Juventus - Chievo előzetes

A Juventus sikeresen vette az első Bajnokok Ligája-beli megmérettetést, miután 2-0-ról visszahozta a mérkőzést a Stamford Bridge-en. A következő akadályt a veronai Repülő Szamarak képezik a ma este 20:45-kor kezdődő mérkőzésen.

Juve_Chievo.jpgA Bianconeri apró nehézségekkel kezdett legutóbb a Genoa ellen, de végül sikerült elhozniuk mind a három pontot, ezzel megtartva a 42 meccse tartó veretlenségi sorozatukat. Az első találatot a "fél" Juve-játékos, Ciro Immobile szerezte, Giaccherini, Vučinić és Asamoah találatával azonban 1-3 lett a mérkőzés végeredménye.

A héten az Öreg Hölgy visszatérhetett az európai porondra két év kihagyás után, a csapat remekül vette az akadályt. Oscar duplájára a csupa szív Vidal és a második félidőben beálló Quagliarella válaszolt, így sikerült egy pontot rabolniuk a címvédők otthonából.

Mivel a Juventusnak két hét alatt négy mérkőzést kell játszania, így több kezdő játékos a padon találhatja magát pihentetés céljából. Könnyedén a kezdőbe kerülhet Quagliarella, Pogba, Giaccherini, de akár Isla is, valamint Bendtner is debütálhat végre.

A Chievo az elmúlt két mérkőzését elvesztette, legutóbb a Laziótól kaptak ki 3-1-re haza pályán. Di Carlo elismerte, csapatánál jobban játszottak a vendégek, de az edző hisz benne, hogy a Gialloblu képes lesz megzavarni a torinói vizet a bajnokság negyedik fordulójában.

A Chievo még sosem tudta hazavinni a három pontot a piemonti fővárosból, a tavalyi évben viszont mindenki meglepetésére sikerült 1-1-es döntetlent játszaniuk márciusban.

Mire érdemes figyelni?

- Sergio Pellisier ép és egészséges. A támadó már többször bizonyult eredményesnek a Juventus ellen, így nyilvánvalóan ma is igyekezni fog.

- A rotáció miatt több fiatal játékos is lehetőséget kaphat ma este, így érdekes lesz látni, mire jó lesz elég a felforgatott Juventus a Szamarak ellen. Pogba valószínűleg Pirlo helyén kezd, így a világ szeme fog a francia fiatalra szegeződni.

- Fabio Quagliarella kezd formába lendülni, így Sebastian Giovinco a padról fogja nézni a mérkőzést. Fabio a Chelsea ellen megszerezte csapata második gólját, ezzel beállítva a végeredményt, majd nem sokkal később egy elképesztő távoli lövéssel veszélyeztetett, amely sajnos csak a kapufát találta el. Sikerül neki visszaverekednie magát a kezdő közelébe?

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr504795617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

my name is csuma 2012.09.22. 15:54:34

Nos, izgalmas este elé nézünk, már ami a csapat összetételét illeti. Ha már ennyit beszéltek róla, szívesen megnézném Pogba-t a kezdőben, ill. Bendtnernek is adnék egy esélyt, legalább csereként. Gio ellenében én Vucinicet pihentetném, hiszen a hétközi meccset sem bírta végig, így adnék lehetőséget Q-nak a formába lendülésre. A középpályán én még maximum 1-t változtatnék, tartva a múltkori Genova elleni produkciótól, Lichtit Islara, mivel a chileiben szerintem rengeteg potenciál lakozik. A védelemben Bonut Caceresre cserélném és Barzagliet tenném középre. Ha minden jól alakul a 2. félidőben lehoznám Marcit/Vidalt, feltenném Dzsákkerinit, Marronet ismét kipróbálnám a védelemben, és mint említettem Bendtnert is kipróbálnám (az mind1, hogy Gio vagy Q helyén). Szal én valahogy így képzelem el a mai estét, abban az esetben ha minden a tervek szerint (1-0, 2-0, 3-0,4-0...) halad.

hellan (törölt) 2012.09.22. 16:15:00

A mai edzések alapján a köv. kezdő játszott:
Buffon-Lúcio, Bonucci, Chiellini-Isla, Marci, Pogba, Gia, Asamoah-Mirko, Q

Goku06 2012.09.22. 16:35:05

én azért csak óvatosan pihentetnék.. múlt héten láthattuk hogy 4 ember kivétele már túl sokat vesz ki a csapatból...
3 védő közül most 1et ki lehet venni (igazából mind1 is hogy melyiket, Chiellinit nem kéne, mert neki még formába kell lendülnie.. talán Barzagli, mert ő a rangidős..)
középpályáról Pirlonak pihennie kell, valamint Vidalnak sem szabadna játszania a hétközi meccs után.. úgyhogy Marchisio-Pogba-Giaccherini 3as, mellettük Asamoah maradhat.. jobbon Lichtsteiner pihent múlt héten, így én hagynám a pályán 1 félidőt, Isla jöhetne a másodikban majd..
csatársorba pedig Giot pihentetném... Vucinic kivétele túl meggyengítené a csapatot, míg egy Quagliarella-Giovinco csere még talán erősítést is jelenthet..

így akkor Barzagli, Pirlo, Vidal és Gio kerülne ki a megszokott kezdőből.. helyettük Caceres/Lucio, Pogba, Giaccherini és Quagliarella játszana... aztán a meccs alakulásától függően jönnének be a cserék (Vidal-Pirlo-Isla ha szarul állunk.. Isla-Bendtner-DC pedig ha meglesz a meccs könnyedén)

Gabuero 2012.09.22. 17:52:07

Buffon-Lucio-Bonu-Chiellini-Isla-Vidal-Marci-Pogba-Asa-BEndtner -Q en igy kezdenek

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása