Krasić a Totthenhamben?

Milos Krasić januári távozása már szinte borítékolható, legalábbis sokan ezt már kész tényként kezelik.

A szerbet az elmúlt hetekben több európai nagy csapattal – köztük a Bayern Münchennel, Interrel és Chelsea-vel – is összeboronálták, azonban a jelek szerint újabb csapat érdeklődik iránta.

A Daily Mail információi szerint egy újabb angol klub, a Tottenham jelentkezett be a szerb szélsőért, aki eddig nem tudott maradandót alkotni Antonio Conte irányítása alatt.

A Nedved utódaként kikiáltott szerb másfél éve érkezett a torinói csapathoz, azonban a sikeres első fél éve óta nem találja önmagát, lelassult és sokkal körülményesebb lett, így nem meglepő, hogy a Juventus megfelelő ajánlat esetén megválna tőle.

A Premier League jelen állása szerint a Tottenham tűnik az egyetlen csapatnak, mely képes tartani a lépést a két manchesteri klubbal, a télen azonban további erősítések várhatóak a klub háza táján.

A hírek szerint Harry Redknapp vezetőedző legújabb kiszemeltje a Juventusnál mellőzött szerb szélső lett. Tény, hogy egy jó formában lévő Krasić félelmetes duót alkothatna a szélvészgyors Gareth Bale-lel a másik oldalon.

A Daily Mail a lehetséges szerződéssel kapcsolatban semmilyen részletet nem közöl, forrást sem jelölt meg, így nem lenne meglepő, ha ez is csak egy újabb újságírói kitaláció lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr354654926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2012.01.06. 20:23:55

A Tottenham már egy sokkal reálisabb célállomás Krasic számára, mint pl. a Chelsea. Egyfelől mert név alapján kisebb csapat, másfelől pedig ott sokkal több játéklehetőséghez juthatna, mint a kékeknél. Annak tudatában, hogy amikor Lennon vagy Bale nem áll rendelkezésre (jelenleg is ez a helyzet, Lennon sérült), akkor rendszerint Van der Vaart-ot dobja ki a szélre Redknapp, úgy gondolom, hogy komoly létjogosultsága lehet a transzfernek. A Spurs-nek szüksége van egy szélsőre, aki elsősorban persze a kispadon kap majd helyet, de a Tottenham padja szerintem bárki számára szimpatikusabb, mint a Juventus lelátója. Ráadásul az sem elhanyagolható szempont, hogy nem jellemző az angol klubokra (főleg a nagyobbakra) a szegénység.

Ismeretlen_149085 2012.01.06. 20:32:49

Egyetértek, szerintem is reálisabb célpont lehet. Mondjuk annyira nem ismerem, de a Daily Mail úgy rémlik, nem a legmegbízhatóbb forrás. Egyébként azt nem értem, hogy Conte miért vitte el Dubai-ba a szerbet, holott eléggé úgy fest, hogy nem számít rá, mint a többi otthon hagyott esetében.

frenky 2012.01.06. 21:31:40

Hát én nem tudom mit csinálnék Krasic-al! Nem olyan roszz jáékos csak most épp nincs formában, de ha választani lehet akkor inkább ő mint az az idétlen Boriello. Minek kellet ez ide hogy bővitse a mihaszna csatáraink számát, és csak a lóvé megy rá! Cacares jöhet kellenek tartalék védők, mert szerintem kezdőbe erős lenne. Azt hallani hogy távozóba van De Cegle, Sörensen és Quagialera iránt több csapat is érdeklődik hát ha őket eladjuk elmegyek Torinóba és magam lövöm fejbe ezt az idióta Marottát. Ja és azt sem értem miért akarjuk eladni Elia-t mert szerintem az ő robbanékonyságával és gyorsaságával nálam simán kezdő lenne a szélen.

zsigadani 2012.01.06. 23:09:36

Elia,Q,De Ceglie sztem tutira nem fog sehova sem menni. Krasic ha elmegy akkor mindenképp jólenne bevonni valami üzletbe. Csak az a gáz hogyha a Tottenhambe megy akkor ott nemigen tudunk értelmes üzletet kicsikarni mivel Bale-ért tuti kérnek vagy 40 milkát és Van der Vaart is mozdíthatatlan. Chelsea sem tudom mivel lenne jobb.... Torres a szarnak sem kell. Nemtom mi a tervük Lukakuval... bár ő sem mert minek még egy csatár.... szóval a chelsea sem jó. Nemtom mi lenne a jó Milosnak. De ha elmegy akkor sztem mindenképp bele kellene vonni valami üzletbe és még véletlenül se engedjük el 13-nál kevesebbért!

zsigadani 2012.01.06. 23:13:07

Jah és Sörensen-t nyugodtan odaadhatjuk valamilyen csapatnak. Sztem kölcsönbe kellene egyelőre adni bár nemtudom... ahogy elnéztem azon a pár meccsen amelyiken játszott....úgy sétálgatott meg néha néha futkorászott a pályán mint tavaly a komplett csapat... Nagyon fiatal még, sokat fejlődhet de nemtudom lesz e eblőle valami. ha itt marad akkor tuti hogy semmi mert nem fog lehetőséget kapni. el kell engedni legalább fél évre kölcsönbe és aztán még utánavaló évben is egy évre legalább. aztán megnézhetjü mi lesz belőle...

Torinojuve 2012.01.07. 11:34:57

Bale ért cserébe mehet :)

juvem 2012.01.07. 12:20:59

frenky: Borriello-ba per pill úgy h nem szeretem több fantáziát látok mint Krasicba akit az elején hajtott h megbecsüljék itt... na el is kezdtük becsülni ő azzal arányosan romlott és azóta nem tud visszakapaszkodni! Borriello-ba még lehet lehetőség h padról beállva eldönt 1 meccset! zsigadani: Sörensen-t nem szabad eladni csak ha veszünk még középhátvédet mert most igazából a Chiellini-Barzagli-Bonucci-Lichti 4essel nyomtuk végig a szezont úgy h egyiknek sincs cseréje, szal ha BL-ben is indulunk nagyon kevés lesz ez a létszám a védelembe! amúgy meg tehetségesnek tartom és még adnék neki esélyt!

Ismeretlen_197458 2012.01.07. 15:06:26

Na akkor összegzem mit lehet mostanság a neten és az olasz sportlapok hasábjain olvasni. Iaquinta, Amauri nem hajlandóak elmenni, ill nem jó nekik az ahová mehetnének. Ill Amauri a Fiorba menne, ha kapna 3 éves szerződést. Toniról semmi hír, legalább is nem olvastam. Megvan Boriello, egyre közelebb Pizzarro, Caseresről meg nem hallani mostanság. Távozok közül meg egyre többet hallani Krasicról, Sörensenről, és Quagliarellaról. Vagyis egyenlőre, ha a pletykák igazzá válnának (Q biztos marad), akkor nagyon nagyot lépnénk visszafele, miközben az inter, Roma, Napoli, Lazio, Milan, akik a legnagyobb riválisaink, hatalmasat erősítenek. És sajna az inter feltámadt, amire kevés esélyt láttam. És csúnya lenne, ha a 8 pontos előnyünk év végére hátránnyá válna úgy, hogy ez még akár sokkal nagyobb különbség is lehetne. Marotta kérlek ne szúrd el!

Drughi Di Bianconeri 2012.01.07. 20:57:10

babo....arról a lazioról beszélsz,mint rivális,akik ma kikaptak 4:0 arányban a siénától ? :D:D:D vagy a Roma ?...pff...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása