Miért nem lesz Piazon a Juventus játékosa?

Sokan már a Juventus mezében látták Lucas Piazont, de nagyon úgy tűnik, hogy Olaszország helyett Angliában kezdi meg európai karrierjét.

Giuseppe Marrotta sajnálja, hogy nem sikerült leigazolni a fiatal brazil tehetséget, de egyértelművé tette: a Juventus egyetlen kiskorúnak sem fog óriási béreket fizetni.

"Büszkék vagyunk, hogy ezen feltételek mellett nem igazoltuk le Piazont. Etikátlan lett volna egy kiskorúnak évi 1 millió euró körüli összeget fizetni."

"Képmutatás azt állítani, hogy manapság túl sokat keresnek a játékosok, majd minket bírálni, hogy nem teljesítjük Piazon igényeit."

Ami biztosnak tűnik, hogy 2012-ben, amint a játékos betölti 18. életévét, a Chelsea mezét fogja magára ölteni, hiszen Abramovics gond nélkül átutal 6 millió eurót a Sao Paolo számlájára, és Piazon igényeit is hajlandónak mutatkozik teljesíteni.

goal.com

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr554653587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony 2011.03.17. 15:31:27

Kiváncsi vok h ez a farokcibáló Marotta akkor mennyit keres? Az btos,hogy az eddigi teljesítménye alapján a felét sem érdemelné.

Diego2889 2011.03.17. 15:36:42

etikátlan az h itt vagy a csapatnál te gyökér fasz.. már nem tudok szépen beszélni.. ez mekkora 1 undorító patkány geci.. évi 1 millio?? amauri 4et keresett a semmiért.. csak azért mert 28 éves?? v mi a faszom.. és még büszke rá h nem igazoltuk le.. te jóóóóóóóó Isten..

Ismeretlen_150170 2011.03.17. 15:38:33

Ha pár év múlva is fogunk még beszélni erről a Piazon gyerekről, mint aktuális sztárról akkor majd verhetjük a fejünket a falba, jelen helyzetben viszont én is irreálisnak tartom ezt a fizetési igényt, ennek a brazil gyereknek a marketingje jóval előrébb tart mint a tudása és az eredményei!

Diego2889 2011.03.17. 15:43:38

komolyan mondom megérdemli a Juventus azt ahol most jár.. 100x különb emberek dolgoznak egy b ligás csapatnál.. a vezetőségünk 100% h leszarja mi van a csapattal.. mi már nem gödörben vagyunk, hanem 1 kurva nagy árokban..Megérdemli a csapat h minuszban van, megérdemli h nem indulhat a bl-ben és azt is h egyre kevesebben hisznek bennük.. érdekes h a világ legsötétebb emberei is látják h mi megy nálunk, de a csapat vezetői nem csinálnak semmit se.. elképesztő ez már.. a hülye semmitmondó nyilatkozatok helyett, inkább dolgozni kellene.. hányingerem van ezektől a hülye dumáktól..marotta 1 olyan buta ember h ha fájna neki, már haldokolna.. Elkannak annyit üzennék h adja el a csapatot, mert ennek semmi értelme..

Ismeretlen_108746 2011.03.17. 15:44:30

"jelen helyzetben viszont én is irreálisnak tartom ezt a fizetési igényt" Kész szerencse, hogy amúgy a Juventus összes alkalmazottja (játékosok és sportvezetők) egyaránt teljesen reális, az elvégzett munkájuk minőségének tökéletesen megfelelő fizetséget kap.

Ismeretlen_150170 2011.03.17. 15:51:17

Csak emlékeztetőül Amauri mesés fizetési szerződésére nem Marotta kaparintotta rá a nevét, se Gio, se Grosso, se Sisso, se Tiago irreális fizetéseit nem ő szignózta. Ha Marotta valamiért hibás biztos nem azért hogy minden jött-mentnek ad több milliós fizetéseket, ő ilyen szerződéseket nem kötött eddig, ő éppen hogy "olcsójánoskodik", ennek áldozata Piazon is ha egyáltalán nevezhetjük annak, ez csak akkor fog kiderülni ha ez a kis brazil komoly tényezővé válik a jövőben a futball világában. A kis Piazon-nak még pár hónapja egyébként a juventus volt a szíve - vágya, ezért is kerülhetett képbe velünk, de úgy látszik volt az a pénz amiért kiheveri ezt a "nagy szerelmet"!

Ismeretlen_164215 2011.03.17. 15:51:45

@Apuleius: Igen, visszavágni mindig a legkönnyebb ilyen helyzetben, de ne vicceljünk már, még nem is felnőtt és máris egy millás fizetés?

roba86 2011.03.17. 15:52:44

Már látom, hogy Piazon 3 év múlva a világ legjobb játékosa lesz, és ez gyökér marotta arra lesz büszke, hogy majdnem sikerült leigazolnia...

Ismeretlen_122894 2011.03.17. 16:00:33

jó, akkor folytatom. egy 17 éves gyerek örüljön, hogy egyáltalán szóba állnak vele, mit képzel, hogy 1M-os fizetést kér? a primaverás csapattársai mennyit keresnek? keressen alig kevesebbet, mint alex? ha csak a pénz érdekli, akkor esetleg nem is baj, hogy nem igazol ide, a chealseből majd mehet a realba, onnan meg a milanba... nagyon helyes, és gratula marottanak, hogy nem igazolta le ilyen feltételek mellett. ha 3 év múlva beért nagy játékos lesz, akkor az 6M most a megvételéért, majd 3M az évek alatt, az összesen 9M. akkor inkább vegyünk most 9M-ért egy kész(ebb), alacsonyabb bérigényű játékost.

Ismeretlen_108746 2011.03.17. 16:08:56

@venember83: "Igen, visszavágni mindig a legkönnyebb ilyen helyzetben, de ne vicceljünk már, még nem is felnőtt és máris egy millás fizetés?" Miről beszélsz? Már bocs, de én a véleményemet írom le, nem a könnyebb utat keresem az eszmecsere során.

Ismeretlen_152362 2011.03.17. 16:10:37

vannak itt páran, akik olyan könnyen hintegetik a milliókat,hogy öröm nézni. gondolkozzatok már. hány játékos érkezett már európába dél-amerikából, hogy a futball messiásának tekintették és végül semmi nem lett az egészből? lényegében még senki nem ismeri a képességeit. a semmire nem fognak neki évi 1 milliót adni egy normális vezetéssel rendelkező klubnál és teljesen jogosan nem igazolja le marotta.

Ismeretlen_108746 2011.03.17. 16:17:38

"egy 17 éves gyerek örüljön, hogy egyáltalán szóba állnak vele, mit képzel, hogy 1M-os fizetést kér?" Szerintem tökéletesen indifferens, hogy hány éves, az a kérdés, hogy tényleg olyan jó játékos-e, mint amilyennek a sajtó beharangozza. Ha valóban Kaka minőségű játékosról lenne szó (ezt nem tudom így van-e), akkor 18 éves korában helye lenne az első csapatnál, s értelmetlen életkorra hivatkozni. Pato és Messi hasonló életkorúan alapembereik lehettek a csapatuknak. Sajnos lassan ott tartunk, hogy a Juventus örülhet neki, ha komoly játékosok még szóba állnak vele... "keressen alig kevesebbet, mint alex?" Piazon-t aligha érdekli, hogy Del Piero mennyit keres. Alex fizetése leginkább a Juventus-t minősíti sajnos. "a csak a pénz érdekli, akkor esetleg nem is baj, hogy nem igazol ide, a chealseből majd mehet a realba, onnan meg a milanba..." Hagyjuk már ezt az aki máshova igazol az egy szemét zsoldos gondolatmenetet. A jelenlegi Chelsea minden szempontból fényévekre van a Juventus-tól, s nem hiszem, hogy kizárólag anyagi okai lehetnek egy ilyen döntésnek. Észre kellene már venni végre, hogy a Juventus-on kívül akad még Európában néhány patinás, komoly klub. "inkább vegyünk most 9M-ért egy kész(ebb), alacsonyabb bérigényű játékost." Igen' Igen! Hozzunk még három Martinez-t!

Diego2889 2011.03.17. 16:25:06

mi az h könnyen dobálozunk a milliókkal?? nem mi adunk amaurinak 4,5milliot, Martineznek 2öt, Jakinak 3at és sorolhatnám.. nem mi adtunk mi 10milliokat felesleges játékosokra.. és mi dobálozunk könnyen??? ezen jót mosolyogtam

zoolko 2011.03.17. 16:25:28

1,nem marotta hibája h nem költekezik, hanem a mocsok tulajoké!!! akik giga módon ülnek a babérokon, és nem engednek ki nagy össszegeket, bár a cégük se megy annyira(fiat,stb) Sajnos ez a Juve nem régi, azt hittem ez egyértelmű, de látom vannak akik itt idegeskednek, d elmondom mindenkinek h hiába,mert ez csak nagyon lassan fog változni. Spurék a tulajok, és ezen ti pont nem tudtok változtatni! Forza Juventus! ki ez a piezon,majd Piero fiai:)

Ismeretlen_108746 2011.03.17. 16:32:12

"hány játékos érkezett már európába dél-amerikából, hogy a futball messiásának tekintették és végül semmi nem lett az egészből?" Ez való igaz, éppen ezért hangsúlyozom az egész ügyben, hogy itt a játékos minősége az igazi kérdés, nem az életkora. Amúgy így hirtelenjében azért számos ellenpéldát is felhozhatnánk, akik fiatalon Európába érkeztek, s éveken belül megsokszorozták az árukat és értéküket.

Ismeretlen_152362 2011.03.17. 16:42:10

azért dobálózol könnyen a milliókkal, mert nem neked kell azt az összeget előteremteni, amit játékosokra és azok fizetésére áldoz a klub. mert ha a vezetőségben lennél-attól óvjon meg minket az ég- akkor kíváncsi vagyok, hogy te mit hogy csinálnál. nem mondom, hogy minden döntésük jó, de ha szétnézel a topklubok háza táján mindenhol vannak mellényúlások. könnyen beszélsz bármelyik kis koszos falunkból, hogy te ennyit meg annyit fizetnél játékosért, mert ez nem a fifa és nem vmi manageres játék.

Ismeretlen_122894 2011.03.17. 16:45:10

Apuleius, úgy néz ki, ma nem nagyon találjuk a közös álláspontot :) sajnos én sem ismerem piazon képességeit, így csak elvi síkon tudok nyilatkozni, de azt gondolom, hogy a juventusnál vannak olyanok, akik látták már játszani, és szakmai (nem szurkolói) szempontból fel tudták mérni a képességeit. fontosabb a tudás, mint a kor, de a kettő a legtöbb esetben összefügg. kívételes és kevés az a játékos, aki 18 évesen klasszis. alex fizetése - összehasonlításnak írtam, hogy a klubikon, a capitano is ennyiért játszik, és nonszensznek tartom, hogy egy 17 éves srác ennyit kapjon kapásból zsoldos kérdés: jelenleg a juventusnak a hírneve a legvonzóbb, azaz az fog ide igazolni, akit az vonz, hogy egy nagy hírű, nagy múltú, jó névvel bíró, ám jelenleg vergődő klub az ő nevével fémjelzett csapattal térjen vissza a csúcsra. aki csak a pénzért jön, annak nem a mostani juve a helye. ha majd bl esélyesek leszünk, jöhetnek, és megmutathatják milliókért, hogy hogy kell bl-t nyerni. a legutolsó idézetre adott válaszod gondolom vicc volt, vagy van további 3 martinez nevű játékos is?

Ismeretlen_108746 2011.03.17. 16:59:46

@regularjohn: Semmi baj, úgy látszik ez egy ilyen nap :-) Ez nem gond, ha hasonlóan normális hangnemben tudjuk taglalni a mondandónkat :-) Máskor nem szokott lényeges véleménykülönbségünk lenni :-) Én sem hullajtok könnyeket Piazon miatt, csak én pont az ilyen fiatal, relatíve ismeretlen játékosok igazolásában látnám a megoldást (de nem feltétlenül Piazon-ban). Olcsón kellene halászgatnunk a tehetségeket (ahogy a Napoli, Udinese, Palermo teszi), s köztük lelhetnénk néhány Pastore-t is. Persze van benne komoly hibalehetőség is, ezt nem vitatom. "fontosabb a tudás, mint a kor, de a kettő a legtöbb esetben összefügg. kívételes és kevés az a játékos, aki 18 évesen klasszis." Igen, igen, de ha nem ilyen szintű a srác, akkor eleve kár idehozni szerintem. Erre írtam, hogy a minőség a kulcskérdés. "alex fizetése - összehasonlításnak írtam, hogy a klubikon, a capitano is ennyiért játszik, és nonszensznek tartom, hogy egy 17 éves srác ennyit kapjon kapásból" Persze, tényleg igazad van, de ebben az a legszomorúbb, hogy Del Piero még mindig a csapat egyik legjobbja, s méltatlan a fizetése arányaiban. "jelenleg a juventusnak a hírneve a legvonzóbb, azaz az fog ide igazolni, akit az vonz, hogy egy nagy hírű, nagy múltú, jó névvel bíró, ám jelenleg vergődő klub az ő nevével fémjelzett csapattal térjen vissza a csúcsra." Ebben maximálisan egyetértek, minden pesszimizmusom ellenére én is úgy vélem, hogy van a dolognak egy olyan olvasata, ami minden szarság ellenére vonzóvá teheti a Juventus-t. "a legutolsó idézetre adott válaszod gondolom vicc volt, vagy van további 3 martinez nevű játékos is?" Természetesen ironikus megjegyzés volt. Biztos rengeteg hasonló nevű játékos akad még, de isten mentsen tőlük.

blake11 2011.03.17. 17:01:44

Nem tom ki ez a gyerek. De most akk mi is a helyzet Bepe?????????????????????????????????????????

Ismeretlen_122894 2011.03.17. 17:44:01

"Olcsón kellene halászgatnunk a tehetségeket (ahogy a Napoli, Udinese, Palermo teszi), s köztük lelhetnénk néhány Pastore-t is." igen, nagyon rá kellene állni erre, illetve lehet, hogy már rá is álltunk, csak a primavera még nem áll készen a feladatra, és nekik is kell egy-két év. sőrensen egyébként megfelel ennek a koncepciónak, ezért is szorítok neki, hogy beválljon. és úgy emlékszem, hogy egy román buffon-utód-csodagyereket is vettünk. az egyetlen baj, hogy ez közép/hosszútávú befektetés, ezekből a fiatal tehetségekből sajnos jövőre nem lesz bl... több fronton kelle nyáron jól teljesíteni: első csapat megerősítése, plusz a fiatal tehetségek megszerzése, de meg tudom érteni, ha most az első fontosabb. a piazonnal kapcsolatos vitát pedig a képen látható úriember fogja eldönteni 3-4-5 év múlva: ha világsztár lesz, én is a fejemet fogom a falba verni...de per mai nap, a lehetőségeket nézve szerintem jó döntés született. ha lesz még blog 5 év múlva (ezt nagyon remélem!), szenteljünk neki egy pár kommentet :)

Maverick 2011.03.17. 18:25:00

@zoolko: Ezt a baromságot honnét vetted, hogy mondjuk a Fiat "nem megy annyira"??? Olvasol te híreket jóember? Épp most dobták piacra az autóikat Chrysler emblémával az USA-ban... Mivel több mint 30%-ban övék már a Chrysler! Az Opelt is megvették volna, ha a német állam nem torpedózza meg a bulit. Ezenkívül a német csodaautók gyártóitól eltérően egyetlen kurva fillér állami meg eus támogatás nélkül köszönik, jól vannak, azon kevés európai autógyár közé tartoznak, akik simán el tudják adni a vasakat. Fél piac a mi dízeljeinket használja, vannak gyártók, akik kompletten a Fiattal gyártatják le az új modelljüket, pl. Ford KA (az új, ami 90%-ban Fiat 500, de 100%-ban Fiat, nem az a régi ocsmány). Nem az ajudi szarságainak kell ám hinni, akik a Merkel-től is meg a magyar állambácsitól is milliárdokat kapnak, hogy aztán büszkén hirdesse a cég, soha ennyi autót nem adott el....RÖHEJ! Ráadásul, mikor kimondod:FIAT, egy kurrrvanagy mammutról beszélsz, aminek x százalékos darabja az autógyár. Ott vannak az ipari gépek és egyéb komoly dolgok, az autógyártó részleg csak kis hányad. De mégis magába foglal olyan neveket, mint az AlfaRomeo, a Maserati, vagy a Ferrari. Szal na, nem megy szarul, hidd el!

Feri 2011.03.17. 18:31:04

1-2 ide írogatónak körülbelül nulla értékrendje lehet. Szerintem az ide írogatók nagy része még életében nem kapargatott össze 1 milló!!!!! Eurót, ráadásul egész életében és nem egy év alatt. Ráadásul mindezt munkával és nem focival. Ezt Marotta helyesen tette.

Feri 2011.03.17. 18:37:45

Maverick: Kb. 2 évvel ezelőtt, most nem tudom pontosan, hogy mennyit, de az olasz állam adott pénzt a Fiatnak, hogy ne kelljen bezárni a gyárat a gazdasági válság idején... Ráadásul annak is örülni lehet, hogy azt a 39 millió eurós deficitet egyáltalán fedezte a Fiat, amivel megmentette a Juvét a totális csődtől. Szóval ne dobálózz itt millió eurókkal, mert bevétel nélkül olyan mintha a kútba dobnák a pénzt. Szóval nincs pénze sem a Fiatnak sem pedig a Juvénak, főleg nem a gazdasági világválság kellős közepén. A világ összes autógyára ezen a szinten van, vagy rosszabbul.

Maverick 2011.03.17. 18:39:00

Csak azt nem értem, mit szajkózza itt sok ember, hogy a befektetők ilyen meg olyan pénzeket toljanak bele a csapatba. Emberek, ez nem a Rozi néni sarki boltja! Itt éves szinten le vannak vonalazva a pénzek, abba még véletlenül sem fognak belenyúlni. Nem is tudnak, mert a szerződés alá van írva. Mint ahogy a séróbárót sem tudják elpaterolni, mert még megvan a szerződése, így kölcsön adták. Ennyi. Szóval nem a befektetőket kellene marni, most, hogy egyszer a Marotta (szerintem) nagyon is jól döntött. Ennek a lófejű brazil kiccsávónak adjon csak 1 miskát az Abramovics, amig még futja az olajból. Érdekes, ha megvettük volna, két hét múlva ugyanezen emberek szednék le a keresztvizet Marottáról, ha mondjuk 1 szalagsérülés beüt, a milla meg repül a kukába. Blindre kifizetni 1 millát, hol éltek emberek! Mikor 39 millió euró eddig a bukta! Azt meg főleg felejtsük el, hogy "adják el a klubot...". Mint anno egyes magyar csapatokat, akiket szépen meg is szüntettek aztán (Matav Sopron pl.). (Aki ezt akarja, magam "lövöm keresztül".) Ide új edző kell, meg egy darab Moggi, és a jövő szezon költségvetése. Nem egy brazil éhenkórász, már torkig vagyok velük. Jöhetne inkább egy új Roberto Baggio, nem? És kellenek a szurkolók is, szóval lehet elégedetlenkedni, jogos is, de akkor sincs még egy Juventus, akinek szurkolhatnék, így hát továbbra is FORZA JUVE!

petis 2011.03.17. 18:41:26

áhhh ... tönkre megy ez a juve 1-2 ... ez a brazil fiu kellett volna nekünk ,mertinez megérdemli a fizetését .. de ö nem ér meg évi 1 misit... ez már nem igaz... cavani nyáron tövig benyalt a juvénak,nemkellett... neymar szintén, ö sem... most öt basszuk el magunktol... nemértem agnelli mikor veszi már észre h ez a marrotta egy nyomorék.. és olvasom h gomezt akarja a juve megvenni a bayernböl ...az is egy szerencsétlen.. háát lassan de biztosan tönkre teszik a juventust ezek a balfaszok... agnellinek nincs annyi vér a pucájában ,h az asztalra csapjon és rendet tegyen..

Maverick 2011.03.17. 18:52:50

Feri: igaz, de egyesek uniós plusz pénzzel, mások nélküle... Ha az unió minden egyes fillért visszakérne, egy-két gyártó már be is zárt volna. Nézz körül, a Fiat az egyedüli teljesen független gyártó európában, aki nem a kínai meg a ruszki piaccal hézagolja az európai buktákat. Ezerszer többre becsülöm, mint a sok "óriást", akik azért tették zsebre az uniós pénzt, mert vannak akkorák, hogy nekik ki kellett nyalni a seggüket. Ebből a Fiat nem kaphatott, mert mint mondtam, ő egy lényegesen kisebb konszern, mint pl. a fauvé, és a támogatás igénylése munkahelyek számához volt kötve, tök véletlenül épp olyan szinten meghúzva a határ, hogy ők ne kapjanak. Jogos, legalább nem tartoznak senkinek még köszönettel sem... És hajrá ajudi, most adtam az adómból épp a 15 milliárd forinthoz, amit a MI állambácsinktól kaptak. Hát én tutira nem nekik adtam volna, de mind1. (Rózsi néni boltja is foglalkoztat 3 embert, de támogatást nem kap, adókedvezményt meg még annyira sem. Igaz, ő nem is menti ki a lóvét ingolstadtba.)

tudojuve 2011.03.17. 22:41:10

Abszolut tetszik Marotta álláspontja, csak az a baj, hogy a többi klub vezetői nem csatlakoznak. Röhej, hogy 17 évesen ilyen követelései vannak a srácnak. Támogatom a tehetségek szerződtetését, de nem ilyen feltételek mellett. Amúgy ennyi pénzt egy agysebész sem keres aki 8 évet tanul aztán rezidenskedik (csak érzékeltetni akarom mennyire röhejes). Na sebaj, keresgélj csak tovább Marotta..a srácnak ezek után semmi jót nem kíánok.

Ismeretlen_108746 2011.03.17. 23:37:46

"Amúgy ennyi pénzt egy agysebész sem keres aki 8 évet tanul aztán rezidenskedik (csak érzékeltetni akarom mennyire röhejes)." Ez tényleg így van, de a futballban mozgó összegeket kár bármilyen hétköznapi fizetéshez viszonyítani. Az átigazolási összegek és fizetések régen elszakadtak a realitástól. Nonszensz, hogy az egyes játékosokért fizetett pénzekből Mars-expedíciókat lehetne fedezni.

carlos44 2011.03.17. 23:54:59

A futball világa röhejes, de vegyétek észre, h 1 misi ebben a világban vicc! Harmadosztályban keresnek heti több ezer fontot, míg én havonta 1000et. Akkor? Tevez, meg Rooney félék 8-10 millió/év. Ha ez sok, akkor jöhet majd Lipcsei a fradiból, biztos olcsóbb. Az, h az ifikre kell ráállni? -Gio -Criscito -Balzaretti -Palla -------------------------- -Chiello -Marci lehetne még sorolni Aztán az okos Marotta idehozott mindenféle csőcseléket kölcsönbe évi vagy fél évi 1-2 milliókért. Aqa,Q,Matri stb. Ha nem vesszük meg őket ugrottak a pénzek+ugye a fizukat gondolom mi álltuk.... MAROTTA TAKARODJ!!!!!

Ismeretlen_152362 2011.03.18. 06:53:25

aztán gondolom te lennél, aki leghangosabban szidja marottát, mert leigazolta ezeket a játékosokat x összegért. ezzel a kölcsönszerződéses dologgal gondolom azt akarta/akarták elérni, hogy legyen meg a 4.ik hely és utána el lehetett volna gondolkodni, hogy kit tartsanak meg. azért lássuk be, hogy pl. aquilani és motta esetében jobb, hogy csak kölcsönbe jöttek...

vizi8 2011.03.18. 09:35:34

Nem ismerem a srácot, de ha akkora tehetség, miért csak a juve és a 'cselzi' akarta megszerezni?

géza 2011.03.18. 09:43:24

nincs még egy Piazon a piacon??? hahahahaaaaaaaaa

Ismeretlen_150170 2011.03.18. 11:30:40

Szerintem csak a következő egy évben egy féltucat "újKaka" fog feltűnni! :) Marotta még bármelyiket leigazolhatja! :) Az agysebészekkel pedig meg csak az a "gond" hogy nem tudnak megtölteni egy stadiont, meg az ő "munkaruhájukat" (fociban ez a mez) nem veszik meg több százezren és nem generálnak több millió eurós bevételeket! :) Persze az agysebész mégis sokkal fontosabb az életben sok futballistának is nagy szüksége volna rá! :)

tudojuve 2011.03.18. 18:22:31

Igen, nyilvánvalóan sok bevételt tudnak generálni a híres focisták, ezt nem is vitatom. A hasonlattal csak azt akartam érzékeltetni milyen képtelenség, hogy ez a kis cigánygyerek ennyit követel.

Ismeretlen_170662 2011.03.19. 10:16:35

Azért van ebben igazság hogy egy taknyos ne akarjon már egyből milliókat keresni.

Ismeretlen_170662 2011.03.19. 10:19:51

Ja szerintem meg ha olyan mint Kaka akkor nem is nagy baj hogy nem jön. Nem vagyok elájulva Kakától. Jobban örülnék egy M'Vilanak aki előre és hátra játékban is jó.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása