Marotta elképzelései a nyárra

A Juventus általános igazgatója Giuseppe Marotta szerdán nyilatkozott a Corriere dello Sport újságíróinak.

A sajtó képviselői először Luigi Del Nerivel kapcsolatban érdeklődtek: "A jelenlegi pletykák ellenére azt kell mondanom, hogy Del Neri jelenleg a csapat edzője és 2012 júniusáig ide is köti a szerződése. A klubnál mindenki elégedett vele és nem látom értelmét egy új edző érkezésének".

Aztán a mostanság egyre felkapottabb "kapuskérdésről" esett szó: "Igen sok szó esik a kapusunkról Gianluigi Buffonról. Szeretném, ha maradna és ez idáig nem is érkezett rá ajánlat más kluboktól. Egyedül csak ő dönti el, hogy meddig marad, és mikor távozik. Tiszteletben tartjuk a 2013-ig ide kötő szerződését, amely tartalmaz egy opciót is a megújítással kapcsolatban."

Az interjú második felében a nyári átigazolásokról esett szó, ugyanis az igazgató úr 4 klasszis játékos leigazolását ígérte meg a szurkolóknak: "Amennyire a rendelkezésemre álló keret engedi, elsődleges célom lesz megtartani a nálunk kölcsönben lévő játékosokat. Igaz, nem tudom még mi lesz Alberto Aquilanival, de mindent elkövetünk, hogy megegyezünk a vételárban. A Liverpool további 16 milliót kér, de megpróbálunk faragni ebből az összegből.. jelen helyzetben 80% esélyt látok a maradására.... Való igaz, ígértem új játékosok igazolását is. Tárgyalok a Lyonnal Michel Bastos leigazolásán, de szeretném ide hozni Andrea Pirlot is, akinek a szerződése Júniusban lejár a Milannál - meglátjuk mi fog történni a nyáron.

Az újság ugyanakkor közölt egy másik cikket is, miszerint a Juventus közel áll a megállapodásban a 27 éves Mirko Vucinic leigazolásával, aki iránt egyébként érdeklődik az összes európai óriásklub, ám a Roma szeretne 20-25 millió eurót kapni a játékosért!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr154653668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ggbuffon 2011.04.08. 00:18:57

mindig védem, de ha Del Neri-t a padon hagyja, én leszek az első aki szembeköpöm..Kivételt ezalól csak az képez, ha összejön vmi csoda folytán a BL hely.

Ismeretlen_164364 2011.04.08. 00:23:37

ez egyedül ilyen hülye vagy segítenek neki? Pirlo...

Tony 2011.04.08. 00:29:04

"A klubnál mindenki elégedett vele és nem látom értelmét egy új edző érkezésének". Az eredeti cél az első 10-be kerülés volt? "Tárgyalok a Lyonnal Michel Bastos leigazolásán" Végre valami hasznosat is csinálsz.

Ismeretlen_177028 2011.04.08. 01:20:38

Del Neri: hülyeség Bastos: szuper Pirlo: hülyeség Vucinic: szoszo Ez eddig nem túl fényes... A nálunk kölcsönben lévő játékosok megtartásáról pedig: remélem nem mindre értette. Mottát és Pepét én nem tartanám meg, Traoréből még bármi lehet.

Ismeretlen_177028 2011.04.08. 01:22:11

Ja és Bastost se mondanám olyan szupernek, akármit mondtok. EU-n kívüli, idősebb és drágább, mint Dzsudzsák, szóval... én nem mondom, hogy hőbörögnék, ha jönne, de Balázsnak jobban örülnék :))

Dani 2011.04.08. 08:01:00

Tervek szövögetése már megy,ami nem rossz,sőt...A probléma csak annyi,hogy ne ilyen Pirlokban gondolkodjanak(bár a kispadra talán) és adjanak pénzt az igazolás(ok)ra!Tegnap néztem a Benfica-PSV meccset és a Coentrao-Dzsudzsák páros engem meggyőzött,igaz tudom nem igen lehet egy játékost egy meccs után megítélni,de engem meggyőztek és velük nagyon erős lehetne a baloldalunk.A nyáron elakar menni Mexes is a Romátol érdemes lenne megkeresni(szerintem).Aquilani-Montolivo szintén kérdéses,mert ha megegyeznek a Poolal akkor maradhatna is.A csatárposzton Q és Matri szintén kell(ene)és természetesen a védelem jobb oldalára minőségi igazolás.Jövőre egy ilyen Juventus szerintem nagyobb eséllyel pályázhatna a dobogóra.Ki kell térnem még az edző kérdésre is,mert lehet marad Delneri,de ide is egy minőségibb igazolás kéne,igaz mindenben csak a pénz korlátozhat minket illetve a szezon végén elért helyezésünk.A legfontosabb persze a minőség és ne az olcsójánosokban gondolkodjanak meg a kölcsönökben.

Ismeretlen_145917 2011.04.08. 08:15:16

Ki vagy te itt??? Mit képzelsz puhapöcs? Mindenki elégedett Delnerivel a klubnál? Majd Agnelli jól kirak titeket a picsába, úgy, hogy még a Samp se vesz majd vissza titeket. Ilyen szégyenteljes szezon közben ilyeneket nyilatkozni undorító!

Mitya 2011.04.08. 08:29:00

Tegnap néztem ezt a Coentrao gyereket hát már a válogatottnál is tetszett a játéka de basszus ő fiatal és tuti megoldaná csomó időre azt a posztot nálunk :/ Bastos jó de majd meglátjuk mennyiért adnák el mert azért a Lyon nem fogja csak úgy odaadni 1 zsák szarért... Pirlo hát no comment xD és ne Vucinicért adjunk már ennyi pénzt ha muszáj ! :S

Ismeretlen_149085 2011.04.08. 09:21:25

Én azt csodálom, hogy Vargas nincs szóban. Ő már az olasz ligában bizonyított, most nincs is annyira a köztudatban, így nincs felverve az ára se, és olyan idős mint Bastos. Egyébként számomra nem világos, hogy most hova akarunk erősíteni. Bastos balszélsőnek vagy balhátvédnek érkezne? Dzsudzsák meg balszélső, Coentrao meg balhátvéd. Igaz mindkét helyre kellene igazolni.

Ismeretlen_150170 2011.04.08. 09:23:59

Eddig nem úgy volt hogy Aq vagy Pirlo? Nem mind a kettő, legalábbis most én így értelmezem Marotta szavait. Az biztos hogy Aq-ért nem fog adni 16 millát és Bastos-ért is keményen alkudozni fog és 20 milla alatti összeg esetén lehet csak szó bizniszről, ha nem a 30. életévéhez közelítene a brazil akkor azt mondanám hogy ennyi pénzért nincs esélyünk. Del Neri-vel kapcsolatban meg nyílván azt a látszatot akarja kelteni hogy minden a legnagyobb rendben, vele számolnak, stb, és jó is van ez így fontos mérkőzések vannak hátra ha most lenyilatkozza hogy Del Neri viszlát akkor már sokat nem várhatunk a csapattól, a háttérbe meg azért tapogatóznak csak hát nem nagyon van "elérhető" edző jelenleg. Az is lehet hogy Del Neri marad jövőre, megvárják Capello-t míg "végez" az angolokkal.

Ismeretlen_160819 2011.04.08. 09:29:10

Mi a faszt akarnak Vuciniccel?!?!?! Akkor inkább hozzák el Rossit a Villareálból ő még legalább olasz is.

Victor90 2011.04.08. 10:20:17

Vucinic számunkra nagy erősítést jelentene,mert gólerős nagyon!De az ára nagyon magas....!Bastos hatalmas játékos,Dzsudzsáktól 10-szer jobb futballista!Védekezésben,és támadásban is kiválóan végzi a dolgát!Dzsudzsák támadásokban jó,de a védekezése pedig egyenlő a nullával!Bastos-ért bejelentkezik 1 komolyabb csapat,komolyabb vételi szándékkal,számunkra vége is a dalnak!Vargas mozdítható lenne tényleg,szerintem lenne is rá esélyünk!Amauri-t be lehetne vonni a Vargas féle üzletbe!

Ismeretlen_108746 2011.04.08. 10:26:09

A klasszisok nevét vajon szándékosan nem lebegteti meg ez a transzferguru? Mert arra gondolni sem merek, hogy Pirlo színvonalú igazolások lebegtek a szeme előtt amikor 4 klasszist említett... Nagy jóindulattal Bastos-t talán nevezhetjük annak, de a többi név a vicc kategóriájába tartozik. Vucinic pedig már viccnek is nagyon rossz, főleg 20-25 millióért. Amennyire elbaszott a Juventus vezetése, azon sem lepődnék meg, ha Del Neri maradna, hiszen a csapat megerősítésével kapcsolatos pletykák semmi bíztatót nem vetítenek előre. Úgy látszik hosszú évekig a középmezőnyben marad majd a csapat, s nagy szerencsével akár az Európa Ligát is megcsíphetjük majd.

Ismeretlen_177028 2011.04.08. 10:35:15

Amaurit úgy hallottam Montolivoért ajánlanánk fel. Az még nem is lenne egy rossz bolt... Pirloval nem értem, hogy mi mit akarunk tőle és azt sem, hogy ő mit akarhat tőlünk :) Mexes felejtő, lenyilatkozta, hogy valszeg a Milanba megy, illetve régebben többször hangoztatta, hogy zsigerből utálja a Juvét, szóval azért nem jött eddig se. Bastos, Dzsudzsák vagy Vargas? Szerintem mindegyik jó lenne, mindegyik mellett szólnak érvek, én megmondom őszintén, Balázsnak örülnék a legjobban. Mondjuk, ha a pénz nem lenne akadály, jöhetne Bastos is mögé balhátvédnek :P És akkor legalább azon a poszton cserélni is lehetne. Aquilanit én megtartanám, véleményem szerint nem az irányító szerep való neki, de nem fogok sírni se, ha nem vesszük meg. Kölcsönjátékosok: Q, Matri mindenképp, Motta semmiképp. Traoré és Pepe kérdés. Távozók: Grosso, Grygyera, Rinaudo, Iaquinta. Ja és Amauri :))

Ismeretlen_122894 2011.04.08. 10:35:17

"Amennyire a rendelkezésemre álló keret engedi..." ez itt a lényeg! kis pénz, kis foci...

Ismeretlen_177028 2011.04.08. 10:38:18

@Apuleius: szerintem annak van értelme, ha előre szépen felvázolja, kiket akar megszerezni? Az eddig is látszott, hogy valahogy pont azokra a játékosokra jelentkezik be az inter, a Milan vagy a Roma. Meg alapból nem bölcs dolog kiteregetni a kártyákat. Mondott pár nevet, de szerintem (remélem), ennél azért többre számíthatunk. Del Neri meg... maradjunk annyiban, hogy jó ötlet azt mondani, hogy marad. Azt ha vége a szezonnak remélem történik egy "előre nem látott" konfliktus, ami távozásra kényszeríti szegény mestert :)

Ismeretlen_114665 2011.04.08. 10:40:57

Nem merem elolvasni ezt a cikket, csak felhúznám magam...

Victor90 2011.04.08. 10:57:01

Egyébként Vucinic-nek hasonló a szerepköre mint Q-nak,nem?Q hasonló kaliberű játékos számomra mint a montenegrói,és Q olcsóbb is!Egyébként Matri-t miért nem említette meg Marotta?Aquilani helyett őt kellene véglegesíteni,nem pedig az alibi király ősrómait!Egyébként tényleg azt lehet érezni,hogy DN szája íze alapján szeretne igazolgatni Marotta!Júniusba ha jönne 1 új edző,nem aszerint kellene igazodni,hogy mi az edző elképzelése?Ehelyett,én már tényleg azt érzem a következő szezont is DN-el kezdjük!

Ismeretlen_108746 2011.04.08. 11:01:09

@Lord Viktor: Ennek a logikai gondolatmenetnek némileg ellentmondani látszik az a tény, hogy a Juve Michael Bastos iránti érdeklődését nem rejti véka alá Marotta. Amúgy minden komoly játékos leigazolása esetén akadnak más kérők is, így eleve semmi életszerűsége nincs annak, hogy mi majd titokban, az éj leple alatt leigazolunk olyan extraklasszisokat, akiknek a leigazolása senki másnak eszébe sem jutott. Nyilván nem erről van szó. Aligha hiszem, hogy Marotta csupán egy ördögi csel részeként emlegeti Pirlo-t, miközben már rég Lionel Messi leigazolásán mesterkedik. Azért olvasunk Pirlo színvonalú játékosokról, mert Marotta számára egy ilyen játékos már klasszisnak számít. Sajnos itt tart a jelenlegi Juventus.

Ismeretlen_122894 2011.04.08. 11:21:05

@Apileuis: "Azért olvasunk Pirlo színvonalú játékosokról, mert Marotta számára egy ilyen játékos már klasszisnak számít." nem! azért olvasunk róla, mert ő fér bele a keretbe, ezért emeltem ki a korábbi kommentemben az erre vonatkozó fél mondatot. nyárig pedig nagyon sok minden változhat, bár kétlem, hogy vucinicet valaha is zebra mezben szeretném látni...

Ismeretlen_122894 2011.04.08. 11:22:00

bocs, Apuleius, össze-visszaírtam a neved :(

Ismeretlen_108746 2011.04.08. 11:28:44

@regularjohn: Mindegy, a végére sikerült :-) Egyébként pedig igen, én sem úgy értettem, hogy Marotta ezeknél elképzelni sem tud jobb játékosokat, hanem, hogy a jelenlegi helyzetben, amikor érkező klasszisokat emleget, akkor sajnos ilyen színvonalú játékosokra kell gondolni a jelek szerint.

Ismeretlen_152362 2011.04.08. 11:33:54

érdemes figyelni az "amennyire a rendelkezésemre álló keret" mondatfoszlányt. szerintetek ő nem igazolna igazi klasszis játékosokat? iszonyat könnyű eurómilliókkal dobálózni innen, Magyarországról, miközben neki meg kell felelnie az elnök és a tulajdonosok elvárásainak és lehetőleg még erősíteni is a keretet. és ha egy átigazolási szezonban 50 millió áll a rendelkezésére nyilván nem 2 játékost fog megvenni, hanem megpróbál minél több, minőséginek nevezhetőt megszerezni. az vesse rá szerintem az első követ, aki a rendelkezésre álló pénzből jobban tudta volna csinálni úgy, hogy azért elég mély is legyen a keret a sérülések miatt.

Mitya 2011.04.08. 12:04:03

reaper871205: én tökéletesen egyetértek a véleményeddel DE én még mindig nem tudom magam túl tenni a Jorge Martinezért kiadott 12 millión!!!! mert az pont annyi pénz amiért pl Dzsudzsák most jöhetne... ez csak 1 példa de abban igazad van hogy mi innen könnyen pofázunk de végülis azrét van ez a fórum h megvitassuk a dolgokat :)

Ismeretlen_147985 2011.04.08. 12:22:08

Ezzel a nyilatkozattal Marotta ismét fényesen bizonyítja, hogy ő egy huszadrangú senki, csakúgy mint az a szerencsétlen, 25 éve semmit nem nyerő balfácán. Ha nem jön új edző a nyáron, akkor nyilvánvalóan ugyanígy fogunk szerepelni, mint most. Aquilani leigazolásának semmi értelme, a 16 milliós vételára vicc, de még a 6 is sok volna érte. Egy senkiházi, alibi játékos, aki már nem kell senkinek. A Liverpool komoly játékosok leigazolását tervezi a nyárra, ők valóban próbálnak felzárkózni az élmezőnyhöz, a Juventus pedig leigazolná Aquilani-t, akire a Liverpool nem számít, pontosan azért, mert nincs szükségük egy használhatatlan, semmirekellő játékosra. Bastos remek játékos, pontosan ezért nem fog a Juventusba igazolni, hiszen ha eladó lesz, akkor a jelenlegi Juventustól sokkal jobb csapatok is bejelentkeznek majd érte. Pirlo pedig egészen biztosan nem lesz a Juventus játékosa, hiszen ő a Milan ikonja, ráadásul semmi értelme nem volna a lehetséges olasz bajnoktól a 7. helyezetthez igazolnia. Gondolom azért merült fel az ő neve, mert a Milan még nem hosszabbította meg a szerződését, azonban nem egy olyan komoly játékos van a Milan keretében, akikkel egyelőre még nem hosszabbítottak, de majd fognak. (Pirlo, Seedorf, Ambrosini, Nesta, stb.)

Ismeretlen_102246 2011.04.08. 12:47:46

És Pastore? Menez? G Rossi? - Bastos rendben van. Örülök neki (sztem jobb, mint Balázs). - Pirlo nagyon nincs rendben. Nem értem mi értelme lenne idehozni, ha Aquat megtartjuk ráadásul még Montolivo is képben van. Ebből a hármasból nekem akkor Montolivo, vagy Aqua, de semmiképpen nem Pirlo lenne az elfogadható (és az elfogadható azt jelenti, hogy 5-ös skálán 3-as). - Vucinic. Ugyan mi a picsának? A csatár poszton elég Matrira és Q-ra költeni, de ha mégis akarnak még vkit, akkor az G. Rossi legyen inkább. Még ha drágább is. A legfontosabb igazolás Pastore kellene, hogy legyen, de ha nem Ő, akkor Menez. Egyszerűen Nedved fénykora óta nincs egy világklasszis irányítónk. Először egy ilyet kellene hozni, aztán lehet ilyen közepes senkikben gondolkodni. Komolyan nem értem... ez a Marotta remélem nem ekkora lúzer és még időben helyrebillentik a fejében a kerekeket.

Keppaud 2011.04.08. 12:51:22

Nem értem ezt a hurráhangulatot, én személy szerint nem örülök Bastos-nak...fegyelmezetlen, rengeteget szabálytalankodik, önző és sérülékeny. Vargas sokkal jobb vétel lenne, drágáb se volna az EU-s helyet se lőnék el és jól ismeri a serie a-t. Pirlo meg brescia-inter nevelés, ennyit a milan-ikonságáról^^

blabal 2011.04.08. 12:58:04

lord viktor:láttad grossót a romák ellen?

Ismeretlen_102246 2011.04.08. 13:02:02

@Keppaud: Nem tudom milyen meccseken nézted Bastos játékát, de ha ez jött le róla, akkor valószínű a rosszabbik meccseit nézted.

Ismeretlen_177028 2011.04.08. 13:15:13

@blabal: láttam. De láttam a többi meccsét is, nem csak idén, hanem tavaly is. Sajnos. Nem tudom te hogy vagy vele, szerintem egy Juventusba édeskevés az, hogy ha lassan már 5 éve a válogatottban(!) jól játszott, meg most volt egy jó meccse.

Juve... 2011.04.08. 13:16:49

Nagyon nem birom ezt az embert... ha ezek DN-vel itt maradnak jövőre is mehetünk a 6. - 7. helyért :( Keppaud attól, hogy valaki Brescia és inter nevelés még nem lehet belőle Milan ikon ??? 100 emberből 100 azt mondaná, hogy Pirlo az AC Milan ikonja. Alex se Juve nevelés mégis Juve ikon lett belőle...

csuma 2011.04.08. 13:26:56

A legnagyobb igazolás az lenne ha ezt a csücsörítő ostoba senkiházit elküldenék almát szedni!

rmc 2011.04.08. 13:54:40

Vucinic és Bastos oké... DN...muszáj legalább egy edzőt a padon tartani legalább másfél évig, különben megint kezdődhetne az építkezés, szóval maradjon. Pirlo: kizárólag padra, alacsony fizetésért, max 2 évre..

Ismeretlen_122894 2011.04.08. 14:26:19

delneri helyzete érdekes, lehet mellette és ellene is érvelni, én magam is időről időre a libikóka egyik oldaláról átbillenek a másikra... az év (2011) elejei teljesítmény után kevés esetben mondanám, hogy az edző maradjon, viszont mintha az elmúlt meccseket kilépett volna a 442-ből, elkezdett variálni, ami azt jelenti, hogy fejlődik, vagy legalábbis próbálkozik, ami bíztató(bár a bologna ellen épp nem kellett volna változtatni, mert azzal gyengült a középpályánk) ha maradunk 7-ek, nem fog maradni, mert nem maradhat, de ha ennél feljebb végzünk, szerintem nagy eséllyel marad jövőre. abban viszont biztos vagyok, hogy addig egy játékost se igazoljunk, amíg nem tuti, hogy ki az edző! furcsa egyébként, hogy általában az edzőnek kell magabiztosságot sugallnia, én meg a nyilatkozatokból épp azt érzem, hogy delnerit nyugtatgatják (buffonnak is volt egy ilyesmi nyilatkozata, most marrotta is...)

Ismeretlen_164364 2011.04.08. 14:37:55

@regularjohn: amennyiben minden játékos egészséges lenne akkor van egy olyan érzésem, hogy esze ágában se lenne változtatni a 442-n. most is kényszerből választotta a 443-as felállást

Ismeretlen_102246 2011.04.08. 14:53:39

Részemről teljesen mindegy, hogy milyen a felállás, ha nyerünk, vagy meggyőző játékkal döntetlent játszunk. Úgy írjátok le a 4-4-2-t, mintha ez lenne a fő ok. Semmi baj nincs ezzel a formációval. Rengetegen használják ma is (a nagycsapatok közül is).

csuma 2011.04.08. 14:56:32

szép lett volna 11-en pályán lenni (amúgy ez inkább volt 4-3-2-1, mint 4-4-3). Amúgy sajnos igen, nem edzői zsenijét dicséri a Roma elleni taktika, hanem a szűkösség. Magától aligha jutott volna ez eszébe. Ezt is biztos egy fórumról szedte, vagy súgtak neki. (Y)

csuma 2011.04.08. 14:57:40

és közben sikerült nekem is leírnom helytelenül :D (4-3-3) pedig nagyon koncentráltam.

Ismeretlen_177028 2011.04.08. 15:12:25

Ha min. 5-ek leszünk, ám legyen, maradjon, de egyébként meg meneszteném Delnerit. Azt azért el kell ismerni, pár meccs egyéni ostobaságokon ment el (a két Buffon-baki, a Motta-piros), meg ugye hát lássuk be: szélső védőink még mindig nincsenek. Az edző munkáját a cseréin lehet lemérni inkább, azok között viszont volt pár érdekes, szóval várjuk ki a szezon végét.

Arpi Bianco 2011.04.08. 15:31:52

Reg irtam'Elosyor is udv mindenkinek!!!!!!!Szerintem DN mehet a ....... De talan nem az o hibaja!?Na mind1!En edzonek Conte-t tennem meg mert nezzetek csak meg a siena statisztikait!!!!!!!!!!Es velhetoen ha van par jo jatekosa akkor kepes barmire!Bastos helyett meg inkabb Dzsudzsak!De meg Bastosnak is orulnek mint a allat!!!!!!!!!!!!

Tony 2011.04.08. 17:42:25

Egy olyan embernek aki 60 éves,25 éve edzősködik és ezen idő alatt az ég világon semmit nem tud felmutatni semmi keresnivalója egy olyan klub élén,mint a Juventus. Boas,Spal,Des - 4-5 épkézláb játékos lehet a siker kulcsa elképzelésem szerint.

babuci 2011.04.08. 18:30:25

majd jön moggi... ez a fakutya meg mennyen vissza genoa-ba!!!...még elégedettek del neri-vel..:D komolyan mondom végig sem olvastam és jól is döntöttem szerintem h egyből kommentelek

Drughi Di Bianconeri 2011.04.08. 18:33:51

ha már ilyen bőven kommenteltek ehhez a bejegyzéshez ,én is leírom a véleményemet, miután amúgy is hazajöttem, így gépközelbe kerültem : Bastos egy jó játékos,úgy mond a komplett bal oldalt be tudja játszani,de látszik a játékán,h. inkább szélső,mint hátvéd,ez egyértelmű, a Lyon 18 milláért vette anno a Lilletől, gondoljátok,h. ezalatt eladnák? Kizárt,ergo Bastos nem lesz Juve játékos, kit lehetne mégis bal oldalra hozni ? Dzsudzsákról már volt mindenféle véleményem,kapott tőlem hideget-meleget különféle fórumokon,de örülnék ha érkezne,ám mivel -ahogy előttem írta valaki- védekezni egyáltalán nem tud,ezért Őt csak olyan esetben szabad idehozni,ha egy fegyelmezett,kőkemény inkább a védekezésben,mint sem a beadásban jeleskedő bal hátvéd kell pl:Maxwell,akit a Barca egyik leggyengébbjének tartok,ám tény,h. a védekezői feladatait viszonylag jól ellátja,még ha nem is olyan látványos mint mondjuk Marcelo...a legjobb opció szerintem Vargas lenne,mert Ő tényleg tud hátvédet és szélsőt is játszani,szerintem már -sok csapattársához hasonlóan- nem akar Viola lenni,elég sokat bizonyított már a Serie A-ban,és olcsón meg lehetne szerezni,ami tekintve,h. ugyanannyi idős mint Bastos,több,mint elgondolkodtató.. Pirlot tisztelem és imádom ,és tényleg a Milan ikonja,ezért nem valószínű,h. idejönne,a másik meg,hogy csak akkor van értelme idehozni,ha csökkenti a fizetés igényeit,mert az odáig rendben van,h. ingyen jönne,de ha ilyen irreális fizetést kér,akkor nem kéne,és tekintve,h. szerintem nyáron el kéne adnunk Momo-t,akkor nem is rossz ötlet,1-2 évig még nem lenn rossz...Aquillani leigazolásának egyre kevésbé örülnék,ha folyamatosan tudná azt a szintet hozni,mint mondjuk az első 5 fordulóban,akkor sima ügy lenne,kb. 10-12 milláért,de nem 16ért.ha nem sikerül lealkudni,akkor szerintem Montolivora kell rárepülni,főleg ha bármi igaz is a pletykákból..nem értem sokan közületek miért fikázza,Ő egy kifejezetten jó mélységi irányító,Aquanál sokkal jobb,persze ez nem zárja ki annak a lehetőségét,h. ingadozó teljesítményt nyújtana nálunk,ami abszolút nem vall profizmusra egy focistánál Matri és Quagliarella, egyértelmű,hogy maradniuk kell,és akkor már csak 1 "beugró" csatár kell,aki mondjuk pár millából meg van,viszont lehet rá számítani,ha valaki eltiltott vagy -ne adj Isten-sérült.jobbhátvéd is kell Van der Wiel,Eboué,de leginkább Ansaldinak örülnék,annyiszor mondtam már..kb. a Rubin legjobbja és mindkét oldalon nagyon jó,ja és van olasz útlevele..akkor kell egy olyan típusú irányító,aki tényleg végre színt,kreativitást,fantáziát visz a játékba(hát igen,nem kellett volna eladni Diegot),erre a posztra a szívem vágya Pastore,akiért a fél világ fog nyáron alkudozni,de hátha van 1 icipici sanszunk,ugyanez a véleményem Neymarról is,bár tény,h. az összes játékos,akikről álmodozunk,attól függ,h. az új edző milyen taktikát kreál...persze a mai,modern fociban,egy élcsapatnak legalább 2-3 taktikában kell tudnia focizni,még hozzá ezeket akár egy meccsen belül kombinálni is...

Kotrevák Kelly 2011.04.08. 19:21:22

Ez a különbség köztünk meg az inter között, h addig míg mi ilyen delnerikben, meg Contekben gondolkodunk, addig a sinter Mourinhoban meg Guardiolaban... Ha megszerzik valamelyiket, akkor megint nézhetjük évekig a hátukat. Delneri, Pirlo???? Szép jövő...

devil-z 2011.04.08. 20:08:13

'Del Neri jelenleg a csapat edzője és 2012 júniusáig ide is köti a szerződése. A klubnál mindenki elégedett vele és nem látom értelmét egy új edző érkezésének' - persze, hogy elégedett vagy vele hisz csöndben van, nem panaszkodik, azt csinálja amit mondasz neki. Neadjisten' egyszer jöjjön egy Mourinho-mentalitású férfi és rúgja seggbe ezt a csapat idiótát akik érthetetlen módon egy olyan klubot irányíthatnak mint a Juventus. Aquilanit és Pirlot el kellene felejteni, Bastosnak viszont örülnék. Olyan meg nincs, hogy nem vagyunk elég vonzóak egy ilyen kaliberű játékos számára, hisz van egy félistenünk aki bárkit ide tud csalogatni..

babo410 2011.04.09. 11:53:54

Az jó taktika, h nem azt mondják nyáron DN repül. Az csak rosszat tenne a csapattal. És az, h csatár poszton ilyen Vucinic félék kerülnek szóba azért van, mert nem alap csatárt keresünk, hanem olyat aki pótolni tudja Amaurit meg esetleg Iaquintát a kispadon. És sztem amíg Del Piero csereként ilyen jó, addig ő is előrébb van a rangsorban. Kispadra 5. csatárnak szerintetek kit tudunk megszerezni? Egyértelmű, h jövőre a meccsek 80%-ban a Q Matri páros fog kezdeni. Az h Pirlót ide akarja csábítani, nem tom mire jó, de tartaléknak ingyen tökéletes. Azért én bízom benne, h veszünk tényleg négy valóban klasszist. Ja és ha Moggi nyáron szabad lesz lehet visszacsempészi magát a klubhoz! xd

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása