Contét is eltiltották

A hétvégi, Genoa elleni találkozóról eltiltás miatt hiányozni fog Leonardo Bonucci, tovább növelve ezzel a csapat problémáit, már ami a védelmet illeti. Nem ő lesz az egyetlen, aki hiányozni fog a meccsről, a padra ugyanis nem ülhet le Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője sem.

Contét a fegyelmi bizottság egy mérkőzésről tiltotta el, miután állítólag beszólt a tegnapi mérkőzésen negyedik játékvezetőként tevékenykedő Bergonzinak, bár ezt az edző tagadja. Tény, hogy a televíziós feltételeken is látszódott Conte feldúltsága, a mérkőzés alatt az olasz kommentátorok a pálya mellől is jelentették, hogy Bergonzi többször is figyelmeztette őt.

„Remélem, hogy leülhetek a kispadra ebben a fordulóban, ugyanis nem mondtam semmi rosszat” – mondta Conte korábban, nem számított eltiltásra.


Nem ide tartozó, de fontos hír, hogy a calciomercato.it értesülései szerint a Juventus nem fogja megvásárolni Marco Borriello játékjogát a nyáron. A játékos többször is kezdőként kapott lehetőséget mióta a csapathoz került, ezekkel azonban nem tudott élni, Conte mindig lecserélte őt. Valljuk be, 10 millió euró ezért a teljesítményért valóban sok lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr964655119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vialli 2012.03.08. 16:10:25

Ez a Boriello nem tudom hogy kinek a kije? De biztosan van valami a háttérben amiről mi nem tudunk, amiért conténak muszály játszatni, egyébként ész érvet nem lehet felhozni mellette.

Ismeretlen_102246 2012.03.08. 16:12:08

Matri, Q, Vucinic (bár Ő inkább szélsőként) és DP. Más csatárral ne is számoljunk.

Ismeretlen_147985 2012.03.08. 16:28:31

Minden bizonnyal nagy hátrány lesz Conte eltiltása, főleg annak tudatában, hogy nincs bevethető középhátvéd Caceres-en kívül. Nyilván szükség volna Conte bekiabálásaira annak a játékosnak (vélhetően Vidal-nak), aki belsővédőt fog játszani hétvégén. Borriello nem leigazolása pedig az eddigiek alapján evidens.

Ismeretlen_197458 2012.03.08. 16:36:16

Azt szinte biztosra vettem, hogy Borriellot nem vesszük meg, ő csak vészmegoldás volt. Az viszont nem tudom mekkora kiesés lesz, hogy Conte nem lesz ott a meccsen. Remélem olyan jól megoldja ezt, ahogy Mourinho szokta. Mondjuk attól is függ, hogy mekkora baj lesz nélküle, hogy ki lesz a helyettese. De szünetben tuti bemegy a fiúkhoz, és elmondja mi jó, mit hogyan kell a 2. félidőben. Én remélem végre nyerünk. Most már nagyon kéne!

István82 2012.03.08. 16:38:57

Borriello katasztrófa.Nem hiszem el hogy nálunk játszik.Minden meccsen van egy nagy ziccere,és mindig kimarad.De ezt nem értem,évek óta ezt csinálja.Hol vannak a megfigyelők?Nekünk csak olyanok kellenek akik ingyen jönnek és 30-fölötti az életkora, és senkinek nem kell.Kellene egy csatár aki gólt is tud rúgni.(és nem nyugdíj előtt áll.)BL.-be még a csoportkörre is kevés lesz ez a teljesítmény.

juve28adam 2012.03.08. 16:52:44

Nagyon fognak hiányozni Conte beüvöltései a meccsen,ez sorsdöntő lehet. Borriello megy vissza Romába,ez számomra egyértelmű volt..(akár most is mehetne,nem zavarna).

Balu1990 2012.03.08. 16:56:00

Az egész csapatot el kell felejteni egy pár ember kivételével. Nem ilyen feltörekvő buzikat kell venni meg nem fiatalokat hanem bevált kitűnő focistákat. Tényleg a csatársor az egy vicc a középpályán akik elmennek azok Pirlo, Vidal és Marchisio. Védelem közepe talán stabil a jobb oldal Caceressel is Lichtsteinerrel jó lenne a baloldal az kuka oda is kell ember. Szóval a bevásárló lista: -Luis Suarez (nem nagyon kedvelik már Liverpoolban) -Fernando Torres (neki csak a környezet váltás kell) Lassana Diarra (egy jó játékosról van szó csak Mourinho nem csípi) -Kolarov (ő lenne a megfelelő erősítés a védelembe) -Edison Cavani (hiába a Napoli focistája meglehetne szerezni) Még jöhetne pár kiegészítő ember is de ezek kellenének. És ne mondja senki hogy nem lehet megszerezni őket. Mindent lehet csak akarni kell és amúgyis mi vagyunk a JUVENTUS. ÉS még valami sztem az edző kérdést is át kellene gondolni.

Ismeretlen_102246 2012.03.08. 17:05:46

Cavani persze jó játékos, de ha már Napoli, akkor inkább Lavezzit környékezném meg.

szabo2323 2012.03.08. 17:12:34

Hát én tudom a gyöztes taktikát :P A felállás neve 3 3 4 -es taktika :D védők Lichtsteiner Cáceres De Ceglie Középpálya :Pepe Vidal Pirló Támadók Elia Matri Vucinic Giaccherin Szerintem ez tök fasza lenne legalább is szerintem ez is a jó megoldások egyike :D

Ismeretlen_147985 2012.03.08. 17:16:30

"Luis Suarez (nem nagyon kedvelik már Liverpoolban)" Baromság. Mindenki kedveli Liverpool-ban, elsősorban a szurkolók. Gerrard sérülékenysége miatt jelenleg ő az első számú sztár. Kihagyhatatlan a csapatból. "Fernando Torres (neki csak a környezet váltás kell)" Ez nagyon nagy kérdés. Nyilvánvaló, hogy a Liverpool-ból Londonba való költözés nem túl nagy környezetváltás, de az ő esetében szerintem kicsit többről van szó. Ő konkrétan elfelejtett futballozni. "Lassana Diarra (egy jó játékosról van szó csak Mourinho nem csípi)" Mourinho kifejezetten kedveli, ezért mondhatja még magát Real Madrid játékosnak. "Edison Cavani (hiába a Napoli focistája meglehetne szerezni)" A teljes képtelenség. Cavani kiváló játékos, de a büdös életben nem adná De Laurentiis a Juventus-nak az egyik legjobb játékosát. A nápolyi "csodatriónak" csak külföld lehet a következő állomás. "És ne mondja senki hogy nem lehet megszerezni őket. Mindent lehet csak akarni kell és amúgyis mi vagyunk a JUVENTUS." Sajnos kurvára nem érdekel senkit a futball világában, hogy mi kik vagyunk. Attól, mert a csapatot Juventus-nak hívják, nem fogunk minden meccsen 3-0-ás előnyből indulni, s Európa sztárcsapatai sem fogják két forintért odaadni a legjobbjaikat. Egyébiránt a Suarez-Cavani-Kolarov triónak én is nagyon tudnék örülni...

Ismeretlen_122894 2012.03.08. 17:47:45

conte hiánya szerintem érződni fog, bár eddig se arról volt híres, hogy hűdekorán cserél egyet vagy húz vmi meglepőt. az fog hiányozni, hogy vki torkaszakadtából üvöltözik, és ezer fokon ég. boriellot akár most is visszaadhatnánk, 20 Ft-ból is inkább nyalókát vennék, mint az ő játékjogát.

csuma 2012.03.08. 17:56:37

Suareznél inkább fordított relációt állítanék fel, vagyis inkább Ő nem annyira kedveli már Liverpoolt. Ezt az Evrás sztorit nagyon megsínylette, és több forrásból lehetett olvasni, hogy csalódott a vezetőkben, úgy érzi nem álltak ki mellette. Persze kérdés, hogy ebből mi és mennyi igaz, illetve, hogy ezért valóban távozna-e egy Juvéhoz. Cavani tényleg esélytelen. Ha egy City vagy egy Chelsea nem tudja elvinni akkor egy olasz klubnak esélye sincs. És nem csak a pénz miatt, de Cavani is azt hangoztatja, hogy jól érzi magát Nápolyban, szerinte egy erős csapatot építenek és Ő nem olyan fajta játékos aki csak úgy a levegőbe beszél (az eddigiek alapján). Illetve a szurkolókkal se hiszem, hogy megtenné, hogy az egyik legnagyobb riválishoz távozna. Lavezzi esetében is ugyan ezt gondolom. A nápolyi trió, amúgy is a világ 10, talán 5 legkeresettebb, vagy legkívántabb játékosai között van. Én két ún. sztárra látok reális esélyt: Higuain és Jovetic. Előbbi azt nyilatkozta, hogy ha a helyzet úgy hozza, nem utasítana el egy juvés ajánlatot. Feltételezem a madridi rangsor lesz ebben a mérvadó, ami amúgy ingatag számára. Joveticről pedig az a hír járja, hogy összeveszett a violák vezetőségével. Annak ellenére, hogy riválisokról van szó, szerintem a többi felvetett csatárnál még így is olcsóbb lenne (Jovetic). Persze, Conte szava lesz a döntő, de én úgy elnéznék már egy fiatal csatártehetséget a csapatban... :)

Ismeretlen_109592 2012.03.08. 18:15:50

ennyi eltiltassal es serulessel talan meglesz a szezon elso veressege. DE nem baj, a fontos az hogy a fiuk mindent beleadjanak, leizzadjak magukat. szezon vegen meg emelt fovel fogjak majd allitani hogy mindent megtettek es nem keseregnek majd.

bianconeri_2007 2012.03.08. 18:33:13

sziasztok! hogy lehet az, h egy jobb sorozat után conte jobb, mint guardiola, egy rosszabb szériában meg már ferrarával és delnerivel egyenértékű? ugyanez érvényes a játékosokra is... ez egy küzdős-rakkolós csapat, ami most gödörbe került. DE a csapat helyzete sokkal jobb, mint a calciopoli óta valaha. a keret kezd mélyülni, nyáron kell 1-2 minőségi igazolás és mehetünk a bajnoki címért. idén a BL a cél, ráadásul pluszba összejöhet 1 coppa döntő. több ettől a kerettől nem telik. bosszantó a sok döntetlen, de tavaly ilyenkor mindenki szétpofozott minket... a csapat védekezése stabil, ez az alap. conte kiáll az elvei mellett és nem ekézi nyilvánosan a játékosait (zárt ajtók mögött annál inkább). ő tudja, ki milyen edzésen, ismeri a formákat. a kapkpdás csak ártana. talán marchisiot jegelni kéne, meg boriellot elfelejteni, kicsit több eliát és az utolsó fél órára del pierót. de kívülről könnyű okosnak lenni. Forza JUVE!

Ismeretlen_109592 2012.03.08. 19:04:21

conte eddigi munkassagat en is elismerem, de mar egyszeruen nincs turelmem. mennyi turelmem legyen, hisz 2006 ota semmit sem nyertunk. persze minden a calciopolira vezetheto vissza. azonban tudtommal a calciopoli utan amint visszakerultunk a seria A -ba 3dikok, utana 2dikok lettunk. Volt turelmem. Aztan ket 7dik hely, fogytam a turelmem. Es jon egy biztato szezon, megvolt a lehetoseg joval a milan ele kerulni, de megsem lett kihasznalva. a calciopoli utan megvolt igerve, ha jol emlekszem, hogy 5 even belul ujra gyoztes utra terunk. Ez az 5dik ev. Nem erdekel mar sem hogy serultek, sem hogy eltiltas, sem hogy most jobbak vagyunk mint eddig. Egyszeruen elfogyott a turelmem es bizonyos dolgok amikbe conte vagy a csapat teved nagyon feltudnak haboritani, jobban mint eddig. Lehet itt mondani, h eddig jo volt conte, most meg mikor mar nem megy annyira a csapatnak akkor nem jo conte stb. nem csak a mostani rossz szereples haborit fel, hanem mar eljon a legutobbi ket szezon csalodasa is. Abban szerintem mindenki egyet tud erteni, hogy ahogy ez a szezon kezdodott ki lehet mondani hogy sokkal jobb helyzetben is lehetnenk. Es azert, hogy nem vagyunk jobb helyzetben, szerintem conte keze is benne van.

Marchisio 2012.03.08. 19:25:38

Én annak örülnék, bár ez nem így van és az esély is kicsi rá, hogy ha Nedved lenne a helyettese! Mekkora lenne, az "öreg" Pavel kiosztaná őket.

Balu1990 2012.03.08. 19:27:49

Srácok emlékeztek a tavalyi nyárra és Agnelli 150 millió eurójára? mitvettünk belőle? 32 millióból 4 balfasz focistát Matri, Pepe, Fabio Q és Motta személyében a többiből jött ugyebár Vucinic, Vidal meg Lichtsteiner ezek közül melyik vált be hosszútávon? Talán Lichtsteiner meg Vidal a Többi kapufa. 150 millióból egy rakat jobb játékost vehetünk volna. A f.sz kivan már a nagy olasz csapatot építünk dumából... nem igaz h nem látják be h most jelenleg nincs jó olasz futballista. Ez már nem a 2006 ban világbajnokságot nyerő Olaszország. Bekéne már látnia Marotta bácsinak h körül kéne nézni Európába. Annyi marha jó játékos van megszerezhető áron h az nem igaz. Lásd Arsenal most vesznek 13 milliórért!!! Podolskit. Az előttem szólók közt ott volt Jovetic neve na ő se egy utolsó játékos. De hogy Kolarov mellé említsek még egy nevet ott van Baines angol az Everton játékosa. Németország is teli van jó játékosokkal és nem csak németekkel ... ott van pl a Dortmund csatára Lewandovski v ugyancsak a Dortmunda Gündogan. Tényleg csak szét kéne néznie ennek a fasz Marottának meg Agnellinek és hagyni ezt az olasz baromságot. Istenem nyáron mekkora sláger volt Dzsudzsák megvehettük volna tényleg de nem kellett ő se inkább egy faszom Estigaribbia. Ja meg Dzsudzsák a volt csapattársa Toivonen na ő se utolsó. Na meg ott van még Franciaország ... nálunk mindig is beváltak a franciák (Trezeguet, Thuram, Viera, Platini) most ott van Benzema kitűnő csatár remek testfelépítéssel, Abidal tud játszani középpályást meg hátvédet Lichsteiner néger változata. Lényeg az tényleg hogy remélem nyáron leállnak ezzel az olaszos baromsággal és játékosokat vesznek nem ígérgető balfaszokat.

Ismeretlen_102194 2012.03.08. 19:32:38

Torresnek mióta felépült a sérüléséből szinte nincs említésre méltó momentuma!Ugye még csak meg sem próbáljuk leigazolni? Borriello kuka!Bonucci szintén!!!!!! Conte meg legközelebb meggondolja hogy leüvöltse a tarcsi bíró fejét. Csatárok kellenek és egy védő minimum! Minden tiszteletem Alexé de nem hinném hogy vele meg Matrival megoldanánk ezt a problémát!

Ismeretlen_197458 2012.03.08. 19:43:37

Nagyon sokan nagyon sokféleképpen látjuk a helyzetet. Én úgy látom, hogy minden meccsen sokat vagyunk elől. A kp. gyenge, de a csatársor még gyengébb, nem tudjuk a helyzeteinket lövésre, gólra váltani. Én úgy gondolom, hogy ha csak egy minőségi csatárt hoztunk volna a nyáron, más lenne a helyzet. Szerintem simán az első helyen lennénk.

Balu1990 2012.03.08. 19:51:19

Sztem bőven ugyanitt lennénk. Most olvastam Conte nyilatkozatát hogy sok meccset játszunk és hogy elfárad a csapat ... g.ci ha jövőre BL is lesz akk mi a f.sz lesz könyörgöm... Ezzel a kerettel tényleg csoda hogy itt vagyunk minden tisztelet Conte-é de erősíteni kell nyáron nagyon durván nem szabad sajnálni a pénzt és ha kell 150-200 milliót bele kell ölni a csapatba. Jó elsőre soknak tűnik de ha jó a csapat lesz BL lesz reklám simán visszajön ha nem is egy év de 2 év alatt tuti. És sztem sajnos az edző személyén is elkell gondolkodni tény hogy amit Conte csinál az fantasztikus de túlságosan érdekesen választja meg a csapatát ... Sztem részrehajló és nem a legjobb csapatot küldi a pályára csak azért mert neki nincs jó viszonya egy egy játékosával. Tényleg nem vagyok egy divatdrukker már 96 óta rajongok a klubbért de már ez borzasztó amit tettek ezzel a klubbal nem csak a Calciopoli hanem a vezetők is.

Balu1990 2012.03.08. 19:53:59

Nekem ez a szerény véleményem. Sztem a klub és a vezetők elég pénzesek ehhez az akcióhoz csak nem elég tökösek. Na mind1 nem tudjuk mi folyik a klubbon belül mi csak végignézzük ahogy imádott klubunk lassan nem lesz más csak egy örök második csapat. Remélem nem így lesz és feltámadunk rövid időn belül.

Ismeretlen_220870 2012.03.08. 20:24:45

A szerdai meccsnek nem volt sok pozitívuma, Borriello, Bonucci, és még sorolhatnám a sok szánalmas produkciót... (volt ugyan két nagy helyzetünk, de ez kevés volt), még akkor is ha a Bologna az egyetlenegy helyzetét rúgta be. De az, hogy a klub nem halad előre, szűklátókörű megfogalmazás. Saját stadion, bevételgyarapodás, stb. Az meg, hogy nyáron nem költöttünk, az pláne hülyeség. 85 millióért vettünk játékkosokat. Ja, hogy ebből többen már mind itt játszottak + nem egyszerre fizetünk, ez részletkérdés. Az ez évi költségvetéshez ez tartozott. Kíváncsi leszek a tulaj idei éves bejelentésére a lehetőségeink tekintetében... erre a csapatra még egy 100-ast rá kéne költeni, hogy Olaszban meghatározó, BL-ben erős csapat legyen.

Kotrevák Kelly 2012.03.08. 20:38:40

Nagyjából ez a sok hiányzó+Conte meg is alapozza az idei szezon első vereségét. Ha kihúzzuk x-re, akkor az nagy szó lesz, vagy inkább csoda. Azért kell egy idegbeteg edző a pálya szélére, aki osztja az észt, ha kell. Az a helyzet, h minden csapatrész erősítésért ordít. A védelem számszakilag kevés, lsd. jelen helyzet, középpálya gyenge (formán kívüli+töltelék játékosok), a támadó szekció meg egy impotens csürhe. Mármint ami a gólokat illeti. Ez sajna qrva sok pénzt fog felemészteni, ha egyáltalán költünk majd mindenhova, meg h mennyi lé lesz. Kemény tavasz, kemény nyár elé nézünk.

Kotrevák Kelly 2012.03.08. 20:40:40

Egyébként meg Borisnak kéne fizetni 10 misit, h itt játszhasson. Amúgy meg menjen isten hírével oda, ahonnan jött. Egy árva petákot sem ér.

Juventino89 2012.03.08. 21:26:20

érdemes figyelni az ingyen igazolható olasz ligában játszó játékosokat hiszen onnan lesznek a legújabb klasszis igazolásaink, senki se álmodozzon! :)

Gigi 2012.03.08. 22:11:12

Van néhány normális hozzászólás,de akik általában a blogon vannak azok mindííííííg ugyanazt írják. Pl:ez szar,az szar,ezt kéne, meg azt kéne!!! Fogalmunk nincs,hogy mi folyik egy csapaton,egy egyesületen belűl,de mi "kívülállók"nagyon tudjuk irányítani az egészet!!!

csuma 2012.03.08. 22:40:24

Húha, itt néhány ember fantáziája nagyon elszaladt! 100-150-200 millió?! Miről beszéltek? Azt hiszitek a klub valami jegybankhoz hasonló intézmény ami pénzt bocsájthat ki? Vagy azt hiszitek, hogy az Exornak jó biznisz kidobálni a pénzét az ablakon? Vagy új olajmilliárdos tulaja van a klubnak akinek a valóság a football manager és csak kimaradt egy cikk részemről? Tény, hogy ha lesz jövőre BL akkor valamelyest jobb pénzügyi kilátások elé nézünk, mint az elmúlt 5 évben, de ettől még nem őrülnek meg a tulajdonosok. Kíváncsi lennék, hogy ti is belepumpálnátok-e a saját euró millióitokat a klubba ;) ha hasonló helyzetben lennétek. Könnyű más pénzét költeni. Ha a realitás talaján akarunk maradni, akkor BL esetén is max 80 körül költhetünk de ez szerintem egy abszolút felső határ. Természetesen ezt sem egy összegben, hanem több részletben folyósítva. Több játékos részletével továbbra is tartozunk, ezenkívül sok mostani játékos opcióval játszik itt. Ha néhányat megtartunk, mindjárt a 80-ból 60 körüli összeg lesz, ami jó esetben 2 minőségi játékost jelent. Marotta világosan kijelentette, hogy az elmúlt években mennyiségi igazolásokat hajtottak végre (except Pirlo), és most következik a minőség. Ezt a média is elhinni látszik, nem véletlenül hozták szóba velünk Higuain-t. Ezt kivételesen elhiszem neki, hiszen a vak is látja, hogy a Milan egy Ibraval van csupán előttünk. Félre ne értsetek, nincsenek pontos infóim a csapat pénzügyi helyzetéről, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján bizonyos nagyságrendre lehet következtetni. De aki 100 meg 200 millióról beszél az álomvilágban él.

Balu1990 2012.03.09. 08:02:01

csuma. Igen sajnos álomvilágban élek mert ez sajnos már nem a régi Juve. Nem tom emlékeztek-e 2000 környékére. Kik érkeztek nem kevés pénzért? Buffon, Nedved, Trezeguet, Thuram és még sorolhatnám. Ezt a játékos keretet úgy ellehetne adni ahogy van nagy részükért már nem kapnánk meg amit anno fizettünk érte de akkoris pénz. Itt gyerekek nem csak a csatársor problémájáról van szó, ha olyan jó lenne a középpálya ezekkel a nevekkel akkor ők is simán eltudnák vinni a csapatot. Tényleg nem értem mivan veletek... emlékezettek már vissza nem is kell sokat egy 6-7-8 évet nem volt olyan hogy a cél a BL helyek egyike nem! A BAJNOKI CÍM, AZ OLASZ KUPA ÉS A BL győzelem volt a cél. Oké aláírom hogy a Capello-érában nem játszottunk szépen de eredményes volt.

Balu1990 2012.03.09. 08:11:05

ÉN tényleg valahogy megpróbálnám visszacsábítani Capellot hogy segítse Contét mert látszik rajta hogy néha tanácstalan. Lehet hogy sokan lebarmoztok azzal a 150-200 milliós megfogalmazásommal de nagyon szükség lenne rá mert ha ez így megy tovább hogy rekordot döntünk döntetlenből egy idényben nem lesz annyi bérlet eladás és aztán feldughatjuk magunknak a vadiúj szép stadionunkat ha csak 2-3000 ezren lesznek egy meccsen. Ne legyen igazam de tényleg valamit változtatni kell mert az elmúlt 5 évben csak ígéreteket halottunk semmi mást, hogy majd jövőre aha persze. Ezalatt az egyetlen pozitívum hogy Ranieri egyszer kitudta vezetni a csapatot a BL be . Azóta meg szar edzők hada fordult meg a Juvéba és pletykálgattak itt ha jól emlékszem ilyen Mourinhoról, Benítezről, Hiddinkről, Villas-Boasról és persze Lippiről is. És mi lett belőle...Ferrara, Zaccheroni, Delneri. Tényleg akivel eddig elégedettek lehetünk az Ranieri meg Conte, ők úgyahogy hozták amit ígértek szar kerettel ráadásul. Tényleg nem akarom elhinni hogy fájna a vezetőségnek egy kis pénzt beledobni a csapatba hogy jöjjenek az eredmények aztán szépen lassan a szponzorok. Tényleg jól hangzik hogy nincs adósságunk de így sajnos elfogunk süllyedni hamarosan. Na mind1 most már komolyan mert elveszem a szerkesztők munkáját. :D

Ismeretlen_113151 2012.03.09. 09:21:32

Azért ennyire nincs tragédia! Ugyanez a játékoskeret jól, sőt egészen szépen játszott ősszel. Tény, hogy jelenleg egy Ibra jelenti a különbséget köztünk és egy Milan között, de ez van. Én úgy gondolom, hogy a csapat gerince már megvan ahhoz hogy nagyot tudjunk álmodni és valóban csak 1-2 klasszis játékos hiányzik a csapatból, főleg a csatársorból, azt meg már mindenki döntse el maga hogy ki... :) (Nálam Cavani/Suarez a favorit)

szabo2323 2012.03.09. 09:59:47

Hát én a védelemet egyáltalán nem érzem gyengének mert még a Barcelona is kikapott és azért mert nem nyerünk az a csatároknak felellősége a középályán nem sok mindent tudnék modosittani csak a két szélsőt de arra is megvannak az emberek Ja és ha bonucci nem követi el a szabálytalanságot akkor már lehet hogy nem vagyunk veretlenek és szerintem egy pont még mindig jobb mint 0. Ja és az elözö évekbe hányszor láttátok hogy hátrányból feláltunk ez mind Conte érdeme ja és az elmaradt büntetőket se feledjük mert azok se elhanyagolhatók.

buffon91 2012.03.09. 12:16:50

Ez a balu egy idióta. Más hozzáfűznivalóm nincsen.

ToTTy 2012.03.09. 12:53:18

Boriello tényleg nagy kalap kaki. Még hogy meg tudja tartani a labdát! - ugyan már állandóan elesik és rögtön lapért reklamál, legalább neki adnának már egyet. Nem fetrengni jött ide, világosítsa már fel valaki. Vucinic is árnyéka önmagának és képességeinek, de ő legalább tényleg fel tud mutatni 1-2 jó megmozdulást és 1-2 elfogadhatóteljesítményt. Ami viszont feltánt a Bologna eleni meccsen, hogy a kamera nagyon sokszor mutatta a padon ülő Alexet, amint egykedvűen, később bosszankodva kísérte figyelemmel a látottakat. Ez nekem sokat mondó volt... :S

Ismeretlen_197458 2012.03.09. 17:17:08

Most jött egy hullámvölgy, és sokan már a legrosszabbakat vizionálják. Tiszta őrület. Del Pierot én is szívesen látnám a kezdőben, de sajnos őt max 1 félidőre lehet betenni. Borriello helyett jobb lenne. De azt is el kell ismerni, hogy már sokat lassult, többet fetreng ő is, és néha ő is hátráltatja a csapatot. Lehet inkább egy Quagliarella Matri párossal kéne elől kezdeni, és a 2. félidőben jöhetne DP. De nem tudom mennyire lenne jó döntetlennél vagy hátránynál, ha ő játszana. DP-nél én inkább azt érzem, hogy Conte nem meri berakni amíg nem biztos a vezetés. De hogy Boriban mit lát, és mostanság Mirkoban is, nem tudom. Én most hétvégén a tartalékból betennék pár embert. Marrone, középen Giaccerini, szélen meg Esti Pepe helyett egy félidőt. Elia is kezdhetne, de őt nem hozom fel, mert nem tom mi az oka, hogy nem játszik. Lehet tényleg nem tud alkalmazkodni a taktikához? Krasic is ezért került ki a keretből. És ha nem tudják a taktikát, lehet vannak jó felvillanásaik, de a teljes meccsre nézve csak hátrányt jelentenek.

ehhehh 2012.03.09. 22:55:44

te jó isten nincs elég bajunk még ez is -_-

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása