Átigazolási pletykák mára

A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici élőben tekintette meg a tegnapi Chelsea-Benfica BL negyeddöntőt Londonban. De Marotta jobbkeze nem csak szabadságát töltötte Angliában, hanem dolgozni ment. Méghozzá játékosmegfigyelésre.

Olasz források szerint Paratici négy játékost is figyelemmel kísért, egy-egy védőt és csatárt és két középpályást. A Chelsea oldalán a védő David Luiz és a középpályás Raul Meireles vonta magára a Juventus figyelmét.Utóbbi egyébként beállította a 3-1-es végeredményt, amivel a portugálok összes reményét szertefoszlatta.

De Benfica játékos is bekerült Paratici látókörébe, nevezetesen az argentin középpályás, Nicolas Gaitan és spanyol támadó Rodrigo Moreno személyében. Paratici szeretheti a szimmetriát, mert két spanyol és két portugál anyanyelvű játékát elemezte, akik közül két európai és két dél-amerikait találunk.

GiovincoMindeközben Barcelonában is bevásárláson törik a fejüket a katalánok. És miért érinti ez Piemontot? Mert a célpont -állítólag- nem más, mint a szurkolókat igencsak megosztó Sebastian Giovinco.

"A Barcelona figyeli őt. Azt hiszem, megérdemli, hogy egy nagyszabású üzlet része legyen. Bár előbb a Juventus és Parma közös tulajdoni kérdését kell megoldani." - nyilatkozta Andrea D’Amico a Sky Sport Italianak.

A közvélemény úgy gondolja, hogy a Juve visszaveheti Giovincot a szezon végén Conte kifejezett kívánságára, de addig is több nagy klub figyeli a "munkásságát".

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr54655208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor90 2012.04.05. 14:53:49

Gio a Barca-ban?Na,ugye ezt senki nem gondolja komolyan?A termete miatt beleillene a Barca-ba,na de ezen kívül semmi más miatt. Meireles egy nagyon jó játékos,de nem hiszem,hogy a Chelsea elfogja őt adni a nyáron.Szintúgy D.Luiz-zal is ez a helyzet.Gaitan szintén egy nagyon jó játékos.Állítólag a MU is figyeli,és nem is kis pénzt adnának Gaitan-ért.Moreno-ról pedig nem tudok semmit mondani,mert nem nagyon ismerem.

Ismeretlen_78587 2012.04.05. 15:01:05

Ez a Giovinco-ügy egyre viccesebb magasságokba emelkedik :) Szerintem Iniestáért cserébe odaadják, sőt, hogy ne kelljen még ráfizetniük , a korosodó Xavit is melléadják. :)

Alessandro 2012.04.05. 15:02:35

Érdekes Giovinco helyzete, bár a játékstílusa alapján el tudom képzelni őt Spanyolországban, és éppenséggel akár Sanchez helyett játszhatna a Barcában, de meglepődnék, ha szerződtetnék Giot, még akkor is igaz ha a katalánok állítólag nincsenek rendkívül jó anyagi helyzetben, Gio pedig olcsó és nem is a legrosszabb megoldás, mégis jobb lenne, ha a mi csapatunkat erősítené a jövőben. Ha a Chelsea a következő szezonban esetleg nem játszhat a bl-ben, akkor reális esély van az említett játékosok megszerzésére, Conte számára egy Meireles szerintem beleillene a taktikába, David Luis hajlamos néha nagy hibákra, de ezzel együtt a két játékos megszerzése nagy tett lenne Marottától, ha a londoniak jövőre is bl indulók lesznek akkor viszont minimális az esély a megszerzésükre. Ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a két általam nem ismert Benfica játékos megszerzésére van esély.

Ismeretlen_147985 2012.04.05. 15:03:18

David Luiz és Raul Meireles soha, semmilyen körülmények között... Nico Gaitan-t fél Európa vinni akarja, a vételára csillagászati számunkra. Hiába érdeklődünk, nem hozzánk fog jönni. Majd aki a legtöbbet adja, az viszi. Rodrigo-t nem ismerem. Giovinco... Gondolom szinte ugyanaz a helyzet, mint a MU-Marchisio vonalon. A Barcelona akarja Giovinco-t, a MU akarta Marchisio-t, de érdekes módon a két klub illetékesei erről sohasem beszéltek. Mindig csak az ügynökök szólaltak meg, vagy az újságírók írtak valami marhaságot. Majd ha Guardiola mondja ezt, akkor elhiszem. Persze könnyen lehet, hogy ő azt sem tudja, hogy ki az a Giovinco.

Izo 2012.04.05. 15:05:40

Uramatyám, ha Giovinco fülébe jut hogy valahol azt rebesgetik hogy figyeli őt a Barca, akkor vajon mekkora arca lesz?

Ismeretlen_171812 2012.04.05. 15:17:14

bárcsak igaz lenne... vigye a barca Giovincot jó messzire... David Luiz és Gaitan nem rossz.. :)

Alessandro 2012.04.05. 15:24:09

"David Luiz és Raul Meireles soha, semmilyen körülmények között..." Soha ne mondd hogy soha. Ha sokat akarnak keresni, akkor valóban nem fognak idejönni, de ha például nem szeretnének bl selejtezőt játszani már ha eljutnak odáig akkor elgondolkodhatnak azon hogy hozzánk szerződnek. Persze én is nagyobb esélyt látok arra hogy egy Arsenal vagy Spurs játékos érkezik, de az idei évben jelen állás szerint még van esély Chelsea játékosok megvételére is, hiába a sok arab milliárdos, szerintem egy bl főtáblán Juventus többet ér még mindig, mint hogy sok pénzt keressenek Párizsban vagy éppen Malagában.

juve28adam 2012.04.05. 16:04:28

A két Chelsea-s közül Meirelest elviselném itt,Gaitán esélytelen,de jól jönne..Giovinco Soha semmilyen körülmények között ne jöjjön vissza hozzánk.A Barca-s szál sztem kicsit hápogós.

juve28adam 2012.04.05. 16:08:59

Jah, kihagytam a spanyol támadót Rodrigo Moreno-t akiről halvány lila fingom sincs,hogy kiez miez... Hamár spanyol legyen neve: Soldado :))))...nagy kedvencem :)

Ismeretlen_102246 2012.04.05. 16:41:16

"Mindig csak az ügynökök szólaltak meg, vagy az újságírók írtak valami marhaságot." Ezek szerint mi sem érdeklődtünk anno Xabi Alonso iránt, vagy Hamsik iránt, mert csak az újságírók írtak róluk egykoron. Érdekes módon azóta kiderült, hogy valóban akartuk őket... és ez is csak véletlen derült ki. El lehet képzelni, hogy mennyi ilyen ügylet van a világban. Simán lehetséges, hogy érdeklődtek Marchisio és Gio iránt, de nem jutottak el a megkeresésig (még!). Csak a színfalakat látjuk. Másrészt soha ne mondd, hogy soha :)

Ismeretlen_183096 2012.04.05. 16:55:55

Giovincora úgy érzem túl sok szót fecsérel mindenki. Nem csak itt, hanem úgy általában. Én jó játékosnak tartottam, és nem értettem miért nem játsztatták a korábbi edzők, de nyilván meg volt az okuk. "szerintem egy bl főtáblán Juventus többet ér még mindig, mint hogy sok pénzt keressenek Párizsban vagy éppen Malagában." Hát legyen igazad Alessandro!

Ismeretlen_147985 2012.04.05. 16:59:17

ShyrKahn: Hamsik-ot fiatal korában hozták szóba a Juventusszal, nyilvánvaló, hogy az összes fiatal játékosra külön-külön nem fognak kitérni a Juventus illetékesei. Gondolom manapság is számtalan hasonszőrű játékost figyelünk, de ez nem érdekel senkit, majd ha ténylegesen megszerezzük őket, akkor majd nyilatkoznak róluk. A nagyobb nevű, szinte kész játékosok esetleges leigazolásáról mindig nyilatkoznak az adott játékost leigazolni kívánó klub illetékesei, mint ahogyan ezt a példának felhozott Xabi Alonso kapcsán is megtették. "It looks like his representative will arrive today," said Gigli when asked about the possible signing of Alonso. "We can't deny that we're interested, but there's always the problem of getting value for money. "(Managing director Jean-Claude) Blanc is working on this and on other possibilities." Ha a Man United anno akarta volna Marchisio-t, akkor nyilatkoztak volna róla a klub alkalmazottai vagy maga az edző. Ugyanez a helyzet Giovinco esetében is. Ha valaki megszólal a Barcelona oldaláról, akkor az információ hiteles, azonban könnyen lehet, hogy az ügynök csak az árát akarja felverni az ügyfelének.

goku06 2012.04.05. 17:01:29

hát ő az új messi, nem tudtátok?

Ismeretlen_181235 2012.04.05. 17:04:58

Izo@ Akkora, mint a BArcásoknak! XD

Ismeretlen_197458 2012.04.05. 17:19:01

Nem tom itt mindenki úgy beszél Gioról, mintha egy akkora tehetségtelen szardarab lenne! Pedig nagyon is tehetséges a gyerek. Miért ne figyelhetné a Barca? Én idén besokaltam tőle, kicsit nagy lett az arca. De ha visszahozzák, és jól teljesít, meg alázatot mutat, és hajlandó ha kell padozni is, akkor felőlem jöjjön vissza. Conte rendbe tenné szerintem fizikálisan is! Meirelest nehogy elhozzuk, 29 éves! Mit akarunk tőle? Pirlo oké, de nem kéne a keretet elöregíteni. David Luiz jó játékos, de én nem hiszem, hogy eladnák. Gaitanról és Morenorol sokat nem tudok, csak annyit, hogy sok nagyobb klub figyeli őket. Tehát olyan rosszak nem lehetnek. Moreno ráadásul 21 éves, tehát ha a felnőtt csapatnál számolunk vele, és nem adjuk kölcsön, hanem rendes lehetőséget kap, akkor jöhetne.

Ismeretlen_191873 2012.04.05. 18:04:17

Nyilván akkor járnánk a legjobban ha megvennénk Dzsovinkó másik felét és továbbpasszolnánk komolyabb léért.(vagy csak kölcsönbe van?) Ennek az esélye viszont a nyolcaslottóéval vetekszik így felejtő. Én azt mondom egy Higuain-Gaitan és két minőségi védő érkezése esetén már pluszban könyvelhetnénk el az átigazolási szezont nyáron. Ettől többet nem várok max más nevekkel :/

goku06 2012.04.05. 18:16:52

ügyes gyerek meg minden, de sztem már öreg a barcába.. ők az ifiből hasonló játékosokat húznak elő.. ha meg fizetni kell valakiért akkor kiadnak nagy pénzeket alexis sanchez szintű játékosokért.. egy indok lehet a leigazolására.. 10-15 millióért vehetnek egy fiatal, a játékukba beleillő játékost, akitől nem áll messze ez a gyorspasszos játék.. és az asszisztokat tudja osztogatni.. de nem tudom mennyivel lenne Giovinco jobb játékos mint ezek a 20 éves cuenca meg tello meg hasonló gyerekek a barcába..

Ismeretlen_149053 2012.04.05. 19:18:32

Könyörgöm, nehogy megvegye a Barca Giovincot, mert Mmartin másnap 40 napos vezeklésre indulna valahova! :) Forza Juventus!

Ismeretlen_181235 2012.04.05. 20:26:38

Barolo - Talán éppen ide :D Babo0410 - nem mindenki, mert a tehetségét csak néhányan vonják kétségbe, viszont a nyilatkozatai alapján én nem csodálkozom azon, hogy itt sokan nem kedvelik és nem szívesen látnák újra csíkos mezben. Egyébként én sem csípem jó ideje, viszont szerintem van olyan jó ő, mint Pepe vagy Padoin vagy Giaccherini, sőt ezektől talán nem kicsit jobb is. Viszont vannak még páran a világon, akik "elérik" az ő szintjét a posztján, és messze nem annyira unszínpatikusak, mint ő a szurkolók körében :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása