Chiellini: "Egy fontos lépés"

A Lazio elleni győztes meccs után a mérkőzés első gólját szerző Giorgio Chiellini a Sky csatornának adott interjút.

Chiellini gólöröm

Vajon az ehhez hasonló győzelmek különösen fontosak?

"Most már biztosan kijelenthetjük, hogy egy kitűnő szezont futunk. A 2. hely elérése a Napoli és a Lazio társaságában egy fontos lépés. Ezen a meccsen bizonyos helyzetekben szenvedtünk, mivel a Lazio egy nagyszerű csapat, nem csak a szerencsének köszönhetően állnak ott, ahol. Mindent figyelembe véve, azt hiszem, hogy megérdemeltük ezt a győzelmet, mivel a mérkőzés legvégéig hittünk benne."

Vajon a Juventus erőssége a "soha nem adjuk fel" hozzáállás?

"Igen, ez nem könnyű, így szenvedünk is. Egy nagy csapat erőssége abban rejlik, hogy szenvednek-szenvednek, majd aztán lecsapnak. Hamarabb is elérhettük volna (a gólt), de a végén még szebb gólt szerezni."

Most úgy tűnik, hogy a Juve a Milan kihívója.

"A Milan egy külön bajnokságot játszik jelenleg. Örülünk annak, ahogy játszunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr24653238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2010.12.13. 11:45:32

Nagyon szép eredmény, és csemegének íme egy juventino kommentátor gólöröme: www.youtube.com/watch?v=2lC5KB48fb8 :D :D

alessandroitaly10 2010.12.13. 12:45:32

Annyira örülök a győzelemnek,hogy nagyon:DD Szép meccs volt.Küzdöttek a srácok,mint az oroszlán.A gólok is nagyon szépek voltak. Lord Viktor:köszi a videot.Jó a kommentátor:) GRANDE JUVE!!!!!

Ismeretlen_150170 2010.12.13. 12:56:23

A srácok nagyon odatették magukat! Most a szerencse is mellettünk állt! Nagyon sokat segít az is hogy aktuális ellenfeleink tisztelnek minket, újra a nagy bajnok juventust látják bennünk! Lazio is mintha egy kicsit megijedt volna és nem mertek ellenünk úgy játszani mint azt tették múlt héten az inter ellen, ott elhitték hogy van keresni valójuk, de hát az inter más tészta ott most van egy Benitez és úgy járhatnak mint mi tavaly, elérik ők is azt hogy az ellenfeleik nem fognak tartani tőlük és bátran fognak ellenük játszani. Azt hiszem kezdjük helyre rakni a seria A rendjét! :)

Ismeretlen_108746 2010.12.13. 13:04:14

"Lazio is mintha egy kicsit megijedt volna és nem mertek ellenünk úgy játszani mint azt tették múlt héten az inter ellen, ott elhitték hogy van keresni valójuk, de hát az inter más tészta" Hát nem tudom, én nem láttam a rémületet a Lazio játékosainak szemében, s tegyük a szívünkre a kezünket, hatalmas szerencsével sikerült csak behúzni a 3 pontot, vagyis a Lazio elképzelése idegenben elég jól működött, s hajszálon múlott, hogy nem lett eredményes. Azt az apró, de nem elhanyagolható tényt pedig azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy az Inter Rómában (vagyis idegenben) szenvedett vereséget a Lazio-tól. Majd meglátjuk, hogy mi mire megyünk ott tavasszal.

Arnijuve 2010.12.13. 13:18:42

örülök hogy chiellini megszerezte első gólját:D még remélem lesz jópár szöglet után szerzett gólja és ezzel pótolja a nemlétező befejező csatáraink által be nem rúgott gólokat :D egyébként tényleg kezd helyreállni a rend a mezőnyben milán juve 1-2 és a sinter sincs annyira lemaradva ..csak hát benitez....örülök hogy nem ide jött...:Degyébként sztem ha féltek is tőlünk nemjól tették ez a juventus még verhető ..vannak hibáink és erősségeink is de azért a védelem két széle verhető szal annyira nemkell félni senkinek sem tőlünk hogy nemtudják feltörni a bitang védelmünket:D sztem egyszerűen a döntetlen jó volt nekik...csak nemjött össze hála a mesteri Krasic-nak:D aki az év igazolása sztem :D

Ismeretlen_150170 2010.12.13. 13:28:16

Apuleius: Én nagyon visszafogottnak láttam a Lazio-t, de nem csak én, konkrétan Lazio szurkolók véleményét olvastam és ők is ezt tartották a vereség fő okának hogy Reja visszafogta a gyeplőt! Meg nem is rémületről beszéltem hanem egyszerűen megukhoz képest túl "biztonságosan" fociztak. Hogy szerencsénk volt azt senki nem vitatja de még így is veszélyesbbek voltunk hogy gyakorlatilag az egész meccset befejező csatár nélkül nyomtuk. Az meg nem szerencse hogy a seria A idei szezonjánek egyik legjobb irányítóját (Hernanes) levettük a pályáról! :)

Ismeretlen_108746 2010.12.13. 13:41:07

pedronegro: Hogy a "rémület" vagy az "ijedtség" szót használjuk, csupán játék a szavakkal, a lényegen nem változtat. Alapvetően nem nagyon érdekel, hogy a Lazio szurkolók miben látják a vereség okát. Arra a tényre próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy a Lazio idegenben, míg a Juventus hazai pályán játszott. Számukra nyilvánvalóan jó eredmény lett volna a döntetlen, s ennek megfelelő taktikával léptek pályára. Nem kell túlmisztifikálni a dolgokat. Mindenféle "visszafogottságnak" ez volt az oka, s nagy balszerencséjük volt, hogy nem jött be a dolog. Nagyon jó, hogy most komoly okunk van örülni, de a meccs képének inkább egy döntetlen lett volna megfelelő, s hatalmas szerencsénk volt. Ezt látni kell. Én kifejezetten hiányoltam a Juventus játékából az átütőerőt, s azon gondolkodtam a meccs nézése közben, hogy érthetetlenül alig tudunk élni a hazai pálya előnyével, s az idegenbeli meccseken jobban szoktunk teljesíteni. Meg kellene tanulni előnyt kovácsolni abból, hogy a saját stadionunkban játszunk. Én egy meglehetősen impotens támadójátékot nyújtó Juventus-t láttam, s ezen sürgősen javítani kell, hiszen alig akad érdemi gólhelyzetünk. Hogy Hernanes valóban a Serie A jelenlegi szezonjának legjobb irányítója volna, az azért nem kőbe vésett tény, csupán egy szubjektív vélemény, amelyet nem mindenki oszt szerintem. Mindazonáltal egyetlen rossz szót sem szóltam a védekezőjátékunkat illetően, így nem is igazán értem ez hogy jön most ide.

Ismeretlen_150170 2010.12.13. 14:29:42

Hernanes megítélése egyáltalán nem szubjektív, mindenki aki követi a seria A idei eseményeit az tudja hogy a Lazio jó szereplésének a kulcsa Hernanes! Csak ajánlani tudom az aktuális ellenfeleink szurkólói hozzászólásaiba beltekinteni egy-egy mérkőzést követően, nagyon érdekes infokat lehet ott is találni én szeretek mindent megvizsgálni a másik oldalról is mert úgy gondolom hogy így sokkal tisztábban látok! :) A jelenlegi helyzetben is lehet kritizálni a csapatot de egyelőre az eredmények (pl legtöbb rúgott gól) és a tabellán elfoglalt helyünk magukért beszélnek és egy kis több szerencsével akár elsők is lehetnénk már ugyanezzel az "impotens" játékkal!A csapat kerete egyébként se olyan hogy látványos focit játszhasson, jelenleg a taktika és a játékosok tudása a legnagyobb összhangban vannak egymással! Tudom sokaknak nehéz beismerni de a Marotta-Del Neri duó eddig nagyon jó munkát végzett! :)

Diego2889 2010.12.13. 14:39:41

egyet értek!! Del Neri sztem is jó munkát végez. 1-2 év és úgy gondolom újra a csúcson lehetünk:)

cd 2010.12.13. 14:40:20

"Nagyon jó, hogy most komoly okunk van örülni, de a meccs képének inkább egy döntetlen lett volna megfelelő, s hatalmas szerencsénk volt. " hát én elég kritikus szoktam lenni a játék képét illetően, de bőven megérdemelt győzelem volt, kis szerencsével beakadhatott volna még 2-3 juve gól. Teljesen reális a 2-1 ( de még a 3-1 is az lett volna)

Ismeretlen_102246 2010.12.13. 14:43:40

@pedronegro: Az az igazság,hogy Marotta jó munkát végzett DN idehozatalával, de a játékosokat DN tette igazi csapatjátékosokká, így én elsősorban neki köszönöm. Melo - aki szvsz a legjobbunk, mert állandóan klasszis teljesítményt nyújt és még nem láttam tőle tizes skálán 6 alatti teljesítményt idén - például nem Marotta szerzeménye... Marottát akkor fogom dicsérni, ha képes lesz a nyáron világklasszis csatárral erősíteni a Juvét.

Ismeretlen_108746 2010.12.13. 14:44:09

pedronegro: Lényegében sok szempontból ugyanarról beszélünk. Természetesen én is nagyon örülök a sikereknek, de dühít a sok döntetlen és az így elhullajtott pontok, s ez a tegnapi meccsben is nagyon benne volt szerintem. Végre a szerencse is mellénk szegődött. Del Neri tényleg komolyan rendbe szedte a keretet, s nagyon fegyelmezett a csapat játéka. Az meg egyébként sem valószínű, hogy valaha olyan szórakoztató játékot látunk majd bármelyik olasz csapattól, mint amilyet mondjuk egy Barcelona játszik. Ettől még szeretjük az olasz focit, s nem véletlen, hogy a Juventus-nak szorítunk itt mindannyian. Marotta munkáját szerintem még nagyon korai megítélni (akár így, akár úgy), majd meglátjuk jövő ilyenkor. Néhány komoly igazolással, s a használható kölcsönjátékosok megtartásával komoly célokért küzdő Juventus-t lehet kovácsolni, s ez komoly dolog. Kérdés anyagilag mi fog beleférni. Azt nem kétlem, s nem is vitattam, hogy a Lazio jó szereplésének egyik fő motorja Hernanes, viszont Te ennél többet állítottál. Én speciel nem feltétlenül gondolom, hogy ő volna a jelenlegi Serie A legjobb irányítója. Ennyi. Ez természetesen legalább annyira szubjektív vélemény, mint amit Te írtál.

Ismeretlen_108746 2010.12.13. 14:49:34

cd: Teljesen jogos amit írsz, a Juventus megérdemelte a győzelmet, s az is igaz, hogy lehetett volna akár 3:1 is, de kis balszerencsével 1:2 is lehetett volna a Lazio javára, ezt azért tegyük hozzá gyorsan. Én nagyon kevés parázs, sziporkázó Juventus akciót láttam a Lazio kapuja előtt. Ha nincs szerencsénk, ez egy döntetlen, de akár egy dühítő vereség is lehetett volna. Ennél nagyon sokkal több helyzetet illene kidolgozni, főleg hazai pályán.

Diego2889 2010.12.13. 14:52:14

nem tudom h ti hogy vagytok vele, de nekem ez a Sörensen gyerek nagyon tetszik. sztem nagyon tehetséges. ami a legjobban tetszik benne, hogy kicsit sincs beszarva, odateszi magát rendesen. még kell persze fejlődnie rengeteged, de sztem jó kis játékos!

Diego2889 2010.12.13. 15:03:04

amauri büszkélkedhet az arany szemetes ezüst érmével :DDD

Ismeretlen_150170 2010.12.13. 15:48:58

a brazilok jól szoktak szerepelni ezen a díjkiosztón! :)

Diego2889 2010.12.13. 16:00:12

a dobogón csak brazil van :D 1.adriano 2.amauri 3.ronaldinho

Ismeretlen_144830 2010.12.13. 19:51:39

nekem a meccsen az nagyon tetszett mikor sorensen elcseszett vmit akkor senki nem ordította le a fejét hanem türelmesen szépen kommunikáltak! például mikor véletlenül szögletre rúgta a labdát bonucci és storari bíztatta és nyugodtak voltak!!!! Pedig grossot leordították egy párszor!!

Lord Viktor 2010.12.13. 21:03:00

mert Sörensen egy 19 éves srác, aki még tapasztalatlan és szoknia kell egy sztárcsapat első csapatának közegét, és eddig jól állja a sarat, nyilván segítik, hogy egy-egy bénázás ne rombolja az önbizalmát. Grosso pedig egy 32(?) éves világbajnok védő, elvárható lenne tőle, hogy végezze a dolgát.

Ismeretlen_144830 2010.12.13. 21:28:19

jójó de ez határozottan tetszett!!:)

csakajuve 2010.12.14. 10:16:24

én egy csomót figyeltem a meccs alatt Grossot, és hihetetlen mennyit hibázott védekezésben: folyamatosan rosszul lépett ki, rosszul helyezkedett... támadásban pedig nem tudom láttam-e tőle jó beadást. sztem most ő a leggyengébb pontja a csapatnak. Nem tudom miért nem Traore játszott, mert könyörgöm: Grosso helyett vettük meg őt!!!

Ismeretlen_164215 2010.12.14. 12:32:09

csakajuve: Traoré ki tudja, milyen állapotban van így az apja elvesztése után.

csakajuve 2010.12.14. 13:04:59

igazad van, ezt elfeletettem:S de Grosso akkor is szar...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása