Marotta a nyári igazolásokról

Giuseppe Marotta, a Juventus sportigazgatója a klub nyári igazolási terveiről beszélt, és elismerte, hogy érdeklődnek Sergio Agüero, Mirko Vučinić és Arturo Vidal iránt is.

Giuseppe Marotta

A Tuttosportnak nyilatkozva a szakember elmondta, hogy a Juventus idén nagy összeget szán egy sztárjátékosra, még az idény kezdete előtt.

"Okosan akarunk költekezni. Tudjuk, mit és kit akarunk, de most minden az időzítésen múlik. Az idei költségvetésünk legnagyobb részét egy játékosra kívánjuk fordítani, bár több más dolgot is mérlegelnünk kell, pl. a fizetéseket."

"Agüero jelenleg Spanyolországban sokkal kedvezőbb adózási feltételekkel rendelkezik, és ezeket sajnos Olaszországban nem tudjuk neki biztosítani. Ha valaki elviszi előlünk Agüerót, akkor az csak az ilyen jellegű szabályok miatt történhet."

A Bianconeri első számú célpontja az argentin támadó, de nem az egyetlen.

"Alexis Sánchez tökéletesen illene Conte elképzeléseibe, ahogyan Agüero is, a többiek már kevésbé. Vučinić játékát szeretjük, az esetleges leigazolása nem befolyásolná a sztárjátékos érkezését. A Romával azonban még nem tárgyaltunk, előbb szeretnénk megválni néhány játékosunktól."

A pletykák szerint egyébként Sánchez a Barcelona játékosa lesz, míg a legújabb sajtóértesülések szerint Agüerót a Chelsea igazolhatja le.

"El kell mondanom, hogy korábban Edison Cavani leigazolásán is gondolkodtunk, de a Napoli által kért 50 millió eurót nem szándékozunk kifizetni érte. Javier Pastore neve is többször felmerült velünk kapcsolatban, de a játéka nem illene Conte elképzeléseibe."

Ami a középpályát illeti, a Juventus kiszemeltjei között szerepel a Real Madrid francia játékosa, Lassana Diarra, és a Bayer Leverkusen chilei játékosa, Arturo Vidal is.

"Mindketten közel állnak ahhoz, hogy a játékosaink legyenek. Vidal azonban lelkesebbnek tűnik, és sokkal éhesebb a sikerre, mint Diarra. Jelenleg viszonylag sok középpályásunk van, így ezzel az előszezoni felkészülés előtt még kezdenünk kell valamit. Bízunk benne, hogy jövő csütörtökig el tudunk adni néhány játékost, de ilyen hamar nehéz mindenkinek megfelelő klubot találni."

A Juventus eladhatja Claudio Marchisiót?

"A jövője mindenképpen vizsgálat tárgya. Meg akarjuk tartani őt, de a futball világában gyorsan válltozhatnak a dolgok."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr354653922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_108746 2011.07.01. 14:50:37

Na Agüero kapcsán már előre magyarázkodik a Mester. Ez nem sok jóval kecsegtet...

goku06 2011.07.01. 14:56:14

"Vučinić játékát szeretjük, az esetleges leigazolása nem befolyásolná a sztárjátékos érkezését." - ez az 1 pozitívum a nyilatkozatban. Így talán nem akarja kiszúrni a szurkolók szemét egy Vuciniccel mint sztárigazolás:) Agüeroról viszont szerintem lemaradunk mostmár :S nagyon magyarázkodik, meg a mostani hírek szerint inkább a Villareallal akarunk játékost cserélgetni.

Ismeretlen_147985 2011.07.01. 14:56:39

"Alexis Sánchez tökéletesen illene Conte elképzeléseibe, ahogyan Agüero is, a többiek már kevésbé" Magyarul: Bastos nem illik Conte elképzeléseibe, ezért nem fog jönni. Kösz Antonio, remek szakember vagy. Ez a szerencsétlen Marotta pedig most tényleg kitett magáért, megegyezett vele és gyakorlatilag a Lyon-nal is, erre föl ennek a semmirekkelő gyökérnek nem kell. Barom! "El kell mondanom, hogy korábban Edison Cavani leigazolásán is gondolkodtunk, de a Napoli által kért 50 millió eurót nem szándékozunk kifizetni érte. Rajta kívül Javier Pastore is illene Conte elképzeléseibe" Cavani nagyon jó játékos, de kétségtelen tény, hogy nem ér 50 milliót. Jó lenne, ha egyszer nálunk játszana, de nem ennyiért. Pastore meg a Chelsea-hez megy, legalábbis a legújabb hírek szerint. "Mindketten közel állnak ahhoz, hogy a játékosaink legyenek. Vidal azonban lelkesebbnek tűnik, és sokkal éhesebb a sikerre, mint Diarra." Ezt a szerencsétlen Lass-t hagyjuk már a picsába. Egy motiválatlan köcsög, aki a Real Madrid huszadik számú cserejátékosa. Kész vicc lesz, ha ez a Juventusban fog játszani. Vidal viszont nagyon jó igazolás lenne, mindent bele Beppe, ha őt megszerzed, még én is megdícsérlek. Hatalmas igazolást hajtanánk végre, relatíve kisebb összegért. A Juventus eladhatja Claudio Marchisiót? "A jövője mindenképpen vizsgálat tárgya. Meg akarjuk tartani őt, de a futball világában gyorsan válltozhatnak a dolgok." Remek! Remek! Bíztató nyilatkozat. Hátha el lehetne küldeni ezt a szerencsétlent is. Most felcsillant a szemem.

Ismeretlen_150170 2011.07.01. 15:03:44

Akkor marad Vucinic, és Vidal vagy Diarra. Mondjuk ezekkel a játékosokkal sincs semmi gond, de a sztárigazolás úgy néz ki hogy elmarad. Ez a fizetés dolog már eddig is ismert volt, most meg ezzel magyarázkodik?? Fizetési fair-play vagy mi amit Angelli-és Marotta már egy éve hangoztatnak, ami eleve kizárná nagyobb nevű játékosok érkezését! Bastos-ról meg nem is beszél, ezek szerint tényleg nem kell Conte-nak a brazil?? Nem illik bele a takikájába. Én mondjuk Sanchez-nek örültem volna a legjobban de ő rá nem véletlenül kivetette a hálóját a barca innentől kezdve halott ügy. Agüero akkor irány London, Rossi-ról nem tudni semmit bár én úgy gondolom mindkettőnek lettek volna gondjai az olasz focival, nem ízlett volna nekik. Még a Honda gyerek egy nagyon jó igazolás lenne de itt most róla szó sincs. :(

Ismeretlen_22017 2011.07.01. 15:08:03

Javítottam a bejegyzést a Pastore részénél, félrefordítottam kissé :) (Köszi Apuleius)

Ismeretlen_108746 2011.07.01. 15:13:33

Köszi Lassus, remélem nem vetted felesleges okoskodásnak :-)

west 2011.07.01. 15:15:10

Attól még senki sem lesz barom mert nem kell neki Bastos és ki is jelenti nem behúzza fülét farkát mint az eddigi edzők.Nem akkora ász ő hogy ne lehetne olyat hozni mint ő vagy esetleg jobbat.Vucinicet nem értem miért akarja a csapat egyszerűen hova? tele vagyunk elől el kellene adni végre onnan pár embert.Diarra meg vicc kategória drága sokat keres és szar is de még itt sem akar játszani hogy kerülhet ő egyáltalán szóba érthetetlen.Lényegében én kezdésnek már annak is örülnék ha a sok selejtes semmire kellőt elzavarnák innen akár ingyen is csak menjenek végre aztán lehet normálisan formálni a keretet.

Diego2889 2011.07.01. 15:16:27

Lichsteiner hivatalos közben... Bastos nagyon remélem jönni fog és ez csak valami hülye ködösítés.. Nagy szükségünk lenne a brazilra.. Agüero számomra a lehető legjobb megoldás lenne támadó posztra.. remélem még ez a 2 srác érkezni fog.. akkor úgy gondolom h elégedettek lehetnénk..

Ismeretlen_22017 2011.07.01. 15:36:34

Kérlek, ne OFF-oljátok szét a bejegyzést Lichtsteinerrel, hamarosan kint lesz a bejegyzés. Köszi. @Apuleius: dehogy! :)

Diego2889 2011.07.01. 15:42:53

bocsi Lassus :)

Ismeretlen_22017 2011.07.01. 15:45:19

@Diego2889: semmi probléma, nem neked szólt konkrétan, csak próbáltam megelőzni a dolgot. Mindjárt kiteszem a bejelentést.

Tony 2011.07.01. 16:02:47

Ez kifejezetten egy bíztató nyilatkozat. Az első ilyen. Látszik,hogy legalább próbálnak aktívak lenni a piacon! Hajrá,hajrá!

Baggio 2011.07.01. 16:40:39

Valszeg Rossi lesz a sztár igazolás...nekem mondjuk tetszik is...legjobb Olasz a Juvéban lesz:-D ez mindig így volt és legyen is így,csak több Olaszt en hozzanak:-))) nem kell ide Agüero..Helyette Rossi és kicsit hozzácsapja hozzák ide Hazard-ot..vagy ha már ennyire Vidal van a szurkolóknál,akkor hozzák őt és szerintem Bastos-Honda páros 1ke fog még jönni...szerintem ez azért 1igen szép erősítés lesz...Sisso és Marchisio mehet a picsba a kezdők közül... Agüero-45milla Rossi-30 Vidal-15 Hazard-Vidal+5milla 1értelmű számomra melyik a jobb...nem kell nekünk Agüero Q-Matri páros miatt Vucinic teljesen felesleges..kb 1szinten vannak ők 3-an

tudojuve 2011.07.01. 16:53:09

Aguero elmehet a picsába! Jó játékos, de gondoljátok már át mi az ára...45 millió és messze ő lenne a legjobban fizetett játékosunk! Röhej, így nem kell. Sosem termelné ki ezt a tőkét. Bastos úgy néz ki elmarad, ezt nagyon sajnálom. Remélem Vargas vagy Drenthe, esetleg Honda jön helyette. Vidalról néztem vidiket, tényleg hatalmas igazolás lenne potom pénzért, és viszonylag kevés fizuért. Ha sztárigazolás akkor ne Rossit, ugyanazt játszák Q-val, és sztem annyival nem jobb. Inkább egy klasszikus Trezeguet féle sztárigazolást várnék, aki magabiztosan megrúgja az évi 25-30 gólját.

Baggio 2011.07.01. 17:04:58

manapság olyan nincs,mint Trez...nem hogy a piacon,de magában a fociban...fix 25-30gólt termelő egyén + manapság már nem divat eme poszt...viszont ott van tegnapi hírnél a Danilo srác..ha őt veszik,akk Diarra eleve felesleges

tudojuve 2011.07.01. 17:13:37

Most elkeserítő, de eszembe jutott Adebayor neve...kicsit sztem visszavett az arcából, hogy sehova sem kell. Továbbá azért valljuk meg, ő kegyetlenül gólerős. Bár az kis mauglikat nem szívesen nézem Juve mezben.

Juveboy24 2011.07.01. 17:15:25

Aguero nem hiszem, hogy nagyon szeretne itt játszani. Ő abban az esetben jönne ide, ha más nem fizetné ki érte az Atletico által kért összeget. Nem ide akar jönni, hanem az Atletico-ból akar elmenni... nekem csak ennyi bajom van vele. Cavani-t nem most kellene már megvenni, hanem amikor még Palermo-ban játszott. Mindenki tudta már akkor, hogy tehetséges. Marchisio nem Juve szintű játékos, remélem ezt Conte is látja. Az utánpótlás nevelésünk egy nagy nulla. Hol van Immobile? Hol van Marrone? Már rég ott kellene ülniük a cserepadon. Senki nem foglalkozik velük.

Ismeretlen_152362 2011.07.01. 17:29:47

én nem értek itt pár embert! eddig az volt a baj, hogy a vezetőség az edző megkérdezése nélkül igazolt, most meg az a baj, hogy conte tevékenyen részt vesz a majd ÁLTALA irányított csapat felépítésében. nektek mi bajotok van??? teljesen mindegy mi történik, az nem jó! 1 kezdő viszonylag kezdő, de már tapasztalt edzőről van szó, aki szerintem képes arra, hogy eldöntse milyen játékosok illenek a csapatába. nem jön bastos. és? de ha jobban belegondolunk ő is "csak" 1 lyonban játszott eddig, nem? mert q-val és matrival hasonló gondok voltak. hogy 26-28 éves korukra meg nem sok mindent tettek le az asztalra. lehet az én hibám, de bastosról addig nem is igazán hallottam, amíg a juvéval szóba nem hozták. ez nem azt jelenti, hogy rossz játékos, hanem, hogy nem volt annyira felkapott, pedig már 27 éves... rossiról meg annyit, hogy ha feltűnt volna nektek hiába ajánlja meg a juve a mostani vagy esetleg magasabb BRUTTÓ fizetését, attól függetlenül a nettója alacsonyabb lesz, mint most. nyilván az adórendszerek közötti különbség miatt. ami pedig mondjuk meghaladná a mostani fizuját, nagyon magas volna a juventusnak. tiszta sor, hogy nem fognak isten tudja mennyit adni 1 játékosnak, mikor közel azonos képességűt (rossit) is el lehet hozni olcsóbban és lehet, hogy kevesebb pénzért. emellett lehet, hogy ki sem termelné mezeladásokból és gólokból az árát.

Lakatos Di Natale 2011.07.01. 18:13:28

Én személy szerint Rossi-nak annyira nem örülnék, mert a támadósort így is zömében olaszok alkotják és bár Rossi-t jó játékosnak tartom azért szerintem nem kiemelkedően jobb, mint Quagliarella vagy éppenséggel Matri. Előre szerintem egy másik stílusú csatárra lenne szükség, mindenképpen érdemes lenne Agüero-t vagy Sanchez-t elhozni. Ha kettő közül az egyik megvan akkor már nyert ügyünk van főleg ha még esetleg Marchiso bevonásával megvalósulna a Vucinic tranfszfer is. Egy Agüero-Quagliarella-Matri-Vucinic támadó négyessel nem fürödhettünk be, mert legalább kettőnek mindig menni fog a játék. Szerintem hátrafelé már erősödtünk rendesen a két szélén Ziegler és Lichtsteiner borítékolhatóan jobb lesz mint De Cegle-Motta/Grgyera/Sörensen sor. Ebben már biztosan jobb lesz a Juve. Nagy kérdőjel még Pirlo, az sem kizárt hogy bombaformában nyomja majd végig a szezont, de órási bukta is elképzelhető. Én per pillanat a Storari/Buffon-Chiellini/Bonucci/Barzagli/Ziegler/Lictsteiner sort elégnek érzem hátra. Csatár igazolás kellene. Valami nagy robbantás. Rossi-nál olyan félörömöm lenne....

Lakatos Di Natale 2011.07.01. 18:19:50

Még annyit hogy Bastos elhozatala a hátsó sort végleg rendbe rakná mert Ő rendkívül jól is védekezik, érkezésével szinte biztosan mérföldekre lennénk a tavalyi kapkodástól ami a hátsó alakzatot jellemezte. De így hogy már nálunk van Lichtsteiner, Ziegler, Pazienza(védekező középpályás, tipikus vízhordó) valamint Pirlo is inkább mélységi irányító, így szerintem a sürgető csatár problémára kell fókuszálni teljes gőzzel.

Huszika007 2011.07.01. 20:48:37

Aguero csak akkor jön ide ha a real nem viszi el,amúgy nem biztos hogy itt nagyon jó szezont futna... A másik Bastos remek játékos,de ez hogy eltűnik stb stb. nem vet rá jó fényt és lehet hogy kezelhetetlen lenne.Lényegében egész jó csapat van kialakulóban remélem még 1 csatár és egy bal középpályás érkezik és akkor nem hiszem hogy gond lesz .

babuci 2011.07.01. 23:36:30

Kellene még Vidal(12M) +Sánchez(40M+De Ceglie)+Rolando(10M+Tiago)+Bastos(7M+Sissoko) ...na én így igazolgatnék még...ezt kellene tennie Marottának is!!!!!!VIDAL-SÁNCHEZ-ROLANDO-BASTOS...ők lennének a legjobbak!

Ismeretlen_152362 2011.07.02. 00:44:31

én azt mondom, hogy először szabaduljon meg a csapat a lehető legtöbb felesleges játékostól és ezzel párhuzamosan érkezzenek az új emberek. nyilván több ember lesz, akit már jövőre nem látunk juve mezben, mint aki érkezik. van 2 hónap, hogy a jelenlegi keret formálódjon az edző akarata szerint. én kíváncsian várom, hogy conte mit tervez és milyen taktikát dolgoz ki

Baggio 2011.07.02. 08:43:00

Sanchez nem kell ide...agyonsztárolt emberke...akkor már Agüero 45-ért..40milla....röhely,mert a balfasz elnökük kitalálta,hogy Messinél is jobb.... 20millától már vannak kiugró tehetségek,csak nem olaszban kell nézelődni

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása