Marotta dühös a játékvezetőre

A Juventus igazgatója, Beppe Marotta roppantmód dühös volt a tegnapi játékvezetés miatt és tiszteletet vár el csapata számára.

Beppe MarottaA Bianconeri egy keserű 0-0-ás döntetlent ért el otthon a Siena ellen, de egy jogos büntetőtől fosztották meg a hazaiakat, amikor is a második félidő hajrájában Giorgio Chiellini beadása Simone Vergassola kezét érte a tizenhatoson belül.

"Most hallatni kell a hangunkat, csak így tudjuk megvédeni a klubot. A Juventus tiszteletet érdemel és ma nem volna fair csak a játékosok teljesítményéről beszélni."

"Mindenki láthatta, hogy nem adtak meg a javunkra egy egyértelmű büntetőt, de sajnos ez a tendencia már jó ideje tart. Mindössze egy büntetőt kaptunk az egész szezon alatt."

"Amit kérünk, az mindössze a csapatunk iránti tisztelet. Az lenne természetes, hogy a Serie A-t vezető csapat mérkőzését nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékvezető vezesse."

"A Juve nem szeret vádaskodni, de ez néha elkerülhetetlen, különösen akkor, ha megakadályozzák, hogy fontos pontokat gyűjtsünk." - nyilatkozta igen feldúltan Marotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr534655029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessandro 2012.02.06. 10:56:59

Az az igazság, hogy már kaptunk olyan büntetőt a múltban, ami kevésbé volt jogos, ezek a dolgok általában kiegyenlítődnek, de a listavezető csapatnál senkinek nem szabadna erre hivatkozni, hogy ezen ment el a meccs. Marotta előbb szerződtessen olyan játékosokat, mint volt a fénykorában lévő Nedved és Del Piero és ha ilyen játékosokkal sem sikerül nyerni, akkor magyarázzon.

Bianconeri 2012.02.06. 11:04:55

Alessandro te hülye vagy már bocs. Marottának teljesen igaza van. Fasz kivan már ezekkel a szarházi bírókkal. Ha egy Juve játékos hozzá ér valakihez egyből szabadrúgás de ha Vidal Lichsteiner vagy akárkit agyonrúgnak az semmi mehet tovább.Miért ne lehetne erre hivatkozni? Nem ment annyira a csapatnak de a 11-essel nyerhettnük volna. Volt ilyen Moggi és Capello idejében is nem egyszer. Hamarosan már az is szabálytalan lesz + piroslap + eltiltás ha egy Juve játékos ránéz a labdára

Ismeretlen_128760 2012.02.06. 11:33:17

Azért ne essünk túlzásokba... A tegnapi meccset mi veszítettük el, minden más csak magyarázkodás!

Ismeretlen_128760 2012.02.06. 11:34:25

vereséggel felérő döntetlen...

juvebt 2012.02.06. 11:36:12

Ami jár az jár, ha most ez kellett volna a három ponthoz természetes, hogy mindenki ideges miatta. Kérjék számon, lesz még olyan hogy ezen múlhat, még ha sokkal jobban játszunk akkor is.

g3ronymo 2012.02.06. 11:57:20

Marrotta inkább magadra kéne, hogy ideges légy, hisz te nem hoztál egyetlen normális csatárt!

Ismeretlen_136749 2012.02.06. 12:02:25

Mindenkinek igaza van nagyjából. Marotta igazán hozhatna vérbeli profi csatárt, viszont tényleg idegesítő, hogy 21 meccs alatt egyetlen egy büntetőt kaptunk, a milánóiak meg számtalan mennyiséget. Holott ugyanazokkal a csapatokkal játszunk, mint ők. Mondhatni gyanús...

Ismeretlen_108746 2012.02.06. 12:12:12

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy az az egy büntető, amit kaptunk a Cesena ellen, vicc kategória volt. Az ilyesfajta bírói tévedések rendkívül bosszantóak, mert nagyon sok múlhat rajtuk. Meccsek, bajnokságok mehetnek el ilyesmiken. Tegnap nem éreztem, hogy a bíró ellenünk fújna, talán felesleges összeesküvés-elméleteket gyártani. Amúgy meg nem adott büntetők kapcsán érdemes felidézni a Cagliari elleni meccset is. Marotta inkább azon törhetné magát, hogy igazoljon végre egy olyan csatárt, akivel nem csak a létszámot növeljük. Borriello semmivel nem jelent komolyabb erősítést, mintha az ificsapatból felhoztunk volna valakit 16 évesen. Adtunk a szarnak egy pofont.

Kotrevák Kelly 2012.02.06. 12:29:27

Faszom! Nehogymá csak egy jogtalanul meg nem ítélt büntivel tudjunk hazai pályán megverni egy Sienát! Egy laza hármassal kellett volna hazaküldeni a fiókcsapatunkat! Nem kellenek a kifogások, szarul, lélektelenül játszottunk, a helyzetkihasználásunk meg egy nagy büdös lófasz! Ennyi, kedves marotta! Venni kéne egy normális befejező csatárt és nem ilyen padoinokra, meg boriellókra költeni a pénzt! Meg nem mestókban kéne gondolkodni! Amúgy meg teljesen mindegy. Ameddig vezetjük a tabellát, nincs gond. Az h sok pontot vesztünk a kiscsapatok ellen, sokat nem jelent. Ha a milán behúzza ezeket a meccseket, akkor mért nem előttünk vannak???

Kotrevák Kelly 2012.02.06. 12:30:52

Ettől függetlenül nekem is faszom ki van ezekkel a rohadék bírókkal és simán megadhatta volna azt a tizit.

Ismeretlen_108746 2012.02.06. 12:42:56

@Kotrevák Kelly: "Ha a milán behúzza ezeket a meccseket, akkor mért nem előttünk vannak???" Ennek az az oka, hogy a Milan ebben a kiírásban képtelen megnyerni a rangadókat. A "közvetlen riválisok" (Juventus, Inter, Lazio, Udinese, Napoli, Roma) közül csak és kizárólag a Roma-t tudta megverni. A többitől vagy kikapott, vagy döntetlent játszott. A kis csapatok elleni meccseket az esetek túlnyomó részében behúzzák.

kelevra 2012.02.06. 12:53:14

De a Cesena elleni büntető nem számitott semmit, mi vezettünk, Cesenanak köze nemvolt a meccshez.Azt a büntetőt csak köszöntük szépen, de ha ilyen van mint tegnap a Siena ellen azért illene befújni..

Ismeretlen_108746 2012.02.06. 12:59:34

"De a Cesena elleni büntető nem számitott semmit, mi vezettünk, Cesenanak köze nemvolt a meccshez.Azt a büntetőt csak köszöntük szépen, de ha ilyen van mint tegnap a Siena ellen azért illene befújni.." Ez tökéletesen indifferens. Egy büntető jogosságának az égvilágon semmi köze nincsen ahhoz, hogy az adott meccs végeredménye szempontjából döntő-e a dolog. Az a kérdés, hogy szabálytalanság történt-e, vagy sem.

Marchisio 2012.02.06. 13:06:32

Én vagyok az egyik azok közül, akik az egekbe magasztalják a csapatot, a tegnapi meccset látva azonban kezdek kételkedni. A 11es téma, benne van a fociba, megszívtuk, a bírókkal meg nem lehet mit csinálni,egyet értek a nyilatkozattal. A játékunk azonban hullámzó. Vannak szép megoldások...be kéne rúgni a helyzeteket, azt viszont nem értem, hogy ha nehezen megy a csatároknak,zártan védekezik az ellenfél, a világ egyik legjobb lövője Pirlo miért a 3védő közt botladozó Boriellonak íveli fel, mikor 25ről 3ből 1 lövése tuti bemegy?! Nem lehet mindig a 16oson belül passzolgatni, és nem lehet beívelésekből fejelni, néha lőni kell, és tegnap kb ha jól emlékszem 1 ilyen komoly lövés volt Vidaltól....

ejjjha 2012.02.06. 13:36:00

Egyszer láttam az esetet,és szvsz adható is volt meg nem is.Én elbarmolta helyében nem kapaszkodnék ebbe,nyilván ká jól jött volna a "potya" tízi mert az az jelentené(persze ha bemegy..nem tudom kire bíztam volna rá!),hogy 3 ponttal megyünk a milán előtt.A fő baj az volt mint már sokszor az ilyen sünmalacok ellen,hogy nagyon vagy egyáltalán nem tudjuk őket betörni.Mindegy le is xarom..az Udine darálja be a milánt a hétvégén,mi meg nyerjünk,és minden el van felejtve.

Ismeretlen_78587 2012.02.06. 13:47:17

Engem az dühít egyedül, hogy a Milan nem egy meccset húzott be 3 pontra ócska tizenegyessel. Tény, a tegnapi bíró sem volt a helyzet magaslatán, de sajnos összességében az 1 pont reális. De nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az utolsó 2 szezonban a 7. helyen végeztünk, ha esetleg májusra lecsúsznánk a dobogó tetejéről, de benne lennénk az első háromban, senki sem szólhatna egy büdös szót sem. Gyakorlatilag mindenki átlag felett teljesít. Talán a tegnapira lehet először mondani, hogy Conte mellényúlt (főleg Borrielloval, vagy Vucinic-Pepe nem teljesen felépülten való játszatásával), de amíg tényleg elsők vagyunk -1 meccsel, ne legyünk már telhetetlenek. Csak, hogy felcsapjam a mi közhelyszótárunkat, nyilván ha Agüero vagy Rossi... (de akkor meg nem lenne Lichti vagy Vidal, stb). Ráadásul egy teljesen új csapattal vagyunk az élen...

hurbinyek 2012.02.06. 13:57:58

Habár tényleg néha már öröm nézni az idei játékot, azért tekintsünk vissza arra, milyen ellenfelekkel sikerült hazai pályán alibi döntetlent elérni.. Rég arról kéne zengjen a sajtó, hogy a Juvénak szinte behozhatatlan előnye maradt a folytatásra.. És nem holmi kegyelem11esekre utalgatni..Azt hiszem egy ilyen nyilatkozat nem méltó a klub hírnevéhez, most nekem pont ennek kapcsán ugrott be a többiek által oly gyakran hangoztatott középszerűség.. Egy dolog, ha egy csapat 10 emberrel védekezik, de 90 perc van rá, hogy egyszer feltörjük! Hát nemár!

Ismeretlen_78587 2012.02.06. 14:07:17

Megvertük az Inter, a Milant, a Laziót, az Udineset, győzelemmel felérő döntetlent játszottunk a Napolival, x-eltünk a Rómával. Szerintem nincs ok a sírásra

Ismeretlen_78587 2012.02.06. 14:12:39

Ráadásul nem lehet elvárni azt sem, hogy minden meccset megnyerjünk. Ez nem (az agyonsztárolt) spanyol liga, ahol a Real vezet a 3. helyezett előtt majdnem 20 ponttal, és a kis csapatok elverése nem, csak a gólok száma kérdéses (szerintem a Serie A, így, hogy a Juve visszatért, visszakerül majd a megbecsült szintjére, mert tény, hogy 2006 óta eléggé leeresztett, plusz stadionrekonstrukció sem ártana országos szinten). Elég, ha megnézzük az elmúlt hetek eredményeit, sorra meglepetések születtek.

juvem 2012.02.06. 15:17:31

nem tartom jogosnak amit marotta mond.. mivel soxor volt h ellenünk nem fújták be a 11est!!! ez ilyen... a 11est mindig kicsit kényesebben fogják fel a sporik... Am emg simán be kellett volna húznunk a 3 pontot szóval ne a kifogásokat keressük!

ToTTy 2012.02.06. 15:49:16

A büntető jogos lett volna - nem kérdés. Más csapatok is vannak a világon, akik meg nem adott büntetőket siratnak - ez sem kérdés. Hogy volt és lesz még ilyen eset, az sem kérdés. Hogy Marotta kit hozott és kit nem, jelen esetben szintén kevésbé fontos, mert nyárig nem tudunk rajta változtatni. Amellett pedig, hogy mi kaphattunk volna 2 pirosat, de csak sárga lett belőle, az mutatja a bíró hozzáértését, így Marottának igaza van, ha bírálja, de ahol a minusz, ott a plusz is - csak ezt meg kevesen látjuk be. Számomra a meccs után az egyetlen lényeges kérdés, hogy miért nem vagyunk képesek taktikát vagy felállást váltani, ha valami nem álik be? Mert 3 csatáros felállásban vagy éppenszélről a védők mögé ívelt labdákkal ez meglehetett volna. Távoli lövésőnk sem volt, nem is próbálta csak Pirlo és Giaccerini - neki azt hiszem lassan megtanulhatjuk leírni a nevét, mert tegnap is egyik legjobb volt a csapatban. de... de van még egy kérdés: Hová tűnt (na nem Damon Hill hanem) Estigaribia?

Ismeretlen_114321 2012.02.06. 16:16:55

"Mindössze egy büntetőt kaptunk az egész szezon alatt." Nem ez a gáz, hanem az, hogy még arra is azt mondták, hogy Vidal lezsírozta, hova ugorjon a kapus :D Olcsó kifogás sose rossz, ezt a meccset 3-0-ra hoznunk kellett volna, akár kaptunk büntetőt, akár nem.

Ismeretlen_113151 2012.02.06. 16:38:28

ToTTy, de jól összefoglaltad, ugyanerre gondoltam! :) Hozzátenném még, hogy mindig lesznek ilyen meccsek. Kis csapat, nem rangadó és a srácok sem tudtak felpörögni rá. Ilyen volt, van és később is lesz... Valamint még kiemelném a Siena kapusát, mert baromi jól védett! Holnap megcsapjuk a Milant 3:0-ra és helyreáll a világ rendje (és a mi hangulatunk).

melákovics 2012.02.06. 16:53:32

Én max annyit tennék még hozzá, függetlenül a tegnapi esettől, hogy 2006 óta ha valami kétséges szitu van, akkor mindig ellenünk fújnak a bírók, mert félnek attól, hogy megint megkapják, hogy megvettük őket. Így inkább elnéznek dolgokat. Elég csak az Inter elleni meccsre gondolni, mikor Marchisio-t buktatták. Nyertünk anélkül is, de hogy jogos lett volna, nincs kétség. Én még mindig azt érzem, hogy nem mernek nekünk fújni, mert akkor rögtön csalóznának. Teszem hozzá, enélkül is kapjuk rendesen.

buffon91 2012.02.06. 17:13:24

Totty: Akkor te is tanuld meg normálisan leírni Giaccherini nevét, és nem Giaccerini.

Ismeretlen_197458 2012.02.06. 18:03:39

Kedves Marotta! Erre csak annyit tudok mondani, hogy amikor a Cagliarinak nem adtak meg 3 teljesen jogos büntetőt ellenük, miért nem szólalt meg? Olyan mint a politikusok. Kettős mércével mér. Ettől függetlenül látványosan nem kapunk semmire se büntetőt. Tavaly is csak egyet kaptunk, de akkor az épp jó formában lévő Krasicot 3 meccsre el is meszelték, mert színészkedett.

Ismeretlen_197458 2012.02.06. 19:07:47

Ja és tegnap, meg az első 0-0-nk alkalmával is a Chievo ellen amúgy Conte hibázott, méghozzá annyit, hogy nem szabad egy ennyire bekkelős, 11 emberrel védekező ellenfelet a 16-osnál minél kisebb helyre beszorítani. Ezért nem tudtunk gólt lőni. Ha ezen a meccsen a labdabirtoklás nem 70-30, hanem csak 60-40, vagy 5-50, jobban járunk. Hagyni kellett volna őket legalább a félpályáig feljönni, és akkor lett volna hely a 16-oson belül. Most 2ponttal többünk lenne. Remélem ezt Conte is minél előbb észreveszi. De ettől függetlenül egy nagyon jó csatár kell a nyáron.

turorudi 2012.02.07. 11:25:27

ha nem középszerű csatáraink lennének, nem kéne ilyenekkel ennyit foglalkozni. nyáron nem érdekel, ha csak ifistákat kölcsönzünk, és nem jön semmi értelmes ember, csak egy klasszis támadót vegyünk már, bármibe kerül!!

Del Piero 2012.02.07. 12:44:21

Úgy gondolom,hogy ezt a meccset nem szabad a bíróra fogni,Persze engem is idegesít,hogy naggyából mindig ellenünk fújnak,de a Siena-t minimum 3 góllal kellett volna simán megverni és nem szenvedni ellenük. Azt hiszem az a minimum egy bajnokság megnyerésére taksált csapattal szemben,hogy egy ilyen "kiscsapatot,, bedaráljon.. De nem baj fej a fejjel menni kell tovább! El kell rakni a Milan-t és a Parma elleni elmaradt meccset is be kell húzni.. Akkor jók vagyunk..:)

Alessandro 2012.02.12. 18:04:02

Bianconeri: köszönöm "kedves" szavaidat, így most végigolvasva a véleményeket azért látom hogy nekem többekkel egyezik az álláspontom, mint neked, gondolkozz, mielőtt valakit lehülyézel, egyébként Marottának ez a nyilatkozata kb olyan, mint amilyen munkát végez a klubnál, részben igaza van, de teljesen értelmetlen ezekre a dolgokra hivatkoznia, amikor a játékosok nagy részét ő szerződtette és ő is felel azért hogy a támadójátékunk több esetben nem elég hatékony.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása