Van der Wiel a kiszemeltek között

A Tuttosport úgy tudja, hogy a Juventus megfigyelői többször is megtekintették az Ajax holland válogatott védője, Gregory van der Wiel játékát.

Gregory van der Wiel

A Bianconeri egyik legfőbb nyári célja az lesz, hogy egy ütőképes jobb szélső védőt igazoljon.

A klubot korábban szóba hozták a Hoffenheim játékosával, Andreas Beck-kel és a Liverpoolos Glen Johnsonnal is, ám úgy tűnik, hogy a 23 éves van der Wiel is a komoly jelöltek között van.

Van der Wiel az Ajax saját nevelése, és mióta 2007. márciusában először pályára lépett, a fővárosi klub egyik meghatározó játékosává vált.

Persze nem a Juventus az egyetlen klub, aki szívesen leigazolná a fiatal védőt, hiszen a Bayern München, a Manchester United, a Milan és a Barcelona is érdeklődött iránta az elmúlt hónapokban, így könnyen lehet, hogy nyáron licitálási verseny kezdődik majd a klubok között.

Van der Wiel egyébként érvényes szerződéssel rendelkezik az Ajax-szal, így kb. 15 millió euróra lesz szükség a leigazolásához.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr514653682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurika 2011.04.12. 21:04:39

Na jó, jöhet...

rmc 2011.04.12. 21:11:05

minél hamarabb le kell fixálni az ő megszerzését..licitharcban esélytelenek vagyunk az említett klubokkal szemben..

babo410 2011.04.12. 21:21:59

Nagyon jó lenne, ha jönne, de kéne a másik oldalra is vki. De licitháborúba nem szabad belemenni. Gyorsan meg kell szerezni, mert ha Barca, meg MU szintű csapatok is bejelentkeznek érte, késő. Meggyőzni még könnyebb dolog lenne, h jöjjön, mert most elindult vmi az olasz fociban, meg nálunk nagyobb eséllyel lesz kezdő, mint egy Barca-ban vagy MU-ban. De a fent említett klubok már csak azért is több pénzt tudnának kifizetni érte, mint mi, mert ők eleve jobb anyagi helyzetben vannak, most még a pénzügyi fair play-re magasról tesznek, és a keretük nem szorul akkora átalakításra, mint a miénk. Gyorsnak kell nyáron legyünk, mert várható, ha olyan neveket igazolunk, akik méltóak a Juvéhoz, más klubok is bejelentkeznek majd. És akkor nem biztos h meg tudjuk szerezni, vagy túl drágán.

Dani 2011.04.12. 21:30:54

Nagyon kíváncsian várom Beppe "ÚJ" Juventusát!Minden pletykát jó olvasni,főleg akkor ha ilyen nevekkel hoznak minket szóba,mint pl.: Bastos,Johnson,Van der Wiel,Rossi és társai minőségi játékosok szerintem és valóban ilyen nevekben ill. játékosokban kell gondolkodni ha vissza akarunk térni a "helyesútra"!Egy apró kérdésem lenne már csak ezzel kapcsolatban még ha pletyka is(bár remélem nem )miből kívánják ezt fedezni és a hiányposztokra fognak-e igazolni és a kölcsön játékosok sorsa is,mi lesz,mert Matri és Q feltétlenül kell.Giorgo és Gigi eladása mellett is rengeteg pénz kell(bár Giorgio ha maradna jó lenne) és nem utolsó sorban valamilyen európai kupa szereplés is.Agnelli remélem az zsebébe fog nyúlni és ha kell akár kölcsönnel is befektet,hogy újra a nagyok között lehessünk.

tudojuve 2011.04.12. 21:34:04

Pontosan rá lenne szükségünk, eszméletlenül tehetséges. Krasic mögé nagyon kellene egy ilyen biztos védő, a szerb nem brillírozik védekezésben. A Juventusnak többet is megérne mint 15 milla.

Juveboy24 2011.04.12. 21:41:42

Elég drága. Marotta megmutathatja, hogyan tud alkudni.

Frenky 2011.04.12. 21:43:24

A tesóm Ajax drukker és szerinte a tavalyi VB óta megrekedt a fejlődésben. Adjuk vissza Grygerát + 8 millát és jöhet.

Ismeretlen_170662 2011.04.12. 22:25:53

Drága? Egy ilyen tehetséges srácért sok 15 millió? Még 25 is kérhetnének érte. Penge a gyerek

Victor90 2011.04.12. 22:36:57

V.D.Wiel nagyszerű játékos,ilyen szintű játékosért a 15 millio euro,szinte aprópénz!Az már más kérdés,hogy szikrányi esélyt sem látok arra,hogy a mi játékosunk legyen!Maradjunk a realitásnál:Beck szintű játékosra számítok a jobbhátvéd posztra!

Tony 2011.04.12. 23:32:52

Nagyon kíváncsi vagyok mi fog ebből a sok pletykából végül kisülni. Bastos baloldalra,VDW jobb oldalra... Ez túl szép lenne.

Juveboy24 2011.04.12. 23:42:10

jó lenne, ha felfognátok már végre, hogy nincs annyi pénzünk, amennyit ezekre a játékosokra a sajtó elkölt... Múlt héten azt írták, hogy megvesszük Q-t, Aquilanit, meg Neymart és ez már kapásból 60 millió. A többiekről nem is beszélve. Baromság.

Ismeretlen_177028 2011.04.12. 23:45:17

@Tony: már csak az kéne, hogy ostorral megcsapkodják ezeket a selejtes bokorugrókat, hogy rakják oda magukat, és segítsenek a csapatnak elérni a 4. helyet és máris könnyebb dolgunk lenne ezeket az embereket idecsábítani.

Victor90 2011.04.12. 23:52:11

Neymar??Szerinted van rá 30 millio euro-nk?Az idejét nem tudom annak,hogy a Juventus vezetősége mikor adott ki 30 millio euro-t 1 játékosért!És ha így folytatódik tovább a lejtmenet a következő 5 évben sem lesz ilyen kaliberű igazolásunk! Tony!Hiszel a csodákban?Jobbhátvéd posztra majd leigazoljuk Beck-et,a balhátvéd posztra pedig Aogo-t!Egyébként ajánlanám Marotta figyelmébe Taiwo a nyáron ingyen igazolható lesz,és úgy tudom csináltatja az EU-s útlevelét!Csak kár,hogy a Milan-nak vallott szerelmet!

Tony 2011.04.13. 00:08:31

"Tony!Hiszel a csodákban?" Azt hiszem aki régóta olvasgatja az oldalt az pontosan tudja erre a kérdésre a választ. Én általában ilyen hiszek-e meg bízok-e dolgokban kevéssé hiszek. Én a mutatott teljesítményben és a statisztikai adatokban hiszek. Ezért írom Lord_Viktor-nak is azt,hogy bárcsak úgy lenne,de ehhez olyan csodának kellene történnie amilyet én még nem nagyon láttam futballpályán. Egyébként Victor90 én is ilyesmi igazolásokra számítok,de szerintem legalább 1 nagyobb név azért valahogy bele fog férni a büdzsébe szerintem.

babo410 2011.04.13. 00:30:35

Most eszembe jutott vmi. Miért van az, h nálunk mikor arról van szó, h ingyen igazolható játékos, akkor csak ilyen kiöregedett, lassú, és inkább tartalékos játékosokról van szó? És mikor egy viszonylag fiatal játékos aki még 30 alatt van, kb 26-27 éves, és ráadásul jó játékos is, ingyenessé válik, még csak pletyka szinten se merül fel? Legalább akkor ha már az utóbbi időben szeretjük az ingyent, akkor a nagy lehetőségeket kihasználnánk!

csuma 2011.04.13. 01:05:17

Saját nevelésű (tehetséges) Ajax - játékos jöhet. Kár, hogy ha az említett kluboknak komolyak a szándékaik, akkor esélyünk sincs leigazolni.

Dani 2011.04.13. 08:03:58

Viktor90,nem is olyan rég azért kiadtak kétszer is 25milliót egy bizonyos Diego és Melo nevű játékosokért igaz az előbbin buktunk 10!A Beppe féle politikával még akármi is lehet ilyen részlet fizetéses dologra gondolok.Babo410 a Taiwot én is támogatnám,mert ingyé' tényleg megérné!Mint tudjuk nálunk védőből sosem elég,ráadásul jelenleg hiányposzt is, lehet durva,de mindkét oldalra eltudnám képzelni,hogy 2-2 embert igazoljanak 1-1-et ingyért,1-1-et pedig valami kialkudott részletre és a minőségiekért fizetnének!??Mi csak itt bizakodni tudunk.Ez az "esélyünk sincs leigazolni" nekem nem nagyon tetszik,mert amíg nem ír alá más klubhoz addig mindig van esély és itt nálunk biztos játék lehetőséghez juthatnak,míg egy Barca,MU,Chelsea vagy akár Real-nál nem biztos!A jelenlegi Juventus pedig akármelyiknek "igazi" kihívás lehet,ha meg zsoldoskodni akarnak akkor mehetnek is,mert nálunk ilyenekre nincs szükség,meg amúgy van már 1-2 ilyen kaliberű emberünk..........Szerintetek?

Ismeretlen_150170 2011.04.13. 09:53:10

Ezek a nevek jól hangzanak, egyedül talán Glen Johnsonn egy kicsit kakukktojás de mivel ő most "parkolópályán" van, egy púp a liverpool hátán így talán ő rá lenne a legnagyobb esélyünk de nem ő volna a legjobb megoldás. "Legrosszabb" esetben Beck-et igazoljuk le, mert ha már egy Hoffenheim-ből se tudunk idecsábítani egy játékost az már elég gáz. Nekem amúgy a német a legszimpatikusabb azon közhely miatt hogy a németek sose adják fel és nyerő típusúak! :) Van der Wiel nagyon felkapott lett és nem véletlenül, azért Dzsudzsáknak sikerült már párszor elmennie mellette és gólt lőnie, a legjobb ha jönne vele Balázs is! :) Amúgy a Barca-nak nem hiszem hogy kéne, Dani Alves mellé a padra? Ha már Barca akkor ott van Affelay aki "létszám feletti" a katalánoknál, Aq helyett inkább őt kellene erőltetni! Van der Wiel szerintem a Milan-nál fog kikötni ott most megint "hollandosítanak" és nem tökölnek a pénzzel, Bayern meg az MU rendelkezik megfelelő jobb hátvéddel.

Ismeretlen_153309 2011.04.13. 09:56:33

Jól van, amikor láttam, hogy Tuttosport már csak mosolyogva olvastam végig, pedig nem is lenne rossz leigazolni, de szerintem 15 misinél biztos hogy többet kérne érte az Ajax meg ha az érintett klubok tényleg komolyan gondolják a leigazolását akkor nem hinném hogy lenne némi kis esélyünk, persze kivételt képez ha ide szeretne jönni, meg azt se felejtsük el hogy amíg nincs vagy nem lesz meg a 4. hely még nehezebb dolgunk van idecsábítani... Na hajrá kopaszkám mutasd meg mit is tudsz. :P FORZA JUVE!!!

turorudi 2011.04.13. 10:23:24

lényegében nincs szélsővédőnk! így szerintem ha 20ért jönne, akkor annyit kell fizetni az ajaxnak! ha esetleg el tudnánk hozni drenthét a realtól kölcsönbe (ami ugye csak a herkules miatt nem sikerült januárban), akkor 15-20-ból meg is van oldva mind2 szél! szerintem ez nem lenne rossz! ha még hozzávesszük azt, hogy dzsudzsákot 15ért megvesszük, akkor 35-ből a 3 leggyengébb posztunkat évekre megoldottuk! matri meg q kell előre (de értük nem kell az egész összeget egyben fizetni), és már van is egy tök jó kezdőnk, amíg ki nem hullik a fele...:) buffon vd wiel bonu chiello drenthe krasics marci melo zsuzsi matrica q még pár emberke kellene a padra, jó lesz kölcsönbe is! bár én neymart is elhoznám, akkor is ha elkannak el kell árvereznie a nyaralóját, és mivel nem bastost írtam balszélre, maradt is hely neki!:) de rá látom a legkisebb esélyt...

Victor90 2011.04.13. 10:33:12

Egyébként már megakartam kérdezni néhány embertől,mire fel ez a "nagy" Dzsudzsák őrület?!Dzsudzsák árából,Ayew-et kellene leigazolnunk!Fiatal,gyors,nagyon jól cselez,gólerős,és hétről-hétre 1 sokkal komolyabb csapatban bizonyít,ellenben Balázzsal!Neymar árából a komplett bal szélünk meglenne:Taiwo(ingyen),Bastos(20millio euro),Ayew (10millio euro),Drenthe (kölcsönbe)!

turorudi 2011.04.13. 10:51:56

dzsudzsák fiatal, gyors, jól cselez, nagyon gólerős, tud beadni, és hétről-hétre egy egy komoly csapatba bizonyít! amúgy nem értem, a psv mitől is sokkal gyengébb mint a marseille? ayew 4 szezon alatt 15 gólt lőtt, és 8 gólpasszt adott. zsuzsi 4 szezon alatt 53 gólt lőtt, a gólpasszait most nem találom:) de gyanítom 20 fölött van az is...

Ismeretlen_102246 2011.04.13. 11:10:57

@turorudi: A Marseille a BL-ben majdnem kiütötte az MU-t (a kieséses szakaszban, amikor az MU nem éppen félvárról veszi a meccseket). Megnézném, hogy a PSV mikor csinálja ezt meg.

Victor90 2011.04.13. 11:14:16

A Marseille klasszisokkal jobb csapat, mint ez a kutya PSV!Hagyd ne soroljam az okokat,hogy miért is!Amíg az egyik csapatot az E.Liga 8 között kitömik,addig a másik csapat a bl 16 között 1 bombaerős MU ellen,2-1es összesítéssel esik ki!Ayew 3 évvel fiatalabb mint Balázs,olcsóbb is 1 fokkal!Tudásban Ayew jobb,és védekezésben is!A ghánai 2010 nyarától a Marseille játékosa..mivel tavaly robbant be a köztudatba!

juvem 2011.04.13. 11:15:56

próbálja meg Marotta bácsi leigazolni 2-3 millióért hozza még el Drenthe-t és meg van oldva a 2 szélső védőnk! csak sajnos ez nem ilyen egyszerű:/

Ismeretlen_135915 2011.04.13. 11:25:34

És a Marseille-nél az sem mellékes, hogy ki az edző...miért kellett nekünk így elherdálni (a kérdés költői)? Dzsudzsák játékát én is szeretem, ügyes nagyon, de a holland bajnokság szerintem elég gyenge..és az is meglehet, hogy Balázs "kinőtte" a PSV-t, de nem tudhatom én ezt.. Egy szerintem biztos: Van der Wiel óriási erősítést jelentene nekünk. Amúgy nem rég jutott eszembe, hogy milyen jó, hogy Kolarov egy olyan csapatba igazolt, ahol tud fejlődni és hétről hétre címlapon van...

turorudi 2011.04.13. 11:28:10

nem mondtam, hogy a psv erősebb, de szerintem nincs akkora különbség... de ez szerintem nem is lényeges! az, hogy olcsóbb az ayew 2-3 millióval, nem kéne, hogy bárkit is érdekeljen, pont ezért vannak nálunk grossok és pepék! mellesleg ayew ghánai, így el is lőttük rá az egy szem helyünket! őszintén szólva nem igazán láttam még játszani a srácot, nem tudom mitől jobb tudásban mint dzsudzsák, de azt elhiszem neked, hogy védekezésben jobb nála (ez sejnos nem nehéz:), ezért is kell mögé 1 jó védő! de engem nem is annyira érdekel, h egy balszélső mennyire jl védekezik(nyílván a mai fociban fontos a taktika miatt), de mi nem a bari vagyunk, nekünk mindenki ellen úgy kéne pályára lépni, hogy beszorítjuk őket a kapujuk elé!

Victor90 2011.04.13. 11:33:51

Ayew rendelkezik francia útlevéllel!

Ismeretlen_150170 2011.04.13. 11:38:30

Nincs Dzsudzsák őrület, csak tények vannak! Balázs jelenleg a holland bajnokság legértékesebb játékosa, szakértők mondják nem én! Az elmúlt húsz évben a holland bajnokság legjobbjait mindig elvitték a nagy csapatok és felsorolni is nehéz lenne azon játékosok nevét akik a eredvise-ből kilépve lettek világsztárok, klasszisok! Csak azért mert magyar nem kellene lenézni! Tavaly is lelettem szólva mikor kijelentettem hogy egy Gerá-val többre mennénk mint ezzel a Diego-val, aztán láss csodát Gerzson egymaga elintézte a Juvét az EL-ben!

Diego2889 2011.04.13. 11:50:26

pedronegro: Amikor leigazoltuk Diegot, sztem a német bajnokság egyik legmeghatározóbb játékosa volt.. nem hiába akarta megvenni fél Európa.. ezen lehetne vitatkozni holnap reggelig. Dzsudzsákról annyit h nagyon szeretem, tisztelem és becsülöm, de nem tudom mit tudna csinálni egy olasz bajnokságban.. 15-16millió az ára, ennyiért már lehet olyan játékost vásárolni, aki bizonyított egy sokkal erősebb bajnokságban.. ugyanakkor nem lenne semmi bajom, ha hozzánk érkezne..

turorudi 2011.04.13. 12:00:14

azt aláírom, hogy a marseille erősebb mint a psv, de a két bajnokság egy szinten van! az meg tény, hogy a holland bajnokság rengeteg tehetséget termel! dzsudzsáknak ne az állampolgárságát nézzétek, hanem a mutatóit!(bár azt sem tudom megérteni, mért nem örül valaki annak, ha a kedvenc csapatában egy honfitársa játszhat...) Diego28: ha a holland bajnokság gyenge, mit akarunk pl van der wieltől, h ne menjünk messzire?

Ismeretlen_177028 2011.04.13. 12:09:06

@Victor90: Én megmondom az őszintét: állatira nem érdekel, hogy valami ghánai nigger egy fokkal jobb és olcsóbb lehet (szerintetek!), mint Dzsudzsák, és hogy jobb bajnokságba játszik. Én igenis szeretném, ha ő jönne, mert kurva büszke lennék rá, ha egy magyar srác, akinek kedvelem a játékat, a kedvenc csapatomban focizna. Szóval akár ez az Ayew vagy ki a fene, akár Bastos, akár Vargas jön, én picit csalódott leszek.

Ismeretlen_177028 2011.04.13. 12:10:52

OFF @turorudi: Nyugi, Juventushungaryn konkrétan olyan is volt, hogy valaki a Juventus legnagyobb szégyenének nevezte, ha egy magyar játszana benne. éljenek a hazafiak :D

Ismeretlen_150170 2011.04.13. 12:18:09

Diego2889: senki se mondta hogy Diego nem volt a német bajnokság legjobbja, de azt már látjuk hogy semmire nem ment vele és hamarosan a bundesligakettőben kápráztathatja el a nagy érdeműt, tehát az hogy vegyünk olyan játékost aki erősebb bajnokságban bizonyított ugyanúgy nem garancia semmire ezért Balázs egy gyengébb bajnokság legjobbjaként,( bár jegyzem meg ezen "gyengébb" bajnokságot erősítették a közelmúltban Suarez és Affelay is, de Robben vagy Sneijder is innen nőtt ki), egy szinttel feljebb lépve lehetne a juventusban alapember, de természetesen ezt senki nem tudja megmondani, de szerintem meg kellene lépni és nem is értem mi ez a fanyalgás, Van der Wiel ellen senki nem viszakozik pedig szintén "csak" a holland bajnokságban játszik, tudom ő kicsit más mert védő. Balázs gyors és tud kapura lőni, nem kis erővel, szégyen hogy a jelenlegi juvéban ugyanezzel a két tulajdonsággal egy személyben senki nem rendelkezik! Akkor miért is ne jöjjön, hogy az a zseni Marchisio játsszon a szélen, Krasic se tud védekezni ez se kifogás, a 15 millió meg mióta sok egy felkapott játékosért???

Ismeretlen_135915 2011.04.13. 12:34:49

@turorudi: az ukrán bajnokság is gyenge, mégis kikerült onnan egy Andriy Shevchenko...az hogy egy bajnokság gyenge, nem biztos, hogy nem lehetnek ott KIEMELKEDŐEN jó játékosok...Balázs szerintem "csak" egy nagyon jó játékos és szurkolok neki, hogy még jobb legyen. Ettől függetlenül az is meglehet, hogy még inkább szárnyra kapna a Juventusban, ezt nem tudhatjuk.

Ismeretlen_108746 2011.04.13. 12:54:05

"az ukrán bajnokság is gyenge, mégis kikerült onnan egy Andriy Shevchenko" No, no, sok mindent lehetne mondani az ukrán bajnokságra, de gyengének semmi esetre sem nevezném. Az emlegetett Dinamo Kijev pedig BL elődöntőt játszott, s az oda vezető út során oda-vissza verte a Barcelona-t (idegenben 4:0-ra). Mindez nyilvánvalóan nem csak Sevcsenko egyszemélyes teljesítménye.

turorudi 2011.04.13. 12:57:28

Lord_Viktornál van a pont!:) lehet vitatkozni, hogy melyik játékos jobb... lehet, hogy ayew jobban védekezik, de zsuzsi jobb támadásban, ayew 3 évvel fiatalbb, csak idén robbant be? balázs 4 éve stabil kezdő! úgyis csak akkor derül ki, hogy mire képesek igazán, ha a juveba igazolnak! mind2ben benne van a bukás, és az is, hogy a juve ikonja legyen... ha választani kell, én inkább egy magyar srácot látnék ott szívesen! Diego28: láttad a holland-magyart? azért a kisbalázs nem egyszer hülyét csinált a KIEMELKEDŐ wielből is!!!:)

Ismeretlen_150170 2011.04.13. 13:08:54

Lord_Viktor: arról nem is beszélve hogy a juventusnak volt magyar játékosa is edzője is, és én is annak szurkolok hogy újra egy honfitársunk erősítse kedvenc csapatunkat! Ez az Ayew dolog számomra is teljesen érthetetlen!!!??? Mert az sem mellékes ha a Balázs esetleg a Juventusba kerülne az az egész magyar foci megítélését egy teljesen más megvilágításba helyezné, az egész magyar labdarugás és mi szurkolók is profitálnánk kicsit ebből, az előbbi erkölcsi és anyagi szempontokból mi meg érzelmileg, az egónknak biztos jót tenne!:)

Diego2889 2011.04.13. 13:20:53

én nem azt mondtam h 15millió sok, hanem h 15-20millióért olyan játékost lehet venni, aki már erősebb bajnokságban bizonyított..

turorudi 2011.04.13. 14:03:16

hát nekem balszélső, aki jobb mint dzsudzsák, erősebb bajnokságban játszik, és esetleg mozdítható lenne, hírtelen bale jut eszembe... ő viszont nem 15 milla!!:)

Dani 2011.04.13. 14:04:11

Srácok!Szerintem felesleges itt vitatkozni és érvelni ellenérvelni,mert a Nagy Beppe fog igazolni úgyis!Nagyon meg kell gondolni kire lőjjük el azt az egy Eu-s helyet és csak bízhatunk benne,hogy jól fognak dönteni.(szerintem Krasic is az volt!)Aztán ugye tavaly is azt hangoztatták,hogy lesz igazolás lesz 80M amit költhetünk és láthatjuk mi lett belőle....Egyébként így beleszólás nélkül a jelenlegi Juventusban az általatok említett játékosok mind erősítést jelentenének a keretet elnézve! Véleményem szerint csak a pénz az ami gondot okozhat és perzse az is hogy lesz-e BL indulás vagy csak EL,ha valamelyik meg zsoldos,akkor nem is kell vele foglalkozni!Ha már említettétek a Marseillet akkor én elsőnek Deschampot igazolnám le onnan.......

ToTTy 2011.04.13. 18:54:27

Na ha másoknak is ő kell, akkor a mienk nem lesz. Marotta inkább keres majd egy negyedik alternatívát a posztra. Ami lehet még jobban is elsül majd. Beck is jöhetne, meg Johnson is, de persze egyik sem ócó nekünk :( Csak tudnám, hogy miért nem egy svájci, norvég/svéd ligás tehetséget igazolunk, aki esetleg hamar odanevelődne? És ezek olcsóbb bajnokságok, sokat pedig nem buknánk, ha nem válna be. Ehez szem kell, de nem igaz, hogy pont nekünk nincs hozzá :(

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása