A Chelsea-ből igazolna a Juve

A legújabb pletykák szerint a Juventus a nyáron ajánlatot készül tenni a Chelsea két játékosáért, Branislav Ivanović-ért és Frank Lampardért is.

Branislav Ivanović

A Bianconeri jövőre újra indulhat a Bajnokok Ligájában, és ezt top játékosok igazolásával szeretnék megünnepelni Torinóban.

A Gazzetta dello Sport információi szerint a londoniak szerb védője, a 28 éves Branislav Ivanović a legfőbb kiszemelt a védelem megerősítésére, és a játékos nem is kerülne sokba, mindössze 8 millió euróba.

Egyes pletykák szerint a szerb alternatívája lehet a Vasco da Gama belső védője, Dedé, akiért klubja nagyjából ugyanannyit kérne, mint a Chelsea Ivanović-ért, bár a brazil védő európai tapasztalat hiányában kissé kockázatos befektetésnek tűnne.

Ennél is meglepőbb a Gazzetta azon híre, ami szerint a Juve Ivanović-on kívül egy másik játékosért is ajánlatot készül tenni a Chelsea-nek, mégpedig Frank Lampardért, de kérdéses, a 34 éves középpályást mennyire érdekelné ez a lehetőség.

A középpálya megerősítésére egyébként Mariano Izco, a Catania játékosa, és az udinei Kwadwo Asamoah is a kiszemeltek között szerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr374655288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2012.04.28. 19:27:00

Lampard nyilvánvalóan nem lesz a Juventus játékosa, de azt sem tartom valószínűnek, hogy Ivanovic érkezzen, függetlenül attól, hogy indulhat-e a Chelsea a Bajnokok Ligájában a következő szezonban. Ráadásul a szerb a legjobbját jobbekként tudja nyújtani, s ez a poszt nálunk többszörösen megoldott Lichtsteiner és Caceres személyével. Középen sokszor bizonytalan Ivanovic. Dedé vicc kategória, csakúgy mint Izco, viszont Asamoah-t szívesen látnám, s az ő leigazolására nyilvánvalóan esélyünk is van.

Ismeretlen_183096 2012.04.28. 19:41:33

Na már megint a Lampard-sztori. Pár éve is már erről cikkeztek aztán persze semmi nem lett a dologból. Ivanovic jó játékos, de tényleg nincs rá szükségünk. Izco kb. olyan szintű igazolás lenne a középpályára, mint amilyen Borriello volt a csatársorba.

Baggio 2012.04.28. 19:50:31

Lampard? minek....akkor maradjon Alex..34éves játékos nem kell ide + eleve nem nagy szám már. cselszkitől 1ember sem kell max Drogba ingyen,mert öreg,de még mindig top-ban van erőt tekintve is. többi játékossal felveszik lazán a versenyt mostani játékosaink is

juve28adam 2012.04.28. 20:19:48

Lampard, Ivanovic nem kell és Izco szintén nem, Asamoah már ma jöhet... Dedéről semit se tudok,de ne jöjjön.

Ismeretlen_147985 2012.04.28. 20:35:34

Dedé vicc kategória.

Ismeretlen_108746 2012.04.28. 20:46:49

Asamoah kiváló igazolás lenne, Dede-ről nagyon keveset tudok, a többi játékost viszont kifejezetten nem szeretném a Juventus-ban látni.

glaci19 2012.04.28. 20:52:54

Itt egyedül az Asamoah-s vonal,ami véleményem szerint valós.Már csak abból a szempontból is, hogy Pacienza az udineseban van kölcsönben,így ha őt bevonnánk plusz pénz,nagyon jó igazolás lenne.Egyedül ő kell a felsoroltak közül,a többire nincs szükségünk...

Ismeretlen_137164 2012.04.28. 21:05:53

Lampard klasszis játékos volt és még talán ma is az,de már túl van a csúcsán ezért egy épülő juventusba felesleges beépíteni.... 3-5 évben kell gondolkodni a klubnak,,,én nem vennék sok Millio €-ért idősödő sztárokat. Így is Pirlónak még talán van 2 éve és addig meg kell találni a helyettesét aki fiatal! Forza

Ismeretlen_197458 2012.04.28. 22:01:32

Chelsea-nek nem megy, mert az alapemberek kiöregedtek. A BL-ben jók voltak, de a Napolival is szerencsájük volt, meg a Barca is azért eléggé benne van abban, hogy a Chelsea továbbjutott. Én a Chelsea-ből nem vásárolnék senki, max ha Drogba ingyen jöhet. Ivanovic nem rossz, de szerintem ennyiért hozhatnánk egy fiatal tehetséget, nem 28 éves játékosok kellenének, mert sajna a csapat átlagéletkora magas. Ne a Chelsea-ből igazoljunk. De szerinterm Lampard se lehetetlen, illetve ő csak azért, mert anno azt mondta, hogy a Chelsea-ből alkar visszavonulni. Ma már nem hoznám el.

Jason-X 2012.04.28. 22:45:19

Izco,asamoah a vicc kategóriába tartoznak,ne a kispadra igazoljunk már. Meg ők annyire nem illenek ebbe a csapatba. Dedéről gőzöm sincs,mit tud,de nyílván nem a rizikós brazil vonalra fogunk támadkodni,ő szerintem egy fals bedobott név,úgy mint a korábbi másik brazil Rhodolfo. Semmi szükség nincs rájuk! Lamprad klasszis,komoly játékos,de hát igen csak eljárt felette az idő,de hinném,hogy jönne. Ivanovic megbízható középen és szélen is,az ára simán megfizethető,sőt bagó összeg. De nem hinném,hogy a 28 éves szerb jönne a védelembe,oda fiatalabb védő fog érkezni. Conte kérésére fogunk igazolni,és ő a védelembe vagy Astorit vagy Ranocchiát fogja kérni,mivel tudja megbízhatóan teljesítenek és tudja motiválni őket. Középpályára érkezik a olasz zsugás srác,a jövőembere Verratti aki tökéletesen illik a csapatépítési stratégiánkba. Bízzuk Contére,ő maximálisan érti a dolgát,végre építet egy jó és szerethető csapatot,a kezdőben 9 olasszal,ami tiszteletre méltó,végre visszatérünk a régi tradiciókhoz hisz mindig is az öeg hölgy volt a legolaszabb csapat! Rájuk lehet számítani,köszönjük ezt a csapatot Mester! FORZA JUVE!!!

juve28adam 2012.04.28. 23:05:10

Jason-X: Asamoahra mondod ,hogy vicc kategória és a sinteres Ranocchiát(rosszabb,mint Bonu) kéreted Contén keresztül a csapatba...Meg van erről a véleményem,de nem tisztáznám. Remélem érted,vagy mások értik mire is gondolok...

Ismeretlen_201466 2012.04.29. 01:07:16

Lampard ha elmegy a Chelseaből akkor vagy katarba, vagy az Egyesült Államokba teszi. Ivanovic valóban jobbhátvéd, de középen is remek. 8 millióért azonnal le kell igazolni. Izco, Dédé remélem vicc, én Asamoahval kapcsolatban is krizikus vagyok, afrikaiak leigazolását egyáltalán nem erőltetném. Igazából ha nem Peluso, Ranocchia szintű játékosok a célpontok akkor elégedett leszek. Ivanovic vagy Hummels, Kolarov, Kagawa, Javi Martínez, Ramírez, Cavani. Ilyen nevekkel akarok találkozni nyáron :D

Jason-X 2012.04.29. 05:17:45

juveadam28: Asamoah ebben a Juventusba,a kezdőcsapat közelében nem lenne,kevés nagyon ide. Ranocchia standard kezdő volt a Bariban amikor újoncként felkerültek és stabil biztos pontok voltak a védelem tengelyében Bonuccival. Láttuk Bonu mennyit fejlődött,a bizalmonak köszönhetően,és Conte motivácójának és nem utolsó sorban tehetségének. Ranocchiát sem véletlenül igazolta le az inter,és az olasz válogatottba sem véletlenül került be. Itt dívat szapulni olasz játékosokat főleg Bonuccit,de azt nem ismerik,hogy abajnokság közepére a védelmünk legstabilabb pontja lett,aki mellesleg a legtöbb gólt is szerezte. Nyílván ez feltünt kedves hozzáértő és savazó úgy nevezett Juve szurkolónak.... Remélem ezzel érted mire gondolok.... Szóval Conte kicsit jobban ért hozzá mint te,és nyílván ha őt Ranocchiát hozzá annak oka lesz,hiszen a tehetsége adott,abban a pocsék interben idén mindenki gyalázatosan szerepelt.De hát holvan még a mercato vége vagyis még el sem kezdődött,az biztos,hogy egyre kevesebb külföli szemetet hord a Juve tájékára a szél,és ez mindenkit örömmel tölt el,csak így tovább Conte,a megkezdett úton tovább,jó a csapat mester. Megsüvegelendő Conte bohóc munkája,remélem mindenki érzi az iróniát a Conte bohóc kifejezésben... Forza Juve!!!

Jason-X 2012.04.29. 05:28:47

asamoah-ra visszatérve ő egy tipikus szürke eminenciás akit észre se lehet venni hogy a pályán van,egy középszer. Vele egyátalán nem lennénk előbbre,na jó eggyel többen lennénk,a létszámot szaporítná de minőségbe nem lennénk vele előbbre.Irányító középpályás létére 4 idény alatt 5 gólt hozott össze évenként rúg egy gól,ő egy tipikus Appiah kategória,é ezalatt nemfeltétlenül az értem,hogy a negró világít a szájában,hanem arra gondolok semmi extra nincs benne,Marronéban sokkal több van érdemes lenne őt foglalkoztatni hisz mindenki látja mennyi van benne,szép fokozatosan beépíteni. De nem hinném,hogy asamoah mint erősítési célpont komolyan megfordulna vezetőink fejében,max csak egy fals spekuláció.

Victor90 2012.04.29. 08:59:08

Asamoah egy középszer?Atyaisten.....

Ismeretlen_201466 2012.04.29. 11:12:55

"Bonucci a védelmünk legstabilabb pontja" LOL. :D Asamoah védekező, ütközö középpályás. Nem irányító. De őt én sem szívesen látnám Juve mezben...

Ismeretlen_147985 2012.04.29. 11:15:39

Asamoah mióta irányító középpályás?... Sneijder, Pastore vagy Özil az irányító középpályás, de Asamoah-nak köze nincs ehhez a poszthoz. Sőt, inkább védekező játékos, mint támadó. Egyébiránt a Juventusba kiválóan beleillene Marchisio helyén, pont ilyen típusú játékos(ok)ra van szükségünk.

bálint96 2012.04.29. 11:15:42

Jason-X lehet h cs 4gólt lőtt eddig asamoah, de nézd meg marchisiot eddig 18gólt lőtt a nagy csapatban ebből 9et ebben az évben azaz amióta conte ittvan. ugyanazon a poszton játszanak, fiatal, és biztos vagyok benne, hogy ha nem is klasszissá, de nagy játékossá nőhetné ki magát, ugyanis cs 23éves

vegita 2012.04.29. 11:27:45

Transfermarket : "Juventus are willing to sign Serbian international defensive jolly Branislav Ivanovic (28), who's been playing for Chelsea since 2008/09. His ownership is esteemed around 17 million euros." erről ennyit, h 8 milla, amúgy is iszonyat kevésnek tűnt érte, sztem így már inkább másokba kéne invesztálni + fiatalokba.

Jason-X 2012.04.29. 15:03:57

Asamoah-ot egy napon ne említsük már Marchisio-val:D Marhisio egy intelligens,jól passzoló,gól erős játékos aki lát a pályán,és már a csapat meghatározó embere a Juventusnál és nem az udinésében tengődő kis senki. De kérdezem én ki az az asamoah??? Egy bűn gyenge udinesésből sem tud kitüni,na színre elüt a többiektől,de hát tudásban,egy jó közepes játékos,és ahhoz,hogy a keretünk erősödjön és előre tudjunk lépni nem ilyen tucat játékosokra van szükség,ne legyünk már ennyire igénytelenek,hogy ilyen senkikkel beéljük. Ő egy Giannchedda,Appiah szintű középső középpályás. Szégyen lenne a klubra nézve ha ilyen felvehetné a mezünket. De nyugodjon meg mindenki egy egy légből kapott fals újságíró elmeszülemény,nem fog ő ide jönni.De legalább nevettem egy jót rajta:D:D Jó hétvégét mindenkinek végre nekem is kis pihenés meló után,Forza Juve!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása