Marotta több igazolást ígér, Alex szívesen jönne

A Juventus az ígéretek szerint még 2-3 játékost igazol augusztus végéig.

Az Öreg Hölgy eddig is az egyik legaktívabb olasz klub volt az átigazolási piacon, de Giuseppe Marotta nyilatkozata alapján még több érkező várható.

"Az átigazolási ablak bezárása előtt még legalább két új játékos érkezik majd, de egy harmadikat is megszerezhetünk. Diego Perotti? Nem ő az egyetlen lehetőség, amit mérlegelünk. Tudjuk, hogy van néhány lyuk a csapatban, amit be kell tömnünk."

A pletykák szerint a védelem megerősítésére a Chelsea brazilja, Alex érkezhet, és maga a játékos sem zárkózik el a klubváltástól.

"Tudok a Juve érdeklődéséről, de úgy értesültem, hogy ez csak kölcsön lenne. Ez se nekem, se a Chelsea számára nem megfelelő. 29 éves vagyok, így ez az utolsó lehetőségem egy fontos szerződésre, és hogy még legalább 4 évig Európában maradjak. A jelenlegi szerződésem még két évig érvényes, és eddig nem esett szóba a hosszabbítás."

"Épp ezért ha a Juve felajánlana egy négy éves szerződést, akkor azt örömmel elfogadnám. Szeretnék Olaszországban játszani, és remélem, hogy valóra válik ez az álom."

"Igazán szeretem az olasz labdarúgást. Egyszer már voltam orvosi vizsgálaton a Milan együttesénél, de sajnos nem tudtunk megegyezni."

"A Juventus mindig is egy különleges csapat volt. Néhány éve játszottunk ellenük. Beszéltem Amaurival és Diegóval, akik nagyon sok pozitív dolgot mondtak. Épp ezért, amikor meghallottam a Juventus érdeklődését, beszéltem az ügynökömmel, hogy ez egy nagyszerű alkalom lenne számomra."

"Most a Juvén múlik a dolog. Ha a megfelelő ajánlattal érkeznek, akkor nem hiszem, hogy nehéz lenne megyezni a Chelsea-vel. Ugyanakkor ha továbbra is kölcsönben gondolkodnak, akkor kemény dió lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr454654206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2011.08.20. 13:34:02

Perotti nem fog érkezni, úgy gondolom hogy ő egy elterelő hadművelet a Vargas-transzfer kapcsán, s mindenki Gilardino klubváltására vár. Viszont Alex esete nagyon érdekes. Nem is gondoltam volna, hogy szívesen elhagyná a Chelsea-t, főleg nem értünk. Bár korábban volt arról szó, hogy AVB Rolando-t szeretné középhátvédnek, így nyilván ha Alex menne, akkor megnyílna az út a portói előtt. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy nem fogunk tudni megegyezni a Chelsea-vel a vételár kapcsán, a kölcsön meg egyértelműen vicc. Azonban ha létrejönne az üzlet, az egyben Bonucci torinói karrrierjének a végét is jelenthetné, ami persze nem feltétlen rossz dolog, sőt, egyáltalán nem rossz dolog.

Ismeretlen_187519 2011.08.20. 13:39:54

csak igazoljon már valakit ezz a félszemü halál

Tibi 2011.08.20. 13:42:45

ezt én sem gondoltam volna Alexről:O Alex+Vargas nagyon nagyon jó lenne!:P (csosze24, mások fogyatékával viccelődni, nos..)

utallakmartinacsicska 2011.08.20. 13:49:42

Diego Perotti egy fiatal,játék intelligens,és még fejlődő képes labdarúgó. Az olasznál egy jóval erősebb bajnokságban,és a jelenlegi Juvétől jóval jobb Sevilla-ban standard kezdő és kiemelkedő produkciót szokott nyújtani. Egy gyors,labdaügyes szélső. 5évvel fiatalabb mint az agyonsztárolt vargas,és már most simán van olyan szinten mint a kis futball qrva perui,egyébként az ősi ellenség fiotól nem valószínű,hogy igazolunk. Alex egy jó igazolás lenne,és tendencia a Juvénál,hogy legalább 4 középső védővel vágunk neki a bajnokságnak. Ez a 4es lehetne Chiellini,Barzagli,Bonucci,Alex,egész veretes névsor lenne lenne hátul stabilitás. Bonucci-ra hosszú távon számítunk egy roppant tehetséges játékos,akire egy felemás szezon után ráhúzzák a vízes elepedőt,ilyen elv alapján a keret 90% már nem focizna nálunk,ennyi erővel krasics is mehetne a búsba mert egy idény alapján nem úgy teljesített. Bonucci egy roppant jól fejelő,masszív,fiatal középső védő. És ha vki egy szezon alapján elküldené az egy birka,lásd annó Chiellini kölcsön adtuk nálunk nem ment neki fiatalon aztán Fioretina-ban a bajnokság egyik legjobb védője lett,előtte sehol se jegyezték. Szóval ilyen alapon most a világ egyik legjobb középső védője Giorgio se játszana a Juvéban. Még szerencse,hogy nem olyanok döntenek erről mint az előttem író személy.

zsigadani 2011.08.20. 13:52:57

Hát nemtudom mi lesz ebből. Azért Alex sztem még pont jó évben jár, megvan a tapasztalat még bőven jó lenne 3-4 évig. csak sztem a Chelsea tuti nem adja olyan olcsón.sőőőt. Az biztos hogy ha jön akkor Bonucci valszeg megy viszont ha így állunk akkor én inkább jobbszélső védőt igazolnék mert azért oké hogy van egy Lichsteinerünk na de a cserék azok valami brutkók (Grygera,Motta), szóval nem állunk annyira jó a jobbszllső védő területén sem. Balszél azért még inkább ok Zieglerrel meg De Ceglie-vel. Középen meg ott van Bonu,Chiello,Barzagli,Sorensen sztem ők bőven elegek. inkáb jobbszélre védőt! Bár ha Sorensen kirakjuk szélre akkor jöhet Alex középre :D:D:D

Szólj hozzá te is 2011.08.20. 14:07:14

Alexért egy kölcsön szerződést ajánlunk kötelező megvételi záradékkal. Ezt elfogadják szerintem. Mmartin mivan? Perotti Vargas Gilardino üzletre vár? Ezt nem tudom hogy hoztad össze de kurva nagy baromság.

babuci 2011.08.20. 14:07:45

hát szerintem meg bonucci szar! Fizikailag gyenge, simán elfejelik előle a labdát a kicsit erőssebb játékosok, ja és nekem ne cselezgessen már egy védő mert már kaptunk úgy gólt róla h azthitte h ő a messi labdátvesztett és csumi is volt! ROLANDO KELL IDE!! én örülnék alex-nak is csak ha megvennénk őt akkor megint a chelsea csinálna jó bizniszt mert egy 30as játékost jó pénzért elad és alig dobnak rá pénzt h ők vegyék meg rolando-t! ja és perotti tényleg ügyes gyerek de azért nem potenciál benne a sztár úgy mint messiben pl...de jó lehet ...

Supi 2011.08.20. 14:13:50

Diego Perotti? Nem ő az egyenlet lehetőség. Gondolom ez egyetlen akart lenni;)

ToTTy 2011.08.20. 14:19:52

Perotti vs Vargas... hmm. Egyszerű a képlet. Marotta két vasat üt jelenleg, és amelyiket olcsóbban meg tudja szerezni, az jön. Hogy melyikük a jobb? Minkettő bizonyított és a saját csapatánál a kezdőbe verekedték magukat. Hogy melyiké a magasabb mérce? A Fiorentináé vagy a Sevillaé... nos ezt döntse el mindenki maga. Én akkor alkotok véleményt, ha a Juvéban látom mit produkál. Alex érzésem szerint már hgagyná a fenébe a PL-t, szívesebben játszana a taktikusabb, lassabb SerieA-ban. Megértem. Koránál fogva ez logikus lépés lenne tőle és a Juve is kétség kívül jól járna vele még 4 évig. Nem éppen sérülékeny fajta, ellenben sokat látott, tapasztalt játékos. Ha esetleg meglenne idén a BL-hely, akkor sokat jelentene a tapasztalata a köv. szezonban is. De én is attól tartok, hogy a Chelsea jó pénzt akar érte kapni, ezért szerintem Marotta más után fog nézni hamarosan, akit meg majd időhiány miatt nem fogunk tudni leigazolni. Na de ne írjuk le a "játékospiac fenegyerekét" és bízzunk benne, hogy jól forgatja a kártyáit :)

Tony 2011.08.20. 14:34:05

Ez a cikk egyfelől örvendetes,hiszen 2-3 játékosra valóban szükség van és ezt ők is látják. Másfelől érdekes lesz,hogy 10 nap alatt vajon hogy fogják ezt mind megvalósítani,nem örülnék,ha kapkodásból idehoznának 3 selejtet. Alexnek meg én örülnék,szerintem jó lenne és Chiellinivel ketten nagyon jó védelmet alkotnának,Bonucci meg maradhat cserének. A balszélső még mindig nagy kérdés,de remélem jó megoldás születik.

Ismeretlen_114321 2011.08.20. 15:00:25

Alex igazolása nem lenne rossz, de Coates mindenképpen nagyobb befektetés lenne, a jövőre nézve is. Bonuccit még nem adnám el, nem volt jó szezonja, de egy-két alkalommal, mikor Chiellini hiányzott, mutatott szép dolgokat, vezére volt a védősornak, ráadásul még fiatal is. Régebben olvastam valahol, hogy Bonu jobb hátvédet is tud játszani, illetve játszott is (talán Conte Barijában?), erről tud valaki valamit? Egyébként is érdekes lenne, ha eladnánk, mert a Bariban Ranocchiával nagyon jó kettőst alkottak, csodálnám, ha Antonio elküldené. Arra meg végképp kíváncsi vagyok, hogy Amauri és Diego milyen szép dolgokat mondhatott Alexnek...

Ismeretlen_108746 2011.08.20. 15:13:44

Én nem örülnék, ha Alex lenne a nagy igazolásunk, annak ellenére, hogy ténylegesen, egyértelműen erősítést jelentene. Kölcsönben biztosan nem lehet elhozni, ennyi pénzért pedig meg lehetne szerezni Coates-t, aki nem mellékesen sokkal fiatalabb, s láthatólag szép karrier előtt áll. Jó lenne, ha egyszer az életben nem mások levedlett játékosaiban gondolkodnánk. "Az átigazolási ablak bezárása előtt még legalább két új játékos érkezik majd, de egy harmadikat is megszerezhetünk." Na ja, ígéretekkel tele a padlás. Ha jól emlékszem, volt egy hasonlóan ködös kijelentés a nyár elején 3-4 klasszis leigazolásáról. Minőség, nem pedig mennyiség kellene végre.

-Ferike- 2011.08.20. 15:19:47

Alex sok szempontból is hasznos játékos, DE! Nézzük meg Ranocchiát, 45perc alatt hányszor ívelték simán a fejére a labdát. Nekünk egy hasonló testfelépítésű játékosra lenne szükségünk, nem egy izomagy Alexre. Ezért úgy gondolom, a legjobb megoldás a következő lenne: Leigazoljuk Alexet, és Coatest is, és vagy eladjuk Barzaghlit, vagy kölcsönadjuk Bonuccit. Ha Conte mégis ragaszkodna valamelyikükhöz, akkor Coates még simán lehet a Primavera csapatban, jövőre úgy is fel kellene hozni, mert Alexxel be fogunk fürödni rendesen. Alexet visszaadnánk a holland ligába, Sörensen és Coates pedig addigra tökéletes konkurenciát jelentene a jelenlegi 3 középső védőnknek. Ne álmodozzatok már Rolandoról, most újra népvándorlás van Portoból a Chelseabe.

Ismeretlen_147985 2011.08.20. 16:27:38

Apuleius: Igen, én is hasonlóképpen érzek. Én is úgy gondolom, hogy Alex jó játékos és egyértelműen erősítést jelentene, hiszen sokkal jobb játékos, mint az a félkegyelmű Bonucci, de én sem őt várom, elsősorban. Én is Coates mellett vagyok, remélem ő fog érkezni. Ettől függetlenül persze Alex is jó igazolás lenne, viszont a legfontosabb, hogy a balszélső igazolásunk tényleg jó legyen. Azaz ne Perotti érkezzen, hanem Vargas.

Ismeretlen_108746 2011.08.20. 16:38:19

mmartin91: Úgy legyen, hol kell aláírni? Nekem két érkező is elegendő, ha a Coates-Vargas duóról lenne szó. Ha Alex Bonucci helyére érkezne Coates és Vargas mellé (így már meg is van a három), akkor persze egy rossz szavam sem lenne :-) Elég felemás érzéseim lennének, ha a Corriere dello Sport címlapjának lenne igaza, s a Alex, Perotti, Giaccherini hármas lenne végül a befutó. Egyébként az a vicc, hogy a jelenlegi igazolások kapcsán tényleg (ezen a szinten) pitiáner összegeken szarakodunk, Vargas nyilvánvalóan nem 30-40 milliós játékos (mint Rossi, vagy Agüero), aki még a jelenlegi Juve számára is megszerezhető kell legyen.

utallakmartinacsicska 2011.08.20. 16:44:11

mmartina91 és apuleius egy és ugyan az a személy,gondolom ez már másoknak is feltűnt folyton egymás állítását helyeslik. De biztos jó dolog két névvel ide írogatni,érdekes jellemre vall.Bonucci egyértelmű marad,egy jól szerelő és fejelő védő,a keret kimagaslóan legjobb védője lehet hamarosan Chiellini mellett. És sok elmeháborodott ne felejtse el ez az első szezonja,annó a nagy Girgio Chielleinit páros lábbal rúgtátok volna ki úgy játszott az első szezonjában ilyen idősen,el is küldtél kölcsönben,de ott kimagaslót nyújtott,így vissza került hál istennek hozzánk. Conte tudja,hogy Bonucci jó védő,és nem hogy már egy fiatal hjó képességű OLASZ-nak kellejen már mennie.Marad Conte bízik benne,jogosan. Inkább a grygera,grosso párosnak kellene valami csapatot találni. Coates neve meg sehol semmilyen formában fel sem merült velünk kapcsolatban,és konkrét dolog ajánlat tétel,tárgyalás el sem hangzott. Ő egy hatalmas zsákbamacska lenne,egy szürke ló kategória nagyon halvány esély kínálkozik arra,hogy ide jöjjön olyan 1%-ék és ,hogy beváljon arra még kevesebb. Alex már bizonyított,egy erős,határozott abszolút erősítés lenne.

Ismeretlen_102246 2011.08.20. 16:51:36

Szerencsére sokan tudnák értékelni Perottit is. Alex kontra Coates. Alex előnye, hogy elég tapasztalt, egy Chelsea kaliberű csapatban kezdő volt, kőkemény, betonbiztos hátvéd, akiben még van legalább 4-5 jó év, ráadásul szeretne is ide igazolni. Coates fiatal csóka. Tehetséges, sokat fejlődhet még, de nem tudjuk, hogy Európában mit tenne le az asztalra (nagyobb zsákbamacska, mint Alex bá) és bár hosszú távú befektetésnek jobb lenne én mégis inkább Alex leigazolását preferálnám. Mondjuk akkor sem lennék szomorú, ha végül Lugano lenne a nevető harmadik, mert Bonucci és Chiello hosszú távon elegendő megoldásnak mutatkozik a belső védő kezdő kettősnek. Magyarán csak kiegészítők kellenek jelenleg. Bonuccinak meg kell találnia magát és mivel most belső hátvédet keresünk bevallottan is, ezért nem csodálom, hogy a legutóbbi meccseken "lányos zavarában" több hibát ejtett. Talán kellene neki némi bizalom, hátha attól összekapná magát fejben is.

Ismeretlen_147985 2011.08.20. 16:53:18

Apuleius: Nekem is elég lenne két érkező, ha az valóban Coates és Vargas lenne. Azonban azt azért lehetetlennek tartom, hogy melléjük még Alex is érkezzen. Viszont az külön örömmel tölt el, hogy akármelyikük is jöjjön középre, Bonucci torinói pályafutásának valószínűleg vége lesz.

Drughi Di Bianconeri 2011.08.20. 17:34:02

Conte egyértelműen rutint akar, és az is kell , Coates előtt nagy jövő áll(hat), de nagyon zsákbamacska, nyilván a Primaveraba kerülne, ott meg van így is sok tehetséges gyerek...rutinos védő kell, Sörensen és Bonucci ott van fiatalnak....Chiellini mellé mondjuk én mindig is (mióta nálunk van) Barzaglit preferálom, főleg, hogy nagyon kellemesen csalódtam benne !...de egy Alex nagyon elférne, kemény,rutinos,premier ligában edződött fickó...szóval vagy Ő vagy Lugano fog jönni...előbbi mellett szól ,hogy nagy csapatban bizonyított már,valamint évek óta stabil teljesítményt nyújt (psv,Chelsea),viszont válogatott közelébe soha n em járt, és nem is fog...Lugano nem játszott még igazán nagy csapatban,ellenben a válogatott csapatkapitánya és szvsz. amiket a válogatottban láthatunk tőle,az egy kiváló,precíz,ellentmondást nem tűrő,ám mégis ritkán szabálytalan védőmunka...árban Alex drágább lenne, és -ugyan abszolút szubjektív vélemény,de- Lugano nekem szimpatikusabb is...kérdőjel..

Ismeretlen_184566 2011.08.20. 17:44:28

Alex kölcsönvétele valószínűleg nem jönne össze, meg kellene venni. De azért a Chelsea se nézzen minket madárnak, hogy rajtunk akarnak nyerészkedni. Vegyük meg egy korrekt normális összegért, de nem 10 milliók és az felett (ha már Rolando nem jön össze). Bonuccit nem adnám el, még fejlődhet, de a kezdőcsapatunkban most még nincs helye. Esetleg a padra, vagy kölcsönadni megvételi opció, meg 50%-os szarság nékül. És igazából lassan minden meccs után (a csütörtök esti sem kivétel) elmondjuk, hogy ne ez alapján ítéljük meg, mert stb, stb, stb...

Ismeretlen_147985 2011.08.20. 17:46:44

Azt azért remélem senki sem gondolja komolyan, hogy ha Coates a Juventusba igazolna, akkor a Primaverába kerülne friss Copa America győztesként, 8-10 millió eurós vételárral egybekötve. Az a francia gyerek, aki a Le Havre-től érkezik, na az a Primaverába fog menni, na de Coates kezdő uruguayi válogatottként érdekes volna, ha a tartalékok között játszana. Bonucci-t meg én speciel egyáltalán nem nevezném fiatalnak, vagyis jobban mondva fiatal, de nem Coates vagy Sorensen korosztály. Bonucci 24 éves, egyidős Piqué-vel, ebben a korban már lényegesen többet kellene nyújtania, mint amennyit eddig láttunk tőle. Meggyőződésem, hogy Coates 3 évvel fiatalabban is képes ezt a szintet hozni, amit most Bonucci hoz. Persze nem én/mi döntöm/döntjük el, hogy ki érkezzen középre, de ha a sokak által favorizált (nekem sincs vele semmi bajom, de fiatalabbat várnék) Alex érkezik, akkor Bonucci alapból pad és esélye sem nagyon lesz egy 29 és egy 27 éves játékos mellett kezdőbe kerülni. Coates leigazolása esetén más megvilágításba kerülnek a dolgok, viszont ha az uruguayi beválik, akkor Bonucci megintcsak pad, és télen mehet a Zenit-hez.

Juveboy24 2011.08.20. 18:13:11

Nem igazán értem, hogy miért nem próbálunk értelmes középhátvédeket szerződtetni. A 2000-es években miénk volt a legjobb hátvédsor (Zambrotta, Cannavaro, Thuram). Őket volt értelme megvenni, de könyörgöm, Alex? Egy 29 éves játékosra építünk? Mire összeszokik Chiellini-vel vissza is vonul. Coates vagy Rolando, de inkább Rolando kellene, hosszú távra.

Ismeretlen_108746 2011.08.20. 18:37:07

@utallakmartinacsicska: "mmartina91 és apuleius egy és ugyan az a személy,gondolom ez már másoknak is feltűnt folyton egymás állítását helyeslik. De biztos jó dolog két névvel ide írogatni,érdekes jellemre vall." Amit írsz, az tényszerűen nem igaz, messzemenőkig nem igaz, hogy mindenben egyetértünk mmartin91-el. Ugyanakkor a felmerülő témák véleményezésénél akarva.akaratlanul előfordul, hogy az ember néha helyesel mások állításával. Vannak olyanok akikkel ritkábban, vannak olyanok, akikkel gyakrabban ért egyet az ember. Zseniális "leleplezésedet", és a mögötte álló, szavakkal nehezen kifejezhető, szellemi magasságok minősítésétől tartózkodnék. Megteszik helyettem a saját szavaid. A névválasztásod nem kevésbé.

Ismeretlen_184566 2011.08.20. 21:04:23

@Juveboy24: ha Alex tudná hozni azt a szintet, amit korábban, akkor megállná a helyét. És védőként ebben az esetben még 3-4 évig játszhatna nagy formában. És ebben az esetben Chiellinivel való összeszokása is nem évekbe, hanem egy-két hónapba telne. Tudom, sok a "ha", de ez minden új játékos esetében így lenne. És igen, az általad említett hátvédsor félelmetes volt, de ha összeszoknak, és nincs formahanyatlás, akkor a Lichtsteiner, Chiellini, Alex sor sem lenne rossz.

Ismeretlen_147985 2011.08.20. 22:21:36

Megszólalt a Sevilla sportigazgatója és Perotti ügynöke, s azt állították, hogy a játékos nem szándékozik elhagyni Sevillát és a Sevilla nem szándékozik eladni a játékost... Alex meg faszán játszott a West Brom ellen. Egy bődületes hibája után vezetést szerzett a birminghami csapat, majd a második félidőben lecserélték.

goku06 2011.08.20. 22:25:48

Na Alex legalább tesz valamit a szerződtetése érdekében :D nagyon ide akar jönni biztos :D bár ha Marotta nézi a meccset lehet inkább Coates felé fordul.. nemis lenne rossz..

Ismeretlen_184566 2011.08.20. 22:29:53

@mmartin91: nem tudhatod, lehet hogy már (hogy ne legyek közönséges) nem fektet akkora hangsúlyt aktuális csapatára. Lehet, hogy tud vmit, amit mi még nem.

Rahl 2011.08.21. 09:11:24

Épp írni akartam, azért Alex szépet alakított a birminghami gólnál. Én speciel nem vagyok elájulva tőle, de sajnos azt kell mondjam erősítés lenne.

Ismeretlen_102246 2011.08.21. 16:17:56

Hatalmas nagy előítéletre vall, ha egy hiba és egy mérkőzés alapján ítélünk meg egy játékost, de még ha több mérkőzés alapján is tennénk.. Barzaglit fikáztuk korábban, de tudtuk, hogy volt már jó időszaka olaszhonban. Alexnek miért ne lehetne? A PSV-ben zseniális volt és a PL-ben merő új rendszerben kellett játszania, ami nem feküdt neki igazán, viszont tapasztalatot szerzett. Nem is keveset. Ez közel sem azt jelenti, hogy az olasz bajnokságban nem lenne jó védő (azt sem, hogy az lenne). Coates ellenben fiatal még és mint tudjuk a fiatalok még nem elég érettek a Serie A-hoz... legalább is a nagyobb csapatok taktikájához nem sokuk eléggé érett még. Bonucci például a 2009/2010-es év egyik legjobb védője volt a ligában (egy kis csapatban ugye) és az előző szezonjában nem tudta ezt megismételni (én nem ítélem el, de nyilván egy-két év után én sem adnák neki több lehetőséget... most marasztalnám). Ezzel azt akarom mondani, hogy Coates tehetséges gyerek, de mind Alex, mind Lugano kevésbé zsákbamacska a(z európai) tapasztalatuk alapján. Perotti ha nem érkezik, akkor sajnálom. Mind e közben Vargas ügynöke is ellőtte, hogy bizony nem volt hivatalos megkeresés az ügyfele iránt... szóval Ramirez és Giaccherini nagyobb eséllyel érkezhet ezek alapján.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása