Conte: "Szorgalom és elszántság"

Antonio Conte igyekezett biztosítani a szurkolókat, hogy a Juventus az Olasz Kupához is ugyanolyan elszántsággal áll hozzá, mint a bajnoksághoz.

Antonio Conte

A Bianconeri trénere Vinovóban nyilatkozott az újságíróknak, és elmondta, igyekszik majd a Kupában azoknak is lehetőséget adni, akik eddig kicsit mellőzöttebbek voltak.

Conte a következőket mondta:

"Mindenkitől azt várom el, hogy állandóan harcra kész, szorgalmas és elszánt legyen. Úgy gondolom, hogy a játékosaim a Kupában is azt az intenzív és ritmusos játékot akarják bemutatni, mint a bajnokságban."

A Bologna ellen Marco Storari egészen biztosan kezdeni fog, és a hálóőr kapcsán Conte elmondta, szeretné ezzel honorálni azokat a játékosokat, akik nagyon jól teljesítenek edzésen, mégsem férnek be a kezdőcsapatba.

"Storari kezdeni fog. Szeretnénk minél tovább eljutni a Kupában, mert nagyon fontosnak tartom ezt a megmérettetést is. A lehető legtöbb lehetőséget szeretném azoknak is megadni, akik eddig kevesebbet játszottak, de profihoz méltóan végezték az edzéseket. Vannak olyan posztok - és itt főleg a bal szélső középpályára gondolok -, ahol meg kell hoznom a döntéseket, de a legfontosabb, hogy továbbjussunk."

Ami a hiányzókat illeti, Conte megerősítette, hogy idén már nem számíthat Mirko Vučinić játékára, ám Alex Del Piero és Andrea Pirlo állapotát illetően jó hírekkel is tudott szolgálni.

"Alex kemény rúgást kapott a fejére, és elég csúnya seb lett belőle. Szeretne játszani, és ez teljesen normális, de az orvosoknak kell dönteniük."

"Pirlóval az elmúlt napokban erőnléti edzéseket végeztünk. Hiányzott a játéka, de így is győzni tudtunk a Cesena ellen. Úgy vélem, jót tett neki ez a tíz nap pihenő. Speciális edzésprogrammal csökkentettük a térdén a nyomást, így már pénteken a csapat rendelkezésére állhat."

A mostani ellenfél, a Bologna volt az első csapat, akit nem tudott legyőzni a Juventus hazai pályán. Bár a Bianconeri végig uralta a mérkőzést, és számos gólhelyzetet alakított ki, tíz emberrel mégsem tudta legyőzni a vendégeket.

Conte úgy véli, a Bologna most sem lesz könnyű ellenfél:

"Tudjuk, hogy a Bologna nem az áldozati bárány szerepét jön eljátszani. Játszani akarnak, megnehezíteni a dolgunkat, és továbbjutni a következő fordulóba, akárcsak mi."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr664654869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabuero 2011.12.08. 18:48:13

nemtudni még a kezdo 11-et?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása