Marrone: "Nyárig biztosan maradok a Juventusnál"

Luca Marrone elárulta, hogy a szezon végig bizonyosan marad a Juventusnál, annak ellenére, hogy mindeddig csupán öt bajnoki találkozón lépett pályára. 

"Egészen biztosan nem távozom ebben a hónapban." - jelentette ki a 22 esztendős játékos. "Júniusban aztán majd újra kiértékeljük a helyzetet."

"Beszéltem az edzővel és a klubbal." - tette hozzá. "Mindannyian egyetértünk abban, hogy előnyösebb számomra tíz meccset játszani egy olyan nagy csapatban, mint a Juventus, mintha harminc meccset játszanék egy másik csapatban."

Luca_Marrone_Juvemezben.jpg"Ha itt maradok, az nagy segítségemre lesz abban, hogy fejlődjek bizonyos típusú nyomás kezelésében."

Marrone, aki eredetileg középső középpályásként szerepel, a szezon során többnyire középhátvédként kapott lehetőséget a háromfős védelem tengelyében. 

"Jobb vagyok középpályásként, mint Bonucci helyetteseként." - árulta el Marrone. "Védőként keményebbé kell válnom."

Mindeközben a Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus  közel jár ahhoz, hogy megszerezze Domenico Berardi, a Serie B küzdelmeit vezető Sassuolo 18 esztendős támadójának játékjogát, s a két klub között már meg is kezdődtek a tárgyalások. 

A jelenlegi szezonban Berardi négy találatot szerzett eddig, s olyan csapatok is szeretnék keretükben tudni, mint az Inter vagy a Napoli.

A Juventus jó kapcsolatot ápol a Serie B éllovasával, mivel a zebramezesek fiatal ghánai támadója, Richmond Boakye a szezon kezdetén kölcsönben csatlakozott a Sassuolo keretéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr135019439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jozef26 2013.01.15. 17:37:17

Vajon minek nekünk Berardi, mikor van egy Boakye, aki sokkal jobb nála?

Csucsukaaa 2013.01.15. 21:27:58

+ Gabbiadini,Immobile
Marrone, hát nem tudom van benne fantázia csak nincs posztja szegénynek, Pirlo helyén szinte a nevét se hallottam, az volt a baja, hogy nem várt ki ritkán nézte a réseket, mindig inkább az egyszerűt választotta(Pogba sokkal jobban játszott azon a poszton de ő hol nem?:D)..Bonu helyén sokkal határozottabbnak kéne lennie, én inkább marchisio cseréjét látom benne..de ott nem hiszem, hogy kipróbálják:) Jövőre telepumpálnék egy elsős csapatot, Leali,Doria(ha jön),Masi,marrone,De ceglie( sajnos elküldik az az érzésem, pedig messze a legjobb szélsőnk lichti után:( sőőt a beadásai kiválóak!ÖBouy,Gabbiadini,Boakye..szigorúan kölcsönben opció nélkül..ha a bentmaradás az érdek úgyis játszatják őket:)

rockitbaby 2013.01.16. 07:38:08

@Csucsukaaa: Nos ez a telepumpálás szép dolog, de kérdem én, hogy ezen fiatalok közül sokan megérettek már az első csapathoz is, bőven! Masi amit mutatott fiatal kora ellenére, hát dögöljek meg, de én hamarabb hoztam volna őt vissza, mint Peluso-t külcsönba. Leali-nak kell még idő, mert Buffon mellett nem sok lehetőséget kapna, de nyáron láttuk, van potenciál benne is! A Bouy, Gabbiadini, Boakye trió pedig, ha nem is mindenkit, de azért az egyik már most is elférne, ha válsztani kellene első ligás tapasztalat alapján, akkor Gabbiadini - istenem de szép is az, mikor a hullarablónak szerez gólt, lásd tegnap este ( ! )-, Immobile azért nem került ide, mert szerintem már télen visszahozzuk. Ők mind mind jelentős segítséget adnának mostani helyzetre. Hogy miért is? Lássuk: Masi nagyon jól szerepelt a 3 védős rendszerben, fiatal kor aellenére vagy lehet pont ezért. Bouy ha jól tudom szélső inkább, 4-3-3-ban lehetne símán a támadó trió valamelyik szélén - ha Vuci hisztis-, Gabbiadini és pláne Immobile tudná azt a szintet hozni, amit sajnos Matri is, sőt, de azért mennyire lenne már komoly ha ezek az emberek egyszer az első csapat kezdőjébe szabadulnának be:

Leali-Masi,Bonucci, Chiellini-Lichtsteiner,Vidal, Pogba, Marchisio, Bouy-Gabbiadini,Immobile

vagy 4-3-3-ban

Leali-Lichtsteiner,Masi,Chiellini, De Ceglie-Vidal, Pogba, Marchisio-Giovinco, Immobile, Gabbiadini

Látni azért, hogy ha saját nevelés, fiatal tehetségek részt nézzük, annyira azért nem vagyunk ám rosszak, sőt!

pedronegro (törölt) 2013.01.16. 09:31:14

Ez baromság hogy jobb neki itt évi 10 meccs mint egy kisebb csapatban évi 30 meccs. Igen is folyamatos játékra van szüksége hogy fejlődjön hogy fel vegye a ritmust, mivel ő még egy fiatal játékos, elpazaroljuk a tehetségét ha csak a padot koptatja. Fiatal gyerek és beveszi még ezt a maszlagot, pedig Gio esetét láthatta és levonhatná belőle a tanulságot.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása