AC Milan-Juventus 2-1

A 21. alkalommal megrendezett Luigi Berlusconi kupán az AC Milan 2-1-es győzelmet aratott a Juventus együttese felett.

 

A milánóiak csapatából 4-5 kulcsember hiányzott, ellenben a Juventus a legerősebb összeállításában futott ki a San Siro gyepére. A mérkőzés első gólja Boateng nevéhez fűződik, aki szépségdíjas találatot tudhatott magáénak. Történt ugyanis, hogy az összecsapás kilencedik percében Abate beadása zavartalanul jutott el a német-ghánai játékoshoz, aki kapásból a kapu jobb oldalába zúdította a játékszert. A találkozó második találatát Seedorf szerezte, aki kiváló rúgótechnikáját bizonyítva szabadrúgásból vette be a világbajnok hálóőr kapuját. Az első félidő 2-0-ás Milan vezetéssel ért véget.

A második játékrész 12. percében a montenegrói Mirko Vucinic hozta vissza a Bianconeri reményeit, aki a Del Pierótól kapott remek labdát váltotta gólra. A mérkőzés hátralévő részében a Juventus csak helyzetekig jutott Krasic és Del Piero révén.

Érdemes kiemelni a fiatal Pasquato teljesítményét, aki becserélése után remekül játszott a pálya bal oldalán. Az este rejtélyét szolgálta, hogy az újonnan igazolt Vidal miért a balszélsőt játszott, és Antonio Conte miért őt cserélte le Marchisio helyett...

A mérkőzésről sokféle képet lehet kialakítani, ám ne feledjük, hogy ha minden a terv szerint zajlik, akkor a következő héten kezdetét veszi az olasz pontvadászat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr34654212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2011.08.21. 23:11:30

sajnálom h nem tudtunk úgy teljesíteni mint pár napja.. nem is értem h h lehet ennyire rosszabbul játszani.. Vucinic jó igazolás volt, az biztos.. Marchisio-De.C.-Krasic hármas valami borzasztó.. Krasic soha az életben nem lesz az új Nedved.. ( remélem megcáfol a srác) Pasquato valami fantasztikus.. nekem ő tetszik a csapatban a legjobban.. hihetetlen gyors, technikás és pimasz is... én nálam kezdő lenne a srác.. Q-val nem tudom mi lehet h csak 3-4 percet játszott.. Matri pedig remélem nem sérült meg..

ToTTy 2011.08.21. 23:26:14

Már Lenin is megmondta: "Gyakorolni...Gyakorolni...Gyakorolni..." :) A honvédségben is alap a bíztatás: "Fog ez menni Kopasz! Nem baj." Csernus doki pedig tudja mi kell még: "Köpd ki a beled Szarházi!" :)

Tony 2011.08.22. 00:36:18

Ezt a Pirlo-Marchisio belső kettőst sürgősen el kell felejteni. Vidalt be kell vinni középre és balszélre hozni egy értelmes játékost,különben nagy problémák lesznek.

Supi 2011.08.22. 07:39:26

A tegnapi meccs után elég könnyen láthatóvá vált, hogy itt csak 2 lehetőség van a 3. hely megszerzésére: 1. A másfél hétbe elhozzuk Deschampsot, vagy Ancellotit, esetleg Spallettit. 2. Érkezik a Vargas-Tymoschuk-Coates trió, vagy esetleg, ha megtörténik Drenthe-vel a szerződésbontás akkor őt, főleg, hogy Marotta szereti az ilyen játékosokat. Az a baj, hogy bármelyikre az esély mínusz tartományba mozog. Egyébként állítólag ajánlatot tettünk megint Elia-ért Amauri+ 8 millió, remélem ez valami vicc, mert pár milliót hozzácsaptunk volna, az pont 1 Vargas, és a nyilatkozata után elmerjék hozni akkor az szégyen, de a Viking meg is lincseli az is biztos... Ha balhés játékos kell akkor Cassano vagy Ballotelli nekik van, mire...

gyorijuventuno 2011.08.22. 07:55:58

Ez egy edző meccs volt és nem kell kardunkba dölni....ha nyerünk és jobban kilakitjuk helyzeteteket nyerünk egy barátságos meccsen akkor minden bajnoki cimről beszélne... Látszott Conte tesztelte játékosokat és az fö cél szokjanak öszse és gyakorolják taktikai elképzeléseket... Nem itt kell bizonyitani hanem majd első forduloban , nyári szünet eredményei engem nem érdekelnek és nem is eredmény számit.....

-Ferike- 2011.08.22. 08:10:04

Valóban edzőmeccs volt. Ezt senki nem vitatja, ez a kísérletezés időszaka. De csak én látom úgy, hogy a középpályás védekezés nem létezik a Juventusban? Vidal valami eszméletlen, ahogy helyezkedett az egész meccsen, Krasictól már mondjuk megszoktam. Pontosan ezért kellett volna nekünk Bastos, és nem Vargas, mert ha megnézzük, Bastost a Lyonban simán átrakják jobb oldalra is. Bastossal nem Pepére kellene várni, hogy felépüljön, hanem ha nem megy Krasicnak akkor tanuljon szépen a padon, és ha jobban megy Pasquatonak akkor játsszon ő a balszélen. Ne Vidal, ne Marchisio. De Ceglie előtt ha lenne egy középpályás, simán behúzná azt a posztot Ziegler előtt. Vucinic meg ne legyen center, mert a TIM kupán sokkal mélyebbről hozták a labdát, és volt lendület. Így ő is le fog sajnos süllyedni. Amit az inter ellen játszottunk letámadós hajtós focit kell erőltetni, a megfelelő játékosokkal amit én így képzelek el: Storari Lichts.-Barza-Chiello-DC Vidal-Pirlo Krasic Pasquato Vucinic-? (DP-val láttam bíztatóbb párosnak)

babo410 2011.08.22. 11:35:54

Én meg pont azt láttam, hogy Conte kipróbált valamit, de nem tetszett neki, és valószínűleg azt többet nem erőlteti. Itt nem az eredmény számított, hanem Conte meg akart nézni valamit, ami nem ment. Jók leszünk, a TIM kupán jól játszottunk. Én bízom Conteban, és örüljünk, hogy ezt a formációt nem az 1. fordulóban próbálta ki. Mostmár az edző is tudja, hogy nem működik. Többet ezt nem alkalmazzuk.

Ismeretlen_122894 2011.08.22. 12:23:57

nekem kifejezetten tetszik, hogy conte kísérletezget, ahhoz hogy a jót megtaláljuk, sok rossz megoldás is kell! az elmúlt 3 edzőben nem láttam ezt a fajta kretaív szabadon gondolkodást, persze majd az idő megmondja, hogy conte menniyt is ér tegnap leírtam, leíriom itt is, hogy határozottan előrébb vagyunk, mint tavaly, ami bizakodásra adhat okot. persze sokat kell még fejlődni, de legalább látható az irány, amerre megyünk. a szezonbeli sikerességünk szerintem pár tényezőn fog múlni (kp-s védelem + védelem erőssége, kraszics, balszélső, conte ötletessége)

Ismeretlen_179419 2011.08.22. 14:41:17

Nekem azert hatarozottan csalodas volt a meccs ,Conte erkezesevel talan mozdult valami ,de meg messze messze van az elso 5 tol is hat meg a 3-ik helytol. Azt mondtak Conteval uj felfogas is erkezik a klubbhoz nos en pont ezt hianyoltam ,hosszu percekig paszolgat a Milan es mindenki nezi szinte kinos volt mar a tehetetlenseg. Nem tudom tavaly 1-2 kivetellel vegigneztem es szenvedtem az egesz szezont a tv elott kedvenc csapatomat nezve ,nagyon felek hogy ebben az evben sem lessz ez maskent.

delgol 2011.08.22. 18:04:49

Nagy a baj gyerekek!Megint nincs csapatunk!Tisztára olyan érzésem volt mintha egy évvel ezelőtt néztem volna Juve meccset...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása