Chievo-Juventus 1-1

A Juventus ma délután Veronába látogatott, hogy megmérkőzzön a Chievo csapatával.

Storari kivédett 11-ese

A Chievo ebben a szezonban már több meglepetést is szerzett a bajnokságban, többek között Nápolyban győzött 3-1-re, illetve hazai pályán legyőzte az Intert is, valamint döntetlent játszottak a Roma ellen.

A Juventus egy 17 mérkőzéses veretlenségi szériából érkezett Veronába, a legutóbbi 12 bajnokin 7 győzelem és 5 döntetlen volt a mérleg. Egy esetleges győzelemmel 3 pontra megközelíthette volna a Juventus a tabella élén álló Milant.

A mérkőzésen az első komolyabb lehetőség a Chievo előtt adódott, amikor a 15. percben a 16-oson belül Chiellini szabálytalankodott Moscardellivel szemben, a játékvezető büntetőt ítélt, és Chiellini sárga lapot kapott. Marcolini volt az ítéletvégrehajtó, azonban Storari kivédte a lövését!

Ezután kiegyenlítődött a küzdelem, bár inkább a Juventus birtokolta többet a labdát. A 29. percben a jobb oldalon Sørensen passzolt Iaquintához, aki visszarakta a labdát Sørensennek, aki leküzdötte a védőjét, és a rövid oldalt célozta meg, de csak kapufa lett belőle, majd a védők tisztáztak. A szögletből viszont megszületett a Juventus vezető gólja. Iaquinta eldőlve pöckölte tovább a labdát, amit Quagliarella egy ollózó mozdulattal a felső sarokba lőtt. 0-1

A csapatok 1-0-ás Juventus-vezetéssel vonultak félidőre.

Az 52. percben egy Chievo-indítás után az utolsó emberként szabálytalankodó Giandonato piros lapot kapott, így a Juventus - a hosszabbítással együtt - 40 percig emberhátrányban játszott.

Ebben a 40 percben a Juventusnak két nagy helyzete is volt, hogy végleg eldöntse a 3 pont sorsát: előbb Krasić passzából Iaquinta lőtt a kivetődő Sorrentinóba, majd később Krasić vágtatott át a félpályán, elment a kapus mellett is, majd egy kicsit megemelte a labdát, ami a kapufáról pattant ki.

A hosszabbításban viszont megbűnhődött a Bianconeri a kihagyott lehetőségekért. A jobb oldalról beadott labdát egy Chievo-játékos megcsúsztatta, ami így tökéletesen hullott Pellissier lábára, aki Storari mozgásával ellentétesen visszarúgta a labdát a hosszú sarokba, így 1-1-re alakítva a mérkőzés végeredményét.

A Juventus így 17 bajnoki mérkőzés után 31 ponttal a 4. helyen telel.

CHIEVO-JUVENTUS 1-1

Összegzés:

Gólok: Quagliarella (31') ill. Pellissier (92').

Sárga lapok: Chiellini (15'), Mandelli (45'), Cesar (50'), Bonucci (57'), Fernandes (62'), Mantovani (81').

Piros lap: Giandonato (52').

CHIEVO: Sorrentino (Squizzi 71'); Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani; Fernandes (Bogliacino 79'), Guana, Marcolini (Granoche 62'); Costant; Pellissier, Moscardelli.

Fel nem használt cserék: Frey, Andreolli, Jokic, De Paula.

Edző: Pioli.

JUVENTUS:
Storari; Sørensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasić (Legrottaglie 88'), Giandonato, Aquilani, Pepe (Traoré 90'); Quagliarella (Salihamidžić 60'), Iaquinta.

Fel nem használt cserék: Manninger, Grygera, Motta, Giannetti.

Edző: Del Neri.

Bíró: Bergonzi.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr554653256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki 2010.12.19. 18:15:00

Szánalom... vissza a 4 dik helyre úgy hogy a Róma és az Inter is mögöttünk vannak akik fel fognak még támadni és se a Napoli se a Lazio nem akar kipukkanni + a Palermo is veszélyt jelent, nehéz lesz a 4 dik helyet megszerezni és még az se biztos BL indulás ( lásd Samp )

Lord Viktor 2010.12.19. 18:22:32

jaj ne temessük már a csapatot... :D Ez a szánalom, tartalékosan, emberhátrányban, szerencsétlenül lett DÖNTETLEN, ma már sok ember számára ugyanaz, mintha kikaptunk volna. Felépülnek a sérültek, igazolunk pár embert és lezúzunk mindenkit, a tavasz még előttünk van. A sinter meg kapaszkodhat, a két elmaradt meccsen is győzelmi kényszerben kell pályára lépniük, és ha ott talán nyernek még mindig nem érnek be minket :D

gino 2010.12.19. 18:24:41

Mindenki Amaurival foglalkozik, akkor mi van Iaquintával? Öreg is már és kihagyja a ziccereket!

Bigvee 2010.12.19. 18:26:01

Napoli nem akar kipukkanni?Szánalom egy csapat! Olyan szerencsések bmeg,mindig (mint ahogy most is) a kilencven valahanyadik percben nyernek! A Lazio előtt le a kalappal, jó kis csapat! De nekünk hozni kellett volna a KÖTELEZŐT!!!Majd a szünetben remélem ,hogy Gigi egy kicsit felrázza őket ,de az eddigi teljesítmény azért nem volt rossz!A döntetlen nem a világ ,még lehet javítani! FORZA JUVE!!!!!!!!

Ismeretlen_108746 2010.12.19. 18:28:38

Újabb dühítő döntetlen. Lehet a kihagyott helyzetekre, hiányzókra és balszerencsére hivatkozni, de én sajnos egyenlő erők küzdelmét láttam ma. Emberhátrányban kétségkívül nehéz játszani, de elképesztő volt, hogy onnantól tökéletesen képtelenek voltunk megtartani a labdát, s többnyire 2 passz sem sikerült egymást követően végrehajtani. Hogy távlatilag, néhány erősítéssel hova juthatunk az majd elválik, egyelőre van egy tökéletesen középszerű csapatunk egy középszerű edzővel, de reménykedjünk, hogy nem a középmezőnyben végzünk. Ez a csapat képtelen túllépni a saját árnyékán. Hiába a veretlenségi sorozat, hiába nyerünk rangadókat, ha rögtön a következő meccsen pontokat veszítünk.

delgol 2010.12.19. 18:44:09

Nem hiszem el,hogy Krasic nem tudja üres kapura berúgni.Már másodjára.A múltkor Alex hozta "kihagyhatatlan" ziccerbe,most pedig saját magát de nem bírja kihasználni.Meg kell őrölni!!!Azt meg,hogy Quagliarellát hozza le rendszeresen Iaquinta helyett azt sem fogom megérteni.Megőrülök!!!!ÁÁÁÁÁÁ!!!!

petis 2010.12.19. 19:11:47

nemtudom miért nem sissoko kezdett ,mért kell egy tapasztalatlan fiatal fiut rögtön éles helyzetbe tenni... ha vezetünk 2-0 ra és e vége elött vagy 15perccel behozza akkor ok .. az jogos ..de így... pepe és iaquinta minden meccsen bebizonyotja h semmi keresnivalojuk nincs a juvéba... de a hab a tortán h a legjobb formában lévö csatárunkat hozza le .. nem a leskirály ,láthatatlan ,semmit nem csinálo iaqintát... ez már nem lehet igaz komolyan... és a halálom amitöl minden egyes meccsen majd meg örülök.. az mikor bonucci , chiellini vagy grosso hátulrol probál inditani és 10 böl 9szer ellenfeléhez megy a labda .. miért kell ez ???? már régota figyelem és minden mecsen rengeteg labdát elveszitünk ebböl..nemtudom ezt del neri miért nem látja... csak egyszerüen odapaszoljuk az ellenfélhez a labdát és ök rögtön támadnak visza ... mi értelme van nemtudom...

Ismeretlen_137164 2010.12.19. 19:12:28

Del nerit én sem értem hogy Mr Q-t hozta le és nem jakit... no meg krasic lehet hogy elfáradt de többet ért volna ha a pályán marad! Szerintem összegezve nagyon jó úton haladunk csak kellene 2 db védő a szélekre, amaurit kibaszni,helyére egy jó csatár (kb mint Q) jakit a kispadra! és még egy Vargas szintű bal szélső,és reális esélyünk lenne a scudettóra!!! és ez még csak a kezdő 11-lenne... a kispadra sem ártana grosso-traoré helyett valami más.... szomorú vagyok de ugylátszik hogy amit az utolsó percben a lazio-tól elvettünk azt most a chievo visszavette.... azé FORZA JUVE

Ismeretlen_149085 2010.12.19. 19:14:43

Számomra több dolog is csalódás volt. Egyik dolog, amit Apuleius is említett, hogy a kiállítás után nagyon visszaestünk, leginkább pszichésen rogyasztotta meg a csapatot. Mert valljuk be, Giandonato játéka effektíve nem sokat jelentett, így a kiállítását se kellett volna megérezni igazán. A másik, ami dühített, az az amatőrizmus. A Chievo gólja előtt simán csak tartani kellett volna fent a labdát, levinni alapvonalig, rápöccinteni a védőre, stb. Ehelyett azonnal elszórtunk, sokan fent maradtak. Végezetül, ami folyamatosan visszatérő probléma, az a helyzetek kihagyása, ezt így nem lehet büntetlenül csinálni.

petis 2010.12.19. 19:19:16

ja még anyit füznék hozzá ,hogy sörensen a számomra nagyon nagy meglepetés már most fényévekkel jobb mint motta.. jo, vannak hibái ,rosz átadásai de ha igy folytatja remek jobbhátvéd lesz..

Ismeretlen_149085 2010.12.19. 19:29:18

Aminek örülök, hogy nagyon rég volt olyan meccsünk, ahol az ellenfél érdemelt volna győzelmet.

Juvefan23 2010.12.19. 19:34:08

Petis! Sissoko megsérült meccs előtt!

Juve... 2010.12.19. 19:49:18

Ez megin olyan meccs volt mint pl a Fiorentina elleni egész meccsen jo helyzeteket alakitunk ki és csak 1-et tudunk berúgni... ez van ha Krasic meg Iaquinta olyan nagy helyzetet ki tud hagyni 0-1 nél emberhátrányba akkor 99% az majd megbosszulja magát és ez be is következett Quagliarella mellé kell egy igazi befejező csatár és akkor nem lesznek gondok az ilyen meccseken... Mi rugtuk a legtöbb gólt a Serie A-ban de kimerem jelenteni, hogy ha van pl 1 Dzeko kaliberű csatárunk (Iaquinta helyett) akkor nem 32 lőtt golnál járnánk hanem akár 40-nél is és most nem igy nézne ki a mérlegünk h 8 7 2 hanem 12 3 2 2 szélső hátvéd mellé egyértelmű h még kell 1 igazi befejező csatárt is igazolni h harcba tudjunk lenni a Scudettoért remélem hamarosan felépülnek a sérültek és végre egy szép győzelmi sorozatba kezdünk a bajnokságban (én már annak is örülnék ha 4 meccset megnyernénk egymás után) Forza Juve!!!

Ismeretlen_164215 2010.12.19. 19:52:33

Q megmondta, hogy inkább a biztos egy pont, mint a bizonytalan három. Ez a recept. Jó dolog a veretlenség, de ugye az Európa Ligából is ki lehet veretlenül esni, és bizony a bajnokságban is még nagyon sokat megelőzhetnek úgy, hogy a Juve veretlen marad mostantól, ők meg kikapnak párszor, de csomó nyert meccset behúznak.

frustrate 2010.12.19. 20:04:51

Ez kész, hogy már Krasicot hibáztatjátok.:D Minden meccsen ő a csapat legjobbja és nélküle halott lenne az egész játékunk, de ha kihagy egy helyzetet már meglincselnétek. Iaquinta meg már évek óta ilyen, hogy ha helyzetbe kerül, akkor belebikázza ész nélkül a kapusba. Tőle nem kell mást várni.

Juve... 2010.12.19. 20:05:32

azt meg elfelejtettem leirni h sok szurkolo egy Lazio, AC Milan elleni győzelem után nagyon el van kapatva h jaj de jó miénk lesz a Scudetto meg milyen jók vagyunk stb... és az ilyen peches meccsek után pedig sokan csak szidják a fiukat... Be kell látni h ez a csapat még nem érett meg a Scudettora és még ráfér pár posztra az erősités, persze én is örülnék ha bajnokok lennénk de a célunk erre a szezonra a BL-t érő hely és ezt mindenkinek el kell fogadnia. "titokban" bizhatunk a Scudettoban mer milyen szurkolo az aki nem de hát a reálisan gondolkozik az ember akkor elfogadja a dobogos helyezést a vezetőség is megmondta ha BL kvalifikácio a cél és ez nem feltétlenül bajnoki cimet jelent nyáron ha jol tudunk erősiteni akkor talán majd lehet Scudettorol beszélni Forza Juve!!!

Juve... 2010.12.19. 20:07:18

frustrate senki nem hibáztatja a nehezét szépen megcsinálta és a végén meg kapufát rugott szerintem picit nagy golt akart mert valjuk be az simán be lehetett volna guritani de hát ez van már mind1

devil-z 2010.12.19. 20:13:04

Pellissier gólja teljesen várható volt, többször is szabadon felejtettük. Tulajdonképpen őt kellett volna a legjobban fogni, ehhez képest mintha nem vettük volna elég komolyan. Továbbra is hangoztatom, nem csupán egyetlen csatárra van szükségünk - mint ahogy itt sokan hangoztatják -, hanem több minőségi játékosra is. Az hagyján, hogy a kispadon Motta, grygera-félék vannak, na de a kezdőben hogy kaphat helyet egy Giandonato és Sørensen (+általánosságban Grossot is idesorolhatnánk) számomra érthetetlen. De persze úgy is felfoghatjuk a dolgot, hogy tovább növeltük a veretlenségi sorozatunkat, mert ahogy elnézem pár embert ez is vigasztal. Szerintem viszont meg kellett volna, hogy legyen ez a mérkőzés.

Delpiero10 2010.12.19. 20:17:01

Nem értem ezt a felfogást.Amauri Jaki ilyen játékosok mi a lófaszt keresnek még itt?Lázsd Barcelona leigazoltál Ibrahimovicsot nem kevés pénzért nem ment neki és elküldték a picsába mit kell bohóckodni ilyen botlábú idiótákkal?Arról volt szó hogy kiesünk a euroligából mert a bajnokságra akarnak koncentrálni.Látom mekkora koncentráció egy szaros chievot nem tudunk megverni. Mi ez?Hagyuk már a nagy dumákat scudetto Bl olasz kupa.Ez komolyan gondolja még valaki?Én szurkolok szeretem a Juvét de sajnos semmi esély nem látok ezekre a dolgokra persze hacsak nem igazolnak valami normális játékosokat.Grosso Motta Jaki Amauri mennyenek a picsába innen valahova a seria c-be csak fizetik őket ennyi erővel én is kérhetek fizetést mert ők sem sokkal többet raknak hozzá mint én vagy mint mi itt sokan.Igazoljatok Krasic szintű játékosokat és akkor lehet kezdeni valamit de ameddig szórakozunk itt mindenféle bohócokkal addik felejtsük el a Bl-t.Gondoljatok bele a Bl-ben lennénk most ezzel a csapattal és összekerülnénk a Barcával aki lazán vágott egy 5-öst a Realnak akkor velünk mit csinálnának ezért addig míg nincs jobb csapat jó helyen vagyunk mi itt mert még erre a bajnokságra sem tudunk normálisan felkészülni koncentrálni.

Ismeretlen_108746 2010.12.19. 20:30:55

Amióta a labdarúgásban a korábbi 2 pont helyett 3 pont jár egy győzelemért, egészen egyszerűen nincs létjogosultsága az "inkább a biztos egy pont, mint a bizonytalan három" felfogásnak (egy kiesőzónában vergődő csapat számára talán...). Hiába a hosszú veretlenség, ha a valóságban ez rengeteg elhullajtott 2 pontot jelent. Döntetlenekkel szart sem érünk majd a végelszámolásnál.

G.G.B 2010.12.19. 20:52:03

Szánalmas!! Már 4 éve csak várunk hogy legyen valami, valami jó, de ez helyett mit kapunk mikor odaérhetnénk a Milán mögé és reménykedhetnénk hogy a télen erősítünk és talá lehet belőle végre 1 sz*r Scudetto, jön egy Chievó és ismét rá kell döbbenünk hogy még mindig nem vagyunk más csak 1 átlagos olasz csapat. Rossz volt nézni ahogy ezek a botlábúak játszottak. Félidőben néztem a PSV-Roda meccset és biztos vagyok benne hogy sokkal jobb csapat a PSV mint a juve!! Afellay a Barcelonába megy 3 M €-ért, ha dupla annyi pénzt adtunk volna érte akkor is megérte volna. Végre igazi játékosok kellenének, nem csak ilyen... Miért játszatja Del néri a 2 védekézőközépályast??? 1 elég lenne és 1 támadó középályás pl. Afellay vagy vele egy szintű. De várjunk még egyszer hátha nyerünk 1 olasz kupát és ismét indulhatunk az Europa ligába!! DE HOL VAN MÁR AZ A JUVENTUS AMELYIKBE BELESZERETTEM??? TELE SZTÁROKKAL, ÉS NEM ILYEN KÖZÉPSZINTŰ OLASZOKKAL!! TALÁN MÁR SOSEM LESSZ EBBÖL A CSAPATBÓL IGAZI VILÁGVERŐ EGYÜTTES.

g 2010.12.19. 20:59:21

Igazolásokkal kapcsolatban hallott valaki valami komolyat??

bob910 2010.12.19. 21:02:08

Salihamidzic nem lett volna jobb ötlet középre ? És mondjuk egy csere a félidőben az ifi játékosunkra ? Sajnos nem bántani akarom az edzőnket ,most rosszul döntött,de útólag könnyen okoskodom.. Mindenesetre hullámzó a teljesítmény,de messze a vége bármi lehet ,szoros a bajnokság akár a 10.dikek is lehetünk,de ha jól játszunk lásd Milan ellen és volt még pár meccs,akkor könnyen a Scudettoért harcolunk. Krasicot kipróbálnám egy két barátságos meccsen a Csatársorban,az is egy megoldás lenne előre,míg a szélre elég lenne Pepe.. Q - Krasic páros nem nézne ki rosszul, na de ez nem fog megtörténni ! FORZA JUVE

G.G.B 2010.12.19. 21:05:37

Komolyat nem hallotam, de ha valami nagyobb nevet hallasz pl. Vargas , akkor az biztos KOMOLYTALAN!!!! 100% biztos vagyok benne hogy nem veszünk senkit a télen max kölcsönbe ilyen traore féléket akiket padoztatunk és fizetjuk a millio €-ka a fizetésükre!!

bob910 2010.12.19. 21:07:23

Amit a napokban mondtam, jogos G.G.B!!!!!

juventus ye · http://juventus blog 2010.12.19. 21:30:47

Én nem tok mit mondani,majdnem a tv-t kidobtam Krasic és Iquinta ziccert hagyott ki az ellenfél semmiből lőtt gólt.A másik Sissoka kellett volna nem a buzi Giondonáto vagy mi a picsa a neve! Neri figyelj mert rábaszhatunk!

Norbisillo 2010.12.19. 21:34:23

Juventus ye. Szerintem is Sissoko kellett volna. Del Neri is őt rakta volna be, ha nem sérült volna le az utolsó edzésen. Olyanokért ne basztassuk már az edzőt amihez semmi köze. A kihagyott helyzetek és az, hogy nem tördeltük szarrá a játékot megbosszulta magát...

Ismeretlen_144830 2010.12.19. 21:41:19

van egy-két szánalmas, elszállt Juve "szurkoló": azoknak szól hogy a csapattal nem mindig akkor kell kitartani mikor mindent megnyer és jönnek azok az ibrahimovics féle sztárocskák hanem akor is ki kell tartani a csapat mellett mikor nem megy nekik és fogjuk fel, hogy ez egy épülő csapat akiknek az új vezetői kijelentették, hogy a Bajnokok ligájában való indulás a cél nem a Scudetto megnyerése (az majd jövöre). És még azt se felejtsük el, hogy semmi hitele nincs a csapatnak pénzügyileg európában a legjobban szervezett csapat és épül egy hiper szuper minden igényt kielégítő stadionunk. Én konkrétan ezt a csapatot szeretem mikor elkezdődött a bajnokság bevallom őszintén sunyinak, sokat ellenszenvesnek voltak, de így pár hónap múlva az egész csapatot megszerettem és én szurkolok nekik mer bennük van az akarás és ennek örülök h nem a pénzért jáccanak. (egy-két kivétel persze mindig van):) És én sem örülök neki h így jáccotunk döntetlent. de ne felejtsük el h megvertük a milant és a láziot akiket bajnok esélyesnek mondanak szal a csapatnak két arca van én mindegyiket szeretem mert juve szurkoló vagyok. Forzaa Juvee!

Ismeretlen_144830 2010.12.19. 21:41:57

írjatok véleményt lécci!

blake11 2010.12.19. 21:54:39

tibcsi9613 minden futballista pénzért futballozik,mivel ez a munkájuk nekik,ingyen senki sem csinálná.(Szal hagyjuk ezt a hülye közhelyet) Am a többi okés:D Engem sosem tántorított el a csapattól a gyengébb eredményei,mindig kitartok,és mindig ki is fogok.(Nem divatdrukker vok) A mai döntetlen kicsit fájó,mert meglehetett volna a győzelem simán.Del Nerinek Iaquinta-t kellett volna lehozni,de mégis mindig őt hagyja pályán.Ehelyett lehozta Q-t,és jöttek a további cserék akik védők voltak.Ennyire nem szabadott volna beállni,meg is lett az eredménye.Na erre méltán lehet mondani legjobb védekezés a támadás,de Del Neri az ellenkezőjét csinálta olyan olaszosan így jártunk. Amíg Amauri sérült addig szerencsénk van,mert az idei szezonban és hát a tavalyiban is inkább hátráltatta a csapatot.Iaquinta is rendesen vissza esett. Csatár kell emberek,mert Q és DP nem elég.

Ismeretlen_144830 2010.12.19. 22:02:02

blake én amauri féle fajta undorító focistákra gondoltam akik csak egész szezonban henyélnek amaurinak asszem egy évben 8 millió € körüli összeg jár vagy esetleg ibrahimovics aki oda megy ahol megérzi a pénz szagát,de ellentétbe amaurival tud focizni!!

Ismeretlen_122894 2010.12.19. 22:09:34

srácok, hosszú még a bajnokság! más csapatok is kapnak majd a 92. percben gólt, a napoli, lazio, milan trió sem fog mindig nyerni. ne egy meccset nézzünk, hanem a folyamatot: tavaly a béka feneke alatt voltunk, fizikális és morális csődben, a nyáron kicsit rendeztük a sorainkat, és ennek köszönhető, hogy szeptember óta nem kaptunk ki - ami azért nagy szó, nagyon sokat jelenthet, hogy a bajnokságban 13 forduló óta nem éreztük azt, hogy megvertek!!! hosszú folyamat a csapatépítés, és hosszú idő után hozza meg a gyümölcsét, idén nem is a scudetto volt a cél, szerintem tartsuk magunkat ehhez. én is nagyon szomjazom már egy bajnoki címre, de a realitás nem biztos, hogy ez. egyébként meg ráérünk márciusban foglalkozni a scudettoval. nem kell a csapatot mindennek összehordani, szánalmasnak nevezni, ugyanezek a játékosok verték a laziót, és fognak még másokat megverni. a lényeg: türelem! Forza Juve!

Ismeretlen_140492 2010.12.19. 22:18:33

Egyébként kövezzetek meg, de én azt mondom, hogy a télen meg kéne vennünk Giuseppe Rossit, fiatal, olasz, válogatott, elmondta hogy vissza akar jönni Olaszországba és azt is hogy szívessen játszana zebramezbe, és nem mellesleg bombaformában van. Nilmarral ketten együtt viszik a hátukon a Villarealt olyannyira hogy a 3. helyen állnak és Rossi asszem már 9 vagy 10 gólnál jár, ahogy Nilmar is. Mondjuk arról má hallottam pletykát, hogy télen elhoznánk Nilmar, csak éppen ő pár évvel öregebb és nem olasz, tehát nem illik bele a csapat új profiljába. Szóval sztem most télen el kéne hozni Rossit és nyáron mellé Dzeko-t meg elpasszolni Amaurit ´Äs Jakit. Az úgy már egész jól nézne ki Q-val ´Äs Del Pieroval kiegészülve...

Ismeretlen_140492 2010.12.19. 22:22:31

Utánnanéztem, Rossi eddig összesen idén 28 meccsen 14 gólt rúgott és 6 gólpasszt adott. 20 millából simán meglenne. És csak 23 éves.

Juve... 2010.12.19. 22:26:17

Nem tudom de nekem nem szimpatikus Rossi és nem tartom akkora játékosnak, hogy le kéne igazolni de nem én döntök hanem a vezetőség

mikehansen 2010.12.19. 22:27:56

Hagyjuk már ezt az olasz mizériát,Zidane,Davids,Trezeguet,Nedved,Viera,Ibrahim sem volt olasz mégis nyertük a scudettokat.Ide nem Rossi,meg drága Dzeko-k kellenek.Hanem fiatal tehetségek,mint pl. Neymar.Miért fizetnénk Dzekoért 40-et,ha Neymart megvehetjük 20-ért!

Ismeretlen_140492 2010.12.19. 22:33:57

mikehansen: Előszöris eléggé el vagy tévedve, mert Neymar kivásárlási ára 40 milla és 2015-ig van szerződése... Amúgy meg ezt az olaszosdit nem én találom ki, egyaszerűen erre épít a vezetőség és szerintem jó is ez így, mindig is mi voltunk a legolaszabb csapat a nagyok közt. Mellesleg pedig elmondta Marrotta hogy azt akarják csinálni mint a Barca, fiatal játékosokat hozni a Primaverába és kinevelni belőlük a sztárokat, mert a fiatalokra akarnak építeni és főként az olaszokra. Az utóbbi egy évben 12 új játékos érkezett a Primavera csapatba....

mikehansen 2010.12.19. 22:38:13

Ha scudettot akarunk nyerni,ide olyan játékosok kellenek mint Gareth Bale,Philip Lahm,Neymar,Bastos,Jesus Navas

Ismeretlen_140492 2010.12.19. 22:43:11

Bale nem eladó, Lahm szintén nem, Neymar baromi drága, Bastos talán, Jesus Navas felesleges....

Ismeretlen_140492 2010.12.19. 22:46:21

Lahm-ot meg nem is hiszem hogy el akarnák hozni, mégiscsak német, na meg ő nem is jönne, inkább marad a Bayernnél... Bale-t meg az istenért sem adná el a Spurs és ha el is adná, akkor sem hagyná el sztem Angliát...

g 2010.12.19. 23:00:11

Az a baj hogy a fiatal tehetségekkel.....évekig nem nyerünk semmit.....azoknak idő kell míg belejönnek. A juventus pedig most olyan helyzetben van...hogy fontos lenne minnél hamarabb igazi eredményeket elérni....mert most kb olasz középcsapat....se több, se kevesebb.

Ismeretlen_125576 2010.12.19. 23:00:58

regularjohn: nagyon-nagyon osztom a véleményedet!! Pont ezért zártam le a kommentelést a keretes posztnál... A türelem a kulcsszó.

g 2010.12.19. 23:02:30

Az a baj hogy a fiatal tehetségekkel.....évekig nem nyerünk semmit.....azoknak idő kell míg belejönnek. A juventus pedig most olyan helyzetben van...hogy fontos lenne minnél hamarabb igazi eredményeket elérni....mert most kb olasz középcsapat....se több, se kevesebb.

tudojuve 2010.12.20. 00:21:53

Én is nagy Rossi fan vagyok, de nem lesz pénzünk rá. SZámomra teljesen nyilvánvaló, hogy Dzeko minden pénzt megérne ennek a csapatnak, így Rossira még várni kell. Q szinte ugyanazt játssza mint Rossi, ugyan idősebb, de kb fele annyiba kerülne. Idén sztem a dobogóra jutás reális cél lehet, de 3. helynél nem hinném, hogy előrébb végzünk. A félévi teljesítménnyel elégedett vagyok, a kiscsapatok ellen kéne javulni.

Ismeretlen_149053 2010.12.20. 00:27:00

Nekem is elrontotta a napomat ez a 92. perces gól, de ettől függetlenül azokkal értek egyet akik türelemre intenek. A tavalyi szenvedéshez képest idén egy összeszedett, küzdeni tudó csapatot látok. Természetesen még sokat kell fejlődni, és minőségi játékosokat venni. Ezt a csapatot félkésznek sem érzem, de legalább lehet mire alapozni, és tudatosan építkezni. Én a jelenlegi játékunkkal, és helyzetünkkel kiegyeztem volna a bajnokság indulása előtt. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem akarnék scudettot nyerni, de ehhez türelemre, folyamatos építkezésre és szerencsére is szükség van. Jó lenne télen 4-5 játékost eladni, és min. 2-3 venni. De szerintem nem nagyon fogunk sajnos. Ettől függetlenül én bízok a fiúkban. A mai kommenteléshez csak annyit, hogy aki a Krasicot merészeli szidni, az vagy vak, vagy milan szurkoló. Rengeteget dolgozott a mezőnyben, és lerakta Jakinak a meccs labdát. Chiellinin és Buffonon kívül ő egy olyan játékos, aki a világ bármelyik csapatába beférne. Szóval ha még néha rosszul is játszik, akkor sem érdemes fikázni, de ma nem játszott rosszul sőt. Forza Juventus!

g3ronymo 2010.12.20. 00:40:16

SISSOKO val mi történt? mert nemhogy nem volt a kezdőben, még a padon se volt. lehet lesérült? ez a nyomorult kis giandonato akit annyian istenitettek meg minden, hogy kapjon több lehetőséget, kiállíttatta magát. Jaki személyében megvan a 2. amaurink. van két szar csatárunk! tény és való, hogy rengeteg hiányzó volt, és még csere lehetőség sem volt (a támadójáték javitasara) Régen csipáztam Salihamit, most már egy trágya amit művel. Grosso se különb! Mai meccsen számomra Jaki volt a legszarabb, nem értem miért őt hagyta a pályán Del Neri.

g3ronymo 2010.12.20. 00:43:06

Az a baj, hogy télen sztem nem fog érkezni semmi komolyabb név, vagy akárki, aki erősítést jelentene. Bár ha leigazolnák a nagymamámat csatárnak, amauri és jaki helyett, sokkal jobban járna a juve anyagilag, hisz sokkal kevesebb pénzért, körülbelül ugyanannyi gólt lőne, mint amauri és jaki egybe! Ha nincs erősítést jelentő érkező, scudetto se lesz. Bár igaz, hogy nem a scudetto volt a fő cél.

Tony 2010.12.20. 01:55:49

Ez a meccs már a kezdő sípszótól kezdve 1 vicc volt,ötlettelenül és gyengén játszott a csapat. Sajnos tényleg olyan gyenge ez a keret,hogy 1-2 játékos kiesése súlyos gondokat okoz. Krasic egészen furcsa dolgokat csinál néha gólhelyzetben,JAkinta meg ugyanolyan szar mint Amagyuri.

mikehansen 2010.12.20. 15:14:22

Megértem az állásfoglalásod Kisskornel.Csak azt nem értem h a Real meg tudja venni mondjuk Ronaldo-t,mi miért nem tudtuk vagy Özilt,vagy Van der Vaart-ot vagy Sneijder-t,egy sem került 20 milliónál többe és mind hasznára lett volna a csapatnak.Különben meg a német focisták jók,láss bármilyen világeseményt,mentálisan,fizikálisan a topon vannak.Ők nem az 1-0-ra hajtanak,Juventusnak olyannak kell lennie mint a Lippi érában,ilyen Chievo szintű csapatnok ellen csak az volt a kérdés hány gólt kapnak,nem az hogy 1góllal megnyerjük-e a meccset!sajnos nincs tekintélyünk,semmit érő Bari megver,aki azóta is figyeli az utolsó helyen az egész olasz mezőnyt.Ilyen eredmények mellett nem lesz a sztárok számára vonzó a Juventus!Merni és tudni kell olyan igazolásokat csinálni mint Moggi,lásd Zidane esetét(érkezett Buffon,világ legjobb kapusa,Nedved,aranylabdás,Thuram),olyan 3 játékos érkezett abból a pénzből mely scudettokat hozott a Juve vitrinjébe.Én örülök a fiatalitásnak,de egy két sztárral kéne megspékelni őket és tényleg az elithez fogunk újra tartozni,egy gyors baloldali középpályás,két szélső a védelembe,bár én Sörensennel meg vagyok elégedve.

bob910 2010.12.20. 18:31:42

Tibcsi9613 : már nagyon hiányzott az ész,köszi ezt a kommentedet ,jókat röhögtem rajta. Mindenki kiáll a csapat mellet csak feldúltak mert,3 pont helyett 1 pontocskát szereztünk."ibrahimovic féle sztárocskák" na ennél nagyobb ökörséget nem is mondhattál volna,nagyon szánalmas játékos,akinek inteligenciája egyenlő a nullával,játéktudása egyenlő egy Bologna szintű támadóval.Szóval hagyjuk a közhelyes dumákat,elhiszem ,hogy lelkes drukker vagy,de mindennek van teteje,azt hiszed te vagy a hős,rajtad kivűl ugyanannyi ember drukkol a Juvéért mint te.. Sajnos mindenkit aggaszt ez a dolog,és kicsit dühösek is ez miatt tört ki ez a "vita" féle szócsata.. te meg beadod itt a hőst. FORZA JUVE

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása