az elvetemült bíró kap-e valamilyen büntetést.Bonu,Chiello,Conte nincs csatár elég nehéz lesz.Természetesen egyből beugrik a napoli fellebbezése,kíváncsi lennék ha mi fellebbeznénk(hivatkozva a sérültekre a súlyos tévedésre) mit mondanának.(visza nem vonnák csak csökkentenék-e egyre?)Marotta meg egy f@sz@ gyerek volt és kimerte mondani,h nápolyi bírót h küldhettek,már el is kaszálták.Ilyet más csapatnál nem tapasztaltam.(még)
@pedronegro: Egyetértek a mondandóddal teljes egészében.Viszont amikor ez "a bírói tévedések kiegyenlítik egymást" már nagyon átesik a ló túloldalára azt nem lehet bírni cérnával,pláne akkor amikor a csapat amúgy is gödörbe van.(Igaz profikról beszélünk,de ők is csak emberek)

west30 2013.01.29. 00:01:51

Profizmus ide vagy oda van mikor az embernek ki kell állnia magáért vagy éppen a csapatáért ez most egy olyan pillanat volt,egyébként ennyi "csapás" néha a visszájára sül el reméljük most is így lesz.

regularjohn 2013.01.29. 00:02:05

egyre mélyebbre süllyed a figc...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása