Giaccherini magasra tör

Emanuele Giaccherini hihetetlen hónapon van túl, egy olyan álmot él, melyből soha nem szeretne felébredni. A szélső június 11-én aláírta szerződését, a Juventus játékosa lett, majd nem sokkal később gyermeke született.

Emanuele Giaccherini

Giaccherini a ma délutáni Filo Diretto vendége volt, és izgatottsága jól látszott, ahogyan először beszélt a szurkolókkal.

A középpályás elmondása szerint nagyon jól beilleszkedett, és új csapattársai nagyon kellemes fogadtatásban részesítették.

"Mindenki nagyon jól fogadott, hihetetlenül pozitív érzéseim vannak. Olaszország és Európa legjobb csapatainak egyikéhez csatlakoztam, tele bajnokokkal, és már most így kezel engem is mindenki."

Emanuele mindig is arról álmodott, hogy a Juventushoz hasonló klubhoz igazoljon, de a keményen dolgozó középpályás úgy érzi, ez még csak a kezdet.

"Profi játékosként karrierem első három évét a Serie C-ben töltöttem. Itt mindenki sokkal harcosabb, sokkal többett kell futni, de kevésbé technikás, mint a magasabb osztályok. A Serie A-ban annyit futsz, amennyit akarsz, de minőségileg nagyon sokat kell javulnod."

"Mindig is a kemény munkában hittem, és most itt vagyok, és nem is szándékozom ezután sem máshogy csinálni. Nagyon szeretném megmutatni a képességeimet, és mindent meg akarok tenni ezért a csapatért."

"Ha munkáról van szó, nagyon elszánt vagyok, és hiszem, hogy ezzel a hozzáállással bármilyen cél elérhető."

Az ilyen beszéd zene Antonio Conte füleinek, hiszen a klub új trénere éppen a kemény munkára építi új csapatát.

"Igen, így van, nagyon keményen dolgoztat minket, pedig még nem is volt mérkőzésünk. De ez jó dolog, mert csak így lehet fejlődni."

Giaccherini képességei tökéletesen illenek Conte elképzeléseibe. Gyorsasága és gólérzékenysége ideális a tréner támadó játékához.

"Tavaly 7 gólt szereztem a 4-3-3-as formációban. Egy 4-2-4-ben kicsit messzebb kerülnék a kaputól, de azért nagyon bízom benne, hogy idén is összejön ez a szám, sőt túl is tudom szárnyalni."

"Conte elszántságot, és bátor játékot kért tőlem az egy-egy elleni szituációkban, és úgy hiszem, megvannak a képességeim a kérés teljesítéséhez."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr204654771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása