Juventus - Chievo: 2-2

A torinóiak Bajnokok Ligája-reményei végleg szertefoszlani látszanak, miután a Juventus megint két gólos előnyt herdált el.

 Juventus - Chievo: 2-2

A hazai csapat Del Piero vezetésével a második félidő közepéig megnyugtató előnybe került, ám a védelem bizonytalanságai miatt a Chievo egyenlíteni tudott, sőt még majdnem a vezetést is megszerezte. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Bianconeri kétszer is eltalálta a kapufát.

A mérkőzés előtt a Juventus hat ponttal lemaradva állt a negyedik helyezett Udinese, és néggyel a két római csapat mögött. A múlt heti, Lazio elleni győztes csapathoz képest Del Neri csak egy ponton változtatott: a sérült Felipe Melo helyén Marchisio játszott.

JUVENTUS - CHIEVO: 2-2

Összegzés:


Gólok: Del Piero 13' (büntető), Matri 55', Uribe 68', Sardo 69'

Sárga lapok: Andreolli 13', Rigoni 26', Marchisio 40', Aquilani 54', Krasić 72'


JUVENTUS: Buffon; Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso; Krasić (Toni 80'), Aquilani, Marchisio, Pepe; Matri, Del Piero

Fel nem használt cserék: Storari, Traoré, Bonucci, Sørensen, Salihamidžić, Giandonato

Edző: Del Neri


CHIEVO: Sorrentino; Sardo, Cesar, Andreolli, Mantovani; Jokic (Mandelli 78'), Fernandes, Rigoni, Constant (Uribe 63'); Pellissier, Thereau (Bogliacino 40')

Fel nem használt cserék: Squizzi, Marcolini, Guana, Frey

Edző: Pioli


Játékvezető: Gervasoni

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr854653763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lalko23 2011.05.10. 12:34:00

ha ez a vén fasz DN egy kicsit is tisztelné ezt a klubbot,már saját maga mondott volna le.egy pozitívum van ebben az egészben,hogy legalább nem csinálunk magunkból hülyét a BL-ben.úgy mint tavaly.

Arnijuve 2011.05.10. 13:02:53

nemtudom hogy most örüljek é hogy nemleszünk blben vagy annak örüljek hogy balfasz dn távozik az már száz?ha az ehhez hasonló meccsekből 3mat megnyerünk akkor biztos a 4. helyünk ...így viszon 7. hát bravó. de azért a védelemnek is hogy ilyen masszívak voltak hogy 2perc alatt sikerült 2 gólt kapni és még utána sem voltak a helyzet magaslatán. lehet mondani hogy nemvolt szerencsénk...csak már túl sokszor nemvolt szerencsénk idén. na majd jövőre...új szezon új remények új edző remélhetőleg új játékosok.

vizi8 2011.05.10. 13:06:20

Nem értek egyett azzal, hogy ezek a hibák DNeri hibái. Ezek egyértelműen a pályán lévő játékosok hibái. Ez a teljes védelem( kivétel nélkül) és a kapus csődje. Ezen kívül a v. kp-sok tehetetlensége is hozzájárult mindehez.

Ismeretlen_170662 2011.05.10. 13:08:56

Kapus csődje? Ja csak Buffon nem éppen tehetett a gólokról. Nem Del Neri hibája hanem a pályán lévő játékosoké? Ja mert biztos a kurva anyám készíti fel a játékosokat ő küldi ki és adja meg a "taktikai" utasításokat és nem Del fasszopó Neri

Ismeretlen_102246 2011.05.10. 13:15:40

Abban vizi8-nak igaza van, hogy 2 perc rövidzárlatról nem DN tehet, hanem a töketlen védők. Az már más kérdés, hogy DN-nek már vagy fél éve el kellett volna felejtenie Mottát, hiszen ez a csákó ásta meg gyakorlatilag a sírját.

Mitya 2011.05.10. 13:17:56

vizi8 :') öcsém te tudsz xDDD abszolút nem tehet Del Neri a dolgokról ;) xDDD sőt én sztem már Ferguson azon gondolkodik h úristen ez az ember lassan jobb mint én neki kéne átvennie utánam a MAnchestert xDD haggyuk már takarodjon innen a retekbe a Motta féle játékosokkal együtt ://

Ismeretlen_22017 2011.05.10. 13:23:24

Hát srácok, tetszik, nem tetszik, valóban nem Del Neri a hibás, hogy az a fasz Motta szimulált az első gólnál, ahelyett, hogy játszott volna normálisan. Arról sem ő tehet, hogy az összes védőnk, beleértve Chiellinit, egy rakás szar. Arról viszont ő tehet, hogy ki játszik, de jelenleg teljesen mindegy.

Ismeretlen_122894 2011.05.10. 14:06:53

mindkét gól súlyos védelmi hiba volt, elfogadhatalan, hogy egy kipattanó labdára 4 chievo játékos startol, szemben pedig csak egy barzagli áll (első gól, de a második is kb. ugyanez) - ez tényleg nem delneri hibája delneri hibái: - motta (egyáltalán mit keres ez még nálunk??? szidhatjátok sörensent, de már 18 évesen klasszisokkal jobb megoldást nyújt) - chievo a gól előtt 3 perccel cserélt, taktikailag váltott, megborultunk - (i) nem volt felkészülve a chievo taktikai váltására (ii) nem reagált rá semmit - cserék hiánya - ki is jött be csereként és mikor? 80. perc, Toni? korábban nem lehett volna cserélni? - taktikai egysíkúság, egy síkú nulla - leviszi a 16os sarkáig, 16-oson belül 3 ember várja, beíveli, lesz, ami lesz - elavult, statikus, kiszámítható, ötlettelen - taktikai váltások hiánya - egész szezonban 2x lépett ki a 442-ből, egyszer buktuk a meccset (bologna), egyszer hoztuk, de ezek is klényszerből szült megoldások voltak, talán nem is tudatosak... - ha egy csapat sorozatosan, akár 2 gólos előnyből nem tud megnyerni egy meccset, az biztos, hogy edzői hiba, mert a játékosok mentálisan, vagy az adott ellenfélből nincsenek felkészítve rendesen (megfeleően) mindent egybevéve, az edző nem alkalmas a feladatra, bár figyelembe kell venni, hogy nagyon úgy néz ki, nulla a keretünk, nincsenek eltökélt húzó emberek, és nincs padunk, nem tudunk több taktikai megoldásban gondookodni, nem tudunk ellenfélspecifikusan felállni, senki sem vállalja fel, hogy irányítsa a csapatot. eddig hezitáltam akvilánin, de semmit sem tesz azért, hogy maradjon, így jelen esetben lehet, hogy pirlo is nagyobb hasznára van a csapatnak nagy nagy fekete pont mindenkinek, de mindenkinek a csapaton belül

Ismeretlen_122894 2011.05.10. 14:08:46

*pirlo is nagyobb hasznára lenne/válna a csapatnak

Ismeretlen_150170 2011.05.10. 14:09:44

Nehéz lenne innen bármi biztosat is mondani, de az tény hogy a meccsenkénti kapott gólok számában vezetjük a tabellát! Ebből egyértelműen látszik hogy a védelmünk sehol nincs, pontosabban a csapat nem tud védekezni amit nem lehet egyénekre lebontani hogy Grosso vagy Motta a ludas, mert Chiello se nyújt kiemelkedőet pedig egy Barzagli mellett illene kitűnni, e helyett ő is hozza ezt a meccsenkénti 5-ös 6-os osztályzatot és semmi több, nem rossz ez csak átlagos, közép csapatba elmenne..... Az idényben rengeteg rövid zárlatunk volt egyes meccsek alatt amikor is elbuktuk a pontokat, 10-15 perces "kihagyások" és oda a meccs, ezzel nem tudott mit kezdeni DN ez az ő felelőssége, az hogy az egész védekezésünk ilyen gyenge azért inkább a keretből adódik mint edzői hozzá nem értésből hisz ha valaki akkor hát DN ért a védekezéshez konkrétan csak ehhez, 90 percen át, csak be kell látnunk hogy a védelmünk ami szinte minden elképzelhető felállásban pályára lépett idén, se így se úgy nem tudott működni olajozottan. Két új szélső védő a minimum, Bastoson kívűl! A brazilt én a középpálya szélére raknám és Krasic-al együtt a támadások meg is oldva, viszont középen se Marchi-nak se Aq-nak semmi hasznát nem vesszük! Melo meg csak maradjon, mellé nekem egy L.Diarra nagyon passzolna, a védekezés minőségén javítanék ez a rengeteg bekapott gól még szánalmasabbá teszi az idei produkciónkat! A felelős keresése meg teljesen értelmetlen, a balhét úgyis DN viszi el, de senki ne gondolja hogy egy Mourinho csodát tenne ezzel a csapattal, ráadásul nem hogy a portugál sztáredző hanem más siker edző is jelenleg elérhetetlen a piacon számunkra. Az egészben meg az a legdurvább hogy a 3 évvel ezelőtti Ranieri csapattal utcahosszal nyertük volna az idei scudetto-t, ennyit a fejlődésről meg a seria A mostani színvonaláról!

kyralyus 2011.05.10. 14:13:43

Motta látott valaha akár csak testnevelés órát élőben??

Tony 2011.05.10. 14:25:58

DelNeri a 2 gólról nem tehet,ő csupán arról tehet,hogy nem tud futballozni a csapat,ami lehet h nagyobb baj mint 2 kapott gól,ugyanis egy focicsapatról van szó... Idény végén takarodik és vigye magával a fél társaságot is. (Amúgy én ugy tudom,hogy 5 illetve 4-4 pont a differencia az előttünk állókkal szemben)

Ismeretlen_108746 2011.05.10. 14:26:36

Nyilvánvaló, hogy egy 2 perces rövidzárlatért nem Del Neri a hibás, de ha csak egy rövidzárlatról lenne szó, nem itt tartanánk. A csapat gyakorlatilag az egész szezonban minden elképzelés nélkül, akaratgyengén, értékelhetetlenül, életképtelen taktikával játszik dögunalmas, nézhetetlen labdarúgást. Márpedig ez igen jelentős mértékben az edző hibája. Komoly gondok vannak a játékoskerettel is, ez nem vitás, de ennek kialakításába elméletileg szintén van beleszólása egy edzőnek, vagyis azért ezen a téren is hibáztatható némileg. Azt sem értem, hogy miért kell erőltetni olyan, gyakorlatilag cirkuszi bohócokat idéző, ekelábú nyomorultakat, mint Motta. Ennyit tényleg bármelyik ifijátékos nyújtana. Del Neri tökéletesen alkalmatlan, nyáron egyértelműen távoznia kell, de remélem a játékoskeretből is kiszórunk néhány kerékkötőt.

Tony 2011.05.10. 14:28:08

(Bocs az utolsó mondatot nem kell figyelembe venni)

tibi kaitar 2011.05.10. 14:28:49

Csak az a boszanto h a `pool-tol,intertol es a bayerntol is kirugtak az edzot,mi meg it szerencsetlenkedunk D.N-vel.

Ismeretlen_108746 2011.05.10. 14:31:24

"Arról sem ő tehet, hogy az összes védőnk, beleértve Chiellinit, egy rakás szar." Szerintem ha egy védelem összességében ennyire szarul működik, beleértve az ennél nyilvánvalóan sokkal többre képes Chiellini-t is, az jelentős mértékben taktikai kérdés, és az edzőt minősíti. Nincs miért felmenteni a zseniális Del Neri-t.

Tony 2011.05.10. 14:45:27

Mindegy most már gyerekek,ne mérgelődjünk,DN-t nyílván 2 vel a vége előtt nem rúgják ki,fölösleges is lenne. Nyáron meg lehet megint keresgélni.

Ismeretlen_177028 2011.05.10. 15:10:38

Namost azzal a nézhetetlen ,ötlettelen játékkal, amit nyújt a csapat, még a 7. hely is szép. Azért néha meg-megvillanunk, és tudom, hogy ki lehet törölni vele a seggünket, de 5 meccse veretlenek vagyunk, vagy 6, franc se számolja. A nézhetetlen foci mellé társuló esetleges győzelem a játékosokat dícséri és az edzőt minősíti. Egy bekkelő középcsapatot faragott DN a Juventusból, olyat, amelyet ő tud irányítani. A keret többre lenne képes, ez nyilvánvaló. A másik probléma, hogy már sorozatosan ugyanazokon az embereken mennek el a meccsek. Motta, Grosso, esetleg Grygera. És azért működik szarul a védelmünk, mert a két belső védő nem tud nyugodtan a saját feladatára koncentrálni, be kell segíteni ezeknek a falábúaknak. Sajnos ez van.

Ismeretlen_150170 2011.05.10. 16:11:04

A keret ratyi, ezt senki nem vitatja! De mi a retkes fenének kellett minden meccsen Aq-t, Marci-t vagy Motta-t játszatni??? Sali-t meg padoztatjuk pedig ezeknél sokkal hasznosabb! És a fiatalok? Ne mondja már senki hogy ennyit ők ne tudnának!!! DN pedig még csak hírből se ismeri a kockázatot meg a támadófocit! Védőt támadóra cserélni? Ugyan, DN ha már két csatárral játszik neki már az felér egy "all in" -el! Nála 1 pont az több mint 3! Másik, annak ellenére hogy januárban jól igazoltunk, pont a szélekre miért nem érkezett senki, mert akkor lehet most nem síránkoznánk! Nekem ezek megmagyarázhatatlan dolgok és elfogadhatatlanok! Elbénáztuk, pedig nem igazán voltak komoly vetélytársaink, saját magunkat vertük meg!

Ismeretlen_122894 2011.05.10. 16:35:07

kiegészíteném azzal, hogy nem csak hogy télen, de 2 szezon óta nem igazoltunk értelmes, játékosnak nevezhető valakit szélsővédőnek, pedig ez a nyilvánvaló hiányposzt és igen, simán be lehetett volna tenni egy-egy primaverast a csapatba, de ezt is ugatjuk itt páran évek óta, nem értem, hogy miért nem teszünk be egy lelkes kisfiút, aki legalább motivált. nézzétek meg pepét, ügyetlen, esetlen, de valahogy mindig ott van a kondér közelében,. gólt lő, 11est harcol ki. nem értem, hol a motiváció pl. azokban, akik kölcsönben vannak, és feltételezem szeretnének maradni (akva, motta, stb.) - vagy jobb lenne nekik a pool padján vagy az udineseben???

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3437) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (954) elemzés (40) előzetes (872) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1685) játékosokról (10123) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2482) meccsek (4214) mercato (4248) nyilatkozat (7555) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása