Lampard tiszteli a Juvét

A Chelsea középpályása elismerő szavakkal illette szerdai ellenfelét, a Juventust. A két csapat a BL csoportkörének nyitófordulójában a Stamford Bridge-en csap össze egymással. Természetesen a tisztelettudó mondatok mögött Lampard reméli, hogy sikerül ott folytatni, ahol tavaly abbahagyták, de ezeket az álmokat Conte legénysége akár le is dózerolhatja.

Frank Lampard_Chelsea mez.jpgTudja ezt a 34 éves középpályás is, aki szerint igencsak nehéz lesz azt az alakulatot megverni, amelyik egyetlen mérkőzést sem veszített el a világ egyik legerősebb bajnokságában, a Serie A-ban.

"Minden év egye nehezebb. A Real Madrid és a Barcelona erősebb, mint valaha, nekünk pedig koncentrálnunk kell és jól teljesíteni, mivel ez már a csoportkör első meccse."

"Tudjuk, hogy a Juventus elleni mérkőzés nem lesz sétagalopp. Egy igazán erős csapatról van szó, ami a futballtörténelem része. Megnyerték a Serie A-t veretlenül, rengeteg pénz ruháztak be és a jó úton haladnak, szóval kemény dió lesz."

Az angol válogatott játékos kitért arra is, hogy mi a legkedvesebb emléke a dicsőséges múlt szezonból.

"Különösen a Barcelona elleni két mérkőzése volt izgalmas az elődöntőben. Nagyszerű, hogy ott van a trófea és az érem a fiókban, de nincs idő pihenni. Azért mert egyszer már nyertünk, miért ne próbálhatnánk meg újra?" - fejezte az interjút Lampard.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr634782775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2012.09.17. 11:20:34

kemény meccs lesz, az biztos.. ha lenne 1 klasszis támadónk, sztem hozhatnánk a meccset simán.. egy x-el én már elégedett lennék idegenben, de biztos vagyok benne h a 3 pontért megyünk! ha az ATM simán elintézte őket, akkor remélem mi is nyerni tudunk.. FORZA JUVE!

hellan (törölt) 2012.09.17. 11:30:40

Most azon támadókra kell támaszkodni, akik vannak és közülük, ha jól tudom Mirko és Bendtner rendelkezik csupán BL tapasztalattal.

Kezdő úgyis egyértelmű, ha nem sérül meg senki. :D

Emilio73 2012.09.17. 11:36:04

Végre érdekeltként ülhetek le a haverokkal meccset nézni.Bízok a csapatban,bár elöre inkább nem mondanék semmit.Minden meccs más, nem lehet az ATM meccset alapul venni.Eddig nem volt meggyöző a Cselzi de szerdán tutti odalépnek.Forza Juve!Hajrá Conte(Carrera:-)))!

juventino92 2012.09.17. 11:46:01

@hellan: Giovincoval mikor visszajutottunk a másodosztályból azutáni évbe nem a BL-be indultunk? mer akk neki is van tapasztalata rémlik is vmi hogy a Real védői mellett lefordult egy Zizou csellel:D

Barolo 2012.09.17. 12:22:34

Ez érdekes...... itt a szurkolók között gyakran előjön, hogy miért nem költenek a tulajdonosok többet. Ezek szerint Londonból nézve ez rengeteg pénznek tűnik.
A tegnapi meccs alatt egyébként pont azon gondolkodtam, hogy ha nyáron tudtunk volna még 2-3 top játékost igazolni (pl. Kolarov, Van Persie/Cavani, Cazorla) akkor most Bl győzelem esélyes csapatunk lenne. Nem baj, nem vagyok telhetetlen, így is fantasztikus csapatunk van.
Forza Juventus!

hellan (törölt) 2012.09.17. 12:24:52

@Barolo: Ha megvesszük Asamoah (ő valszeg nem lesz kérdéses) és Islát, akkor nem hiszem, hogy a köv. nyáron nagyon sok érkezőre számíthatunk, max csatárra másra nem.

m.martin91 2012.09.17. 12:26:15

Minden meccs más, senkit nem fog érdekelni, hogy az Atletico Madrid hogyan verte meg a Chelsea-t, nem az az eredmény dönti el a meccset. Az már a múlt, a Chelsea nyilván tanult belőle. Ezen kívül négy forduló után vezetik a Premier League-t, s ők a Bajnokok Ligája címvédői. Egyértelműen ők az esélyesek, ráadásul otthon is játszanak. Persze ettől függetlenül természetesen le lehet őket győzni, de én speciel az 'x'-el abszolut elégedett lennék. Ha nem kapunk ki, akkor már mi "nyertünk". Azt se felejtsük el, hogy az olasz szinten nagyszerű védelmünknek gyakorlatilag nincs tapasztalata a BL-ben. Bonucci csak TV-ben látott BL meccseket, Barzagli két meccset játszott, egyedül Chiellini mondható rutinosnak, de ő is csak a többiekhez képest az, a maga 17 találkozójával. Remélem nem olyan lesz a védelem, mint az EB döntőben.

Tony. 2012.09.17. 13:08:16

Tény: A Juventusnak hagyományosan nem megy az angol csapatok ellen. Az utóbbi 10évre ha visszagondolok, úgy rémlik az összes idegenbeli angliai meccset elvesztettük. És volt jó pár próbálkozás.

(arról most nem beszélek,hogy kieséses szakaszban aztán végképp nem jutottunk túl angol riválison vagy 20 éve)

Szal a nagy "mumusországban" játszunk és a töri alapján egy X is nagy siker lenne.

Goku06 2012.09.17. 13:21:42

X már jó eredmény lenne sztem is..
egyébként Gio is volt már BL-ben, még amikor legutoljára voltunk ott, és a Chelsea ejtett ki minket, akkor jött be csereként, és volt 2 jó megmozdulása, aztán mindenki leszűrte abból hogy mekkora világklasszis játékos mert a Chelsea ellen csereként villant kettőt (2 10 méteres labdavezetés az emberek közt, semmi komoly nem lett belőle..)

na de majd most villoghat Gio :) kelleni fog

juvem_2 2012.09.17. 13:28:18

Én bizakodóan tekintek a Chelsea elleni meccsre! úgy érzem nekünk nagyobb méretű motivációnk lesz mint a londoniaknak, nem azért mert ők félvállról vennénk, hanem visszatértünk a BL-be és első meccsünket idegenben a címvédő ellen játsszuk ez a legjobb esély a bizonyításra, hogy európában is kell velünk számolni ezért én bízok a csapatban! nincs top csatárunk de szerencsére most tudok pár embert mondani aki megoldhatja egyedül is a meccset Asa, Gio, Vuci és Pirlo pl eldöntheti egyedül is ha a védelem jól fog muzsikálni!
Ja és m.martin91 azért olyan gyászos csak nem lesz a védelmünk mint EB döntőn... ott azért érezhető volt az erőltetett menet! Anglia hosszabbítás rá 3 napra németek elleni elődöntő majd 2 napra rá döntő! és Prandelli nem nagyon rotálta szét ezen a 3 meccsen a védelmet amit nem is tehetett volna mert nem volt minőségi a padunk! én azt mondom jobb csapatunk van mint az olasz válogatottnak :)

juventino92 2012.09.17. 13:32:53

Gyerekek én most néztem meg a QPR Chelsea összefoglalóját és mintha úgy rémlene azt mondtátok hogy elég gyengén játszott a Chelsea:O...hát nem azért de csak a kapuson múlott hogy nem győzött 4-5 el a Chelsea néztem is hogy kiez a jó kapus erre látom hogy Julio Cesar...
Nagyon gyorsan vezeti a támadásokat a Chelsea remélem a középpálya és a védelem is eléggé stabilan áll a lábán majd mert pár Boucci féle hiba és nagyon beleszaladhatunk egy hatalmas zakóba Londonban!!

m.martin91 2012.09.17. 14:15:47

A gond az, hogy a csapat nemzetközileg rutintalan. Szép és jó, hogy a gyenge Serie A-ban királyok vagyunk, de a BL egészen más tészta. Egy-egy rossz megmozduláson is elmehet egy meccs, vagy kieséses szakaszban a továbbjutás. Itt nem fér bele az, hogy Bonucci hibázik négyet-ötöt, ahogyan szokta a bajnokságban. Ezt itt kihasználják, s nem biztos, hogy lesz lehetőségünk válaszra. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Buffon-on, Pirlo-n és Lucio-n kívül a többieknek vajmi kevés tapasztalata van a Bajnokok Ligájában, ami nyilvánvalóan nagy hátrány a többi csapathoz képest. Én azt gondolom, hogy ez az év a BL-ben, a tanuló év lesz.

Barolo 2012.09.17. 14:20:39

Én nem látok nagy különbséget a nemzetközi tapasztalat és a BL tapasztalat között..... és azért sok játékosunk igen tapasztaltnak számít nemzetközi szinten. Nyilván számít az, hogy évek óta nem játszunk a BL-ben, de nem kell túlértékelni ezt a tényezőt sem.
Forza Juventus!

juventino92 2012.09.17. 14:22:15

@m.martin91: Ebben a gyenge Serie A-ban szereplő Genoától tegnap majdnem kikaptunk, és nem azért mert gyenge a védelem hanem mer konkrétan 60 percig olyan intenzítással játszottak hogy konkrétan lefociztak minket lehet hogy a második félidő elején kezdtük összekapni magunkat de az első félidőbe nyugodtan kimerem jelenteni hogy lefociztak minket...és lehet itt azt mondani hogy B keret de tavalyi veretlen csapatunk Vidalt hozzárakva ebből a B keretből állt

m.martin91 2012.09.17. 14:28:37

@juventino92: Az a tény, hogy lefociztak minket, az a mi hibánk. A Juventus úgy játszott az első félidőben, mintha barátságos meccset rendeztek volna meg Genovában. A második félidőben viszont kiütközött a két csapat közötti hatalmas különbség. Viszont amíg ez a különbség meglehet az összes Serie A csapat ellen, addig a Bajnokok Ligájában már nem valószínű, hogy meglesz. Az egy más világ, ott nem Genoa szintű csapatok játszanak.

juve28adam 2012.09.17. 14:29:01

Chelsea ellen dobjuk be Jakit xDDDDDD
Ő már tudja ;)

babo410 2012.09.17. 14:34:48

@juventino92: Ne az összefoglalót nézd meg, hanem a teljes meccset. A QPR is simán nyerhetett volna. A Chelsea-nek akkor voltak lehetőségei, mikor valakiről lemarad a QPR védelme, és tudtak kontrázni. Hátul meg akkora helyeket hagytak néha, hogy nem igaz. És a legszebb, hogy a védők is előrementek sokszor, de vissza volt, h nem mindenki ért. És ami a legjobb, hogy támadásépítésben volt gyenge a Chelsea. Tehát ha nem tudnak kontrázni, akkor nem megy a gólszerzés. Én hiszem, hogy nyerhető a meccs. És lehet, h az angol csapatok ellen nem megy, de egyszer minden sorozat véget ér! (Még a Barátok közt is! XD)

Hamutarto 2012.09.17. 14:39:46

Szerintem hozzuk vissza DelPierot és mellé a régi társát Pippo Inzaghit. Nekik aztán van rutinjuk. ;) Forza Juve. Aztán nyerjünk Londonban.

molnaratti10 2012.09.18. 01:11:49

Ez a Juve nyerni fog a Stamfordon.
Azért írtam pontot a mondat végére mert ezt kijelentem.
Nem kérdem vagy vágyom.
Tényként közlöm.
Szakérthetnék,statisztikázhatnék,beszélhetnék be nem teljesült átigazolási álmokròl de nem teszem.
Rajongok.
Ennyi amit teszek.
Télen-nyáron,esőben-napsütésben,A-ban,B-ben,EL-ben-BL-ben hálát adok az Istennek minden percért,amikor láthátom játszani a csapatom.Az én korosztályom gyerekei már csak videòmegosztòkon láthatják majd és csak percekre Del Pierot.
Baggio,Vialli,Ravanelli,Peruzzi,Zidane,Nedved,Trezeguet,Viera,Cannavaro,Davids,Camoranesi,csak a teljesség igénye nélkül.
Én láthattam,láthatom Őket élőben!
Piszok szerencsésnek érzem magam.
Imádom a csapatom!!!!
Forza Juve!!!!

keshudioo 2012.09.18. 06:59:50

@juve28adam: Szegény Iaq szerintem már azt sem tudja, hogy kell befűzni a cipőfűzőjét :'D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása