Borriello: "Meg fogom győzni a szurkolókat"

Ma mutatták be hivatalosan a Juventus új csatárát, Marco Borriellót. A Romától érkező válogatott csatár kölcsönben érkezett a Torinói gárdához a szezon tavaszi felére.


„Rendkívül boldog vagyok, hogy a Juventus játékosa lehetek, nagy megtiszteltetés ez számomra” – ezekkel a szavakkal kezdte a hivatalos bemutatást követő sajtótájékoztatót Borriello, majd egy kérdésre reagálva kitért a Lecce elleni szurkolói transzparensre is.

„Sajnálom a történteket, de továbbra is tisztelem a szurkolókat. Azt szeretném, hogy mindenki tisztában legyen vele: én sosem utasítottam vissza a Juventust. Nem én választottam a Romát, ez ügyben a Milan döntött, ugyanis ők hosszú távban gondolkodtak, nem akartak kölcsönszerződést kötni. Szeretném megnyerni a szurkolók és a klub bizalmát, hogy a lehető legtovább maradhassak a Juventus játékosa. Rendkívül ösztönzően hat rám ez a váltás, meg fogom mutatni a szurkolóknak és a klubnak egyaránt, hogy méltó vagyok a Juventus mezének viselésére.”

Borriello 500 ezer euróért került kölcsönbe a Juventushoz, melynek opciós joga lesz az idény végén 8 millió euróért véglegesen szerződtetni a csatárt.

„Luis Enrique rendkívüli edző, fantasztikus elképzelésekkel, azonban nem volt szerencsém vele. Ezúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy elköszönjek tőle és a volt csapattársaktól, valamint, hogy megköszönjem a Romának és a szurkolóknak azt a fantasztikus légkört, amit teremtettek számomra.”

Borriello a tavaszi idényben a 23-as számú mezben fog pályára lépni a Juventus színeiben.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr524654947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2012.01.10. 14:20:24

"Ezúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy elköszönjek tőle és a volt csapattársaktól, valamint, hogy megköszönjem a Romának és a szurkolóknak azt a fantasztikus légkört, amit teremtettek számomra." Nekem nem úgy tűnik, mintha Borriello számolna azzal a lehetőséggel, hogy esetleg vissza kell térnie Rómába a nyáron...

Tony 2012.01.10. 14:27:38

Pedig remélem nyáron postafordultával megy is vissza oda ahonnan jött,ugyanis hosszú távon semmi szükség nincs rá.

Ismeretlen_160819 2012.01.10. 14:33:58

Én se értem mi szükség volt rá??

Ismeretlen_108746 2012.01.10. 14:42:11

"Nekem nem úgy tűnik, mintha Borriello számolna azzal a lehetőséggel, hogy esetleg vissza kell térnie Rómába a nyáron..." A gondolatmenete azért nem feltétlenül hibás, hiszen, ha csak nem lesz új edző a Roma kispadján, visszatértekor elpasszolják majd valakinek. Nagyon remélem, hogy Borriello nyáron távozik a Juventus-tól, de hogy hova megy, az tök mindegy, csak innen el.

Ismeretlen_170848 2012.01.10. 14:46:25

Van egy olyan érzésem, hogy Boriello nagyon oda fogja tenni magát! Aztán hogy ez mire lesz elég, azt majd meglátjuk, arra mindenképpen, hogy Marotta nyáron megvegye. Utána már visszavehet, mint a többiek, mert dől a lé, ha játszik ha nem! Mostanság Matri sem olyan ász mint tavasszal és sorolhatnám a példákat a támadószekcióban! Ez sajna tendencia amit Conte jó volna ha meg tudna állítani, mert így két kézzel szórjuk az amúgy sem túl sok pénzünket feleslegesen újabbnál-újabb játékosokra!

Drugho 2012.01.10. 14:47:10

Ellentétben veletek én meg azt remélem, hogy rátok fog cáfolni Borriello és rengeteg góllal örvendeztet meg minket! Még csak most kapta meg a mezszámát és már megy is az ócsárolás? Ha már itt van, akkor ne ellene szurkoljunk, hiszen a mi csapatunk dresszét viseli! Isten hozott, Marco! :)

turorudi 2012.01.10. 14:57:42

nekem is az jött le ebből, mint mmartin91-nek!:( az a baj, ha be is válik (értsd: jól játszik, lő 8-10 gólt), akkor sem leszünk előrébb vele, mert vannak a csapatban hasonló, vagy jobb képességű játékosaink, tehát csak conte variációs lehetősége nő vele (amire láthatóan nagy ívben szarik a mester), 1 centit nem lépünk előre. kell egy klasszis csatárt venni nyáron, aki belövi a helyzeteit!

Diego2889 2012.01.10. 15:11:27

Isten hozott nálunk.. én nem kezdeném el feleslegesen szidni.. majd az idő eldönti h milyen igazolás volt :) Forza Juve.. Boriellonak pedig sok sikert kívánok!

Bianconero 2012.01.10. 15:23:25

Üdv Marco! Reméljük annyit leteszel az asztralra hogy Matrit kiszorítsd,és ha úgy játszol akkor maradni fogsz mert Marotta úgyis megvesz! :D Matrinál többen kellene hogy nyújts! Egyébként számoljatok csak utánna, Amauri,Toni,Iaquinta minél előbb elkéne hogy takarodjanak mert konkrétan a brazil-olasz fizetése nemkevés,ennyiért énis elüldögélnék a lelátón ha egyáltalán a stadionba beengedik!!!Toni elmegy mert van benne emberiség,és a játék szeretet benne még megvan ellentétbe a másik kettő szerencsétlennel! Alex idény végén szintén továbbáll,Q pedig ha nem játszik valami zseniálisat,Conte-Marotta duó őtis kirakja!Nincs szerencséje szegény Q-nak mert személy szerint én őt tartom egyedül méltónak a Juve mezére!(talán még Vucinic) Szóval ha jól számolok marad Vucinic és Matri!Most jön Borriello aki nyáron maradni fog,szokás szerint és még egy csatár érkezése várható,Leandro Damiao lehet az illető!

Ismeretlen_197458 2012.01.10. 15:30:22

Én úgy vagyok vele, hogy Matrinal nem jobb semmivel, és hiába is lett nagy kedvencem Matri, be kell ismerni, hogy ő sem klasszis. És végre kellenének ilyenek. De ha Borriello bevállik, akkor sajna megvesszük, és nagy valószínűséggel ő lesz a nyári csatárigazolás, ha csak Quagliarella nem távozik. És kp-n is ugyanez a helyzet, mert egyre erősebbek azok a pletykák, hogy Pizzarro jön, és vagy bevállik ő is, akkor megvesszük, vagy nem, és akkor az a csapatnak se olyan jó. És akkor oda is csökken egy jobb játékos érkezésének a reménye. Azért remélem tényleg csak fél évre jönnek!

juventus ye · http://juventus blog 2012.01.10. 15:34:22

Drugho egyet értek veled. Ez az igazolás jó,mert fél milliót vesztünk max. De ha fél év alatt ontaná a gólokat ,ak megért 8 millát!Vucinic-ben csalodtam,többet vártam tőle... Forza juve!!

tataboy 2012.01.10. 15:39:05

Én bízom benne,annyit biztosan fog nyújtani mint a többi középszerű csatárunk,minőségi játékost ilyenkor majdhogynem lehetetlen igazolni,tehát kölcsönben ennyiért megfelelő. Csak gólokat is lőjön! :)

turorudi 2012.01.10. 16:05:35

igen, csak 1 gond van! pl. mottánál is ez volt. csak pár eurót vesztünk a kölcsönnel, ha nem jó, visszaküldjük. hát nem lett jó, de mégis megvettük, és jelenleg is 1 torinoi étteremben tömi a buciját! marottának nem ugyan az a klasszis teljesítmény, mint egy átlagembernek...

Ismeretlen_147985 2012.01.10. 16:17:33

Én 99%-ig biztos vagyok benne, hogy Borriello (ha csak nem játszik valami egetverően szarul) a nyáron véglegesítve lesz, s Quagliarella helyét veszi át a csapatban. Amauri, Iaquinta és Toni legkésőbb nyáron távoznak, őket pedig követi majd Quagliarella és Del Piero is. A következő szezonra tehát marad Matri és a véglegesített Borriello a középcsatár posztra, s eléjük fogunk még igazolni valakit, egy relatíve nagy nevet, egy igazi gólvágot, aki képes megállni a helyét a Bajnokok Ligájában is.

Ismeretlen_108746 2012.01.10. 16:23:26

"s eléjük fogunk még igazolni valakit, egy relatíve nagy nevet, egy igazi gólvágot, aki képes megállni a helyét a Bajnokok Ligájában is." Ejha, mi ez az optimizmus? :-) Nagyon remélem, hogy tényleg ez lesz a forgatókönyv (leszámítva Borriello véglegesítését), s tényleg igazi gólvágó, nem valami máshol kiselejtezett szerencsétlen érkezik majd. Kérdés, hogy Marotta számára mit takar az "igazi gólvágó" fogalma.

Victor90 2012.01.10. 16:28:16

Sokakkal ellentétben én bízok Borriello-ban!Úgy gondolom ha megkapja a megfelelő bizalmat,ő bizonyítani fog!Matri-val is hasonló volt a szitu 1 évvel ezelőtt.Idejött szinte senki nem örült az érkezésének,és végül mégis a fórumozók 90%-a meg volt vele elégedve,és mindenki azt hangoztatta,hogy le kell véglegesen igazolnunk.Egyébként Borriello sokkal jobb csapatokban bizonyított eddig mint Matri....

Ismeretlen_147985 2012.01.10. 16:36:15

Apuleius: Ha akarunk valamit a Bajnokok Ligájában is, s újra vissza akarunk térni Európa elitjébe, akkor nem futhatunk ki Matrikkal, Borriellokkal komoly mérkőzéseken. Kell előre egy név is, nemcsak olasz középszer, s úgy gondolom, hogy Marotta terveiben szerepel egy elismert támadó leigazolása. Eddig is már lehetett olvasni neveket, lehetőségeket, de persze ez a terv csak akkor lehet kivitelezhető, ha bejutunk a Bajnokok Ligájába. Más esetben nem fog és értelme sincs jönni egy klasszis támadó(nak).

FJ 2012.01.10. 16:42:35

Fogják ti még isteniteni ebben biztos vagyok.

Ismeretlen_164215 2012.01.10. 16:44:39

De optimista vagy mmartin91... Félek, hogy nem lesz itt semmiféle nagy név nyáron se. Max ilyen Elia fajták, akikről később bebizonyosodik, hogy semmi helyük a csapatban. Borriello viszont maradni fog, mert ez a vezetőség még Mottát is megvette, aki azóta cserepadon se volt, emlékeim szerint. Szép dolog az olaszosítás, de a jelenlegi csapattal semmi keresnivalója nincs a csapatnak a BL-ben. Ha meg nyáron igazolnak, az már késő, nem lesz idő az összeszokásra.

Ismeretlen_122894 2012.01.10. 16:49:00

láttátok henry ismét arsenalos színekben szerzett gólját? sajnos egyik csatárunktól sem látok sűrűn ilyen finom labdakezelést és pontos lövést, pedig jóval fiatalabbak, mint az "öreg" tyieri amit mondani szeretnék: természetesen szurkolok borinak, ahogy mindenki másnak a keretben (kivétel: amauri és motta), de nem tartom őt megoldásnak, maximum egy korrekt RÖVID TÁVÚ igazolásnak. bl-ben komoly csatár kell, aki a olyan védelmeket hülyít szénné-sz.rrá, mint MU, real, barca, stb... erre sztem egyik jelenlegi csatárunk sem képes, sajnos. ez a szint henry szintje, aki nem képes erre, azzal inkább ne foglalkozzunk.

mjz 2012.01.10. 16:52:42

Szerintem pedig Bízni kell benne, hogy fog tudni segíteni.Nálam ő jobb mint Matri.Sajnálom kövezzetek meg de Matri technikailag egy kalap szar...Élvezhetetlen a "játéka" a góljait nem veszem le tőle de nagy részéhez sok köze nem volt.Marco sem egy cselgép vagy 1az1 zseni de nálam magasabb szint.Remélem be is bizonyítja. De a csapat az első

Ismeretlen_147985 2012.01.10. 16:55:06

venember83: Ez nem optimizmus, inkább csak logika. Ha már jó ideje beszélnek valamiről (jelen esetben egy klasszis támadó leigazolásáról), akkor az általában előbb-utóbb be is következik. Mégis, mikor lenne alkalmasabb időszak ennek a bizonyos támadónak a leigazolására, mint amikor hosszú évek után újra elindulhatunk a Bajnokok Ligájában?

tataboy 2012.01.10. 16:55:31

mmartin91: a jóslatod csak akkor fog beigazolódni a nagy névvel kapcsolatban,ha sikerül kiharcolnunk a BL helyek egyikét,ha nem akkor felejtős a nagy név!

melákovics 2012.01.10. 16:55:42

Én nem vagyok ellene, hogy érkezett, persze nem is őt vártam, de amit a transzparensen kapott, az egyáltalán nem volt szép. Elhiszem, hogy profi foci nagy indulatokkal jár, de ez azért már szerintem is túlmegy minden határon. Mondom ezt úgy, hogy 2006 óta az a csengőhangom, amikor a kanyar énekli a Zlatan szidó dalt :). De Juve játékossal szemben ilyet a szurkoló nem engedhet meg.

Ismeretlen_108746 2012.01.10. 17:00:58

@mmartin91: Maximálsian egyetértek, s a logika tényleg ezt diktálja, de volt már néhány elképesztő húzása Marotta-nak. Remélem tényleg így lesz, hiszen a napnál világosabb, hogy a Juventus jelenlegi támadórészlege teljes középszer. Márpedig a BL helyezés (ha csak nem történik durva összezuhanás) idén realitás.

Ismeretlen_197458 2012.01.10. 17:15:08

Mmartin legyen igazad! Én is reménykedem benne, hogy nyáron veszünk legalább Del Piero utódjának egy nagy nevet, vagy fiatal nagy tehetséget. Csak kicsit félek Marottatól, hogy megint nem hajlandó megadni a kért összeget, és addig sz.rakodik, amíg el nem cseszi. És szerintem a kp-re is ráférne nyáron egy klasszis! Pirlo a BL-re kevés lesz, Marci Vidal talán.

Juveteam 2012.01.10. 19:59:38

Hajrá Boriello!!!Mutasd meg!!! :)

Gabuero 2012.01.10. 20:28:53

Szerintem Borriello 100% fogja nyujtani es mindent belead majd , en se orultem amikor jott de ha 10+ golt rugg akkor batran maradhat!

Tony 2012.01.10. 21:42:27

Kérdés,hogy Marotta-nak ki a klasszis játékos. Ha jól tudom nyáron is igazoltunk 4 klasszist, legalábbis a transzfergurunk értékítélete szerint...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása