Juventus - Sampdoria 1-2

A két csapat a következő összeállításban kezdte a meccset:

lega_serie_a.jpgJuventus: Buffon, De Ceglie (62. p. - Quagliarella), Peluso, Barzagli, Bonucci, Pogba (71. p. - Giaccherini), Padoin, Pirlo, Marchisio, Giovinco, Matri (62. p. - Vučinić).

Sampdoria: Romero, Costa, Berardi, Gastaldello, Obiang, Poli, Palombo, Krstičić (80. p. - Tissone), Estigarribia (46. p. - De Silvestri), Eder (76. p. - Munari), Icardi.

A két csapat közül a hazaiak kezdték jobban a találkozót, Sergio Romero jó megmozdulására volt szükség ahhoz, hogy Sebastian Giovinco ne hozza előnybe a hazaiakat egy oldalról belőtt labdát követően. Percekkel később ismét Atom Anti került helyzetbe, miután Simone Padoin visszahúzta a labdát a csatár számára, aki a tizenhatoson kívülről próbálkozott lövéssel.

Ezt követően a másik oldalon Andrea Poli tette próbára Gianluigi Buffont, miután a torinói védelem nem tisztázta a labdát, azonban a középpályás gyenge lövését könnyedén fogta a tapasztalt hálóőr. Úgy tűnt, hogy a lövés felpörgette a hazaiakat, akik a huszadik percben ismét közel kerültek a gólszerzéshez, azonban az utolsó percben a Sampdoria kapusa hárította Sebastian Giovinco lövését, még ha rossz oldalra is vetődött.

Percekkel később Sebastian Giovinco gólszerzését nem tudta megakadályozni a jó formában védő kapus, a kisméretű csatár tizenegyesből lőtte ki a bal alsó sarkot, miután a tizenhatoson belül Claudio Marchisioval szemben szabálytalankodott Gaetano Berardi. 1-0

A torinóiak azt hihették, hogy sikerült megduplázni előnyüket egy Andrea Pirlo által elvégzett szögletet követően, amikor Alessandro Matri a gólvonal felé továbbította a labdát, azonban Sergio Romero megvédte a góltól a vendégeket.

Az első félidő utolsó negyed órájában a vendégek még rosszabb helyzetbe kerültek, mivel a tizenegyes nyomán korábban már sárga lappal jutalmazott Gaetano Berardi megkapta a második sárgáját Andrea Barzagli elkaszálásáért.

Még az első félidőben egy második tizenegyest reklamálhattak a hazaiak, mivel Alessandro Matrit Angelo Palombo rántotta le, azonban a sípmester csupán szabadrúgást adott kifelé.

A továbbiakban sem volt unalmas meccsben részük a nézőknek, mivel az emberhátrányban játszó Sampdoria egy szabadrúgás alkalmával egyenlíthetett volna Marcelo Estigarribia elcsavart lövése révén, amire mozdulni se tudott Gigi Buffon.

A szünetet követően Antonio Conte csapata határozottan jött ki a pályára, és mindent megtett előnye megduplázásáért, azonban a Sampdoria játékosainak sikerült hamar gólt szerezni a második félidő elején, amikor is a bal szélről Mauro Icardi lőtte rá kapásból a labdát, és bár Gigi Buffon beleért a labdába, de az átpattanva a kapuson a kapuban kötött ki. 1-1

A hatvanadik percben Andrea Poli próbálkozott lövéssel, de a földre pattintott kapáslövése csupán egy kirúgást eredményezett. Kedvet kapva a támadáshoz kicsit később Eder bombázta a torinói kapusba a labdát, miután lövőhelyzete támadt a tizenhatos sarkánál.

A Juventus a bajnokságban sokszor látott életlen támadójátékot mutatta, és ezért meg is fizette az árat a meccs vége előtt húsz perccel: Pedro Obiang passzát követően kiszorított szögből lőtte ki a rövid felső sarkot Mauro Icardi, a rövid sarokra tartó erős lövést képtelen volt Gigi Buffon védeni. 1-2

A házigazdák azonnal válaszolni akartak és nem sokon múlott, hogy kiegyenlítsenek, amikor is a csereként beállt Mirko Vučinić a felső lécre és a gólvonalra lőtte a labdát, mielőtt a Sampdoria védői eltakarították kapujuk elől a labdát. A montenegrói válogatottnak egy másik óriási helyzete is támadt nem sokkal később, amikor is másfél méterről centikkel küldte a kapufa rossz oldalára a labdát.

A későbbiekben Simone Padoin lőtte erőből a labdát a vendégek kapusába, aki nem fogta meg egyből a labdát, viszont sikerült elhalásznia még azelőtt, hogy Mirko Vučinić a kapu felé továbbíthatta volna a játékszert.

A Sampdoria így valószínűleg a forduló meglepetésével szolgált, hiszen az oroszlánbarlangban sikerült megverniük a bajnokságot vezető és eddig más dimenzióban futballozó Juventust, amelynek így az előnye a fordulóban győztes Lazio előtt öt pontra olvadt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr925001720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

supicool 2013.01.06. 19:10:50

AtyaIsten ez meg mi volt???????????????? úgy indultam el Szegedre, hogy zsebben a 3 pont félidőben, hogy a fenébe tudtak fordítani 10 emberrel?
Mi volt ez a szánalom????

juve28adam 2013.01.06. 19:29:33

A senkiházi peluso jön lát és győz(elemre segíti a Sampdoria csapatát...).. húzhat vissza a ******be

Persze akadtak itt még peluskán kívül is problémák....

Különben Conte első bajnoki veresége ami nagy blama lett, emberelőnyben ,hazai pályán a kiesőjelölt ellen, ráadásul fordítottak... Remélem lebaxta a srácokat a meccs után, bár ez vereség Conte kezére is írható.

Marchisio-ért nagyon aggódom, amint van valami hír közöljétek please!

venember83 2013.01.06. 19:36:56

@juve28adam: bizonyos helyzetekben semmit nem ér a lebaszás. Giovinco számtalan gólt szerezhetett volna, de csak tizenegyesből talált be. Mirko meg, na igen, ő már lassan csak támadó középpályásnak nevezhető ilyen helyzetkihasználással. Kell egy gólerős csatár.

NucLeo 2013.01.06. 20:01:59

Egészen megdöbbentő,ami a 2. félidőben történt.Ha nem Marotta a sportigazgató,még jól is jöhetne ez a zakó,hiszen még lenne idő értelmes igazolásokra.Peluso remélhetőleg a mai produkciójával kilőtte magát a kezdőből egy darabig.Chiello felépüléséig Caceres és Marrone is jobban megoldják,nyáron meg jön Doria.
Marcsi viszont pótolhatatlan,ha ő is kiesik akkor nemhogy BL menetelés,de a Scudetto is necces lesz.
Llorente nem megoldás,de a csatáraink mostani formáját tekintve még ő is jól jönne,de sokkal jobban szerintem Drogbával,vagy akár Immobile visszahozatalával.
Ez a meccs részben Conte sara is,csakúgy mint a Padoin-Peluso páros teljesen felesleges leigazolása.De nem tudok haragudni a Mesterre,ő is dönthet rosszul.Viszont komoly kihívás előtt áll,mert attól tartok hogy a január kegyetlen nehéz lesz...vissza kell rántani a csapatot a szakadék széléről!
Forza!

supicool 2013.01.06. 20:14:50

ez a kibaszott január sose fekszik a csapatnak...

Cannavaro 2013.01.06. 20:23:06

legújabb jelentések szerint marchisio térde kificamodott!!! :(
a következő napokban több teszten is átesik,és a keresztszalag szakadás is benne van a pakliban!! :(

keshudioo 2013.01.06. 20:35:54

Marchisio írta Facebookon, hogy szerencsére nem komoly a sérülése, holnap bővebb információkkal szolgál.

juve28adam 2013.01.06. 20:44:02

@keshudioo: Nelkulonozhetetlen jatekosunk, remelem valoban nem annyira komoly, bar sztem ez tobb hetes kenyszerpiheno....

mpite 2013.01.06. 20:49:31

@juve28adam: Sokan már szalagszakadás rémképévél ijesztgették itt a népet, de szerencsére csak zúzódás a hivatalos honlap szerint. Marci azt írta, hogy holnap a pályán lesz, utána többet tud majd mondatni, én ebből azt szűröm le, hogy lehet hogy edzhet is:)

BigP86 2013.01.06. 21:00:55

Buone notizie per Claudio Marchisio: niente lesioni, solo una forte contusione.

Good news for Claudio Marchisio: no muscle tears, just a heavy bruise.

HALLELUJA..

Anyád nem szeretett 2013.01.06. 21:01:10

egyszerű a képlet 3-5-2 kilőve mert mindenki kiismerte ... vissza a 4-3-3 ra plusz Llorente és megoldva a gond. talán... Marchisionak meg jobbulást.

NucLeo 2013.01.06. 21:15:24

@Anyád nem szeretett:
Ezzel csak az a gond,hogy Marotta csak úgy lesz képes idehozni a spanyolt,ha majd nyáron lejár a szerződése.Ingyen.
Másrészt a cölöp csatárok mellé nem árt ha van egy-két beadni képes szélső a csapatban.Jelenleg kb DC a legjobb ezen a téren a csapatban,ami azért sokat elmond a szélsőinkről.Az meg különösen felbasz,hogy Armerot elvitték a kukások.

pedronegro (törölt) 2013.01.06. 21:16:07

Ez el lett taktikázva!!! Matri, Peluso, Padoin, Giac, De Ceglie, egyszerre
ennyi töltelék emberkét még a barca se bírna el! A legdurvább az hogy már többször láttuk hogy nincs "B" csapatunk erre újra összeállt a "nagycsapat"! Nem volt rá semmi ok hogy bárkit is pihentessen a Mester, ha heti két meccset nem tudnak végig robotolni akkor az nb1-ben a helyük! És azért csak ne játsszon valaki mert az edzésen milyen ügyes gyerek meg mindenkinek kell adni lehetőséget, bullshit! És én nem ezekre a tehetségtelen töltelék emberkékre haragszom, csak egyszerűen nem értem mi szükség ezekre úgy hogy egy Caceres vagy egy Marrone akikből még lehetne futbalista folyamatosan a padot koptatják. Gratula a vezetőségnek, Conte-val egyetemben mert ők hoznak ide ilyen embereket vagy ragaszkodnak egyesekhez! A kupában oda kell tenni magunkat mert van egy olyan érzésem hogy idén csak az olasz kupában teremhet nekünk babér, a bajnokságban ezt a pár pont előnyt hamar le fogjuk adni, se Asa se Chielo és most még Marci is.... És én még Asa-t szídtam hogy milyen ügyetlen de bazzeg mellette senki nem ment el a bal oldalon! Tavaly azt hittük Conte csodát tett mert szinte nulla sérültünk volt, az idén viszont elmaradt a csoda, szóval a tavaly csak nagy mákunk volt!!! De ceglie -Peluso egy szerre egy oldalon a nullával egyenlő, ilyen kezdőt még egyszer nem szabad összerakni mert komolyan bajok lehetnek.

molnaratti10 2013.01.06. 21:25:21

Sziasztok!
Én általában csendben szoktam maradni de most....
Pogba végig alibizte a meccset,Peluso-ròl csak 2 gòlt kaptunk,Vuci egyszerűen nem képes csak focizni,mindig nagyot akar!!!
Nincs mese kell egy kész befejező csatár,aki képes betalálni,az most mellékes,hogy járt volna a második tizi,de elmaradt.
Mindenképp csatár kell!!!!!!!!!!!!!

molnaratti10 2013.01.06. 21:29:56

És még annyi,hogy Padoin üde színfolt volt,Pirlo meg 0-a!!!
Miért kell nekünk ilyen Peluso féle senkikkel kiállni???
Matri?Hagyjuk!Gyakorlatilag annyira képes,hogy megtartson egy labdát majd visszapasszolja a kp-ra.
Csatárra áldozzatok sok sok euròt!!!!

Barolo 2013.01.06. 21:34:02

Nem értem ezt a világ vége hangulatot, meg szakadék széle emlegetését. Kényelmesen vezetjük a bajnokságot, bent vagyunk a Bl.-ben és a kupában is. Egy ilyen vereség soha sem esik jól, de szerintem kár ennyire komoran látni a világot. Ez a csapat még nagyon nincs kész, és reméljük, hogy januárban is tudunk értelmes igazolással előre lépni, de a jelenlegi csapattal is uralkodni kell Olaszországban. Conte rendet fog rakni a fejekben, és szerintem nem lesz itt gond a következő meccseken.
Forza Juventus!

babo0410 2013.01.06. 21:38:06

Én abban látom a vereség okát, hogy Pelusot még nem vetettem volna be. De ezen kívül más komolyabb okot nem tok. Ha csak nem a csatárok pocsék formája. Marchisionak nincs komolyabb sérülése a jelek szerint, ennek örülök. Nem kell izgulni, nem lehetünk örökké veretlenek. Kellenek az ilyen pofonok, mert ez nem a spanyol bajnokság, ahol mindenkinek 4-5 gólt vágunk, és 20 pontot verünk mindenkire. Tanulunk a hibákból. Legalább láttunk egy jó meccset, igaz nem a mi szempontunkból. És legalább az interesek is kiélhették magukat. :D Biztos, hogy több ilyen nem lesz. Ettől még Conte ugyanolyan jó edző. És nem kell megint Marottat csesztetni. Nem ő tehet arról, hogy Llorentét nem adják el. Arról sem, hogy nem tudunk magas fizukat adni. De azt viszont sajnálom, hogy anno Secco Amaurit hozta el a Palermoból, és nem Cavanit. Ő tuti elhozta volna, ha akarja. Igaz került volna vagy 25 millába és lenne vagy 5 millás fizuja. :D Lényeg nem ártana egy gólérzékeny csatár. Én Q-t most untam meg, simán eladnám.

ForzaJuve1988 2013.01.06. 21:39:04

Szép jó estét Bajtársak! Évek óta nyomon követem az oldalt, de eddig nem szóltam hozzá, de ma egy olyan hírre bukkantam amiben a véleményeteket kérném!
Nem promózni akarom a másik oldalt (tippmix.blog.hu/2013/01/05/2013_1_het_2_fordulo_vasarnap?fullcommentlist=1#comments), ahol található a hozzá szólás. Be is linkeltem nektek, hogy szemügyre tudjátok venni. És csak a véleményeteket kérném, hogy szerintetek ebben a történetben lehetnek-e valós alapok?!?! Mert tuti biztosra vették, nagy pénzekkel fogadtak rá. Több mint 10 éve szeretett klubbom, ilyenekre lenne-e képes, 2005 után ismét, hogy eladják a bajnokságot, és a bajnokok ligáját. Nem akarok más JUVENTUS szurkolót megbántani, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi... FORZA JUVE!!!<3
zsetonos 2013.01.06. 12:38:45
@szotyis11: Az egyik ismerősömnek szóltak Taljánországból, hogy kikap ma a Juve, kiesik a BL-ből is a Celtik ellenébe, és ráadásul még a bajnokságot sem fogja megnyerni.
Egy kicsit hitetlenkedve fogadtam, de eddig jó tippeket adott a cimborám.

Apuleius 2013.01.06. 21:49:14

Nem történt katasztrófa, ez az eredmény belefér, a bajnokságot így is, úgy is behúzzuk. A lélektelen, szar, alibiző teljesítmény viszont számomra elfogadhatatlan. Ki lehet kapni, de nem így.

A mai mérkőzés szerintem ismét megmutatta, hogy a Peluso, Padoin, Giaccherini típusú igazolások, habár Conte szerint lehet, hogy "intelligens igazolások", de egy lépéssel sem visznek bennünket előre. A jelenlegi Juve egyik komoly gyengesége a megfelelő minőségű csereemberek hiánya. Ezek a játékosok arra kellenének, hogy az ilyen könnyű meccseket (kiesőjelölt ellen, hazai pályán, emberelőnyben) egyes kulcsjátékosok pihentetésével is hozni tudjuk, de ma ismét bebizonyosodott, hogy hiába lelkes iparosok, erre is alkalmatlanok. Egész egyszerűen még a kiesőjelölt ellenfél csapatába sem nagyon férnének be. Minőségi igazolások (értsd erősítések) kellenek, nem olcsó nyolcadmegoldások.

Peluso-t meg nem akarom védeni, de szerintem hibás edzői döntés egy a csapathoz 2 napja megérkező új játékost rögtön kezdőként bevetni.

venember83 2013.01.06. 22:09:27

@Apuleius: beférnek ilyen Padoin, Giaccherini és Peluso félék a csapatba, de nem ilyen mennyiségben. S ma Pogbát is közéjük sorolhatjuk szerintem.

babo0410 2013.01.06. 22:19:01

@ForzaJuve1988: Nem leszünk bajnokok, és a Celtic ellen kiesünk a BL-ből? Ezt honnan szedték? Valakik nagyon be szeretnémnek kavarni a Juvénak szerintem. A mai vereség egy buta hibából lett, nem kell foglalkozni ezzel! Hagyjad már, ez olyan baromság ahogy van. Persze, még a végén kihozzák, hogy azért nem vettünk még értelmes csatárt, mert mi úgyis bundázunk. Én még azt se hiszem el, hogy a Calciopoliban Moggin kívül a csapatból bárkinek is érdeke lett volna a bírók megkenése! Minek? Mi a Juve vagyunk, bárkit bármikor legyőzünk! És ha kiderülne, hogy csalunk, akkor Conte szerintem Örökre elmenne a csapattól, és a Juve lehúzhatná magát, mert szerintem kizárnák a profi fociból örökre!

regularjohn 2013.01.06. 22:27:45

1, nem láttam a meccset, csak az összefoglalót

2, de amit itt olvasok nagyon egybevág azzal, amit éreztem. érthetetlen, hogy játékosok hetekig várnak, h beilleszkedjenek, de peluso 2 nap után kiszorítja cácerest és marrone-t. majd kapunk róla 2 gólt. remélem conte tanul ebből a hibájából.

amúgy egyelőre nincs semmi gond, bár fájó az első hazai vereség.

@ForzaJuve1988: idézném az ott adott választ:

" Cassoo 2013.01.06. 12:42:07
@zsetonos:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

:D

babo0410 2013.01.06. 22:36:28

@regularjohn: Igen erre csak ezt lehet válaszolni! 1. A BL-ben sokkal több pénz forog kockán, minthogy csak úgy kiessünk, és nem mellesleg csak két győzelmünk van, szeretnénk megnyerni. 2. A bajnokságot és a kupát is meg szeretnénk nyerni, ez Conte vágya. 3. Conte-t most tiltották el, mert nem jelentett előző csapatai bundázáésáról, nyilván kockáztat! 3. Meg majd megkockáztatja a csapat a Calciopoli után, hogy örökre eltíltsák? Ezt Conte eltaktikázta, és nyilván neki kellett összerakni a keretet. Tehát 4. tudnia kellett volna a csalásról, sőt benne kellett volna lennie. De nem hiszem, hogy megkockáztatja, hogy örökre eltiltsák mindentől ami foci. A Juve meg ezzel végleg tönkretenné magát.

Apuleius 2013.01.06. 23:07:45

@venember83: Hát nem tudom, nálam nem férnek be ezek a játékosok. Pont az ilyen apróságok miatt nem lépünk igazán nagyot.

Barolo 2013.01.07. 00:36:51

@Apuleius: Teljesen igazad van abban, hogy jobb játékosokra lenne szükség a csere padra (is), de ez szerintem egyértelműen csak és kizárólag pénz/finanszírozási kérdés. Nem tudom elképzelni, hogy ha lenne pénz pl. Kolarovra akkor nem ő kellene Conténak/Marottának is.
Kérdés, hogy a jelenlegi anyagi fedezetből lehetne e lényegesen jobban igazolni. mondjuk Armeronak én is jobban örültem volna (akár úgy, hogy Islára vissza cseréljük).
Forza Juventus!

devil-z 2013.01.07. 01:28:32

barmotta megmondta, lyukak betömve, nincs szükség drágább játékosokra.

Problem?

Mondjuk Contét sem értem. Neki kellene a legjobban tudnia, hogy ebbe a Juvéba nem szabad ennyi cserét játszatni egyszerre, fokozatosan kell beépíteni az embereket. Ráadásul mi van Cáceres-szel? 8 millióért megvettük padmelegítőnek, hogy egy botlábú 28 éves olasz tehetséget (!) nézegethessünk..

venember83 2013.01.07. 07:36:04

Valahogy úgy érzem, a kupában a milánóiak ellen egy sokkal motiváltabb és ügyesebb Juventust fogunk látni.

Apuleius 2013.01.07. 08:40:15

@devil-z: Aki ráadásul két hét múlva már 29 éves lesz...

Sokan említitek Caceres-t, s tényleg, a dolognak van egy edzői-pszichológiai-pedagógiai oldala is (legalábbis szerintem). Caceres, aki eleve lényegesen jobb játékos Peluso-nál, pofázás nélkül ül a padon, ha lehetőséget kap, jó teljesítményre is képes, erre helyette Peluso azonnal előnyt élvez... Ez még akkor is problémás lenne, ha Peluso komoly minőségű játékos volna, de történetesen még csak nem is az.

@Barolo: Ebben igazad van, csak valahogy a csereember az a "poszt", ahol viszonylag kicsi ráfordított anyagi különbözetből komoly minőségi különbözetet lehetne csinálni. Az ember elfogadja, hogy Cavani elérhetetlen, de hogy egy 8-10 milliós, minőségi játékos helyett megérje 5 millióért sokkal gyengébbet idehozni? Fene tudja.

MdewC 2013.01.07. 08:53:47

Forza!
Conte 1 dolog miatt rakta be ilyen hamar Pelusot a kezdőbe: Amíg ilyen töltelélek érkeznek a csapatba, ne csodálkozzon a vezetőség, hogy ilyenek megtörténnek. Conte nem hülye.
Hajrá!

danimester1 2013.01.07. 10:13:44

@MdewC: Esküszöm neked ez az én fejemben is megfordult már!Lehet ezért "rotálta" felváltva a Q-M-V-G négyest,hogy lássák ezek ennyire képesek!(igaz a kis Giora nem lehet panasz az utóbbi időben)
Az is érthetetlen számomra,hogy elviekben Conte úgy írt alá,hogy érkezzen egy minőségi csatár.Ez elmaradt sajnos!Valamint ez a madriddal való kapcsolat is furcsa...(bízom benne nekem élénk a fantáziám!)

MdewC 2013.01.07. 10:29:22

@danimester1: Forza!
Sok minden történik a háttérben, amire nincs rálátásunk, nyilván Conte a legjobb eredményt szeretné elérni a csapattal. A szomorú az az, hogy Olaszország legjobb csapata is olyan problémával küzd, hogy még a kezdőben sincs elég világsztár, nemhogy a padon. Conte sztem még sokáig marad, legalább is remélem. Min. 1 BL cím és több bajnokság. :)
Forza! :)

devil-z 2013.01.07. 13:53:35

@Apuleius: szerencsére csak kölcsönben van itt, de vele akkor is csak adtunk a szarnak egy pofont.

@MdewC: ezzel az a baj, hogy Conte kérésére jött ez a jóember. Valószínűbb az a lehetőség, hogy ő tényleg azt hitte be fog válni, ezért is rakta be rögtön egy könnyebbnek ígérkező meccsen kezdőbe, hogy mindenkinek megmutassa mit tud, szokja a légkört mert számít rá.

Talán Conte sem tökéletes, ő is félreismerhet játékost.

Apuleius 2013.01.07. 14:09:26

@devil-z: Pontosan, az ilyen igazolásokkal egy centimétert sem haladunk előre. Amúgy a kondíció (szezon végéig csak kölcsönben) akár még jó is lehetne, csak az a baj, hogy elképzelni sem tudom minek kellene történnie ahhoz, hogy nyáron ne véglegesítsék majd.

venember83 2013.01.07. 17:43:16

Jól szemlélteti a tegnapi teljesítményt, hogy senki nem került be a Goal.com Serie A csapatába, mindenki csúnyán alulteljesített.

MdewC 2013.01.07. 21:53:54

@devil-z: Forza!
Nyilván "Conte kérésére jött", ezzel nem is lehet vitatkozni. Sajnálom, hogy rosszul sikerült a bemutatkozás. Ennél sokkal többet várunk a csapattól és a vezetőségtől is! ;)
Hajrá!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása