Conte nyilatkozata

A Bianconeri az előzetes várakozásoknak megfelelően győztesként hagyta el a pályát tegnap az Inter elleni Derby d'Italian. A milánóiak halvány esélyét Martin Caceres és Alex Del Piero szertefoszlatta.

Martin CaceresA három pont természetesen fontos volt ahhoz, hogy életben lehessen tartani a Scudetto-esélyeket, mivel a Ibrahimovic belőtte az idei nyolcadik büntetőjét is, ennek megfelelően pedig a Milan legyőzte a Romát.

Antonio Conte büszke volt csapatára, de személyes okok miatt talán még fontosabb volt számára ez a mérkőzés. Könnyeivel küszködve egy számára különleges személynek ajánlotta a győzelmet: "Tegnap elveszítettem a nagynénémet. Olyan volt nekem, mint egy második anya. Ez nehéz helyzet, de tudom, hogy onnan fentről is figyel majd rám."

A meccs végén a Mester a szokásos értékelését is megtette:

"Muszáj volt nyernünk, a Milan eredményétől függetlenül is. Szerettünk volna, ha a szurkolók különösen elégedetten távoznak, hiszen ez az olasz derbi. Egy jó csapat ellen játszottunk, őszintén szólva felfogni is nehéz, hogy miért csak azt a pozíciót foglalják el tabellán."

"Az első félidőben számos nehézséget okoztak nekünk, ezért a szünetben átálltunk a háromvédős védekezésre. Nem tudom, hogy ez a változtatás volt-e a döntő, bár egybeesett a fordulóponttal."

"Jó bajnokságot futunk, ezért dicséret illeti a srácokat, de ugyanakkor a Milant is, mivel igen masszív csapatuk van és képesek pótolni a sok sérültet. A bajnoki cím sorsa a kezükben van, nekünk pedig okosnak kell lennünk és minden lehetőséget kihasználni."

"Del Piero? Most remek formában van és teljes mértékben meghatározó volt az elmúlt két fontos mérkőzésen. Tapasztalata és karaktere alapvető a szezon ezen kritikus szakaszában."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr974655171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor17 2012.03.26. 11:12:49

igen del piero még mindig a legnagyobb és nem értem mért kell elküldeni jövőre.szerintem még 1 év benne van és ő maradna is szóval egy ekkora legendát nem kéne elzavarni.anno az arsenalba a berkamp is ott volt még 40 évesen is és rukta a golokat

Ismeretlen_114321 2012.03.26. 11:16:02

"őszintén szólva felfogni is nehéz, hogy miért csak azt a pozíciót foglalják el tabellán" Ott vannak, ahová valók.

Zulu 2012.03.26. 12:07:42

Tegnap a Rai Due éjjeli sportmusoràban làttam Ale nyilatkozatàt. Hihetetlen az az ember. Olyan szerèny, mintha a Leveleki Eroszak fiatal tehetsège lenne, akire felfigyelt a Fehèrgyarmat. Semmilyen hibbant kérdéssel nem tudtàk kihozni a sodràbòl az olasz ùjsàgìròk, pedig pl. az egyik azt kérdezte, hogy mibol van Conte haja, (!!!) gumibòl? Mindazonàltal a sajtò komolyabb kèpviseloi is a szerzodès hosszabbitàsròl nyaggattàk. De szerènyen mosolyogva arra is csak az felelte, hogy most csak a Napoli elleni meccs èrdekli. Es ezek tényleg nemcsak szavak, mert miutàn 37 mp-et jàtszott eddig a bajnoksàgban, amikor Conte beàllìtja vègre akkor berùgja. Milànnak, Internek Ròmànak. Mindegy. (bocs az èkezetekèrt vagyis azok hiànyàèrt, de ez egy olasz billentyuzet.)

Kotrevák Kelly 2012.03.26. 12:39:44

Mit nem lehet ezen érteni, h a férgek mér nyolcadikak? Mert ott van a jól megérdemelt helyük, ennyi! Rohadjanak meg ott ahol vannak, legalább 100 évig! Del Pierot meg hatalmas hiba ennyit padoztatni, amikor ekkora csődtömeg a támadó szexiónk. Matri, Q mindent kihagy, amit lehet, Vuci detto. Bár a milán elleni gólja szép volt. Del Piero, Caceres, Lichti, Pirlo. Lassan mindenki tud gólt rúgni, aki öreg vagy nem támadó. Amúgy hatalmas gratula a csapatna és Contenak. Rani mikor merne ilyet húzni, h a meccs felénél belenyúl a taktikába? Egy csődtömeg az az ember. Maradjon még jó sokáig a férgek edzője. A hangulat hatalmas volt. Az új stadion igazi aréna, foci mennyország.

Tony 2012.03.26. 12:43:17

Del Piero meccsről meccsre mikor lehetőséget kap (nem 10 percet) mindig bizonyítja az őt leíró emberkéknek,hogy nagyon el vannak tájolva. Eddig asszem 2 meccsen kezdett,azokon gólt lőtt,tegnap majdnem 1 félidő és gólt lőtt. (És nem akárkik ellen/Milan/Roma/Inter) Ennyi idő alatt több gólt lőtt,mint Q,Boriról nem is beszélve akit a HELYÉN (is) erőltetett Conte, 2vel kevesebbet,mint Vucinic. Kérdem én,ez az ember nem ér többet 10 percnél minden harmadik meccsen? Több esze van a játékhoz mint a többi csapattársnak összesen, és ez elég ahhoz,hogy még most is veszélyes tudjon lenni és helyzetbe hozni a társait. Mivel a többi támadó ennyire szr (lefogadom,hogy a tegnapi DP ziccert a fele a kapusba lőtte volna), ezek után elvárom,hogy csereként a Q,Bori kettős elé kerüljön.

Ismeretlen_161952 2012.03.26. 13:15:36

CACERES-T IMÁDOM!!! Emléxem amikor elment iszonyatosan csalódott voltam. Most viszont a mennyben vagyok! Tudom elfogultság is egy kicsit (van uru származású barátom) de hihetetlenül kedvelem a gyereket. A kövi mezem Caceres mez lesz!!!

g3ronymo 2012.03.26. 13:48:38

szép győzelem volt, de kicsit sajnálom, hogy nem tömtük ki a férgeket rendesen! Vucinics nem tudom mit gondolt annál a helyzeténél....azt hogy lehetett elszúrni,,,,nameg amit Q kihagyott...olyan Torreses volt, bár az is igaz, hogy Chiellininek azt vagy jobban kellett volna passzolnia, vagy be kellett volna lőni. Forza Juve!

Ismeretlen_114321 2012.03.26. 13:57:39

@g3ronymo: "Vucinics nem tudom mit gondolt annál a helyzeténél....azt hogy lehetett elszúrni" Én nem hibáztatnám azért, szerintem rohadtul meglepődött, hogy nem fújták be a lest, az összes Inter védő megállt, egy pillanatra ő is, utána meg habozott a döntésével. Hát rosszat választott, na. Nyilván egy vesztes vagy döntetlen végű meccs után nem védeném, de jelenleg ez a legkisebb problémánk. Del Pierot én is gyakrabban játszatnám, Vuciniccsel. Ketten elég jól érzik egymást.

zsigadani 2012.03.26. 15:44:00

Nagyon nagy meccs volt. Volt szerencsém a helyszínen megtekinteni a meccset. Szívből kívánom minden Juventinonak hogy egyszer adassék meg neki ez a lehetőség!!!! Életem legszebb emléke!!!! FORZA JUVE PER SEMPRE!!!!

Juve4Ever 2012.03.26. 16:09:03

az első félidőt megköszönhetjük Buffonnak.ha nincs csúcsformában,kaptunk volna párat. a második félidőre conte összeszedte a srácokat. érthetetlen vucinic hogy tud szépségdíjas gólt szerezni és gyakorlatilag üres kapuba nem betalálni.sajnos az utóbbi 3meccses jó formáját tegnap nem hozta. matri hozta amit szokott.(most 2kihagyott helyzet) marchisio valamelyest javult,de még mindig elég gyenge. pepe teljesen kilóg a kezdőből. Chiellini hihetetlen mekkora ember,de inkább rúgta volna be.jobban járt volna mindenki. caceres több gólt szerzett mint boriello és q. Del Piero pedig Del Piero.

Juve4Ever 2012.03.26. 16:11:29

amúgy Del Piero tagja a hét válogatottjának,amit az origo világválogatottnak nevez. origo.hu/sport/focivilag/20120326-messi-ronaldo-del-piero-a-vilagvalogatottban.html

Juveen 2012.03.26. 20:59:31

Jó az öreg a háznál..! Nem kellene elküldeni,amíg ekkora szívvel,és alázattal tud játszani. A Bl-ben rá is szükség lehet,mert ezen a szinten nagyon tapasztalatlan a csapat,és ő is extrém motiváltan állna a következő szezonhoz,ha indulhatna a Bl-ben. Ez a gól pedig az ő személyes bosszúja az Interen, mindenért amit a szíve hölgyével tettek azok a férgek. Én akkorát ugrottam a góljánál hogy a barátnőm megijedt..azt hitte valami baj van...Baj???..ááá csak Alex betalált ismét!

weboldal készítés · http://profiweboldalkeszites.hu 2012.03.26. 23:23:44

Ha Boriello játékidejét Del Piero kapja meg előrébb tartunk...

Ismeretlen_181235 2012.03.27. 13:12:20

@Keshudioo - Vucinicnak tegnap nem ment, ezt érezte és a játékán ez látszott - de még így is nagyon hasznos volt, mert a védők állandóan kilptek rá, ha hozzá került a labda és ahogy a védők taktikáját elnéztem, amint megcsinálta a cselt, még kettenm kiléptek rá vagy borították. Az a kihagyott helyzet nem mentség, az egy hatalmas nagy pontatlanság volt, mert focisuliban első szabály "a játék a sípszóig tart", vagyis elfutott és ha les, ha nem, köteles végig vinni az akciót ha nem állítja meg a sípszó. ELQRTA és kész!!! Caceres hatalmas igazolás. Nem csak a védelem bármelyik részén játszik jól, de szélső KP-nak is kiválló. Hatalmas Joly Joker! Alex marad Alex. Matrinak és Q-nak pedig nagyon kellene egy jókora adag elszántság és önbizalom. Vidal és Marci pedig még mindig szántanak, Pirlo pedig még mindig az az ember, akinél a legjobb helyen van a labda.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása