Miért nem Juve-játékos Rossi?

Az ügynöke szerint a Juventus csak hajszálnyira volt attól, hogy leigazolja Giuseppe Rossit a Villarrealtól.

Giuseppe RossiAz Öreg Hölgy tárgyalásokat folytatott a olasz válogatottról, de a üzlet kútba esett éppen csak a befejezés előtt.

"Mindkét klub hajlott az üzletre néhány hétig." - mondta el Federico Pastorello a GR Parlamentonak.

"Aztán, amikor a klubok kezdtek megegyezni mindenben, a Malaga egy 20 millió eurós ajánlatot tett Santi Cazorláért, ezért a Villarreal úgy döntött, nem ad el senki mást. "

"Azt mondták nekünk, hogy nem tárgyalhatunk tovább a Juventusszal. Csak részletek voltak már hátra, és úgy gondoltam a váratlan Cazorla-ügyletig, hogy az üzlet megköttetik. Ilyen megtörténik az átigazolási piacon."

Rossi most éppen a lelátóra szorult, mivel egy térdsérüléssel bajlódik a szezonkezdet óta.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr764654862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya 2011.12.07. 11:03:39

Én nem is értettem mikor Rossi hirtelen lenyilatkozta h ő boldog a Villarealban és soha nem gondolt a távozásra...faszom kacsa az egész világ ilyenkor derül ki minden...így viszont sz***on le a Malaga...a Villareal meg sokat ért h megtartották Rossit tök kulák ebben az évben...bár a jelen helyzetet tekintve Rossi nélkül is megvunk de én még mindig örülnék neki ha jönne vmikor :)

zsigadani 2011.12.07. 11:21:18

Ez van sajna. De most olvastam hogy Dzeko telefonált Barzaglinak hogy van e hely a Juvénál :D:D:D na szép kis kacsa :D

zsigadani 2011.12.07. 11:24:31

Off: Lukaku muiért ne játszik a Chlesea-nél? talán egy meccsen láttam játszani csereként. Mert mondjuk ha Dzeko már számít rá hogy jövőre Lukaku-t fogák favorizálni akkor meglehet hogy elvágyódik a City-től. Itt pedig van hely :D mert Jaki,Amauri,Toni mind elmegye. Valamint sajnos DP is elmegy jövőre.

pite 2011.12.07. 11:45:44

Lukaku teljesítménye korántsem meggyőző eddig, már amennyi meccsen láttam eddig játszani (de valószínűleg AVB is így gondolja). Ha fel is megy a pályára, eszméletlen ideges, egy labdát nem bír átvenni kb. Ilyen szinten azért nem ezt várná az ember egy Chelsea-játékostól. Szerintem sincs most különösebb szükség csatárra, de azért jó néha eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne ha valaki hasonló kaliberű játékos jönne...:) Még egy off: a nagyobb olasz napilapok egybehangzóan azt állítják, hogy megszületett az egyezség a Milan és Tevez között.

pite 2011.12.07. 11:47:35

Az előzőben a 'hasonló kalibert' természetesen nem Lukakuhoz viszonyítva értettem:D

zsigadani 2011.12.07. 11:53:22

dejó hogy nem ide jön az a szarházi Tevez. épp tegnap olvastam hogy Mancini még a saját lakásába is elhívta egy beszélgetésre és hogy megbocsásson neki és viszategye a csapatba de természetesen Tevez még ezt sem fogatda el. Ilyen szarházi játékos ide ne jöjjön. Bár Conte lerendezte volna seperc alatt :D:D Visszatérve Rossira, nekem egyáltalán nem hiányzik. Matri eddig tökéletesen megoldja a dolgokat. nem beszélve Marciról. Viszont előbb utóbb el kell gondolkodni hogy kit szánunk DP utódjának...sajna... miért nem találták még fel a fiatalító szert??? :(

FJ 2011.12.07. 13:08:11

"Lukaku muiért ne játszik a Chlesea-nél? talán egy meccsen láttam játszani csereként. Mert mondjuk ha Dzeko már számít rá hogy jövőre Lukaku-t fogák favorizálni akkor meglehet hogy elvágyódik a City-től. Itt pedig van hely :D" Most komolyan ezt tudtad összehozni? Mi köze Dzekonak Lukakuhoz és a Chelseahez? :D Semmi. Nem kell Dzeko marajon ott a kis pénzéhes geci rohadjon meg. Most már ne akarjon jönni. Jöjjön Damiao

Ismeretlen_113151 2011.12.07. 14:10:18

:D Nekem úgy rémlik, hogy Dzeko jött volna ide, de előttük az 1 db EU-n kívüli igazolást akkor... vagy nem így volt? Szerintem azért elférne a keretben. :)

Bianconero 2011.12.07. 14:23:06

Del Piero utódja alighanem Rossi vagy Giovinco lesz. Én azt olvastam David Luiz Torinó felé kacsintgat mert nem tetszik neki az angol foci!Hát jöjjön..végre egy értelmes játékos akivel szóbahoznak minket.Hummels tegnap hatalmasat játszott a Marseille ellen és ő is jó vétel lenne. A Tevez-Milanról megcsak annyit hogy én sokkal jobban örülök ennek minthogy Drogba ment volna a Milanba.Hát az elefántcsontparti félév alatt gólkirály lett volna itt.Másrészt azt is irják a lapok hogy Maxi Lopez megy milánóba.

Alessandro 2011.12.07. 14:34:43

Ez megint egy felesleges nyilatkozat, azok után hogy Marotta elárulta nem tervezte, hogy komolyabb összeget áldoz a klub egy-egy játékosra, tehát nem Cazorla eligazolása döntötte el a transzfert. Előbb drága szeretett csapatunk vezetőiben kell lenni komoly elhatározásnak a felé, hogy jelentős összeget áldozzunk valakire, ez nem volt meg sem Dzeko, Agüero illetve Rossi felé sem. Persze nem bánom hogy Rossi nem jött ide, közel sincs Del Piero szintjéhez, persze jelenleg Gio sincs, de ő legalább olcsó és ha végre egy edző lehetőséget adna neki nálunk is akkor megmutathatja, mit is tud.

Fodorszki 2011.12.07. 14:47:42

Hát nem tudom. Nekem szimpatikusabb Rossi mint Gio. Nem tudom minek de szívesebben látnám a csapatban. Itt írták hogy David Luiz jönne, meg ugye Hummelsre állítólag erősen rástartoltunk. Ez a kettő jönne akkor hátul jók lennénk. Télen védőkön kívül max egykét középpályás jöhetne, mondjuk egy szélső meg egy középső és kész. De ez nem annyira nagy gond. Csatár meg nyáron kellesz ismét égetően. Bár ha belegondolunk, abba hogy esetleg már most sikerül megszabadulni a fölösleges csatároktól akkor a következő félévet négy csatárral kezdjük. Amiből most kettő sérült. Szóval ha sikerül már most télen minden fölöslegeset aladni akkor estetleg jöhet egy csatár. De csak esetleg, mert ugye ez nyáron lesz terítéken.

Mitya 2011.12.07. 14:57:34

méghogy David Luiz ide igazol hozzánk xDDD ekkora faszságot :DD alapembere a Chelsea-nak és jelen pillanatban az egyik legjobb védő Európában...ha el is megy akk v Real lesz v Barca kb... sztem semekkora nagy igazolás nem lesz a télen sajna :/

Ismeretlen_197458 2011.12.07. 14:59:31

Ez érdekes. Mert sok mindent lehetett hallani. De mikor kútba esett az ügy, már olyan pletykák jöttek, hogy állítólag nem is adták volna el 25-ért, csak 30 fölött. De sztem 25-ért Marotta elhozta volna. Legalább is remélem, hogy egy jó játékosért áldozna ennyit. Az is igaz (Ha igaz), hogy volt Marottanak egy nyilatkozata amibe azt mondta 30-at senkire nem áldoz. Igaz, volt egy olyan nyilatkozata is, hogy nincs sok pénze a klubnak. Meg voltak olyan hírek, hogy + - 2 millán megy a vita. De ha igaz az, hogy megegyeztek a felek, csak a Malaga tett be, nyaljanak sót. Én neki jobban örültem volna, mint Mirkonak. Mirko csatárnak jött, de csak 2x talált be, és kihagyott már sok helyzetet. szélen nem rossz, de Rossi sztem belőné a helyzeteit is. Legalább is sokat belőne. De nem baj, majd nyáron, ha nagyon kell vesznek egy klasszis csatárt, aki a különbség lesz akár egy Barca ellen is.

kelevra 2011.12.07. 15:09:33

Az a legnevettségesebb dolog ,hogy a milan tud áron alul vásárolni mi pedig nem.Megvették sasorrú Ibrát 24 misiér msot megveszik ugyanennyiért Tevezt hát lenne mit tanulnunk a milantól ilyen üzletek terén.Mi meg 24ér kaptunk egy Amaurit anno...

Supi 2011.12.07. 15:11:56

"Nem kell Dzeko marajon ott a kis pénzéhes geci rohadjon meg. Most már ne akarjon jönni. Jöjjön Damiao" És még te beszélsz a sötétségről... Dzeko miért is pénzéhes, mert a Premier League vezető csapatához ment, miután mi előttük az EU helyet és ott rendre rugdossa a gólokat? Damaio meg mit bizonyított? Ló*aszt...

Ismeretlen_197458 2011.12.07. 15:39:43

Supi azért pénzéhes Dzeko, mert mikor a City meg akarta venni, ők letettek elé 150 ezer fotos heti fizut, de ő 170-180 körül kért. Egy ideig ezen ment a huzavona. És hozzánk is nagy mértékben ezért nem jött. Többet kapott a Cityben. Igaz az EU-s szabály is közrejátszott. De az biztos, hogy tényleg sok pénzt kér. De legalább meg is dolgozik érte. És Agüero, meg Rossi is jobb megoldás lett volna pénzügyileg. Kevesebb fizut kaptak volna.

Ismeretlen_114321 2011.12.07. 16:14:21

Emlékeim szerint a Dzekoért és Krasicért folytatott tárgyalások körülbelül párhuzamosan mentek, és miután nem tudtunk megegyezni Dzekoval, úgy jött Krasic. Nem pedig azért nem jött a bosnyák, mert Krasic jött helyette/előbb.

Tony 2011.12.07. 16:19:56

Azért azt senki ne gondolja,hogy hosszú távon bármire is megyünk a jelenlegi támadóinkkal. Matri-t bármennyire is megkedvelték sokan (nekem sincs bajom vele), ő mégiscsak Alessandro Matri marad. Végsőkig kidolgozott helyzeteket remekül kihasználja,gólokat lő,de a labdák 2 méterre pattannak tőle, nem igazán gyors és elég statikus. Q-val nem tudom mi lesz,Vuci nem igazi befejező, a többiekkel (Amauri,Iaqi,DP,Toni) már nem lehet számolni. Hosszú távon, esetleg a BL-ben nem fér bele,hogy 10 helyzetből 2-t lövünk be,ami elég gyakorta fordul elő. Bőven elférne ebbe a csapatba egy igazi klasszis csatár. Persze vannak fontosabb hiányposztok is,de erre is sort kell keríteni előbb-utóbb.

Ismeretlen_149053 2011.12.07. 16:41:53

Tony-nak sajnos nagyon igaza van! El kell adni a Jaki, Amauri-t és esetleg Tonit is télen, nyáron pedig kell venni egy klasszis csatárt. Forza Juventus!

Gabuero 2011.12.07. 16:46:37

Talksport azt irta hogy Kalou johet meg telen nem tudom ebbol mennyi igaz es nem tom hogy o most jo lenne ide vagy nem. Off: bolgona elleni kupameccset adja valami TV?

Gabuero 2011.12.07. 17:05:47

most nezem minden olasz oldalon conte nyilatkozott valamit tevezrol valaki le tudná forditani?

piero 2011.12.07. 17:33:03

Bár bekel vallani kell legalább két támado a télen.

Ismeretlen_147985 2011.12.07. 17:40:49

Tony-nak teljes mértékben igaza van a csatárokat illetően. Én magam is hasonlóképpen látom a helyzetet. Úgy gondolom, hogy a nyáron mindenképpen kell igazolni támadó(ka)t, de ez nagyban függ attól is, hogy a csapat milyen formációban akar majd játszani az elkövetkezendő időszakban (következő években).

carlos44 2011.12.07. 18:29:40

Az igazolásokról csak annyit, h ANNO mennyiért is vettük pl. Nedvedet? ;) Na ugye...

adams 2011.12.07. 18:52:15

azért engem idegesít ,hogy a milan képes volt Ibrát elhozni a barcától jó áron ,cassanot is ingyen ,robinho is piti összegért és most 23millióért tevezt is elviszik! lehetünk optimisták ,de ha realisták vagyunk akkor mindenki tudja,h.ha jön két sérülés akkor ez a Juve már nem ott lesz ,ahol most van! a milan sérülés hullámok közepette is ott van ,volt a nyomunkban! Tevezzel kb 20gólt nyernek egy szezonban, de tavasszal is vagy 10-15öt! matri rugdossa a gólokat ,de mindenki tudja ,hogy tevez nyomába sem érhet matri.Remélem láttátok a hétvégén ,hogy egy értelmeset sem tudott belerúgni a labdába! Kell egy vérbeli befejezőcsatár nekünk ! A nyáron legkésőbb ,tőlem Rossi is lehet az...Hummels pedig biztos ,hogy nem jön hozzánk! bayernbe fog az kikötni ,Luiz sem lesz soha zebra! kicsit megint olyan reménykedés van itt mint nyáron amikor csak egy páran mondtuk h.Agüero nem jön ide és persze nem is jött ide...Félek ,hogy megint valami olcsó megoldás talál a védelembe is Marotta.... Matri és tevez ára között viszont nem sok a különbség ,de a tudásuk nagyban eltér ! Tevez a seria a-ban nagyon fog élni(bár ne tenné). Félek ettől a milantól..JÓ lenne már egy igazi klasszist igazolni ,aki méltó lehet ALex utódjának! Hazardot szeretném!!!iszonyat jó a srác ....

pite 2011.12.07. 19:05:18

Gabuero: Csak említést tett róla, kb. a következőt mondta: "Nem hiszem, hogy már hivatalos lenne Tevez Milan-ba igazolása, majd akkor beszélek róla, ha az lesz. Hogy megvennénk? Szó van egy nagy igazolásról és ő egy fantasztikus játékos."

Gabuero 2011.12.07. 19:28:36

pite : kösz adams: hazardot szerethedet 40-50 millioert mikor marotta 20 nal nem ad tobbet :D Am ha mar igazi csatar vagy szelso akkor en Drogbara vagy Nani ra gondolnek persze ez csak nyaron (nem lehetetlen , foleg ha top3ba vegzunk)

Ismeretlen_149085 2011.12.07. 19:47:55

Lehet, hogy csatárposzton se állunk túl jól, de legalább ott állunk valahogy. Ellenben hátul komoly lyukak vannak, és a bal szél is kérdéses. Úgyhogy nagyon remélem, hogy elsősorban oda érkeznek megfelelő emberek.

Natesz 2011.12.08. 11:01:29

@Tony: +1 Télen elsősorban a védelmet kell megerősíteni és szerintem Hummels egyáltalán nem lehetetlen misszió, nem biztos, hogy a Dortmund a Bayernek eladná, ugyanúgy ahogy a Leverkusen csinálta Vidallal. + kellene még egy fasza balhátvéd, én Aogonak örülnék, ő se lenne tucatigazolás. Viszont a csatárkérdést nyáron mindenképp meg kell oldani. Ezért fogok kapni az biztos, de engem Matri Amauirira emlékeztet... az agyam eldobom mikor méterekre pattan el tőle a labda, aztán bevág egyet, eldönti a meccset és kussba maradok, nem szidom tovább... mondjuk összjátékokba Vuciniccel jól megértik egymást, de ez inkább a montenegrói érdeme. Mindenesetre nem igazán tudom ki lehetne a mi gólgépünk, talán Soldado?

Ismeretlen_181235 2011.12.08. 22:09:51

... és a lelátóról figyelheti, hogyan sülyed el a sárga tengeralattjáró!

Matee 2011.12.10. 14:36:31

kelevra és adams! Lehet hogy 24ért 25ért hozták el Ibrát és hozzák el Tevezt is, de azt is számítsd bele hogy mindkét játékosnak 10 millió(!) euró fölött van az éves fizetése, ami rengetek, Teveznek talán 14 is van, ami nagyon sok pénzt elvisz. Mi ennyit nem engedhetünk meg magunknak, pláne nem 29-30 éves játékosokért, akiket aztán nehezen tudnánk továbbadni.Ha most télen, meg majd jövő nyáron eladjuk Iaquinta,Amauri duót és Alextől fájó búcsút veszünk, akkor 1 ilyen klasszis csatárt lehetne igazolni, de míg ennyi csatár van addig felejtős....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása