Mauro kritizálta volt klubját

A Juventus korábbi középpályása, Massimo Mauro élesen kritizálta volt klubját a hétvégi kiábrándító döntetlen után.

Massimo MauroAz Öreg Hölgy az elmúlt hetekben sokat szenvedett már azért is, hogy egyáltalán életben tartsa a Scudetto-esélyeit. Most sem sikerült felülkerekedni a Chievon, de "legalább" teret engedett a Milannak, hogy két pontot hozzanak a csapaton.

"A Juventus elvesztette azt, ami eddig az erőssége volt ebben a szezonban - az alázatot." - mondta Mauro a Sky Sport Italianak. "Nincs már az a tűz többé... amit korábban láthattunk."

"Engem nem nagyon győzött meg a csapat vezetősége sem és úgy gondolom, Antonio Conte is vétett néhány hibát a csapat összeállításakor."

"Kint voltam a mérkőzésen és a döntetlen csalódást keltő volt. Mirko Vucinicet kifütyülték, miután elvesztette a labdát és nem próbálta meg visszaszerezni. És az is kínos, hogy Alessandro Matri nem kap semmiféle segítséget. Nem láttam még a Juventust ilyen nehézségek közepette."

"Ez nem fizikai probléma, mert a csapat a saját lábán fut, de nagyon-nagyon rosszul teszi azt."

A Juventus akkor kerülhet -holtversenyben- vissza a tabella élére, ha nyerni tud szerdán a Bologna ellen. De ez egyáltalán nem lesz egyszerű.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr264655111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2012.03.05. 15:49:22

Azért nem kellene egy Chievo elleni döntetlen után eltemetni a csapatot... "Nem láttam még a Juventust ilyen nehézségek közepette." Akkor mit néztél az elmúlt két évben, barátom?

Ismeretlen_108746 2012.03.05. 15:50:47

Azt azért nem mondanám, hogy az alázatot elveszítette volna a csapat, inkább csak elfogyott a korábbi lendület, a labdák nem befelé pattannak, s kijöttek azok a súlyos hiányosságok, melyek eddig is nyilvánvalóak voltak. Bizonyos posztokon komoly minőségi problémák vannak. Ahogy a régi szép népi mondás tartja: finggal nem lehet tojást festeni. Mindamellett Conte rossz döntéseinek eredménye is elveszített pontokban mérhető.

Ismeretlen_102246 2012.03.05. 16:00:18

@mmartin91: Ugynezt kérdezetm egy másik fórumon :) Ez a fickó a semmiből jött és kihasználja, hogy ez a döntetlen felért egy vereséggel. Koptatja a száját, de felmutatni edzőként semmit sem tud. Egyébként a fordítás nem helytálló. A "run badly" kifejezés nem azt jelenti, hogy "nagyon-nagyon rosszul teszi azt". Eredetileg a goal.com szerint így hangzik: "It is not a physical problem, because the players run, but they run badly." Ez a fickó mondjuk így finomítva is csak egy bohóc, aki a feszültséget akarja kelteni úgy tűnik (annak ellenére is, hogy némi igazság biztos van a mondandójában).

Ismeretlen_197458 2012.03.05. 16:24:36

Némi igazság van abban amit mond, de azért a feszültséget nem kéne kelteni. Szeretnénk, ha bajnok lenne a csapat, és van némi remény is rá. De valljuk meg, ha 2. lesz a csapat és kevesebb lesz a különbség 10 pontnál, már nagyon elégedettek lehetünk. De azt nem értem, hogy a vezetőségben és az edzőben milyen hibákat lát, miért nem tetszik neki? Én jónak találom őket Marotta kivételével. Conte jó edző, persze ő is vét hibákat, amik leginkább annak tudható be, hogy hiába játszat bárkit, csak nem akar a győzelem összejönni. Szerdán én szívesen látnám a DP-Matri kezdő csatársort, talán ha 3 csatárral kezdünk, játszhatna Quagliarella is.

mJz. 2012.03.05. 16:55:08

Óriási tétje van annak, hogy Bl lesz e vagy sem. Inter, Liverpool, Róma ... szinte biztos, hogy nem lesznek ott jővöre ( sem ) Contenak elkéne döntenie, hogy mi is a végső cél... mert így kipukkadunk.Egyébként én nem tartok a bolognai meccstől, mert elég nyilvánvaló hogy ők is nyerni akarnak és erre ráfáznak majd ellenünk. Mauro meg egy bohóc...régen is az volt

Ismeretlen_109592 2012.03.05. 18:07:34

ez a ficko lehet akarki is, de szerintem igazat adhatunk neki abban, hogy a juventus santikal, es nincs mar meg az ami peldaul megvolt a szezon elso feleben. lehet az alazat, fizikai kondicio, barmi. szerintem is szegyenlletes hogy csak dontetlen lett a hetvegen. nem ez a dontetlen zavar engem annyira, hanem peldaul masik ketto ami szinte nyerheto lett volna: Juventus0-0Siena Juventus1-1Cagliari. Ezeken kivul meg lehetne mondani egy-ket merkozest ami meg lehetett volna nyerni. Tegyuk fel hogy veszitunk a milan ellen, es nyerunk a chievo ellen, osszesegeben 1 ponttal elorebb lehetnenk, persze a milan is jobban allna. Idegesito a gyenge helyzetkihasznalas. Persze hogy vannak elvarasaim, hisz 6 eve semmit sem nyertunk, kovezzetek meg ezert. Szertintem igenis lehet latni Conte munkassagat a csapaton, de csinalt mar par bakit ami ertekes pontokat jelent. azt mondom, hogy a bajnoki cimrol le kell tenni meg most, be kell latni, hogy jelen helyzetben nem kepes a csapat bajnoksagot nyerni, es akkor a szezon vegen nem leszunk annyira letorve. Majd orulni fogunk a 2. vagy 3. vagy 4. vagy eppen 7. helynek, es annak hogy volt egy jo fel szezonunk.

juvebt 2012.03.05. 18:10:26

A gazata szerinti kezdő semmi jót nem ígér. Hacsak föl nem ébrednek néhányan téli álmukból. Buffon L-Bonucci-Caceres-DC Vidal-Pirlo-Marci Pepe-Matri-Vucinic Elsőre elég nagy csalódás, ennyit a frissítésről.

Ismeretlen_197458 2012.03.05. 21:02:10

Ha ez lesz, akkor csalódott leszek, mert pont Vucinic miatt is lett 1-1 a meccs vége véleményem szerit. Pepe viszont legutóbb mikor csereként játszott, nagyon lelkes és jó volt. De Vucinic helyett DP vagy Quagliarella is játszhatna. Nagyobb kockázata nem lenne. Remélem Mirko nem kezd, védelem meg sajna adott. Kp hát! Ott is lehetne variálni. Marchisio pihizhetne. De ha ez lesz és nyerünk, nekem jó! :) Mindenképpen nyerni kell, mert az lelkileg is jót tenne, de egy X most nagy lelki teher lehet a csapatnak szerintem, mert utolérhetnénk a Milant, ahelyett marad a 3 pont. És elvileg eléjük kellett volna érjünk ezzel a meccsel. De ez van, ez jó tanulság főleg Marottanak. A sikerért áldozni kell!

ToTTy 2012.03.05. 21:05:13

ShyrKahn - hadd védjem meg a bejegyzés készítőjét és kérjek tőled egy jobb megfogalmazást a fordításra - na nem kötekvésből, csak hogy tanuljunk mi is, mert szerintem a fordítás jól vissza adja a mondanivalót. Maurónak pedig csak annyit, könnyű oldalról okosnak lenni, de mi lenne, ha adna egy alternatív megoldást a problémára. Mert ha csak azt szajkózza, amit mindenki tud és lát, akkor a mondanivalója csak annyira érdemes, mint a sarki fűszeresé.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása