Buffon: "Bízunk Del Neriben"

Az Olimpiai Stadion lelátójáról, ahova a Lecce elleni kiállítása miatt kényszerült, Milánóba utazott Buffon. Ő mindig is kulcsszerepet játszik, még akkor is, hogyha nem lép pályára.

Buffon

Ezen az estén a Juve 1-ese a "7. Torneo Amici dei Bambini" bejelentésén vett részt, amely egy milánói hotelben volt esedékes. Ez az esemény is lehetőséget szolgáltatott a játékosnak, hogy beszéljen a csapata helyzetéről.

"Nem egyértelmű, hogy mi a probléma, ami miatt a csapat hibázik. Ugyanakkor nem a játékosoknak kell kiemelniük, hogy mi nem működik."

A Bologna elleni vereség után a sajtó Del Neri helyzetéről kezdett el cikkezni, de Buffon kész volt kiállni mestere mellett, ugyanúgy, ahogy a kapujába is kiáll.

"Az egész csapat támogatja a menedzsert, tiszteletben tartjuk és sokat gondolunk róla. Teljes kezet kapott a klubtól az új projektjére, és ezen az úton kell tovább folytatnunk. A mi egyetlen feladatunk, hogy mindent megtegyünk a győzelemért, és hogy segítsük (Del Nerit)."

A cél, hogy segítsék a menedzserüket, de különösen, hogy a Juventus pontokat szerezzen a Bajnokok Ligája-pozíciók eléréséért. Ehhez a Bianconerinek nagyon nagy hajrát kell bemutatnia, kezdve a Milan elleni szombati meccstől. Buffon és csapattársai is már alig várják a nagy meccset.

"Csak a végén fogjuk meglátni, hogy ez a szezon különbözik-e az előzőtől. Amennyiben szombaton minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megfordítsuk a dolgok menetét, akkor különböző lesz. Jelenleg nem tanácsos helyezésekről és célokról beszélni, sokkal inkább minden meccset úgy kéne kezelnünk, mintha az egy döntő lenne. És majd a szezon végén levonjuk a következtetéseket."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr774653529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor90 2011.02.28. 23:11:59

Persze,hogy nem tanácsos célokról beszélni,mert ugyanaz a szitu mint tavaly!Egyre jobban süllyedtek lefelé a céljaink,mára ott tartunk,hogy azt kell mondani,még az se biztos,hogy meglesz az E.Ligát erő helyezés!Minden meccs 1 döntő?Lecce-be mit csináltatok?Szombat este mit csinált a csapat?Zinter elleni meccs után,mindenki kötelező 6 pontról beszélt,a Lecce és a Bologna ellen,erre tessék:0 pont 0-4es gólaránnyal!Hát ehhez gratulálok...

Ismeretlen_177028 2011.02.28. 23:20:50

Lehet hülyeség, de én nem is a Milan meccstől tartok annyira (bár a mai meccsüket látva már attól is), hanem ami utána jön...

Ismeretlen_164215 2011.02.28. 23:31:52

Szerintem meg a játékosok meg akarják buktatni Del Nerit. Másképp nem tudom elképzelni, hogy így játszanak a milánói csapatok ellen, utána meg sorozatban vesztenek meccseket kis bakfitty csapatok ellen.

Feri 2011.03.01. 08:06:05

venember83 Én is így látom, csak már 4 éve minden évben edzőt buktatnak? Ez felháborító a szurkolókra nézve. Ha ez nekik poén, akkor meg kell válnunk az egész csapattól és olyan játékosokat venni, akik hajlandóak is focizni edzőbuktatás helyett.

Arnijuve 2011.03.01. 08:07:13

Sok a szöveg!én már kissé berágtam az egész csapatra.bár van akire nemtudok haragudni(Buffon,DP,Chiellini).de ez kabaré amit műveltek az elmúlt két meccsen, egy rossz vicc amire nincs értelmes magyarázat hogy miért esett meg.a milán ellen megint felszívják magukat?? kétlem. én nemvárok mostmár semmit.nyáron hozni kell egy értelmes edzőt(a porto edzője pl)és neki kell szabadkezet adni. a sok selejtet meg eladni, helyükre értelmes csupaszív játékosokat hozni akik meghalnak a pályán minden meccsen a 3 pontért! Forza JUVE!!!

tomsz 2011.03.01. 08:18:07

Feri, teljesen egyetértek veled! Amikor keretet hirdetett itt a blogon a csapat,én már meccs közben leírtam mit kéne tenni! Ha gondolod olvasd el, szerintem megszívlelendő! Na minden jót srácok!!

Arpi Bianco 2011.03.01. 08:55:33

Hat mit lehet ilyenkor mar mondani!?Trez mondott igazat egy riportban!-nincs gyoztes mentalitasu jatekosai a Juventusnak!!!!!Telyesen igaza van!!!!Amugy meg minuszaban vagyunk igy ketlem a nagy nyari nevek erkezeset!!!Egyetlen megoldas Moggi lenne es egy jo edzo!En pl.katonai edzes tartanak a szezon ellott!-telyes katonai felszerelesben futnanak fel a hagyra minden reggel es megneznem,h lenne e kondijuk es h oda tennek e magukat aki meg kesik es nem akar jatszani kittenem a csapatbol!!!!Kemeny kez kell semmi mas!Mentalitassal van a baj!

Del Piero 70 2011.03.01. 08:57:57

Örülök,hogy ilyen nyugodtan nyilatkozik Buffon.Majd a szezon végén levonjuk a következtetést.Milyen végén már így is elbuktunk legalább nyolc pontot.Szar ez úgy ahogy van,csak az nem ver meg bennünket aki nem akar.Egy szar középcsapat lettünk és még van hátra tíz forduló.Mi lesz itt még,bele sem merek gondolni!!!Egyébként meg ki van a f...m ezekkel a buzi nyilatkozatokkal.Buffon is meghülyült.

Ismeretlen_150170 2011.03.01. 09:34:39

Aha, pont ez látszik hetek óta a csapaton hogy kurvára bíznak az edzőjükbe, mi volna ha nem bíznának??? Elegem van a játékosokból ezt a hozzáállást már tavaly is láthattuk, nem lehet mindent az edzőkre meg a vezetőkre fogni, az öltözőben is "bűzlik" valami és ami még rohadtul idegesít hogy a volt vagy kölcsön játékosaink ahogy kikerülnek torinóból ismét elkezdenek focizni, hogy ez is milyen érdekes igaz, itt jól voltak tartva nem kellett ezért megdolgozni, ki gondolta volna hogy Amauri vagy Tiago azok után amit itt produkáltak még tudnak mutatni valamit, hát új csapataikban elkezdtek dolgozni, arról nem is beszélve hogy fél olaszországot ellátjuk játékosokkal mert nekünk nem voltak elég jók, hogy az a.....

Victor90 2011.03.01. 09:48:07

Buffon térdét műteni kell,nem azonnal majd a következő hónapokban!Őt is ellehetne adni a nyáron,mert semmi hasznát nem vesszük,és a fizetése sem alacsony!Még talán most nyáron kapunk érte valami normális összeget!

Diego2889 2011.03.01. 10:04:28

Én attól tartok h hétvégén megverjük a milant, utána meg jönnek a nyilatkozatok: " vissza tértünk a helyes útra, jó úton haladunk" stb.. meg a jó ******* anyjukat.. elegem van ezekből a nyilatkozatokból.. ahogy előttem is mondták, egyre kisebb a célunk..Tavaly bajnokság megnyerése volt elsőnek.. utána jó a 2.3. hely, de még a 4se rossz annyira.. utána jöttek a EL-val h remélik meglesz.. ez nem csak szánalmas, hanem vicces is.. a csapatnak semmi, de semmi tartása nincsen, magukból csinálnak viccet.. Lassan az egész csapat elveszíti a szurkolók iránti tiszteletet, szimpátiát az egész világon. Ez a csapat ugy gondolom egyáltalán nem szerethető.. Buffon eladására visszatérve.. sztem is el kellett volna adni, de már 2 éve amikor a city brutális összeget adott volna érte.. most már 20millioval nem sok mindent érünk sajnos..

turorudi 2011.03.01. 10:13:56

a szezon elején egy elég minimális, és egyben szánalmas célt fogalmaztak meg del nerivel szemben! a 4. hely... ha ezt sem tudja produkálni, akkor miért terveznénk vele a jövőt? ha valaki a munkahelyén napi 10 alma helyett, csak 5öt szed le a fáról, az repül. lujdzsinak ez a munkahelye, ezért kapja a fizetését, és nem hozza a minimumot sem amit elvárnak tőle. ide kell hozni egy olyan edzőt, aki letett valamit az asztalra, nyert valamit!!

Ismeretlen_150170 2011.03.01. 10:33:47

turorudi: az a baj hogy a jó öreg "lujdzsi" csak rodhadt vagy férges almát talál a fán abból meg nem lehet pitét csinálni! :)

turorudi 2011.03.01. 10:51:22

nincs olyan keretünk mint pl a barcanak, de nem is várom el azt a játékot, és azokat az eredményeket. tudom, hogy ezzel a játékosállománnyal nem leszünk bl győztesek, de a 4. hely tényleg meg kellene hogy legyen! februárban még a sérülésekre sem lehet fogni, mert a kezdő töbsége egészséges! azt ne mond, hogy az előttünk lévő csapatoknak mind jobb a kerete!!

zsigadani 2011.03.01. 11:06:51

Hali! Most olvastam tuttosporton miszerint a következő idényre világot látott néhány terv. Edzők: Spalletti, Capello,Conte elvileg közülük fog jönni valaki. ( ha minden igaz ) Aztán azt is írták hogy Beck már csak egy lépésre van tőlünk, valamint Bastossal már folynak a nyílt tárgyalások. Valamit írnak Sanchesről meg Pastoréról is de google fordítóval csináltam úgyhogy elég ratyi lesz :D Ha jönne Beck meg Bastos az baromi jó lenne. Én adzőnek nem is tudom melyiket válsztanám de szívem szerint egyiket sem. Inkább a Porto edzőjét választanám. vagy emtudom.... :D

Ismeretlen_150170 2011.03.01. 11:14:17

Milan, Inter, Napoli mind olyan csapatok akiknek jelenleg több olyan játékosuk is van akik meccseket tudnak eldönteni: pl. Ibra, Cassano, Pato, Etoo,Sneijder, Cavani, Hamsik Nekünk ilyen játékosaink nincsenek, ezért a dobogóra esélyünk sincsen, maradna a 4. hely amire viszont több egy súlcsoporban lévő csapat is odaérhet, Lazio , Roma, Udinese, Palermo, és még ezen csapatokba is most sokkal jobb formában lévő játékosok szerepelnek akik húzóemberek(Pastore,Di Natale, Sanchez), nekünk most az sincs!

Ismeretlen_102246 2011.03.01. 11:22:52

Del Neri jó edző sztem, de a játékosok miatt jobb, ha hamar megy, mert meg akarják buktatni. Motivációt/lökést/új ingereket ideig-óráig egy új edző adhat, ami talán elég lesz az év végéig és a BL helyezésig. Ez volt Ferrara érkezésekor is. Ranierit buktatni akarták, aztán Ferrara összekapta a csapatot pár meccsre, hogy meg legyen a 3. hely. Nyáron pedig a játékosok között kell rendet tenni, mert nemcsak fura, hanem felháborító, hogy motivációs problémákkal küzdenek egy olyan csapatban, ahol ennyit keresnek és aminek ilyen szép (volt) a történelme.

Diego2889 2011.03.01. 11:42:06

Egyet értek veletek..Nagy baj, h nálunk sztem 1 olyan játékos sincs, aki mérkőzéseket tudna eldönteni.. Még egy Palermoma és Udineesebe is több ilyen van.. Szívem szerint én az egész csapatot elküldeném melegebb éghajlatra.. Szánalmas az összes egytől egyig. Ha akaratuk lenne, akkor ott lennénk most az egyik bl helyen.. Muszáj húzó embereket vennünk a nyáron.. Az a baj h nem 1-2 kellene, hanem vagy 5-6 ilyen játékos.. Nagyon rossz irányba indultunk el..Ez minden, csak nem csapatépítés..

devil-z 2011.03.01. 11:46:51

Ó, ezek a csúnya, gonosz játékosok akik az utóbbi időben minden fenomenális edzőt megakarnak buktatni. Ha valakinek nem jött volna át: ezeket az edzőket nem kellett megbuktatni, a saját kivételes tehetségüknek köszönhetik a dolgot. Sablonnyilatkozat, de mi mást mondhatnának, hogy kitartanak az edző mellett?

Diego2889 2011.03.01. 11:52:20

igazából nem hiszem h ezzel a kerettel Capello sokkal többre menne.. Aztán ki tudja.. nehéz ebben az esetben állást foglalni..

devil-z 2011.03.01. 12:06:03

Amíg a szart szarra cseréljük edzők terén (is) addig nem is igazán lehet előrelépést várni a csapattól, mint ahogy láthatjuk is; ugyanott topogunk jó ideje. Egy komoly, saját gondolatokkal rendelkező, tekintélyes edző mindenképpen többre vinné, mint ezek. Azért nem lehet mindent a keretre fogni, egy Bari-szintű csapatot így is magabiztosan vernünk kellene.

Kaitar Tibor 2011.03.01. 12:16:51

Lippivel mi van????????? tudja valaki???? Ja,es a 4.hely eleg lenne a B.L. indulashoz?

Victor90 2011.03.01. 12:26:50

Barzagli-val,Toni-val,Grygera-val,Grosso-val Mourinho sem tudna sok mindent kezdeni,de 1 biztos!Olyan szánalmas,akarat gyenge produkciót soha nem látnánk ilyen sikeredző irányítása alatt,mint pl..Lecce ellen!LDN nem tudja mit akar a csapattal,nem tudja motiválni a játékosokat!Ez pedig az ő hibája!Legyen már vége ennek a szezonnak!Hátha jobb lesz szeptembertől a Juve élete!

Ismeretlen_108746 2011.03.01. 12:43:11

"Ha valakinek nem jött volna át: ezeket az edzőket nem kellett megbuktatni, a saját kivételes tehetségüknek köszönhetik a dolgot." Maximálisan egyetértek minden szóval. Itt nem arról van szó, hogy zseniális edzők sora bukott volna meg a Juventus-nál a keret gyengesége miatt. kellene végre igazolni egy épkézláb edzőt, mert se Ferrara, se Zaccheroni, se del Neri nem az. Persze, egyértelmű, a keret alkalmatlan arra, hogy akár hazai, akár nemzetközi szinten érdemben labdába rúghasson, de ne vicceljünk már, a Lecce és a Bologna elleni vereségeket ne próbáljuk a keret képességeire fogni. Az meg, hogy az edző nem képes kellően motiválni és összerakni a csapatát. Ez a keret alkalmas lehetett volna arra, hogy elérje a célként kitűzött negyedik helyet. Mindenesetre arra bizonyosan, hogy versenyben legyen érte.

Del Piero 70 2011.03.01. 13:23:03

Sziasztok!Lehet itt akárki edző,ha jövőre minimum 4 de legalább 5 húzó játékost nem igazolunk akkor nincs miről beszélni és csak bosszankodhatunk.Egyébként kérdezem nem arról volt szó,hogy 80 millát költünk játékosokra?Vagy ez a lové elfogyott vagy nem is volt?Mit tudtok erről?

Diego2889 2011.03.01. 13:40:06

ha megnézzük az elmúlt 2 év igazolásait.. több mint 100milliot költöttünk.. ha ezt úgy költöttük volna el ahogy kell, akkor most nem lenne ekkora baj.. Csodálkoznak rajta h veszteséges a klub. hát h a francba lepődünk meg ezen? nincs BL, nincsenek eredmények, nincsen semmi.. Ezen 1 kicsit el kellene gondolkozni a vezetőségnek és nagyobb összeget befektetni a csapatba. Ha újra lesz BL, illetve olyan játékos akiért rajongani lehet és itt klasszisokra gondolok, akkor lesznek nézők és befektetők is.. Egy ilyen csapatot én se szívesen támogatnék külső szemmel tekintve.. sokkal nagyobb üzlet egy milan, inter, real, barca stb..

rmc 2011.03.01. 14:04:02

negyedik hely idén még elég a BL induláshoz, jövőre már nem...Lippiből meg csináljanak valami igazgatófélét, de a nagycsapat edzője ne legyen!

Ismeretlen_150170 2011.03.01. 14:24:52

Persze már megint az edző!!! Az nem zavar senkit hogy az elmúlt két évben a nagyobb nevű edzők (Hiddink, Benitez, Capello) akiket szerződtetni akartunk mind kerek-perec kijelentette hogy csak 2-3 klasszis ékezése esetén hajlandó itt edzősködni! Se a tavalyi se a jelenlegi keretet nem vállalták nem vállalják ezt csak DN fogadta el neki ez még így is nagy lehetőség volt, mondjuk bele is tört a bicskája, ha valamiért lehet őt ebben hibáztatni az az hogy elvállalta ezt a melót, rosszul mérte fel az erőviszonyokat és a keret képességeit! Hiddink, Benitez, Capello klasszisokat akartak ezért nem lehettek itt edzők, ők egy ilyen kerethez nem adják a nevüket és nem is kell mert ők már letettek valamit az asztalra és csak minőségből hajlandóak dolgozni nagyon helyesen! Amúgy is ki gondolja azt komolyan hogy bármelyik nagyobb nevű edző ide jött volna egy olyan célért hogy meg legyen a 4. hely??? Marhára motiválhat ez egy sikeredzőt!!!

Tony 2011.03.01. 14:27:51

Ez a keret többre hivatott,mint amit a jelenlegi helyezése mutat. Ha nem sikerül ezt kihozni belőlük,az edzőkérdés.

epaska 2011.03.01. 15:39:02

Fogadni mernék, hogyha megverjük a Milánt mindenki azt mondja majd a vezetőség tagjai közül amit eddig...újra a helyes úton járunk... De ha kikapunk, és nem küldik el, vagy nem mond le az a töketlen balfácán, én esküszöm meglátogatom őt Torinóban!!!

Ismeretlen_102246 2011.03.01. 16:06:52

@pedronegro: Mostanság egyre többször értek veled egyet. Most is. A többség szerint a játékosok nem lehetnek bűnbakok... csak, ha mondjuk egy-egy játékos játszik rosszul, de ha mind rossz, akkor az edző a ludas. Ez nem ilyen egyszerű, bár mint korábban írtam: keressetek csak egy bűnbakot és utána reménykedjetek a hosszabb feltámadásban. Valójában egy edzőcsere most csak rövid távon tud lökést adni a csapatnak. Addig, amíg el nem érik a játékosok ugyanazt a motiválatlansági szintet, mint Ranieri, Ferrara, Zacc, vagy DN keze alatt. Ranierit is megbuktatták. Itt és a Románál is. Delio Rossit a Palermonál. A Roma játékosai ráadásul azt nyilatkozták, hogy nem Ranieri volt gond... na ja... akor mi a pöcsért nem tudtak küzdeni? Talán az edzőnek kell hajtania? Meggyőződésem, hogy maga a Juve név és a fizu elég kellene legyen egy alapmotiváltságra, de ezt a játékosok többségénél még nyomokban sem látni. Teljesítménybért mindegyiknek, aztán hátha meggondolják magukat. Sajnos azonban ez sem egyszerű, hiszen élő szerződéseket változtatni egyoldalúan nem lehet.

Ismeretlen_53881 2011.03.01. 17:58:12

Az van, hogy épp az ilyen helyzetekben dőlne el, hogy ki az igazán jó edző, és ki a szakmunkás. Del Neri szakmunkás.

jónásmacska 2011.03.01. 19:10:20

Igazatok van. Tényleg nem az edző feladata a motiválás. A man utd, real madrid is minden meccsre pszichológusokkal megy. A meccsek előtt Rooney és társai megbeszélik a komplexusaikat és a gyerekkorukat, majd szünetben akupunktúrás terápiát kapnak a játékosok, hogy fel legyenek tüzelve a második félidőre. Ferguson és Mourinho eközben a wc-n ülve egy füzet fölött görnyednek és taktikákkal sakkoznak.

Ismeretlen_180654 2011.03.01. 20:04:40

Nem akarok pesszimista lenni, de ugyanezt a szart nyomták le a torkunkon Ranierivel, Ferraraval, Zaccheronival és most Delnerivel?!

Maverick · http://www.criticalfever.com 2011.03.01. 20:08:17

Csak érteném, mi a f***ért kiabál mindenki "sikeredző" után?! Benitezért a fél kezét odaadta volna itt néhány arc, aztán akkorát bukfencezett az Interrel, hogy öröm volt nézni... Ellenben Deschamps baromira nem volt sikeredző, de idejött és rendet baszott a pályán és az öltözőben is. Na most akkor mi van? Mert ugye van pár jelölt, volt itt aki egész pontosan hármat is felsorolt. (csak nehogy ebben a sorrendben meg is érkezzenek mondjuk egy év alatt felváltva :D) Közűlük én egyedül Capellot tudnám örömmel látni. És még valami. Del Neri akkor is egy langyi köcsögnek néz ki, mikor "dühösen ordibál". Emlékezzetek Capello-ra. Mikor dühös volt, tényleg lehetett félni tőle. De ettől a faszjankótól nem fognak betojni a fiúk. A gázsit meg a nagy csapatnevet meg ne emlegessétek a játékosok kapcsán, mert egy Buffon-nak olyan a Juve, mint Pista bának a csavargyár...és ezért nem lehet túlzottan haragudni rá. C. Ronaldo sem robotol túl sokat azért a rengeteg milláért, ha nem megy jól a meccs, max felrúg 1-2 arcot a lelátóra, szal ez van. :) A nyilatkozatról meg: ez egy szimpla sablonduma, nekik ezt kell mondaniuk. Hogy mit gondolnak, az más kérdés... DelNeri meg dögöljön meg! Vagy monnyon le!

Ismeretlen_180654 2011.03.01. 20:18:19

Blanc elvetted a Juventust! Mi lesz a következő? A kenyér???

sabian 2011.03.01. 20:22:36

sziasztok! nem igazán vagyok tisztában deschamps-al. öt mért kellett elküldeni miután feljuttatta a B-böl A-ba a csapatot? vagy ömaga mondott le? akkor meg miért? őrajta kéne gondolkodni. valaki világosítson fel, nem igazán emlékszem már.

rmc 2011.03.01. 20:41:12

sabian: ő is minőségi igazolásokat várt volna a vezetőségtől, azonban ők beintettek neki..

Ismeretlen_122894 2011.03.01. 20:43:10

@sabian: lemondott, mert nem kapta meg azt a támogatást a vezetőségtől, amit kért - így utólag feltételezem neki volt igaza, valószínűleg grygeráknál és almironoknál jobb játékosokat kért, mire a vezetőség közölte, hogy nincs annyi pénz, és ne pattogjon, hanem oldja meg abból, amilye van, erre felállt - ez mutatja, hogy lett volna értelme tovább alkalmazni... egyébként meg nem is oly hirtelen, de itt állunk hírtelen...srácok, ígérem, ha lesz sok szabadidőm, beszállok a szerkesztésbe, nagyon hiányzik a folyamatos hírfolyam.

Ismeretlen_102246 2011.03.02. 10:20:17

Deschamps ráadásul azt nyilatkozta a lemondása után, hogy a Juve vezetői nem értenek a focihoz és amíg az a trió (Gigli, Blanc, Secco) van az élen nem jön vissza, mert értelmetlen. Mennyire igaza volt basszus... Múlt nyáron aszondta, hogy hibát követett el "fiatalon", amikor felmondott, de szívesen jönne vissza... csak nem akkor... később. Sztem Ő lenne a legjobb alternatíva, csak úgy hallottam, hogy Blanc egy életre megsértődött rá és nem akar vele együtt dolgozni. :(

Victor90 2011.03.02. 10:52:22

Igen,véleményem szerint is Deschamps lenne a megfelelő választás!Nézzük meg milyen jó munkát végez Franciaországba!Tavaly bajnokcsapatot csinált a csapatából,idén megint nagy esélyük van rá,és most pedig ott vannak a bl 16 között, és party-ba vannak 1 bombaerős MU ellen a továbbjutásért!Na,erre lehet azt mondani 1 igazán jó,minőségi munka!Ha ő nem jön,akkor szerintem Boas lenne a másik opció!

Ismeretlen_150170 2011.03.02. 11:43:01

Az biztos hogy az elmúlt évek legnagyobb hibája hogy "elengedték" Didier-t! Ő már akkor is tökéletes választás volt, ő a feladatot amit rábíztak, visszajutni az első osztályba, tökéletsen elvégezte, sőt egy-két fiatallal már a jövő juventusát építette, nem véletlen hogy egy év kihagyás után visszatérve az első osztályba sem omlott össze a csapat, persze ott volt Ratyieri is de ő előbb utóbbb mindenhol mindig becsődőlt, itt is, egy igazi fafej talán ez az amiért a végső cél elérése előtt "elvérzik". Deschamps volt juve játékos, fiatal, mégis van már tapasztalata és eredményei is, hosszútávú megoldás lehetne akár egy "torinoi Ferguson"! Azonban ez csak hiú ábránd, még csak pletyka szinten se foglalkoznak esetleges kinevezéséről, hát marha jó kezekben van a csapat! :(

Tony 2011.03.02. 12:21:50

Blanc-t félreállították,szerintem l.faszt nem számít a véleménye. Ellenben,ha tényleg Marotta marad a főnök és nem akar bohócot csinálni magából,akkor olasz edzőt fog idehozni az agybeteg koncepciója miatt.

Kaitar Tibor 2011.03.02. 14:35:14

Sajnos ez igaz,ha nincsenek nagy nevek a csapatban,akkor ne varjuk hogy nagynevu edzonk legyen. Vissza kene hozni Deschampsot,o legalabb egy Juve legenda volt. Es tobbet ert el edzokent mint Ferrara.

Ismeretlen_179374 2011.03.02. 15:36:12

Az a gáz hogy nincs pénz, ezért meg kéne vennie a csapatot Carlos Slim-nek. Akkor már nem lenne pénzügyi gondjaink. XD

Diego2889 2011.03.03. 20:32:14

több helyen olvasom, h Bastosért tárgyalunk.. szép lenne :)

Victor90 2011.03.03. 20:48:26

Tuttosport szerint közel állunk Bastos megszerzéséhez!Tuttosport.....egyébként állítólag 12 millio euro-t akarunk érte ajánlani,a Lyon pedig 18-at szeretne érte kapni!Képbe van még a Pool is,ők egyből leraknák Bastos-ért a 18 millio euro-t!Kíváncsi vagyok már nagyon!

Diego2889 2011.03.03. 21:01:20

20millio körül van az ára.. ki kell fizetni.. remélem veszünk már 1 normális játékost és ő az.. a pool jó uton halad, példát kellene vennünk róluk.. nagy gödörben voltak, de jó játékosokat vettek és akarnak is még.. remélem Bastos hozzánk jön..

Victor90 2011.03.03. 21:06:28

Röviden és tömören:Bastos-ra szükségünk van,mint 1 falat kenyér!Ezzel szerintem mindent elmondtam!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása