Melo és Amauri átadólistára kerülhet

Nagy valószínűséggel Amauri és Felipe Melo is átadólistára kerül, miután hivatalosan is megerősített tény, hogy nem utaznak a csapattal az amerikai nyári túrára.

Iaquinta és Amauri

A két brazil ugyanis nincs rajta azon a 27 játékost tartalmazó listán, akik az Egyesült Államokban játszanak majd néhány barátságos meccset.

Ez alátámasztja azokat a korábbi pletykákat is, miszerint Melot több brazil klub szeretné soraiban tudni, többet között a Corinthians vagy a Sao Paulo is. Amauri az elmúlt 6 hónapot már így is a Parmaban töltötte kölcsönben, de már szóba hozták a Flamengoval is, bár a Serie A-szereplő Genoa is egy lehetséges opció számára.

Sergio Almiron, Albin Ekdal, Fabio Grosso, Momo Sissoko és a sérült Vincenzo Iaquinta sem lesz ott a kedden kezdődő utazáson.

A csapat Philadelphiaban folytatja a tréningeket, majd július 23-án Torontoban játszik a Sporting Lisszabonnal. Július 26-án New Yorkba utaznak, hogy szembenézzenek a Club Americaval, majd az észak-karolinai Raleigh lesz az úticél, ahol a Chivas de Guadalajara lesz az ellenfél július 28-án.

Az utazó keret: Barzagli, Bonucci, Buffon, Chiellini, De Ceglie, De Silvestro, Del Piero, Giandonato, Grygera, Immobile, Krasic, Lichtsteiner, Manninger, Marchisio, Marrone, Martinez, Matri, Motta, Pasquato, Pazienza, Pepe, Pirlo, Quagliarella, Sorensen, Storari, Toni, Ziegler

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr604654090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2011.07.18. 11:21:07

még mindig azt mondom h Melo eladása hatalmas hiba lenne, de hát most már 100% h megy az öreg.. sajnálom, mert én nagyon megkedveltem..

Ismeretlen_147985 2011.07.18. 11:23:06

Ez várható volt. Egyértelmű, hogy mindketten távozni fognak. Amauri azért, mert szar, míg Felipe Melo nyilvánvalóan Vidal miatt. A legújabb hírek szerint egyre közelebb vagyunk a chielihez, a Gazzetta már azt is kimondja, hogy 15 millióért érkezik és 4 évre ír alá. Reméljük a legjobbakat. Összességében én azért kicsit sajnálom Melo-t, bár az egyértelmű, hogy egy 25 milliós játékosnak nem így kellene teljesítenie. Abszolut nem szolgálta meg az árát. Mikor idejött, nagyon örültem neki, de mára már csak egy játékos a sok közül. Egy feleslegessé vált játékos.

tomsz 2011.07.18. 11:24:37

Nem kéne melót eladni, fájni fog a távozása nagyon! Csupa szív játékos! Vannak hibái, de jól szűr a középpályán, ő a legjobb szűrőnk! Szerintm ne menjen el

Mitya 2011.07.18. 11:28:00

Én is azért szívesebben olvastam volna h Amauri és Motta került átadóra de az a majom persze h elutazott :/ fúj de utálom :@ ha megy Melo és jön Vidal minden jót kívánok neki mert azért szerette ő a Juvét! :) (ha eligazol persze...)

lalko23 2011.07.18. 11:38:34

remélem Mélót is odaadjuk vagy 10 millióért,mint ahogy Diegót is elherdáltuk.így legalább nem buknánk a két játékoson csak vagy 25 misit:)

Ismeretlen_128760 2011.07.18. 11:41:21

20-25 milliót kéne kapni értük! Melo-val egy baj van; egy időzített bomba! Bármikor benne van a piros. Egy már biztos; Conte szereti a fegyelmet, ilyen játékosokra nincs szüksége...

Ismeretlen_108746 2011.07.18. 11:43:26

@mmartin91: Hasonló érzéseim vannak nekem is, s tényleg egyértelmű volt, hogy Melo távozni fog. Más kérdés, hogy az majd elválik, hogy a Melo-Vidal cserével jó vásárt csinálunk-e, mert ez korántsem egyértelmű. "Összességében én azért kicsit sajnálom Melo-t, bár az egyértelmű, hogy egy 25 milliós játékosnak nem így kellene teljesítenie. Abszolut nem szolgálta meg az árát. Mikor idejött, nagyon örültem neki, de mára már csak egy játékos a sok közül. Egy feleslegessé vált játékos." Ez egy nehéz ügy, az tény, hogy ha tetszik Felipe Melo várakozáson alul teljesített (különösen az első évében), de ez gyakorlatilag a keret összes játékosára igaz, így elég fonák, és számomra visszatetszést keltő dolog, hogy egyes játékosok bűnbaknak kiáltódnak ki (Diego, Melo), míg más, náluk sokkal szarabbul teljesítő játékosok vígan maradnak. Vagyis nem érzem, hogy feleslegesebb játékos volna, mint a keret 99%a. Amúgy én kicsit azt érzem, hogy részben emberi dolgokon (is) csúszott el a dolog. Nagyon egészségtelen volt a klub hozzáállása a játékoshoz, ahogy Melo felesleges nyilatkozatai is azok voltak.

Ismeretlen_102246 2011.07.18. 11:52:13

Melo lehet időzített bomba volt, de hogy nála nem sok játékos küzdött nagyobb akarattal az biztos. Ilyen hozzáállás pedig elvileg példás és Conte számára is szimpatikus kellene, hogy legyen, hiszen éppen Conte mondta, hogy számára alap, hogy egy játékosnak, aki elhagyja a pályát, csavarható legyen az izzadság a mezéből. Nagyon sajnálom és sok sikert kívánok neki. Nekem nagy kedvencem volt. Sokszor tüzelte a szurkolókat is... a játékostársakat is. Igazi vezérnek tűnt. Marmotta úgy tűnik minden játékost elad, akit Secco vett. Diego, Sissoko, Iaquinta, Amauri és Melo is vagy eladva, vagy eladás előtt állnak.

Kotrevák Kelly 2011.07.18. 11:53:29

Ja, Melot eladjuk, az a szerencsétlen motta (ezért pénzt!???) meg grygera marad. Csak gratulálni tudok!

Ismeretlen_122894 2011.07.18. 11:56:59

ki lát fantáziát ebben a mottában, mit keres ez a keretben? ha azért vettük meg, hogy továbbadjuk miért visszük ki? miért nem adjuk el? vagy vki nagyon szépen átrángatott minket a palánkon azzal, hogy persze kedves jucve, vegyétek csak meg, mi meg majd tőletek megvesszük, aztán mégse? nagyon remélem, hogy nem ragad a nyakunkon az a kutyaütő!!! melo/amauri: mindkettőjükre igaz, hogy jó formában voltak, amikro leigazoltuk őket és nagy reménységként érkeztek, de sajnos nem váltak be. melo tavaly feljavult, meghatározó eleme volt a csapanak, így sajnálom, de van benne ráció, hogy vidal pótolja.

Ismeretlen_147985 2011.07.18. 12:06:22

Apuleius: Igen, így van, meglátjuk majd, hogy Vidal hogyan fog teljesíteni. Szerintem nagyon jó játékos, a Bundesligában remekül teljesített, de ez egy teljesen más közeg lesz. Én is nagyon kíváncsi vagyok. Persze ehhez még meg kell szerezni, egyelőre nem akarok előre inni a medve bőrére. Egyetértek abban is, hogy Melo nyilvánvalóan nem volt rosszabb, mint a keret legtöbb játékosa, csak ezt úgy is kell nézni, hogy pl. Motta kölcsönbe jött, Grygera ingyen volt, Grosso 2 millió, Aquilani kölcsön, Barzagli 300 ezer. Míg Felipe Melo 25 millió euró. Na ez a nem mindegy. Ha pedig innen nézzük a dolgokat, akkor egy ekkora értékű játékosnak nem ezt a szintet kellett volna hoznia. Ennyi pénzért valamilyen szinten sok esetben a különbségnek kellett volna lennie, még akkor is, hogy ha egy védekező középpályásról beszélünk.

Ismeretlen_150170 2011.07.18. 12:06:34

Én is nagyon sajnálom a brazilt pedig tavaly nyáron nagyon örültem volna ha megszabadulnak tőle. Most meg egy kicsit értetlenül állok az eset előtt, mert ebben az évben nagyon hajtott rajta semmi nem múlott ha ő nincs akkor még a 7-ik hely se lett volna meg! A jó hír viszont hogy legalább megfelelő helyettese lesz, ha minden igaz Vidal személyében aki fiatalabb és a kapu előtt sem jön zavarba. Valószínű azért Melo-t és Sisso-t adjuk el elsősorban mert ő rájuk lehet is vevőt találni, az meg hogy valaki kiutazik erre az amerikai haknira az még nem jelenti azt hogy nem lesz eladva, úgy emlékszem tavaly még Diego-t is kivitték aztán még is el lett adva (hál istennek). Azt valaki érti hogy Ekdal miért nem utazik a kerettel? Pirlo-t akkor ki fogja majd helyettesíteni ha még sem válik be (jó esély van rá) vagy ha lesérül?? Az univerzális Marchisio??? Mert ez viccnek is rossz!

goku06 2011.07.18. 12:07:10

Motta és Grygera utaztatása a legrosszabb az egészben. Mottát elvileg azért vettük meg mert az Atleticot érdekelné, de ugye az az üzlet nem jött össze, úgy hogy Motta a nyakunkon maradt :S szépen kibasztunk 3,75 millát az ablakon :S a szezon legszarabb játékosát megtartottuk :S ez Marotta idei legnagyobb hibája (végülis akkor javultunk mert tavaly Martinez többe fájt nekünk:S )

Ismeretlen_102194 2011.07.18. 12:10:02

Valahogy engem ez nem izgatott fel.Felőlem mehetnek, bár Meloért remélem kapunk nem kevés pénzt.... mmartin: -Tegnap eszembe jutottál, illetve egy régi kommmented, amikor ezt a bűngyenge Brazil válogatottat néztem, hogy ez a Lucas Leiva mekkora egy nagy rakás sz@r...... Emlészem volt egy pletyka hogy estleg idejön, hál istennek ez nem történt meg!!!

Ismeretlen_108746 2011.07.18. 12:27:55

@mmartin91: Szerintem is kiváló játékos Vidal, s először is remélem, hogy sikerül leigazolni, másodszor pedig remélem, hogy beválik az olasz fociban. Hát igen, ebben sajnos tényleg igazad van. Ugyanakkor én továbbra is azt állítom, hogy a labdarúgás csapatsport, vagyis kicsit olyan ez, mintha egy silány és minőségi alkatrészekből összegányolna valaki egy gépet, majd a nem megfelelő működés után arra következtetésre jutna az illető, hogy a kiváló alkatrészek a hibásak, s azokat kell kiszerelni. Tudom ez sarkítás, nem is szánom másnak, de azért van benne sok igazság. Nem akarom felmenteni Felipe Melo-t minden felelősség alól, de ilyen alapon eladhatnánk Krasic-ot, vagy Chiellini-t is.

Ismeretlen_20408 2011.07.18. 12:30:07

Én az utóbbi hírek hallatán inkább kiakadtam,mint sem reménykedve tekintsek a jövőbe. Amikor Contét kinevezték,úgy gondoltam,hogy csk-nak is jó volt,igazi vezető,edzőként is reménykedtem.Ám mostanra totálisan kiakadtam rajta és a marhatortán...Ha valaki el kell adni a középpályásaink közül,akkor az (én nálam) Sissoko,és nem pedig Melo.Ami pedig Bastost illeti,hát totálisan le vagyok döbbenve,hogy inkább egy Valencia felé fordulunk (akit imádok,de nem fog eljönni hozzánk,ez biztos) illetve egy az argentin-olasz.Nem is értem a dolgokat,ha komolyabban kombinálok lehet eljutnék valahova,de azzal a lelkem még továbbra is háborog ez ellen a Juve igazolási politika ellen. Nem mondtam még,de számomra végképp csalódás ami nálunk folyik :(

g3ronymo 2011.07.18. 13:00:55

hát Melo előtt a többi semmirekellő mihasznát kellett volna eladni/ingyen odaadni.

goku06 2011.07.18. 13:30:59

"Az Öreg Hölgy a jelentések alapján meg fog szabadulni Marco Mottától, Zdenek Grygerától, Jorge Martineztől, Momo Sissokótól, Vinczenzo Iaquintától, Luca Tonitól, Luca Marronétől, Albin Ekdaltól és Sergio Almirontól is. Marrone valószínűleg újra a Siena gárdájához fog csatlakozni, miután a toszkán csapatnál a szezon végén járt le a kölcsönvétele, míg Almiron iránt a Cesena érdeklődik." Jóhír, Motta, Grygera is eladólistán. De akkor ki lesz Lichsteiner cseréje? Sorensen? Ha igen, akkor ki lesz a 4.számú belső védő?

Ismeretlen_102246 2011.07.18. 13:33:16

Én nem ismerem Vidal játékát, de tegnap (ma hajnalban) abszolút nem volt meggyőző. Árnyéka se volt a mindig hajtós Melonak (annak, akit idén láttunk). Az, hogy ide hozunk egy olasz ligában még ki nem próbált játékost egy olyan helyett, aki éppen most kezdett el bizonyítani (és ha így folytatja, akkor az árát is megérné): hatalmas kockázattal jár. Éppen ezért teljesen érthetetlen számomra ez a megoldás.

Ismeretlen_102246 2011.07.18. 13:33:59

Sörensen megérdemli, hogy csere legyen. Rengeteget tud még fejlődni a srác. Nagyon jó védő válhat belőle.

babo410 2011.07.18. 13:42:21

Melonálnem tom mi az ok, hogy eladó, de nem lehetetlen, h összefügg a nyár elejei kirohanásával is, amikor benyalt Mourinhonak. De lehet, hogy nem elég fegyelmezett játékos, és nem kíván vele dolgozni Conte, mert olyanokat akar, akik követik az utasításait, és nem mennek a saját fejük után. Igaza van, mert ha a játékosok nem azt csinálják amit az edző mond, régen rossz! Conte tiszteletet akar kiharcolni, mert anélkül nem lehet eredményes munkát végezni.

Ismeretlen_170662 2011.07.18. 13:58:46

La Gazetta Dello Sport szerint az átadólistán lévők: Amauri, Melo, Marco Motta, Zdenek Grygera, Jorge Martinez, Momo Sissoko, Vinczenzo Iaquinta, Luca Toni, Luca Marrone, Albin Ekdal és Sergio Almiron Itt a lista hogy ki megy. Itt van minden selejt. Marronét sajnálom csak

Ismeretlen_150170 2011.07.18. 14:16:52

Vidal-t nem egy meccs alapján kell megítélni! Agüero se élete meccsét játszotta az "uruk" ellen de attól még tudjuk hogy mire képes, ráadásul ő is nagy rizikó lenne ha mégis valamilyen csoda folytán torino-ba kötne ki mivel nem játszott még a seria A-ba! Nincs olyan igazolás ami ne hordozná magába a rizikót! Van aki másik olasz csapattól érkezik hozzánk és még se váltotta meg a világot, Melo is ilyen. Nyílván Conte keze benne van abban hogy ki jön és ki nem, de eddig meg az volt a baj hogy az elmúlt évek edzői csak bábok voltak. Ha Conte-nak nem kell se Melo se Bastos és más konkrét elképzelései vannak ezekre a posztokra akkor azon kell dolgoznia Marotta-nak hogy minél nagyobb mértékben szolgálja ki Conte elképzeléseit. Egy posztra amúgy is van több játékos ha az egyik nem válik be vagy lesérül akkor ott a megfelelő helyettes, tehát ha esetleg Vidal jönne és nem válna be akkor még mindig ott van Pazienza és Marchisio is akik már évek óta a seria A közegét "élvezik". Melo-t biztos nem lehet eladni 25-ért mint amennyiért vettük, egy tízessel kevesebbet ér most, mert egyrészt túl drágán vettük másrészt nem bizonyítota hogy többet érne, egy 15 milla reális lenne érte amiből jöhet is Vidal aki sokkal nagyobb jövő előtt áll jelenleg mint a brazil, aki mehet vissza a hazájába levezetni. Bár ha belegondolok hogy egy Ramires meg egy Lucas Leiva angol topcsapatokban játszanak akkor Melo-nak lenne még helye europa élcsapatokban.

Tony 2011.07.18. 14:25:55

Melo jó játékos és nagyon remélem,ha valóban távoznia kell akkor valami értelmes üzlet részeként használják majd föl. Kár hogy ilyen Pirlo félékkel lett feltöltve a keret,mert egy középső Vidal-Melo kettős szívesen fogadtam volna. Nem feltétlenül kellene vagy-vagy helyzetet teremteni,de ez már ugy néz ki mind1.

Ismeretlen_102246 2011.07.18. 14:31:55

Nem ítéltem meg egy meccs alapján. Azt írtam, hogy a tegnapi (ma hajnali) meccsen árnyéka sem volt Melonak és hogy rizikós, mert az olasz ligát nem ismeri. Agüero klasszis... világklasszis. Lehet veszélyes neki az olasz liga, de már csak a neve miatt is érdemes vele foglalkozni, ami rengeteg pénzt hozna a kockázat ellenére. Ugyanezt Vidalról nem lehet elmondani. Melo kipróbált. Feleslegesnek érzem az eladását és egy zsákba macskával a pótlását. Agüero esete ebből a szempontból is más, hiszen Ő nem valaki pótlására érkezik, hanem azért, hogy minőséget adjon a csatársorba (seconda puntaként). Az hogy Melo összeférhetetlen személyiség az öltözőben/játékosokkal egy másik kérdés. Ezt addig nem tudhatjuk, amíg nem olvastunk ezzel kapcsolatban mind a két féltől legalább egy-egy nyilatkozatot.

Ismeretlen_150170 2011.07.18. 14:50:47

Már pedig arról már lehetett olvasni hogy Melo-t a csapaton belűl nem igazán kedvelik. Arról tud valaki valami infót hogy Motta iránt ki érdeklődik vagy hogy kinek lehetne eladni? A Zenit-es dolog csak pletyka lehetett mert ha tényleg érdekelte volna őket akár már vihették volna, Marotta már hetekkel ezelőtt véglegesítette a szuper bal hátvéd szerződését és kipengette érte a 3,75 milla eurot! Ez így első hallásra nem tűnik soknak, ezért átváltom hogy mindenki jobban érzékelhesse hogy mekkora biznisz volt ez! Szóval Motta meg ér 7 db Bentley-t vagy 12 db Ferrarit (a legdrággábbat) vagy 375 db Suzuki Swift-et? Ha mi jól akarunk járni az eladásval akkor legalább 15 db Ferrarit kell érte kérni! Te jó ég hihetetlen milyen árak vannak, Motta-ért a bringámat nem adnám oda pedig azt már eszi a rozsda és a nyolcasokat a kerékeiből csak úthengerrel lehetne valahogy kiszedni belőle.

Baggio 2011.07.18. 14:59:22

azért lenne 1kérdésem..ki fog Vidal mellett szűrni,mert fix 2szűrő lesz,de Sisso kb amennyit használ annyit árt is a csapatnak...Marchisio 1tök átlag...így nézve semmivel se leszünk 1Vidal-al előrébb... ennyit a cseréről..nem cserélni kéne hanem erősíteni. Melo helyére kéne akkor valakit venni,mert ha Melo helyett jön és ezzel kész is a vkp akkor adtunk a szarnak 1pofont

babo410 2011.07.18. 15:31:35

Vidal mellett ha csak nem sül fel nagyon, akkor Pirlo lesz. ezért lenne rohadt fontos, hogy olyan szélsőink legyenek, akik be tudnak segíteni a védekezésben is. Krasic tud segíteni, de nem a legjobb. Ezért lenne jó Bastos. Most másokról pletykálnak, de lehet attól még Bastos is jön, hiszen 1 db bal kp-nk sincs kell csere is oda, meg ugye a Lyon csak egy bsz-t ad el, és a Liverpool is ott keresgél. Ja és más csapatok is el akarják csábítani Bastost! Nem árt ha másokat is figyelünk azért!

Ismeretlen_122894 2011.07.18. 16:04:45

@Baggio és @babo410: megfeledkeztetek pazienzáról!!! (és még poli is jöhet) :) @pedronegro: 375 db suzuki swift :) (amúgy motta jobb- és nem balhátvéd, de ez mindegy is, a lényeg, hogy egy nagy kaki a játéka, és csodálkoznék, ha valaki akár 2 HUF-ot is rááldozna)

Ismeretlen_150170 2011.07.18. 16:25:32

regularjohn: Óhh, valóban elírtam, de remélem nem gázoltam ezzel Motta lelkébe? :) Amúgy meg nagyon nehéz róla eldönteni hogy micsoda is ő valójában, de az tény hogy inkább a pálya jobb oldalán szokott feltűnni, szerencsétlenkedni, de biztos hogy nem védő! :)

steven-h 2011.07.18. 17:15:26

Az Öreg Hölgy a jelentések alapján meg fog szabadulni Marco Mottától, Zdenek Grygerától, Jorge Martineztől, Momo Sissokótól, Vinczenzo Iaquintától, Luca Tonitól, Luca Marronétől, Albin Ekdaltól és Sergio Almirontól is. Marrone valószínűleg újra a Siena gárdájához fog csatlakozni, miután a toszkán csapatnál a szezon végén járt le a kölcsönvétele, míg Almiron iránt a Cesena érdeklődik. Tehát attól mert Motta meg Grygera megy Amerikába még nem biztos h haza is jönnek :D :D :D vagyis én nagyon remélem h nem Olaszországban landol a gépük... Ekdalt sajnálom benne azért volt potenciál...

Ismeretlen_122894 2011.07.18. 17:25:12

@pedronegro: egyetértek :)

Victor90 2011.07.19. 10:00:42

Akkor fogyott el Melo körül a levegő amikor a szezon végén arról magyarázott, h egyszer majd a Realban akar játszani. Ez pedig egy olyan kaliberű klub esetén mint a Juve tolerálhatatlan. A Juve meze, ami megfelelt Platininek vagy éppen Nedvednek nem lehet ugródeszka egy még akkora sztárnak sem mint Felipe Melo. Ennek a klubnak a nagysága a történelmében, a múltjában van. Ezt a múltat köpné szembe az a sportvezetés ami ezt a szemléletet eltűri. A Juve a világ 1ik legnagyobb klubja és ehhez méltó anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesülnek a játékosai.Ha valakinek ez kevés, ha valakinek nem élete legnagyobb lehetősége és megtiszteltetése ebbe a könyvbe fejezetként vagy akár csak lábjegyzetként bekerülni, annak a lehető leggyorsabban ki kell adnia az útját!

Ismeretlen_108746 2011.07.19. 10:12:17

@Victor90: Ez mind szép és magasztos, de ilyen alapon rajta kívül még rengeteg játékost ki lehetne tenni a keretből. Én nem érzem ennyire elfogadhatatlannak, ha egy játékos, minden konkrétum nélkül valami elbaszott riporternek valaha olyat nyilatkozik, hogy kipróbálná magát ebben vagy abban a bajnokságban, vagy csapatban. Annyit pedig meg kell jegyeznem, hogy egy ennyire patinás és fenséges klubnak, mint a Juventus, gyökeresen másként kellene kezelnie a saját játékosait, s több tiszteletet kellene adnia nekik. Melo-nak szerintem igaza volt abban, amikor ezt kifogásolta. Összességében úgy tűnik emberi okai is vannak (lehetnek) annak, hogy Felipe Melo távozni fog, s abban, hogy így alakult, a brazil játékos is hibás. Ez tény, de mindig kettőn áll a vásár.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (919) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2431) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása