Káosz a Juventus háza táján?

Talán elnyűtt témának mondható, de nem elégszer hangsúlyozni, hogy az idei átigazolási szezon fő feladata a csapat két szélének a megerősítése. A pálya jobb oldala már késznek mondható, a középpályára is minőségi játékos érkezett Arturo Vidal személyében.

Az már megközelítés kérdése, hogy a chilei érkezése mennyire számít érősítésnek, ha azt vesszük figyelembe, hogy a torinói gigász elengedte az eddig a középpálya pillérének számító Felipe Melot és a remek teljesítményre képes Sissokót, előbbit kölcsönbe, utóbbit végleg. A pálya középső védekező szekcióját Vidal mellett Marchisio és Pazienza alkothatja. A legfrissebb információk szerint a Bianconerinek van egy titkos célpontja, akit Marotta Pirlo szerepkörébe szerezne megszerezni, ő nem más, mint az elmúlt szezont Torinóban töltő Alberto Aquilani.

Talán a fent említett opció nem hathat olyan meglepően, mint a következő: Vucinic érkezhet 15 millió euróért a Juventushoz. A montenegrói játékos képességével minden rendben is van, azonban ha azt vesszük alapul, hogy a Bastosért vagy Vargasért kért 15-20 millió euró közötti összeget magasnak találta az Öreg Hölgy vezetősége, akkor ez már elgondolkodtató. Vucinic napokon belül aláírhatja négy évre szóló szerződését. Feltehetjük a kérdést: Ő a beígért négy klasszis egyike?

Elismerjük, hogy a poszt megírásakor az elkeseredettség is beszélt belőlünk, amit a puszta realitással próbáltunk vegyíteni. Bízva bízzunk, hogy augusztus végén nem lesz bennünk csalódottság!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr574654135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kotrevák Kelly 2011.07.30. 13:07:00

Ezek magunk sem tudják, mit akarnak! Kapkodnak össze-vissza. Másik oldalról meg mindenkiről lemaradunk. Nem vettük meg Aquát (nem is kell), vettünk helyette egy szar pazienzát, most meg mégis meg akarjuk venni? Vicc az egész! Abszolút felejthető teljesítményt nyújtott. Erre most meg titkos célpont??? Kinek az agyszüleménye ez???

laverda 2011.07.30. 13:09:16

Moggi szerint, Vuciniccel jobban járunk, mint Rossival, mert a montenegrói univerzálisabb játékos. Valamint Vargasért cserébe Amaurit és lóvét kér a Fiorentina. Szerintem semmi ok az elkeseredettségre. Van még 1 hónap hátra az átigazolási szezonból, várjuk meg a végét. Aztán lehet sírni.

laverda 2011.07.30. 13:10:59

Kotrevák Kelly: Pazienza mitől szar? Bl helyre jutott Napoli alapembere volt, nem egy Fabregas, de többet fog letenni az asztalra, mint Sissoko.

Marchisio 2011.07.30. 13:15:32

Vucinic valóban nem akkora név mint Agüero vagy Rossi, de talán szükségünk van még 1 csatárra, de én nem őt venném meg. Aquillani érkezésének én örülnék, nagyon is. Balszélsőt azonban mindenképpen kéne igazolni. Bastos-t gondolom a legjobbnak, de Vargas is nagyjából ugyanakkora játékos, mindenképpen kell valamelyik! Pazienza-t én se szidnám, adjunk neki egy kis időt, hogy beilleszkedjen. Majd elfelejtettem hogy egy védő is jól jönne még ahogy Conte kérte... Fel a fejjel srácok, tényleg van még 1 hónap! Forza Juve!

Ismeretlen_149053 2011.07.30. 13:15:37

Szerintem az utolsó bekezdés a lényeg! Egy ilyen posztnak akkor lenne igazán értelme, ha a Juve vezető olvasnák, és a szurkolók csalódottságát /várakozását felmérve összekapnák magukat és esetleg máshogy/ többet igazolnának. Ezt a blogot viszont nem valószínű, hogy olvassák olaszországban, ezért ilyen hatás nem valószínű. Az értékeléshez viszont mindenképpen érdemes megvárni min. az augusztus végét, mert bár jó lenne ha már most összeállt volna a komplett keret, még van több mint egy hónap. Ez az Aquilanis téma pedig nagyon remélem, hogy csak egy újságírói fantáziálás volt, mert a tavalyi teljesítménye alapján semmi keresnivalója sincs a csapatban. Forza Juventus!

Diego2889 2011.07.30. 13:22:39

jó kis cikk.. szerintem teljesen mértékben mindenki átérzi.. Ha Vucinic mellé jön egy szélső és még 1 hátvéd, akkor nagyjából elégedett leszek.. Ezzel csak az a baj, h már annyira lent van a mérce, hogy elkeserít.. 1 hónappal ezelött Agüero-Bastos-Vargas-Rolando nevek repkedtek..

efedrin 2011.07.30. 13:23:31

Kapkodna össze vissza. Top csatárból közepest. Ha Én csinálnám ezt a munkahelyemen már rég kirúgtak volna.

ejjha 2011.07.30. 13:35:13

"titkos célpontja" aztamindenit hát baromtának ezek az igazi favoritok,ingyen,olasz,kiégett,magas vételi ár tudáshoz mérten..ez a Aquilanis vonal remélem valami tréfa,nem hiányzik ő ide + persze nem is kis pénzbe fájna a klubnak baromta "álmai játékosának" megszerzése!Azt olvastam,hogy a fiorba megy kölcsönbe és talán jövőre ilyen 12-13 m ért meg is vehetnék ha beválik.Hát hol ér ez az ember ennyit?Volt 2-3 jó mérkőzése alán de a többin 2db normális passza nem volt..ütközni nem ütközik(porcelán) a Vucinic vonal se semmi:)rossi is percekre volt tőlünk,hogy leigazoljuk aztán kopp én akkor hisszek már ezeknek az embereknek amikor a pályán rúgják a bőrt!!

Ismeretlen_122894 2011.07.30. 13:35:16

vargas=amauri + pénz? most azonnal alá kell írni!!! vucinic: vicc, de nagyon úgy néz ki, hogy meg kell barátkoznunk vele aq érthetetlen...persze kérdés, hogy mennyibe kerül

goku06 2011.07.30. 13:38:50

Aquilaninak voltak jó meccsei az elején. Viszont utána ő is beleszürkült a csapatba, mint mindenki más (Del Pieron kívül, mivel Chiellini, Krasic ugyanúgy szar volt a szezon végén).. szóval lehet nem lenne butaság Aquilanit ismét kölcsönvenni. A 'pool ugyanis tudja hogy nem tudják eladni, ezért már kölcsönbe akarják adni, úgyhogy ingyééér megérné újra elhozni. Ha megvan a motiváció akkor nincs gond, ráadásul most nem lenne tuti kezdő helye mint tavaly volt, így kénytelen lenne hajtani :) Ismerve az anyagi helyzetet, jöjjön csak Aquilani ingyen kölcsönbe, Vargas Amauri+pénzért, Vucinic.. és még egy középső védő, Lugano (vagy oda még tudunk szerezni egy tapasztalt olcsó védőt).. és szerintem meg is lennénk.. vagyis ismerve Marottát, ennél többre ne számítsunk

Laac 2011.07.30. 13:39:17

Félek srácok ez a szezon sem lesz sokkal jobb mint az előző!!!:-/ Hol vannak a klasszisok v. a minőségi emberek????

valumeister 2011.07.30. 13:40:55

szerintem sokkal egyszerűbb a képlet, mint azt sokan gondolnák... szvsz nem 442-t fogunk játszani, hanem 433at, ezért nem hallani mostanság egy balszélsőről, hisz a 433ban nem feltétlenül egy vargas/bastos féle szélsőre van szükségünk. Előre viszont, mivel nagy valószínűség szerint amauritól és a toni/iaquinta kettősből is megválunk egy embertől, kell még valaki. Agüeroról, sanchezről, tevezről, rossiról lecsúsztunk, így maradt vucinic, aki tekintve az árát nem biztos, hogy rossz igazolás volt, így legalább jut elég lóvé más posztokra is. Szerintem valahogy így fogunk felállni jövőre: Licht - chiellini - bonucci - ziegler vidal pirlo marchisio krasic matri Q/Vucinic Ha tényleg hasonlóképp fogunk felállni, akkor viszont a középpályára kellene még vásárolni egy Vidalhoz hasonló, univerzális játékost, mert jelenleg az általam felvázolt középpályának nincs cseréje...

Ismeretlen_114321 2011.07.30. 13:49:08

A cím tökéletes.

Kotrevák Kelly 2011.07.30. 14:12:45

laverda: Na mert aztán nem tudtunk volna pazienza helyett normálisabb játékost venni, mi? Az amerikai túrán sem mutatott semmi maradandót és akkor még finom voltam. Pedig, mivel új játékos, még egy sörmeccsen is ki kellett volna dobnia a belét...

Ruida 2011.07.30. 14:13:56

valuemeister-rel teljesen egyetértek, épp ezt akartam én is írni, hogy amennyiben Vucinic+Aquilani jön, az szerintem a 4-3-3at jelenti, és annak a tekintetében, hogy a középpályán Krasic az egyetlen igazán jó szélsőnk, logikus is. És akkor közzéppálya: (3 ember a kövezkezők közül) Vidal-Pirlo-Marchio-Pazienza-Aquilani Elől pedig: Krasic-Matri-Quagliarella (DP+Vucinic+Iaquinta/Toni csere)

Ismeretlen_152362 2011.07.30. 14:25:50

1 dolgot nem értek: minek nekünk vucinic? ilyen képességű játékos szerintem már az ifiben is mozog és nem kellene érte fizetni. @valumeister: az általad leírt felállásban még akár lehetne is keresnivalója a csapatnak. én azt mondom, hogy ha már nem akarnak sok pénzt áldozni játékosokra, akkor szarokra főleg ne áldozzanak. elvileg a juvénak van a legjobb utánpótlás-nevelése egész olaszországban, akkor a nagycsapatnak is valahogy profitálnia kellene ebből.

gyorijuventuno 2011.07.30. 14:36:04

Ha vucinic jön akkor is kell még két igazolás még mindig.... Persze feleslegtöl minél elöbb megszabadulni ... Martinez-Grosso-iaquinta-Motta-Grygera-Amauri Keretet meg kiegésziteni 3-4 legtehetségesebb ifista játékosunkal pl De Silvestro- Pasquato- Boniperti..

gyurim 2011.07.30. 14:36:31

Ha ez a 433-as felállás lesz, és az igazolásokból nagyon így tűnik, akkor nem állunk olyan rosszul szerintem. De akkor középre még minimum két ember kellene! Az egyiknek Lassan Diara lenne tökéletes. És akkor elég masszív középpálya lenne. Én valahogy így állítanám fel a csapatot. Lichtsteiner - Chiellini - Bonucci - Ziegler Vidal - Lass Pirol Krasic - Quagliarella Matri Így Vidal és Lass elég lenne védekezésben. Pirlo és Vidal támadni is tudna. Krasic és Quaqliarella is visszaléphetnének. Tudom egyikőjüknek sem erőssége a védekezés, de azért zavaró embereknek nagyon is jók. Csak ekkor még kellene valaki Pirlo helyére. Aquilani nem nagyon örülnék. De a tavalyi szezonban még ment a csapatnak addig neki is voltak jó meccsei.

Del Piero 70 2011.07.30. 14:58:31

Akkora egy rohadt büdös zsidó klub lett ez a Juve,hogy nem igaz.Ha így haladunk az elő négybe sem végzünk, bár ne legyen igazam.Hajrá Juve!!!

Ismeretlen_147985 2011.07.30. 15:20:42

Vucinic-en kívül még 3 játékosra lenne szüksége a Juventus-nak. Egy balszélsőre, egy középhátvédre és egy belső középpályásra. Nem hiszem, hogy mindhárom teljesülni fog, de a balszélső leigazolása elengedhetetlen. Ha erre a posztra nem jön senki, akkor irány a 7. hely, ismét. Egyébként Vucinic egyáltalán nem rossz játékos, meggyőződésem hogy a jelenlegi csatáraink közül ő a legjobb. Az már más kérdés, hogy sokan Agüero-t vagy Rossi-t vártak (én magam is), de Vucinic azért nem egy Rajczi vagy egy Kabát szintű támadó.

FC INTER 2011.07.30. 15:22:39

A JUVE EGY NAGY KÁOSZ!!! NEM KAPTÁTOK VISSZA A 06-OS SCUDETTOT. EZ IS AZT BIZONYÍTTTYA?HOGY SEMMIK VAGYTOK FORZA INTER

Ismeretlen_186452 2011.07.30. 15:22:47

Az ökklendezés jön rám, ha csak Vicunicre gondolok zebra mezben.

goku06 2011.07.30. 15:32:38

Egyébként csatársorba nem volt annyira fontos a sztárigazolás, most így ha maradt pénzünk esetleg Bastosra, akkor nincs gáz. Luganot egyébként mennyiért akarjuk elhozni? 3 milla? vagy 10?

Ismeretlen_108746 2011.07.30. 15:41:05

@FC INTER: Csak várd ki a végét, te szerencsétlen kretén.

Ismeretlen_53881 2011.07.30. 15:45:20

Szerintem semmi értelme az ilyen bejegyzésnek.

Ismeretlen_108746 2011.07.30. 15:48:11

Vucinic nem rossz játékos, de nem érzem, hogy ő fogja a különbséget jelenteni, s hogy vele annyira sokat erősödnénk. Márpedig jövőre már csak 3 BL hely lesz, s a riválisok gyakorlatilag mind erősödnek. Arról nem is beszélve, hogy változatlanul érthetetlen, hogy Marotta mire gondolt, amikor 3-4 klasszis érkezéséről habogott. Van még egy hónap persze, de én egyetlen érkező klasszisról sem tudok. Amúgy ezzel az erővel visszajöhetne akár Trezeguet is. Diego Lugano ugyancsak félmegoldásnak (esetleg negyedmegoldásnak)ígérkezik. Nehéz úgy csapatot építeni, hogy kizárólag lejáró szerződésű, vagy feleslegessé váló játékosokból válogatunk. Legalább néhány posztra elengedhetetlen lenne minőségi igazolásokat eszközölni. Eddig nem léptünk előre semennyit, s ha nem érkezik 3-4 épkézláb játékos, ismét lemaradunk a BL-ről. Bastos vagy Vargas, csak történjen már valami.

Kotrevák Kelly 2011.07.30. 15:56:11

fc inter: golyó a fejedbe a többi patkánnyal együtt, oszt annyi! gondolom megszűnt a fórumod, azért jössz ide fröcsögni a 12 éveddel...

pite 2011.07.30. 15:56:40

érdekes, hogy az egyik olasz hírportálon feltették ezt a kérdést: "Jól jár-e a Juventus Vucinic-csal?". A két válaszlehetőség közül a válaszolók közel 70%-a jelölte be az 'igen'-t, és a maradék pedig azt, hogy 'nem, jobb lett volna Rossi' Én különösebben nem ellenzem a montenegrói érkezését, de ezt akkor sem értem....

Ismeretlen_144830 2011.07.30. 16:01:48

fc inter: szánalmas vagy csak ennyi :))) amugy kiváncsi leszek hogy mi lesz ezzel az aqua üggyel... meg hogy conte melyik felállást választja.. és arra is hogy lesz-e balszélső vagy nem...:/ az a kérdés hogy egy középpályást veszünk-e vagy egy szélsöt mert ha középpályást akkor 433 lesz szerintem...... Forzaaa Juveee!!!!

mikulalaci 2011.07.30. 16:06:23

Kedves Bloggertársaim! Mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy büszkeséggel tölt el, hogy az Inter-rajongók körében is ismert a blogunk.Eddig ugyan alig láthattuk a kedves szurkolótársunkat az oldalon, de nagyon szívesen vesszük a hozzászólásait!Minden bizonnyal egy ízig-vérig Inter-rajongó, aki ismeri a 2006 előtti Inter történetét is!Ha meg valóban az ereiben is kék-fekete vér folyik, akkor meg most adja ki a dühét és kárörömét, a sok-sok év JUVE-ELNYOMÁS miatt!Üdv az oldalon! :P

buub 2011.07.30. 16:13:25

heeh: mi az, hogy jó kis cikk? :D Ez semmi... őszintén sajnálom, hogy ez ide kikerült, de a bulvármédiában abszolút megállja a helyét.

Baggio 2011.07.30. 16:21:54

FC Inter te SENKI kinek kell a scudetto? mint Juve drukker is azt mondom semmit sem kérünk vissza..maradjon csak a legnagyobb csalónál a cím....mi azt kérjük,hogy valaki zavarja el a vezetőséget:-) Aqua visszajön az év vicce lesz.... ő Pirlo posztján játszik..ha őt tekintenék a jövőnek,mint aki Pirlot majd leváltja,akk nevetséges a vezetőségünk

Kelevra 2011.07.30. 17:21:29

Én nem bánom ,hogy nem veszünk 20millánál drágább játékosokat, tekintve h sikerült Diego és Melo árából 10misit lefaragni 1 év alatt...

Ismeretlen_160819 2011.07.30. 17:56:38

Először megvettük azokat a kölcsönjátékosokat akikkel sikerült a nagyszerű 7. helyet elérnünk, utána megszereztük a következőket: Zigler, Lichtsteiner, Pazienza, Pirlo, és most Vucinic, velük fogunk bajnokságot nyerni??? Velük fogunk a BL-ben helytállni??? Vicc!!! Ha a most megszerzett játékosok olyan jók akkor miért engedte el a klubjuk őket??? Egy Pazienza ha olyan jó volt a Napoliban akkor miért kötött ki nálunk?? Ezzel a kerettel megint a 4.-5.-6. helyen fogunk vergődni!!

tigana 2011.07.30. 18:57:41

Nem értem miért keseredik el mindenki, baszki itt van Lichtsteiner,Pirlo,Pazienza,Ziegler,Vucinic ,és végre jött egy jó felfogású ember Conte aki kicsit felrázza a Juvét.Lassan csatlakozik egy jó Vucinic ,és egy komplett Juve lesz , Scudettora esély sincs ,de ezt nem is várhatjuk el , szerintem jövőre 3-4 hely egyike is meglehet. Forza Juve! Egyébként fáj az,hogy eggyeltalán ezen a blogon nincs optimista ,vagy aki az lenne ,az is kritizálja a csapatot,miközben egy jó munka folyik.Ennek a Bastos,Vargas ügyletnek sincs vége .. Mit vártatok ez nem fifa ???!!!Lehet hurrogni .

cs4szi 2011.07.30. 21:10:30

Hát már én sem értem őket... Melonak egész jó szezonja volt! Erre őt kölcsönadják. Aquilani meg egy punci, ahogy a Népsport blogján is írták. Ő nem a Serie A-ba való. Aztán mégis Aquilanit akarják megvenni? Na ne vicceljünk már. Remélem ez csak egy pletyka Aquilaniról. Sissoko miatt én nem sírok. Nem mondom hogy egy sz**, de az a baj nála, hogy csak védekezésben nagyon jó. Na de támadásban... Nem is értem miért középpályás. Bastosról meg annyit, hogy ha nagyon akarták volna, már rég leigazoltuk volna.

Ismeretlen_174409 2011.07.31. 03:37:45

Interes kismajom barátom...told fel nyugodtan a végbeledbe a 06-os Scudettot,legyél rá büszke,hogy az összes nagy ellenfelet meccsek nélkül letudva meg tudtátok előzni...mondhatni megdolgoztatok érte!

Ismeretlen_174409 2011.07.31. 03:43:22

de sajna mond valamit ez a mocskos interista bassza meg...ez a Juve így Vucsinicsestül,Pazienzástul,Zieglerestül egy rohadt nagy káosz...én Juve-drukkerként mondom,hogy ez a keret továbbra se több,mint egy erősnek legeslegjobb jóindulattal se nevezhető középszerű kis fing...nem lesz ebből BL-hely,de nem is érdemes ilyen körülmények közt Bl-be lenni...csak leégetnénk magunkat,tavaly a Lech Poznan ellen is csak keresgéltük a labdát,és nem mondhatnám,hogy elképesztően megerősödtünk volna azóta...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása