Anelka lehet a Juventus legújabb támadója

A francia média értesülései szerint újabb fordulatot vehet Beppe Marotta csatárkeresési odüsszeiája, mivel a Shanghai Shenhua támadója, Nicolas Anelka akár órákon belül aláírhatja szerződését a Juventus csapatával.

Anelka Nicolas.jpgA L'Equipe arról számolt be, hogy a 33 esztendős játékos tárgyalásokat folytat az Öreg Hölggyel, s még a hétvége előtt szignózhatja szerződését az olasz bajnokkal.

A számos európai csapatot megjárt támadó, aki a Bajnokok Ligájában is bevethető, vészmegoldást jelenthet Antonio Conte együttese számára, mivel eldőlt, hogy az Athletic Bilbao játékosa, Fernando Llorente csak nyáron teszi majd át a székhelyét Torinóba. 

A Kínai Szuper Liga küzdelmei a nyári hónapokban kerülnek megrendezésre, így egy rövid távú európai szereplésnek nincsen technikai akadálya.

Mindeközben a pletykák szerint a Fiorentina ajánlatot tett a Juventusnak Fabio Quagliarella kölcsönvételére vonatkozóan, azonban a 29 esztendős támadó ügynöke, Beppe Bozzo sietősen cáfolni igyekezett a híreszteléseket:

"Quagliarella nincsen az átigazolási piacon." - árulta el Bozzo a Sport Italianak. "A Juventus nem tájékoztatott minket semmiről, ezért úgy vélem, hogy ezek a történetek pletykák csupán."

Az olasz válogatott játékosa a jelenlegi bajnoki kiírásban holtversenyben a klub legeredményesebb góllövője hat találattal, amelyet 14 mérkőzés alatt termelt. Összesítésben eddig kilenc gólnál jár, vagyis csak eggyel kevesebbszer volt eredményes, mint Sebastian Giovinco.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr905043200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve28adam 2013.01.25. 23:24:04

pelenka, anyádka... eddig csak gyengültünk a mercato alatt :DD

remélem Lopez valami csoda folytán itt köt majd ki...

4Evorg 2013.01.25. 23:24:19

@tjunior: ott látok visszafejlődést, hogy pár éve egy Del Piero és egy Trezeguet nevű úriember állt az ellenfelek 16-osának vonalánál, de említhetném Ibrahimovicot is, most pedig egy Anelka - Matri, ha ez neked nem visszafejlődés, akkor semmi. És lehet azzal jönni, hogy megváltoztak a gazdasági viszonyok, ami igaz is, de ez nem indokolja az ilyen mértékű minőségbeli visszaesés, úgy, hogy volt és van is a piacon jobb alternatíva. De látom te sem tudsz komplexen szöveget értelmezni, nem összeségében van bajom a teljesítménnyel, hanem elemeit nézve, jelen esetben a csatárkérdéssel van bajom.

ejhaa 2013.01.25. 23:27:09

bazdmeg..remélem ez az üzlet nem kötődik meg!minek egy zsoldos a csapatba?Inkább L.L

4Evorg 2013.01.25. 23:30:09

@4Evorg: főleg úgy, hogy Del Piero-t kineveltük, Trezt a Monacoból, Zlatant pedig az Ajaxból hoztuk (tehetségekként), tehát ők sem 30-40 milliókért kerültek a klubhoz, hanem ésszerű, gazdaságos megoldásként. Ilyeneket nem tud Marotta, mert egy Anelka nem is ésszerű, nem is jó (bár mondom, azért hátha beválik), és nem is gazdaságos.

babo410 2013.01.25. 23:34:59

@danimester1: Mivel a Lyon abban a helyzetben van, mint mi a Secco által igazolt, és eladhatatlan játékosokkal, hogy szabadulnának tőle, de nem akarnak nagyon rosszul járni, mi meg sokat nem akarunk rá költeni, és nem akarjuk opcióval. Ilyenkor pont jó lehet, ha látják, h van más opció is, és nem feltétlen ragaszkodunk a játékosukhoz.
@4Evorg: Mivel nem tudjuk a fizetése mennyi, nem tudhatjuk, hogy le tudnánk-e igazolni. Sajnos a Pl-ben játszó játékosokat nagyon nehéz a Serie A-ba átcsábítani. Még egy Swansea-ból is. És én egyáltalán nem óhajtom Marottat dicsérni, de látni kellene, hogy nem ő mindig mindenért a hülye. Lehet vannak furcsa döntések, de mivel nem látunk a dolgok mögé kár minden cikknél eszetlenül köpködni. Ha a hozzászólók többsége nem támadná folyton ilyen durván Marottat, hidd el, én se állnék neki folyton védeni.

babo410 2013.01.25. 23:39:29

@4Evorg: Fiatal tehetségeink most is vannak. csak sajna mostanában a bajnokságra az a jellemző, hogy a fiatalokat kölcsön kell adogatni. Anno meg mindenki beépítgette őket. Sajnos a Serie A rossz irányba fordult, ahonnan mostanság elindult valami az ellenkező irányba, csak elég lassan.

Drughi Di Bianconeri 2013.01.25. 23:41:09

@danimester1: na igen ez a másik,ami felb@sz, pl: a Iaquinta ügy:3 Mát kap lelátó koptatásért ? :D
Moussa Sissoko 2,5-be került...vannak még ehhez hasonló anomáliák Marrotta munkásságával kapcsolatban, szép számmal - sajnos.
@4Evorg: egyet értek veled ! annyival egészíteném ki, hogy amivel még bajunk lehet - joggal, az a bal szélső/bal hátvéd poszt, mert OK, imádjuk Asa-t, de ő nem szélső !
kik vannak erre a védő/szélső posztra ? De Ceglie ,és az olasz labdarúgás nagy reménysége Peluso :D
a 2 együtt nem tesz ki 1et, míg a Napoli szépen elcsente Armerot, fillérekért, holott ott van nekik Zuniga, a liga legjobbja a poszton
látod Babo, nem mindenhez kell 20-30-40 M, egyszerűen Marrotta nem elég fifikás, rafinált ahhoz,hogy maradéktalanul jól végezze a munkáját
Arról nem is beszélve,hogy - és ebben rá hasonlítasz, tán csak nem ő az apád ? :P - mindenbe beletörődik: "ha nem jön össze A, akkor jó lesz Zs is",mintha még mindig a Samp-nál dolgozna...

Magyar Közöny 2013.01.25. 23:50:12

Ha még Matrit elpasszolnánk, azt mondanám oké,nálunk már a saját szintjét sem fogja hozni, Q-t azért hagynám, de ha ennyire perifériára szorult, akkor érdemes lépnie.
Na de Anelka? Szavakat nem találok rá, ha ez igaz. Az ilyen típusú játékosok a legmesszebb esnek a Juve játékosfilozófiájától. Még Drogba oké, fél,1 év simán lenne benne, de ő. Bár ha jön, remélem annyi meccse lesz, mint Luciónak volt...

Márió Elek 2013.01.25. 23:51:15

Nem értem itta Juventus szurkolókat,én se hiszem, hogy anelka kellene de amit babo is ír van benne realitás,ti se láttok a "színfalak" mőgé nem tudhatjuk hogy mit miért tesz nem hiszem hogy marotta lenne csak a hibás ezen döntésekben,nem hiszem hogy centi nem szól e bele az igazolsáokban,én se örülök Anelkának,s sose volt sezritnem klasszis,ettöl függetlenül leeht hogy nálunk jó lesz lehet,hogy nem nem csak mi szokrunk pórul járni,mert sose leeht tudni mit hoz az igazolás, adjunk neki idöt lehet itt marottát szidni meg a tübbieket,de el kell fogadni egy semmik vagyunk itt mi mint szurkolok,mi csak azt tehetjük amit eddig is csapatért élünk és halunk és bízunk benne mint mikor szarabbak voltunk,és álmdoztunk a jóról inkább örüljünk,hogy ennyi idö alatt lett egy egészen jó ksi csapatunk amely nem áll klasszisokbol de szerethetöbb mint sok más klasszisokkal teli csapat,van új stadionunk, jön a pénz is és gondolom ameddig nem játszotunk bl ben sokszor- b végeztünk ami ugyebár az igazoláskbol elvont pénzt jelentette ,hogy ne legyünk -ba, ez az egész az üzletről szól mint minden futballcsapatnál,ha - os és töb pénzt öllnek bele annál minuszosabb lesz,igaz jó lenne egy klasszis csatár,szélsök akik tudnak beadni,de még így se állunk rosszul akárki akármit mond a csapatért él minden szurkoló,ti is és én is, nem kell itt egymást szidni csak mert nem azok a nézeteink,inkább örüljünk,hogy ennyien vagyunk csöppnyi kis országunkban aki ennek a remek csapatnak szurkol! Forza Juventus és minden tisztelet kedves szurkoló társaimnak! For ever Juventus! Forever Juventus heart!

danimester1 2013.01.25. 23:52:30

@babo410: Ezzel az állításoddal pont azt bizonyítottad be,hogy Marotta pont hogy egy balfék az egészhez!Ő pont így csinálta csak ellenkezőleg.Idehozta a játékosokat az értékének a másfél kétszereséért és sz@rért-hugyért adta tovább vagy kikölcsönözte őket a szerződésük lejártáig és ingyért távoztak.(Pl.:Martinez,Elia)Mi sem akartunk rosszul járni,de mégis!
@Drughi Di Bianconeri: Pont az ilyenekre akartam utalni ezzel!Ha meg sem próbálja és nem néz körül az olasz ligán kívül meg a lejáró szerződésű játékos kívül sehol.Nem hiszem el,hogy egy QPR vagy bármelyik kis angol csapat csábítóbb lehet mint mi és magasabb fizut tud adni.

danimester1 2013.01.25. 23:54:47

@Magyar Közöny: Akkor ez is pénz kidobás lesz!?Ezért tud arra hivatkozni,hogy nincs pénz és nem tudjuk felvenni a versenyt.Szerintem meg nem is akarja és nem is tudja/ná felvenni a versenyt.Lehet pont ez az 1-2M fog hiányozni nyáron!?

NucLeo 2013.01.26. 00:13:58

@Magyar Közöny: Számomra is érthetetlen,mert ha valaki,anelka nagyon távol esik a Conte által favorizált csupaszív,lelkes játékosoktól.Sztem abszolút nem illik bele ebbe a csapatba.Nem lepődnék meg,ha Conte kirakná a keretből,ha esetleg odamandana neki valamit.
Amúgy meg sokan elfelejtik,hogy Delnerivel párban mire volt képes Marotta...ha rajtam múlott volna,párban rúgtam volna ki mindkettőt Martinezzel karöltve.Bár lehet nem lett volna jó ötlet,hiszen aztán ki tudja Pirlo hol kötött volna ki.

tjunior 2013.01.26. 00:22:50

@4Evorg: ja te így küldöd, aki nem ért veled egyet az nem tud szöveget értelmezni stb. értem

Barolo 2013.01.26. 00:28:50

Amúgy ha úgy vesszük, akkor jelenleg erősödtünk.... mivel Anelka Bendtner helyére érkezik, és annyi gólt biztosan fog lőni mint ő (na jó egy kicsit többet is talán).
Forza Juventus!

Magyar Közöny 2013.01.26. 00:35:10

@Barolo: annyi gólt az összes fórumozó kolléga lőne, mint Bendtner az elmúlt hónapokban, sőt Iaquinta ugyanannyit lőtt :)

Drughi Di Bianconeri 2013.01.26. 00:39:07

@Barolo: De ahogy már korábban 4Evorg is elmondta, nem 5. számú csatár kéne, hanem 1. számú, mert a 3 támadónk + az 1 bohócunk annyira impotensek,hogy rájuk nem lehet alapozni egy jó tavaszi szezont,főleg a BL-ben nem.

Magyar Közöny 2013.01.26. 00:42:41

@Drughi Di Bianconeri: Sőt , 2013-as évben a csatárok impotenciáját 3 bajnokin 5 pontunk bánta, míg a Lazio ellen is sima győzelem lett volna a kupában.

Magyar Közöny 2013.01.26. 00:44:47

Persze, lehet lehengerlő játékkal továbbjutunk a Celticel szemben, csak már előre bennem van a félsz a kihasználatlan helyzetek miatt

The Old Lady 2013.01.26. 01:22:21

Hajrá babo410! Hajrá Marotta! Siránkozzatok, hálátlan, hírnévfetisiszta idióták! Recskázzatok Falcaóra meg Agüeróra! Kibasznátok valamelyikre hetvenmilliót, aztán amikor eltörik vagy elszakad a lába, már menne is a stadion árának a kétharmada a levesbe. Mit számít az nektek! Nektek az nem drága, igaz? Melyikötök talált olajat a panellakásában a parketta alatt? Halljuk! Marotta köt egy kurva gazdaságos és kockázatmentes üzletet, és ti itt hörögtök, szégyentelenek! Veretlen bajnokok vagyunk, listavezetők öt kemény ponttal, kupaelődöntősök és a legfaszább úton (a Celtic ellen) Európa legjobb nyolc csapata közé. Kiválóan fejlődünk, több pontunk van, mint tavaly ilyenkor, lassan minden lyukat betömünk a kereten, erősek, fiatalok, olaszok és elnyűhetetlenek vagyunk, de nektek semmi sem elég! Marotta idehozta nektek Contét, Pirlót, Barzaglit, Asamoah-t, Lichtsteinert meg Vidalt, mind 15 millió € alatt érkeztek és mind fényesen beváltak. Szégyelljétek magatokat! Szeretettel vár titeket valamelyik PSG vagy Man City fórum! Húzzatok, aztán boldogítsátok a Chelsea-szurkolókat, az a csapat való nektek! Sztárok kellenek nektek, egy seregnyi szupersztár, nem futballcsapat. Egy olajsejk kéne, aki 400-500 €-ból vásárol nektek egy BL-címet, igaz?! Csakhogy ez az Agnellik klubja, szellemisége, tradíciója van, még ha ti mindent el is követtek, hogy szégyent hozzatok rá.

devil-z 2013.01.26. 03:29:15

@The Old Lady: Az ilyen megnyilvánulások láttán én szégyellem magam, hogy ilyen alakokat kellene szurkolótársamnak nevezni.

Megértem ha szar az életed, de nem itt kellene állandóan levezetni a feszültséget a hozzászólókon ilyen primitív, senkiházi stílusban.

Csucsukaaa 2013.01.26. 04:48:04

Anelka az a játékos, aki egy lezser zseni, csak sose nyújtott 100%-ot, kíváncsi leszek, hogy fogja magát a kezdőbe verekedni, ez is olyan igazolásnak tűnik amiből Conte-t kihagyták...

Csucsukaaa 2013.01.26. 04:50:51

még amúgy jöhet Drogba,Lampard,Joe Cole,Bosingwa,Essien,Cudicini és csinálunk második csapatnak egy Chelsea öregfiúkat:)

4Evorg 2013.01.26. 08:00:07

@tjunior: Ha egyszer te sem tudod meg érteni, hogy nem az összképpel van a bajom, hanem a CSATÁRKÉRDÉSSEL (meg Marrotta néhány balfasz húzásával).

Most megint elég primitív példával élve (primitív embereknek): Ha van egy autóversenyző, és övé a leggyorsabb autó, csak éppen a fűtés rakoncátlankodik és 40 fok van a szalonban, akkor vissza fogja vinni az autót a szervizbe, mert a fűtés szar! Hiába az a leggyorsabb!

Ez van Marrottával is, alapvetően összekukázott egy jó magot, amiért dicséret illeti, de voltak bőven mellényúlásai is, amiért jár a tockos, ez az Anelka húzása meg betette a lécet, meg úgy általában amit a csatárkérdésben művel. Amúgy megnézném (iletve nem nézném meg) mi lenne akkor, ha egyszer csak a középpályások nem lennének ennyire ihletett formában és a csatárokra hárulna a góllövés kényszere.

De úgy látom, nemigen tudsz érdemben reagálni a hozzászólásomra, vagy ha igen, várom a válaszodat erre:
"pár éve egy Del Piero és egy Trezeguet nevű úriember állt az ellenfelek 16-osának vonalánál, de említhetném Ibrahimovicot is, most pedig egy Anelka - Matri, ha ez neked nem visszafejlődés, akkor semmi"

Értelmesen érvelj inkább, mert lehet, hogy én személyeskedem néha (nem is igazán durván), de a mondanivalóm mögött tartalom van.

@The Old Lady: Te is olvasd el azt a részt, amiben a kollega ecseteli, hogy a sztárok és a csutka szar között is van átmenet, nekünk az arany középút kéne, értsd: megfizethető, minőségi, fiatal, de még nem kiforrott játékos, nem sztár! Ilyet bőven lehet találni, csak szét kéne nézni, de ha neked jó Anelka, akkor örülj neki! Nekünk meg had engedtessék már meg leírni a nemtetszésünket!

Emberek olvasni kéne mielőtt beírok valami értelmetlen f@szságot!

4Evorg 2013.01.26. 08:17:29

Közben:

"A rossz hír pedig az, hogy a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas bejelentette: „Lisandro Lopez nemet mondott a Juventusnak”, így az argentin csatár marad Franciaországban. Minden eldőlni látszik, Anelka érkezik a csatársorba."

Ha ez igaz, akkor ez ismét bravúros: egy Pelusoval és Anelkával kipipáltuk a téli mercatot! Tehát a "csatársorunk" úgy néz ki, hogy: Vucinic - Matri - Quagliarella - Giovinco - Anelka, tehát, ahogy a szezon elején nekikezdtünk tulajdonképpen.

Kérdés: Prioritást élvezett a csatársor megerősítése?
Válasz: Igen!
Kérdés: Teljesíteni tudta ezt Marrotta?
Válasz: Nem!
Konkluzió: Megint egy kardinális problémát garasoskodott el a guru, ha pedig erre azt mondanátok, hogy nincs pénz, akkor meg azt a keveset nem kell gyenge minőségre elkölteni, szarra kidobni, inkább hozzácsapni a nyári büdzséhez. Felhívhattunk volna bármilyen fiatalt, vagy egy kicsit erőszakosabban is mehettünk volna Immobiliért.

danimester1 2013.01.26. 08:30:12

@The Old Lady: Meg lehet nézni az Athleticot!Ki adták Falcao árát és hol tartanak ebben a 2 csapatos bajnokságban.Az az ember képes egyedül vinni hátán a csapatot(nekünk ilyen nincs!).Megnyerte nekik a szuper kupát.Előtte Aguero is ugyan ezt csinálta.Senki nem rájuk recskázik csak az a probléma,hogy nehéz elfogadni ezt a kialakult helyzetet.Írtam is,hogy ez mind csupán pénz kidobás amit Marotta csinál.Nem hiszem el,hogy az alsó kategóriás kiöregedő játékosokra és a lejáró szerződésűekre nem sajnálja beleértve a fizetésüket.(2x áron pl.)Ennél nem képes tovább látni és arra sem,hogy körül nézzen Európában.A zs terves neve sincseneknek is ugyan úgy eltörhet,szakadhat a lába.Pénzt lehet úgyis csinálni,hogy kirúgja a piócákat.A Secco maradékot simán csak ki kellet volna b@szni nem engedni élősködni őket.Jelenleg Jaki ez aki ezt csinálja az évi 3M fizujával.Amaurira is emlékszik mindenki.(ennyiért én is elmennék a padra sőt labdaszedőnek is :-)).Természetesen ha beválik az ocsójános,akkor egyből az megy hogy mekkora csapat vagyunk,de ha nem akkor ez a csapat még fejlődik.Marotta szidása mellett ellen ki hogy gondolja én azt mondom első szempont kéne legyen a nagy csapat rendbe rakása mind a kezdő posztokon,mind a padon.Igen mindegyikünk a Juvét szereti azért is járunk ide és írjuk le véleményünket mindenkié nem egyezhet.
4Evorg+1

Csucsukaaa 2013.01.26. 09:18:22

Srácok! Bármennyire is próbáljátok elhitetni a másikkal, hogy igazatok van úgy se fog sikerülni, mindenki csak beszél a saját kis világából ahogy éppen gondolja, vannak pesszimista és optimista szurkerek, lehet, hogy a véleményeink nem egyeznek, de ne kössünk bele a másikba még ha a nem is tetszik amit mond(Lesüllyedsz az ő szintjére aztán legyőz a rutinnal;), Szeressük egymást és a csapatunkat Hölgyek & Urak!!! A csőlátású neanderekkel egyáltalán ne foglalkozzatok, csak felesleges vita generelásra jók! Ha valaki véleménye nem tetszik szépen görgess lefele! Forza Juve PER SEMPRE!:)

supeter 2013.01.26. 11:42:19

Anelkától semmit nem várok, és teljesen hülye üzletnek tartom. De ennek ellenére sem értem a hangnemet azzal az emberrel szemben, aki meglehetősen tevékeny részt vállalt abban, hogy ismét szurkolhatunk a Grande Juvénak!!! Ő hozta ide Contét, akihez hasonlóan csak Lippit szerettem, ő hozta ide Pirlot ingyen, aki a legjobb játékos, akit valaha játszani láttam Juve mezben (igen, nekem Zizounál is jobbnak tűnik, Alex meg nem is játékos, hanem nem is tudom mi, ő más kategória :)) ), Pogbát ingyen, aki a következő évek szupersztárja lesz, Vidalt, aki már az, Bonuccit és Barzaglit (utóbbit egy Németh Krisztián áron kb), Cacerest, akit imádok, Lichtsteinert, aki a liga legjobb jobbhátvédje, Asamoaht, Giaccherinit, Vucinicet, Giot vissza stb stb. Van egy veretlenül bajnok csapatunk, aki vezeti a Serie A-t és veretlenül, a címvédőt megalázó módon kiverve csoportelső a BL-ben, és amire az EB-ezüstérmes olasz válogatott épül. Khm...Nem tudom sajnos mással magyarázni, csak a magyar "azt keressük mi a rossz, és különben is mi vagyunk a világ legokosabb emberei, mindenhez értük, csak éppen sehol nem vagyunk" mentalitással. Ez amúgy pont oda vezet, ahol a magyar foci tart...Az Anelka üzlet szerintem is rossz, de hadd ne ezzel legyek elfoglalva, hanem azzal, hogy ezek a vezetők az 1996-99 közötti imádott Juvénél is (számomra) szerethetőbb csapatot faragtak, én hálás vagyok nekik, és ezért nem használnék ilyen kifejezéseket rájuk.

Barolo 2013.01.26. 11:55:13

@Drughi Di Bianconeri: Ebben nyilván nincs közöttünk vita.... én is régóta azt mondom, hogy első és második csatár posztra kellene igazolni, a maradék 3 helyet meg lehet oldani a jelenlegi keretből és a fiatalokból. Llorente 2.-nak talán jó lesz.... de egy klasszis csatár változatlanul hiányzik mint egy falat kenyér, és erre Anelka nyilvánvalóan nem alkalmas.
Forza Juventus!

deluxe93 2013.01.26. 12:29:17

@supeter: Giovincohoz annyi köze volt Marottának, mint kb nekem.A MESTER határozottan kijelentette,hogy neki kell és hozza vissza,Morottának eszébe se jutott ilyen.Egyébként érdekelne,hogy milyen ZS kategóriás csatár jött volna ha Gio nem,mert ugye Marottából nem nézek ki többet.Bár Rajczi pont beleillet volna az elképzelésekbe és tuti bevált volna.

supeter 2013.01.26. 12:47:00

@deluxe93: igen, ezek az üzletek több milliárd forint értékű játékosokkal olasz klubvezetők között általában csak úgy lezajlanak maguktól...maradjunk annyiban, hogy kicsit több köze volt hozzá, mint neked, és ez nagy szerencse, hogy nem fordítva történt :)

hellan (törölt) 2013.01.26. 12:48:04

@deluxe93: Még hagyján, de 11M-et fizettünk a Törpe fele játékjogáért, hol ér ő 22M-et könyörgöm?

Csucsukaaa 2013.01.26. 12:52:51

Amúgy tényleg mi a bajotok Marottaval? Aki azt mondja, hogy rossz munkát végzett nah az a legnagyobb senki, mert nem veszi észre, hogy a siralmas 7. helyek után bajnok csapatot faragott nekünk!
Én is utálom, és MÉG nincsen neve nagy játékosok igazolásához, de ami késik nem múlik!;)
Soroljátok itt a hibákat..Képzeljétek olyan nem létezik, hogy minden igazolás bejön!(de csak halkan súgom)
Chelsea:Torres
ManU: Bebe
Real Madrid: Sahin,
Barcelona: Csigrinszkij, Ibra,Sanchez,
Mindenhol hibáznak, csak ti olyan igazi fennkölt monitor mögött hurrogó magyarok vagytok, akik megmondják, hogy Marotta SZ*R, Odaadjátok a szavatok mert nem jött be körülbelül Elia, padoint-Giacchot stb(nem is sorolom ide mert kiváló töltelék emberek!) És ti lesztek a megmondók, én meg csak röhögök rajtatok mert milyen kis apróságokon változtatjátok a véleményetek..Szóval egy fillért nem értek mint ember! Marotta és a világ meg rajtatok röhög, mert olyan hülyeségekkel álltok elő, hogy abszurd vagy pedig ugyanazzal egyfolytában, hogy bizonyítsátok Marotta ügyetlenségét..VICCEK vagytok! Marotta, hozta ide a csapat 60-80%-át köztük alapembereket-cserét-tartalékot egyaránt, ismétlem a két siralmas 7. hely után Conte-val egy BAJNOK(veretlen) csapatot hoztak össze, ami végre a BL-ben is helyt áll, erre ti Balfaszozzátok Marotta-t, hát tudjátok mit?:DDDDD A magyarság is miattatok tart ott ahol! Szánalmasak vagytok és Én meg Marotta+ az igazi Juventino-k akik feltétlen bíznak a vezetőségben az elért eredmények után, Jó nagyot röhögnek rajtatok akár most is de inkább 2 év múlva:D Mert Marotta igenis jó sportigazgató!!! Bármit is mondtok, akárhogy ellenzitek, ez a Barmotta JÓL VÉGZI A DOLGÁT! nah jöhet az OFFENSE sutyerákok és tartsátok magatokban a hülyeséget, mert butítjátok a kisebbeket!

Csucsukaaa 2013.01.26. 12:55:00

Egy kérdés a sok Marotta gyűlölőtől!
Ha annyira rosz munkát végez, akkor mondjatok egy sportigazgatót aki jól végzi a dolgát bármelyik klubnál?
Aki 3 at leír, meghívom egy sörre! Ti...

Csucsukaaa 2013.01.26. 12:58:59

@hellan: jah csak előtte 6-7 millióért eladtuk, szóval 4 milliónkba került az, hogy játszott egy szezont máshol ahol megkapta a bizalmat, és rájöttünk, hogy valójában egy igazi Juventino, szóval 4 milliós veszteség elvileg, de a piaci ára azóta nőtt(behívták a válogatottba)! És jelenleg a legtöbb gólt rugó jól olvasd el CSATÁRUNK:) akkor ki is a hülye?

4Evorg 2013.01.26. 13:11:54

@Csucsukaaa: Még erre válaszolok, aztán léptem, mert meguntam.

Látod a poszt címét? Anelkáról van szó benne, ergo Anelkával kapcsolatban írunk véleményt. Itt most teljesen irreleváns, hogy Marrotta igazolt jókat is, az ott lévő posztoknál a normálisabbja meg is dicsérte, de ez most szégyen amit művel.

Ha már felhoztad Eliat, meg Padoint, mint "kiváló töltelékembereket", megkérdezném, hogy Elia mennyit játszott és hogy nyereséggel adtunk-e túl rajta? Padoin keretben betöltött serepe számomra rejtély, mert azt amit ő csinált bármelyik ifi röhögve megcsinálta volna, azért meg nem kell igazolni, hogy bemutassuk, hogy nesze, ezt is én igazoltam.

Giacc más szitu, ő szerintem is hasznos.

Ibrat megy Sahint, meg ilyeneket hanyagoljuk már, Marotta a büdés életben nem fog tudni ilyen kalibert hozni, továbbá az megint más dolog, hogy valaki azért nem válik be mert szar (Padoin, Pazienza, Elia, Csingrinszkij stb.) vagy azért mert nem játszatják (Sahin, Sanches stb.)

Ilyen Bebekkel a kukás válogatottból meg ne példálózzál már, profi sportcsapatokról beszélünk ember!

Igen, mások is mellényúlnak (és gondolom akkor ők is kapják a fikát), de jóval kevesebbszer, mint Marrotta.

Azt meg már szerintem elmondtuk 100X, hogy igen, épített egy OLASZ VISZONYLATBAN jó MAGOT, ami veretlenül bajnok lett (ami főleg Conte érdeme szvsz.) de ez Európában és lassan Olaszországban is kevés, nem szinten kell tartani, fejlődni kell, egy Juventusnál mindig ez kell legyen a cél.

Nem attól lesz valaki igazi Juve szurkoló, hogy mindent elfogad, amit a csapat vezetése tesz, hogy ha mindig puncsol. Szerintem az e normális, hogy ha jó dolgok történnek, akkor dicsérünk, ha meg nem, akkor kritikákat fogalmazunk meg, ami szintén lehet építő vagy negatív. Jelen esetben a csatárkérdés NINCS elintézve, NINCS minek örülni! Pénzt dobnak ki az ablakon.

És amellett, hogy szégyen egy stílusod van, még unintelligens is vagy. Lehet, hogy pár embernek a 8 általánostól többet kellett volna elvégezni és akkor érdemben is lehetne vitatkozni némelyikkel és nem csak üres, nagyzoló szavakkal dobálóznának, hogy ők az igazi szurkolók mert minden történés után boldogan tapsikolnak.

Ennyit szerettem volna mondani, ha valaki reagálni szeretné rá, itt megteheti, vagy küldhet email címet és privátban is megbeszélhetjük a dolgokat.

4Evorg 2013.01.26. 13:20:17

@Csucsukaaa:
Neveket nem tudok, de az Udinese sportigazgatója, a Dortmundé, vagy pl a Napolié, de akár az ATM-et is mondhattam volna.

deluxe93 2013.01.26. 13:26:06

@supeter: te emlékszel,hogy vettük meg Giot?Nem volt olyan rég,de segítek, vak licit volt.Lehet te ennyire is képtelen lennél, de énis le tudtam volna egy számot írni egy lapra.Tehát Marotta miután nem tudott megegyezni a Parmaval meglepő módon,mert ez ugye nem jellenző rá,ezért vak licittel kellett eldönteni hova is megy Gio.Ezek után,ha te még mindig megvéded,hogy milyen nagyszerű munkát is végzett Gio esetében, akkor gratulálok neked.

Cannavaro 2013.01.26. 13:33:16

húúú emberek asszem elértük a mélypontot!!! most én is kicsit pozitív leszek, mint babo410! olyan mélyre kerültünk ezekkel az átigazolásokkal, hogy innen már csak felfelé vezet az út(ezt már csak a szpari serdülőjéből igazolt, "szupertehetséggel" tudnánk lejjebb adni!!!) én 100%-ig biztosra veszem, hogy a barza,pirlo kettőssel egy hatalmas mákja volt marottának!! max vidal,és pogba az akiért dicséret illeti, de ez se biztos, hogy az ő érdeme!! ezeken kívül semmit nem tulajdonítok, az ő munkásságának!! a bajnokságot leginkább a chiello,marci,buffon,bonu,+ a két mákos igazolás + vuci(aki szintén egy d,vagy e megoldás volt nem azért jött, mert marotta meglátta benne a zsenit!!)hozta össze és első sorban CONTE!!! idén pedig abból gazdálkodunk amink van! marotta abszolút semmit nem tesz hozzá, csak hozza az ilyen szutykokat, mint pelus,és anelka!! marotta egy sz..r!!! ez tény, és hiába tulajdonítják neki a sikereket! ez nem az ő műve!!!

Csucsukaaa 2013.01.26. 13:48:37

@4Evorg: Neveket nem tudsz, de dobálózol vele, az a kukaválogatott bebe 10millió körüli összegbe fájt és a Sportingtól vették!
Számomra a két 7. hely után, az hogy bajnokok lettünk és most, hogy a Chelseat kiejtettük és tovább mentünk a Bl-ben és Bl szereplés mellet 5 ponttal vezetjük a bajnokságot, ahol a Calciopolitól kezdve egészen tavalyig, az volt a cél, hogy ragadjunk meg a Bl helyeken, hát azóta kissé más a szitu:) Contenak köszönhető a nagy része, de ha nem Marotta van mellette, nem itt tartunk, közösség terén biztos! És Conte akire azt mondod, hogy ő maga a zseni, miért nem szól bele az átigazolásokba, ha ez a marotta pföjj pocsék átigazolási igazgató, a tények a vezetőséget igazolják és nem téged akinek semmi se jó;)
Nah ez a sztárcsatár kérdés is vicc:D Marotta már mikor idejött megmondta, hogy ő nem is foglalkozik sztárcsatár igazolásával és ha látnád az igazolás stratégiát akkor lassan belekéne törődnöd, hogy nem is lesz:) Mutass olyan kommentet ahol Marotta megígérte, hogy SZTÁRcsatárt fog hozni, ez nekünk szurkolóknak szép álom csak:)
És amúgy nézzél már külföldi portálokat, ne csak a szapulós Magyart Marotta teljesítményéről! Írod itt hasadra csapva a klubokat, elmondom neked ott is vannak/voltak rosz igazolások csak tudod őket nem látod játszani:DD De tudod mit mostantól tudom, hogy csak átkell lépnem a kommentjeid, de azért mond meg a magadét hátha látja Agnelli és miattad kirúgják Marotta-t(ami körülbelül soha nem fog megtörténni! sőt figyeld meg később premier ligás csapatok fognak érdeklődni majd iránta;)
Te az a típus vagy aki a nem tetszésének hangot ad, csak ez tudod olyan mint egyhelyben toporogni, míg én megadom az esélyt mindenkinek, kitudja kiből lesz a cserebogár;) A tisztelet hiányzik belőled....

Csucsukaaa 2013.01.26. 13:51:51

Ha megnéznétek a piacot, látnátok ti is, hogy nincsen épkézláb mozdítható csatár aki jó árban is van és még játszhat a BL-ben is, nem pedig horribilis összegért jönne valaki aki lesérül aztán puff...Bendtner sérülése miatt pedig valaki kell, A sutáknak mondom, hogy BENDTNER esetleg MATRI helyére keresünk csatárt, nem a kezdőbe ha nem esett volna le

NucLeo 2013.01.26. 13:52:02

@deluxe93: Te emlékszel rosszul,mert megegyeztünk a Parma-val Giovinco esetében,gyakorlatilag jól lehúztak minket.Valószínűleg ugyanez a forgatókönyv fog lejátszódni Immobile esetében is,akkor Preziosi fogja háromszor annyiért visszaadni a saját nevelésünk fele játékjogát,mint amennyit ér.Az meg,hogy veretlen bajnokcsapatot épített,nagyrészt Conte érdeme.Nem lehet elvitatni,hogy voltak jó igazolásai,főleg a kp.-t tette rendbe,DE ahhoz,hogy egy szinttel feljebb lépjen a csapat,kéne egy erős (most nem Falcao színtre gondolok) csatár,amit képtelen igazolni már jó ideje.Eközben még károkat is okoz,lásd Immobile esetét.És közben azt látjuk,hogy nálunk kisebb csapatok igazolnak fasza támadókat elfogadható összegekért.Nem csoda,hogy megy az értetlenkedés.

supeter 2013.01.26. 13:55:48

@deluxe93: szerencsére írni tudok, még számokat is, viszont az nem mindegy ám, hogy mit ír az ember. másrészt pedig, ha egy kicsit is látnál összefüggéseket (én is csak kicsit látok, hiszen valami olyanról beszélgetünk, ami olyan távol áll tőlünk, hogy kizárólag homályos feltevéseink lehetnek), akkor azt is belevennéd a történetbe, hogy ok, de hogy is alakult ki ez a konstrukció? milyen feltételekkel lett ő kölcsönadva és ki alakította ki azokat? és egy vaklicit az tényleg csak abból áll, hogy találomra leírsz egy szép számot egy lapra? mivel te azt gondolod, hogy igen, ez ilyen egyszerű, ezért gondolkozol ilyen végletesen egyszerűen erről a dologról. amúgy meg mindegy is, mert Gio csak egy, az általam felhozott sok játékos közül. Például Pirloért önmagában elképesztően hálásak lehetünk, nem csak mi, hanem minden futball-szerető, mert ha nem hozzánk jön, akkor soha nem látjuk ezt a káprázatos játékot meccsről meccsre.

Csucsukaaa 2013.01.26. 13:56:09

@deluxe93: Gio esetében igenis nagyszerű munkát végzett, a Parma 20 milliót kért a feléért és 11 ért megvettük(ami 4 milliós bukta ha egyáltalán az) a transfermarkt.de(amit nem nethuszárok állítanak össze) ha nem is 22 millióra taksálja de 21 millió megvan:) Bármennyire nevetségesnek tűnik neked, ez a valóság!:)

NucLeo 2013.01.26. 13:57:20

@Csucsukaaa: Ez nézőpont kérdése.Szerintem Lisandro Lopez vagy Loic Remy is "jó" (azaz reális,megfizethető) árban lettek volna.Kapásból kettő,de ha nem laikus lennék,biztos tudnék még mondani Anelkánál jobb,megfizethető és elérhető csatárt.

deluxe93 2013.01.26. 13:58:57

@juve1986: Hatalmas +1,szinte pont elmondtad amit énis gondolok.Annyi,hogy Pogbát tuti nem ő vette észre mekkora tehetség neki csak figyelmébe ajánlották,de az igaz,hogy legalább megszerezte.
Egyébként akik szerint jó munkát végez Marotta,azoknak mi kéne ahoz,hogy tényleg azt mondják,hogy na jó eddig és netovább?(Ezt tényleg válaszolják már meg az illetékesek)Mert Anelka,ha nem érte el ezt a szintet akkor ezeknek az embereknek nagyon alacsonyan van az igényszntje a játékosokat illetően(mert Anelka mind emberileg,mind játékban nagyon az alja már).

Csucsukaaa 2013.01.26. 13:59:10

@supeter: Hagyjad Supeter! csak dobálózik mindennel, aki pedig ért is hozzá az tudja, hogy nevetségesek a Marotta-t szidó emberek. Te csak jót akarsz én tudom, de ezek tökfejűek:)

4Evorg 2013.01.26. 13:59:58

@juve1986:

Összegezzük:
+) piros pont
-) tockos
*) semleges

Barzagli ++
Bonucci +
Pirlo ++
Vucinic +/*
Gio +/*
Assamoah +
Pogba +
Cáceres +
Giaccherini +
Vidal ++
Lichtsteiner +

Isla * (engem mondjuk nem nagyon győzött meg)
Padoin *
Matri * (de nyugodtan mehetne negatívnak, nem fél éven át kell jól játszani)
Pepe * (bár ő akár pozitív is lehetne)
Krasic *

Peluso -
Pazienza -
Elia -
Boriello -/*
Anelka (valószínűleg: - , de semmiképpen sem gazdaságos)
Lúció - -
Bendtner -
Boriello -
Motta -
Martínez --
Aquilani -

Lehet vannak még, többet nem kerestem. Ez szubjektív vélemény, de ebből is látszik, hogy kb 60%-os hatékonysággal dolgozik. Ez azért igen messze van a jótól.

Csucsukaaa 2013.01.26. 14:01:37

@NucLeo: Lehet, hogy jobb játékosok ebben igazad van, de nem mozdíthatók! vagyis többet kellene fizetni értük, ha megakarjuk venni! Biztos jól is érzik magukat a klubjukban és a klubjuk se biztos, hogy eladná őket bármennyire is szeretnénk, egy igazolás az nem úgy megy, hogy ennyi az ára akkor lerakom és jön...ezt fogjátok már fel:)

Csucsukaaa 2013.01.26. 14:06:44

@4Evorg: nah megint csak összeszedted a neveket, de azt se tudod melyik játékost ki igazolta:D
Motta,Aquilani,Martinez, nem marottának köszönhető
Pelusot berakod minuszba, meg se várod, hogy beilleszkedjen?:)
Pazienzan meg pénzt kerestünk, mondjuk ha nem is sokat
Borriello-t igen ő hozta, de azért mert muszáj volt valakit és nem tudhattuk, hogy ennyire 0 lesz, azért a milanban és a Romaban nem volt olyan rossz, de nem védem
Szval a laikus hozzá nemértésed miatt öngól, az elméleted hamis vagy nem bizonyított tényeken alapszik

4Evorg 2013.01.26. 14:07:54

@Csucsukaaa: Te hülye vagy????? Értelmezzed már amit írok, mert csak feb@aszod az agyamat, SENKI az ég világon nem beszélt SZTÁRCSATÁRRÓL, de te még mindig mantrázod a hülyeséget. Továbbá nem istenítettem Contét és azt sem mondtam, hogy mindent rosszul csinál, azt mondtam, hogy a csatárkérdést meg pár igazolást nagyon rosszul hajtott végre! A csatárkérdés szempontjából kurvára lényegtelen, hogy veretlenül lettünk bajnokok, nem szezont értékelek, hanem igazolást! Ezt fel tudod fogni???

Lehet, hogy Marrotta nem ígért sztárcsatárt (mondjuk én emlékszem olyan nyilatkozatára, amiben azt ígért, de lehet én emlékszem rosszul), de egyrészt a Juventusnál legyen már egy színvonal, amit kérni sem kell, nem véletlenül Olaszország legnagyobb klubja és az Európai porondon is meghatározó (akar lenni). Másrészt meg a sztárcsatár és Anelka/Boriello/Bendtner között van átmenet, ha Te olyan korlátozott képességű vagy, hogy ezt nem tudod felfogni, akkor csak sajnállak.

Az meg, hogy nem volt mozdítható csatár, hülyeség, fentebb írtunk neveket, olvass vissza!

GLB 2013.01.26. 14:12:06

@Csucsukaaa: hűűű!ezt jól meg mondtad

ronny34 2013.01.26. 14:12:39

@supeter: +1
@Csucsukaaa: +1

Az ilyen teli szájas Marotta-fröcsögés az idő előrehaladtával, ahogy jönnek az eredmények csak egyre nevetségesebbé válik. Aki szerint nincs érdeme Marottának a Juve felemelkedésében, az komolyan vehetetlen, és elég egyszerűen szemléli a világot. Ilyen szinten nem lehet eredményt elérni, ha csak egy szereplő, pl. Conte végzi jól a munkáját (akit egyébként Marotta hozott...). Persze nem tökéletes amit csinál, de hát mégis az összkép számít, ami igen csak szépen fest. De hát nekem végül is mindegy, folytassák a fikázók, ha ettől érzik jól magukat, én attól érzem jól magam, hogy modern klubmodellünk van megfelelő személyekkel és újra fasza csapatunk van, amihez élvezet leülni meccset nézni, a sok szenvedés után. De ugyanez ment, amikor Conte érkezett, mindenki bohócozott és fikázta, ez ment Pirlónál is, és most ugyan ezek a személyek teszik ezt ismét. Én emlékszem, olvastam a kommenteket akkor is, és akkor is jót mosolyogtam magamban, és most is. Ja és Marottának mákja volt Contéval, Pirlóval, Vidallal, Pogbával, Barzaglival. Rohadt szerencsés egy fickó, akkor én már ezért is megtartanám.

Cannavaro 2013.01.26. 14:23:40

cont-ról csak annyit, hogy ő 2x-is lenyilatkozta, hogy lenne pénzünk minőségi csatárra, már nem emlékszem, hogy hol, úgyhogy nem tudom bizonyítani, de valami olyasmit mondott, hogy várja a minőségi csatárt, és 20-30 milliónk lenne is rá!! erre írtam is, hogy most marotta biztos nem szereti, és erre reagáltak is, de sajna sem emlékszek? hogy ki!! pár hónapja volt, és azóta nem hiszem el marottának, a nincs pénzünk dumát!!! nem hiszem, hogy conte a hasára ütve nyilatkozna ilyet!!! meg fogom keresni a nyilatkozatot, és leírom, amint meg találom!!

devil-z 2013.01.26. 14:25:14

'Motta,Aquilani,Martinez, nem marottának köszönhető' - hát kinek?

Csucsukaaa 2013.01.26. 14:31:24

@4Evorg: Jajj bocsánat,akkor úgy néz ki igazolta de az előző évben már kölcsön+opcióval játszott nálunk ha jól emlékszem(szóval azért ha így is van nem teljes mértékben az ő hibája), ebben igazad van így most már összeállt a kép!

A csatárkérdés szempontjából kurvára lényegtelen, hogy veretlenül lettünk bajnokok, nem szezont értékelek, hanem igazolást! Ezt fel tudod fogni???
Ez nagyon tetszik:DDD Ezt vmi aranyköpésbe elkéne rakni:D
A csapat szempontjából meg kurvára lényegtelen(amúgy azért annyira nem és én is boldogabb lennék ha tudnék olyan játékost akire azt mondom, hogy na majd ő belövi, BL-ben a későbbiekben ez fogja majd vissza a csapatot ez 100%:)) De így is mi lőjük az egyik legtöbb gólt, nekünk van a több pontunk, és nem mellesleg élvezhető a játék "csatárok" nélkül is, De biztos Marotta a hülye mert Mottának is lehetőséget mert adni, Ne haragudj ha inzultáltalak, hidd el én jót akarok csak neked meg az itteni közösségnek:) Csak arra kérnélek, hogy ha a Juventus játékosait vagy vezetőit akarod fikázni miközben lassan újra retteg tőlünk Európa és 3 fronton harcolunk, akkor lehet hülyének fognak nézni:) ui.: Kíváncsi vagyok Seccohoz mit szóltál volna, neki tényleg sasszeme volt, nála szinte Primaveraba igazolást nem láttam, vagy elvétve de az biztos, hogy nincsenek most az első csapat közelében:D Ami viszont Marottanal erőteljes pluszpont, hogy elég sok fiatal tehetség van a mi tulajdonunkban, vagy legalábbis részben:)

DP88 2013.01.26. 14:32:23

Látom röpködnek a kommentek. :D Én inkább bölcs maradok és kivárom a végét. :)

Egyesek kommentjei nevetségesen parasztok.
Ne haragudjatok, de nem tudok máshogy fogalmazni.

Én jelenleg szívesen látnék egy kis "admin terrort", hogy néhányan visszavegyenek az arcukból.

Beszélgetni, érvelni, sőőőt még VITATKOZNI is lehet. De normális, kúltúrált keretek között.

Értem én, hogy van itt pár bátor lelkes tizenéves, de azért csak tiszteljük már szurkolótársainkat, és saját magunkat is.

Arról nem is beszélve, hogy az ilyen gyerekes, mélyen kritikán aluli kommentháborúkat (ami mellesleg teljesen értelmetlen is, mert Marotta fog igazolni, nem összegzik az itt nyilatkozó szurkolók véleményét és aztán döntenek) Juventus szurkolóként követitek el.

Ez nyilván nem tünteti fel (számomra sem) a klubbot jó színben.

Hol van a Tisztesség, a Becsület és az Alázat???

Legalább egymással tegyük meg ezeket, hiszen együtt szurkolunk egy csapatért, egymással vagyunk, nem egymás ellen.

KÖSZI

juve28adam 2013.01.26. 14:33:22

Marotta továbbra is a mennyiségre hajt, nem pedig a minőségre(mert kb nem is tud)... Ilyen egy középszer árigazolási guru.(néhány jobb vétellel)

Csucsukaaa 2013.01.26. 14:34:40

@devil-z: Nah állj be a sorba:D Aquilani egyáltalán kinek is köszönhető? kölcsön pénzen kívül költöttünk rá bármit is? Most kajak? Motta is ha volt 2 millió,
Ezek a hatalmas veszteségek már csak Barzagli árnövekedésén visszajöttek...

Csucsukaaa 2013.01.26. 14:35:50

@juve28adam: és nem jobb, hogy kitudunk állni a kupában is rendes motivált kerettel?

Cannavaro 2013.01.26. 14:41:10

@ronny34: vidal talán az ő érdeme...DE: pirlo formán kívűl,kiégve távozott a milan-ból, és tudtommal nem is kellett senkinek, rajtunk kívűl. BRAVO! barzagli sem volt jó sehol, és nem is volt már fiatal. BIZTOS MAROTTA LÁTTA MEG A ZSENIT BENNE... MEGINT CSAK BRAVO!! vuci vészmegoldás volt, pogba egy lejárt szerződésű 19 éves, aki jönni akart. BRAVO! és most felsorolhatnám azokat akik pénzbe is kerültek, és nem váltak be. BRAVO!! tényleg mekkora zseni!!! conte egy volt juve játékos aki még semmit nem ért el előtte, mekkora igazolás.. marottának akkora mákja volt mint egy ház! nálam pont annyi köze van a sikerekhez mint nekem, vagy neked!!! am milyen élvezet leűlni meccset nézni?? 10-ből 2x ha a középpályánknak megy a támadás, mert egy bizonyos ember miatt nincs csatárunk!!!

Csucsukaaa 2013.01.26. 14:44:44

@juve1986: Ez is lehet egy taktika, te biztos tudod, hogy régen szinte mindenki leakarta húzni a csapatot, hát legalább egy ideje amióta marotta van tudják, hogy esélytelen magas árat kérni tőlünk, szimplán csak érdeklődünk!XD És én annak a híve vagyok, mert a Juve mindig is egy kedvelt csapat volt, így vannak akik nem a pénz miatt játszanak itt: Buffon,Chiello,Vidal,Marchisio nolám Llorrente is úgy néz ki nekünk fogadott hűséget ;) Amíg vannak ilyen játékosok nekem nem kellenek sztárocskák, akiknek ha nem jön be a légkör simán tovább állnak anélkül, hogy bebizonyították volna mit tudnak JUVE mezben:)

4Evorg 2013.01.26. 14:48:03

@Csucsukaaa:
Nekem írogatsz itt ilyen alpári stílusban, hogy "nah megint csak összeszedted a neveket, de azt se tudod melyik játékost ki igazolta:D"

FAIL! Meg, hogy én nem nézek utána a dolgoknak? Amit írtam emlékezetből írtam, de kiderült, hogy őket is ő igazolta. Mindegy, bocsánatkérés elfogadva.

Igen, azért mi lőjük a legtöbb gólt, mert a középpályásaink kisegítik a csatárokat, akik impotensek. Tehát a csatárkérdés nincs megoldva ami Marotta feladata lett volna. Mindenkit a feladatai ellátása, vagy el nem látása alapján minősítünk, ezért kapja a pénzét.

Annak én is örülök, hogy ott vagyunk a világ elitjében, de most Anelka leigazolásához szóltam hozzá.

Amúgy attól, hogy Secco barom volt, nem kell az ő példáját követni! Őt is utáltuk jó sokan.

hellan (törölt) 2013.01.26. 15:01:24

Marotta: "Anelka will arrive on Monday and our mercato closed."

Bocs ezt nem lehetett kihagyni. :D

devil-z 2013.01.26. 15:02:09

@Csucsukaaa: nem ez volt a kérdés.
Azt írtad, hogy NEM marotta hozta az említett töketlen falábúakat.

Mellesleg Mottát ~4M-ért véglegesítettük és utána egyetlen percet sem játszott. Martínezért sem sajnáltuk a 12M-ót és kb 6-7 meccs után takarodott kispadra majd kölcsönbe.

Azért az ilyen botrányos és értelmetlen igazolásokat ne vegyük ilyen könnyedén, igen komoly pénzösszegről van szó ha összeadjuk ezeket a 'hatalmas veszteségeket'.

Cannavaro 2013.01.26. 15:03:08

@Csucsukaaa: nem sztárocskák kellenek, hanem 1db minőségi csatár 2-éve!!! most talán llorrente-vel előrébb leszünk!! de ha, marotta bácsi képességeit nézzük, csak azért mert jönni akart, és ingyen van, ezért jön!! ha szükség van egy minőségi játékosra, 2 évet kell rá várni, hogy lejárjon a szerződése, mert pénzért nem képes játékost igazolni, akkor amikor kell, és lorrente se biztos, hogy megváltja a világot, bár én örülök neki, mert szerintem jó csatár, de marotta képességeiről durva véleményem van!! buffon marci,és chiello már itt volt, és semmi köze marotta-hoz!!! vidal talán az egyetlen, aki jó üzlet volt, a többi egy szerencsés véletlen, hogy nálunk bevált!!

Csucsukaaa 2013.01.26. 15:08:48

@4Evorg: De te leegyszerűsíted marotta feladatát, szerinted neki csak az a dolga, hogy csatárt szerezzen? Nem véletlenül bajnok csapatot ÉPÍTENI? 2 éve csapat se volt, most bajnokcsapat és 1-2 év múlva lesz csak sztárcsatár körülbelül, de te túlszűklátókörű vagy ehhez, hogy átlásd a koncepciót! Így még 2 évig fogom kb nézni ahogy sírsz majd, hogy Marotta egy senki de valahogy valamiért mégsem rúgják ki, érti ezt valaki??? hát ilyet:D Én is emlékezetből írtam és szerintem a Motta,Aquilani,Martinez inkább Conte kérése volt hisz, csak akkor jöttek meg Marottaval, de emlékszel amúgy, hány jobbhátvédünk is volt? Motta meg grygera, akkor igenis kellet Motta és Aquilani is kölcsönben! Milyen jó, hogy most nem őket kell néznünk nem is tudom kinek köszönhetjük
ui.: Én nem akarom megváltoztatni a véleményed isten ments, de csak felesleges károgás és van egy érzésem, hogy soha nem lesz igazad, de várd ki légyszíves azt az időt amikor marotta széke inog vagy jogosan lehet basztatni, de Anelka egyenlőre még nem is hivatalos te már baszogatod miatta, pedig lehet csak kacsa az egész:)(amúgy sajnos tényleg valószínű) de ismétlem Anelkára ne sztárcsatárként nézzetek, hanem Bendtner helyettesét!

Csucsukaaa 2013.01.26. 15:10:42

@devil-z: Szinte csoda, hogy nem ment csődbe a csapat!:)

Apuleius 2013.01.26. 15:13:39

Ezúton kérek mindenkit, hogy próbálja meg kulturált stílusban folytatni az eszmecserét. Elvégre ugyanannak a csapatnak szurkolunk, még ha nem is ugyanazt gondoljuk sok fejleményről. Előre is köszönöm szépen!

west30 2013.01.26. 15:17:24

Marottát védeni mindenkinek szíve joga, de valaki közzétett 1 linket amit megnézve elképed az ember,remek kis emlékeztető és benne sincs az összes igazolása csak 2011ig.Némely játékosokról nem is hallottam ameddig nem igazolt a Juventusba és komoly pénzeket dobott ki az ablakon értelmetlenül.Rengeteg játékos még a félmegoldás szintet sem üti meg,a feleslegessé vált játékosok értékesítésében pedig botrányos a teljesítménye.Extra még hozzá hogy kisstílű csapatok igazgatói csont hülyének nézik gyakorlatilag packáznak vele egy Immobile színvonalú játékos leigazolásáért is kegyetlenül megszenved és csak felárral tudná megoldani.Nagy szerencséje hogy jelenleg gyenge a Serie A és akad pár játékos akik a csodával határos módon beváltak az edző remek munkájával és az alapból itt lévő jó játékosokkal bírják a hátukon vinni a csapatot.Az Anelka üzlettel kivételesen nekem nincs problémám persze nem örülök neki ő már nem az akit a Juventus keres,de nem egy újabb felesleges ember aki évekig boldogíthat minket mert lehetetlen elpasszolni,félévig itt van ha nem tesz semmit az asztalra mehet ez számomra így korrekt.

devil-z 2013.01.26. 15:21:19

@Csucsukaaa: 'not sure if trolling or just stupid'

4Evorg 2013.01.26. 15:22:47

@Apuleius: Bocsesz! Szerintem ez rám is vonatkozott, pedig igyekeztem visszafogni magamat, az értelmesebb kommentelőkkel nincs baj, de van egy két eléggé alul iskolázott.

Apuleius 2013.01.26. 15:26:23

@4Evorg: Nem olvasgattam végig a kommentpárbajt (elég komoly a termés), így nem címeztem a kérést személyesen senkihez, csak látom, hogy kicsit elszabadultak az indulatok. Előfordul az ilyesmi, csak egyszerűbb túllépni néha a másik fél kommentjein.

Cannavaro 2013.01.26. 15:28:45

@Csucsukaaa: bendtner helyettese??? minek??? teljesen mindegy, hogy van e, vagy nincs!! azt megcsinálja marci,vagy giacc is!! vagy inkább egy fiatal a prmavera-ból!! marotta-t addig, persze hogy nem rúgják ki, míg vezetjük a bajnokságot, és ott vagyunk a bl-ben, csak hogy ehhez marotta-nak semmi köze!! conte az egyetlen letéteményese ennek!!! de hagyjuk!!

Csucsukaaa 2013.01.26. 15:38:30

@west30: Jézusom, hogy ti mennyire telhetetlenek vagytok és hogy, semminek se tudtok örülni, ne haragudj de a Genoa elnökei mit packáznak? szimplán nem akarnak kiesni ezért nem adják vissza a felét, bennt akarnak maradni CAPISI? Magyarán szólva Immobile csak akkor lehetne nálunk, ha dupla áron vissza veszük, 9 millióért pedig jóval rutinosabb játékosokat lehet venni, ez olyan mintha az Udinese gondolna egyet és vissza veszik tőlünk Asamoaht és Islah-t potom pénzért, értitek a hasonlatot? Ezzel a gyenge a Serie-A kijelentéssel is vitatkoznék...az első 8 csapat legalább egy masszív középcsapat jópár éve megfelelő konstrukcióval...Sokkal színvonalasabb mint a Spanyol bajnokság, azért mert az uefa koeffeciens alapján hátréb lettünk sorolva(ha nincs a Calciopoli még mindig vígan elsők lennénk)
Ez volt az utolsó kommentem, tudjátok mit? Sírjatok, hogy marotta az igazgatónk én viszont tudok neki örülni! Nektek is ajánlom, ha a pozitív dolgokat is észre veszitek lehet boldogabbak is lehettek, Tudjátok a rosszal mit kell csinálni?? Elfelejteni, nem pedig beszélni róla! Anelkanak meg kívánom, hogy a BL döntőt az ő mákos góljával nyerjük meg ha már idejön:D
Nem tudom miért nem tudtok örülni a csapatnak és Marottának, eleinte én is fikáztam, Sasszem Barmottának hívtam, de basszus amióta ő hozza a játékosokat és Conte átneveli őket VAN CSAPAT!!! Sztárcsatárt végre felejtsétek el, sose az volt elsődleges...Hiszitek vagy sem:) Anelka-t is jól hangzik pocskondiázni mint sztárcsatár, de több gólt fog rúgni mint Bendtner ezt most mondom!:) Forza Juve PER SEMPRE!

Csucsukaaa 2013.01.26. 15:42:43

@juve1986: Tudod a létszám miatt, legalább 5 csatár kell, mert ha ne adj isten 2 sérült egy eltiltott, akkor nincs csatárunk csak 1 és ráadásul az az 1 játszhat minden meccsen 90 percet!! Jajj de magabiztosan mondod, hogy marchisio lehozza:D láttad a kupa meccset? Szinte tündökölt, főleg, hogy akkor játszott ott először, de valld be te láttad már kiskorában, hogy vérbeli csatár...Ja csak a BL ben a primaverás gyerek összefossa magát, marchi és giacch pedig egy eröltetett töltelék embert fog imitálni, míg Anelka lehet berúg egy-két helyzetet, de nehogy megadd neki az esélyt, véletlenül se!

4Evorg 2013.01.26. 15:43:46

@Csucsukaaa: Szerencse, hogy te nem vagy túlszűlátókörű, taníts mester. Egy ismerősöm mondta, hogy nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, még csak nem is az, hogy kicsi a kerítés, hanem, hogy ezekre az állatokra nem lehet beszerezni vadászengedélyt. Milyen igaza van!

Bocs de te tényleg buta vagy!
Leírom még egyszer utoljára az érveimet:

1. Attól, hogy nem rúgnak ki valakit, az még nem igazolja azt, hogy mindent jól csinál.

2. Igen emlékezetből írtad, benne van a tévedés mindenkiben. Te viszont olyan stílusban akartál kioktatni engem, mintha te lenél a jampi. Engem oktatss, kicsit olvass többet, művelődjél és talán leülhetünk egy asztalhoz! (Asztalról eszembe jut a sör, a sörről meg az, hogy írtam három olyan csapatot, akiknek a sportigazgatója szerény véleményem szerint jobb Marrottánál, de megint csak nem reagáltál rá érdemben, de nem is kell, mert nem vagyunk egy szinten.)

3. Nem sírok, leírtam a véleményem (lehet hogy néhol kissé nyersebb stílusban), Te vergődtél itt, olvasd vissza a saját hozzászólásaidat, érdemi mondanivaló nem sok van mögötte.

4. Jön itt néhány ember a 7. hellyel, de emlékeim szerint akkor is Marrotta volt a sportigazgató.

5. Az veled a legnagyobb baj, hogy a tényeket igyekszel megcáfolni. Segítek, azokat nem lehet, vagy ha lehet is, akkor kicsit eszesebben. Még beállítod Mottát úgy, hogy legyünk hálásak a gurunak, hogy idehozta, legyünk azért is hálásak, hogy Aqua csak kölcsönben jött. Azt viszont elfelejtetted, hogy ő véglegesítette Mottát, a többi hülye húzásáról nem is beszélve. Abból, hogy Grygera volt csak a jobbhátvédünk, hogy következik az, hogy csak Mottát lehet leigazolni arra a posztra? (Logika???) Valamint itt nem arról volt szó, hogy mennyire terhelte a kasszát az adott játékos, ahogy devil-z is rámutatott, hanem arról, hogy rosszakat hozott, és a sok kicsi sokra megy elve alapján ez már jelentős kiadás, ha mindenképpen pénzügyi oldalról akarod megközelíteni a témát.

6. A koncepciót meg majd magyarázd már el, mert azt nem értem (csak ne nekem, hanem másnak, mert én rád nem vagyok kiváncsi). Mi egy 34 éves Anelkában a koncepció???

Ui.: Lehet, hogy nincs igazam, lehet, hogy tévedek, de legalább észérvekkel próbálom meggyőzni a másikat. A te hozzászólásaid 90% meg üres szavak, kifacsart, kiragadott érvek stb.

Így azt szeretném kérni, hogy az én hozzászólásaimra ne reagálj, mantrázd magadban a hülyeségeket.

4Evorg 2013.01.26. 15:48:26

@west30: Igen Anelka ebből a szempontból nem lehet kolonc és mint már fentebb írni, ha már idejött (nem örülök neki), de kívánom, hogy az ő góljával nyerjük meg a BL döntőt ;)

Csucsukaaa 2013.01.26. 15:51:27

@juve1986: "ehhez marotta-nak semmi köze!! conte az egyetlen letéteményese ennek!!! de hagyjuk!!" Egy szurkolót hallhattunk! Nem egy újságírót, nem egy szakértőt, Egy elfogult szurkolót! Ez a te egyéni véleményed... lehet, hogy egy csapatnak szurkolunk de én bízom benne azért, hogy nem így van!:)
Fejezzük be Juve1986..szted így rossz, szerintem ez így jó, az idő majd vmelyikünknek igazat ad, de nem is az a lényeg, hanem akár a te elveid alapján akár az enyémen de a JUVE legyen ott ahol lennie kell a csúcson!;) Azt se bánom ha nem Marottaval leszünk ott, de légyszíves te se bánjad ha mégis;) Én nem akarom megváltoztatni senki véleményét csak arra kérlek titket, hogy adjatok már hosszú távú esélyt szegény pápaszemesnek:) Mert azt nem mondhatjuk, hogy nem érdemli meg!

west30 2013.01.26. 15:56:02

@Csucsukaaa: Én normális hangnemben,kulturáltan osztottam meg a véleményem ha te erre nem vagy képes akkor kérlek nem reagálj arra amit írok.A normális emberek pedig nem telhetetlenek csak ami szar az szar és elfogadhatatlan számukra.Nyugodtan szétnézhetsz szeretett hazánkban már ha itt élsz milyen az mikor az ember bármivel beéri és lenyeli a békát.

Csucsukaaa 2013.01.26. 15:59:21

@4Evorg: + szakember nevét kértem, csapatot beböfögni ki nem tud?! Én már nem magyarázok semmit neked, nem is szeretnék, csak megakartam mutatni, az én álláspontomat, ami nem egyéni hanem a csapat érdekeit nézi, Lehet, hogy egy barom vagyok mert én vmilyen szinten bízok benne, hogy bejönnek az igazolásai, de ez van:)
Nemrégiben leírtam Anelkáról a véleményem, hidd el én se örülök neki még viccnek is rosznak hangzik, de BL-ben még a rutinja akár jól is jöhet, főleg ha jönnek a sérülések vagy eltiltások..lehet, hogy nem fog sok vizet zvarni de még lehet, hogy pontot fog nekünk hozni az öreg, viszont aki előre ítélkezik én azt tartom ostoba embernek!

Csucsukaaa 2013.01.26. 16:04:42

@west30: "gyakorlatilag packáznak vele egy Immobile színvonalú játékos leigazolásáért" Ne haragudj itt tényleg elragadtattam magam, de megint "packáznak" vele, ha nem akarják eladni akkor csinálhat akárki akármit, szezon végéig ott fog játszani Immobile, szóval te csak szimplán Marotta-t nézed le, ha ezt ő látná ő is biztosan más hangnemet kérne..

west30 2013.01.26. 16:18:32

@Csucsukaaa: Mint embert nem nézem le mivel nem ismerem csak a szakmai tudását,viszont egy Juventust nem lehet úgy képviselni ahogyan ő teszi, hogy olykor olykor a nevetségesség határait is átlépi.Ha nem elég profi hogy megoldjon egy ilyen feladatot rendben,de ne kezdje el a Juventus nimbuszát rombolni a gyengébbnél gyengébb próbálkozásaival,hosszú és haszontalan köröket futott Immobile leigazolásáért is de tulajdonképpen a semmiért.

4Evorg 2013.01.26. 16:22:25

Srácok, szerintem ők eddig nem igazoltak rosszul, főleg az udinei Fabrizio Larininek (név szerint) van szeme a tehetségek felkutatásában. Ezzel nem azt mondom, hogy náluk is minden fenékig tejfel, de a körülményekhez képest jó munkát végeznek! Vélemény? ;)))

Udinese --> Fabrizio Larini
Napoli --> Riccardo Bigon
Dortmund -->Michael Zorc
Athletico Madrid --> José Luis Caminero

Csucsukaaa 2013.01.26. 16:26:16

@4Evorg: Eljössz Dorogra, vagy küldjem postán? Amúgy kéne már valami közös meccsnézést intézni pesten nem??

4Evorg 2013.01.26. 16:30:55

@Csucsukaaa: Nem pesti vagyok, hanem miskolci, meg szerintem csak nézeteltérések lennének a meccsnézés kapcsán, úgyhogy kihagynám! :D De azért kösz a "meghívást"! ;)

Csucsukaaa 2013.01.26. 16:31:13

@west30: jajj annyira eltúlzod az egészet:) Mondod TE, hogy nem elég profi..nyilván azért van ott ahol mert egy tehetségtelen kutyaütő, hát húzza le magát szégyenébe a klozetten! Azért mégiscsak a félcsapatot ő hozta ide és basszus nekem ez a csapat tetszik, mi lett volna ha jó munkát végez, el se merem hinni, már most odaadták volna nekünk a BL-t vagy mi?

Drughi Di Bianconeri 2013.01.26. 16:37:18

@4Evorg: Azért egy meccsnézésen csak nem az lenne a téma, hogy "marrotta te Istentelen bohóc" kontra "Hagyjad már, Marrotta építette ezt a csapatot, neki köszönhetjük,hogy veretlenül bajnokok lettünk, tiszteljétek!" :D

west30 2013.01.26. 16:41:03

@Csucsukaaa: Az hogy hogy került oda és miért engem egyáltalán nem érdekel,csak az hogy szerintem nem végzi jól a munkáját és igen kritizálhatom nyugodtan mint ahogy bárki más,ők vannak a szurkolókért és nem fordítva.Mivel ő a sportigazgató természetes hogy ő hozta a játékosokat kinek kellett volna talán neked vagy nekem?Egyébként ha leírom a véleményem az eltúlzás de aki gyakorlatilag itt hadban áll Marottáért a fél internettel szemben az nem,rendben.

Csucsukaaa 2013.01.26. 16:46:19

@4Evorg: Hát ez szomorú, én azért a sör mellett jobban elbeszélgettem volna veled erről, de látod te már tudod, hogy belém kötnél:D:D De ti nem veszitek észre amúgy, hogy ugyanazt csináljátok Marotta-val mint régen Marchisioval(aki teljesen szürke nem csinál semmit) vagy Bonuccival( aki már megint akkorát hibázott, hogy mentett vagy 3at) ezek a hangok is már mennyivel kevesebbszer hallatszódnak,s hidd el nekem Marotta-t is egyre kevesebben fogják :) Én csak erre akarom ráébreszteni az ittenieket, hogy ha VAN véleményük akkor ne bábok legyenek akik más hülyeségeit szajkózzák, neked pl a véleményed nagy része a sajátod, de a negatív kommenteket ne hangoztassuk már, arra akarok kilyukadni, hogy annak mi értelme van ha megmondjuk , hogy Marotta egy senki(közbe lehet 2 év múlva egy All-star csapatot összehoz nekünk)És akkor nem nekem lesz szégyen változtatni amit már kimondtam.... de elég sokan irányíthatók és csak divatfikázók itt! Főleg amióta elvertük a Chelsea-t egyre több a "Juventino"

4Evorg 2013.01.26. 16:56:00

@Drughi Di Bianconeri: Attól függ hány sört iszunk! :DDD

De valószínűleg tényleg nem az lenne a téma, inkább az inter és a milány szidása, valószínűleg abban mindenki egyet ért! :)

@Csucsukaaa: Bonuccit, Marchisiot sosem szidtam, illetve Bonuccit néha, akkor tényleg hülyeségeket csinált, de amikor befűzi az oktatófilmet, akkor megdicsérem. Ez így van rendjén. Nálam - mint már írtam - Morrattánál is ez a helyzet. Amikor elhozta Pogbat, vagy Vidalt, akkor pl. beírtam neki egy ceruzás kisötöst!

4Evorg 2013.01.26. 16:58:36

@Csucsukaaa: Ja és ha az utolsó soroddal rám célzol, azt cáfolnám, kb. 2001 óta vagyok Juve szurker, csak mint mondtam, nem igen szoktam hozzászólni a bloghoz.

Ha csak úgy általánosságban mondtad, akkor mea culpa!

Csucsukaaa 2013.01.26. 17:05:53

@Drughi Di Bianconeri: Jajj forgaasd ki a szavaim:P de akkor se veszem magamra;) Azért én is utálom Marotta zsugoriságát és nem ódákat zengek róla, hogy na mostmár pedig szeressétek,imádjátok én csak szimplán azt akarom elérni, hogy tiszteljétek, mert korához képest versenyképes és ért a fiatalokhoz! A NAGY igazoláshoz meg NAGY csapat kell, ami szépen lassan kialakulóban van:)

Csucsukaaa 2013.01.26. 17:13:54

@4Evorg: Általánosságban mondtam! Nem az a sunyin beszólós típus vagyok..én elmondom a problémám mindig szerintem ez így korrekt. Rajtad érződik, hogy nem mai srác vagy ezért adtam meg a tiszteletet, Juventinokkal nem kezdek bele felesleges örökké tartó szópárbajokba,(mmartin kivétel) Tudom, hogy te is a magad módján jót akarsz..:) Csak nem szeretem a károgást, mert ha összeszorítom még a seggemet is akkor se tudok mit tenni, hogy Anelka helyett más jöjjön:) Csak reménykedni tudok, hogy nem a negatív pontokat gyűjti ez a Barom:d

4Evorg 2013.01.26. 17:17:31

@Csucsukaaa: Ok, ezt megbeszéltük, további szép napot! :)

babo0410 2013.01.26. 20:39:30

@Csucsukaaa: Dorogi vagy? Üdv néked innen Kesziről! :D
Mondjuk azt sajnálom, hogy a többség nem hajlandó reálisan nézni Marotta munkáját. Én se vagyok 100%-ban elégedett, mert ha 100%-os lenne, akkor a fiatal tehetségek akiket hozott, azokból pár a felnőtt kerettel lennének, akkor nem Anelka jönne, hanem vett volna egy jobb támadót, nyáron legalább Oscar Cardozot elhozhatta volna. Igaz nem fiatal, de vele szóba hoztak, és ő legalább jobbnak mondható. De sajnos ő (és lehet a teljes vezetőség Contéstól, Agnellistől) úgy látja, hogy csak a szezon második felére kell valaki, főleg vésztartaléknak, erre meg Anelka is jó lesz. Nem tudom milyen koncepció vezérli, de ettől függetlenül komoly bajom nem lehet vele, mert azért a jelenlegi keret szerethetőbb, mint a capello érában, és a keret nagyja azért nagyon jó és hasznos cser játékosokból áll. Azt meg külön kiemelném, hogy Pogbat a Barca és a Real orra elől hozta el!

babo0410 2013.01.26. 20:41:39

@babo0410: Helyesbítek: Nagyon jó játékosokból és hasznos cserékből áll a keret nagyja, max Peluso és padoin lehet kritika tárgya, Anelka meg reméljük a kellemes meglepi lesz. :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása