Conte vádalkut köthet

Antonio Conte ügyvédje elismerte, hogy a Juve edzője akár vádalkut is köthet. Ez azután merült fel, miután Contét csalás vádja alól ugyan felmentették, de jelenleg azzal vádolják, hogy nem jelentette azt, hogy megpróbálták megvesztegetni.

Antonio Conte_kopasz.jpg"Amikor ez az egész ügy elkezdődött, sokkal súlyosabb forgatókönyvet vázoltunk fel." - mondta Antonio De Renzis ügyvéd a Tgcom24-nek. "Az vádat sportcsalásról, egyszerűen csak a megkeresés jelentésének elmulasztására módosították. Úgy gondolom bebizonyítottuk, hogy mennyire elenyésző felelőssége volt Conténak ebben az ügyben."

Néhány klub már vádalkut kötött, annak érdekében, hogy mérsékeljék a büntetésüket és minél hamarabb túl legyenek a fogadási botrányon. Ez az út természetesen Contének is áll és talán jobb lenne, ha követné.

"Egy jó ügyvéd soha sem zár ki semmilyen lehetőséget, mielőtt kiértékelné azt. A vádalku teljesen mást jelent a polgári peres ügyekben és a sportbíróságon. A sport igazságszolgáltatói rendszerében a vádlottnak kell bizonyítani az ártatlanságát, nem pedig fordítva. A vádlottnak valahogyan meg kell mutatni, hogy a vádló hazudik." - mutatott rá az ügyvéd a sportbíróság fucsaságára.

A Mester neve úgy keveredett bele az ügybe, hogy Filippo Carobbio (Conte korábbi játékosa) azt állította, az edző az öltözőben közölte a csapattal, hogy az "eredmény már el van döntve". Ezt azonban a klub többi játékosa tagadta, emellett Conte vallomása is abba az irányba vitte az ügyészeket, hogy új véleményt formáljanak Carobbio megbízhatónak gondolt vallomásáról. A Juve edzője szerint Carobbio azért keverte őt bele az ügybe, mert feleségeik között volt némi nézeteltérés.

Úgy tűnik, az ügyészek inkább a szintén ex-Siena játékos, Roberto Di Martino vallomását vették nagyobb súllyal számításba, aki azt állította, hogy a Novara-Siena meccs előtt szólt Conténak arról, hogy meg akarták vesztegetni. Contét és Di Martinot is jelentés elmulasztásával vádolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr514681349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása