Immobile: "Készen állok a Juventusra"

Ciro Immobile késznek érzi magát arra, hogy visszatérjen a Juventus csapatához, de úgy tudja, hogy a szezon végéig maradni fog a Genoa kötelékében.

Immobile Ciro.jpgAz olasz U21-es válogatott játékjogát a két klub közösen birtokolja, ám erősödnek azok a pletykák, amelyek a játékos januári visszatéréséről szólnak.

"Tisztában vagyok vele, hogy a nevem beszédtéma az átigazolási piacon." - nyilatkozta a Siena és a  Pescara csapataiban is megfordult ifjú támadó.

"Ennek ellenére, mikor karácsony előtt beszéltem Enrico Preziosi elnök úrral, azt mondta, hogy maradni fogok a Genoánál."

"A Juve? Csodálatos lenne visszatérni, hiszen a Scudettóért küzdhetnék, s nem a bennmaradásért."

Immobile januárban olcsóbb opciót jelenthet a Juventus számára Didier Drogba, és a nyáron lejáró szerződésű, így vélhetően ingyen érkező Fernando Llorente helyett. 

"Némileg túlzónak érzem, amikor a nevemet kapcsolatba hozzák Drogbával vagy Llorentével, de készen állok a Juventusra." - folytatta Immobile.

"Igazán hatalmas lehetőség volna számomra."

A 22 esztendős támadó a jelenlegi bajnoki kiírásban 19 mérkőzésen 5 találatot szerzett eddig.

FRISSÍTÉS: A hírek szerint a Juventus a keddi nap folyamán ül majd tárgyalóasztalhoz a Genoa képviselőivel Ciro Immobile leigazolásának érdekében. A fiatal támadó értékét 5 millió euró körüli összegre becsülik, s az üzlet részeként Simone Padoin távozhat majd a Juventustól. 

Ciro Immobile azt követően vált a Juventus elsődleges célpontjává, hogy a Bologna csapata kategorikusan elzárkózott Manolo Gabbiadini torinói visszatérésének lehetőségétől.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr375017954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arnijuve 2013.01.15. 10:32:22

Ő kell most nekünk...olcsó megoldás, fiatal, saját nevelés! az az 5 gól a genovában meg nem mond semmit szerintem....ha nincs elég helyzet és nincs elég jó kiszolgáló személyzet akkor nem lő sok gólt senki sem...itt azért helyzetek vannak csak olyan nincs aki bebassza a labdát a hálóba alkalomadtán úgy 1/1-es mérleggel....magyarán egyszer kap jó labdát és beteszi a helyére....Immobile képes rá. remélem Ő lesz a megoldás a csatárkérdésre

Zangif 2013.01.15. 10:56:42

Én is megadnám neki a bizalmat, vagy esetleg Boakye jelenthetne megoldást. A nyári felkészülési meccseken nagyon jól mozgott és gólokat is szerzett, idén a Sassuoloban 18/9 a mérlege, ami szerintem nem nevezhető rossznak egyáltalán. Gabbiadiniben én nem látok akkora potenciált mit az előző két játékosban.

ZenTech 2013.01.15. 11:17:50

Most hogy is van? Elvileg a fele a mienk nem? Akkor a fele lenne 5 millió.

Ha Padoin annyira kell nekik akkor vigyék.

hellan (törölt) 2013.01.15. 11:43:43

@ZenTech: Így van, fele az övék, fele a miénk és vagy kölcsönbe jön a szezon 2. felére és Padoin megy, vagy Padoin megy oda Immobile oda cserében, vagy egyszerűen visszavesszük Immobile játékjogát.

martindapro92 2013.01.15. 12:10:50

Örülnék az érkezésének, bár elképzelhetetlennek tartom azt, hogy Conte megválna, a kis kedvenc Padointól.

Victor90 2013.01.15. 12:16:30

Nálam ez a csávó akkor bizonyította be,hogy van benne valami miután az Inter ellen olyan gólt lőtt,ahogy a nagykönyvben le van írva.Megcsinálta magának a ziccert,majd erőből spiccel bevágta a helyzetet(igazi klasszis megoldás volt).Én örülnék neki ha visszahoznánk!!!

Padoin pedig mehet Isten hírével.Pont az ilyen Genoa féle csapatokhoz való!

Tony. 2013.01.15. 12:34:56

Nem tudom Immobile mennyivel lenne jobb, mint mondjuk Q. Szerintem ő nem az a játékos aki azt a bizonyos pluszt jelentené.

Egyébként meg lehet figyelni a Juve és Marotta zseniális igazolási politikáját ismét. Csakúgy, mint Giovinco esetében, itt is sikerült úgy eladni, hogy most majd felárral (igaz itt annyira nem kiugróan magas) visszavásároljuk.

m.martin91 2013.01.15. 12:40:30

Nem hinném, hogy Immobile visszahozatala túl sokat számítana, de ha az üzlet részeként Padoin távozna (amit kétlek), akkor mindenképpen jöjjön vissza.

Apuleius 2013.01.15. 12:46:37

Én csak azt nem értem, hogy nyáron miért tűnt jobb opciónak Bendtner kölcsönvétele? Pontosan ugyanezt megléphettük volna nyáron is, s itt tarthattuk volna mondjuk Boakye-t, a botlábú, nyomorult dán helyett.

Goku06 2013.01.15. 12:47:14

hát ha visszajön és megkapja a lehetőséget akkor jöjjön csak.
mélyvízbe bedobva sem lenne szarabb mint matri, egy próbát megér ingyen. Hátha ő lesz a mi El-Sharaawynk

babo410 2013.01.15. 13:06:32

Mondjuk vele kapcsolatban úgy vagyok, hogy jó játékos, de nem tom, hogy ő lenne-e a megoldás. De sokan előjöttök Boakye-vel. Nem hinném, hogy ő jó megoldás lenne. Hirtelen bedobni a mély vízbe? Szerintem Boakye-t visszahozni csak úgy lenne értelme, ha nem őt tekintjük megváltónak, mert összeroppanna a hirtelen teher alatt. Őt csak úgy hoznám vissza, ha nem azonnal be a mély vízbe, hogy váltsd meg a világot, hanem győztes meccsek végére kb 20 percekre. Úgy be lehetne építeni, és kiderülne mit tud, és nem roppantanánk össze. Immobile meg szerintem nem fogja a világot megváltani, de nem rossz csatár. Mondjuk ha tényleg belövi a ziccereit, már jó megoldás volt.

babo410 2013.01.15. 13:10:57

Ja és valszeg azért adtuk el a játékjoga felét tavaly a Genoanak, hogy játszassák az első osztályban, és ne nekünk kelljen tesztelni. Sajna az olasz bajnokságban ez a bevett szokás. Ha azt akarod, hogy játszassák a játékosodat, akkor el kell add a felét. Mert egy bajnokesélyes csapatnak nincs lehetősége kísérletezni. Immobile bizonyított, Gabbiadini nekem semmit eddig.

pedronegro (törölt) 2013.01.15. 13:17:50

Adjunk 11 milliót a Genoa-nak is!!! Ha ez a zseniális transzfer létre jön az mindenképp örvendetes hogy egy másik zseniális transzfer eredményétől, azaz Padoin-tól megszabadulunk. Nem fikázom a csávót, mert ő mindet meg tett amit tudott de hát nem juve szint, Conte-Marotta szerelme ő is. Nyáron még fontosabb volt Bendtner mint Immobile, mert hogy Ciro még tapasztalatlan és kölcsönadjuk inkább játszani, fél év után meg olyan kurva tapasztalt lett? Marrone meg itt gyűjti a tapasztalatokat, azaz két éve koptatja a padot, ennek is sok értelme van, mint a Melo, Ziegler, Pazienza, Caceres, Lucio, Bendtner, Peluso bizniszeknek. Marotta csak a lejárt szerződésű vagy kölcsönbe elhozható játékosokban tud gondolkodni, Conte meg mindig beleszeret valami középszerű, sokoldalú de semmiben sem kiemelkedő játékosba. Conte/Marotta enyhén szólva is furcsa páros. Gyökeres változás csak akkor várható ha sorban jönnének a pofonok és kudarcok, de amíg ezek nincsenek addig Agnelli-ék elhiszk hogy jó úton haladunk és hogy ezzel a gazdaságossági fairplay-el is lehet sikereket elérni, majd meglátjuk, mindenesetre én nem tudok olyan csapatról aki klasszisok nélkül hosszú távon is sikeres tudott lenni, ha valaki tud ilyen csapatokat az jelezze!

Apuleius 2013.01.15. 13:20:34

@babo410: "Mert egy bajnokesélyes csapatnak nincs lehetősége kísérletezni. "

Ezért hozták ide nyáron Bendtner-t, mert nincs lehetőség kísérletezni.Róla legalább fixen lehetett tudni, hogy egy kalap szarral egyenlő. Semmi zsákbamacska.

devil-z 2013.01.15. 13:38:42

Lepasszoljuk a fiataljainkat utána meg majd dupla áron visszahozzuk őket, hozzáértés felsőfokon.

Ha visszatértével olyan klasszist vesztenénk el mint Padoin és az aranylábú Matri is kevesebb lehetőséget kapna, hát azt hiszem csak jól járnánk!

Sz.Alex 2013.01.15. 13:56:35

Még az is előfordulhat hogy a transzferguruk Yodajának Immobile vissza hozatala is meghaladja a képességeit.Pedig ha se Drogba se Llorente nem jön illene legalább Cirot valahogy visszahozni.

venember83 2013.01.15. 13:56:48

@babo410: Peluso is azért kapott rögtön első meccsen lehetőséget háromvédős felállásban, mert egy bajnokcsapatnak nincs lehetősége kísérletezni? Egyszerűen csak rossz döntés volt Immobile felének elpasszolása, ennyi.

ZenTech 2013.01.15. 14:20:12

@Apuleius: Ha jól emlékszem Immobile játékjogának fele relatíve hamar el lett adva kifejezetten azért hogy játsszon. Akkor még úgy volt, hogy érkezik egy normális támadó.

Az biztos, hogy Bendtner helyett jobb megoldás lett volna. Ja és olcsóbb.
Szóval ezt Marotta szúrta el és ha most visszahozzák az felér egy beismeréssel (tök mindegy hogy Bendtner sérült).

Gabuero 2013.01.15. 14:23:38

Modric, Higuaín, Di Maria, Varane távozhat
Madrid - A vezetőség várja az ajánlatokat a játékosokért.

Nekunk innen csak Higuain erdekes bar nemtudom jo lenne e o nekunk, meg csak 25 de nemsokat jatszott asszem bar nem kovetem a real meccseit :D

Apuleius 2013.01.15. 14:28:05

@ZenTech: Igen, én is úgy emlékszem, hogy Immobile fele játékjogát már valamikor tavasszal eladták a Genoának. Nem is igazán az ő személye a lényeg, hanem az, ahogy Te is írod, Bendtner semmivel nem volt jobb választás, mintha bármelyik fiatalt itt tartották volna. Amúgy én is úgy érzem, hogy ez egy hatalmas öngól, s Marotta most széepn beismeri a saját hibáját ezzel a lépéssel.

babo410 2013.01.15. 14:28:35

@Apuleius: Nem Bendtner arra jött amire jó. tartaléknak kb 3-4 meccsre. És csak kölcsönbe. De erre Boakye nem lett volna jó, mert életben nem fejlődne. Ezért is sajnálom, hogy arrone nem jut több lehetőséghez. És ezért tartom jó ötletnek, h Boakye-t kölcsönadtuk. Majd ha biztosra vehető, hogy több lehetőséget kap, akkor térjen vissza. És remélem ez nem 26 éves korában lesz. Immobile meg azért lett félig a Genoa-é, mert gondolom a vezetőség látni akarta mit tud az első osztályban. És akkor még úgy látszott, hogy pl. Van Persie megszerezhető olcsón. Sajnos nem jött be.
@venember83: Nem. Peluso bal lábas, Conte úgy gondolta, hogy így nem kell a védelmet teljesen felforgatni. De azzal nem számolt, hogy Peluso eddig szélsőt játszott főképpen, és 4 védős rendszerben, tehát meg kell szoknia a 3 védős felállást. Conte hibázott egy nagyot.

Apuleius 2013.01.15. 14:37:10

@babo410: Szerintem Bendtner nem kifejezetten tartaléknak vagy cserének érkezett. Az volt a koncepció, hogy mivel a csapat három kiírásban (bajnokság, kupa, BL) is érdekelt, rotációra lesz szükség, s ehhez kerestek valakit. A jelenlegi Juventus-nak nincs olyan támadója, akinek képességei alapján biztos helye van a kezdőben (egyedül talán Vucinic), így én biztosan itt tartottam volna a fiatalok valamelyikét Bendtner helyett, hiszen jutna lehetőség neki is. Fejlődés szempontjából az sem utolsó szempont, hogy valaki hétről-hétre milyen kerettel készülhet. Persze abban is van igazság, amit írsz, hiszen néha muszáj játszatni is a fiatalokat.

Lord Viktor 2013.01.15. 15:39:48

Szerintem lapesetben maradna a Genoában a szezon végéig, csak a nagy csatárkaki miatt dolgozunk a visszajövetelén. A Pescarában ontotta a gólokat, viszont a Serie A már más tészta... Bár a most már kiesőjelöltté züllött Genoában az 5 gól se olyan rossz teljesítmény, tekintve hog Boriello is ugyanott játszik és ugyanannyi gólja van, nem annyira bíztató... Ha Padoinnal egy az egybe cseréve visszahozzuk, nem vesztünk vele semmit.

scivolare 2013.01.15. 16:36:23

Fiatal és meghalna a pályán. Jönni-e kell mert más nem érkezne! Giovincoval is remekül megértenék egymást!!

steven-h (törölt) 2013.01.15. 20:09:08

Csak én örülök ennek a megoldásnak?! Én nagy potenciált látok benne kezdetek óta...És hát ez a bajnokesélyes csapatnak nincs lehetősége kísérletezni...hát ezzel se tudok egyetérteni... Barcelona? Messi hogy került tűzvonalba? vagy Busquets, Montoya, Cuenca, Tello, Thiago sorolhatnám... Tudom tudom ez olaszország de akkor is, egyszer el kell kezdeni, mert láthatjuk hol áll jelenleg az olasz labdarúgás...ezen nem segít más csak a fiatalok beépítése

molnaratti10 2013.01.15. 22:48:22

Ja ja!A madridista.hu szerint Higuain eladò.
Nem lehetne ő megoldás?
Azért elég gòlérzékeny és fiatal.
Marotta nyúlj a zsebbe!!!
Szerintetek???

devil-z 2013.01.16. 01:01:20

@molnaratti10: régen is volt róla szó, akkor is azt írtam, hogy ha barmotta idehozza akkor az én szememben minden bűne elmosódik, de nyilván nem fogjuk leigazolni sem most sem nyáron.

Pedig ő megoldás lehetne a csatárgondjainkra!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása