Giovinco: "Parmában maradok"

Sebastian Giovinco becsapta az ajtót a Juventus előtt - ez a hasonlat teljesen jól szemlélteti, hogy Atom Anti egyetlen porcikája sem akar hazatérni.

Sebastian GiovincoA játékos a két csapat közös tulajdonában van, de a napokban felröppent hírek szerint a Bianconeri szerette volna újra saját kizárólagos tulajdonában tudni.

"A Juventus szeretne engem visszaszerezni? Egy dolog biztos: a Parmában maradok." - jelentette ki határozottan a torinói nevelésű csatár a Mediaset Premiumnak.

"Azért választottam ezt a klubot, mert a kezdetektől fogvaők mutatták a legnagyobb érdeklődést irántam."

"Csak jókat tudok mondani a Juve drukkerekről, mivel ők az egyetlenek, akik mindig is támogattak és megpróbálták megakadályozni, hogy elhagyjam a klubot."

Giovinco kifejezte aggodalmát a Juventusszal és azzal kapcsolatban, hogy Torinóban kevesebb játéklehetőséget kapna, mint a Parmánál.

"Sokat tanulhattam volna, ha a Juventusnál olyan bajnokok mellett játszom, mint Alex Del Piero, de nem kaptam lehetőséget. Egy másik utat választottak és remélem, olyan sokáig eljutnak rajta, amennyire csak lehetséges."

"Az első találatom épp a Juventus ellen szereztem, tehát nem zavar, ha velük kell szembenéznem. Mindenki ellen a legjobbat akarom nyújtani."

Az olasz válogatott csatár kitért a sokak által kritizált- de valljuk meg, a legkevésbé sem a saját hibájából fakadó- termetére, mivel a sors amolyan Messi-féle adottságokkal ruházta őt fel.

"Mindig a magasságom volt a téma és ez volt az a dolog, ami a legjobban bántott engem. Az évek folyamán azonban megtanultam, hogyan ne figyeljek ezekre a hangokra, és hogyan folytassam a saját utam."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244654956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jonny 2012.01.13. 14:23:04

Én úgy tudom messit is injekciózták rendesen barcelonába kerülése után ,hogy nőljön rendesen:DDD Amúgy 1000% ig megértem

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 14:32:45

Nagyon örömteli, hogy Giovinco ennyire berágott azon, hogy anno őt nem játszatta rendszeresen egyetlen Juventus edző sem, mert legalább így esze ágában sincs visszaigazolni ide. Jólvan, ez az ügy letudva, már csak azt kellene valahogy elkerülni, hogy megessen az a szégyen Olaszországgal, hogy ez az ember jelen legyen az EB-n. Nem tudom Prandelli mit akar, de sajnos kinézem belőle, hogy megalázza az országot az U15-be való Giovinco nevezésével, a biztonság kedvéért talán jól jönne egy sérülés nem sokkal az EB előtt.

Del.Piero 2012.01.13. 14:46:42

martin én anyádnak kívánok egy sérülést aki a világra szart! a jó kurva anyádat, egyszer derüljön ki ki vagy!

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 14:52:45

Ezt az építő jellegű hozzászólást azt hiszem érdemes volna törölni a későbbi viták elkerülése végett. Na meg persze ezt is, hiszen az enyém sem a témához kapcsolódik.

Drugho 2012.01.13. 14:54:54

@mmartin91: Savanyú a szőlő? Ha nálunk rugdosná a gólokat akkor ő lenne az egyik kedvencünk, a mi AtomAntink és senkit se érdekelne a magassága és a válogatottba követelnénk. Ne haragudj meg, kedves juventino testvérem, de a hsz-eden csak mosolyogni tudok... Rettenetesen tehetséges játékosról beszélgetünk Sebastian személyében (beszédes a góljai száma, nem véletlenül lett a 2008as touloni utánpótlástorna legjobb játékosa, bekerült a 2009-es svédországi utánpótlás EB dream team-be, és még sorolhatnánk...) és nincs alapja az ócsárlásának, ha már nem zebracsíkos dresszben varázsol... Ezt nagyon sajnálom (mert jól elintézték nekünk az elmúlt évek sikeredzői...), de én sok sikert kívánok neki (ellenünk azért ne villogjon), mert ő legalább nem egy pénzéhes, szívtelen zsoldos!

Drugho 2012.01.13. 14:58:36

@Del.Piero: a mmartin91-hez intézett véleménykifejtésed nem igazán volt megkapó... Az én olvasatomban egy interistával se illik így beszélni! :/

Ismeretlen_136749 2012.01.13. 15:01:14

Egyetértek! Be lehet bejezni a személyes, sértő kommenteket! Fókuszáljatok a hírre! De ez neked is szól martin! Nem tudom mit akar jelenteni, hogy U15-be való Giovinco, de amellett, hogy baromira nem tartozik ide, hogy Prandelli mit csinál majd, ha a termetét alázod, akkor egy igencsak aljas, primitív komment volt.

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 15:08:56

Drugho: Egy Juventus drukkernek nem kell ám feltétlen minden Juventus játékost kedvelnie. Én speciel akkor sem kedvelném, ha nálunk játszana és rugdosná a gólokat. (Ilyet ugyebár sohasem tett Juventus mezben). Egyébként én nem tartom tehetséges játékosnak, mert nálam egy 25 éves játékos középkor. A tehetség az 17, 18 éves játékos. Az utánpótlásban elért eredményei ill. a touloni senki által nem ismert, huszadrangú tornán nyújtott teljesítménye senkit nem érdekelnek, ő jelen pillanatban egy felnőtt játékosnak számít, a felnőttek között pedig nincsenek eredményei. Type-R: Sajnos szokásom megjegyzéseket tenni Giovinco termetére. Igazából azt nem értem, hogy miért kell az alkatát Messi-hez hasonlítgatni bárkinek is. Ég és föld a két játékos. Amellett, hogy mindkét játékos alacsony, Messi egy erős, zömök futballista, míg Giovinco egy fejlődésben visszamaradottnak tűnő játékos. Ezzel nem akarom én alázni, távol álljon tőlem, de ahhoz kétség nem férhet, hogy a paraméterei alapján nyugodtan szaladgálhatna az U15-ben is.

gyorijuventuno 2012.01.13. 15:11:35

Kis atomhangya nyilatkozatában is hangoztatja menyire bántja magasságáról szóló kritikák...pedig Walcott-Nasri-Lennon-Messi-Marin-Modric-Krikic-Ribery...stb sem égimeszelők mégse bántja őket senki sem hogy milyen alacsonyak... Tévedés ne essék, de nem focitudásban hasonlítottam össze őket Giovinco-val...

devil-z 2012.01.13. 15:14:54

'Giovinco ennyire berágott azon, hogy anno őt nem játszatta rendszeresen egyetlen Juventus edző sem' - így van, bezzeg egy amauri nevezetű kretén stabil kezdő volt mindenkinél, holott félévente tudott csak gólt rúgni. Ez mindent elárul az edzőink zsenialitásáról, nem beszélve arról, hogy szinte minden negatív rekordot megdöntött akkor a klub. Ezzel nagyon mellélőttél :D Del.Piero megfogalmazása nem túl kulturált, de abszolút megérdemli mmartin91, aki különösebb ok nélkül sérülést kíván Gionak - ez mindent elmond róla emberileg. Ha ő leírhatja sokszor felháborító véleményét akkor viselje a következményeit, vagy töröljétek az ő hozzászólásait is és akkor leszokik az állandó vitagenerálásról.

Ismeretlen_122894 2012.01.13. 15:16:50

én kis sértettséget érzek a szavain, így nem biztos, hogy ha visszetérne, ezen felül tudna emelkedni. szerintem nem rossz játékos, elfért volna. prandelli pedig csak el tudja dönteni, hogy ki jó és nem jó. nem szégyennnek hívnám azt, hogy gio válogatott. természetsen nem kötelesség minden játékost szeretni, de azt is el kell fogadni, ha vki a te kedvencedet nem szereti, szerintem ez így kölcsönös.

Supi 2012.01.13. 15:18:36

ÉS ez így van jól. Nekem az tetszik legjobban, amikor mindenki kijelenti, hogy mekkora tehetség. Kérdem én, mióta számít tehetségnek valaki lassan 25 évesen??? ww w.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/20080829/giovinco_vagyok_annyira_jo_mint_lionel_messi_vagy_aguero Ezt nyilatkozta 3 és fél éve. Most hol is rúgja a bőrt? Nincs miről beszélni...

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 15:21:47

devil-z: Sajnos mivel Prandelli összességében egy senkiházi, így úgy gondolom, hogy megeshet az a dolog, hogy Giovinco helyet kap az EB-re utazó keretben. Na már most én ezt bármi áron szeretném elkerülni. Alapvetően nem kívánok én senkinek sem sérülést, a legjobb mindenképpen az volna, ha Prandelli alapból kihagyná a keretből, de ha minden kötél szakad, akkor egy Giovinco-val kapcsolatos húzódás hírre nem kapnák a szívemhez. "Ha ő leírhatja sokszor felháborító véleményét akkor viselje a következményeit, vagy töröljétek az ő hozzászólásait is és akkor leszokik az állandó vitagenerálásról." Viselem én a következményeit, nyugodt szívvel. Én csak azt szeretném elkerülni, hogy a témához nem illő kommentek szülessenek, mert az a halálom.

Ismeretlen_136749 2012.01.13. 15:22:19

OFF @devil-z: Csak nagyon ritkán törlünk hozzászólást. martinnak már mondtam korábban, hogy ne szítsa a tüzet. A következő lépcsőben mindenki hozzászólását törölni fogjuk, aki átment személyeskedésbe a személyre való tekintet nélkül. ON

hameee 2012.01.13. 15:38:13

Prandelli veretlenül,csoportelsőként juttata tovább az azzurit 20-2 es gólaránnyal,és emellett ha jól emlékszem barátságos meccsen legyőzte az agyonsztárolt világbajnok spanyolokat...miről beszelsz ember?

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 15:42:02

Igen, úgy hogy a szerbek elleni meccset megkaptuk 3-0-al ill. a mi csoportunkból került ki a magasan leggyengébb csoportmásodik, akik maguk sem hitték el, hogy kijuthatnak pótselejtezőn az EB-re. Ezek nem olyan nagy érdemek...

devil-z 2012.01.13. 15:44:25

Ja, hogy Prandelli is egy utolsó senkiházi, így érthető. A lényeg az, hogy te a kis monitorod mögül mindenkinél jobban tudsz mindent :D Az, hogy Gio jelenleg a Serie A egyik legjobban teljesítő játékosa és így evidens, hogy számítanak rá a válogatottban AZ nem számít, csak mert neked nem szimpi. DE ha vucsi-ra jön egy rossz szó ugrasz mint egy anyatigris, de ha másokat idegesít ahogy többek között Gio-ról beszélsz AZ ismét nem számít. Nem igazán vagy következetes ember, ugye?

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 15:51:21

"Az, hogy Gio jelenleg a Serie A egyik legjobban teljesítő játékosa és így evidens, hogy számítanak rá a válogatottban AZ nem számít, csak mert neked nem szimpi." Nem értem miről beszélsz. Engem nem érdekel hogy teljesít, ne legyen ott az EB-n és kész. "DE ha vucsi-ra jön egy rossz szó ugrasz mint egy anyatigris, de ha másokat idegesít ahogy többek között Gio-ról beszélsz AZ ismét nem számít." Miért nem számítana? Ki mondta, hogy nem számít? Egyébként a srácot Vucinic-nek hívják.

Tahion 2012.01.13. 15:52:18

Azt soha sem értettem hogy mi alapján ócsáról olyan embereket martin, akiknek a cipőjét se köthetné be.

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 15:54:08

Tahion: Ezek alapján akkor itt senki sem ócsárolhatna senkit, hiszen Motta, Amauri vagy Grosso cipőjét sem köthetné be senki. Értelmetlen, amit írsz.

Bianconeri 2012.01.13. 15:56:19

Csak a pontosítás végett, Gio azt mondta h JANUÁRBAN nem jön vissza.

hameee 2012.01.13. 16:03:57

Azok a szerbek hazai pályán is csak x-elni tudtak az olaszokkal,nem hinném h pont idegenben verték volna az azzurit.De ha ezt a meccset figyelmen kívül hagyjuk,akkor is kit érdekel, h milyen csoportban voltak?Prandelli úgy lépett túl az ellenfeleken,h csatárposzton csupa középszerű emberből kellett választania.Szerintem pont nem érdemel addig szidást,ameddig le nem ég valahol.Nyáron kiderül,h mire lesz elég.

mJz. 2012.01.13. 16:10:08

mmartin = Hozzánemértő tényeket rosszul értelmező stb...stb... Gionak nagy lett az arca... tudni kellené hogy honnan indult és kinek mit köszönhet. Én várom vissza de csak ha van benne alázat ami jelenleg nincs

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 16:12:31

Én abszolut nem szidtam, dehát a neve alapján talán mégsem tartozhat Mourinho, Guardiola vagy Ferguson körébe. Attól nem esek hasra, mert a Fiorentina edzője volt pár évig. "De ha ezt a meccset figyelmen kívül hagyjuk,akkor is kit érdekel, h milyen csoportban voltak?" Egy adott csapat erejét nagyban meghatározza, hogy milyen ellenfelek ellen éri el az eredményeit. Vakok között félszemű a király.

Ismeretlen_187397 2012.01.13. 16:13:21

Giovinco nem rossz játékos,de a Juve nem az ő szintje,ahogy anno Miccoli sem fért be.Az ő szintjük a Palermo és hasonló középcsapatok.És talán az sem véletlen,hogy senkinél nem játszott,míg nálunk volt.Maradjon csak a Parmaban,és fizessék ki érte ők a 10 millió eurót,ha szerintük annyit ér a fele játékjoga.

Ismeretlen_197458 2012.01.13. 16:13:28

Azt megértem, ha nem akar visszajönni, mert fél, hogy megint csak a padról nézheti a játékot. Ő legalább nem Amauri, akinek mindegy, hogy mennyit játszik, csak a lét megkapja. Amúgy meg szerintem is tehetséges. És az, hogy 25 évesen még csak tehetség, az az olasz bajnokság, és az olasz játékospolitika hibája. Látjuk az eredményét! Ezen változtatni kéne. Az meg, hogy a Parmaban van 25 évesen, nem feltétlen az ő kritikája. Úgy nem is fogja egy Barca, MU megvenni, ha állandóan a padon ül. Van 5millió olyan játékos aki tehetséges, de kap is lehetőséget, kvázi előbb észreveszik.

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 16:13:52

"mmartin = Hozzánemértő tényeket rosszul értelmező stb...stb..." ????????? Hozzá nem értő tényeket rosszul értelmezem?...

devil-z 2012.01.13. 16:30:54

'Engem nem érdekel hogy teljesít, ne legyen ott az EB-n és kész.' - :DDD mekkora bohóc vagy, erre már nem lehet mit írni.

Ismeretlen_122894 2012.01.13. 16:38:40

OFF Prandelli: lehet, h nem murinnyo v saf (még?), de azért a senkiségtől messze áll. szerintem a vb selejetezőn elért eredményt ki lehet tenni az ablakba, ne vegyük el tőle az érdemet. plusz nézzük meg, hogy a fiorból mit hozott ki, és nélküle hol van. az sem véletlen, hogy olasz szövkap lett. ON (félig) bocs, martin, de az, hogy "Engem nem érdekel hogy teljesít, ne legyen ott az EB-n és kész." a jövőben nem jogosít fel arra, hogy mások véleményét vitasd, vagy tényekkel menj velük szembe - ettől függetlenül persze lehet ez a véleményed, ezt nem akarom tőled elvenni, csak tisztázzuk, hogy nem a képességei vagy a tudása miatt nem szereted, hanem mert - valami okból - nem szimpatikus. egy szövkap pedig nem nézhet mást, mint az aktuális formát, különben tuti bukó lesz a csapata (lehet, hogy szimpatikus lesz, de azzal még nem nyert senki semmit, max. szépségversenyt)

Ismeretlen_147985 2012.01.13. 16:59:08

Bármikor vitathatom mások véleményét és továbbra is tényekkel fogok szembe menni velük. Igen, egyrészt nem szimpatikus, másrészt a képességei és a tudása miatt nem szeretem, mert egy senkiházinak tartom, aki soha nem bizonyított semmit, legalábbis elvárható szinten nem. A kommentem, ami így hangzott: "Engem nem érdekel hogy teljesít, ne legyen ott az EB-n és kész." arra vonatkozik, hogy engem nem érdekel, hogy egy huszadrangú, kiesés ellen küzdő csapatban mit csinál, mert nem érdemli meg azt, hogy a Juventus vagy az Olasz Válogatott mezét felvegye. Egyfelől, mert az U15-be való és rajtunk röhögne egész Európa mikor meglátnák kifutni a pályára, másfelől Giovinco mögött nincsenek eredmények, játéktudása elhanyagolható. A nagy "tehetség" 25 évesen ott tart, hogy a mélyrepülésben lévő Serie A egyik kiesőjelöltjénél rúgja a bőrt, s úton útfélen hangoztatja, hogy ő aztán soha, semmi pénzért nem megy vissza a Juventushoz, mert hogy ők soha nem akarták igazán, csak a Parma. Hol tartanak azok a játékosok, akiket egyszintre helyez saját magával? Messi Barcelona, Agüero Man City. Giovinco Parma...

hameee 2012.01.13. 17:01:41

Az igaz hogy a félszemű a király,meg az is,hogy erősebb csoport is lehetett volna.De Prandelli és az olaszok ezt kapták.Megnyerték a csoportot,emellett barátságos meccsen verték spanyolokat,ja meg valami horribilisen hosszú ideig gólt sem kaptak.Ez az eredmény akárhogyan is nézzük,nem rossz.Csak ismételni tudom önmagam,nyáron kiderül mire elég ez a szürke olasz válogatott.

Juveboy24 2012.01.13. 17:16:25

mmartin91 Lehet, hogy újdonságot mondok neked, de Giovinco azért van a Parma-ban, mert nálunk nem kapta meg a lehetőséget. Kénytelen a Parma-ban alkotni valamit, mivel az elmúlt három edzőből egyiknek se volt töke őt komolyabb kihívások elé állítani. Teljesen jogos a felháborodása, mert több évet elvesztegetett az életéből, arra várva, hogy valaki észreveszi mennyire tehetséges.Biztos lehetsz benne, hogy fog még nagyobb klubban focizni. Ettől függetlenül én se hoznám vissza, mert ahogy már sokan leírták előttem nincs helye.

Ismeretlen_122894 2012.01.13. 17:47:00

szerintem a teljesítménye értékelésekor inkább a javára dönt, hogy egy kiscsapatban teljesít jól, mert ezek szerint nem rajta múlik, hogy a csapat rossz. persze mondhatom, hogy ha még jobb lenne, a csapata is előrébb lenne... ha pedig jól játszik, akkor talán mindegy is, hogy melyik a csapat, legalábbis én ezt várnám el egy szakmailag felelős kapitánytól. úgyhogy számomra fontos a teljesítménye. egyebekben pedig mivel egyelőre nem jön vissza, kicsit okafogyott az a kérdés, hogy jöjjön-e vagy sem. :)

Martinbohoc 2012.01.13. 17:52:26

Ez a szomorú igazság! Szeretett csapatunk régi vezetősége tehet arról hogy Giovinco értékes éveket pazarolt el karrierjéből azért mert várta a pillanatot hogy szeretett nevelőegyüttesénél végre egy kis epizódszerephez jusson! "ne sírjatok, nekem is fáj" :) Ugyebár Ranieri elkezdte REaktiválni a kis kopaszt de gyalázatos módon nem voltak elégedettek a munkájával! Erről tudnék írni egy oldalt hogy mekkora fasz volt a vezetőség Claudio lecserélésénél, de nem teljesen ide tartozik... Pillanatnyilag ezért van Sebastian barátunk egy középszerű csapatban! Martin "elv"társról meg elég legyen annyi: CONTE EGY BOHÓC!!!! :) :)

juvem 2012.01.13. 19:16:12

Del Piero: Az oké h nem tetszik mmartin91 hozzászólása... de a te lereagálásod a te értelmi szintedet hűen tükrözi :) Am szerettem Gio játékát de az a sok nyilatkozat... meg h adjunk neki 10es mezt... menjetek már... a csávónak olyan egója van h 1000méterrel a föld felett járkál...

steven-h 2012.01.14. 12:49:41

Hagyjuk már ezeket az idióta nyilatkozatokat...Olvasta valaki az eredeti olaszt vagy csak rengeteg esetlegesen félrefordított verziókat amelyek közül a magyar a legnevetségesebb...még az angolban sem szerepel a Jobb vagyok mint Messi mondat, csak hogy sokan hasonlítják hozzá amire annyit mondott hogy igen sokba hasonlítanak vagy valami ilyesmi...az meg hogy követelte a 10-es mezt ez honnan jött?!... Életembe nem olvastam ilyet, csak itt a blogon a kommentek közt h Del Piero visszavonulása után övé lehetne... Az meg hogy lejáratja magát Olaszország ha válogatott lesz hát inkább nem is fűzök hozzá semmit. Rengeteg ismerősömet kérdeztem már akik nem juve drukkerek hogy mit gondolnak Giovincoról és mindenki egytől egyig azt mondta hogy a legnagyobb hiba volt az elengedése...csak nekünk Juve szurkolóknak nem jó akit kinevelünk vagy mi????

juvem 2012.01.14. 14:28:32

steven-h: ő nem mondta a 10es mezt... a drukkerek írták már több helyen h övé lehetne a 10es mez! A nyilatkozatok meg oké h elvannak ferdítve de attól még a Juvéra ne úgy nézzen mint egy trágya... teljesen átalakult a klub mióta itt volt... ott a klub meghurcolta kb és most meg csak húzza a száját és kéreti magát, meg lehet félne is hogy visszatér és ugyanaz lenne mint amikor itt játszott!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása