Költekezés várható a nyáron

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a Bajnokok Ligája kvalifikációtól függetlenül a Juventus vezetői jelentős költekezést terveznek a nyáron.

Andrea Agnelli

A Bianconeri jelenleg a tabella hetedik helyén áll, még öt forduló van hátra, de szinte kizárt, hogy sikerüljön kiharcolni a Bajnokok Ligája selejtezőt érő negyedik pozíciót, sőt még az Európa Liga indulás sem garantált.

A Juventushoz közel álló források szerint Andrea Agnelli a nyáron mélyen a zsebébe kíván nyúlni, és jelentősen megerősíteni a csapatot.

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a torinóiak illetékesei már most elkezdték a munkát, és 48 órán belül leigazolhatják a 17 éves brazil tehetséget, Gabriel Appelt-Pirest, a Resende középpályását, míg Abel Hernández ügyében már folynak a tárgyalások a Palermóval.

Giuseppe Marotta, a klub általános sportigazgatója a mai napon Milánóba utazott, hogy a Bianconerit képviselje a 2011-es Játékosmegfigyelő Fórumon.

A pletykák szerint legfőbb célja, hogy kollegáival megegyezzen Riccardo Montolivo és Andrea Pirlo leigazolásáról.

A Gazzetta információi szerint előrelépés történt Alberto Aquilani ügyében is, mivel a Liverpool 10-12 millió euróért hajlandó lenne megválni az olasz középpályástól.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr214653700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor90 2011.04.19. 13:37:16

Aquilani 5 millio euro-t sem ér!Vasárnap bemutatta,milyen klasszis!Forog a saját tengelye körül,olyan lassú mint az éti csiga,kapura lövései kritikán aluliak,én jobban lövök amatőrként kapura mint ő!Montolivo 1 hajszállal jobb játékos,de őt sem tartom semmire sem!Számomra ugyanolyan röhejes mint az ősrómai!Pirlo-t majd szépen bejelentik május közepén,hogy még 1 évig a Milan játékosa lesz,és a firkászok végre nem fogják többet emlegetni velünk!A brazil tini-t nem ismerem,így róla nem tudok mit mondani,Abel-nek pedig örülnék nagyon!

csuma 2011.04.19. 13:40:48

A költekezésnek örülhetünk, viszont annak már korántsem, hogy úgy tűnik Marotta komolyan gondolja Aq és Montolivo megszerzését. Azon gondolkozom, hogy ebből a két középszerű játékosból már egy komoly igazolást is kivitelezhetnénk (Pastore, Moutinho, Neymar). Azt pedig végkép nem értem, hogy mi szükségünk lenne három mélységi irányítóra, Pirlo, Aq, és Montolivo személyében. A fiatal tehetségeknek szintén örülhetünk. Bár én erről a brazil gyerekről soha nem hallottam, persze ez nem jelent sokat, ha egy 17 éves srácról van szó. Mindenesetre ez is fejlődés, hogy már nem kiégett olasz világbajnokokat próbálunk elhozni amortizáció után, fillérekért. Szóval, rendben van az, hogy költünk, ennek örülni kell, azonban nem mindegy, hogy mire, kire, mennyit. Ha okosan tennénk, jövőre akár rég elfeledett álmokkal várhatnánk az új szezont.

Type-R 2011.04.19. 13:45:22

Tavaly is ugyanezt mondták, és költekeztek is, csak nem jól sült el. Minek nekünk Montolivo,Pirlo és Aquilani is? Én egyiket sem venném mondjuk.

west 2011.04.19. 13:48:23

Az oké hogy Agnelli költekezni akar de mitől ennyire hülye hogy ezt a 3 félnótást akarja leigazolni akár ártól függetlenül is.Pirlo remek játékos volt a másik 2 meg nem volt meg nem is lesz az 1 is sok lenne közülük nem hogy mindhárman.

k_krisz92 2011.04.19. 13:50:54

Ebből a 3 irányító középpályásból lehetne összerakni 1 (!) értelmeset. Miért ne lehetne azon a poszton pl Hamsikot játszatni, akibe van egy kis kreativitás?! Kis csapatok ellen erre lenne szükség.. Ha meg védekezés lenne a fő szempont jöhetne Melo mellé Marchisio ... Amúgy én abban bízok, hogy megtartjuk a két bevált csatárt (Matri, Q) és ha valamilyen csoda folytán (0,1%) meglesz a Bl akkor Giovinco Villarealba, Rossi meg hozzánk kerül, így a támadó szekció tökéletes lesz! Ha nem lesz meg, akkor marad Hernandez és vele is igen jól járhatunk. A védelembe nagy erősítést nem várok, érkezni fog Beck meg elmennek a selejtek és végleg a miénk lesz Sörensen. Bal szélre pedig remélem Vargas jön, mert tudásához képest reálisabb az ára mint Bastosnak, meg helyet sem foglal. Buffon Beck-Chiellini-Bonucci-De Ceglie Hamsik/Marchisio-Melo Krasic-Q-Vargas Matri/Rossi Azt viszont én is érdekesnek találom, hogy sokan itt a fórumban is kisebb költségvetésből komolyabb csapatot felírnak, mint amennyit a vezetőségünk dupla annyi pénzből szarokra költ..

juvem 2011.04.19. 14:09:55

Montolivo?!?!?! ne nevettessük már ki magunkat az egy akkora egy.... ha költekezni akarunk akk rámegyünk Nillmar-ra vagy Neymarra megvesszük Matrit, pepet és Q-t, ingyen elhozzuk Pirlot megvesszük Dzsudzsit bal oldalra és szélsővédő van der wiel eladjuk:Grosso, Jaki, Sali, De Ceglie, Manninger, Sissoko(mert folyton sérült), Amaurit rásózzuk vkire és stb stb --------------------Buffon---------------- --Van Der Wiel-Barzagli-Bonucci-Chiellini-- Krasic-Felipe Melo-Marchisio/Pirlo-Dzsudzsi ------Neymar/Quagliarella-Matri/Toni-------

Ismeretlen_177028 2011.04.19. 14:11:43

Aquilani nem irányító, nem is értem, mit keres Marchisioval együtt a pályán, mikor ugyanaz lenne a posztjuk szinte. Egy jó edző kéne inkább, am a Poolnak se kell, szal valszeg megvesszük, én annyira nem bánkódok emiatt, igaz örülni se nagyon tudok neki egyelőre. Pirlo és Montolivo pedig állatira nem kell. De ha már választani lehet akkor Montolivo.

Tony 2011.04.19. 14:11:50

Ha a cikkben említett játékosokkal képzelik a csapat megerősítését,akkor inkább ne költsünk 1 fillért sem. Ajánlják fel jótékony célokra vagy valami...

Ismeretlen_102246 2011.04.19. 14:17:27

Istenem. Ez katasztrófa. Ha még azt olvasnám, hogy Pastore, Bastos, akkor OK, de Pirlo? Aki már totálisan kiégett és a Milannak sem kell. Kukázunk megint ilyen ezer éves leszálló ágban lévő játékosokat. Azt mondom vegyük meg Aqua-t és felejtsük el Pirlo-t meg Montolivo-t is. Bár utóbbi talán jobb, mint Aqua. VdW, vagy Glen Johnson, Bastos és Pastore kell. Utóbbi minden áron!!! (mert már évek óta nincs igazi világklasszis irányítónk és Ő az... ez jelenti ma a különbséget és nem elsősorban a szélső hátvédek, bár nyilván oda is kell keményen erősíteni)

tudojuve 2011.04.19. 14:19:13

-Hamsik. Nem fog idejönni, jövőre a Napolival a Bl-ben játszhat. -Rossi. Milan szurkoló, már ezerszer kijelentette hogy nem akar a Juveban játszani. -Neymar. Sokkal nagyobb csapatok is vinnék,ne fog idejönni. -Középpálya. Vargast és Lassana Diarrat hoznám, a leigazolásukra reális esély is van. -Csatárok. Matri és Q mellé jöhetne Hernandez, rendkívül tehetséges. -Védelem. A legnagyobb kérdés, szélső védő tuti kell, de könnyen lehet, hogy túlértékeltük Bonucci képességeit is. -Kapusposzt. Buffont el kell adni, Storari nagyon jó és kissebbek az igényei.

Ismeretlen_147985 2011.04.19. 14:32:25

Egyértelmű volt, hogy a Liverpool hajlandó lesz engedni Aquilani árából, hiszen csak púp a hátukon. Ők tudatosan próbálnak építkezni, vissza akarnak kerülni az elitbe, így nincs szükségük haszontalan játékosokra. Azonban még az engedmény ellenére is, a 10-12 milliós ár is nagyon sok. Viszont ha Aquilani valóban véglegesen a miénk lesz, akkor Montolivo érkezése kizárt, hiszen a két játékos ugyanazon a poszton játszik. Pirlo pedig egészen biztosan marad a Milan játékosa.

Ismeretlen_108746 2011.04.19. 14:34:20

@Tony: Nagyjából nekem is ugyanez jutott eszembe a cikk olvasásakor. Az ember meglátja a bíztató címet, elkezdi olvasni, erre a felmerülő nevekhez érve váltakozva kap síró- és röhögőgörcsöt. Az a legnagyobb baj, hogy ezeknek a dilettáns balfaszoknak ez "az erősítés". Ilyen igazolásokkal adnánk a szarnak egy pofont. Nonszensz, katasztrofális, szánalmas.

Diego2889 2011.04.19. 14:48:26

költekezés az lehet h lesz, de h teljesen felesleges, átlagos játékosokra az is biztos.....

Ismeretlen_149053 2011.04.19. 14:49:49

Apuleiussal egyet értek..... ezek a nevek szánalmasak, főleg úgy, hogy látjuk a konkurencia kiket igazol. Én valamiért még is reménykedem benne, hogy 1-2 igazán nagy név is érkezhet (Pastore, Bastos, Vdw. stb.). Forza Juventus!

csakakriston 2011.04.19. 15:01:27

és ismét van lejjebb. hova tovább?!

turorudi 2011.04.19. 15:02:01

számomra nem férnek össze ezek a nevek, a cikk elején említett "mélyen zsebbe nyúlós" gondolattal... még ez a brazil gyerek esetleg...semmit nem hallottam még róla, de már az is valami, hogy nem kiöregedett olasz világbajnokról van szó... megörültem a címnek, de szerintem egy normális ember ilyen után valami hasonló névsorra számít: van der wiel, clichy, bastos/dzsudzsák, neymar, rossi, pastore, ganso... ilyen játékosokkal lenne esélyünk a milan közelébe kerülni! annak a juventusnak, amelyiknek én elkezdtem szurkolni, nem a 4. hely volt a célja(de ha az nincs, jó a 7. is....)

devil-z 2011.04.19. 15:07:09

A következő hír mi lesz, Del Neri egész életére szóló szerződést kötött a Juventusszal?! Teljesen egyértelmű, hogy költekeznünk kell. Ez már az utolsó utáni pillanat, a leggyengébb szalmaszálba való kapaszkodás, hogy ne süllyedjünk le véglegesen egy középcsapat szintjére. Na de mik ezek a nevek? a szellemi fogyatékos félisten ismét a mennyiségre és nem a minőségre törekszik? persze, látom én, hogy pletyka rovat.. de ismerve a vezetőséget igenis komoly valóságalapja lehet.

Ismeretlen_108746 2011.04.19. 15:08:51

@ShyrKahn: "mert már évek óta nincs igazi világklasszis irányítónk" Egészen konkrétan semmilyen irányítónk nincsen pillanatnyilag, ez meg tökéletes nonszensz. Állandóan védekező középpályásokat akarunk igazolni, mintha az összes meccsünket a Barcelona ellen kellene lejátszanunk. Kellene már végre valami kreativitás a középpályára végre, nem véletlen, hogy a csatárok nem kapnak értelmezhető labdát.

Ismeretlen_102246 2011.04.19. 15:26:29

@Apuleius: Így van. Sajnos nincs. Nedved óta nincs, de utolsó éveiben Őt is kitették szélre (már Capello is), így gyakorlatilag Lippi távozása óta nincs irányítónk. Neymarra azért lenne esély, mert elég sokat emlegeti a Juvét. Persze amit nem próbálunk meg az tényleg esélytelen. @mmartin91: Sajnos az a baj, hogy egy hír annál inkább igaz, minél inkább halljuk és bizony Pirlo és Montolivo nevét már nem egyszer hallottuk. Marotta is nyilatkozott előbbiről, ami miatt szinte borítékolható, hogy rámegyünk Andrea bácsira. Az már más kérdés, hogy a játékos maga el akar-e jönni a nagy riválishoz. Remélem nem és inkább marad a seggén. Éppen ezért érdekes ez a dolog... mármint az elmúlt hónapban Montolivo, Aqua és Pirlo neve egyszerre merül fel és ráadásul elég sokszor. Ennek mi értelme van?

Ismeretlen_102246 2011.04.19. 15:28:26

Ráadásul ez a hír Gazzetta dello Sportos, ami így "kissé" hitelesebb, mintha mondjuk a Tuttosport, vagy a Corriere dello Sport jelentette volna meg.

turorudi 2011.04.19. 15:31:47

és ha már költekezünk, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy bajnok csapatnak, bajnok edzőre van szüksége!:) szerintem rá: http://fociblogger.blog.nepsport (pont) hu/archives/2011/04/19/A_Porto_titka/

Diego2889 2011.04.19. 15:35:34

Neymar Juve drukker, valamint Del Piero a példaképe.. neki az volt az álma h a Juve játékosa legyen.. őt el lehetne hozni.. G.Rossi dettó.. Örülne ha a Juvéba játszhatna.. Van Der Wart, Chlicy, Glen Johnson esete se olyan nehéz szerintem..Bastost is meg tudnánk venni... Szóval 7.hely ide-oda tudnánk erősíteni klasszisokkal is.. A legnagyobb álmom már nem ezek a nevek, hanem 1 klasszis edző.. Ennél viszont még jobban örülnék, ha a vezetőség, a tulajdonosokkal 1ütt, elmenne nyaralni legalább 50 évre.. Szánalmas emberek.. Andrea Agnelli egy rakás szerencsétlenség a véleményem szerint.. Olyan emberek kellenének a klub élére akik szenvedélyesen szeretik a csapatot és a legjobbat akarják neki..

rmc 2011.04.19. 15:43:55

hiba volt elolvasnom a cikket, tönkretette a napomat ..

babo410 2011.04.19. 16:31:58

Költekezés? HÁHÁHÁ! Mikor váégigolvastam a cikket kb az jutott az eszembe, ez költekezés? Amíg a Milan inter Roma 3-as legalább 80 millát, de akár 100-at is ki fog adni, és vesz 3 klasszist, a Napoli is erősít a BL-re, mi meg ki fogunk adni 10 játékosért összesen 50 millát max. És érdekes, hogy mi csak a turiba járunk? Aquilani esetleg jöhet, de akkor új szerepkört kell neki találni! És ezzel kp nincs megoldva! Montolivo? Talán. De én nem ilyen nevekre gondolok amikor erősítést meg költekezést ígérnek. Az miért jó, hogy minden évben kezdünk mindent elölről? Ez a vezetőség egy szánalom!!!!! És nekünk miért kell minden áron Pirlo? Ja mert olasz? Ja mert a 2006-os VB nosztalgiacsapatává akarunk előlépni? SZÉGYEN!!!!!!

Diego2889 2011.04.19. 16:34:51

az a durva h a legbutább emberek, akik egyáltalán nem értenek a labdarúgáshoz, azok is látják h milyen szarok vagyunk.. komolyan mondom nem gondoltam volna azt, h 1x ilyen mélyre süllyed ez a csapat. ez már nem is szánalmas, inkább nevetséges..

Juveboy24 2011.04.19. 19:05:13

Aquilani+Pirlo+Montolivo árából meg tudnánk venni Neymart... ő fiatal és TUD FOCIZNI. Néha hülyeséget csinál, de egy jó edző meg tudná nevelni. Giuseppe Rossi fan vagyok már évek óta... rég megvettem volna, de ezek a szerencsétlenek csak a sötétben tapogatóznak.

sabian 2011.04.19. 19:21:36

reménykedjünk srácok! http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/delneri-megtartasat-a-szezon-vegen-donti-el-a-juve-vezetosege-2073843/

Ismeretlen_164215 2011.04.19. 19:34:00

Remélem, hogy ez csak a félszemű kobra ördögi testcsele, és a felsoroltakra még véletlenül se repülünk rá. Legalábbis Montolivo meg Pirlo kategóriájú sportolókra...

Ármin 2011.04.19. 19:47:04

minek ez a pirlo meg a montolivo áhhhhh hoznám bastost, dzsudzsákot, meg Jonsont (+matri meg quagiarella) esetleg igy lenne Buffon Johnson Bonucci Chiellini Bastos (csere:sorensen, barzagli, de ceglie) Krasic Felipe melo marchisio DZSUDZÁK CSERE: pepe, sissoko, martinez Quagiarella Matri csere: Hernanadez ENNYI......

Victor90 2011.04.19. 19:48:36

Emlékezzetek vissza,tavaly nyáron,Marotta papa ijeszgetett minket Di Natale-vel,utána pedig Borriello-val,és jött Q!Most ugyanez a szitu,ijeszgett minket Pirlo-val és Montolivo-val,és majd érkezni fog Joao Moutinho!Na jó,csak vicceltem:)!Juveboy24!Rossi a legjobb olasz játékos,a Villarreal-t a hátán viszi,és nem csodálkozok azon ,hogy nem engedték el télen Londonba, 30millio euróért cserébe sem!

juvem 2011.04.19. 20:16:47

Tessék itt a tuti taktika nyárra: -Del Nerit kirúgják jön helyette a Portoból Boas -Boas hozza magával Hulk-ot Moutinho-t -elhozzuk még Dzsudszákot, Van Der Wiel-t és Drenthet -jó nagy pénzt leteszünk a Palermo asztalára Pastore-ért sztem álomszintű lenne:D ------------------Buffon-------------- (Storari) -VanDerWiel-Bonucci-Chiellini-Drenthe- (Grygera-Barzagli-Sörensen-Traoré) ---------------Felipe Melo------------ (Sissoko) ----Hulk--------------------Dzsudzsák-- (Krasic Marchisio) ----------------Pastore--------------- (Moutinho) -----Matri----------------Quagliarella- (Del Piero Toni) na jó basszus ez túl szép álom:/

Ismeretlen_177028 2011.04.19. 20:49:44

@juvem: ehhez még a Football Managert is komolyan meg kéne hackelni, hogy ez megvalósuljon :D

Juveboy24 2011.04.19. 22:00:03

Victor90! Igen. Szerintem képes lenne a minket is kirángatni a gödörből. Amúgy kezdem úgy érezni, hogy nálunk a kisebb termetű játékosokat semmibe veszik. Az a berögződésük a vezetőknek, hogy ha csatár, akkor legyen magas és zömök lásd (Amauri, Iaquinta, Toni) Matri, mondjuk ő kivétel... pedig egy Gio vagy Rossi simán körbefutja őket. Persze lehet, hogy csak én gondolom így.

Cseko 2011.04.19. 22:05:12

Én most olvastam goal.com-on hogy Marotta a Sky Italianak nyilatkozta hogy Tevez-t és Neymar-t probálja leigazolni... Ez így érdekes fordulatot ad az eddigi nyilatkozatok után. Egyértelmű hogy a City Tevez-t nemengedi el, ha mégis akkor valoszinüleg nem a Juve az első klub aki eszébe jutna...

juvem 2011.04.19. 22:06:00

Lord_Viktor eddig egyszer sem hoztam össze itt fifás, fm-es átigazolásokat:D 1 nekem is járt:D

Kotrevák Kelly 2011.04.19. 22:07:24

Ha ez igaz, akkor kapják be, ha meg vicc,...akkor is kapják be!:-) Sírva várom már a nyarat.... (sírok a röhögéstől)

Juveboy24 2011.04.19. 22:20:02

Nemrég olvastam, hogy a Villarreal le akarja igazolni Gio-t Rossi mellé. Nagy húzás lenne!

Juveboy24 2011.04.19. 22:27:41

Tevez az Interrel tárgyal tudtommal.

Ismeretlen_164215 2011.04.20. 06:59:39

Csak nehogy Mancini-igazolás legyen Tevez helyett. Amúgy Tevez a MC kapitánya, kétlem, hogy mozdítható lenne, max annyi pénzért, amennyit ez a klub nem ad játékosnak. Mondjuk Tevez épp elégedetlen, de ő mindig az, mindenhol. Nem bánnám, ha az Interhez se menne, menjen Spanyolországba.

babuci 2011.04.20. 07:39:04

majd remélem nyáron már moggi igazol! am sztem kéne ide: JOHNSON,TAIWO,ROLANDO,FELLAINI,GIOVINCO,SAHIN,SÁNCHEZ! nesze neked nagy költekezés....

Frenky 2011.04.20. 07:43:52

Hát akkor ismét témánál vagyunk. Beszélünk róla hogy kiket igazolunk, először inkább zavarnánk el ezt az idióta Marottát, fogalma sincs milyen játékosok kellenének ide. Addig szerintem az egészről nincs értelme beszélni!!!

Ismeretlen_150170 2011.04.20. 09:12:15

Na Moggi-ról csak annyit hogy szerinte Mancini volna az ideális edző a juve számára!!! Nálam ezzel leszerepelt az öreg, úgyhogy addig ide vissza ne jöjjön amíg ilyen baromságokat tervez! Mancini az angol liga legerősebb keretével se tudott maradandót alkotni eddig, pedig ha észre venné hogy nem olaszországban van hanem angliában és nem erőltetné ezt a taktikázós-védekezős-olasz specialitást akkor már rég bajnokságot nyert volna! Aq, Pirlo, Montolivo? Amennyiben Del Neri marad az edzőnk ez teljese belefér az ő "harcmodorába"! Aq-t ki rakja a szélre, középen újra összeáll a Montolivo-Melo tengely, Pirlo meg csere bár kétlem hogy jönne. Marchi vagy Sisso meg megy a "levesbe"!

Gio20 2011.04.20. 09:18:07

"Költekezés várható a nyáron" Ezt a címet olvasva ostobán azt hittem hogy veszünk pár klasszist. Bastos, Pastore, Neymar...... vagy legalább egyet ezek közül (és nem olaszt). Erre Montolivokat meg Pirlokat kell olvasnom. Taps !!! Jó mélyre nyúltak abba a zsebbe. Ha Diegoért meg Meloért kiadtak 50 misi-t, ne mondja már senki hogy nincs pénz legalább 1-2 kicsit minőségibb játékosra. Értem hogy nincs BL bevétel,új stadion stb......de azért ennyire spúrok ne legyünk már. Lassan de biztosan közelgünk a 15 éves terv felé.

Ismeretlen_152362 2011.04.20. 10:13:28

nem igazán értem, mit sztároljátok itt neymart. lehet, hogy tehetséges játékos, de egyúttal fegyelmezetlen is. no meg azt is hozzá kell tenni, hogy európa teljesen más, mint brazília. a szélső védő pozíció kulcskérdést jelent a következő évre. a van der wiel, vargas kettős szerintem is megfelelő lehetne. a középpályára egyértelműen felesleges leigazolni pirlot. aq leigazolása megint csak felvet 1 kérdést: mit tett idén, ami alátámasztaná az árát? szerintem sissoko-t kellene valahogy formába lendíteni és akkor meloval remekül megoldanák a középpálya problémáját. a balszélső pozíciója szintén kérdéses. esetleg dzsudzsák vagy talán elia is megoldást jelenthetne a problémára. no meg kérdés, hogy gio visszatérne-e, ha a parma esetleg nem akarná leigazolni. g. rossi pedig mindenképpen jó lenne, kérdés, hogy a q, matri rossi hármasból melyik maradna ki esetleg...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása