Conte értékelése

A tegnapi döntetlen után sok pozitív nyilatkozat nem hangzott el a Juventus háza tájáról, természetesen Antonio Conte sem rejtegette érzelmeit.

„Csalódottak vagyunk, egy olyan meccs volt, amelyet meg kellett, és meg lehetett volna nyerni." - mondta Conte a mérkőzés után a Sky Sports mikrofonjai előtt.

„Az első félidőben sokat kockáztattunk azzal, hogy engedtük őket ellentámadásokat vezetni. Elragadtattuk magunkat a közönség által teremtett légkörtől, ettől kicsit többet kockáztattunk a kelleténél."

„Jelenleg vannak nálunk jobb csapatok a bajnokságban, de büszkének kell lennünk arra, amit idáig elértünk és amit jelenleg csinálunk, szerintem a szurkolóknak is hasonlóképpen kellene érezniük. A fejlődéshez türelem kell.”

A tegnapi meccs során többször is füttyszó hallatszott a lelátóról mind Bonucci, mind pedig Vucinic labdaérintésekor. Az ezzel kapcsolatban feltett újságírói kérdésre a következő kitérő választ adta Conte:

„Nem tudom, hogy hallatszott-e füttyszó, és ha igen, akkor kinek. Nem szabad elfelejtenünk, hogy honnan jövünk, már csak azért sem, mert a folyamatos győzelmekért be kell járni egy bizonyos utat: mi eddig a rövidebb utat választottuk, 200 km/órás sebességgel haladva mindössze hét hónap alatt sikerült elérnünk, hogy az elsők között legyünk a tabellán."

A Juventus keretében játszó válogatott játékosoknak nem volt sok ideje együtt készülni, ezt Conte sem felejtette el megemlíteni.

„Elkerülhetetlen, hogy egy-két játékosunk fáradt legyen, 10 válogatott játékos van a keretben, így mindössze egy napunk volt együtt készülni a találkozóra."

Természetesen a mérkőzést követen Marrotta is nyilatkozott, ebből most csak a kulcs gondolatot szeretnénk megosztani veletek:

„Hogy mi hiányzik ahhoz, hogy a Milan szintjére tudjunk emelkedni? Az egyéniségük. Hiányzik egy olyan klasszis, mint Ibra.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr624655107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Weboldal készítés · http://profiweboldalkeszites.hu/ 2012.03.04. 10:54:19

Ha nyáron Aguero vagy Rossi jön Vucinic helyett. Ha Krasic formában lenne. Ha Elia megmutatná mit tud. - vagy lehetőséget kapna rá. Ha nem Boriello érkezik télen, hanem egy jobb csatár.

gyorijuventuno 2012.03.04. 10:59:58

Korrekt nyilatkozat...Nem őt kell bántani 3-5-2 is működne ha elöl Vucinic vezette támadó alakzat nem félévente lőne gólt...Ha két éppkézláb csatár lenne elől akkor simán vezetnénk a tabellát Padoinra se lehetett tegnap panasz hajtot küzdött két veszélyes helyzete volt...ő legalább mert kapura lőni... Meg Bonucci hibáig jól játszott és ha elől kihasználják helyzeteket ..akkor 3-1 és mindenki mosolyogna az öngólon... Matri aki még ha olyan szituációba kerül belövi a helyzeteit de a többi csatár.....összeset elzavarnám Del Pierot meg elnőkségbe kinevezném... Nálam akik potenciális csatárok és kiket hoznék Cardozo( Benfica)-Jovetic( Fiorentina)-Rossi ( Villareal ). Rájuk fektetnék be + Sahint hoznám a középpályára és egy belső védőt +Gio és Immobile vissza....Jah és Elia , Krasic is mehet....

Type-R 2012.03.04. 11:02:03

„Hogy mi hiányzik ahhoz, hogy a Milan szintjére tudjunk emelkedni? Az egyéniségük. Hiányzik egy olyan klasszis, mint Ibra.” Akkor vegyél, vazze!

juvebt 2012.03.04. 11:05:11

Ezek a játékosok a válogatott meccs nélkül is nagyon gyengén teljesítettek mostanában. Még soha sem éreztem Contét ennyire hibásnak a mint most. Makacsul ragaszkodik néhány játékoshoz akármit is tesz le az asztalra, a többieknek pedig semmi esélyt sem ad. Isten mentsen attól, hogy Chiellini és Barzagli is hosszabb távra kidőljön. Egy Bonucci Dc hátvédsorral elindulni Bolognaba......

Supi 2012.03.04. 11:09:57

"A fejlődéshez türelem kell.” Innentől kezdve értelmetlen az egész, mivel itt semmiféle fejlődés nem figyelhető meg, itt kérem szépen romlás van, amit a téli átigazolásokkal csak megkoronáztunk... November vége óta nem volt értékelhető meccsünk.

juvebt 2012.03.04. 11:17:36

Supi: teljesen igazad van, és a legrosszabb, hogy Conte teljesítménye is igazodik a csapatéhoz.

gyorijuventuno 2012.03.04. 11:22:59

juvebt : Mi az hogy igazodik a teljesitménye Conte-nak a csapatéhoz?? Ö tehet róla hogy csatárok Matri kivételével csatárok félévente találnak be??? Nem tudja ö helyettük belőnni....Védelem középpálya egyben van mert azokban a csapatrészekben van minőségi játékos/játékosok...csatár sorban öreg Dp-n kivül senki... Nem Conte igazolja le a játékosokat hanem Marotta...hiába mondja Conte ő kell ha nem igazolja le Marotta...Abból főz edző mi-e van....

Marchisio 2012.03.04. 11:28:01

Elérkezett egy hatalmas fordulópont. Conte először nyilatkozta azt, hogy gyenge a csapat kicsit! Igen Elia most már játszhatna, szerintem ő kell ahhoz, hogy Milan szinten legyünk. Azért nálunk is vannak óriási nevek! A világ legjobb középhátvédje Chiellini, Pirlo és Del Piero top focisták. Más kérdés, hogy egy Ibra kaliberű csatár elférne még a csapatba... De most a mostaniaknak kell naggyá válni, nyáron lehet igazolni, de nem lesz több keretátformálás! 2-3játékos fog kicserélődni maximum, szóval a mostaniaknak is nyerniük kéne nagyon nagyon!

ToTTy 2012.03.04. 11:29:38

És a milannak nincs egy válogatott játékosa sem? Sokmindent lehet mondani, a füttyszót lehet nem hallani, de a probléma jól látható. Viszont ha most Conte elköveti azt a hibát, hogy változtat és nem tart ki az elképzelései mellett, akkor nekünk annyi és nemhogy második, de dobogót sem fogunk érni. Mester te is sz*r meccset produkáltál tegnap és egy ideje már ez elmondható. De az elkezdett munkát ne add fel, hanem folytasd. Ha változtatsz megint előről kell kezdeni az építkezést. Del Neri is elkövette ezt a hibát, meg az elődei is. Csalódást fogsz okozni, ha te is.

Ismeretlen_147985 2012.03.04. 11:53:19

A tegnapi meccset leginkább Conte baszta el, de azt azért tényleg meg kell nézni, hogy honnan jövünk. Kétszer lettünk hetedikek az elmúlt két évben, ahhoz képest hihetetlen szezont produkálunk idáig. Nyilvánvaló, hogy a Milan erősebb csapat tőlünk (még úgy is, hogy minden meccsen 10 sérültjük van), de a 2. helyre illene bejönnünk a szezon végén. Ennek kell lennie a célnak, s mindent meg kell tenni ennek elérése érdekében. Mondjuk az vicc kategória, hogy a válogatott szereplésre hivatkozik Conte, mikor az angol csapatok játékosai szerda-szombat ritmusban játszanak szinte minden héten, ráadásul ők nem az NB1-es iramra hajazó bajnokságban játszanak. A tegnapi meccs is egy lassított felvételnek látszott, mindenfajta iram, nyomás, színvonal nélkül. Nem gondolnám, hogy olyan túl sokat kellene készülni egy Chievo elleni hazai meccsre. Át kell rajtuk robogni, aztán gólokat lőni. Ehhez túl sok ész meg taktika nem kell.

Juve4Ever 2012.03.04. 11:59:23

egyre szánalmasabb amit conte művel. lichsteiner nem lát a fáradságtól de kezdő.kérdem én.miért igazoltuk cacerest?hogy játszon a kupameccseken meg a bajnokságba 5-10perceket?ez semmire sem jó.lichsteiner nem tud pihenni,caceres pedig nem tud játékba lendülni.ez kinek jó az aktuális ellenfelünkön kívül? ha barzagli játszhat a következő mérkőzésen nagy szerencsénk van,viszont chiellini ki fog hagyni 1-2 meccset,épp akkor,amikor döntő időszakhoz érkeztünk.bonucci jelenleg nem megfelelő játékos. dc-re az utóbbi időben lehet számítani. középpályán nincs értelmes szélsőnk.aki nem lestrapált,bizonyítani szeretne a bajnokság eleje óta,az meg ott ül amauri helyén a lelátón,és eliának hívják.kérdem én?miért vettük meg?(én még fizetnék is azért,hogy ott ülhessek minden juvemeccsen és még fizetést se kérnék érte.) pepe mindig is egy szar volt,a bajnokság elején magán kívül volt és hasznos volt.viszont az utóbbi időbe visszatért önmagához és semmit se ér. giacherini nem Juventus szintű,ahogy estigarribia és padoin sem.mégis betegesen ragaszkodik hozzájuk conte.ha elia ezek után sem játszhat,akkor a juventusban már soha többé nem fog.ebben biztos vagyok. marchisio visszatérhetne,mert ő képes a jó teljesítményre.pirlo kihagyhatatlan.vidal helyett játszhatna marrone. elől meg gyakorlatilag mindegy ki játszik.mondhatni nincs támadónk,aki gólt tud rúgni.tehát gyakorlatilag mindegy ki játszik.és ha már mindegy,mért ne játszhatna del piero és q,akikben van kreativitás.matri csak akkor szerez gólt,ha rárúgják a labdát és bepattanik róla.boriello amaurit pótolja,vucinic pedig kihagy mindent vagy rossz megoldást választ. a legnagyobb probléma,hogy conte betegesen ragaszkodik sok játékoshoz,aki helyett lenne megfelelőbb.legalábbis lenne rá esély.nem csak a taktikán kell változtatni,a játékosokon is. a legfélelmetesebb és legaggasztóbb dolog pedig az,hogy aki nyáron változtathat a kereten,azt úgy hívják hogy marrotta.

juvebt 2012.03.04. 12:00:00

gyorijuventino: az első perctől benne volt a kapott gól a játékunkban(pirlo-marci) középen. Matri és Vucinic az elmúlt két hónapban nem passzoltak egymáshoz, ez 4-4-2-nél végzetes hiba. Tudtommal elég sok játékos kifejezetten Conte kérésére érkezett, de nem is ez a baj. Látja, hogy nem megy miért nem lehet a 60-ban cserélni. Nyilván nem állhat be Conte, senki nem várja tőle, egy chievo ellen, ne egy Marci-Cáceres csere legyen a max amit tenni tud.

Tony 2012.03.04. 12:07:10

Marotta bsza má meg a jó édes anyját! Ugy fel tud bosszantani vki egy ilyen böfögéssel. „Hogy mi hiányzik ahhoz, hogy a Milan szintjére tudjunk emelkedni? Az egyéniségük. Hiányzik egy olyan klasszis, mint Ibra.” Balfasz,ki a szar a sportigazgató? Égből nem fog klasszis a csapatba hullani! Bár annak örülni kell,hogy 2 év után rájött ez a vakegér,hogy mi a siker kulcsa! Remélem ennek fényében mozog majd a nyári átig.időszakban végre.

Ismeretlen_22017 2012.03.04. 12:08:58

Conte taktikájának kulcsa a középpálya, és mostanra sajnos éppen ez a csapatrész fulladt ki. Ha Matri kap használható labdát, akkor gólt szerez. A középpálya teljesítményét tegnap még Vučinić is megfejelte, így jött ki a teljes kudarc. A kulcs az lesz, hogy Conte mit tud kitalálni a középpálya feltámasztására.

Tony 2012.03.04. 12:10:56

Conte meg tényleg felhagyhatna a makacsságával,mert vannak jó cserék a padon,akit juszt se képes betenni a csapatba. Elia és Cáceres minek van itt nem tudom. Utóbbi ráadásul nem is nagy kockázat. Milan ellen bizonyított és minden 3. meccsen nyugodtan helyettesíthetné Lichtsteinert.

Catanese 2012.03.04. 12:22:00

„Hogy mi hiányzik ahhoz, hogy a Milan szintjére tudjunk emelkedni? Az egyéniségük. Hiányzik egy olyan klasszis, mint Ibra.” Inkább egy olyan edző hiányzik, aki tudja mit akar játszatni....és a kispadra sem ültet olyanokat mint Vucinic, Bonucci, Vidal, Estigarribia, Boriello...

CSUBI 2012.03.04. 12:22:05

Én nem látom jónak a JUVÉt,mert azért veretlenül elsőnek kéne lennünk.Ja a sok döntetlen megbosszulja magát? Így van. Talán mi leszünk a világon az egyetlen csapat akik veretlenül nem nyerik meg a hazájuk bajnokságát(de ennek nem néztem utána)! A gond az,hogy amíg a milannak van 4 veresége ,nekünk meg semmi és mégis(megérdemelten)ők az elsők,de kérdem én mi lesz ha be esik majd 1,2,3 vereség? Lehet még a dobogóról is lecsúszunk úgy,hogy lehetne ez másképpen is. MERT KLASSZIS CSATÁRT KELL VENNI AKI BERÚGJA A HELYZETEKET!!!!!!! Ezeket a csatárteljesítményeket figyelembe véve szerintem Trezegól simán maradhatott volna,mert összekötözött lábbal különb mint az összes mostani csatár zsenink. A focit gólra játsszák,a csatárt góljainak száma jellemzi!!! Szerény véleményem,hogy Eliát is simán lehetne játszatni ha már egy valag pénzt kifizettünk érte,vagy ha nem akkor mi a fasznak kellett meg venni.Igy vagyok Krasical is,mert ha nem játszik,hogy legyen formában.Vagy ha nem kell akkor el kell adni. Amikor lehetőségünk nyílik klasszist venni nem szarakodni kell focikörökben szaros pár milliókon,hanem le kell rá csapni. CSAK A JUVE!!!

Ismeretlen_128760 2012.03.04. 12:30:16

Muszáj lenne bevállalósabbnak lenni, mert ezzel a sok döntetlennel eláshatjuk magunkat. Ugyebár 3 döntetlen = 1 győzelem, 2 vereség. Legalább hazai pályán játszhatnánk 3 igazi csatárral a 4-3-3-at (Vucsinics-Matri-Q) vagy 2 offenzív szélsővel, Krasziccsal és Eliával!

gyorijuventuno 2012.03.04. 12:43:31

juvebt: Conte nem őket kérte hanem posztokat mondot ahova embereket kért és mikor látszott nem tudunk minőséget igazolni gyorsan mondott egy nevet kit meg lehet szerezni.... Taktika sztem nem volt rossz egy probléma volt Vucinic -Matri páros képtelen volt egy CHIEVO ellen gólt lönni.....Ha adodó helyzeteiket belővik akkor semmi baj nincs....De kit kezdettél volna helyettűk? Dp nem bir végig egy meccet...Boriello-Q se tud gölt lönni csak félévente szinte mint Vucinic.... Itt a csatárok tehetnek arról ami van épp....utóbbi meccsek kezdőit nézd meg variál Conte elől csatároknál.....de csak Matri aki képes gólokat lőnni.... MI mást tehetne COnte még rakja be mind az 5 csatárt hátha képesek talán gólt lönni????

zsigadani 2012.03.04. 12:46:19

én is inkább ezt mondom. Ott van Elia, Krasic mindkettő bitanggyors játékos. Sztem egy Vucinic szintet mindketten tudnának hozni. Buffon Lichsteniner-Barzagli-Chiello-De Ceglie Vidal-Pirlo-Giaccherini Krasic-Matri-Elia ezt próbáljuk meg :D

mikulalaci 2012.03.04. 12:46:50

Nem azért, de Conténak is van beleszólása a transferekbe, nem csak a mi átigazolási gurunknak.Innentől kezdve meg nem értem,hogy miért kell sírnia,hogy a Milanban van egy Ibra...Amilyen karakán a játékosokkal, olyan nyuszi lenne ezek szerint a vezetőség előtt???Vagy csak egyszerűen nem látunk a kulisszák mögé???Egy szónak is száz a vége, ha ő olyan karakán és határozott és elvileg van is beleszólása az igazolásokba, akkor neki kellene az elsőnek lennie, aki megakadályozza az ilyen boriello-féléket..........

Gabuero 2012.03.04. 13:08:43

kurvara nem elkerulhettelen h faradtak legyen talan rotlani kene bazdmeg!

juve28adam 2012.03.04. 13:09:01

Conte!! " „Elkerülhetetlen, hogy egy-két játékosunk fáradt legyen, 10 válogatott játékos van a keretben, így mindössze egy napunk volt együtt készülni a találkozóra." " Elia tudtommal nem volt barátságos meccsen..mostmár igazán bemehetne,mert annyit ő is tudna mint pl:padoin...nameg a másik..a milannak és a többi csapatnak is voltak olyan játékosaik akik hazájukért fociztak,szval erre nem lehet fogni...

juvebt 2012.03.04. 13:12:34

Ha nem Ő választ, akkor miért játszatja őket. Boriello több lehetőgét kapot mint Del Piero összesen, de talán még Q-tól is, a többiekről nem is beszélve. Padoin is rögtön kezdő volt, pedig ott van Marrone is. Nem a kezdőbe követel én Del Pierot, de 10pectől biztos hogy több van benne, különösen a kis csapatok ellen. Ha nem Conte kéri őket, miért találják magukat hirtelen a kezdőben, mások pedig 6-7hónapja folyamatosan edzenek, és sokszor még a padra sem férnek oda. Legalább az eredmények ezeket a játékosokat igazolnák.....

ejjjha 2012.03.04. 13:48:06

az a baj,hogy amíg Conte a kezdőbe dobálja a formán kívül játszó,vagy csak épp ezt a teljesítményt tudja nyújtani játékosokat...ez a játékos még azt is elhiszi ide ez elég,hasznára van a brigádnak stb=>anagylószart ugye eddig arról volt szó,hogy Conte és a brigád nem álmodozik a scudetto-ról,így levéve a vállukról a terhet..ez egy vicc...miről beszélnek?nem mondják már,hogy nem fut átt az agyukon nap,mint nap,hogy húúhát a scudetto elérhető számunkra..na..itt esett le egyeseknek a tantusz!és azóta össze szorított seg.el játszanak! 1. Milan 26 16 6 4 53–22 +31 54 2. Juventus 25 13 12 – 38–16 +22 51 3. Udinese 25 13 6 6 37–23 +14 45 4. Lazio 25 13 6 6 39–29 +10 45 5. Napoli 25 10 10 5 42–24 +18 40 na most ha a szokásos gödörben vagyunk(minden jel arra mutat,kivéve,hogy most nem kapunk egy 3 a kicsiktől)akkor itt nagy veszélyben van a BL indulás is! 11 pontra a Napoli,6 ra a Lazio ha így folytatjuk akkor 4-5 forduló alatt le is dolgozták a hátrányt....

vizi8 2012.03.04. 14:24:33

Hiába szídja itt mindenki szinte Contét és a csapat kp.-és védelem részét. Be kell látni Vucinic-Matri Pepe trióval a fasorban sem vagyunk. Hiába Vucinic technikája és meglátásai, de ha ő keröl a kapu elé leblokkol. Matri hiába lőtt 9 gólt ha még a labda átvétele is gondot okoz neki,( ő számomra tipikus magyar focista, a labda átvétele után az első két méter nem az ellenfél becsapása hanem a labda utáni rohanás, mivel elpattan). Pepe pedig egy szimpatikus rakkolós játékos, de az ilyen ember csak szigorúan cserének. Mostanra kiismerték a játékunkat az ellenfelek, és a pályán lévő csatárok közül, senki sincs aki egy meglepő dolgot tudna húzni. Hiába emlegetik DelPierrot sokan Ő lassú mint egy gőzös.

devil-z 2012.03.04. 14:36:28

Ezentúl marottát csupán 'sasszem'-nek fogom hívni, csak neki lehet ilyen éles látása. Évek óta meg sem fordult a fejünkben, hogy kellene egy klasszis csatár, de most, hogy felvetette az ötletet érdemes lenne elgondolkozni rajta!!! De jó, hogy vagy nekünk, hol lennénk mi nélküled..

hameee 2012.03.04. 15:22:44

Tudjátok mi a legszomorúbb?Az,hogy kiszórtunk Eliára egy 10est, Viccinicre meg 15-öt.25 millió szinte a semmire lett elköltve,úgy,hogy csatár csak egy van a csapatban.

Ismeretlen_197458 2012.03.04. 17:32:26

@Gyorijuventuno és @Vizi8 gondolataival tudok egyetérteni. Nem Conte tehet arról, hogy nem tudtunk nyerni tegnap. Max annyiban, hogy későn cserélt. Sajnos a keret nem a legjobb, főleg elől. Valamit ki kéne találni, mert tegnap is azon ment el a meccs, hogy elől nem voltunk jók. Én szerdán megnézném a Q-Matri vagy a Del Piero-Matri csatár kettőst.

Ismeretlen_183096 2012.03.04. 17:58:37

Beszarás, hogy a csatárok nem bírnak gólt rúgni. Vucinicről, meg Boriellóról annyit, hogyha előbbi helyett nyáron leigazoltuk volna Tökölit, utóbbi helyett télen pedig Torghellét, ugyanitt tartanánk, ha nem előrébb.

juvebt 2012.03.04. 18:16:59

Babo4010: minden tiszte Contenak, valóban csodálatos hogy it tartunk. Te minden meccs után leírod, hogy majd a következő meccsen más stb. Semmi nem változik két hónapja semmi rotacio nulla fantázia. Az szezon elején Dp és Mirko is nagyon érezték egymást, de csak edző meccsén láttuk őket. Csak történne már vmi!

Ismeretlen_197458 2012.03.04. 19:32:06

@Juvebt! Tegnap a felállás nekem tetszett, az kicsit más volt, 4-4-2. Conte nem tud mit kezdeni, mert elől nem vagyunk jók, akármit csinál. Ha a csatárok nem javulnak, Conte akármit csinálhat. Én bízok benne, és bízok abban is, hogy szerdán végre megtalálja a megfelelő csatá rkettőst. Sztem Matri és Alex kéne kezdjenek, azt max DP a 2. félidőben pihenhet!

Ismeretlen_108746 2012.03.04. 20:07:01

@CSUBI: "Talán mi leszünk a világon az egyetlen csapat akik veretlenül nem nyerik meg a hazájuk bajnokságát(de ennek nem néztem utána)!" Ha jól emlékszem 79-ben a Perugia már beállította ezt a bravúrt, veretlenül, 19 döntetlennel csak második helyre tudtak befutni. Nem véletlen, hogy az olasz sajtó az utóbbi időben sokszor felemlegette ezt a rekordot a Juventus kapcsán. A tegnapi produkciót látva elképzelni nem tudom, hogy veretlenül fejezzük be a bajnokságot, viszont a 19 döntetlent még túlszárnyalhatjuk.

juvebt 2012.03.04. 20:24:54

Adja Isten hogy vmit már megtaláljon, mert két hónapja csak keresgél.

CSUBI 2012.03.04. 21:13:19

Apuleius!--Köszi az infót. LOL. Én már most sem hiszem el,hogy eddig senki nem csapta meg a szánkat.

g3ronymo 2012.03.04. 22:58:25

Ezt a meccset (is) Conte szúrta el, nem kell itt kisérletezgetni 1-0 nál, 3 gólos vezetésnél még megértem, de egy necces vezetésnél ezt a nyomorult 3-5-2-t erőltetni, istenem!!!!!!egyértelmű, hogy nekünk a 4-3-3 való! bár Conte csinálhat bármit, kitalálhat akármit, ha Bonucci minden mérkőzést elszúr nekünk,,,15 millióért! ja és a támadósorrol nem is beszélve,,,őket per pill támadóknak sem lehetne nevezni,,,

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása