Vučinić: "Most már jönnek a gólok is"

Mirko Vučinić örül, hogy végre elhallgattatta kritikusait, de úgy véli, hogy korábban sem játszott rosszul.

Mirko Vučinić

A montenegrói csatár az elmúlt négy mérkőzésen három gólt szerzett, de korábbi gólcsendje miatt több szurkoló is élesen kritizálta, sőt előfordult, hogy ki is fütyülték.

"Szerintem ezelőtt is jól játszottam, csak a gólok nem jöttek." - mondta Vučinić a juventus.com hivatalos weboldalnak.

"Most sikerült többször is betalálnom, de nem ez számít. A legfontosabb, hogy a csapat fontos eredményeket érjen el. A Milan ellen az volt a fő cél, hogy a döntőbe jussunk. Nagyon akartuk ezt, akárcsak a szurkolóink."

A Milan elleni TIM Kupa elődöntő mérkőzésről többen úgy vélték, hogy nem lesz nehéz dolga a Juventusnak, ám a vendégek végül igen megnehezítették a Bianconeri dolgát.

"Sokat birtokolták a labdát, de végül a letámadásnak, az elszántságnak, a gyorsaságnak és a csapatszellemnek köszönhetően kiharcoltuk a továbbjutást. A védekezésben a középpályások és a csatárok is segítettek, és szerencsére a hosszabbításra is maradt erőnk."

Vasárnap este az Inter lesz az ellenfél, így az energiára nagy szükség lesz.

"Képesek voltunk a Milanra is nyomást gyakorolni, nincs nagy különbség. Ha egy olyan nagyszerű csapat az ellenfél, mint az Inter, mindig a maximumot kell nyújtani."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr204655157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doki 2012.03.22. 10:03:22

Hát azért nyugtával dicsérjük a napot!

tomsz 2012.03.22. 10:37:25

Az intert hétvégén agyhelyen kell b*ni. nincs mese...

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 10:50:36

A Milan alapcsapattal gurított volna egy négyest, aztán bevágtak volna egy kávét és egy krémest. Nem elszántságnak vagy letámadásnak köszönhetjük a döntőbe jutást. Egyébként abban egyetértek, hogy Vucinic eddig sem játszott rosszul, sőt, gyakorlatilag ő volt az egyetlen a csapatban, aki képes volt helyzetbe kerülni ill. képes volt helyzetbe hozni a társait. (na és persze Pirlo). "Mindössze" annyiban javult, hogy most már képes gólokat szerezni.

Ismeretlen_102246 2012.03.22. 10:59:23

@mmartin91: Sztem nagyon nincs igazad. A Milant nem kell ennyire hypeolni. Közel sem olyan jók, mint ahogy gondolod. Az idényben 4-szer találkoztunk velük és kétszer tisztán kivertük belőlük még a sz...t is. Az hogy nyerni tudtak a rendes játékidőben annak köszönhető, hogy a második félidőben ráültünk az eredményre. Ha nem tesszük nem valószínű, hogy 1-2 lesz az eredmény 90 perc után. BTW sokszor a mi B csapatunk meglepő módon jobban játszik, mint az A. Ez máshol is így van.

Ismeretlen_177028 2012.03.22. 11:02:45

@mmartin91: "A Milan alapcsapattal gurított volna egy négyest, aztán bevágtak volna egy kávét és egy krémest." Nem tudom miért jó dolog ezt hinni, de én azt mondom: kit érdekel? Előző két szezonban, mikor a mi játékosainkkal volt tele a kórház, akkor a mi fejünkre is szartak magasról. Egy klub akkor élcsapat, ha elég bő a kerete. A Milannál ez megvan, de lássuk be, semmi sem akadályozza őket ebben. Minden körülmény és feltétel adott nekik, szakmai stáb, anyagiak stb. Nálunk azért más a helyzet, mert mi még mindig csak építkezünk két nagyon elfuserált szezon után. Tényleg szerencsénk van, hogy a sérülések elkerülnek minket, de egy pillanatra emlékezzünk vissza: amikor nálunk voltak sérültek, senki sem balszerencsének tulajdonította, hanem az orvosi stáb inkompetenciájának vagy a rossz edzésmódszernek. Szóval itt nem kell ajnározni a Milant, hogy most mekkora hero csapat, hogy így helyt áll ennyi sérülttel. Ez a dolga, ha bajnok akar lenni.

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 11:09:23

Hozzá kell azért azt is tenni, hogy ők szezon eleje óta 12 sérülttel állnak ki minden meccsen. Ebből látszik, hogy a keretük fényévekkel erősebb, mint a miénk. Nem akarom őket védeni, mert nem volna értelme, csak próbálok tisztán látni. Nyilvánvalóan egy olyan csapat, amelynek egy csapatra való sérültje van szeptember óta, jobb csapat, mint a többi, mivel még így is az első helyen áll. A keddi mérkőzésen, a Milan úgy rúgott 2 gólt a Juventusnak a második félidőben, hogy összesen 2 db kezdőjátékosa volt a pályán. A meccs után Galliani azt mondta, hogy ha minden játékosuk bevethető, akkor az összes csapatnál jobbak. Ezzel a kijelentéssel teljesen egyetértek, Juventus drukkerként is, nem is lehet kérdés. Ugyanannyi sérülttel, mint ami a Milan-nak van, a Juventus nem vezetné a tabellát. Ez nyilvánvalóan egy tény, mivel az előző két szezonban szinte ugyanaz történt velünk, mint most a Milan-nal. Mi 7.-ek lettünk, ők meg az 1. helyen állnak.

Ismeretlen_177028 2012.03.22. 11:19:05

@mmartin91: továbbra is az a kérdésem, hogy ez kit érdekel? Nyilvánvaló, hogy a keretünket erősíteni kell, ahogy az is, hogy nekünk nem a scudetto a cél, hanem a BL. Az olasz kupa nekünk volt fontosabb, és hogy kivertük a Milant, az TÉNY, én magasról leszarom, hogy a Milannak milyen sirámja volt, ha emiatt nyerjük meg a kupát. Oké, aláírom, hogy lássunk tisztán, szerintem is jobb a Milan kerete. De nem érdekel, mert ha csak 2-ok leszünk, akkor sincs semmi baj, ha meg netalántán megelőzzük őket, én pont lefogom szarni a sérültjeik számát, de szerintem ezzel sokan így vagyunk. :)

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 11:28:10

Lord_Viktor: "továbbra is az a kérdésem, hogy ez kit érdekel?" Engem. Talán azért írok róla. "Oké, aláírom, hogy lássunk tisztán, szerintem is jobb a Milan kerete. De nem érdekel, mert ha csak 2-ok leszünk, akkor sincs semmi baj, ha meg netalántán megelőzzük őket, én pont lefogom szarni a sérültjeik számát, de szerintem ezzel sokan így vagyunk. :)" Függetlenül attól, hogy hol végzünk, engem mindenképpen érdekel, hogy milyen a csapatok keretei. A gond az, hogy ha megnyerjük a bajnokságot (nem fogjuk, de elméletben eljátszhatunk a gondolattal), akkor a fanatikus Juventus szurkolókon kívül mindenki tudni fogja, hogy ez azért történt, mert a Milan minden meccsen egy csapatra való sérülttel rendelkezett. Viszont ha megint a Milan nyer, akkor ez a győzelem a Serie A színvonaláról árulkodik. Mégis, milyen bajnokság lehet az, ahol egy csapat úgy nyer bajnoki címet, hogy egy csapatra való játékost nélkülöz egész szezonban? Ez konkrétan egy üzenet is lenne (lesz) Európának, hogy hol tart a Serie A. Persze ez nem a Milan számára lesz ciki, hanem a többi 19 csapat számára.

Ismeretlen_161952 2012.03.22. 11:42:41

Azért van abban valami amit Martin mond... Még ennyi sérülttel is elsők. Bár ha figyelembe vesszük hány meccset hoztunk x-re a támadóink helyzetkihasználása miatt (majdnem mindet) akkor most csak azon sírna a Milan, hogy a sérültjeik miatt csúsztak így el. De hát ezen kár is keseregni. Ilyen a foci... Forza Juve

MdewC 2012.03.22. 11:44:45

Forza! Nem kötekedésből, de ez senkit nem fog érdekelni Európában. Mindenki tiszteli az olasz klubokat, más nem a múltjuk miatt, aki nem így tesz az pórul jár ellenük. Lényegtelen, hogy hányan sérültek, ha nyer egy csapat. Valamint pár év múlva senki nem fog emlékezni arra, hogy a milánból hányan voltak sérültek, akkor se ha nyerik a bajnokságot, akkor se ha mi nyerjük. Tényleg senkit nem fog izgatni. Ha ezen múlik a bajnoki címünk, akkor még páran kidőlhetnének tőlük... Semmi rossz akarat nincs bennem, sőt, gyógyuljon fel mindenki 100%-ban, nem kívánom ezt senkinek, de megadom a tiszteletet a Milán B C csapatának is, hogy félek tőlük ha játszunk velük, ugyan olyan jó érzés bealázni őket is! Jó csapat vagyunk és még jobbak leszünk! Hajrá! :)

Ismeretlen_149053 2012.03.22. 11:47:09

SyhrKahn-nal értek egyet. Két győzelem és két döntetlen idén, ezt nem kell nekünk megmagyarázni. Az pedig, hogy a Milanak erősebb a kerete mint nekünk, az tény, de nem ez alapján osztanak ki díjakat szerencsére, mert akkor felesleges lenne lejátszani a meccseket. Amúgy meg a csatár soruk irreáliasan erős ( értsd sok jó játékosuk van) talán egyedül a Citynek van ilyen nagy válogatási lehetősége, szóval a sok sérülés ellenére sem kell, hogy ez problémát okozzon. A tavalyi összehasonlítást pedig abszolút nem értem, hiszen nekünk gyengébb keretünk volt, mint most ( ezért nem csak a sérülések számítottak), ráadásul a csapat szellemünk és taktikánk is a béka segge alatt volt, a Milan viszont egy bajnokságot nyert összeszokott csapat, szóval teljesen irreális az összehasonlítás. Helyén kell kezelni ezt az eredményt,nem szabad elszállni. Le kell vonni a tanulságokat, ha a Milan így is bajnok lesz ( igen is kellenek a minőségi játékosok a cserepadra is, még ha ez gyakran feszültséget okoz), de nem kell a Galliani fejével gondolkodnunk, és még így is dicsőíteni a vesztes Milánt, mivel mi Juventus drukkerek vagyunk (vagy nem?) és most végre erre büszkék is lehetünk! Forza Juventus!

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 11:53:20

"Nem kötekedésből, de ez senkit nem fog érdekelni Európában. Mindenki tiszteli az olasz klubokat, más nem a múltjuk miatt, aki nem így tesz az pórul jár ellenük." Sajnos annak az időszaknak már vége van, hogy bárki is tisztelje az olasz klubokat, annak meg pláne, hogy bárki is pórul járjon ellenük. Az Inter 2009-es BL győzelme óta nincsenek eredményeik az olasz kluboknak, nem véletlen, hogy a Serie A elveszítette a 4. BL-t érő helyét, s esély sem mutatkozik rá, hogy a közeljövőben visszaszerezze.

MdewC 2012.03.22. 11:59:35

Forza! :) Egy korszak lezárult, majd elindul egy másik. Ez minden ország esetében így van, nemzetközi szinten is. Az angolok sem muzsikáltak idén. Minden olasz klubra ráfér a váltás, játékoskeretben főleg. Kevesebb pénz áramlik az olasz fociba, sajnos. Örülnék, ha nem kellene erről beszélni, bízom én is a színvonal javulásban. De a tiszteletet ettől még meg kell adni, sok csapatnak még múltja sincs. Hajrá! :)

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 12:01:20

Remélem igazad lesz, majd kiderül.

Baggio 2012.03.22. 12:07:35

Engem meg nem érdekel az Európai +ítélés....jövőre BL és xarrá pofozzuk a retek duvatmajmolós Real-t és szurkereit...engem csak ez érdekel. Milan kerete jobb,mint a miénk? mégis kik azok a jobb játékosok? Robinho...Ibra? e kettő közül is csak Ibrát tartom világ szinten sztárnak + védelmükben van még 1 kiemelkedő emberke,de azon kívül 1sével nézve én nem találom a Milán keretet,vagy játékosokat jobbnak... Ha Matri és Vucinic nem bénázott volna elöl annyit amennyit/csináljunk statisztikát,hogy helyzetek menny %-át értékesítik..miközben te is martin Vucinicet isteníted...akkor már nem lesz valami fényes a montenegrói mutatója../ akkor a Milan mögöttünk kullogna és nyugodtan kijelenthető lenne,hogy teljes kerettel sem verne ránk max 3-4 pontot,de sebaj azt mondom 2szezon és a Milan szurkerek fogják csodálni a mi keretünket.

Baggio 2012.03.22. 12:12:04

1valamit azért hozzá is tennék..azért tartom csak a csapatunkat 1szinten a Milánnal /keretet nézve/ mert Pirlo nálunk van. Nélküle kb halott lenne az előre játék,de +kockáztatom többet védekezik most,mint "fénykorában". /furcsa,hogy 1 ingyen Milán játékos kell,hogy legyen arculata a csapatnak:-D de én mondjuk Milános korszakában kedveltem...bár a csapatát nagyon nem csíptem/

Ismeretlen_108746 2012.03.22. 12:28:39

Alapvetően egyetértek sok dologban @mmartin91 véleményével, s összességében jóval erősebb a Milan kerete, de leginkább a támadórészlegük elképesztő ereje miatt húz arra a mérleg nyelve. A középpályájuk vicc kategória, s a védelmüket sem érzem szignifikánsan erősebbnek. A csatársorukat viszont nem lehet egy lapon említeni a Juve tökéletesen impotens, középszerű csatáraival. Akár a Milan, akár a Juve nyeri az olasz bajnokságot, az valahol minősíti annak színvonalát.

Tony 2012.03.22. 12:40:52

mmartin91 azt mondja,bizonygatja,hogy a Milan erősebb nálunk,a sok sérültjük ellenére igy is elsők,és mi csak emiatt jutottunk tovább a kupában. Ez nagyon jó, és akár el is lehet fogadni,de ettől függetlenül akkor mi van? Itt az eredmények számítanak. Ha megnyerjük a kupát,bajnokságot,megérdemelten nyerjük. A Milan amúgy erősebb? A sok sérült miatt buknak? Ez legyen az ő bajuk. Nem hiszem,hogy bárki is rosszul fogja érezni magát emiatt Torinoi berkekben.

Tony 2012.03.22. 12:52:26

Vucinicről meg (akiről a cikk amugy szól): Az utóbbi meccseken mindenki számára kiderült,hogy mennyire jogos volt az összes kritika amit kapott. Ugyanis hiába mondja nem játszott ezen a szinten (és itt nem csak a gólokat értem.) Amióta profi futballista azóta szenved azzal és jellemző rá,hogy soha nem tudott egyenletesen ugyanolyan teljesítményt nyujtani, és erősen kedv-függő a játéka. Ha van kedve,akkor egy egész magas színvonalon tud futballozni,ha nincs akkor sétálgat. 15 misiért én hosszú távon többet várok tőle. Olyan teljesítményt amit mostanában nyújt.

gyorijuventino 2012.03.22. 13:10:54

Most Vucinicnek minden összejön ,de mutatói kb mint egy átlagos középszerű csatárnak bajnokságban lőtt 5gólt 28 forduló alatt....egy jobb középpályástól várok ennyi gólt nem egy csatártól...és nagyban köszönetet mondhat Pirlo/Marci kettősnek..... Nekem semmi bajom vele . sőt örülök hogy formában van csak nem értem minek ennyire túlértékelni...( szerintem Q ha igazi formájában lenne hasznosabb lenne csapat számára) Nem értem egy Juventus szurkolói portálon minek ennyit sajnálni és dicsérni a Milan-t ..... Védelműk és középpályájuk semmivel sem jobb mint a mienk...csak csatársorban van nagy különbség míg nálunk a legjobbnak ki kiáltott csatár 5gólt lő , addig ott Ibra 18nál jár.... Ha csapatban lenne egy klasszis csatár pl Cardozo/Benzema/Dzeko akkor nem Milan vezetne az is biztos.... Persze Ha val kezdődő mondatok , egyenlők a semmivel így az is mi lett volna ha Milan így vagy úgy állt ki.... Van 4 top bajnokság angol-német-olasz-spanyol...időközönként vmelyik bajnokság első második harmadik negyedk.... Történelemet nézve megfigyelhető mindegyik bajnokság kb azonosan dominált...most olasz foci gyengélkedik és most többi szárnyal....igaz nem értem speciel hogy lehet elöttünk a német bajnokság ...hisz emberemlékezet óta nem nyertek bl-t és sztem nem is fognak jo sokáig....és csak azt kéne megnézni itt ott hány bl/eb/vb/ győztes játékos van....és világban mekkorra a szurkoló táborok közti különbség....oké német stadionokban többen vannak de ha azt nézzük egy közvetítés alatt hány ember nézi az olasz és hány a németet világszerte hááát.....

ToTTy 2012.03.22. 13:41:50

Mirko képességeivel jó páran tisztában voltunk és azért szidtuk. Mások nem voltak vel tisztában, ők azért szidták. Amit kapott megérdemelte (fikázást, füttyött stb). Remélem megtartja ezt a játékát és ezt a színvonalat. De láttunk mi már ilyet Krasic-tól, Qualiarellatól, Pepétől, Marcitól, Lichtitől, Vidaltól, Matritól , Felipe Melótól, Diegótól és még sorolnám. A baj csak az mindegyikükkel, hogy aztán hatalmas formahanyatlás következett, amiből szinte egyik sem jött vissza. Pirlonak, Del Pieronak, Nedvednek, Chiellininek, Buffonnak mindnek volt szintén formahanyatlása, de ők mindig visszarázkódtak az elvárt színvonalra és ők ettől lettek klasszisok, ikonok. Ha az első felsorolásomból ez még valakinek fog sikerülni, akkor helye lesz a második felsorolásban is. Amíg ez hiányzik, addig nállam még nem bizonyítottak. Az egyetlen kivétel talán Mirko, mert ő már volt toppon a Romában és most talán jó úton halad, hogy másodszor ott legyen. De ezen még dolgoznia kell! A milanos eszmecseréből kimaradok, csak annyit mondok, hogy mindenki ugyanazt hajtogatja, csak elbeszéltek egymás mellett. Viszont nektek már lassan alap, hogy egyikőtök egyetlen mondatába belekössetek, mint a Jehova-tanúi. :D Minden esetre én élvezettel olvasom, amíg nem mentek át vulgárisba :D

Ismeretlen_102246 2012.03.22. 13:59:04

Még egyszer: attól még, hogy valaki B csapattal játszik nem biztos, hogy gyengébb meccseket produkál. A Milan esetében ráadásul a B csapat minőségibb, mint a Juvénál. Látható, hogy nálunk is jó volt a védelem Chiellini és Barza távolléte alatt... pedig nem erre számítottunk. Ennek fényében a B védősor (rövid távon) van olyan jó, mint az A. Hosszabb távon nyilván kiütközne a különbség, de szerencsére nincs hosszabb táv.

MdewC 2012.03.22. 14:10:45

Forza! Sztem elég nagy az 1et értés, valamint az is érthető, hogy az ember a saját csapatával szemben a legkritikusabb! Sztem sokan vagyunk úgy, hogy az olasz focinak magas színvonalúnak kell lennie, mert szívesen nézzük. (Max egyszer ha a magyar foci is itt tart, akkor annak még jobban fogok örülni.) 2 dolgot vetnék fel, kíváncsi vok a véleményetekre, max lehurrogtok. :) 1. Talán ha lesz még több pénz az olasz fociban, az jelenthet színvonal emelkedést az elkövetkezendő pár évben. Mivel a Juvénak most meglett a saját stadion, nagyon bevétellel gazdálkodhatnak, csak idő kérdése a csapat fejlődése. Hozhatja-e ez maga után a többi csapat követését, nehogy lemaradjanak, kénytelenek lesznek többet előteremteni? Hosszú távon ez jót tehet a bajnokságban. 2. Teória csupán: Arra gondoltam, hogy a vezetőségnek érdekében állhatott, hogy ideje korán bejelentse ADP visszavonulását, így garantálva a folyamatos telt házat. Ugyanakkor, konkrét állás foglalás nem hangzott el, nem tartanám elképzelhetetlennek a plusz egy évet, újabb max nézőszám mellett. Vélemény? (Lehet hülyeség,de örülnék és nem lepődnék meg rajta.) Hajrá! :)

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 14:18:42

"attól még, hogy valaki B csapattal játszik nem biztos, hogy gyengébb meccseket produkál." Mint ahogy az sem biztos, hogy Ibrahimovic nélkül is bajnok lenne-e a Milan. (ez csak egy példa volt). De nyilván azért hívják az alapcsapatot A csapatnak, mert ők a jobbak, a B csapat meg a cserékből tevődik össze. Valószínűleg még jobb lehetne a Milan Boateng-gel, Robinho-val, Abate-val, Pato-val, mint nélkülük. Szerintem ez evidens. "Hosszabb távon nyilván kiütközne a különbség, de szerencsére nincs hosszabb táv." Nálunk szerencsére nincs. Viszont a Milan-nal csak az van, szeptember óta. Egyértelműen kiütközik a különbség az A és a B csapat között. Az érdekesség az, hogy köszönhetően a Serie A színvonalának, a Milan a cserékkel is bajnokságot nyerhet. Mondanom sem kell, hogy ez a vicc kategóriába sorolható. Vucinic-csel kapcsolatban pedig én még mindig úgy gondolom, hogy ugyanezt a játékot produkálta szinte az egész szezon során, csak most már sikerül betalálnia a kapuba. Eddig is árgus szemekkel figyeltem a játékát, ugyanazt csinálja, mint eddig, csak képes gólt lőni.

turorudi 2012.03.22. 15:17:50

mmartin, ez akkor csak az elfogultságod jele. mirko az utóbbi 3 meccsen sokkal motiváltabbnak tűnik, és nagyon energikusan játszik! én is figyeltem a játékát, és eddig egy közepesen hasznos középpályásként játszott, most viszont egy elég veszélyes csatárként! az első verziójára nincs szükségünk...

Ismeretlen_102246 2012.03.22. 15:51:25

@mmartin91: Azért hívják az A csapatot A-nak és nem B-nek, mert Ők az alap kezdők. Nem azért, mert jobbak, hanem azért, mert az edző és a stáb meglátása alapján Ők a jobbak, de mindig meglepő, hogy a padról beálltak milyen szépen helyt tudnak állni. Lásd a példát. A Milannál sincs hosszabb táv. Két-három játékos hosszabb távon sérült, de a többinél nem beszélhetünk hosszú sérülésről.

hameee 2012.03.22. 16:16:12

Ha 2020ban, egy bajnoki nyitányon visszagondolnak a 2011/2012 idényre,senki nem arra fog emlékezni (ha így lesz),hogy a milan mekkora hőstettet hajtott végre,mert a sérültjei ellenére bajnok lett,s nem is arra,h a juve ezt kihasználva húzta be a kupát.Csak erre: a 2011/12es idény bajnoka a milan,kupagyőztese a juve.A lőtéri kutyát nem fogja érdekelni hogy mi történt,mert körülbelül ennyire számít ez a kérdés. Senki sem hivatkozhat arra,hogy a fél csapat sérült,mert arra van az átigazolási időszak,hogy felkészüljenek bármilyen eshetőségre. Vucinichez hozzászólva,ő a legjobb...a középpályán,szélen.Ha ezt a játékot tartja,akkor tényleg elég lesz egy klasszis csatár előre,Mirko meg előkészíthet és keverheti az ellenfeleket a szélen.

Ismeretlen_201466 2012.03.22. 17:22:07

Egyetértek abban, hogy a Milan kerete erősebb, mint a Juventusé, nehéz is lenne vitatkozni, 1-2szer le is írtam ezt a véleményemet. Viszont nem értem Mmartin, hogy miért kell minden Juventus győzelemről szóló topikba odatrollkodnod? Tényleg szükséges minden topikban kiemelni, hogy erősebb a Milan kerete, és csak ezért meg azért nyertünk? EZt a véleményedet 100x leírtad már, mindenki kívülről fújja. Azt az állítást, miszerint a Milan 4et vert volna nekünk teljes kerettel, nevetségesnek találom. Egy veretlen Juentusról beszélünk, egy Milan szurkoló sem írna ilyet sztem. Persze ha csak azért írtad, hogy rímeljen a mondanivalód akkor elnézést kérek... Nekem az a véleményem, hogy a csapat rendkíbül szervezetten játszik és játsztt eddig is, csupán elmaradtak a jó csatárteljesítmények. Ezek az utóbbi 2 meccsen megvoltak, csupán ennyi a különbség. Vucinicre nincsenek szavaim, klasszisként játszotta le az előző 2 meccset.

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 17:53:32

ShyrKahn: "Azért hívják az A csapatot A-nak és nem B-nek, mert Ők az alap kezdők. Nem azért, mert jobbak, hanem azért, mert az edző és a stáb meglátása alapján Ők a jobbak, de mindig meglepő, hogy a padról beálltak milyen szépen helyt tudnak állni." Ezt a kijelentést azért te sem gondolhatod komolyan. Tehát például nem azért kezdő Vidal, mert alapvetően jobb játékos, mint Padoin, hanem mert Conte és a stábja szerint jobb? Ennek nincs értelme. Az odáig rendben van, hogy a cserejátékosok alkalmanként szépen helyt tudnak állni, hiszen nem ők a kezdők, azaz pihentek, bizonyítani akarnak, stb. Nyilván egy olyan játékos, aki három meccsenként játszik 20 percet, odateszi magát, mikor a negyedik meccsén kezdőként kap lehetőséget. "A Milannál sincs hosszabb táv. Két-három játékos hosszabb távon sérült, de a többinél nem beszélhetünk hosszú sérülésről." Nem az a lényeg, hogy mennyi ideig sérültek a Milan játékosai, hanem hogy folyamatosan újabb és újabb sérülésekkel állnak szemben. Persze, alapvetően a hosszabb ideje sérült játékosok csak ketten-hárman vannak, de amint felépül náluk valaki, egyből következik egy újabb sérülés egy másik játékosnál. Példát hozva a dologra, végre teljesen felépült Mexes, de utána Nesta máris kidőlt. Vagy, felépült Aquilani, kiesett Van Bommel. Felépült Maxi Lopez, kiesett Robinho. Lehetne még sorolni, de azt hiszem érteni fogod miről beszélek. A sérültek száma mindig ugyanaz, csak nem ugyanazok a játékosok sérülnek meg egyfolytában. Egyébként ha a Milan kiesett a BL-ből (a Barcelona ellen), s valamilyen szinten egészséges tud maradni a keretük (értsd: nem 12 játékos lesz sérült, hanem 5-6), akkor nem gondolom, hogy bármilyen szinten is beszélni tudunk majd a Scudetto-ról a Juventusszal kapcsolatban.

FJ 2012.03.22. 19:01:42

SÉrültek bla bla bla. Azokat a sérülteket általában a pokolba kivánják ha játszanak. Mi volt a meccen? Az volt hogy ha kellett és meleg volt a pite akkor a fiúk lefocizták a milánt és rúgtak egy gólt. Ennél több nem is kellett.

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 19:41:06

Hát igen, való igaz, hogy Boateng, Robinho, Van Bommel, Abate, Pato szinte semmit nem tudnak hozzátenni a Milan játékához, úgyhogy jogosan teszik mindezt. "Mi volt a meccen? Az volt hogy ha kellett és meleg volt a pite akkor a fiúk lefocizták a milánt és rúgtak egy gólt." Igen, innen is lehet nézni a csőlátású szurkolóknak a dolgot, de onnan is, hogy a Milan 2 kezdőjátékossal a csapatában 2 gólt rúgott a Juventus-nak és elvették a veretlenségünket.

Ismeretlen_177028 2012.03.22. 19:49:11

@mmartin91: Tudod, nézem én néha napján a Milan szurkolói oldalt, nah kb. ott dobálóznak azzal, hogy elvették a 90 perces veretlenségünket és húha. Szánalmas, hisz a hosszabbítás a meccshez tartozik, ergo veretlenek maradtunk. Egyébként - visszatérve a Milan szurkolókra - senki sem mondta még közülük sem, hogy tartalékosan álltak fel tegnap (ugye a körülményekhez képest). Idézek konkrétan egyet: "Azért fájó a kiesés, mert látszott a kezdőn, hogy Allegri meg akarta ezt a meccset nyerni, a meccs végén tiszta ideg is volt." Én megértem, hogy komplexusaid vannak, és hogy szereted magad egy szar csapat szurkolójának vallani, és ostorozni azzal, hogy igenis mi vagyunk a szarok és csak szerencsénk volt és amúgyis szar az egész Serie A blablabla... de elárulom: már nem vagyunk szarok. Igenis jó úton jár a csapat, és ha visszajutunk a BL-be (mert visszafogunk), akkor minden lehetőség adott lesz, hogy nemzetközi szinten is ütőképes csapatot rakjunk össze.

Ismeretlen_147985 2012.03.22. 20:15:41

Lord_Viktor: Nem igazán tudom, hogy hogyan szól a pontos szabály, de azzal, hogy a Milan a rendes játékidőben legyőzött minket, szerintem hivatalosan elvette a veretlenségünket, függetlenül attól, hogy továbbjutottunk a hosszabbításban. De ezt nem állítom biztosra, tényleg nem tudom. "Egyébként - visszatérve a Milan szurkolókra - senki sem mondta még közülük sem, hogy tartalékosan álltak fel tegnap (ugye a körülményekhez képest). Idézek konkrétan egyet: "Azért fájó a kiesés, mert látszott a kezdőn, hogy Allegri meg akarta ezt a meccset nyerni, a meccs végén tiszta ideg is volt." Feltételezem, hogy ezt úgy állítod, hogy végignézted az összes Milan drukker hozzászólását, nem csak azt az egy emberét, akiét kiemelted. Egyébiránt, mint ahogy korábban is említettem, két gólt szereztek két kezdőjátékossal a pályán, a balbekk játszott jobbekket, a két hónapja sérült Seedorf itt tért vissza, Ibrahimovic a félidőben cserét kért. Elég nehéz lenne ezt nem tartalékosnak nevezni, pláne hogy pontosan tudjuk, hogy 10 játékosuk hiányzott a keretből. "Én megértem, hogy komplexusaid vannak, és hogy szereted magad egy szar csapat szurkolójának vallani, és ostorozni azzal, hogy igenis mi vagyunk a szarok és csak szerencsénk volt és amúgyis szar az egész Serie A blablabla..." Nincsenek komplexusaim, nagyon fellengzősnek érzem ezt a bekezdést, mintha azt gondolnád magadról, hogy gondolatolvasó vagy, pedig nem. Én egy szóval nem állítottam, hogy szar a csapat, sőt, kifejezetten jó, hiszen a 2. helyen vagyunk a bajnokságban. Ettől függetlenül kedden, az Olasz Kupa elődöntőjének második mérkőzésén kizárólag azért harcoltuk ki a továbbjutást a Milan ellen, mert "ezer" hiányzójuk volt, s alapcsapattal nem is kérdés, hogy ők mentek volna tovább. A Serie A pedig tényleg szar, kritikán aluli (ezt bizonyítani fogja a Milan bajnoki címe is), de ez egyáltalán nem újkeletű dolog.

tibcsi9613 2012.03.22. 20:26:21

UEFA és a Liga is megerősitette hogy a Juventus még mindig veretlen és a sorozat nem ért véget!!

Mitya 2012.03.22. 21:27:43

csak h a cikkhez is szóljunk vmit :D nem osztom annak a véleményét aki szerint Vucinic eddig is ilyen teljesitményt nyújtott volna csak nem jöttek a gólok...én emlékszem amikor Marchisio és Pepét istenitettük itt h megszerezték a győzets gólt és ha anno azok nincsenek akk mivel Mirko baszott gólt rugni most itt sem lennénk...mielött itt a nagy Vucinic imádó mmartin az én hozzászólásomat is megmagyarázná közlöm, h semmi rosszindulat nincs bennem mert végignéztem a kupameccset és hatalmas öröm volt nézni Vuci játékát és kivánom h maradjon ilyen mert akk sztem is alapembere lesz a jövő juvéjának :) sajnálom viszont h ezt a döntőbe jutást az az 1-2 ember aki imád mindenre magyarázatot találni ahelyett h csak örülne oszt csá megint felhozza ezeket a sérüléseket + h a Milan h vert volna meg minket A csapattal stb... hát sztem ez a Milan semmivel nem mutatott rosszabb teljesitményt mint Robinhoék... :/ küzdöttek mint az állat és tetszetősen játszottak... mert ha már a cserejátékosokról beszélünk ők az ilyen meccseken rohadtul hajtanak és ez látszott rajtuk mig legyünk reálisak 1 Ibrá-t soha nem 1 olasz kupa fog igazán feltüzelni ... persze ezzel nem mindenki fog egyetérteni :) na mind1 a lényeg h döntőben vunk és mindenki szarja le mi van a Milannal csak a saját brigádunkkal foglalkozzunk ;) Forza Juve!

Mitya 2012.03.22. 21:28:21

jah még annyit h ez a veretlenség megszünt e v sem... hát kajak akit ez izgat 1 döntőbe jutásnál... :)))

fmsteve 2012.03.22. 21:38:32

Szerintem sem nyújtott összességében Mirko eddig olyan jó teljesítményt mint az elmúlt 1-2 meccsen. Ezt a formát és hozzáállást kellene állandósítani. Ez a szegény milánnak mennyi sérültje van szöveget nem is értem h mi értelme van ennyire nyomatni. Az a lényeg h ténylegesen ki mennyi pontot szerez, nem az h ekkor meg akkor mennyit szerezhetett volna. A ha-val kezdődő mondatoknak semmi értelme, úgyan úgy ahogy a feltételzgetésknek sem.

csuma 2012.03.22. 22:41:16

Vucinic egy nagy lószart játszott eddig jól. Még a szokásos ingadozó teljesítményét is alulmúlta. Ez gyönyörűen kitűnik a statisztikáiból is, de aki nézett idén Juve meccseket, az számok nélkül is erre a következtetésre juthat. Milan keret: a Milan kerete konkrétan egy extraklasszissal jobb, mint a mienk. Ezt az extraklasszist fölösleges megneveznem. Ezen kívül semmi különbség nincs a két keret között. A védelem kb. egyforma, középpálya miénk, csatársor övék (Ibra nélkül is). Több játékosuk van. Ennyi. Azonban a jelenlegi körülmények között ez is egy igen jelentős különbség, mivel a Juve nincs abban a pénzügyi helyzetben, hogy ezt a hátrányát könnyen ledolgozza. Ha szerencsénk van, és a nyáron sikerül elkapnunk egy távozó Rossit, Higuaint vagy Dzekot, akkor nagyon közel kerülhetünk a Milanhoz.

Ismeretlen_220870 2012.03.22. 22:47:58

@mmartin91: "Te olyan félig üres pohár" típus vagy. És néha jós... A második félidőben nem azért gurított a Milan nekünk kettőt, mert jobbak voltak, fenéket. Azért, mert teljesen visszaálltunk, hogy a 3-1-es előny majd biztos elég lesz, rápihenünk az Interre, a Milan meg hadd killódjon. Csakhogy nem jött be a számítás, meleg lett a pite. De még időben kapcsoltunk, és a ha nézted, akkor láttad, hogy a hosszabbításban a Milan már teljesen esélytelen volt. A cikkhez pedig: Vucinic nagy formában játszik, kellene a csapatnak hogy tartsa ezt, de azért az túlzás, hogy az egész szezonban így játszott. Bőven voltak értékelhetetlen meccsei.

devil-z 2012.03.22. 22:55:17

Elég nagy baj ha vucsinics az eddigi teljesítményére azt hitte, hogy az jó. Maximum meccsenként volt 1-1 jó megmozdulása, de egy 15 millióért érkezett játékostól ez édeskevés, nem volt véletlen az a rengeteg döntetlenünk és góltalanságunk amíg stabil kezdő volt (csak úgy mint a kifütyülése sem) Az utóbbi 3-4 meccsére lehet azt mondani, hogy jól játszott és bizony elég elkeserítő, hogy ~20 meccs kellett neki ahhoz, hogy bemelegedjen. Meglátjuk meddig tart ez a formája..

Ismeretlen_164215 2012.03.22. 23:26:19

Most már jönnek a gólok is? Majd ha ez a sorozat 4-5 meccsig tart, akkor talán ki lehet ezt jelenteni. De két meccsből kár messzemenő következtetéseket levonni.

csuma 2012.03.22. 23:39:07

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy Vucinic az elmúlt 2 meccsen viszont valami olyat produkált, amit Juventus mezestől utoljára nem is tudom mikor láttam. Talán DP a Real ellen mutatott hasonlót (3 éve talán), mikor idegenben vertük őket, s Alexet a meccs végén állva tapsolta a Bernabeu. :) Előtte meg...05/06...

Ismeretlen_197458 2012.03.23. 17:52:35

Na csak annyit, hogy remélem Mirko megtartja ezt a jó formáját. Én azért nem akartam nyáron itt látni, mert aki ilyet tud, mint ő a Fior vagy a Genoa ellen, az miért nem mutatja meg gyakrabban. Egy lusta dög, aki hangulattól függően játszik. És sajnos ha nincs kedve focizni, akkor sajnos a győzelmet is meg tudja akadályozni a rossz döntéseivel. De remélem most már a formája ki fog tartani a jelenleginél. A Milanhoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy nem uncsi már egyeseknek a Milan ajnározása? Mert nekem már igen. Max a csatársoruk erősebb az is csak Ibra miatt, meg talán El Shaaraway (remélem jól írtam) miatt. És láttuk már a b keretet is jól játszani pl a Roma ellen a kupában. Tehát azt nem mondhatjuk, hogy nekünk nem jó a B keretünk. De mi most építkezünk, majd lesz jobb keretünk is 1-2 éven belül, mint a Milannak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása