Pepe és Lichtsteiner, a Juventus motorjai

Simone Pepe nagyszerű idényt produkál, és a középpálya mindkét oldalán mutatott elszántságával, munkabírásával még a kritikusok legnagyobb részét is el tudta hallgattatni.

Simone Pepe

Antonio Conte bízik játékosában, és a legújabb hírek szerint Cesare Prandelli is felfigyelt rá, ami hamarosan egy válogatott meghívó formájában testesül meg.

Pepe a Sky-nak adott interjút, beszélt a ma esti, Napoli elleni mérkőzésről, és az olasz válogatott Lengyelország, valamint Uruguay elleni barátságos találkozójáról.

"A Napoli nagyszerű közönséggel rendelkezik, nagy előnyben lesznek hazai pályán, mi viszont kipihentebbek leszünk, mert nem kellett hétközben pályára lépnünk. Jó meccs lesz, azért megyünk, hogy számunkra megfelelő eredményt érjünk el."

"Örülök Conte bizalmának, de ugyanígy voltam Del Nerivel is. Tavaly még nem voltam állandó kezdő, de azért kaptam lehetőséget. Ha a csapatnak jól megy, könnyebb jól teljesíteni a játékosoknak is."

"A válogatott? Most csak a Napoli elleni mérkőzésre figyelek, és arra, hogy jól teljesítsek a Juventusnál."

Ugyanilyen jól, sőt talán még jobban kezdte az idényt Stephan Lichtsteiner is. A svájci válogatott védő fáradhatatlanul, és szinte hibátlanul teszi a dolgát a védelem jobb oldalán.

Stephan Lichtsteiner

A játékos a Juventus Channelnek nyilatkozott a ma esti mérkőzésről, amit már nagyon vár, és ahol két honfitársával, Inlerrel és Dzemailivel is szembe kell néznie.

"Nagyon jó mérkőzés lesz, örülök, hogy én is ott lehetek, de leginkább győzni szeretnék. Tisztában vagyunk vele, hogy iszonyatosan kemény mérkőzés vár ránk, nagyon erős csapat ellen játszunk, de jó formában vagyunk, bízunk benne, hogy menni fog a játék, és sikerül begyűjtenünk a pontokat."

Lichtsteiner beszélt első négy torinói hónapjáról is.

"Amikor ideigazoltam, az volt a célom, hogy fontos célokat érjek el a klubbal, és mindig a csúcson legyünk. Eddig minden jól alakult, a célunk továbbra is az, hogy az idény végéig megőrizzük a tabellán elfoglalt helyünket."

"Hogy mi a titkunk? Sok jó játékosunk van, a játékosok, a vezetők, és a technikai személyzet pedig egy igazán jó csapatot alkot. Keményen dolgozunk, de tudunk együtt viccelődni és nevetni is."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr204654608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása