Krasic: " Visszatérünk a győztes útra! "

Az utóbbi napokban a Juventus játékosai ugyanazt hangoztatták, miszerint a csapat vissza fog térni a győztes útra. Krasic sem vélekedik erről másképpen, mivel a Juventus szerb szélsője a Sky Sport Italiának adott nyilatkozatában szintén így tett.

"Valóban egy nehéz helyzeten megyünk keresztül, de a helyes hozzáállással és összefogással ki tudunk jutni belőle, mert minőséget képvisel a csapat. Mindannyian, akik itt dolgoznak, felelősséggel tartozunk jelen pillanatban. Minden klub kerülhet ilyen helyzetbe, de munkával és edzéssel kijuthatunk belőle. Úgy hiszem, hogy minden csapat történhetnek rossz dolgok, ilyenkor pedig a korábbi sikerekből kell meríteni. Kétségtelen, hogy egyedül csak mi vagyunk felelősek a jelenlegi helyzetért. Együtt kell dolgoznunk, hogy kikerüljünk ebből a pszichológiai gödörből és visszatérjünk a szezon eleji játékunkhoz." 

A szezon elején a szerb szélső remekül játszott, ennek köszönhetően még a kritikusok szemében is elismerésnek örvendett, de mostanra már a kimerültség jelei mutatkoznak rajta.

"Az az igazság, hogy már egy éve játszok, és de nem kifogásokat akarok keresni. Tény, hogy fáradt vagyok egy kicsit, de ez nem indokolja a nyújtott teljesítményemet."

A szerb szélső ellen gyakran szabálytalankodnak az ellenfelek, de a bolognai összecsapás után ezeket nem mindig büntetik a bírók.

"Szeretném elfelejteni azt az esetet és megértem a játékvezetőket, mert nehéz mindig mindent látni, de mint már sokszor elmondtam, nem szeretném, hogy negatívan bélyegezzenek meg. A Juventusnál sok olyan játékos van, aki szereti a lábán táncoltatni a labdát és a bíró nem láthat mindent."

A Juventus a Cesena ellen készül egy idegenbeli mérkőzésre, amit a torinói gárda kétségtelenül szeretne megnyerni.

"Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, ugyanis a Cesena megnyerte az utolsó mérkőzését, de tudom, hogy a Juventus jobb képességű csapat. Tudjuk, hogy ha a legjobbunkat nyújtjuk, akkor, megnyerhetjük a találkozót."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr814653562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_177028 2011.03.11. 12:22:30

pszichológia göför basszus... zsinórban 2 szezonban, lehet a csapatpszichológust kéne kirúgni, vagy ha ilyen nincs sürgősen hozni egyet. Továbbra is Csernus doktort ajánlom ;)

Ismeretlen_177028 2011.03.11. 12:23:20

*pszichológiai gödör

Ismeretlen_164215 2011.03.11. 12:33:23

2 kérdésem lenne: 1. Milyen sikerekről is beszélünk? 2. Melyik mérkőzés nem nehéz a jelenlegi Juventus számára?

babo410 2011.03.11. 12:35:59

De ezt már annyiszor hallottuk, csak sajna a pályán pont azt látjuk, h le...ják magasról a meccset! Sajna itt nagyon nagy gondok vannak! Csak azt nem értem miért van az, h ősszel iszonyatosan jól játszunk néhány meccsen, és látszik, h ha jobban összeszoknak, akkor ez jó lesz, meg elkezdünk hinni az edzőben, és tavaszra mindig ráébresztenek minket, h ez ugyan az mint eddig. mert az az érzésem, h a nyáron a sz.rt f.sra cseréltük! És elnézést a durva fogalmazásért, de ez a véleményem. Ja és am Deschampot azért rúgták ki, v azért ment el, ami ma tisztán látszik. Elköltöttek most már több mint 100 milla eurót selejt játékosokra ahelyett, h vettünk volna pár fiatal sztárt, és a fiataljainknak lehetőséget adtunk volna. Ma már bajnokok lehetnénk. A Barca is így uralja Európát. És nem lenne az ami eddig, h minden évben új csapatot kell építeni, és kezdünk mindent elölről. Jövőre meg nagyon úgy néz ki, h a szitu uaz lesz, mint eddig. És az is jól látszik, h De Ceglie ha lehetőséget kap, és nem csak 1-1 meccsen, akkor nem rossz, Gio is jó volt mikor játszott, Marchisio se rossz. És egy erős keretben, ahol garantálható a folyamatos jó teljesítmény, tuti jobban teljesítene. Sajnálom, h nem hozzáértő dilettánsok pazarolják a pénzünket. Ha vettünk volna már a visszajutás óta folyamatosan minden évben legalább egy nagyobb ígéretet, netán sztárt, kb uannyit költöttünk volna, mint így csak most erős jól összeszokott keretünk lenne, és sztem a BL-ben is továbbjuthattunk volna. Pláne, h az első évben lett volna lehetőségük összeérni. De mi ehelyett azt választottuk, h egyre lejjebb épülünk. És a visszajutást követő első évben szerintem még akármelyik nagy nevet könnyen idehozhattuk volna. És akkor még tudtuk volna nekik mondani, h jövőre BL, szeretnénk ott minél jobban szerepelni, az olasz bajnokságot is szeretnénk újra naggyá tenni, stb. De ma? A Calcio hanyatlik, az elmúlt éveket elbénáztuk, nincs garancia rá, h nem ez lesz a továbbiakban is, stb. Ja és ha nem lesz BL ki fog idejönni? Egy leépülő Juvéba? Pláne ha tényleg nincs pénz. Sajna, de a csapat minden évben minden meccs előtt csak ígérget, de mindig uazt kapjuk. Ez már nem az a csapat amelyiket mi megkedveltük! És ha nem akarja a hírnevét é szurkolóit mind elveszteni a csapat, akkor lépni kéne amíg még nem késő!!!!

juventus 79 2011.03.11. 13:37:35

babo410,egyetértek veled

Diego2889 2011.03.11. 13:40:33

a győztes utat el se kellett volna hagyni...

Ismeretlen_122894 2011.03.11. 15:09:52

babo410, csak egyetérteni lehet veled :) amúgy még mindig nem lenne késő visszatérni a helyes irányba, szerintem 2-3 erős igazolással fel lehetne javítani a csapatot a vállalható szintre, persze ehhez kell kompromisszum, pl.: vegyünk idén egy világklasszis balhátvédet, a jobb oldal pedig elbírja még egy évig sőrensennel és grygerával (vagy fordítva) ha lenne 2-3 olyan játékos, aki egy villanással el tud dönteni egy meccset, akkor minden más lenne, több lábon állna a csapat, ami nagyobb magabiztonságot adna, és 0-1 esetén nagyobb önbizalommal mennénk a gólra, és ha az megvan, akkor aztán a győzelemre krasicson amúgy nagyon azt érzem, hogy tényleg elfáradt, és nincs aki átvenné tőle a "megmentő" szerepet, illetve ő egymaga ehhez a feladathoz (még) nem nőtt fel. nincs mese, hozni kell a meccset, különben süllyedünk tovább...

Kotrevák Kelly 2011.03.11. 15:21:20

bla, bla, bla.... Meg kéne dögleni a pályán azért a rohadt mezért, a sok fizetésért és nem csak kóvályogni!!!...és nem állandóan fogadkozni a sajtónak. Már tele a padlás a sok ígérettel... Föl kéne fogni, h ez a Juventus és nem egy lecce!!! Vagy elzavarni a csapat 90%-át edzőstül, martottástul!!! Mert addig csúszunk, míg nem lesz visszaút.

Ismeretlen_181235 2011.03.11. 19:46:30

Én továbbra is azt gondolom, hogy leszámítva 1-2 kerettagot ez a csapat tudna ennél többet mutatni és ahogy a meccseken látom nem is igazán az akarattal vannak a gondok - értem ez alatt, hogy senki nem jön le száraz patyolat mezben. Van 1-2 tag, akik még a másodosztály szintjét sem ütik meg, de a többségben megvan a potenciál, hogy előrébb jutassa a csapatot (lásd a szezon első felét). Én úgy érzem a srácoknak az önbizalma szállt el és kicsit már várják is a szezon végétől a megváltást és az újjítást. Reménytelenséget látok a szemükben és sajnos, akinek a dolga lenne lelket önteni beléjük, az képes erre a legkevésbé. Egy olyan ember kellene, aki mentálisan renben rakná a csapatot, aki olyan új húzásokat vezetne be, melyek apró sikereket hoznának a játékosoknak és fejben helyrebillentené őket.

harciretek 2011.03.11. 20:44:06

babo410, teljesen igaz, amit leírtál. Előre is elnézést kérek mindenkitől, aki irtózik olyan dolgoktól, hogy "mi lett volna, ha..." Szerintem nem volt olyan Juventus szurkoló, aki ne kapott volna nyáron a fejéhez, amikor meghallotta, hogy elpasszoltuk Diegot a Wolfsburgnak. Ha a játékával sokan nem is voltak elégedettek, azért abban egyetérthetünk, hogy egy ilyen játékoson egy év alatt 7-9 millió €-t bukni abszolút hozzánemértésről árulkodik. Ennyi erővel a nyáron Krasicot is eladhatjuk 7-8 millióért. Diego ára kb. Martinez árát (:D) + Pepe és Motta kölcsönvételét fedezte, szerintem senki nem sírna utánuk, ha most ők nem lennének itt. Amaurit és/vagy Iaquintát ha eladom a nyáron + Q-t, Matrit és Tonit (mindhárom idehozatala kapkodásról és meggondolatlanságról árulkodik / tegyük hozzá mindhárman ügyesek, de nekünk klasszisok kellettek volna) eleve ide sem hozom, akkor +/- megvan Benzema, aki a nyáron finoman szólva nem találta a hangot Mourinhoval, viszont egyértelműen klasszis. Ha mindehhez még hozzácsapom Dzsudzsák januári 12 milliós kivásárlási árát, akkor most lehetne egy ilyen csapatunk: Buffon - Chiellini, Bonucci, Barzagli, Sörensen - Dzsudzsák, Melo, Aquillani, Krasic - Diego, Benzema A padon többek között Marchisio, De Ceglie, Sissoko, Del Piero + mostani vagy tavalyi kezdőjátékosok esetleg pár ígéretes fiatal ülhetnének... Ehelyett... :(:(:( Elnézést mégegyszer mindenkitől, akit az ilyen eszmefuttatás feldühít...

harciretek 2011.03.11. 20:57:32

Ja és az általam felvázolt csapat átlagéletkora lenne kb. 26 év... Bonucci (23), Benzema (23), Dzsudzsák (24), Sörensen (18)...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása