Matri: "Egy kemény Leccével nézünk szembe"

Már csak két nap a leccei túráig. A Via del Maréban megrendezésre kerülő meccs egyre közelebb van, ami egy újabb vízválasztó lesz a Juve szezonjában. A Cagliari és az Inter elleni győzelmek után a Bianconeri sorozatban harmadik győzelmére hajt, amire ebben a szezonban még nem volt példa.

Matri interjút ad

Matri megpróbálja továbbvinni ezt a pillanatot. A lombardiai támadó három gólt szerzett eddig a Juventusban és tovább akarja folytatni ezt a sorozatot. Alessandro a Juventus Channel Filo Diretto című műsorának volt a vendége, és ott beszélt a klub helyzetéről.

"Jelen pillanatban a csapat motivált, és a csapatszellem az egekben. A légkör nem is lehetne jobb. Az edzőközpontban is megvolt az önbizalmunk, és erősen vágyunk arra, hogy jó eredményt érjünk el Leccében."

Matri most visszatér Leccébe, ahol 3 hónappal ezelőtt lépett fel utoljára. Nagyon is jól emlékszik arra a meccsre. A Cagliari mezében 2 gólt szerzett a 3-2-re megnyert mérkőzésen. Ez egy olyan siker, amire szívesen emlékszik a csatár, és nemcsak a góljai miatt.

"3-0-ra vezettünk az első félidő végén, de ennek ellenére ők vissza tudtak jönni a meccsbe. A Lecce a nem túl jó helyezése ellenére kemény ellenfél, és most az ő pályájukon fogunk játszani."

Pugliában Matri most a Juve mezét fogja viselni. Az Inter ellen összeszedett sérülése már a múlté, de az akarat megvan benne, hogy továbbra is lenyűgözzön mindennkit.

"Az igazat megvallva, még nem igazán szoktam hozzá ennyi dicsérethez, de az a lényeg, hogy az emberek jó értelemben beszélnek rólam. A mának élek, és élvezem a pillanatot, és tovább folytatom a munkát annak érdekében, hogy elérjük a csapat elé kitűzött célokat."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr974653505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_122894 2011.02.19. 00:09:18

Forza Matri!

Ismeretlen_174409 2011.02.19. 02:27:48

Ez a Matri nagy klasszis lehet,én azt mondom tartsuk meg,de vegyünk mellé egy igazi klasszis támadót,aki kiszolgálja,és sztem ha már mindenképp olaszt akarunk,akkor csakis Giuseppe Rossi legyen az...a következő két meccset egyszerűen muszáj hozni,botlani TILOS!!!

Ismeretlen_147985 2011.02.19. 11:54:48

Matri: "Egy kemény Leccével nézünk szembe" A Lecce jelenleg a 17. a bajnokságban. Egyébként én is úgy gondolom, hogy nagy klasszis lehet ebből a Matriból, hatalmas ígéret, régen volt már Olaszországnak ekkora tehetsége. Emlékszem amikor a Prato-ban meg a Lumezzane-ban játszott, már akkor figyelemre méltó játékot produkált, s én speciel már akkor tudtam, hogy egyszer még világklasszis lesz. Nagyon gyorsan le kell rendezni az átigazolását, nehogy még a végén felkeltse SAF, Guardiola vagy Wenger érdeklődését.

Ismeretlen_177028 2011.02.19. 12:13:07

@mmartin91: Én úgy tudtam opciós jogunk van rá, akkor meg tök mindegy :)

Victor90 2011.02.19. 12:27:11

mmartin91!Ki mondta itt,hogy hatalmas ígéret?Tudod ki a hatalmas ígéret?Ganso v Neymar!Egyébként fikázásba remek vagy,inkább nézd a mai Chelsea-Everton csúcs szuper FA kupa meccset!Vagy inkább nézd a "nagy" Pool-t úgyis remekül szerepelnek,(ilyen Caroll-okkal együtt,akinek volt 1 jó félszezonja és kiadtak érte nem kis pénzt,csodás húzás)!Ha Matri nem lenne,már a negyedik hely is elúszott volna!

Ismeretlen_147985 2011.02.19. 12:51:27

Victor90: Még nem kezdődött el a Chelsea-Everton meccs, úgyhogy még nem tudom nézni. Carroll-lal együtt pedig még nem tudom se én, se más nézni a Pool-t, hiszen sérült, ezáltal nem játszott még semmit. Egyébként azt nem mondanám, hogy remekül szerepelnének, azonban a Juventustól nem rosszabbak, hiszen mindkét csapat a 6. helyen áll a saját bajnokságában, csak van egy kis különbség a két liga között. "Ha Matri nem lenne,már a negyedik hely is elúszott volna!" Miért, most megvan?

ToTTy 2011.02.19. 12:56:36

Van még jó pár meccs a szezonból. addig még figyelhetjük a srácot, mit nyújt, de ha tényleg tudja ezt így folytatni, akkor nagyon megérné, de bizzunk benne, hogy Marotta bácsinak ki KELL majd használnia az opciós jogunkat ;)

Victor90 2011.02.19. 13:12:04

Én azt nagyon jól tudom,hogy még sérült Caroll!Egyébként meglátásom szerint a MU és a Spurs tényleg nagyon erős!Igen, igazad van rosszul fogalmaztam az utolsó gondolatomat!Ha nem lenne Matri,már versenyben sem lennénk a negyedik helyért!A Liverpool itt a Serie A-ba nem lenne az első 3 csapat között,ebbe szinte biztos vagyok!

juveman 2011.02.19. 13:17:07

Mmartin91 takarodj már innen:@@

Ismeretlen_161952 2011.02.19. 13:46:21

Ugyan már skaczok... Igaz Martin tényleg jó fikázásból, de soxor elgondolkodtató megvilágításba helyezi a dolgokat. Én nagyon szeretem Matrit (a Cagliariban is nagyon szimpatikus volt) bárki bármit mond rá. Tehetséges nagyon, de nem hívnám "tehetségnek", ahhoz öreg már. Most viszont nagyon-nagyon nagy szolgálatot tesz nekünk. (az én legnagyobb örömömre) Remélem megvesszük. Hajrá Matri

tudojuve 2011.02.19. 14:02:53

Matri tényleg tehetséges, de azért nem hinném, hogy nagy klasszis válhat belőle. Amolyan Miccoli szint sztem. Ha még mindíg Capello lenne az edző és a top klubok között lenénk a neve fel sem merülhetett volna. 3 meccsen rúgott 3 gólt..nagyon szép teljesítmény, de ne részegítsen senkit, majd örüljünk ha megvan a 4. hely.

tudojuve 2011.02.19. 14:07:22

AZért azt se felejtsük el, hogy nyáron már 27 lesz...Én még nem sok olyan játékost láttam, aki ilyen korban vált klasszissá. Emlékezzetek, hogy amikor Jaki és Amauri idejött milyen jól tolta...őket is kikiáltottuk klasszisnak, most meg eladni nem lehet őket.

Tony 2011.02.19. 14:42:40

Matrit semmilyen körülmények között nem lehet klasszisnak nevezni,hiszen,ha akkora játékos lenne már régen elvitte volna 1 nagycsapat Cagliari-ból és nem 27 évesen jutott volna el idáig. Arról nem is beszélve,ha a Juventusnál nem üt be a krach és érkezik valaki előbb akkor lehet hogy ott öregedett volna meg.

Ismeretlen_177028 2011.02.19. 15:42:22

Na nekem elegem van ebből. Kurvára nem szoktam káromkodni itt, de most kicsit elgurult a gyógyszer, és paraszt leszek, de leszarom: ki a faszt érdekel, hogy Matri klasszis-e vagy sem??? Kit érdekel, hogy Kapáló Juvéjába befért volna-e? Mi a büdös lószarért kell magasan hordani az orrotokat? Kurvára elegem van martinból, de inkább nem szólok egy büdös szót se hozzá, mert tudom, hogy reménytelen, egy szerencsétlen balfasz, aki vagy csak pesszimista a végtelenségig, vagy csak szimplán élvezi, hogy olthatja a csapatot. De megszoktam, leszarom, legyinték rá. De mikor a sok magát állati nagy tudósnak képzelő kispöcs elkezd igazat adni neki, adja alá a lovat az nekem is sok. Gondolkodni kéne, mindenki olyan kurva jól tud fikázni, és azt várjátok, hogy egyből jó legyen a csapat és klasszis játékosaink legyenek (szezon összes felében ez megy egyébként, kurvára nem szem előtt tartva, hogy mikor is van az átigazolási szezon - ez is kurva nagy értelemre vall). IGEN, tudom, hogy állati rég volt egy nagycsapathoz, a múltunkhoz illő Juventus a pályán, ezt én is tudom, de állatira irritáló, hogy még mindig itt vagyunk leragava, és sírtok, mint a fürdőskurvák! Ez egy szurkolói oldal lenne, ahol a csapatot szerető és érte szurkoló emberek mondják el a véleményüket. Ti mit szerettek ebben a Juventusban? Tony, mmartin meg az összes nagytudású nethuszár! Ha nem szeretitek a jelen csapatot és nem láttok benne jövőt mi a retkes lófaszt kerestek itt? Ennyi lett volna, gondolkozzatok el rajta. Ja és bocs akit ez zavar, de már kikívánkozott.

momo 2011.02.19. 15:53:58

én matrit csak akkor venném meg ha a következő 13 meccsen lő minimum 10 gólt..na akkor

Victor90 2011.02.19. 15:55:42

Igen,ezt nagyon jól látod Viktor!mmartin91-nek van ez sajátos,egyedi stílusa,és ezt sokan átvették tőle!Szerintetek nem jobban örülnénk Torres leigazolásának,vagy épp Agüero,vagy épp Neymar leigazolásának?Egyszerűen nincs lehetőség ilyen játékosokat leigazolnunk jelen helyzetben!Azért is örülök Matrinak,mert a múlthónapba azt hittem infarktust kapok,mikor olyan neveket olvasok,mint lehetséges Juve játékos mint:Samaras,M.Lopez,Maccarone,Di Vaio!Na ezek után Matri tényleg nagyszerű igazolás volt,és eddig nem lehet rá panasz!Rugdossa a gólokat,az összjátékban sem ügyetlen,jó fizikumú csatár!

Balu 2011.02.19. 16:09:32

mmartin91: Prato, Lumezzane??? 20 éves fejjel hol láttál te ilyen csapatokat? Idióta.

Balu 2011.02.19. 16:13:05

mmartin91=népművészeti cserépedény,jeeee

esoxy 2011.02.19. 16:25:51

ott a pont lord viktornál nem fikázni kell hanem optimistán előrenézni a leccet meg simán megütjük

Ismeretlen_147985 2011.02.19. 17:39:54

Lord_Viktor: "Kurvára elegem van martinból, de inkább nem szólok egy büdös szót se hozzá, mert tudom, hogy reménytelen, egy szerencsétlen balfasz, aki vagy csak pesszimista a végtelenségig, vagy csak szimplán élvezi, hogy olthatja a csapatot. De megszoktam, leszarom, legyinték rá." Ezekből a sorokból nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy kurvára érdekel az, amit én írok, csakúgy mint bárki mást, hiszen az esetek 100%-ban kapok a kommenteimre választ. Ha nem érdekelne se téged, se mást, akkor nem olvasnád el, s ezáltal nem reagálnál rá. "De mikor a sok magát állati nagy tudósnak képzelő kispöcs elkezd igazat adni neki, adja alá a lovat az nekem is sok." Nagyon kevesen mernek nekem igazat adni, azonban ne állítsunk már be engem úgy, hogy én csak és kizárólag hülyeségeket beszélek. Én nem egy retardált hülyegyerek vagyok, akinek a véleményét állandó jelleggel kritizálni kell, legyen az negatív vagy éppen pozitív. Az igaz hogy van egy cinikus stílusom, azonban én nem akarok azért elnézést kérni, mert nem éltetem a sztárigazolásunkat, annak ellenére hogy a Pratoban 7, a Riminiben pedig 6 gólt is képes volt szerezni annak idején. Attól, mert te lehordasz engem a sárga földig, Matri még nem lesz se jobb játékos, se klasszis, se semmi. Ne kelljen már nekem ujjongva éltetnem három meccs után egy olyan játékost, aki 27 éves korára és csatár létére életében nem rúgott még 14 gólnál többet egy szezonban.

Feri 2011.02.19. 17:42:37

Elhangoztak itt olyan dolgok, hogy nem bírom ki én sem szó nélkül. Matrit nem ismeri itt egy pár ember, gondolom azoknak fogalma nincs a Serie A-ról és nem sok meccset láttak eddig csak okoskodnak. Akkor vegyük me, ha még pluszban 10 gólt lő a 14 gólja mellé? Persze örülnék én is, ha lőne még 10 gólt, de ne állítsuk már fiktív célok elé szerencsétlen Matrit. Trezeguet lőtt egyedül az elmúlt 10 évben 24 gólt azt is a 2001-2002-es szezonban és az volt élete legjobb szezonja. @Lord_Viktor: Teljes mértékben egyetértek veled, szánalmas, hogy egy pár szurkoló mit meg nem enged magának. Okosnak képzelik magukat, közben még az iskolapadot koptatják és az életről sincs halvány lila fingjuk sem, nemhogy még idejönnek az észt osztani. Aguerot, Rossit meg az összes hasonló méregdrága túlértékelt csatárokat felejtsük már el, ez nem a fifa, Matri tökéletes lesz Q-val kiegészülve a padra meg elég Toni és Alex. Góljaik, ráadásul ők spanyolban játszanak überszar védelmek ellen, szóval könnyebb is a csatárok dolga... Rossi: 12 gól (ennél Matri többet lőtt egy Cagliariban is) Aguero: 7 (ez meg egyenesen vicc, még egy Amauri..., jajj de jó a fifában mi? Ennél még Quagliarella is több gól lőtt pedig csak fél évet játszott....) Erről ennyit.

Ismeretlen_177028 2011.02.19. 18:13:31

@mmartin91: Azért kapsz választ, mert provokatív dolgokat írsz, és önuralom kell hozzá, hogy az ember ne küldjön el a halál f@szára.

Zangif 2011.02.19. 18:20:33

Én tényleg csak kb havonta egyszer szólok hozzá valamilyen poszthoz, de itt úgyérzem hozzá kell szólnom. Először is, ebben a klasszis dologban lehetne vitatkozni, ugyanazt teszem fel mint nem is olyan rég a "nagyobb múltú csapat" tekintetében, miben lehet mérni a klasszisságot? Mennyitől lesz vki klasszis? Matri ittvan a Juventusban alig 1 hónapja, 3 meccs/3 gól. És nem mellékesen ELDÖNTÖTT EGY DERBY D'ITALIA -t, ami sztem egész szép teljesítmény, és ha nem sérül meg a meccs végére sztem tuti lőtt volna még egyet. Azér egy ekkora rangadó eldöntése "klasszis" teljesítmény, vagy tévedek? Eto'o állítólag klasszis csatár nem? mégis 4m-ről üres kapuba nem talált be... Matri aki "egy senki mer 26 évesen még nem rúgott 14-nél több gólt egy szezonban" egy szép fejessel pedig eldöntötte a meccset... az meg hogy ki mennyi idős, Nedvedet is 29 évesen igazoltuk le ha jólemlékszem, de lehet h +- 1 év... szóval itt ezeken a kijelentéseken h klasszis el lehet gondolkodni Am meg szurkolni kell szeretett csapatunknak h ismét nevéhez méltó helyét foglalja el Olaszország Királynője!! Forza La Vecchia Signora!!!

Ismeretlen_149085 2011.02.19. 18:50:33

Ha így folytatja a góltermést, akkor nekem mindegy, hogy klasszis-e vagy sem. Quagliarelláról kb ugyanezek hangzottak el, aztán fél év alatt vágott 9 gólt. Most nem vagyunk nagy csapat, ezért nagy nevű játékosok leigazolására kevés az esély, így pont Matrihoz hasonló jó korban lévő játékosok igazolásával lehet újra visszajutni a csúcsra.

Feri 2011.02.19. 19:09:26

Jó azért martinkáról nem árt tudni azt, hogy Amaurit klasszisnak tartotta amikor idejött azt mondta Melo soha nem fog a Juvéban játszani, Aquilani 2 meccs alatt lesérül fél évre, Krasic sem fog a juvéba jönni ráadásul nem is jó játékos mert aki az orosz bajnokságban játszik az nem is lehet az... És ez csak a hab a tortán, ennél sokkal több okosságot mondott már, csak az nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik, hozzáteszem az ő esetében a 2. a helytálló.

Arnijuve 2011.02.19. 19:47:14

hát én az ilyen kommentelésekbe nemszoktam beleszólni mert énis azt vallom hogy szurkolni kell a csapatnak nem pedig szidni! játékosokról alkotott vélemény mindig egyedi csak legfeljebb van akiről többen gondoljuk hogy jó vagy rossz... mmartin hozzászólásai általában 90%-ban hülyeségek elolvasom, némelyiken jót röhögök, de van amikor mindenki egyetért vele mert azért neki is van ami bejön. nem ítélném el ezért mert ilyen. Lord Viktort nagyon nagyra tartom! sokszor egyetértek vele. hozzáteszem most is.azért az amit it egyesek szurkolásként művelnek és kommentelnek az undorító. Matriról annyit hogy az olaszbajnokságban játszók közt a legjobb korban van...ott kb a 25-30 év közöttiek tudnak maradandót alkotni és nem fosoznám le .nemis klasszis de ez már más dolog mert lövi a gólokat és sztem ez jó. én elégedett vagyok vele.

Tony 2011.02.19. 20:05:24

Nézzétek meg magatokat,miket írtok! Gyalázzátok meg leszóljátok a másikat,gusztustalanul személyeskedtek. mmartin-tól pl. soha nem olvastam ilyet. Nem tetszik valaki véleménye és akkor "nethuszár", "kispöcs" stb. Biztos hogy a megfelelő embereket szólogatjátok le? És milyen alapon? Nem is kell mit hozzátenni hiszen önmagatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt. Feri! "szánalmas, hogy egy pár szurkoló mit meg nem enged magának." Mit? Elmondja a véleményét? "Okosnak képzelik magukat, közben még az iskolapadot koptatják és az életről sincs halvány lila fingjuk sem, nemhogy még idejönnek az észt osztani." Jó,hogy te ilyen sokat vagy az iskolában és meg tudod állapítani,hogy kik koptatják ott a padot és milyen fingjuk van az életről. Neked nyílván nagyon sok van. Osztják az észt? Nem is láttalak még itt de az évek óta ide járó emberekről írkálod a hülyeségeidet.

frustrate 2011.02.19. 20:32:08

Micsoda kungfu meccsek vannak itt.:D Csak jelzem, hogy pl Firefoxhoz tök egyszerű kiegészítőt csinálni, ami elrejti xy emberek kommentjét...:D Ha vitázni nem tudtok értelmes érvekkel (tisztelet a kivételnek) és egyes emberek kommentjei irritálnak, akkor ez is egy megoldás.:) Amúgy érdekes, hogy a szurkolók és a játékosok is szinkronban izzadnak. Egyik fele itt a kommentezés közben, a másik fele meg most indul a leccséhez edzés után.:)

Feri 2011.02.19. 20:32:58

@Tony: A vélemény nem egyenlő azzal, hogy kritizálsz a két fogalom különböző jelentőséggel bír. Évek óta járok én is ide, szóval nem kell fellegzeni, legfeljebb nem írogatok minden hülyeséget, én konkrét tényeket hoztam fel, te ezt soha nem teszed meg, csak szitkozódsz. Pont a magad fajták miatt nem szoktam írni. Ha érveket hozol fel, hogy mit miért szeretnél a csapatnál oké legyen, de sem te sem martinnak nem szoikása, ráadásul be sem jönnek, ezzel nem csak én vagyok így, hanem ahogyan előttem leírták az olvasók 90%. Szóval nyugodtan leszállhatsz rólam, mert neked tudtommal nem írtam semmit, ráadásul én sem kötekedtem, hanem a tényeket írtam. Szóval befejezheted. Forza Juve! Merda ócsálók!!!

Ismeretlen_122894 2011.02.19. 21:20:18

Forza Matri!

Ismeretlen_161952 2011.02.19. 23:17:23

LORD VIKTOR, FERI ! NO MOST HA ENGEM (és most lehet elolvasni a kommentemet) ÉRTETTETEK AZON A "MAGÁT NAGY TUDÓSNAK KÉPZELŐ KISPÖCSÖN" AKI ADJA MARTIN ALÁ A LOVAT MEG LENNÉK SÉRTVE. BÁR AZT HISZEM IGEN MERT ÉN VOLTAM CSAK AZ EGYETLEN AKI MARTINT "VÉDTE". BÁR ITT JEGYZEM MEG NEM HISZEM, HOGY BÁRKI VÉDELMÉRE SZORUL. MÁR CSAK AZÉRT IS ESIK ROSSZUL MERT VIKTOR TÉGED ÉS A KOMMENTJEID MINDIG TISZTELETTEL FOGADTAM ÉS OLVASTAM. SŐT. AZ EGYIK LEGNORMÁLISABB EMBERNEK TALÁLLAK A BLOGON. (feri téged azt sem tudom kifiaborja vagy de keményen tolod) SZÓVAL HA RÁM GONDOLTÁL AKKOR KÉRLEK OLVASD EL A KOMMENTEMET MÉG EGYSZER ÉS HA MÉG MINDIG ÚGY ÉRZED HOGY "MATRIFIKÁZÓS MARTINTMEGVÉDŐS" A HOZZÁSZÓLÁSOM CÍMEZZ NEKEM EGY HOZZÁSZÓLÁST "TE TUDÓS KIS PÖCS" SZÖVEGGEL. HA VISZONT NEM ÚGY ÉRZED, AKKOR EGY "NEM RÁD GONDOLTAM" IS MEGTESZI ÉS RÖGTÖN JOBB KEDVEM LESZ. MARTIN ÖSSZES FIKÁZÁSA NEM VENNÉ EL ANNYIRA A KEDVEMET ETTŐL A BLOGTÓL MINT HA TÉNYLEG NEKEM CÍMEZTED VOLNA AZ ÜZENETED. NEM VAGYOK ÉRZÉKENY DE KIALAKÍTOTTAM MAGAMNAK EGY "BELSŐ KÖRT" AKIKET NAGYON KEDVELEK ITT ÉS SZAR HA ONNAN KAPOK RÚGÁST. FRUSTRATE HA AZT AKAROD, HOGY SÍRJAK ÍRJ TE IS EGY CSÚNYÁT... :DDDDDD

Ismeretlen_161952 2011.02.19. 23:20:54

Kambuc! Bocs az off-ért, vedd ki ha gondolod. De akkor Téged is kiraklak a "belső körömből"!!! :DDDDDDD

Ismeretlen_102246 2011.02.20. 01:16:38

@Zangif: Egyetértek veled. Először is: mi a klasszis csatár? Minden körülmények között képes lehet eldönteni egy meccset (persze ez nem mindig sikerül neki). Matri az előző két évben ezt tette. A Cagliariban, majd itt is így kezdte és reméljük így is folytatja. A többség azt hiszem keveri a klasszis és a világklasszis szavakat. Utóbbi annyiban tér el a klasszistól, hogy ezt igazán ismert játékosra használjuk. Nekem speciel nem kellenek olyan klasszisok, akik elismertek és más ligában termelik a gólokat. Nincs értelme bennük gondolkozni. El kellene fogadni, hogy a más ligából érkezettek, akik még nem játszottak a Serie A-ban: zsákbamacskák. Félreértések elkerülése végett: Ez nem azt jelenti, hogy egyikük sem válna be, hiszen erre látunk elég ellenpéldát. Ha Matri nem klasszis, akkor lehet éppen most lett azzá? Nem elképzelhető? Vagy mondjuk Agüero már klasszisnak született? Ez nem születési előjog. Idő kell, amíg klasszissá érik egy játékos. Agüero 19-20 évesen már annak volt mondható. Matri úgy tűnik későn érő, csakúgy, mint olaszhonban sok más játékos. Ennek legvalószínűbb okaiba ne menjünk bele. A lényeg, hogy nem tudom miért kellene NEVEKET igazolni, amikor a Juventus 2003 előtt nem ebben volt profi, hanem abban, hogy neveket termeljen ki a világnak. Matri, amennyiben így halad tovább, egy ilyen név lehet. Senki nem állítja, hogy klasszis, de az utóbbi egy-két éve alapján az lehet és egy ilyen jól teljesítő játékost vétek lenne nem megvenni 15,5 milláért, mikor Agüro és Giuseppe Rossi (akik valóban csak a nevükben tűnnek jelenleg többnek, hiszen az idénybeli gólmutatójuk gyengébb) legalább 40, illetve 25 milla euró áron vehetők meg. Q már bizonyított szintén és ha képes jó formában visszatérni, akkor nem látom miért ne vehetnénk meg és ezzel zárnánk le végre a csatárkérdést. Elég 4 csatár. Nem kell több. Vannak csapatrészek, amik sokkal nagyobb minőségi javulást igényelnek. Felesleges pénzt szórni nevekre. Nekünk nem kibaszott nevek kellenek, hanem jó játékosok (a kettő persze lehet egy és ugyanaz... például Pastore, Bastos, vagy Bale esetében)

Feri 2011.02.20. 08:06:42

realsequator: Beszartam rajtad a röhögéstől. :) Ugye akinek nem inge az nem veszi magára, ugye csak annak szól aki nem ért vele egyet. A másik pedig az, hogy nem tudom mi a véleményed, de nagyon nem is izgat különösebben, csak Aguerot és Rossit szídtam, de konkrét tényekkel, amik jelenleg megcáfolhatatlanok, ráadásul az is megcáfolhatatlan, hogy ez nem a fifa, hanem a real life.

Ismeretlen_177028 2011.02.20. 08:53:33

@realsequator: Ferinek igaza van abban, hogy akinek nem inge... :) De ez speciel nem neked szólt.

Feri 2011.02.20. 08:53:34

Ja még annyit hozzátennék, hogy Matri 26 éves nem pedig 27... Azért, ha állást foglalunk egy játékossal kapcsolatban nem ártana tisztában lenni az életkorával, főleg egyáltalán a nálunk játszó játékosok életkorával.

Ismeretlen_135915 2011.02.20. 12:05:31

@mmartin91: "Attól, mert te lehordasz engem a sárga földig, Matri még nem lesz se jobb játékos, se klasszis, se semmi." Sem a Juventus vezetőinek képességei, sem a Juventus játékstílusa nem fog változni, ha minden egyes szájbavert posztnál szidsz valakit ezzel az arroganciával...csak tudnám mire föl.. Matri igenis jó játékos, nekem még szimpatikus. Bármi jó kisülhet még ebből. Ha pedig nem, akkor így jártunk...én bizakodom.

Ismeretlen_161952 2011.02.20. 12:12:28

Lord Viktor! Feri! Köszi. :)

juventus 79 2011.02.20. 16:14:51

@Feri Jó azért martinkáról nem árt tudni azt, hogy Amaurit klasszisnak tartotta amikor idejött azt mondta Melo soha nem fog a Juvéban játszani, Aquilani 2 meccs alatt lesérül fél évre, Krasic sem fog a juvéba jönni ráadásul nem is jó játékos mert aki az orosz bajnokságban játszik az nem is lehet az... Hol írta martin91 az, hogy Amauri klasszis, és hogy Krasic nem jó játékos. . Bemásolhatnád. Aquilaninek meg volt 2-3 jó mérkőzése és semmi több. Nem lehet véletlenül, hogy rád vall az amit martinr91 re írtál? Tudod, mikor a hülye okoskodik, @Tony Teljesen igaza van. @Diego28:@mmartin91: "Attól, mert te lehordasz engem a sárga földig, Matri még nem lesz se jobb játékos, se klasszis, se semmi." ?ezt nem értem hol irt rólad valamit is martin? @Lord_Viktor:Neked csak a neved Lord Azért remélem Matri beválik és ontja a gólokat.

Ismeretlen_135915 2011.02.20. 21:21:17

@juventus 79: Sehol nem írt rólam semmit, csak összehasonlítási alapnak szolgált ez a mondata.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása