Agnelli és Marotta: "Hiszünk ebben a Juventusban"

A klub elnöke, Andrea Agnelli a ma délutáni, vinovói sajtótájékoztatón is megerősítette, hogy hisz a Juventus idei terveiben.

Andrea Agnelli 

Beszélt az új stadionhoz kapcsolódó pénzügyi helyzetről, a Bajnokok Ligája hiányáról, a televíziós jogok centralizálásáról, és persze a klub jövőbeni céljairól.

A sajtótájékoztatón végig Agnelli mellett ült a Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta is.

"Tudjuk, hogy nehéz idény áll előttünk. A hosszú távú fő célunk, egy erős csapat építése azonban emiatt nem változott. Amikor hét hónappal ezelőtt elkezdtük a munkánkat, a klub pénzügyi helyzete finoman szólva is érzékeny kérdés volt. A Bajnokok Ligája bevételeinek hiánya, a televíziós jogok centralizálása, és az új stadion építése miatt pedig további veszteségekkel kell számolnunk."

Andrea Agnelli azonban sietett hangsúlyozni, mennyire elkötelezett a klub mellett.

"A családom mindig is hinni fog a Juventusban. Amikor a stadionban vagyok, ugyanazt érzem, mint a többi szurkoló, legyen az öröm vagy harag. Azonban másnap, amikor megérkezem az irodámba, már üzletemberként teszem a dolgom, hogy a legjobbat érjem el a Juventusnak."

Ami a csapatot illeti, Agnelli tisztában van a csapatot hátráltató makacs sérüléshullámmal, de továbbra is teljes vállszélességgel kiáll Luigi Del Neri mellett.

"Számítunk a nyáron kinevezett szakemberekre, akik hosszú távra kaptak bizalmat. Nehéz ez az idény, de tudtuk, hogy az lesz. Bízom Del Neriben, ő igazi profi."

Agnelli érzéseit osztotta Giuseppe Marotta is.

"Del Neri az edzőnk, és maximálisan bízunk benne. A sérüléseink 80%-a traumás jellegű, tehát törések és húzódások. Ezt egyszerűen nem lehet előre jelezni."

Ami a Bajnokok Ligája elérését illeti, Marotta szerint a Bianconeri továbbra is jó úton halad a cél felé.

"A tavaszi idény kezdete után 22 nappal 3 pontos lemaradásunk van a 3. helytől. Tavaly ilyenkor 4-5 ponttal kevesebbet gyűjtöttünk. Jó pozícióban vagyunk, hogy elérjük a céljainkat."

A sportigazgató beszélt arról is, hogy az idény végén megvitatják a kölcsönben szereplő játékosok - Quagliarella, Aquilani - helyzetét.

"Opciós jogunk van a megvásárlásukra, de semmi sem kötelez minket. A nagyszerű szezonkezdet után Quagliarella sajnálatos sérülést szenvedett, Aquilani azonban továbbra is jól teljesít. Mindketten jó játékosok, így az idény végén leülünk velük beszélgetni a jövőjükről."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr194653428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_177028 2011.01.29. 20:39:32

Vicces, hogy míg Agnelli mondataiba csak az tud belekötni, aki nagyon akar, míg a "gurunk" szavaiból árad a ferdítés. Vagy csak én látom így? Persze egy sajtótájékoztatón mindig ilyeneket vagy ehhez hasonlókat ildomos nyilatkozni, ez teljesen rendben van, csak ha ez ember első olvasásra is elhúzza a száját, az már jelent valamit. Tény, hogy állati nagy pechünk van ezekkel a sérülésekkel, és a klub anyagi helyzete sem kielégítő, de nem hiszem el, hogy ne tudnánk kukázni valahonnan pár jó játékost, aki tudná erősíteni a csapatot...

gasta 2011.01.29. 21:04:12

Remélem megvesszük Q-t és Aquilani-t nyáron. Csak az a baj, hogy Q ára 15 millió, Aquilani ára is e körül mozog, + én még Pepének is örülnék ha élnénk az opciós jogunkkal. Szal csak ez a mostani 3 játékos lenne kb 40 millió.....

ToTTy 2011.01.29. 21:38:49

Ez igaz, drága lenne a vásár, de ki mondja azt, hogy ne érné meg. Egy Xavit, egy Arshavint vagy egy fabregast nem tudnánk most megszerezni, Q helyére szintén nem tudnék most ennyi pénzért jobbat. Pepe már más kérdés, de ha nem kerül 10 milkóba, akkor sztem is maradhatna, mert elég sok poszton bevethető és a hadirokkant kórház felszámolásáig ilyen tagokra szüksége van minden edzőnek. Ha ez meglenne, akkor csatársorba kell még egy erőszakos fiatal csatár (Suarez, Cavani, Tevez stb) és két jó szélső védő mondjuk csak ne a Seria A-ból, mert onnan most ilyet nem tudnék mondani, de érdemes lenne keresni a francia, a spanyol és a német a bajnokságban (angolban ne, mert az drága lenne), de még talán az oroszban is akadna néhány, aki megállná a helyét. Aztán meg gyorsan el kell passzolni a hullót (akár ingyéé) és mondjuk lenne keresnivalónk. Mondjuk elnézve a Parma játékát a kis Giovinco sztem tudná azt nyújtani, amit Aquillani, csak meg kellene neki adni az esélyt.

Diego2889 2011.01.29. 21:43:03

ez a nyilatkozat sajnos nekem annyit mond, hogy marad minden a régiben.. nem lesznek is nagyobb igazolások:S

kyralyus 2011.01.29. 21:51:19

Megspórolhatták volna ezt az üres szájtépést.

Alessandro 2011.01.29. 22:25:23

Ebből a nyilatkozatból világosan kiderül, hogy ha nem érkezik komoly befektető a csapathoz, vagy nem vesz fel egy nagyobb kölcsönt a klub, akkor itt elfelejthetjük a komolyabb tudású játékosok leigazolását és még évekig nézhetjük a csapat vergődését. Jó dolog, hogy az elnök és családja illetve mi drukkerek is hiszünk a jobb folytatásban, csak ezen a szinten rengeteg pénz kell az eredményességhez. Tehát ismét egy felesleges nyilatkozat, ami talán jó lesz a tőzsdén, vagy a jelenlegi befektetők szívesen olvassák, hallják ezt, de semmi több. A sérülések okát pedig igazán kideríthetnék végre, évek óta ez megy, hogy traumás vagy nem traumás, gyakorlatilag számunkra lényegtelen, valahogy itt az ideje kiküszöbölni ezeket a problémákat. Ha nem lesz bl hely a szezon végén, akkor szerintem egy új edző illetve Q és Aquilani leigazolása illetve Gio vissza hozatala férhet bele legfeljebb a költségvetésbe, illetve a jól megszokott ingyen igazolható illetve kölcsönvett játékosok.

Ismeretlen_102246 2011.01.29. 22:32:52

Mit szólna hozzá a vezetés, ha megmagyaráznák, hogy miért nincs új igazolás? Talán a szurkolók sem anyáznának. Nem látják, hogy mi lenne a megfelelő lépés? Hihetetlen. Startégiailag nem a hallgatás a legjobb ilyenkor. Beszélni kell a problémákról. Mondják akkor el, hogy hisznek abban, hogy minőségi csatár nélkül tudunk az első négybe kerülni. Mondják el, hogy miért nem tudnak pénzt keríteni minőségi csatárra. Basszus, ha az indokok meg vannak, akkor mi szurkolók vagyunk az elsők, akikkel ezeket közölniük kellene.

Ismeretlen_102246 2011.01.29. 22:35:45

Q megvétele a sérülése miatt kétséges. Le kell tesztelni néhány meccsen, hogy mennyire veszített a fantasztikus rúgótechnikájából és formájából. Ő nekem nagy kedvenc és szeretném, ha ugyanaz a játékos lenne, mint sérülése előtt volt, de sajnos ennek ellenére azt mondom, hogy meg kell fontolni, ha nem tűnne úgy, hogy továbbra is jól tud teljesíteni. Aqua érdekes játékos. Elég jól kezdett, de nagyon szürke kezd lenni. Talán mert azt hiszi biztosan megvesszük. Talán mert visszakerült a válogatottba. Nem kellene alá adni a lovat és talán nem kényelmesedne el, azaz nem kellene ilyeneket nyilatkozni, hogy jól játszik, mikor nem és nem kellene sugallni, hogy le fogjuk igazolni. A versenyszellemet nem ártana megtartani benne. Nekem a mai formája alapján drága lenne és nem venném meg.

Tony 2011.01.29. 23:33:24

Én viszont nem hiszek bennetek. Ezzel a kerettel szerintem nem érjük el a 4.helyet. ShyrKahn által feltett kérdésekre viszont én is kurvára elvárnék valami értelmes választ.

zsigadani 2011.01.30. 00:13:44

Hát én nemtudom mi lesz ennek a vége de lássuk be, ez egy ördögi kör amiből csakis kockáztatással lehet kimászni (vagy nem). 1.Ha nincs pénz akkor nem lesznek nagy igazolások akik javíthatnának a játékon, és maradunk ott ahol vagyunk. ez a keret sajna ennyire képes. 2. És mivel nem lesz erősebb a keret eléggé elképzelhető hogy nem jutunk be a bl-be és megint nagy pénzektől esünk el és kezdődik minden előről. 3.Ha esetleg kölcsön veszünk fel akkor rendben, tudunk nagyokat igazolni de abban megvan a kozkázat is, ráadásul nem is kicsi. Hány angol klubbról lehet hallani hogy akkor adósság van a fejük fölött mint az everest? Én személy szerint nemtudom mitévő lennék, de ismeritek a mondást: KOCKÁZAT NÉLKÜL NINCS GYŐZELEM!!!! FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_164215 2011.01.30. 00:50:58

Jó nektek, hogy hisztek...

Ismeretlen_174409 2011.01.30. 03:36:50

Le is csapnám Marottát,ha azt mondaná,hogy nem bízik ebben a csapatnak nevezett csicskagyűjteményben,amit összecsinált!!!Kancsal barom!!!Agnelli szavai szépen csengtek,de akkor tenné a legjobbat a Juvénak,ha eltávolítaná ezt a két embert(DN,Marotta),hozná Lippit vagy Spallettit meg egy olyan átigazolásokért felelős szakembert,aki nem üveglábú noname gyökerekkel rakja körbe az húzóembereket,hanem igazi futballistákkal!!!

Ismeretlen_174409 2011.01.30. 03:40:58

A húzóembereink,akik európai szinten képesek meccseket eldönteni a tudásukkal,azok megvannak...gondolok itt Buffonra,Chiellora,Aquara,Melora,Krasicra,Q-ra,DP-re...ők viszont szarban fürdenek minden meccsen...

Ismeretlen_174409 2011.01.30. 03:46:24

Ingyen nem tudsz olyan játékosokat szerezni,akik erősítést jelentenének...a kukázással lószart se érünk el,erősítéseket,akikkel visszajuthatunk Európa szívébe csak pénzért,sok pénzért kapunk...kérdem én...mi a Juventus számára előnyösebb...pénzügyi stabilitás és instabil középszerűség,vagy megkockáztatni egy nagyobb kölcsönt,amiből minőségi játékosok szerződtetése,és ami ezzel jár...minőségi eredmények,világszínvonal,nagyobb bevétel...egyet értek teljes mértékben az előttem szólóval abban,hogy KOCKÁZAT NÉLKÜL NINCS GYŐZELEM!!!Nekünk csakis a világszínvonal lehet a cél,bármi áron!!!

carlos44 2011.01.30. 10:39:36

Az mind szép és jó, h a vezetőség azt látta a szünet előtt, h elég jók vagyunk, meg sok gólt lőttünk. Gondolták minek ide ember. Hopp fordult a világ, rettenetes szarul játszuk, agyonhág mindenki erre: Jobban állunk mint tavaly ilyenkor...OMFG!!! Ez itt a probléma, h a vezetőség nem látja be, h elkúrtuk, nem kicsit. Lásd inter, idehozta Benitezt. Nem ment, gond nélkül kivágták télen, pedig nem egy DN név. ÉS nem várták meg, h hát idő kell neki, meg majd beérik stb... Pénz meg hát sajnos Secco barátunk eltapsolt kb 200millát az ablakon (Diego,Andrade,Almiron,30as,Amauri...) Ezek meg nem akarnak költeni, de így sehol nem leszünk......

Ismeretlen_170662 2011.01.30. 10:43:26

Na hát akkor kamu volt a Lippi Spalletti féle pletyka.

Ismeretlen_170662 2011.01.30. 10:48:01

fire06 azért lehet szinte ingyen jó játékost venni. Most a télen is volt egy pár. Rakitic Cassano Emmanuelson. Ha ez a 3 mondjuk ide jön és nem a Sevillába meg a milanba akkor már most sokkal előrébb tartana a keret minőségben.

ToTTy 2011.01.30. 12:27:23

Azért annak örülök, hogy nem az itt hozzászólók vezetik a klubbot. Nekem ugyanis úg tűnik, hogy itt mindenki tudja, hogy Marotta és DN nem éppen az átigazolási piac királya, mégis kölcsönbe is vernétek a csapatot, hogy nekik a kezébe pénzt tegyetek. Ez nekem paradoxon és azt mondom, hogy Angellinek jó az üzletemberi gondolkodása - meg kell menteni a csapatot az adóságtól bármi áron, még ilyen nehéz időben is. OKOS - csak ennyit mondok, meg azt, hogy Ferencváros, MCity, Liverpool, Chelsea. Én szivem szerint inkább elnézem még 3-5 évig is csapatot az 5. helyen, mint, hogy el kelljen adni a legjobbjainkat, ahoz, hogy drága játékosokkal kiegészülve se legyünk jobb helyen. Akkor már inkább legyenek legendáink. És a legjobb befektetés még mindig az utánpótlás. Ha van egy kis esze a vezetőségnek, akkor gyorsan igazolnak a Primaverába néhány igazán nagy tehetséget, akikből szemezve párat beépítenek a csapatba (Marchisio, Sorensen (és valjuk be, ebben a keretben még a decsejje is befér), a többi eladásából meg mindig vegyenek valakit a leggyengébb posztra. Ez lenne nállam a csapatépítés. Ja és nem utolsó nézőpont, hogy ha megnézzük, hogy itt kiket venne a hozzászólók többsége (köztük én is) - tiszta nagy nevű játékosokat, akik baromi drágák és kényesek (lásd RMadrid, csak sztárok igazolásával évek óta veri a Barca akik a meglé alapok közé vesznek igéretes játékosokat, használják 1-2 évig és ha nem válnak be, gyorsan elpassz!) A MU, a Bayern, az Arsenal stb, meg nem az él-bajnokságokból vásárolnak (Tymoschuk, Song, Arshavin, Park, Berbatov stb). Hol voltak ők, míg oda nem kerültek? Baromság a nagy neveink, az irányító személyiségeink megvannak, már csak a zongoracipelők kellenek a csapatba, és azok viszonylag olcsón megszerezhetők a nem él-bajnokságokból - és akkor már csak Krasic-ot hoznám fel a gondolatmenet folytatásához...

Ismeretlen_128760 2011.01.30. 13:07:02

Nincs egy büdös fillérünk sem, Marotta lenyilatkozta. (egy másik, a csapatunkkal foglalkozó oldalon van kint a fordítás) Ezt azért vegyük figyelembe, amikor ítélkezünk a "vezetőség" munkája felett.

Ismeretlen_146604 2011.01.30. 13:14:27

A mai utolsó mérkőzés előtti tréninget követően, Luigi Del Neri bejelentette a vasárnapi Udinese elleni találkozóra szánt keretét. 4 játékos hiányzik elsősorban azon sérüléseik miatt, melyeket még a Roma elleni Coppa Italia mérkőzésen szedtek össze. A torinói Istituto di Medicina dello Sport-ban végzett tesztek alapján Marco Motta és Amauri, izomsérülés miatt, 5-7 napig nem lesz bevethető állapotban, míg Simone Pepe, aki izomhúzódást szenvedett, körülbelül 15 napig. Vincenzo Iaquinta térdkalácsában lévő ín begyulladt, viszont nem sérült meg és nem is szakadt el. Összesen 19 játékost nevezett Del Neri mester, a nevezettek között van Andrea Barzagli is, aki először tagja a keretnek. Íme a névsor: 1 Buffon 3 Chiellini 4 Felipe Melo 5 Sissoko 6 Grosso 7 Salihamidzic 8 Marchisio 10 Del Piero 13 Manninger 14 Aquilani 15 Barzagli 19 Bonucci 21 Grygera 25 Martinez 27 Krasic 30 Storari 33 Legrottaglie 38 Libertazzi 43 Sorensen

Ismeretlen_102194 2011.01.30. 13:21:22

Totty : -Te eléggé el vagy tévedve!Ez a csapat még jóindulattal is max. a 6-8. helyre lehet képes, rengeteg szerencsével! Igazából ha nem látod hogy ez megy már 3-4 éve akkor sajnállak ha ezt még 5 évig elnéznéd!Ha nem igazolunk nem lesz meg a BL hely.Ha nem lesz meg akkor nem tudunk tovább fejlődni mert arra a pénzre és erkölcsi töltelékre igenis szükségünk lenne az előre lépéshez!Az állandó szürke 6-7-8 hely nem vezet semmire, max. a középszerűségre!Ha neked ez kell..... De nekem NEM! Igazoljanak igenis valami épkézláb nem hulladék focistát már a kúrva életbe mert ez az álszent szájtépés és altatás rohadt unalmas!

Diego2889 2011.01.30. 13:39:15

asveed: teljesen 1et értek veled.. az elmúlt években állandóan ezt a szenvedést néztük.. elegünk van belőle.. még ha 5 évig ezt kell néznem tuti h leugrok a Margit hídról:D

epaska 2011.01.30. 14:31:32

Manningernek vagy Storarinak távoznia kell...----->egy fiatal kapus kell oda mivel fölösleges 2 ilyen kapus a padra. Grygera,Motta: Motta mehet vissza és ide olyan játékos kell aki nem Grygera, ő talán maradhatna cserének.:) Cassani tökéletes lenne arra a posztra. De gondolkodhatunk fiatalabb játékosokban is, mint pl. Van der Wiel. Chiellini,Bonucci,Barzagli,Legro,Sörensen: Legro mehet levezetni a Bariba vagy a Brescia-ba... Grosso,De Ceglie,Traoré: Traoré vissza Londonba, Grosso a pokolba. De Ceglie elmenne cserének és szükség esetén a középpálya szélén is játszhatna. Fogalmam sincs ide ki jelentene megoldást nekünk...De biztosan lenne megfelelő ember a Holland,Francia,Portugál vagy talán még az Orosz bajnokságban is. Középpálya jobb szélén Martínez lehetne Krasic cseréje...Bal oldalra kell valaki! Bastos,Dzsudzsák,Vargas... Melo,Marci,Aquillani,Sissoko: Aquillani hullámzó teljesítménye miatt őt csak csereként játszatnám, de annak túlságosan drága. Del Piero,Toni,Amauri,Iaquinta,Quagliarella szemben az Ibra,Cassano,Robinho,Pato négyessel! Nevetséges a csatársorunk... Minden valamire való csatárt elhalásztak előlünk... Fogalmam sincs, hogy mi lesz velünk! Én vissza akarom kapni Moggi-t! Ancelottit edzőnek azonnal:)))

Ismeretlen_164215 2011.01.30. 15:35:53

Mondjuk belegondolva, mást nem is mondhatna az elnök.

juve94 2011.01.30. 16:23:57

Balzarettit balhátvédnek?

szabi 2011.01.30. 16:34:11

Remélem nézi Marrotta az inter meccset!!Pazzini...

adams 2011.01.30. 16:36:35

szar játékos ez a pazzini soher kurva vezetőség... 2gól és egy 11 es pffffffffffff:@ baszott szarházi juventus, kiábrándultam gecire

Ismeretlen_153309 2011.01.30. 16:38:10

Minek nekünk Pazzini, :/ majdnem kikap a sinter erre beállítja Leonardo a 2. félidőbe lő, majd fejel 1-1 gólt és kiharcol a sinternek egy 11-est, áhhhhhh... :@ nem hiszem el nekünk meg jut egy nyugdíjas Toni aki le is sérül meg egy védő olyan helyre ahol a legkevesebb problémánk van :S Köszönjünk Marrotta te aztán érted a dolgod!? FORZA JUVE!!!

Diego2889 2011.01.30. 16:40:33

meg se szólalok. hihetetlen.. csak nálunk vannak ilyen madarak. az inter meg olyat tud amit mi nem sajnos... 2re szopnak, jobb az ellenfél és mindig megfordítják.. mi ilyenre mikor leszünk képesek??

Drughi Di Bianconeri 2011.01.30. 16:44:17

epaska jól felvázolta a dolgokat, sajnos/nem sajnos a kapus posztunk "túl jó" és telített, mert Storari és Manninger is túl jók cserekapusnak, én eladnám valamelyiküket, értelemszerűen azt,amelyikért több pénzt kapnánk, főleg így,h. érkezett az a román gyerek..nem kell ennyi jó kapus...védelemmel egyet értek,bár ugye Sörensen is csak kölcsönben van, őt is meg kéne venni,ilyeneket meg felejtsetek el,h. Van der Wiel JUVE játékos lesz, a vezetőségnek nincs szüksége ilyen jó játékosokra :D a középpályás sor az kényes dolog, az 1. félév után áradoztam,h. milyen j,h. jött Aquillani,de megbizonyosodott,hha. nincs Melo,akkor gyakorlatilag középpályánk sincs,akárki is játszik ott, de vagy Sissokonak kell mennie,akit én bírok,de nagyon buta középpályás,ahhoz meg h. jó szűrőnek lehessen nevezni,nem minden 2ik labdát kéne eladnia...úh. sztem. Sissoko-Aquillani csere, vagy nem vesszük meg Aquillanit, bal oldalra úgy ahogy van kéne valaki, De Cegliet én is meghagynám,ha érkezik mögé egy jó védő,vagy elé egy jó szélső...Pepe hát..nem is tudom, Ő rá mondanám azt,mint Mourinho mondott Paolo Ferreiraról, soha nem lesz a meccs legjobbja,de a stabil 7est mindig tudja hozni...nos ez pepe esetében úgy érvényes,h. nem gyors,nem technikás,minden 5. beadása jó valamire csak...de legalább Ő akar,küzd és fut sokat...nem tudom mennyibe kerülne, ha 4-5 millánál többe,akkor nem éri meg, mehet vissza..lehet,h. van a Milannak 1 olyan csatársora, de én az említettek bármelyikénél jobban bírom Quagliarelat és Del Pierot...az más kérdés,h. Cassanot ide kellett volna hozni,lévén egy zseni és szinte ingyen volt... amúgy Totty val is többnyire egyet lehet érteni, nem értem miért támadjátok úgy le...nézzétek meg a "nagy" premier ligás klubokat, tele vannak adósággal, és némelyik kénytelen a legjobbjait piacra dobni, és a szurkolók is csak siránkoznak h. így hitel meg úgy hitel..kell nekünk ez?..nem hinném..és abba is igaza van,h. nézzétek meg a Barca, a világ legjobb csapatát, ugyan az elmúlt éveben ők is kicsit össze vissza vásárolgattak (Villa 40 milla, Mascherano,aki alig játszik, Adriano aki 15ször jobb mint Maxwell,még sem ő játszik,Chigyrinsky akit 10 millás bukóval adtak vissza stb..) de a keretük nagy részét, magját, legjobbjait saját nevelésű játékosok adják..kérdem én, nem ez lenne az ésszerű megoldás ?...fejleszteni az olasz tehetségeket-ha még van olyan-, és fillérekért megvenni a fiatalokat mindenfelől, ezt csinálja az Arsenal is...a Barcaban meg világsztárok,posztjaik legjobbjai lettek a saját nevelésű játékosok, most hadd' ne soroljam a neveket...és lehet,h. ti örülnétek egy pl: 150 millás hitelnek,de én nem!...persze annak sem örülök,h. beleszürkülünk a mezőnybe és stabilan vergődünk a 7. hely környékén..Moggit tényleg vissza kell hozni,és jobb játékos megfigyelőket alkalmazni...bár ha jön Piazon,meg jött ez a román gyerek, annyira nem is rosszak...

salas 2011.01.30. 17:57:11

Nem értelek titeket!!! Mikor anno szóbakerült Pazzini neve mindenki ki volt akadva, hogy minek ez a szar...most meg amikor vág kettőt és összehoz egy 11-est persze, hogy ő kellene!!! ... Viszont elnézve a palermo két szélső védőjének (Cassani-Balzaretti) játékát, szerintem nagyon jó megoldás lenne/lett volna szerződtetni őket! Klasszisokkal jobb bármelyikük a Grosso,De Ceglie,Traoré, Grygera, Motta ötösnél!!! Ja és remélem igazak a pletykák Matriról!!! Ennyi! Sok sikert estére a csapatnak! Remélem összekapják magukat a srácok, és remélem mivel ma már úgyse játszhat hajamuri, már Genoába van és most esik át a szokásos orvosi vizsgálatokon!!! :)

csakakriston 2011.01.30. 18:03:19

balzaretti, cassani, nocerino, miccoli. mind játszottak a juvéban. nem kellettek. most a palermo tőlük szárnyal.

Raist 2011.01.30. 18:22:16

Nem hiszem el, hogy ennyire nincs pénzünk! Nekünk kölcsön egy normásil csatárt sem fognak adni. Miért adnának? Olyan nincs, hogy egy ekkora csapatnak mint a Juve nincs 10 millája egy csatárra. Nevetségessé tesszük magunkat! Pazzini most juttatta 3 ponthoz az intert. Többször is nyilvánosságra hozták, hogy a Juve anyagilag teljesen rendben van nem úgy mint pl az inter. Nekem az a véleményem, hogy egyszerűen mi nézők lassan le vagyunk szarva. A profit ígyis megvan.

ferzo 2011.01.30. 18:28:12

„Nagy gazdasági nehézségei vannak a klubnak ebben az évben és veszteségesek leszünk. Sajnos a sok sérülést nem lehetett előre látni. Ki kellett zárnunk a nagyobb igazolásokat a januári átigazolási szezonban, még ha figyeltük is a lehetőségeket. Élni akarunk a Fabio Quagliarellára és az Alberto Aquilanira vonatkozó opciós jogunkkal, de az ő áruk elfogadható.” Marotta ha jön is valaki,akkor max kölcsönbe...

Ismeretlen_102194 2011.01.31. 07:47:00

Ez nagyon szép és hangzatos nyilatkozat de mint a mellékelt ábra mutatja ez már kevés és valami nem működik! A vezetőségnek ha nem lesz mersze lépni akkor sokkal mélyebbre süllyedhetünk.Sajnálnám de lássuk be nem érdemelnénk jobbat a mutatott játék alapján ami nincs is!Ez válság amit orvosolni kellene és nem hagyni hogy majd "beforr"!

Ismeretlen_108746 2011.01.31. 07:50:14

@asveed: Márpedig sajnos nem lesz mersze lépni a vezetőségnek. Most majd jönnek zsinórban a nyilatkozatok, hogy töretlenül bíznak Del Neri-ben és Marotta-ban, meg a hosszútávú tervekben... Közben csúszunk lefelé, s még kérdés hol van a gödör vége. Elfogadhatatlan ami a Juventus-nál történik.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása