A hét kérdése

Hónapok óta sejteni lehetett, hogy Gigi Del Neri távozni fog a Juventus kispadjáról. Számos edző neve felmerült a poszt betöltésével kapcsolatosan, többé-kevésbé valóság alapú pletyka alapján.

Marcello Lippi, Louis Van Gaal, Luciano Spalletti, Walter Mazzarri és Roberto Mancini mellett, mint utólag kiderült, még Pavel Nedved neve is szóba került a Bianconeri megüresedő pozíciójával kapcsolatban. Végül Antonio Conte tölthette be a vezetőedzői  posztot.

Conte korábban az Arezzo, a Bari, az Atalanta és a Siena csapatánál tevékenykedett edzői karrierje során. Vajon sikerülhet-e neki visszarántani az Öreg Hölgyet, a történelmi mélypontról? Mindenesetre a játékosok nagy szeretettel fogadták őt és a szurkolók nagy többsége is bizakodva vélekedik az olasz szakember munkásságáról.

SZERINTED, JÓ DÖNTÉS VOLT ANTONIO CONTE KINEVEZÉSE?

Lássuk a hazai véleményeket a Juve új edzőjével kapcsolatosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr644653844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gasta 2011.06.03. 16:19:40

Szerintem jó ötlet volt! Ő még tudja milyen viselni a Juve mezt....Tetszettek a nyilatkozatai is. Ha úgy lesz amiket mondott a játékosokról, akkor szerintem nem lesz gond!

Ismeretlen_177028 2011.06.03. 16:23:01

A többi jelöltet elnézve nem, de a többségükre nem is volt reális esélyünk. A szurkolók szeretik, olcsó is volt, majd az idő eldönti, hogy jó ötlet volt-e.

-Ferike- 2011.06.03. 16:23:27

Ez hamar el fog dőlni, amint megvan a keret, és az elképzelései, akkor látni fogjuk, hogy mit alkot. Nem várok tőle csodát, ha Bastos és egy jobbhátvéd még jön, akkor 3.helyért jók vagyunk jelen állás szerint, ha Pirlo volt a sztárigazolás a nyárra akkor 5. hely környéke, ha pedig még jönne tényleg egy igazi sztár ( nálam Agüero és Neymar jöhet szóba ezesetben), akkor lehet álmodozni. Ne feledjük, azzal hogy nem sínylődünk az EL-ba, nem is kell annyira rotálni, ez a keret simán végigviszi a szezont, nem kell korábban kezdeni az alapozást a szaros selejtezők miatt sem. Én valahogy úgy érzem, hogy nem Contén fog múlni,hanem az új játékszerkezeten, és az igazolások minőségén ( a padosok már megvannak...).

Ismeretlen_20408 2011.06.03. 16:29:54

Nem akarom hosszú lére fogni,és nem is bánom,ha tévedek-majd az idő eldönti,de a véleményem,a leghatározottabban NEM!

takacsmarcell 2011.06.03. 16:31:46

Szerintem remek döntés volt a lehetőségekhez képest.Persze a jelöltek közt jóval nagyobb,tapasztaltabb edzők szerepeltek,de ezekre nem volt esélyünk ugyanis hatalmas pénz lett volna őket megfizetni/kivásárolni.Az egyetlen reális esély még Walter Mazzarrira lett volna,de szerintem ő ugyanolyan mentalitású edző mint Del Neri volt.

Ismeretlen_102246 2011.06.03. 16:50:34

Nem tudok erre a kérdésre válaszolni. Örülök neki, de úgy tűnt volt jobb alternatíva nem is egy. Szóval: Talán.

Ismeretlen_53881 2011.06.03. 16:51:53

Szerintem figyelj jobban a vesszőkre. Conte jó edző lehet, de ez nem a kísérletezgetés időszaka.

Alessandro 2011.06.03. 16:55:22

A válasz egyértelműen nem, mint már itt az oldalon valaki korábban írta, hogy annak idején Ferrara szerződtetését is nagy várakozás előzte meg és vártuk hogy a korábbi nagy játékosunk majd elindítja a csapatot a győztes úton, aztán látjuk mi lett. Igaz hogy Ferrara védő volt és a védekezésből indult ki elsősorban a taktikája, nem feltétlenül várható hogy Conte esetén támadóbb Juvét fogunk látni. Ha esetleg menni fog egy ideig a szekér, de hullámvölgybe kerül a csapat, onnan egy Conte nehezebben fogja kihúzni a játékosokat, mint egy tapasztalt, rutinos és jó edző. Ha már egyszer kinevezték a csapat élére, akkor bízzunk benne és reménykedjünk, mást úgy sem tehetünk. Ha érkezne egy-két klasszis, akkor talán az edző szerepe is eltörpülne, de jelen állás szerint nem túl biztató a helyzet. A vezetőség kapott egy újabb bábot akit valószínűleg könnyen irányíthat majd, kérdéses hogy a játékosok fel tudnak-e majd nézni Contéra, mint edzőre vagy csak egyszerűen egy barátot látnak majd benne. Egy külföldi tekintély, akár éppen Van Gaal garantáltan felforgatta volna az állóvizet, most nem úgy tűnik hogy Contéval jelentősen megváltozhatna a helyzet.

Ismeretlen_170662 2011.06.03. 17:02:14

Luciano Spalletti, Walter Mazzarri és Roberto Mancini Ez a 3 ember sem jobb mint Conte mivel ők se nyertek még szinte semmit jó ok hárman összesen 2 kupát ami szinte semmi. Mancini egy szar Mazzarri szintén Spalletti meg közepes amilyen Conte is lehet simán vagy már most van a szintjén ki tudja.

zozo222 2011.06.03. 17:07:15

Szerintem nem volt egy rossz döntés. Nem is mondanám azt, hogy tapasztalatlan lenne (persze egy Lippi-hez képest igen),viszont akkor Guardiola-ra is rámondhatnánk ezt, nem? Ugyanannyi idősek. Volt már egy-két csapat, amiket irányított, és ha a tulajdonosok nem fukarkodnak a lóvéval és sikerül egy két nagy nevet leigazolni, akkor Conte megoldja, szerintem. Én nagyon szeretnék most már végre egy győztes Juventust látni, amelynek a játékosai még ha lehet szépen is játszanak! Forza JUVE!!!

Baggio 2011.06.03. 17:10:50

Jó döntés,mert valszeg nem 1tutyimutyi...márpedig a mostani játékosok mellé 1agresszív emberke kell:-DDD 2gyomros nekik és majd talán visszanyerik a formát.... ha már nem igazán kalsszis emberkék alkotják a csapatot,akkor legyenek küzdők... nem csak 90percig.. ezeknek most nem zseniális taktikusra van szükségük... Lippi ezzel a csapattal semmit se tudna kezdeni sajna

juventus ye · http://juventus blog 2011.06.03. 17:15:26

Szerintem a juvénák nem ilyen edzö kellene,mert ugyan az lesz mind eddig.Ferraraval is ez volt juvés volt ö biztos jó csapatot hoz össze, és semmi se lett belölle.Sztem egy tapasztalt edző kellett volna,én Capellonak örültem volna a legjbban,mert angol válogatott edője és hozott volna pár jó játékost :D

epaska 2011.06.03. 17:22:08

Nem várok nagy változást, amíg olyan emberek irányítják a klubbot mint Elkann, Agnelli és Beppe Marotta. Nincs egyetlen egy olyan játékosunk sem, akire azt lehetne mondani, hogy tehetség, akit az edző beépíthetne a csapatba. Ráadásul Elkannak esze ágában sincs nagyobb összegeket a csapatba fektetni. És pénz nélkül, egy olyan sportigazgató, mint Marotta, nem tud klasszis labdarúgót igazolni, olyat, aki különbséget jelentene. Jövőre talán beférünk majd a legjobb háromba, örülhetnek majd Marottáék! Aztán jön majd a BL, ahol megint szépen beégünk, ha nem igazolunk magasabb szintű labdarúgókat. FJ!

mikulalaci 2011.06.03. 17:24:24

Ha tényleg olyan, mint ahogyan mondják, hogy köti az ebet a karóhoz és a saját elképzeléseit mindenáron el akarja érni csapatával ,akkor igen, jól választottunk! Aki nem tesz meg mindent a pályán az húzzon a p...ába!Ki lehet kapni, de nem ilyen játékkal, amit már egy jóideje a csapat produkált! Forza Juve!

Ismeretlen_108746 2011.06.03. 17:41:59

"Luciano Spalletti, Walter Mazzarri és Roberto Mancini Ez a 3 ember sem jobb mint Conte mivel ők se nyertek még szinte semmit jó ok hárman összesen 2 kupát ami szinte semmi. " A világért sem akarnék lényegtelen részleteken csámcsogni, de ez a "hárman összesen 2 kupát" dolog nagyon durva ténybeli tévedés. Luciano Spalletti önmagában 2 kupát és 1 szuper kupát nyert, Roberto Mancini meg ennél jelentősen több címet bezsebelt. A körkérdésre válaszolva, nem gondolom, hogy a lehető legjobb alternatíva mellett döntött a vezetőség. Ettől függetlenül valamiért többet érzek benne, mint a Ferrara-Zaccheroni-Del Neri mágus-triumvirátusban, de majd meglátjuk. Az a baj, hogy hozhatnak bármilyen edzőt, a sikertelenségért leginkább felelős személy (Marrotta) még mindig házon belül van. Conte személyével kapcsolatos kérdésben pedig passerby-nál a pont. passerby, 2011. június 3., 16:51 "Conte jó edző lehet, de ez nem a kísérletezgetés időszaka."

tudojuve 2011.06.03. 17:49:28

Én azt mondom, hogy egy edzőre kellett volna sokat költeni...Hozhatjuk ide sorba korábbi ikonjainkat, ha egyiknek sincs tapasztalata, amire most égető szükség lenne. A változást én abban remélem, hogy a csapat végre beköltözhet saját stadionjába.

Norbi91 2011.06.03. 17:53:02

Határozottan NEM!Ez a döntés felelőtlenség volt a vezetőség részéről.Nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ilyet bevállaljunk.

Ismeretlen_164215 2011.06.03. 17:53:24

Mondjuk azt, hogy nem volt rossz döntés, de személy szerint jobban örültem volna pl. Carlonak, nem kellett volna ennyire sietni Conte kinevezésével, de utólag könnyű okosnak lenni. Ha meg Ancelotti lenne az edző, azt mondom, hogy kapjon is időt, de egy ilyen fiatal edzőnél mint Conte a vezetőség türelme tán több rosszat hozhat, mint jót.

Olivetti 2011.06.03. 17:53:35

Nekem a tököm tele van már az egésszel, ugyanúgy nincs semmi garancia Conte-re, mint ahogy nem volt Ferrara-ra sem. Szarból folyik várépítés évek óta, amit nagyon unok már és meg sem lepődöm az idegenbeli vesztes, vagy vérgáz döntetleneken sem... Hiddink amikor szóba került, kezdtem örülni, azóta semmi. Agnelli egy cuki pofa, de rohadtul nem ért a focihoz. Abba kéne már hagyni a seggnyalást és valakinek tényleg tiszta vizet önteni a pohárba, elzavarni a sok léhűtőt..

Ismeretlen_149085 2011.06.03. 17:59:46

Az én véleményem az, hogy nem. Ha most egy sikeres korszak lezárultával váltana egy edzőt, akkor azt mondom, próbáljuk ki. A probléma csak az, hogy már sokadik éve a legolcsóbb alternatívát választja a vezetőség eredmények nélkül. Lényegében én is passerby-hoz csatlakoznék, most már ideje lett volna egy komoly edzőre is pénzt fordítani.

Ismeretlen_102194 2011.06.03. 18:08:04

ronny34 és passerby(Te jó ég, mi van veled cimbi???;)) véleményét osztom, tökéletes meglátás!!! Viszont ShyrKahn véleménye meglepett.... Ahogy az igazolások a jelenlegi mederben haladnak tovább, én őszintén szólva nem reménykedem scudettoban meg bl helyezéseben, ahhoz ez a "tesco gazdaságos" üzletpolitika nagyon kevés!!!!!

devito 2011.06.03. 18:09:11

Sokan nem tudják vagy csak elfelejtették, hogy Capello is volt Juventus játékos. Conte eleven mentalitásban és ambícióiban másabb mint Ferrara volt anno. Én véleményem szerint: IGEN, jelenleg ez egy jó döntés volt. Másrészről Moggi és Lippi is úgy gondolják, hogy jó döntés volt. Bár az igazi "idény" csak tavasszal lesz, akkor fog igazán kiderülni, hogy tényleg érdemes volt-e.

rampulla81 2011.06.03. 18:11:09

Angol válogatott edzője? És akkor mi van? Conte egy juventino és már játékosként is felnéztek rá. Igen, jó választás.

Tony 2011.06.03. 18:28:44

Egy szóval is remekül ki tudom fejezni mit gondolok: vicc! A Ranieri után megkezdett sor méltó folytatása. Véleményem szerint lehetett volna jobbat találni,de nem fáradtak vele. Arra a szintre szerintem képes lesz,mint elődei,ha 1 kicsit jobban sikerül örülhetünk.

DelCsa 2011.06.03. 19:31:31

Igen mindenkinek igaza van Spalleti meg a többi félnótással kapcsolatban! A JUVENTUSnak egy igazi győztes kellene (mint Lippi, Capello, Dechamps, az utóbbit nem tom miért kellett elküldeni anno, és idehózni az örökvesztes, de legyek inkább pozitív, bármilyen szar csapatból 2. helyezettet csináló Ranierit). DE! Én azt mondom, itt nem Ferrara, nem Del Neri voltak a hibások, hanem a Secco csürhe (Thiago meg hasonló nagy igazolások)Azzal a kerettel, talán Ferguson vagy Lippi tudott volna kihozni egy 2-3 helyett szerencsével. HA lesznek tényleg minőségi igazolások legalább 5! támadó szellemű minőségi játékos, akkor Conte is fog tudni szerintem bizonyítani majd. Úgy érzem itt nagyon sok fiatal van aki nem emlékszik vissza a régi nagy JUVE igazolási technikára!!!! Szerintem ez az Aguero ügy egy terkó!!!! Nagyon nagy terelés!!! Emlékeztetnék mindenkit, hogy a Juve nem az csapat volt soha aki ilyen licitálásokba benne lett volna!!! Viszont van egy nagyon nagy játékos tehetség aki többször nyilatkozta h jönne a Juvéba nagyon szivesen....reménykedem nem azt a kis cigány törpét hozzuk el Madridból, aki amúgy is maradna, hanem inkább ezt a talentumot aki tényleg többször leszögezte a Juve iránti elkötelezettségét. LESZNEK NAGY IGAZOLÁSOK!

Diego2889 2011.06.03. 19:33:30

szerintem nem..

Ismeretlen_184242 2011.06.03. 19:42:11

DelCsa konkrétan most kire gondoltál az utolsó mondatodban? A kérdésre: Én bizakodó vagyok. Conte temperamentumában más, mint az előzőek, viszont rizikós, mert nem rajta múlik, hogy kikkel kell majd dolgoznia, hanem a veréb Marottán. Reménykedjünk, hogy jó irányba indulunk. Én arra számítok, hogy elindulunk ki a gödörből, majd két-három év múlva egy másik edzővel újra a bajnokságért szállunk harcba.

devil-z 2011.06.03. 20:24:27

Az rendben volna ha először neveznénk ki egy tapasztalatlan edzőt, de hogy ebből rendszert csinálunk és nem tanulunk a hibáinkból az számomra már felfoghatatlan.. Egy középcsapatnál még rendben volna, hogy feltörekvő ex-játékosokat ültetnek az edzői posztba, de mi Olaszország legsikeresebb csapatáról beszélünk. Véleményem szerint Conténak nagy falat lesz ez a Juventus, így a válaszom: nem

Juveboy24 2011.06.03. 21:10:48

Mourinho-ra se lenne garancia. Csodára senki se képes. Mint azt már egyszer kifejtettem. Az előző szezont már az igazolásoknál elrontottuk. Rossz irányba mentünk. Mogginak van igaza. Két klasszis játékos többet ér 5 középszerűnél.

Ismeretlen_177028 2011.06.03. 21:20:31

@Juveboy24: igaz, de Agueroval se tartanánk jelen pillanatban előrébb, mert a hiányposztokra kell ember.

Cseko 2011.06.03. 22:22:46

Hát én őszintén megmondom nemtudom.... Én ugyveszem észre hogy a vezetőség most 19-re lapot húzott.Mindenképp egy Juve kötődésü edzőt akartak aki tudja milyen ennek a csapatnak a mezét viselni és győzni! Na majd meglátjuk mi lesz a vége. Anno Ferrara kinevezésének örültem, azthittem jobban elsül a dolog, hát nemigy lett :( Azthiszem az igazolások mellett még egyvalami döntő szerepet fog játszani hogy milyen lesz a következő szezonunk. Ez nem más mint hogy mennyire tudja Conte felpörgetni a játékosokat a kis csapatok elleni mérkőzésekre is. Egy kieső Samporiával 2x döntetlent játszottunk egy egy csomo kis csapat ellen vesztettünk mégtöbb pontot. Azthiszem a nagycsapatok ellen Del Nerinek nemis nagyon kellett motiválni a játékosokat, hiszen az Inter/ Milan/Roma/ Lazio elen mindig különleges a hangulat és azok a mérkőzések mindig valahogy mások. Azok alapján amennyi pontok ezek ellen a csapatok ellen szereztünk Lecce-t Parma-t simán verni kellett volna, nempedig kikapni. Persze voltak/vannak és sajnos lesznek sérülések is de azthiszem erre igazán nemszabadna fogni ugyanis minőség cseréknek kelleni ülni a padon. Itt jön a képbe Marrotta....reménykedjünk hogy tényleg igazol nagyobb neveket és nem további Pirlokat. Személy szerint DD-t vagy Capellot választottam volna nálam ők biztos sikert hoztak volna! Reménykedem tehát, mást nem is nagyon tudok! Forza Juventus! Ui: Sokan emlegetik Guardiola-t hog lásd őt mit müvelt. Azthiszem ha olyan játékos keretünk lenne mint a Barca-nak nembukott volna meg ennyi edző ilyen rövid idő alatt Nálunk. Persze persze Ő se csak ül a padon dolgozik keményen, de személy szerint ha még egy csapattal ( Messi/Villa/ Iniesta/Xavi nélkül)ezt megcsinálja akkor aztmondon: Na akkor emelem kalapom. Perzse kitérdekel én mitgondolok róla hisz mennyi mindent nyert, a trófeák magukért beszélnek..... Bocs a kis OFF-ért! Forza Juve mégegyszer

DelCsa 2011.06.03. 22:44:00

Kedves Ben7! Ha a "talentumra" gondolsz szerintem egyértelmű lehet számodra! :D Csak már annyira babonás lettem az elmúlt években, hogy nem merem ki mondani a nevét :D, amúgy egy 45-50 milliós aguero féle kivásárlási összegből, vagy kevesebből is meg lehetne uszni szerintem..bele se mernék gondolni Matri, Q, és ő.....

Ismeretlen_116706 2011.06.03. 23:38:28

szerintem jo dontes. s miért? azert mert Prandelli, egy masik ex-juventio is csodakat tett es folyamatosan tesz a valogatottal, miutan egy jobb keret kerult a kezebe, mint a Fiorentina. most néztem 30 percet az olasz-eszt meccsbol, egyszeruen zsenialis a csapat, es mar az olasz valogatott utolso meccsein is latszott a fejlodes. Rengeteg pontos, gyors passz, sok ritmusvaltas, es a lenyeg: allando letamadas ha nincs nalunk a labda!!! a 3-0 lehetett volna 10-0 is. mintha a barca jatekat latnam, 15 centivel magasabb es gyorsabb jatekosokkal, s a nemet csapatok sikerehsegevel! latszott, hogy nemcsak a jatekosok jok, hanem bennuk van az egeszseges verszomj, ami a tavalyi vn-n peldaul hianyzott! szerintem a valtas nem lesz nagy Contenek. miert? erre keszul evek ota, sikerorientalt csapatokat rakott ossze mindig (na jo, Atalanta kivetelevel), asztalra csap ha kell, 13 ev spirito juventus van benne. s miert hiszek Conteban? mert mast nem tehetek :)

Ismeretlen_184242 2011.06.03. 23:45:23

Kedves DelCsa! Ha egyértelmű lenne számomra nem kérdeztem volna meg. De hagyjuk is, van egy-két tippem, kire gondolsz, remélem idekerül és akkor Antonio mester jobb anyagból építkezhet. pacsi

Ismeretlen_184566 2011.06.03. 23:51:09

Ha tényleg úgy lesz, ahogy nyilatkozgat, akkor jó döntés volt. Régen nem láttam a csapatot olyannak, hogy felszántják a pályát.

Marchisio 2011.06.04. 09:48:06

Én jó választásnak tartom, érdekel hogy alakítják át a csapatot. Az edzőt az eredményei minősítik, és a csapata játéka. Ha jól fogunk játszani, és sikeres lesz a csapat, akkor tökéletes fiatal edzőnk van, aki évekig maradhat. Ha elbukik akkor úgy gondolom hogy az már az egész Juventus (vezetők, játékosok) bukását jelentené. Sok sikert Contenak! Forza Juvee!

Ismeretlen_183096 2011.06.04. 17:27:55

Abból a szempontból nem jó, hogy nincs sok tapasztalata edzőként, de azért mégiscsak egy volt Juvésról van szó, aki tudja, hogy milyen a Juve mezében játszani, tudja mi az a Spirito Juve :) én bízok benne bár ezt tettem Ferraranál is... akkor is örültem, hogy egy régi játékosunk ült le a kispadra... majd meglátjuk

Hzsolt 2011.06.04. 18:41:59

Szerintem az olasz foci már egy ideje válságban van és ez főként a középszerű edzőknek köszönhető.Elmúlt a Lippi, Capello, Ancelotti féle korszak és nem volt olyan edző aki ezt a szintet képviselte(kiv Mourinho). A kereteket figyelembe véve mind a Juvéban, Milanban, Interben és a Romaban is van potenciál. Ami a Juvét és Contet illeti senki sem tudja, hogy Conte milyen kaliberű edző, sikeres lesz-e valaha akár itt akár máshol. Ilyen szempontból lehet, hogy egy tapasztalt és sikeres edzővel jobban járt volna a csapat. Egy biztos, hogy a Juve nem engedhet meg magának még egy ilyen idényt és erre Conte nem garancia.

Gyurika 2011.06.04. 20:17:25

Én örülök a kinevezésének, nem tudom elképzelni, hogy az a finomkodó edző lenne, mint Delneri, hanem szerintem Conte fel fogja emelni a hangját, ha valami nem úgy megy, ahogy mennie kellene. Egy ilyen tökös emberre van szüksége a csapatnak, mint Ő, aki összerántja a sok primadonnát. Viszont ha tényleg elengedi Melot (főleg az új rémhír szerint Liverpoolba, cserébe Aquilaniért), akkor tőlem jöhet Inler, jöhet Pazienza, totálisan meg fog változni a véleményem.

melákovics 2011.06.05. 07:41:38

Én azt mondom, hogy ezt a kérdést olyan korai még feltenni, mivel éppen hogy csak ki lett nevezve, az általa elképzelt taktikáról fogalmunk sincs, csak a korábbi csapatainál alkalmazottat tudjuk valamennyire figyelembe venni, edzést sem nagyon tartott még, hogy a játékosok nyilatkozataiból le lehetne szűrni bármit is azon kívül, hogy a sablon, de örülünk, hogy itt vagy és sok sikert neked megy mindenhol. De olyan apróságokat sem tudni, hogy ki lesz a csk. Szinte semmit. Így pedig ítéletet mondani, mind pozitív mind negatív irányba lehetetlen. Mert akik örülnek, azok a játékos múltját emlegetik, akik meg nem azok Ferrara-t. Játékosként hatalmas küzdő volt, ha a csapat is úgy fog küzdeni, akkor baj nem lehet és Ferrara-nál azért több a tapasztalata. Csak a baj az, hogy pl Lippi pont mint Ferrara-nál, nála is azt mondja, hogy Ő a tökéletes megoldás. Én azt mondom, hogy legalább egy fél szezon kell, hogy bármilyen szempontból ítéletet hozhassunk ebben a kérdésben. Fenntartásokkal fogadtam, talán lehetett volna nevesebb edzőt is hozni, de én leszek az első, aki megköveti, ha sikeres lesz!

Ismeretlen_181235 2011.06.05. 10:54:14

Egy tekintélyesebb edzőt vártam végre a csapat kispadjára, és ő érkezett. Megszokhattuk, hogy Marotta az Olcsó Jánosok embere. A jelenlegi átigazolásokhoz tökéletesen illik Conte. Szerves része a felépülő puzzle-nek. Mindezek mellett látok benne fantáziát és Deshcamp is hasonlóan kezdte és valjuk, szívesen látnánk itt páran újra kispadon. Bár tavaly Del Neriben is láttam rációt és láthatjuk mire mentünk vele... ha Conte tényleg akkora idegbeteg, hogy üvölt az öltözőben és tör-zúz ha kell, akkor érhet itt el valamit (bár Melónál ilyen módszerekkel nehéz lesz neki). Én egyenlőre bízok a hazai drukkerekben, ők többet tudnak a másodosztálybeli dolgokról. Forza Conte! Forza Juventus!

babo410 2011.06.05. 16:11:27

Nem Conte a baj, mert ő jó is lehet akár! Itt az a baj, hogy rendes igazolásaink nincsenek! Egyenlőre! Mert ilyen Pirlo, Pazienza félékkel sokra nem megyünk, pláne, ha Melo tényleg megy, és ezzel a Pirlo, Aquilani kettőssel akarják az irányító posztot letudni! Megint ott spórolnánk ahol minden évben, és láttuk mi lett az eredménye? Idén nem Conte lesz az oka, ha megint a 7. hely körül érünk célba. Ilyen kerettel nem lehet, Pláne, hogy a Milannal Fabregas szintben gondolkoznak, Romaban meg Clichyben. Akkor? Mi meg végérvényesen a 7. helyen akarunk maradni? De jó lenne ha végre már értelmes emberek kerülnének a Juve élére! A Calciopoli óta csupa idióta irányítja a Juvét, mintha ez direkt lenne, lassan az az ember érzése!

babu11 2011.06.06. 14:33:19

Sziasztok!Nem örülök neki,hogy Conte ül le a kispadra!Nekünk egy tapasztalt edzőre lett volna szükségünk aki dobogóra tudja majd vinni a csapatot!Persze ehhez kell majd a jó erősítés is az átigazolásokat illetően!Én úgy gondolom,hogy nem szabadott volna 1 lutrira tenni!!Mondjuk 1 Lippit vagy 1 Hiddinget nem lett volna rossz leültetni!!:-) Remélem sikeres lesz a csapat a kövi szezonba!És csak a dobogó lehet a cél semmi más... Ave Juve!! ...

babu11 2011.06.06. 14:33:40

Sziasztok!Nem örülök neki,hogy Conte ül le a kispadra!Nekünk egy tapasztalt edzőre lett volna szükségünk aki dobogóra tudja majd vinni a csapatot!Persze ehhez kell majd a jó erősítés is az átigazolásokat illetően!Én úgy gondolom,hogy nem szabadott volna 1 lutrira tenni!!Mondjuk 1 Lippit vagy 1 Hiddinget nem lett volna rossz leültetni!!:-) Remélem sikeres lesz a csapat a kövi szezonba!És csak a dobogó lehet a cél semmi más... Ave Juve!! ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása