Del Piero: "Az Inter elleni győzelem csak egy lépés"

A Nerazzurri elleni győzelem alapvető fontosságú volt. A rivalizálás és a presztízs miatt is, de legfőképpen a bajnokság szempontjából.

Alex Del Piero

A helyzet sokat javult az elmúlt egy hét folyamán, de még mindig nem olyan, mint ahogy a Juventusnál elképzelik. Del Piero a saját honlapján, a www.alessandrodelpiero.com-on osztotta meg gondolatait az Inter elleni meccs után.

"Igazán örülök a győzelmünknek. Pontosan egy ilyen mérkőzésre volt szükségünk, hogy folytassuk a fejlődésünket, ami nem a Cagliariban megszerzett 3 ponttal kezdődött, hanem a Palermo elleni vereséggel. Azt hiszem, hogy a Barbera öltözőjében tapasztalt csalódottság az egyáltalán nem megérdemelt vereség miatt egy olyan lökést adott, amelynek köszönhetően sikerült ezt az eredményt elérni most vasárnap."

Az Inter elleni győzelem lehetne a legjobb tavaszi "hajtás".

"Nyilvánvalóan nem lehetünk önelégültek, miután legyőztük az Intert. Ez csak egy lépés, és még nagyon sok mérkőzés vár ránk. A következő meccseken folyamatosságra van szükségünk, hogy egy olyan pozíciót érjünk el, ami már közelebb van a céljainkhoz. Természetesen ez a győzelem nagyobb önbizalmat ad nekünk, és ennek köszönhetően jobban hiszünk a képességeinkben: fontos tudni, hogy le tudunk győzni ilyen csapatokat is. Személy szerint büszke vagyok a meccsen pályára lépő csapattársaimra."

Mostantól kezdve számos fontos lépés vár még a Juventusra a bajnokság végéig. Éppen ezért Del Piero létfontosságú támogatásra számít a szurkolóktól. A Kapitány így zárta gondolatait.

"Az Inter elleni meccsen nagy elégedettséggel töltött el, hogy ismét teltház volt a stadionban, tele rengeteg lelkes szurkolóval: ez egy nagyszerű érzés volt, és őszintén remélem, hogy képesek leszünk örömet okozni nekik."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr724653491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

momo 2011.02.15. 14:30:42

nem tudom ki mit gondol de ítéljetek el de nem sok köze van ehez a győzelemhez és undorítónak tartom a 2Millós fizetését a jövő évre vagy nem is tudom mennyi már és közben már idén sem csinál semmit és erre fel még ő van megsértődve h a vezetés egy ilyen ajánlatot tol...mit képzel? szép és jó amit tett a klubbért de nem húzza már le azért az öreg hölgyet..totti a románál már tavaly óta csak 1millát kap

Diego2889 2011.02.15. 14:50:27

sztem meg nagyon is megérdemli a fizetését.. mi az h mit képzel?? ne haragudj momo de primitív vagy.. nem tudod h mit beszélsz.. Pieronak annyi mindent köszönhetünk, hogy azt pénzzel meg se tudná hálálni a klub.

pongi10 2011.02.15. 14:50:51

Hát momo ne haragudj, de el sem tudom képzelni milyen juve drukker lehetsz te. Én bármennyit megadnék neki mert miatta nézem és izgulom végig az összes juve meccset. Ha ő nem lenne nem szerettem volna bele ebbe a csapatba, és mivel hatalmas sportember és nem egy nagyképű majom, nem hinném hogy horribilis összeget kérne... Grande Alex

Arnijuve 2011.02.15. 14:55:24

az a teltház jólenne majd az új stadionban is ha meglenne! egyébként már lassan minden játékos megtette a nyilatkozatát a derby után :D furcsa egy kicsit :D de hát a fene bánja :D csak nyerjünk minden meccsen és akkor nemlesz gond. ja és sztem jár ennyi neki ! momo nemtom hogy miért írsz ilyeneket de egy kicsit jobban is meglehet fogalmazni a nemtetszésedet.ha soknak tartod akkor annyit elég lett volna írni hogy szerinted sok. ennyi. ja és DP nem totti...

juventus 79 2011.02.15. 14:57:21

Hajas babához képest alamizsnát keres.

Tony 2011.02.15. 15:03:23

Annyiban igaza van momo-nak,hogy sajnos DP ahogy telik az idő egyre kevesebbet és kevesebbet tud hozzátenni a csapathoz. Nem tudom az öltözőben mennyit számít a jelenléte. Ha ezt nézzük akkor lehet hogy sok a 2 millió euró(bár én ezt sem gondolnám),viszont DP az a játékos,aki ha szeretne,tőlem élete végéig maradhatna és 1 rossz szót nem szólhatnánk rá.

Juve... 2011.02.15. 15:17:57

momo azért picit tulzás h nem csinált semmit... meg nem tudom, hogy honnan szetted h meg van sértődve, hogy ilyen ajánlatot kapott

gasta 2011.02.15. 16:00:45

Az öltözőben mennyit számít a jelenléte? Ő a csapat kapitánya. 17 éve szolgálja a Juvét. Megtett mindent a klubért. Ő egy IGAZI példakép mindenki számára. A fiatalok tőle lesik a dolgokat. Igazi vezér. Egyszóval, kurvasokat jelent a jelenléte. Amúgy még a pályán is tud valamit. Ha nem vettétek volna észre, játékintelligenciája nagyon magas. Kiválóan lő jobb és bal lábbal, akár helyezni kell, akár bombázni. A(z) (egyik)legjobb szabadrúgáslövő Olaszországban. Fejjátéka és gyorsasága (már) nem a legjobb, dehát istenem.... Azért még be tudja etetni a védőket.....és szívvel lélekkel hajt a pályán. Emellett a hozzáállása is példamutató. (nem is tudom, ki volt-e állítva valaha....). Ő miatta lettem anno Juventus drukker. Amikor anyám meghozta a Del Piero-s mezt a vásárból kb. 8 éve, azt se tudtam ki az. Minden idők egyik legjobb focistája.

ToTTy 2011.02.15. 16:08:29

Teljese igaza van, nem a győztes meccs adott ekkora lendületet a csapatnak, hanem a sorozatos vereség. Remélem most már megmarad ez a tűz és hozni fogjuk a meccseket. Azért arra sem hagyatkozhat egy csapat, hogy majd minden harmadik meccset elveszítünk és újra motiváltan kezdenek játszani, mert akkor nem leszünk jó darabig bajnokok. Egyébként pedig én nagyon örülök neki, hogy marad, mert kell a példakép a fiataloknak és szerintem mind az öltözőben, mind pedig a tréningeken sokat számít a jelenléte. És ha már a meccseken nem is kap mindig szerepet, nem baj, mert a csapat arca, egy legenda, egy reklámember és mindenképpen egy egyénisége a klubnak. Szerintem Del Neri is sokat köszönhet neki, mert ha ő csinálja, amit az edző mond, akkor mindenki más is. Szerintem még mindig Ő és Buffon a lelke a csapatnak. Ők ketten fel tudják rázni a többieket. A fizetése pedig nekem nem hogy soknak, kevésnek tűnik, biztosan nem ennyit kért, de mivel sportember és Juve szív dobog benne, elfogadta, ezért is emelem a kalapom előtte (hogy már a sportteljesítményét ne említsem). De nem sajnálom, mert kapott autót, a reklámokból is van bevétele és kapott az Angeli családtól egy autót is. Ebből is látszik, hogy megbecsülik és fontosnak tarják a jelenlétét - ahogy én is. Csak még sok hozzá, Nedvedhez, Zidanhoz és Buffonhoz hasonló legendát kívánok a klubnak! Forza Juve! Forza Alex!

momo 2011.02.15. 18:14:28

háhá:) lincseljetek meg...:D..attól még ez a véleményem de a legnagyobb igazság az h hajamurihoz képest alamizsna..de attól függetlenül mikor ilyen nehéz idők járnak a csapatra nem tetszik az a fizetés amit kap..moggi szerintem lehet azt mondta volna h te is kapsz 1 millát tetszik vagy nem...és én nem úgy vagyok vele h akármeddig focizhatna itt mert amikor pályán van szerintem már egyáltalán nem olyan mint régen és néha olyan mintha visszafojtaná a csapatot..nekem személy szerint jobban tetszett volna ha egy szép idénnyel zárja a karrierjét, most pedig látom ahogy öregszik és ez sokkal rosszabb...és én alapból nem miatta szerettem meg ezt a csapatot hanem sokkal inkább Davids,Zidane,Nedved,Buffon és sorolhatnám kik miatt..ez van, amúgy is ez csak az én véleményem másnak lehet más.

Ismeretlen_161952 2011.02.15. 18:46:20

momo! oké. Ez a véleményed. Tiszteletben tartom. Az első mondat után át is mentem a következő kommentre. Az én véleményem az, hogy a jelenléte az ami hihetetlenül hathat az többiekre. Engem speckó nem zavar a 2 M.

momo 2011.02.15. 18:54:39

elfogadható vélemény kúltúrált emberek közt:) ;)

Ismeretlen_102246 2011.02.16. 11:53:41

2 milla egy olyan játékosnak, aki korábban majdnem 5 millát is keresett, valamint csak az eladott mezeket nézve a legtöbbet hozta a klubnak a játékosai közül. Ha visszavonul, csak a mezeladásokból több millió Euró esik ki a klub bevételeiből. 2 millió? Semmi. Az előző években 3-3,5-t kapott. És a Juve nem a Roma. A Roma nem engedhet meg magának ilyen fizukat. Totti sosem kaphatott 3-4 millánál többet és akkor még lehet sokat mondtam. Alex ezen felül kiváló szónok. Rendkívül intelligens és jó stílusú nyilatkozatai vannak. Van esze, és még mindig kiválóan futballozik. Bár persze tény: lassult, de a védők rendszeresen megeszik a labdatartó cseleit és felgáncsolják. Ha labdát kell tartani, szabadot kell lőni, akkor ebben még mindig az első a csapatban.

Ismeretlen_102246 2011.02.16. 11:55:09

BTW a legtöbb szaklap is elég magas pontokat oszt a teljesítményére. Nem véletlenül. Lehet lassú, de baromira lát a pályán és iszonyat jól helyezkedik és irányít. Mindig is úgy gondoltam, hogy neki trequartistának kellett volna lennie inkább, mint csatárnak (egykoron ezen a poszton is játszott és DN is így játszatta az utolsó két meccsén).

pampi78 2011.02.16. 13:36:46

Hali Srácok! Momonak van egy véleménye! A 2006-os bundabotránykor Berlusconi elvitte volna Milánhoz, ennél jóval több pénzt keresett volna(a Berlusconi is),de ő maradt a szeretett klubjánál(˝egy igazi lovag sosem hagyja el a szeretett hölgyét" -idézet DP-tól.)A most zajló bajnokságban amikor játszik figyeljétek meg, hogy rajta kívűl hány csatár megy vissza védekezni! Még ma is hasznos játékosa a Juventusnak! Sajnos ez a magyar mentalitás, amikor ünnepelni kell mi akkor is a rosszat keressük a másikban. DEL PIERO még mindig a világ összes szegletében ugyanazt jelenti és ez többet ér, mint 2milla! Forza JUVE!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása