Juventus - Internazionale: 1-3

Nos, az elmúlt időszak legszomorúbb hangulatú összefoglalója következik, avagy hogyan lepte meg a Juvét az Inter Torinóban c. krimi. Csak erős idegzetűeknek!

Juventus-Inter_20121104.JPGA 219. Derby d'Italiara került sor tegnap, mindkét csapat jó formában volt, bár ez is szubjektív. Az Intert sorba nyeri a meccseket, a Juve meg nem kapott ki már jó ideje, no meg ráadásul bajnok is.

Stramaccioni szép szavakkal illette a Juvét, de nyerni jött Torinóba, míg Agnelli békejobbot nyújtott Morattinak és meghívta a VIP páholyba, de ő nem csak nyerni, hanem sehogy nem jött Torinóba. Conte még mindig nincs, helyette a Carrerát váltó Alessio ült a padon, a Bianconeri pedig a legerősebb összeállításában lépett pályára.

Aminek meg is lett az eredménye, mert Arturo Vidal a 20. másodpercben (!) lőtt egy vitatható gólt, ugyanis a gólpasszt adó Asamoah lesen kapta a labdát. Ennek ellenére az előny a hazaiaknál. 1-0

Ettől független pazar akció volt, az Inter védői úgy néztek, mint borjú az újkapura. Sajnos ez a momentum fölöslegesen meg is nyugtatta a Juvét, ami mint látjuk majd, visszaütött. Nem lett volna gond, ha Pirlo két egymást követő zseniális passzából Marchisio két-, vagy háromgólosra növeli az előnyt, hisz akkor nincs az a csapat, aki onnan fel tud állni. De nem így lett és az Inter feléledt, két távoli lövést is eleresztettek, amik ugyan elkerülték Buffon kapuját.

Vucinic előbb sántikálva kért ápolást, majd a sárga lapos Lichtsteiner kezdett ámokfutásba, amit a meccset "végtelenül jól kézben tartó" Tagliavento játékvezető -szerencsére- nem vett észre, így nem fogyatkozott 10 emberre az Öreg Hölgy. Alessio ezt látván inkább lecserélte a svájci mészárost, helyére az első félidő végén Cáceres állt be.

A játékrész utolsó perceiben egy orbitálisan nagy vendég védelmi hibát kihasználva Vidal csapott le a labdára, de lövését az igen jól védő Handanovic kapus hárította, így maradt az 1-0.

A második félidőre a montenegrói csatárt Bendtner váltotta, a vendégek jobban kezdtek, a lófarkas csatár, (Palacio) kétszer is veszélyeztetett. Aztán az 58. percben meg is lett az eredménye az akarásnak, egy szabadrúgás után történt valami, amit Tagliavento hosszas gondolkodás után büntetőnek fújt be. Később kiderült, hogy Marchisio fogta Milito mezét, a játékvezetőnek meg valószínűnek bűntudata volt a Juve-gól miatt, így nagyon könnyű szívvel döntött a büntető mellett. A tizenegyest aztán a Csipkerózsikaálmából mostanában felébredni látszó sértett értékesítette. 1-1

A Juve-drukkerek nem túl kedves módon megdobálták a gólbírót, aminek következtében valószínűleg büntetést fog fizetni a klub. De nem ez a legnagyobb érvágás, hanem az, hogy a friss csere Guarín átment a komplett Juve-védelmen, lövését még Buffon fogta, de a kipattanót Milito vágta be Bonucci és Barzagli asszisztálása mellett a 76. percben. 1-2

A Bianconeri itt ráeszmélt, hogy focizni is kellene, azért a korábban becsélt Cácerest váltotta Quagliarella, így már a Giovinco-Bendtner-Quagliarella trió rohamozott elöl. Kevés sikerrel. Ugyan a hazaiak akartak, támadtak, de ötlettelen támadójátékuk eredménye Pirlo és Quagliarella nevével fémjelzett távoli lövésekben merültek ki, emellett Bendtner csapott le egy rosszul hazaadott labdára, amit nullszögből próbált meg értékesíteni kevés sikerrel.

A végére maradt a csattanó, hiszen az igen erőszakos Nagatomo indult meg a Juve-kapu felé, majd csetlett-botlott, talán még kezezett is, de csak begyötörte a labdát középre, ahol Palacio érkezett és beállította a végeredményt. 1-3

Ezzel a Juve 49 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata megszakadt, ami nem is lenne baj, legalább lekerül a veretlenség terhe a fiúk válláról. A gond megint a mutatott játékkal van: fásultság és impotens támadójáték már megint, emellett ott a bosszantó tény is, hogy pont egy "hatpontos" meccsen és pont az Inter ellen sikerült kikapni, ráadásul otthon.

Ezek a körülmények együtt már túlontúl soknak bizonyulnak. Moratti most otthon röhög Milánóban, de a legrosszabb mégis az, hogy az Inter most már feljogosítva érzi magát arra, hogy a Scudettoért harcoljon. Kár volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr684888459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve28adam 2012.11.04. 14:09:54

Gratulálok a fiúknak a 49 veretlen meccshez!
Viszont már kellett egy vereség ,biztos nagy teher volt, csakhát az nyomja mindenki lelkét, hogy pont otthon és pont a sinter ellen. :(
Azért a vereség ellenére se lett kisebb csapat a Juve ,vagy éppen nagyobb a sinter. (max nagyobb a szájuk és elmondhatják ,hogy ők állítottak meg :( )

Nem akarom Alessiot elővenni ,de amióta Ő ül a padon egy meccset se tudtam élvezni, még nem volt jó meccsünk a keze alatt. Kvára hiányzik Conte és még sokáig fog is :S .

Gio cselez, összevissza fut, nekimegy 4 sinteres állatnak, passzolni nem tud, bukunk 11 milliót a gyerkőn. Vucinic kicsapja és leszarja.... Én bizony kedden egy Q- Bendtner! (igen a dán cölöppel, meglehet kövezni érte...) kezdenék. Bendtertől semmit se vártunk el, viszont nem annyira hasznavehetetlen ,mint Matri, dolgozik van testi ereje tehát nem dobják odébb, csak kibaszott lomha... Más úgy sincs, főleg ,hogy Mirko megsérült.

Jah! Pogba abszolút kezdő kéne legyen ,de lemerem fogadni ,hogy nem lesz az a dánok ellen!

(amúgy Asamoah is nagyon visszaesett... )

Tony. 2012.11.04. 14:12:34

Szomorú este volt. Mindig úgy képzeltem, hogy a veretlenség majd egy jelentéktelen meccsen, a Parma,a Samp vagy a Palermo elleni 1-0ás zakóval szakad majd meg. Ehelyett a leggyűlöltebb rivális lő egy 3 ast a Juve arénában, aminél rosszabbat kívánni sem lehetett volna.

Amikor a Catani elleni meccs után felvetettem, hogy hetek óta szarul játszik a csapat még hajlamos voltam 1-2 véleményre rábólintani,hogy biztos csak 60-70%-on játszanak. Hát kiderült,hogy nem,mert gondok vannak. Az Inter ellen ugyanis nem hiszem,hogy ez volt a probléma.

A Fiorentina elleni meccs óta vmi megváltozott. Kiveszett a csapatból az erő,a tűz,az ellenfél megsemmisítésére való törekvés 90 percen át. Az utóbbi 1 hónap Juventusa nem az amit Conte megálmodott és amit megszerettünk. Cataniában rezgett a léc, Bologna ellen méginkább, de ebből sem tanultak, 10 perc után úgy gondolták vége a rangadónak!!! Egy meggyengült Intert 1-0 után ahelyett,hogy kivégezték volna, várták, hogy jöjjenek és lőjenek gólt nekünk. Ehhez nem szoktunk hozzá.

Úgy gondolom, jobb,ha gyorsan kiesünk a BL-ből, mert csatár híján ott a legjobb 8nál ugysem terem több babér, aztán gyorsan ki kell esni az EL-ből is és igyekezni megnyerni a bajnokságot,ami az Inter szárnyalását látva egyáltalán nem a miénk még. És akkor jövőre, az idei tanulópénz megfizetése után CSATÁRRAL, még bővebb kerettel újra neki lehet vágni!

Diego2889 2012.11.04. 14:13:28

kritikán aluli játékvezetés, kritikán aluli hozzáállás a meccshez.. 1-0 után, Marcika 2 ziccert rontott.. ez úgy gondolom h ezen a szinten nem megengedhető.. sajnálom h pont az inter ellen veszitettük el ezt a remek sorozatot.. a büntetőnél éreztem h ki fogunk kapni.. ha valaki azt mondaná a tegnapi meccsre h bunda, nem tudnám meggyőzni h biztos h nem az.. mondom ezt úgy h szívemből Imádom ezt a csapatot és az olasz focit.. szánalmas bírói ítéletek.. ennyire hülye nem lehet 1 ember..

juve28adam 2012.11.04. 14:21:53

@Tony.: Én is egyetértek! A 4. bekezdést nagyon adom! Szerintem is jobb lenne kiesni minden európai kupasorozatból.

Diego2889 2012.11.04. 14:32:30

szerintem ki is fogunk.. ne aggódjatok:D

deluxe93 2012.11.04. 14:39:04

Hát tegnap nagyon rosszul éreztem magam ezután a megalázó vereség után,de így másnap átgondolva nemcsak h kellett a vereség már,de még talán jó is h pont az intertől, mert, így legalább nagyobbat csattant a pofon,és még az se vált biztossá h miénk scudetto.Viszont amibe nem értek egyet sokakkal h a BL-ből ki kéne esni.Az miért lenne jó ha kiesnénk a BL-ből de megnyernénk a bajnokságot?Mi lehetnénk a szemétdomb urai?Mert erre a jelenlegi bajnokságra csak ezt tudom sajnos mondani(pedig én védtem az olasz focit az idei év elejéig,de már tényleg nagy gondok vannak itt).Sokan az idei szezont látva lebecsülitek ezt a csapatot,pedig a BL-be az egyenes kieséses szakaszba BÁRKIT ki tudnánk ejteni,mert ott sztem meglenne az a tűz a játékosokba, mint, ami tavaly volt,és persze Conte is ott lenne, ami ezt csak fokozná.

RuidaRobert 2012.11.04. 14:45:10

@juve28adam: Elégé indokolatlannak érzem Giovincót hibáztatni a tegnapi meccs után. Hetek óta látszik, hogy hajt és hasznosan is játszik. Például a Catania ellen is sokat lendített a csapat játékán, a beadásáról nem is beszélve.

Az egész csapat gyenge volt tegnap, a Juve pedig végtelenül középpálya függő. Sem a szélsők, sem a belső kp-ok sem tudtak érdemben hozzá tenni a támadásokhoz, így a csatárokhoz alig jutott el labda...ennek fényében elég logikátlan a támadókat hibáztatni.

Ennek ellenére nem kellene ennyire borúlátónak sem lenni. A Bl-t tekintve pedig csak is rajtunk múlik a továbbjutás, a következő két meccset itthon játszhatjuk, meg kell mutatni, hogy lehet számolni velünk.

babo410 2012.11.04. 15:00:59

Mi ez a dögszag itt a blogon? Most a vereség után már mindenki úgy látja a dolgokat, mintha a föld állt volna meg. Nem történt akkora baj. Sajnos pont az inter ellen vesztettük el és sajnos otthon a veretlenségünket. De ez mondható úgy is, hogy kellett már, mint egy falat kenyér. És mi az, hogy jó lenne ha kiesnénk, mert csak teher a BL? Komolyan hogy gondolhatja ezt egy Juve drukker? Szerintem meg Jussunk csak tovább, és vegyünk legalább egy jó csatárt! Mert a többi posztunk nagyon jó. Fel kell rázni a csapatot. És szerintem Asamoah is jó játékos, nem értek azzal egyet, hogy rossz lenne ő és Lichti is a támadásoknál. Most nekik se megy, de főleg azért, mert nincs meg meccs közben az a motiváció, amit Conte nyújt. Carrera jobb volt, sajna Alessio gyenge a padon. Akkor kezdtünk el szenvedni, mikor Alessio a padra leült. Az év elején azért tudtunk lőni 4 gólt is! Carrera üljön vissza a padra! Nem lesz itt gond, jókor jött a pofon, mert jön a BL, jön a Pescara után a Lazio, a Milan és a torino. Meg közben BL. Most kellett ez az ébresztő pofon, remélhetőleg így végre felébrednek, és belehúznak a srácok. Bízok Conte-ban, ő meg fogja oldani!

Barolo 2012.11.04. 15:17:43

Én sem értek egyet azzal, hogy egy Juventus szintű csapat eleve fel adhat bármit is. Ha megyünk az EL-be, akkor nyerjük meg azt. Bő a keretünk, csak megfelelően kell rotálni, és persze télen venni 2-3 minőségi játékost. Az EL is bevétel, még ha nem is BL szint, bár én még arról sem mondanék le.
Forza Juventus!

Goku06 2012.11.04. 15:24:56

sztem nem Alessio a hibás.. igaz hogy nem szimpi az ember, de eddig tartott ki a lendület Conte nélkül.. most akárhogy is de hozni kell a meccseket, és nemsokára visszatér Conte, onnantól egy teljesen más csapatot fogunk látni.
Giovinco: nem az akarásával van a gond, küzd-hajt meg minden, de úgy néz ki hogy Pepe-szint.. neki is voltak pillanatai amikor a hátán vitte a csapatot, de attól még egy középszintű játékos.. Gio is néha a csapat legjobbja, de hiányzik belőle a meccset eldöntő plusz.. jövőre neki már nem szabad a kezdőben lennie.. Vucinic sem jobb nála, viszont amikor Vucinic jó, akkor ő képes eldönteni a meccset, Gio hiába jó a meccseken, ő nem képes eldönteni őket.
BL-ben pedig tovább kell jutni, majd tisztességgel kiesni.. El-be átkerülni nagyon gáz lenne, mert ott is csak 1 fordulót mennénk, mint a BL-ben is, de azért jobban jönne ki ha nem a gagyik közül esnénk ki könnyedén..

babo410 2012.11.04. 15:31:07

@Goku06: Azért nem biztos, ha továbbjutunk a BL-ben, akkor februárban, pláne ha veszünk egy jó csatárt, akkor ki is esünk! És szerintem a tegnapi vereségben benne van az is, hogy Alessio érkezése óta látványosan gyengébben játszik a csapat. Sajnos Carrera kéne vissza a padra amíg Conte nem ülhet le.

babo410 2012.11.04. 15:57:20

Carrera-val elért eredményeink:
Parma otthon 2-0, Udinese idegen 4-1, Genoa i 1-3, Chievo o 2-0, Fiorentina i 0-0, Roma o 4-1, Siena i 1-2,
Alessioval viszont ilyen eredményeket tudtunk produkálni:
Napoli o 2-0, de az is csak épphogy, Catania ellen egy bírói segítséggel megszerzett 1-0, Bologna ellen éppen csak 2-1, és a tegnapi vereség. Na meg BL-ben Carreraval a Chelsea ellen feláltunk 2-0-ról idegenben, és otthon X-eltünk egy nagyon erős Sahtar Donyeck ellen. Alessioval viszont nem tudtuk megverni a Dánokat sem. Kéne vissza Carrera a padra, mert szerintem jobban tudta a pad mellől hajtani a csapatot. És azért láttuk, hogy Carrera meccs közben hajtja a játékosokat, ilyet Alessiotól nem láttam. Carrera üljön vissza a padra!

Apuleius 2012.11.04. 16:08:26

A tegnapi győzelmük dacára, én nem látom jobb csapatnak ezt az Inter-t, mint amilyennek a meccs előtt láttam. A Mourinho-féle csapat romjain, sikerült igazi Mourinho-stílusú taktikus, kontrázós, dögletes antifocival hozták a meccset. Sokkal ijesztőbb volt a Juventus lélektelensége, amatőrsége, hogy 1:0-nál, ahelyett, hogy kivégezzük az ellenfelet, kb. az 5. percben visszaveszünk a lendületből, mintha nem 85 perc lenne még hátra. Egész egyszerűen elfogadhatatlan. Néhány játékos irdatlan valagbarúgást érdemelne. Ennek a Juventus-nak ez az Inter nem lehetne komoly riválisa, a bajnokságot csak a Juventus bénázásával nyerhetik meg. Számomra egy dolog volt ijesztő: az Inter-ben pontosan azt a tüzet éreztem, ami tavaly a Juventus egyik legnagyobb erejét adta, s amely oly látványosan hiányzik az idei Juventus-ból. Ébresztő, ha néhány ember nem szedi össze magát, hatalmas pofonoknak nézhetünk elébe.

Tudom kurva unalmas, agyonrágott téma, de fájó módon, a saját kárunkon tanuljuk meg most, hogy top támadóra igenis szükség van, szükség lett volna, ha 40 millióba kerül, akkor 40 millióért, mert elhullajtott pontokban mérhető a hiánya. Ha elöl mondjuk egy Cavani futkorászna, 1:0 után nem Marchisio balfaszkodná el az elképesztőbbnél elképesztőbb helyzeteket, hanem az a top támadó bebaszott volna kettőt, az Inter-t pedig eláshatták volna. Ezt a meccset nem az Inter nyerte, hanem mi seggfejkedtük el.

Sokan emlegetik itt Conte visszatérését, de sajnos én kicsit félek tőle, hogy nem ez a fő probléma.

Tomi82 2012.11.04. 16:30:15

Bakker nem kell temetni a csapatot...
szerintem az első 15 perc után elhittük hogy a zinzernek nincs esélye,és így is lett volna ha tovább játszuk az első negyed óra játékát...mellesleg 3-0 ra kellett volna menii 20 perc után...

nem jött ki a lépés és még minőségi csatárunk sincs...nem is beszélve Contéról....

Nem lesz itt semmi baj mert sajna a BL-ből val szin kiesünk (remélem nem) és akkor csak a bajnokságra meg elég ez a keret...

my name is csuma 2012.11.04. 16:30:31

Csatlakozom az előttem szólóhoz. A tegnapi meccset egyedül mi veszítettük el. Az ilyet elkerülendő hosszú távú megoldás nyilvánvalóan egy igazi klasszis megszerzése a csatársorba, akinek elég egyetlen Pirlo-passz a gólszerzéshez.

Rövid távon, viszont, nagyon sokat dobhat Conte visszatérése, akinek a jelenléte biztosíthatná a lankadatlan koncentrációt és győzni akarást, ami a tegnapi meccs megnyeréséhez bőven elegendő lett volna, és az utóbbi időben elveszni látszik. Ez véleményem szerint több esetben taktikai elem volt, és az energiák tartalékolását/optimális elosztását szolgálta, hiszen 3-4 naponta kell a srácoknak meccset játszaniuk, és minden esetben a győzelem a cél. Azonban egy rivális elleni, a végső győzelmet is befolyásoló meccsen nem szabad úgy visszavenni, mint tegnap, és biztos vagyok benne, hogy ezt se Conte, se más nem rendelte el, pláne 15 perc után. A tegnap kizárólag a játékosokon múlott, hogy nem dőlt el a meccs már az első félidőben.

Nekem se változott a véleményem erről az interről a tegnapi meccs után sem. Egy erős, elszánt, masszív csapat, mely elég jól kombinálja a rutint és a fiatal lendülettel. De semmi több. Egy ilyen szintű csapatot a BL-ben oda-vissza kéne vernünk, 80%-os teljesítménnyel is. Azt nem tudom, hogy a játékosoknak mekkora terhet rótt a vállára ez a sorozat, de mindenesetre most lekerült róluk ez a nyomás. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a dánok ellen mit nyújtanak majd. Remélem Antonio mester valóban az asztalra csap és kicsit farag egyes játékosok hozzáállásán, mert most kritikus 1 hónap következik.

ronny34 2012.11.04. 16:33:59

Kiesni a nemzetközi kupákból direkt? Nagyon nem értek egyet. Az ilyen hozzáállás is jelentősen hozzájárul a Serie A hanyatlásához. Most pont olyan a helyzet, hogy még ha a nemzetközi kupákban is menetelnénk, akkor is be kell húzni a scudettót. De legalább a második helyet.

Giovinco sajnos csak arra jó, mint a Bologna meg a Roma ellen. Egy fáradt csapat ellen behozni egy negyedórára, hogy kicsit szaladgáljon. Hihetetlenül idegesített, mikor a mérkőzés elején többször is jó kontralehetőség lett volna, és az ő béna passzai miatt hiúsultak meg. Szerintem Lichtsteiner is ezen baszta fel magát :D Pedig ez nem arról szólt, hogy elnyomták, hanem csak passzolni kellett volna szimplán, az elvárható lenne tőle, ha már a nagydarab védők leütközése nem is.

Én azért nagy reményt fűzök Conte visszatéréséhez, a meccs közbeni variálások és az állandó hatásos jelenlét sokat érhet.

babo410 2012.11.04. 16:38:20

Nekem csak annyi jutott még eszembe, hogy egyik meccsünket még carreraval úgy nyertük meg, hogy Carrera nyilatkozata szerint ő találta ki, hogy 3 csatárral megyünk az utolsó percekben. bejött. Alessiotól is várnék ilyen saját ötleteket, ha a meccs megkívánja. Tegnap is rosszul döntött. Mikor Cáceres lejött, akkor én Pogbat hoztam volna be. De én már Vuci helyett is inkább őt tettem volna be a csapatba, és akkor inkább mentünk volna 3-5-1-1-ben, vagy 3-6-1-ben, de a csatárok semmi pluszt nem hozta a meccsbe.

MdewC 2012.11.04. 16:43:04

Forza! Sztem nem történt semmi extra. A Barcelona is kikap néha nem? Ha a motivációs problémák, ill. csatár kérdés megoldódik tovább fejlődik a csapat, ami már most is komoly erőt képvisel. Nem aggódom.

west30 2012.11.04. 16:58:58

@Apuleius: Ez teljesen így van. EZ az Inter 1 nagy halom fos ha nem a Juventus játszik, mondjuk például egy Barcelona,Manchester vagy akár Shakhtar nem ússzák meg az első félidőt 4-5gól alatt és ez a bosszantó igazából hogy ennyire gyenge csapattól hogyan lehetett így kikapni.

SoloLaJuve 2012.11.04. 18:45:29

régóta érett már ez a pofon.több meccsen is vereséget érdemeltünk volna.nagyon nagy kár hogy pont otthon pont a senkik ellen.tegyük hozzá hogy ezt nem azok nyerték meg,hanem mi vesztettük el.és ilyen játékkal nem is lehet mást érdemelni csak vereséget.fordulók óta baj van a csapattal.tegnap még barzagli se volt a helyzet magaslatán!!!!!nem tudnék kiemelni senkit a csapatból,aki elfogadható teljesítményt nyújtott volna.buffon olykor olyan volt mint egy kezdő kapus.lichsteiner nagyon kivan.vidal,pirlo,marchisio már a teljesítőképesség határán túl van.asamoah pályafutását nem ismertem ezelőtt.ugyhogy számomra kérdés hogy melyik az igazi asamoah.aki gólpasszokat ad felszántva a pályát,vagy aki nem tud mit kezdeni zanettivel.giovinco sosem lesz meghatározó játékos,mivel már nem fog nőni.vucinic azt hiszi messi és mindent tud és lehet neki.bendtner nálam egy fokkal jobb,mint matri.q-nak idő kellene,nem 10percek.
vucinic helyett q-t kellett volna behozni.pogbat pedig középre valaki helyett.
ahogy carreraról ugy alessioról sem tudtam/tudok semmit,de carrera inkább képes vezetni a csapatot.
szerintem egyáltalán nem jó és nem kellett hogy kikapjunk.főleg most,ilyen nehéz és sorsdöntő mérkőzések előtt.félek hogy ez a vereség nem hogy jót,de rosszat tett a csapatnak.papíron két könnyű mérkőzés jön,de bizonyítottuk,hogy nincs könnyű meccs,mert ami az lenne azt nehézzé tesszük magunknak.de akárhogy is,nyerni kell.nem szabad feladni a bl-t.erre várt mindenki.akárhogy is,de tovább kell jutni.egyenes kieséses szakaszban bármi lehet.conte pluszt tud adni.és a pénz se jönne rosszul.
valahogy össze kell szedni a srácokat,mert most "még csak" baj van/nem (csak) a vereség miatt,inkább a játék,és egyes játékosok fizikai,szellemi gondjai miatt/.viszont ha így folytatják,szerintem nagyon nagy problémák lesznek.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása