Marotta: "Llorente érkezik"

A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta megerősítette a híreket, melyek szerint Fernando Llorente nyártól Juventus-játékos lesz.

Marotta Giuseppe_napszemüveg.jpegA spanyol csatár aláírásáért régóta versenyez a Bianconeri vezetősége, de a Bilbao nem hajlandó megválni a válogatott játékostól a szerződése lejárta előtt.

A 57 éves szakember azonban bevallotta, a Zebrák célegyenesbe értek az igazolást illetően.

"Nem fogok kertelni. Tájékoztattuk az Athletic Bilbaót, hogy érdeklődünk Llorente iránt. Optimista vagyok a leigazolásával  kapcsolatban. A csatár július 1-től Juventus-játékos lesz."

Marotta véleményét a további igazolásokról és Edinson Cavani helyzetéről is kikérték.

"Alaposan szemléljük az átigazolási piacot. Ha lesz rá lehetőség, hogy javítsunk a csapaton, meg fogjuk próbálni. Cavani nem csak számunkra elérhetetlen, de a többi olasz csapat számára is."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr635033879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2013.01.22. 13:20:07

Ha Marotta már most kész tényként kezeli az átigazolást, akkor Llorente egészen biztosan csatlakozik a Juventus-hoz. Ezzel pedig megvan a sztárigazolásunk (ráadásul ingyen), rajta kívül csatár már nem fog jönni. Maximum abban az esetben érkezik egy olasz középszer, hogy ha Matri vagy Quagliarella távozik.

NucLeo 2013.01.22. 13:44:33

@m.martin91: Egyetértek,úgy néz ki ezzel kilőve a topcsatár érkezésének lehetősége.Segond,legalább nyáron nem kell stresszelni magunkat a hülye pletykákon.Most már a cél,hogy legalább egy minőségi,jól beadni képes szélsőt igazoljunk.Abban az esetben hasznát is vehetnénk a spanyol cölöpnek.

pedronegro (törölt) 2013.01.22. 13:53:14

Sztárcsatár kipipálva. Én továbbra is azt mondom, hogy a baszk zsiráf bőven elég is nekünk, most is vezetjük a bajnokságot nekünk van a legerősebb keretünk és gazdaságilag stabilak vagyunk. A BL-ben meg jutunk ameddig jutunk, hogy egy barca-t megverjünk oda még több sztárcsatár is kevés volna, rajtuk kivül meg bárki ellen van esélyünk a jelenlegi kerettel is. Ha nincsenek sérülések meg hiányzók, akkor az idén se állít meg minket senki olaszországban. Llorente-re visszatérve szerintem mellé még biztos érkezik egy szélső támadó mondjuk Isla helyett (őt valszeg nem véglegesítjük) mert a spanyolnak a fejére kell ívelni a labdát és a mostani szélsőink nem a beadásaikról híresek, talán 4-3-3-ban Gio és majd esetleg Pepe képes erre de egy ember minimum még kellene melléjük.

ejhaa 2013.01.22. 14:14:15

Én bevallom őszintén,hogy soha életemben még egy labdaérintést nem láttam a faxitól.Viszont gyanús(=sokan nem őt várják/ták),hogy nagyobb az elégedetlenkedők tábora mint akik ölelve várják.90%-10%
Hirtelen eszembe jutnak nevek akik be is tudtak adni ..Pavel..Camo..most velük szembe Asamoah áá,Lichti de ő is csak nagyon szódával,DC NB3-as,Isla..nem tudom ki ellen volt,de egy beadása se sikerült!Pepe talán tényleg ő,de ő meg az a fajta,hogy mindent erővel semmit se ésszel!
Kicsit ettől a veretős névsortól már félek a BL-től,a Celtic-et illő lenne elpicsázni,én személy szerint valami csodában bízok,hogy addigra focizni is metanulnak egyesek.
Padoin kimaradt..mindenki Padoin-ja!
Itt tartunk:D

ejhaa 2013.01.22. 14:16:20

Ha jól tudom,ma csak Matri-ra számíthatunk elől?
Hátha föltámad végre ettől a góltól

regularjohn 2013.01.22. 14:20:07

szerintem llorente érkezése matri távozását fogja jelenteni, és akkor jöhet még egy csatár, még az is lehet, h még a télen lisandro lopez - aztán meglátjuk mi lesz vele fél szezon alatt...

hozzáteszem, llorente nekem nem sztárigazolás, én a kételkedők táborába tartozom, de ha conténak is oké, akkor bízzunk benne.

Tony. 2013.01.22. 14:40:59

Llorente normál esetben a Juventusban csere, vagy max 2. számú csatár lehetne,de ez most Marotta Juventusa.

Fasza lesz, hogy az első számú csatárunk 1 darabos, 1 évet a kispadon végigült játékos lesz. Köszönjük.

Szerintem túl nagy előrelépést nem várhatunk ettől az igazolástól.

pedronegro (törölt) 2013.01.22. 14:57:27

De most komolyan, hova erőlködjön ez a szerencsétlen Marotta hogy ha jelenleg Cavani-k és Falcao-k nélkül is scudetto(-kat) nyerünk???
Senki nem kényszerít komolyabb erősítésre! Most csak azért igazoljon valakit hogy minél több sztár játékosunk legyen??? Ez nem a Real vagy a City! Én is szívesebben nézném a klasszisokat és a játékukat de jelenleg nélkülük is teltházas a stadion és legtöbb pontunk van a legjobb gólkülönbséggel. Amíg működik ez a "olcsójános"-Marotta koncepciója addig a tulajdonosok, befektetők hülyék lennének ennél több pénzt invesztálni a klubba.

GLB 2013.01.22. 15:21:09

@pedronegro: van benne valami amit mondasz,de a Bl-be is csak minél tovább kellene majd jutnunk nem csak most hanem jövőre is.De mondjuk ha ezzel a kerettel is 4 között leszünk akkor lesz főleg igazad.

Mr. Ocean 2013.01.22. 15:28:31

@pedronegro: Sajnos van igazság abban amit írsz. Logikus, hogy elég lehet a bajnokságra a keret. Ezenkívül egy másfajta üzletpolitikát kezdett el a Juventus ami egyelőre még nem derült ki mennyire lesz célratörő a jövőben.
Kérdés a jelenlegi Juventus játékosoknak mikor nem lesz elég már csak a bajnokság megnyerése. Azért ezzel a kerettel BL-t nyerni,engyelő Marotta istenné avatásával lenne a legmegfelelőbb, mellette Torinoban egy szobor és a stadiont róla nevezzük el. :D Bár én sem vagyok kimondott rajongója Marottának, "sajnos" az eredmények mellette szólnak. (Inkább Conte). Addig itt nem lesznek radikális változtatások, ez biztos.

m.martin91 2013.01.22. 15:29:55

Az az igazság, hogy a Cavani, Falcao-féle extraklasszis támadók csak arab és orosz tulajdonosok számára elérhetőek. A rangsorban mögöttük elhelyezkedő csatárok pedig a Juventus és Marotta koncepciója miatt elérhetetlenek számunkra. Körülbelül 10 éve nem költöttünk 30 milliót vagy annál többet egy adott játékosra. Ameddig nem látja be azt a vezetőség, hogy manapság csak komoly összegért lehet minőségi, gólképes csatárt igazolni, addig marad nekünk az olasz középszer vagy a Llorente-féle, sztárnak kikiáltott, lejáró szerződésű játékosok.

venember83 2013.01.22. 15:39:07

Llorentéről nekem valahogy egy brazil csatár ugrik be, aki sok szép évet töltött a Juventusnál, ki se lehetett robbantani a fizetési listáról. Aztán lejárt a szerződése.

Apuleius 2013.01.22. 15:50:06

Hogy nem Llorente lesz az új Trezeguet, arra mérget lehet venni. Kár, hogy csak ennyire futja.

a Zamboni nem egy tészta 2013.01.22. 15:52:02

ööööö versenyzik érte a Juventus??? mégis kivel? ki elől happoltuk el?

vizi8 2013.01.22. 15:56:11

Azért arra kíváncsi vagyok mennyiért igazolták anno Cavanit és Falcaot? Mert mégis csak lehet vagyonok nélkül gólerős csatárt igazolni. Ja gondolom milliókat fizettek Messinek is a Barcánál.

pedronegro (törölt) 2013.01.22. 15:56:18

@m.martin91: Szerinted a vezetőségben gazdaságilag analfabéta emberek ülnek és nem tudják hogy mibe kerül egy top játékos??? Éppen hogy tudják, mint azt is hogy mennyi a fizetésük ezeknek a játékosoknak. Pontosan az a baj hogy tulságosan is üzletileg és racionálisan közelítik meg a klubbot, és pont hogy belátják hogy mi a szitu és nem állnak le licitálni arab milliárdosokkal. A vezetők és befektetők nem úgy tekintenek a csapatra mint mi szurkolók, akiket csak a győzelem érdekli meg azt hogy klasszis játékosokat láthassunk juve mezben. Ezektől függetlenül is Marotta mióta itt van már pár sztárcsatárra elegendő pénzt elvert, de szerencsére az eredmények is jöttek és a félszemű joggal érezheti magát nyeregben és a vezetők és a befektetők is elégedettek csak mi szurkolók tudunk fanyalogni, de ez meg természetes hogy vannak olyan játékosok akiket szívesebben látnánk a pályán mit egy-két lelkes de ügyetlen playert a jelenlegi keretből. Llorente szinte ingyé vagy Falcao/Cavani 40-50 milláért? - vezetőségi megbeszélésen feltett kérdésnél szerinted hányan választották az utóbbit???

devil-z 2013.01.22. 16:13:44

Valaki még mindig abban a tudatban élt, hogy nyáron megnyitják a pénzcsapot és Higuaín-szintű játékos(oka)t igazolunk?

Vagy mi ez a csalódottság?

Llorente barmotta képességeinek így is felső határait súrolja, szóval dicsérjük meg a félszeműt, hogy több tízmillió kidobott pénz után még képes ilyen igazolásra.

west30 2013.01.22. 17:17:20

Szerintem ez egy újabb rossz igazolás, viszont akkor jön újra a 4-3-3? és jön 1-2 értelmes szélső esetleg? mert én őt nem tudom máshogy elképzelni a támadószerkezetben.

martindapro92 2013.01.22. 17:36:11

Eddig azok a játékosok, akiket ingyért igazolt, szinte mind beváltak. Én ezért bízok abban, hogy Llorente is befog válni.

MdewC 2013.01.22. 17:49:24

Sztem nem lesz annyira gáz, bár én is vki mást vártam...

NucLeo 2013.01.22. 19:41:28

@vizi8: Jogos a felvetés.Szerintem ha valóban sztárcsatárt akarunk,fiatalon kell lecsapni rá,és ki kell nevelni.Mint ahogy azt pl. a porto is szokta tenni,de velük ellentétben mi képesek lehetünk arra,hogy a sztárjainkat megtartsuk.
Lehet,hogy most leigazoljuk a "chilei Ibrát",hátha lesz belőle valaki.Durva,hogy anno kb negyedannyiért elhozhattuk volna Cavanit a Palermotól, de nekünk amauri kellett...jáájj:D

m.martin91 2013.01.22. 19:53:10

@pedronegro: Tökmindegy, hogy hányan választották az utóbbit. Akár választhatták volna azt az opciót is, s mehetett volna Marotta Madridba meg Nápolyba a kölcsön+opció ajánlatával, valószínűleg körberöhögték volna.
Egyébként az is teljesen mindegy, hogy belátják-e mi a szitu, a Juventus nem lenne képes leállni licitálni arabokkal, mert legyen szó bármilyen játékosról, Marotta a 25-nél nem ismer magasabb számot.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása