Conte alig várja a visszatérést

A Juventus felfüggesztett edzője, Antonio Conte megtörte a csendet, amikor is a napokban videochaten válaszolt a szurkolók kérdéseire. Ebben a bizonyos interjúban felfedte, hogy mennyire várja már a kispadra való visszatérést.

Antonio_conte_bajban.jpgAugusztusban a Mester 10 hónapos eltiltást kapott az ismert jelentésbeli elmulasztás miatt, ami azt is jelenti, hogy nem nyilatkozhat a sajtónak. A szócsövei addig Massimo Carrera és Alessio Angelo lesznek, de nem kell már sokat várni a nagy visszatérésre, hiszen erre december 9-én kerül fog sor kerülni, mivel fellebbezése után 4 hónapra csökkentették büntetését.

Conte nagyszerűen mutatkozott be edzőként, hiszen első szezonjában veretlenül bajnok lett a Juvetusszal, emellett az Olasz Kupa döntőjéig meneteltek. Ez pedig azt is jelenti, hogy a Bianconeri újra a Bajnokok Ligájában vitézkedhet hosszú idő után. A nagy veretlenségi sorozatnak ugyan az Inter ellen vége szakadt, de ez szerencsére nem nyomta rá bélyegét a csapat mentalitására. Sőt! Még az is könnyen meglehet, hogy ettől még inkább fel lesz tüzelve a Juve.

A webchat beszélgetésen elhangzott néhány mondatot a gazzetta.it közölte.
"Nagyon kedvelem Bonucci definícióját, miszerint nem zsoldosok vagyunk, hanem profik."
 
"Nagyon hiányzik (a visszatérés). Az edzésterheltségem megháromszorozódott az elmúlt három hónapban, mivel korábban tudtam utasítani a csapatot meccs közben. Most ez lehetetlenné vált. De szerencsés vagyok, hogy a megfelelő emberek dolgoznak mellettem és felelősségteljesen játékosaim vannak."
 
"Igazán hiányzik, hogy ott legyek a kispadon, a pálya szélén a játékosaimmal, az ellenfél, a szurkolók és egyáltalán, bárki más közelében."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr894907075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása