Marotta: "Nem érdeklődünk Tevez iránt"

A sportigazgató cáfolta azon pletykákat, miszerint a torinóiak érdeklődnek a Manchesterben kegyvesztetté vált balhés argentin iránt, és nem fogják őt januárban leigazolni.

Beppe MarottaKésőbb viszont nemigen lesz lehetőség rá. Bár a Juve, Milan, Inter trióval is szóba hozták már a csatárt, egyelőre a Milan tűnik legelszántabbnak ebben a témában.

És ez a szimpátia, ha hinni lehet a híreszteléseknek, ráadásul kölcsönös.

"Tevez nem érdekel minket. Egyáltalán nem. Nyugodtan át fogjuk gondolni, mit tegyünk a januári átigazolási időszakban." - nyilatkozta a ködös tervekről Marotta a La Repubblicának.

A játékos tanácsadója, Kia Joorabchian nemrégiben felfedte, hogy Tevez elsődleges választása jelen állás szerint a Milan. A piros-feketék hajlanak is az üzletre, de pszichológiai tesztnek akarják alávetni a Manchester City-játékost, a szokásos fizikai mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr224654839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Supi 2011.11.30. 15:29:59

Kár, pedig vele tuti lenne a BL, sőt még a 2. hely is.

Ismeretlen_147985 2011.11.30. 15:39:07

Ki tudja, hogy Tevez akar-e még ezen a szinten futballozni... Amúgy meg a Milan érdeklődik iránta (persze csak kölcsönbe), s elmondták, hogy az az első számú opció számára.

Ismeretlen_197458 2011.11.30. 16:01:36

Supi nélküle nem? Szerintem a 2. hely mindenképpen meglesz, de ha a védelmet rendbe tesszük akár az első hely is meglehet. És szerintem nincs is szükség csatárra, mert egyenlőre még fölösleg is van, és a padon ott van Quagliarella, aki kezd egyre inkább visszatérni, és hamarosan sztem már kezdeni is fog. És eddig Matri jól teljesít, Vucinic meg a szélen egészen jól müxik. Nem látom értelmét csatárt venni. Akkor sokkal inkább szélső meg belső kp. De legfontosabb egy jó belső védő, és egy bal védő. Szerintem azok meg jönni is fognak. Ja és remélem, hogy nem megy Tevez a Milanba, vagy ha igen, akkor ott is hisztizik egy sort, és ezzel feszültség keletkezik a csapatnál, és pontokat veszítenek, mi meg magabiztosan behúzzuk a Scudettot. :)

juve28 2011.11.30. 16:18:14

Hát előbb-utóbb kelleni fog egy klasszis támadó,de sztem az ne Tévez legyen...ismerve motivációs és családi problemáit...

goku06 2011.11.30. 16:35:27

Tevez érkezése a milan bajnoki címét jelentené.. :S nem elég hogy jelenleg a liga legjobb játékosa Zlatan náluk játszik, de Tevezzel már a második legjobb is náluk lenne.. Ibra-Tevez csatársor pedig felőrölné a kiscsapatokat, így simán bajnokok lennének..

Ismeretlen_197458 2011.11.30. 17:11:17

Azért ez nem ilyen egyszerű, mert Tevez nagyon hisztis. Ha a Milanban is valamiért elkezdi, az nem lesz jó fénnyel a csapategységre. A Man Cityben már kegyvesztett. Nyilván egy ilyen játékossal nem rombolják a csapategységet. És nekünk erre az idényre a meglévő csatárállomány elég lehet. Nyáron nyilván kell majd két három különbséget jelentő klasszis.

Ismeretlen_197458 2011.11.30. 17:35:20

Tevez iránt nem érdeklődünk, de ezeket a pletyiket olvastam: A legfrissebb hírek/pletykák szerint a Juventus a télen is aktív lesz az átigazolási piacon. Az egyik lehetséges kiszemelt a Hamburg balszélsője, Dennis Aogo, a 24 éves játékos szerződtetését állítólag olyan annyira komolyan gondolja a bianconeri, hogy már kezdetét vették a tárgyalások. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Angelo Palombo, a Samp középpályása is rajta van a listán, a Sky Sport 24 szerint pedig a Fiorentina játékosát, Ricardo Montolivot happolná el a Juve a Milan orra elől. Itt a december, egyre több szaftos pletykát olvashatunk majd, hogy mindezekből mennyinek van realitása és mennyi teljesül? Eto’o Anzsiba igazolása óta, ki tudja? Aogot nem tudom mennyire jó szélső, Palombo 30 éves, B ligás Samp játékosa, volt egy jobb idénye, tavaly akartuk, azóta egyszer se merült fel, ez kacsa sztem, és remélem. ( A Samp 7. a B ligában, ráadásul csak 3 győzelme van. Biztos onnan kell bárki is?) Montolivo meg nem olyan rémes, Pirlo Marchisio kettős mögé cserének sokkal jobbat nem kapunk. Csak idén ő se teljesít olyan jól, hogy most segítség lenne.

Ismeretlen_164215 2011.11.30. 17:36:35

Én félek belegondolni abba, hogy kik érdeklik Marottát, de remélhetőleg végre sikerül egy Lichtsteiner szintű balszélső védőt venni, illetve középre valakit Bonucci helyett, mert ez a két láncszem nagyon gyenge jelenleg.

juve28 2011.11.30. 17:40:36

Palombótól Isten ments meg...!!!Ide sztem tuti nem jön aza félnótás...

Ismeretlen_197458 2011.11.30. 17:45:00

Én abban bízom, hogy akik jönnek, azok Conte kérésére jönnek. Akkor jöhet egy Vidal szintű játékos, de sajna kérhet egy Eliat is. remélem akik jönnek azokat most jobban megválogatják. Palomboban meg azért nem hiszek, mert most már nem Del Nerinek kell játékost hozni, hanem Conténak. Ő meg egy ilyen szerencsétlent csak nem kér!

Supi 2011.11.30. 18:32:33

babo0410: Véleményem szerint azért nem lehetünk elsők, mert Ibrahimovic a Milan játékosa. Ezen kívül meg sokkal vaskosabb a keretük, mint nekünk. El se akarom képzelni mi lenne, ha kiesne nálunk mondjuk Lichsteiner, Vidal vagy Pirlo. Persze a középpályájuk rém gyenge, de ettől független szerintem ez elég bőven Olaszországban. A 2. hely meg elképzelhető, de ott van a Lazio, a Napoli és az Udinese is, aki bele szólhat ebbe a játszmába, ráadásul én legjobban az Udine-től tartok, akit mindenki lebecsül, de a 2., 3. helyre simán esélyesnek tartom őket, mert elég 1 rendezett csapat, tele fiatal tehetségekkel és az öreg zsenivel.

Ismeretlen_197458 2011.11.30. 20:16:20

Supi szerinted akkor a Juve ehgy nagy kalap szar, és a Lazio is, meg a napoli is erősebb nálunk, és pláne az Udinese? Na ne már! Én meg úgy érzem, hogy sokkal jobb csapatunk van, mint a Lazio, Udinese, Napoli 3-asnak! És ha ügyesek vagyunk, akkor miért ne lehetne meg akár az első hely. Szerintem nagyon lebecsülöd a Juvét. És szerintem igen is ez a keret bármire képes lehet egy olyan edzővel, mint Conte, aki nagyon jól tud motiválni. És mert van a Milanban egy Ibra? Nekünk meg egy Matrink, egy Marchisionk, egy Lichtsteinerünk, egy Pirlonk, egy Vidalunk, egy estigarribiánk, egy Quagliarellank. Szerintem a Milan kerete nem annyival erősebb a miénktől, hogy annyira félni kelljen. És a többi csapaté meg semennyivel nem erősebb. Szerintem lehet első hely is akár, ha januárban erősítünk.

ToTTy 2011.11.30. 21:16:29

Tevez nekem utoljára a MU-ba tetszett, bár már akkor is Ferguson agyára ment. Most annyira egységesek vagyunk, hogy miatta én sem kockáztatnám meg, ráadásul tele vagyunk csatárokkal, no meg pénz se lenne rá és Marotta sem fizetne, csak 2 millióval kevesebbett max attól, amit kérnének érte :) Védő fog ide érkezni kérem, Aogo elég valószínűnek tűnik nekem is,, és biztosan akarnak valakit Pirlo-alternatívának is.

Tony 2011.11.30. 22:37:16

A Milan elsősorban azért fogja megnyerni a bajnokságot,mert náluk vannak olyan játékosok,mint Ibrahimovic,Pato vagy esetleg majd Tevez. Jó kis csapat alakulhat Torinoban,de ahhoz,hogy ténylegesen visszatérjünk a futballvilág elitjébe,elengedhetetlenül szükségünk lesz olyan játékosok leigazolása,mint pl. Tevez. Nálunk ugyanis 1 jó munkáscsapat van,amely év végén kiderül,hogy mit ér Seria-A szinten,de hosszútávon ez kevés lesz.

zsigadani 2011.11.30. 23:13:56

hál istennek. nem kell nekünk tevez. minek? ott van vucinic,q,matri,dp. bőven elég. nemhiszem hogy mind egyszerre sérülnének le. csatárposztra sztem tök fölösleges lenne vásárolni hiszen nem azzal vana probléma. kp is tök jó. viszont a védelünk hagy némi kivetni valót maga után. Bonuccinak mennie kell. Hummelsnek jönnie :d ennyi. és még persze egy szélsővédő de sztem ne Kolarov legyen az mert én láttam mostanában pár meccsét és nem igen jött be. lassú is meg egy bunkó paraszt :D valaki mást.

Ismeretlen_197458 2011.11.30. 23:34:31

És Kolarovot nem hiszem, hogy olcsón elhozhatnánk. Sztem a Man. City van olyan pofátlan, hogy kér egy 20-ast érte. Ha egyáltalán eladják.

Ismeretlen_108746 2011.11.30. 23:46:04

@Tony: Alapvetően egyetértek, de: "A Milan elsősorban azért fogja megnyerni a bajnokságot,mert náluk vannak olyan játékosok,mint Ibrahimovic,Pato vagy esetleg majd Tevez." Ez az érem egyik oldala. Ugyanakkor a Milan azért bukhatja el a bajnokságot, mert a középpályájukon olyan játékosok kezdenek, mint a kiöregedett Van Bommel és Seedorf, Nocerino, vagy Aquilani. A Milan számára messze nem Tevez leigazolása kellene, hogy a prioritás legyen, hiszen elöl még Cassano kiesésével is elképesztően erősek, miközben a középpályán gyenge viccnek beillő opcióik vannak. Amúgy érdekes, hogy a Milan begyűjti a máshol problémásságuk miatt megbukott, elvitathatatlan tehetségű játékosokat (Ibrahimovic, Robinho, Cassano, Tevez). Az argentin egyébként eléggé kétesélyes, nem biztos, hogy valaha focista lesz még belőle. Én ezt a Juventus-t alkalmasnak érzem arra, hogy behúzza a Scudetto-t, más kérdés, hogy jövőre, különösen egy esetleges BL szereplés mellett, ennél vastagabb keretre, és több klasszisra lesz szükségünk. Mindenesetre nagyon remélem, hogy nem olyan mentalitású játékosokat igazolunk majd mint Tevez.

devil-z 2011.12.01. 00:49:19

Tévez semmiképpen sem fog a Juventushoz csatlakozni, hisz Marotta úr egyszerűen nem tudná leigazolni. Ellenben a Milánnál eltudnám képzelni, és így bizony nem kétséges ki nyerné a bajnokságot. Előbb-utóbb muszáj lesz mélyebben belenyúlni a zsebünkbe és klasszist venni. Kell a csapatnak, kell a szurkolóknak, kell a bajnokságnak hogy egy igazán neves játékost csábítsunk el mások elől. Ilyen Palombókkal meg ne ijesztgessetek..

Buffon89 2011.12.01. 08:01:27

Jó lett volna ha ide igazol hozzánk. Inkább Tevez mint Vucsinics.

Ismeretlen_164215 2011.12.01. 09:27:41

@Apuleius: Mancini idején az Inter játszotta ezt, a Real "szemetese" volt pl. Figoval, most részben átvette ezt a szerepet az AC Milan, olyan játékosokat vesz, akik rendkívül jó focisták, de ilyen-olyan okok miatt előző csapatuktól elküldték őket.

Ismeretlen_108746 2011.12.01. 09:46:11

@venember83: Igen, a Realtól jókat lehetett "kukázni" még később is, elég ha csak Sneijder-re gondolunk. Amúgy nem negatívumként írtam a dolgot, csak szimplán érdekes, hiszen ezek ténylegesen problémás játékosok, a Milan-nál pedig, legalábbis olasz szinten, egyelőre jól elműködnek, ráadásul messze áron alul szerzi őket a Milan. Más kérdés, hogy én egyiküket sem szeretném a Juventus színeiben látni.

Ismeretlen_102194 2011.12.01. 10:01:49

venember83: "Mancini idején az Inter játszotta ezt, a Real "szemetese" volt pl. Figoval,(Lucio, Sneijder,Samuel) most részben átvette ezt a szerepet az AC Milan(Ibra,Cassano), olyan játékosokat vesz, akik rendkívül jó focisták, de ilyen-olyan okok miatt előző csapatuktól elküldték őket." Akik húzóemberek lettek aza új csapataiknál!;)

Natesz 2011.12.01. 10:22:44

Isten óvjon minket Teveztől, nem kell nekünk. Sokkal inkább az Aogo Hummels párosora van szükségünk, és jó lenne mindkettőt egyszerre elhozni, így talán a beilleszkedésük is könnyebb lenne, valószínűleg egyikük se beszél olaszul... + Elia is kap egy ismerős arcot :D. És eddig tabu volt Chiellinit szidni, de akár egy Lichti-Barza-Hummels-Aogo kezdőt is el tudnék képzelni Chiellinivel a padon.

Ismeretlen_164215 2011.12.01. 10:45:48

@Apuleius és @asveed: Én se negatívumként írtam, nekik bevált, most meg a másik milánói csapatnak is. A Juventusnál mégis inkább a melósokra és a csapatmunkára hajtanak. Azért remélem, hogy nem ez fogja jellemezni az elkövetkezendő éveket, mert a BL-hez és a scudettohoz ez kevés.

FJ 2011.12.01. 11:22:33

Mi lenne ha kiesne Pirlo? Nem láttad a Napoli meccset? Ott szinte a Napolinak dolgozott :D Tessék az egy jó példa hogy Pirlo nélkül is megy. Ha Tevez meghallja ezt a pszichológiai tesztet akkor szerintem nem megy a Milanba :DD Hozzuk inkább Damiaot. Marotta nem tudná leigazolni Tevezt? Figyelj ha van pénz akkor elhoz akárkit. Vidalt hogy az anyádba hozta el a Bájjern előle? Inkább Tevez mint Vucinic? Te sem nézel Juve meccset öccsém ahogy látom. Vagy nézed de lővésed sincs a fociról.

Victor90 2011.12.01. 12:02:58

FJ!Azért tudtok megszerezni Vidal-t,mert a Bayer vezetősége nem volt hajlandó elengedni a chileit a bajorokhoz!Ennyit erről!Ha elengedték volna,biztos vagyok benne,hogy Vidal Bayern játékos lenne.De mivel nincs "ha" így kár erről beszélni is.Arturo Vidal a "mi" játékosunk és kész!Egyébként az elmúlt hónapokban Tevez annyira megbolondult,hogy már én is nevetek rajta.Nem kell ő nekünk!Ha csak a játékkal foglalkozna,ha csak 1 kicsit is alázatos lenne,bármely csapat számára hatalmas erősítés lenne,de ilyen hozzáállással.....!

devil-z 2011.12.01. 12:50:12

De még jó FJ, hogy te itt vagy nekünk és neked van 'fogalmad' a fociról és pár napos ittléted után megmondod a tutit. Vedd ki a kapát a szádból kisgyerek és húzd elő a kulturált énedet és akár beszélgethetünk is, ha már valószínűsítem az én hozzászólásomra is reagáltál. Ha meg képtelen vagy rá akkor ugord át a hozzászólásaimat, az talán még nem haladja meg a képességeid ;)

doug 2011.12.01. 13:49:22

hát madridból mi is kukázhatnánk egy kákát mondjuk :-)

Ismeretlen_197458 2011.12.01. 13:58:53

Én Tevezt nem hoznám el! De mi persze, hogy eddig a jó munkásemberekre építettünk. Hiszen, amíg itt volt Secco olyan selejt csapatot hozott össze, hogy az borzalmas. Rendbe kellett tenni. Tavaly nem volt sok pénzünk, abból akartak vmit kihozni. Idén se volt sok, de azt akarták a legokosabban elkölteni. Sztem sikerült. Januárban még ahova kell igazolunk pár játékost, és idénre jó lesz. Most majd jönnek a nagy nevek nyáron. Ha meg megint csiupa ilyen jó, de nem a szükséges plusz jön, akkor elgondolkozhatunk, hogy Marotta tényleg alkalmas ide? Mert ha januárban nem is, de nyáron a BL-re mindenképpen szükség lesz pár nagyobb névre, akik a meccseket eldöntik. Jó nem kell, hogy sztárok legyenek, de akkor ilyen Götze féle fiatal tehetségek kellenek.

Supi 2011.12.01. 14:26:22

"Supi szerinted akkor a Juve ehgy nagy kalap szar..." Eddig olvastam el, mivel ezt 1 szóval nem állítottam, tehát megint az általad valóságnak vélt ökörségeket állítod...

Ismeretlen_197458 2011.12.01. 14:39:31

Nekem ez jött le a mondandódból! Az Udineset úgy érzed lebecsüélik, meg megjegyzed a Napoli és a Lazio is esélyes a 2. helyre. Nem! Szerintem amíg nincs vereségünk addig simán bajnokesélyesek vagyunk, pláne, ha sikerül kitalálni valamit ezekre az első félidőben előjövő gyenge játékokra. Ki kéne dolgozni egy taktikát, ami jól működik, ha kiesik Marchisio vagy Pirlo.

Drughi Di Bianconeri 2011.12.01. 15:22:36

rég jártam itt , és megörvendeztettek megint a vitákkal :D jól megy a csapatnak - hála Istennek, és Contenek :)- ti meg itt marakodtok, nektek tényleg semmi sem jó ? a cikkre reagálva: Tevez egy világklasszis, szerettem volna, ha leigazoljuk - nyáron..ha már a City 1 éven belül 2 kiszemelt klasszis támadót is elorozta (Dzeko,Aguero)...azonban: a mostani csapatunkban, olyan összhang, egyetértés, és CSAPATtá formálódás zajlik,hogy valószínűsíthető,hogy Tevez szeszélyessége nem tenne jót ennek, persze tény,hogy az igazán nagy focistáknak gyakran vannak/voltak stiklijeik, mentalitásbeli problémák, vagy bárminemű egyéb hasonlatos probléma(pl:Zidane, Ronaldo,Ronaldinho...stb), de valamiért mégis csak világklasszisok...amiből nekünk jelenleg 3 ha van, és mind 3 csillaga leáldozóban van (Buffon,Del Piero, Pirlo), és nincs olyan faital,karakteres játékosunk,aki igazán ilyen magasságokba juthatna el, én nem a téli mercatotól várom a csodát,ha igazolunk egy bal hátvédet,meg egy belső középpályást esetleg,teljesen jó..viszont gondolni kell a jövőre,Pepekkel -akármennyire is szimpatikus lett a hozzáállása miatt- őszintén szólva vicces lenni kiállni a Blben, egy Real,United,vagy Bayern ellen..kell egy fiatal,már most klasszis teljesítményre képes csatártehetség,Del Piero utódja gyanánt,valamint,Ok,hogy Pirlo zseniális,és 3évre szerződtettük,hátán cipeli a csapatot, de jövőre már megnéznék mellette/helyette egy fiatal tehetséget.. summa summarum: jöhetne Tevez, de 1:óriási fizetési igénye van 2: nagyon nagy zsákbamacska (vagy lenne kedve,és akkor gólkirály lenne, és bajnokságot nyernénk,vagy csak hátráltatná a csapatot),összességébe nem bánom,hogy nem jött,viszont az,hogy Aguerot nem hoztuk el,óriási hiba volt :( (persze amíg ilyen formába van matri,nem hiányzik,csak azért klasszis és jó játékos között óriási a különbség) bocsánat a hosszas kommentért,nem kell elolvasni,csak rég voltam,és tán' kiéltem kommentelési vágyaimat :D FORZA JUVE PER SEMPRE !

Ismeretlen_197458 2011.12.01. 17:11:39

Drughi! Csakhogy nem tudtuk megszerezni Agüerot. Két lehetőségünk volt. Mivel a City ha jól emlékszem 45 millió fontot tett le érte, nekünk kb. 50 milla Eurónál többet kellett volna. És akkor nem 86 millát költünk, hanem 130-at a nyáron. Sajnos ennyi pénzünk nem volt. Mert a pletykák arról szóltak, hogy Agüeroval már megeggyeztünk, és ő arra vár, hogy vagy mi, vagy a Real kicsengesse a pénzt. Ő akkor ment a Cityhez, mikor már világossá vált, hogy mi nem tudjuk kifizetni érte a pénzt. Persze mindenki hurrohgott, hogy mekkora pénzéhes majom, hogy a Citybe megy. Nem volt más lehetősége. Nekünk sok játékos kellett. Szinte csak hiányposztunk volt. Nem fért bele Agüero, Tevez meg szintén drága volt. Ill. lehet megvettük volna, de szerintem Conte se akarta, mert problémás játékos, és Conténál a csapategység az egyik legfontosabb dolog, és a Fizikai állapot. Meg is látszik a teljesítményen. Idén nem is kell sztár. Pláne nyáron még csak a dobogó volt a cél. Jussunk BL-be. Ennyi. De ugye az étvágy evés közben jön meg. És szerintem a januári mercato arra is választ fog adni, hogy a vezetőségnek mi a végső célja. Ha csak az első három, akkor jön egy belső védő, és egy bal szélső, max egy középszer Pirlo, Marchisio cseréjének. Ha éhesebbek lettek menet közben, akkor lehet, hogy a kp szélein is lesznek változások. Csatársorba nem kell senki, ott jók vagyunk. Matri, Vucinic, Quaga és Del Piero elegek lesznek idén, pláne, ha Vucinic megtanul gólt lőni.

Gabuero 2011.12.01. 18:14:32

Kolarov,Hummels,Cahill szerintem csak ezek egyike lenne elfogadhato igazolas hatvedkent akik Bl szintet is tudnak hozni!

Victor90 2011.12.01. 18:32:38

Én úgy gondolom,hogy télen 2 játékos fog érkezni!Az egyik Bocchetti lesz,a másik pedig Nainggolan a középpályára.

Ismeretlen_197458 2011.12.01. 18:47:19

Na jó azért nem kell mindjárt a legrosszabbat feltételezni, mert az újságok baromságokat pletykálnak! Bízzunk abban, hogy most nem kap marotta szabad kezet, hanem Conténak lesznek kérései. Szerintem a nyáron se kért olyan rossz játékosokat Conte. Elia az egyetlen aki kilóg a nyári igazolások közül.

epaska 2011.12.01. 18:47:44

Nainggolandal jól járnánk...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása