Moggi: "Krasić nem Nedved"

A Juventus korábbi igazgatója, Luciano Moggi kételkedik Miloš Krasić képességeiben.

"Csak a haja olyan, mint Nedvedé. "


A szerb szélső 2010-ben érkezett a Juventushoz. Nem sokkal érkezése után már a klub legendájához, Pavel Nedvedhez hasonlították.

A 2011-es idényben Krasić csak küzködött, és mostanra ki is került a Antonio Conte keretéből.

"Az emberek nem tudják, mit beszélnek, mikor azt mondják, olyan mint Nedved. " - mondta Moggi a Mana Mana rádióban.

"Csak a hajuk ugyanolyan..."

"Túlságosan kiszámítható játékos. Nem lehet ráhagyatkozni az oldalt feljövő támadásoknál. Nincs szinkronban a csapat mozgásával. Ha megszerzi a labdát, megtartja, ha mégis passzol, gyakran hibázik. "

Krasić-ot 15.5 millió euróért igazolták a CSKA Moszkvától, és lehetséges, hogy januárban távozik, bár ezt a jelenlegi igazgató, Beppe Marotta cáfolta.

"Ha Krasić elhagyná a Juventust, senki sem sírna utána, " - mondta Moggi - " csak a pénzügyi mérlegre lenne negatív hatással. "

"A probléma az, hogy a játékost 15.5 millió euróért vásárolták, de nem ér annyit. Ez egy rossz döntés volt a csapat részéről. "

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr714654821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakatos Di Natale 2011.11.24. 22:20:20

Kicsit túlzásnak érzem Krasic állandó firkálását természetes hogy egy huszonegynéhány fős keretből néhány játékosnak nem úgy megy ahogy. Az is tény hogy Krasic általában a lendületcselekre alapoz és gyakran kifelé húzza és valóban mostanra már eléggé kiszámítható lett a mozgása. Viszont az első félévben nagyon ment neki, dőreség lenne most télen elzavarni Őt. Én egy klasszis, jó játékosnak tartom meg kell neki adni a bizalmat, kupában játszatni sokat hátha visszatér a régi formája és akkor tud még itt Torinóban maradandót alkotni. Az a lényeg hogy érezze a bizalmat és akkor minden visszajöhet korábbi játékából. Moggi meg jobb ha bekussol végre mert a Juve történelmének egyik legnagyobb szégyenyfoltját írta, kívülről mindenki tud okoskodni.

Ismeretlen_147985 2011.11.24. 22:25:40

Feleslegesnek érzem Krasic fikázását, elmondták már többször, hogy nincs formában ill. azt is, hogy könnyen távozhat. Azonban szerintem nem kellene lépten-nyomon belerúgni. Mindenki tudja, hogy nagyon messze van Nedved tudásától, de még menthető a srác. Amúgy az teljes mértékben igaz, hogy a játékos jelen pillanatban nem ér annyit, mint amennyiért igazolták.

Ismeretlen_191873 2011.11.24. 23:00:40

Az szerintetek nem lenne jó megoldás ha kölcsönadnánk? A legjobb megoldásnak mégis az tűnne,ha sikerülne elcsábítani Kolarovot,és ő nemcsak a baloldali védő posztját oldaná meg,hanem életet lehelne Krasicba is remélhetőleg.

devil-z 2011.11.24. 23:50:45

Utólag könnyű okosnak lenni.. az első meccsein mikor megerőltetés nélkül elvitte 2 akár 3 ember mellett a labdát nem igazán volt emlegetve a 'magas' ára. Ezzel meg pláne nem segítenek a helyzetén, állandóan fikázzák aztán meg majd ha lehetőséget kap görcsösen akar bizonyítani, nem kellene feleslegesen nyomás alá helyezni a srácot. Szerintem ő szereti annyira a csapatot, hogy ő örülne a legjobban ha újra a legjobb formájában segíteni a csapatot. Mellesleg Mogginak lehetne fontosabb dolga is jelenleg..

ggbuffon 2011.11.25. 00:00:10

WR: nemnagyon értem az összefüggést Kolarov és Krasic között, hacsak nem az h szerbek (hozzáteszem jóformán Vucinic is az) Ha az nem vert életet belé, h egy Lichtsteiner futkározik mögötte, akkor nemtudom h mi. Én az okot a taktikai felkészületlenségében és alkalmazkodóképességének hiányában érzem.Ehhez még társul egy viszonylag gyenge játékintelligencia. Valljuk meg így nem könnyű. Én nem mondom h adjuk el, mert Pepétől kiver a víz akárhogy is játszik (Giaccheriniről már nemis beszélek), de jelenleg amit ő tud, illetve nemtud az nem fér bele a csapat játékába. Legalábbis egyelőre. A Nedved hasonlatot meg mikor idejött és láttam játszani is baromságnak tartottam, szóvá is tettem, hálistennek most egy elismertebb név is megerősíti.

Alessandro 2011.11.25. 01:02:50

Moggi, mondhatni már jól megszokott kritikája, ehhez tökéletesen ért. Szerintem Krasic önmagában kevés lesz akkor is ha bekerül a csapatba éppenséggel Pepe helyére. Az a csapat amit játszat mostanában Conte, kevés a kreatív ember, a szerb ebben a taktikai felállásban szerintem nem fogja sokra vinni, egyébként sem kellene csak a jobb oldali játékát erőltetni, képzettebb játékos ő, simán el tudom képzelni előkészítő támadóként, aki gyakran változtatja a helyét akár oldalakat cserélve és középen játszva. Tavaly volt olyan meccse(igaz nem túl sok) amikor szinte a teljes pályát bejátszotta és rengeteget futott, akkor emlékeztetett Nedvedre. Contét igazolják az eredmények, tehát nincs oka változtatni, így luxus számunkra Krasic a padra, sajnos jelen helyzetben többre megyünk ha elcseréljük egy balszélsőre, örülnék, ha maradna, de most úgy néz ki csak akkor játszhat, ha visszaesik egy-egy játékos teljesítménye vagy a csapaté illetve sérülések lesznek, ezt viszont senki sem szeretné, tehát teljesen logikus lépés lesz ha elpasszoljuk minél előbb, amíg kapunk is érte egy komolyabb összeget.

Robi 2011.11.25. 04:07:17

Először is, Mogginak a kúrva anyját! Takarodjon a sittre, és a szappan súlyát mérlegelje -nehogy kicsússzon a kezéből- ne a jelenlegi játékosállományunkat. Látszik, hogy ez az "ember" is csak magát és a vaskos pénztárcáját szereti, és amikor maffiát csinált az olasz labdarúgásból, és bemocskolta szeretett klubunk hírnevét, az is csak önös érdekeket szolgált. Ugyanis egy ilyen nyilatkozat egyértelműen rontja a játékos árát, azaz veszteséget jelent a klubnak, amit egyetlen Juve-érzületű ember sem akarhat. Másodszor a kommentekhez, Krasic egy évvel ezelőtt a hátán vitte a csapatot, amikor visszaesett a játéka, a csapaté is, ami ismét egy 7. helyet eredményezett. Nem ő a legjobb szélső a piacon, de ha formában lenne, a jelenlegi Juventus kezdőjébe simán beférne (már, ha Conte nem csak az útlevelek alapján válogat).

ejjjha 2011.11.25. 07:07:58

Adom..Moggibá nem beszél félre!Mikor a mi kis "Messinket"össze boronálták a Juve-val akkor én(és sztem sok más is)csak a youtubeos videókon láttam először mire képes.Nagy hiba volt...félrevezető ezeket az összeollózott videókból ítélni ki mekkora spíler valójában!Mikor fölreppent a hír a VB előtt,hogy jön Milos a Juve-ba,direkte belenéztem pár meccsükbe.Maradjunk annyiban ott se alkotott valami kiemelkedőt..szintúgy mint nálunk,lehet jönni azzal(amivel ők is takaróztak sokáig),hogy a VB leszívta Krasic összes kreativitását és erejét. Szvsz az a Krasic aki ide jött tavaly,az se biztos,hogy kitudná Pepe-t szorítani a jelenlegi kezdőből.Pepe a Juve"rotakapája" Conte sikeresen életet lehelt mindenkibe de,Milos,hogy a picsbe maradt ki a szórásból? Abban viszont egyetértek amíg nem lendül formába,elne adjuk mert csak bukunk.PL a hajasgyurival is

Ismeretlen_191873 2011.11.25. 10:30:28

ggbuffon Igen arra gondoltam,hogy Kolarov honfitárs,és adott esetben ez rengeteget számíthat.Krasic játékán én azt látom,hogy nincs benne semmi lelkesedés.(a Montenegrói Vucinic nem tudom hogy jön ide). Az ok sokféle lehet,Milos azért nem olyan rossz,hasznára tudna lenni a csapatnak,csak kéne egy kis seggberúgás neki. Úgy gondolom egy honfitárs sokat tudna ezen segíteni. Ennyi. Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás (talán a tavaszra való kölcsönadás) de sztem egyelőre marad nálunk.

FJ 2011.11.25. 10:38:57

WR Tudod Montenegró nem rég még SZERBIA ÉS MONTENEGRÓ VOLT. Látom földrajz órákról lógtál :D Krasical jóban is vannak ahogy láthattuk is párszor de ha Krasic ennyit tud akkor Vucinic se tehet semmi és Kolarov de még a jó isten se.

ToTTy 2011.11.25. 16:37:42

Szerintem sem fog tudni itt újra formába lendülni. Az öszes gólját megindulásból szerzett lendületből szerezte. Ez pedig a 4141-es formációban előre tolva eléggé lehetetlen küldetés. Mást pedig nem tud (vagyis még nem mutatott). Mióta nem a kontrákra építünk, azóta esélytelen, hogy a kezdőbe kerüljön. A kölcsönadás jó ötlet lenne, hátha visszaküzdené az értékét és úgy eladni... Persze én is kedvelem, de valjuk be, a tavalyi DN időszakban kontráztunk, ott elég jó volt néha, de idén nem ez a felállás. Én sem látom benne azt, hogy tudna alkalmazkodni Conte stratégiájához... sajnos :(

Juve4Ever 2011.11.25. 17:50:48

nem tudom az oroszoknál hogy játszott,de a cikkben le van írva a kulcsszó az ő játékáról: "túlságosan kiszámítható".nincs is ennél helyénvalóbb kifejezés krasic játékára.az olasz játékosok pár meccs alatt megláthatták mit tud játszani.alapvonal felé megtol és futás.ennyi.semmi más.ezek után nem volt nehéz levenni a pályáról,még a legkisebb csapat legismeretlenebb,legszerencsétlenebb játékosának sem.örültem hogy idekerült,szimpatikus volt,de ahogy a játékosok,én is hamar megtudtam hogy nem fog beválni,mert nem volt nehéz kiismerni a játékát.ismét csak egy játékos,akin sok pénzt fogunk bukni.

Ismeretlen_184566 2011.11.25. 19:17:57

Jaj, kedves Luciano, de jó, hogy minden döntés rossz, amit Őutána hoztunk.

Ismeretlen_197458 2011.11.25. 20:14:34

Én nem adnám el télen, max ha tudunk nála jobbat hozni a posztjára. Mert itt nem megy neki. De lehet Conte helyre tudja tenni fejben, és akkor jó lehet. De ha megy, szerintem a Chelsea, akik állítólag még mindig akarják, megveheti 16 milláért. Maximum kölcsönadjuk nekik, és ha beválik 16 millióért elvihetik. Szerintem ott jó tudna lenni, mert alapból nem rossz. Én kedvelem, csak helyre kell tenni. Ma Udinese Roma, ahol a Romanak nyernie kéne, holnap megverjük a Laziot, és akkor két csapatot már le is szakítottunk. Sajna a Milan meg nem fog kikapni, vagy x-elni a Chievoval. de ha nyerünk holnap, akkor még nem lenne akkora kára egy esetleges Napoli elleni vereségnek. De nekünk kedvez a Napoli ellen, hogy ők kedden a City ellen nagyon kihajtották magukat. Ez még jól jöhet.

Ismeretlen_102246 2011.11.26. 10:54:06

Akik Krasic feltámadásában reménykednek, úgy látom nem igazán látják át a probléma lényegét. Krasic DN mellett is csak addig volt jó, amíg vitte a lelkesedés lendülete. Aztán elmúlt az akarat, ráadásul egyre szembetűnőbb lett a legnagyobb hiányossága: buta szegény az olasz focihoz. Nem tud helyezkedni, állandóan irányítani kell, hogy mit csináljon... több, mint egy év után is. Lehet jóindulatú a srác és, mint személyiség szimpatikus, de ez nem a VV, amiben a legszimpatikusabbnak adná oda a legtöbb ember a főnyereményt. Ez foci, amibe kőkemény pénzek vannak és kőkemény veszteségek érhetik a klubot, ha nem kapcsolnak időben. Krasic nem fog újra jól játszani (99,9%). A lelkesedése sosem lesz már a régi és a kiszámítható, sokszor hibázó (buta a helyezkedéshez, míg Pepe éppen ebben nagyon-nagyon jó) játéka sem csiszolódik a padon... mert hogy betenni a kezdőbe - Conte is tudja - felesleges, mert nem tud hozzáadni a játékhoz. Az Ő világa a futóbolond bajnokság (PL) lehetne. Oda nem kell adaptálódni, ott nem kell megérteni, hogy ki melyik pillanatban hova menjen, hova tolódjon... stb. Ez az olasz bajnokság veleje, lényege. Az Ő és a mi érdekünk is azt kívánja, hogy váltson. Nekünk az az érdekünk, hogy a lehető legkisebb veszteség legyen rajta (meg Elián is, akit szintén össze lehet kötni butaság terén a szerbbel) és ahhoz még télen el kell adni. Ez szerintem evidens. Ha marad, akkor az ára folyamatosan esni fog és Ő sem lesz boldog a padon. Menjen Isten hírével most a télen. Azaz Mogginak igaza van. Nedved egy teljesen más világ. Hajszínben tényleg hasonlítanak, de másban ég és föld.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása