Több csapat is figyeli Sissokót

Elképzelhető, hogy januárban elválnak a Juventus és Mohamed Sissoko útjai.

Sissoko

A Tuttosport állítása szerint a 25 éves mali középpályás neve számos klub kívánságlistáján szerepel, többek között az Aston Villa, a Schalke 04, valamint a Zenit is szeretné leigazolni Momót.

Mindhárom fentebb említett csapat reméli, hogy sikerül tárgyalni az Öreg Hölggyel a téli átigazolási szezonban. Állítólag a tárgyalások a nagyon korai szakaszban járnak, és az átigazolási szezon megnyitásával várható a komolyabb érdeklődés.

A Juventus hajlandó lenne meghallgatni egy legalább 7 millió euróról szóló ajánlatot. Luigi Del Neri edzősködése alatt Sissoko állandó cserének tekinthető, mivel az edző Felipe Melót és Aquilanit favorizálja a középső középpályás posztokon.

Az esetleges eladásból származó bevételt a Juve egyből átvezetné az Edin Džeko megvételéhez szükséges összegbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr324653216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adam0123 2010.12.08. 13:04:47

én nem adnám el, de 7 millió? :O :O :O

g3ronymo 2010.12.08. 13:14:14

én nagyon imádom sissokot, de tényleg nagyon gyengén jatszik az elmult fél évben. egyértelműen jobb a marco-melo-akvi hármas. de a 7 millió az NEVETSÉGES, véleményem szerint 10 a reális

frustrate 2010.12.08. 13:43:09

Jólvan, ha a Tuttosport is cikkezik róla, akkor biztos nem megy el.:)

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 13:55:40

Ha a Catania elleni formáját tudná hozni, akkor semmiképpen sem válnék meg tőle... ha az az előtti formáját állandósítja, akkor 10 misiért mehet sztem.

Tony 2010.12.08. 15:12:53

Minimum 10! Szerintem 1 nagyon jó játékos és a jövőben szükség lehet rá ,hiszen gondolni kell Aquilani sérülékenységére,ráadásul jövőre,ha minden jól megy már tényleg több fronton kell küzdeni.

Ismeretlen_170662 2010.12.08. 15:16:41

Transfermarkt. Mohamed Lamine Sissoko 14.080.000 £ 16.000.000 € És ezek 7 millióért odadobnák? Lehet rá mondani hogy eszetlen vad barom. De nem az. Csak nem játszik és ha néha kap esélyt akkor bizonyítani szeretne hogy tud.Egy játékos se örül ha csak minden második meccsen játszhat és akkor is 40 percet. Amúgy is most ezzel a kerettel simán lehetne játszatni egy 4-5-1-es felállást mivel csak Quagliarella az egyetlen épkéz láb csatár Buffon Motta(Grygera)-Bonucci-Chiellini-Traoré --------------Sissoko------------------ -Krasic-Melo-Aquilani-Marchisio ----------Quagliarella-----------------

Ismeretlen_170662 2010.12.08. 15:21:00

Az ő posztján azért nem árt a bizalom meg a jó forma sem. És játék nélkül nincs egyik sem.Amikor ide jött bíztak benne játszott is. Mi volt az eredménye? Levette szinte egyedül a pályáról az ellenfél összes középpályását.Egész pályás sprinteket vágott ki egy labdáért. Nagyon sajnálnám ha elmenne. Egy formában lévő Momo és Melo összetörnek bárkit :D Ember nem nagyon menne el köztük

fmsteve 2010.12.08. 15:30:24

Az lehet hogy amikor jött jó volt, de 1 éve rém gyengén játszik, emberhez csak véletlenül passzol. Alapvetően nekem is szimpatikus, de szerintem mindenki jobban járna ha menne. Mi vehetnénk egy szélsőt, ő meg egy új csapatban újra felépíthetné magát.

David 2010.12.08. 16:06:05

Egyértelműen Ő a legutolsó belső középpályás a csapatban, szeretem a játékát, de az utóbbi időban nagyon alul teljesít, legalábbis a csapattársaihoz mérten, nagyon sok arányban adja el a labdát és, ha tényleg európa topklubba szeretnénk lenni akkor a pontos passzolás alapvető feltétel egy játékos esetében. Most csak azért ne maradjon, mert kedvelem a csapat érdeke sokkal előrébb való. Ráadásul a transfermerkt elég érdekes összegeket ír. Egy cserepados játékos biztosan nem ér 14millio fontot, jelenleg reális a 7 millió. Főleg úgy, hogy, ha a diagrammot megnézed akkor augusztusban csak pont 7 milliót ért, szóval erről ennyit. Ráadásul a szerződése miatt is most lenne a legjobb eladni, mert hosszabítani biztosan nem fog és annak meg senki nem örülne, ha 3 milláért vagy esetleg már ingyen kéne elengedni... Ráadásul írtak itt egyesek kezdőt, amire azt mondják, hogy jó, közben Marottát szidják annak ellenére, hogy a felsorolt 11 játékosból 6db-ot neki köszönhetünk. Én személy szerint bízok Marrottában, mert eddig klasszisokkal jobban teljesít mint Secco.

Ismeretlen_147985 2010.12.08. 16:07:11

El kell adni, a helyére pedig sokkal jobb játékost igazolni, mint pl. Tissone-t vagy Poli-t. Palombo lenne az álom kategória, fantasztikus játékos és még nagyon fiatal is. Sissoko egyébként is fizikálisan gyenge, nem való a Serie A-ba. Amúgy a Zenit nem volna rossz állomás neki, pillanatnyilag semmivel nem gyengébb csapat a Juventusnál. "Az esetleges eladásból származó bevételt a Juve egyből átvezetné az Edin Džeko megvételéhez szükséges összegbe." Ez a mondat nagyon jól hangzik, csak az a baj, hogy Dzeko maximum levezetni jön majd a Juventusba, kb. 36 évesen.

Juve... 2010.12.08. 16:10:43

Én nem engedném el mivel ha összejön a BL akkor több fronton is kell harculnunk és nem engedhetjük meg azt amit idén az EL-ban. KK ott van Melo,Aquilani,Marchisio,Momo igy van 4 remek játékosunk 1 posztra igaz ebből 2 mindig csere lenne de legalább minőségi játékos állhat be csereként is ami nem mind1

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 16:52:33

"Amúgy a Zenit nem volna rossz állomás neki, pillanatnyilag semmivel nem gyengébb csapat a Juventusnál." "Ez a mondat nagyon jól hangzik, csak az a baj, hogy Dzeko maximum levezetni jön majd a Juventusba, kb. 36 évesen." - sztem ne kezd el mmartin, mert neked fognak esni és a gondolatod alapján azt írhatom: félig-meddig jogosan is. Egyrészt senki sem próféta, másrészt mintha éppen Dzeko nyilatkozta volna a nyáron, hogy szívesen jönne ide (Diego ezt azóta megerősítette). A nyilatkozatokat pedig komolyabban lehet venni a sima híreknél, mert gondolatot játékos szájába nem adnak az újságírók ("legfeljebb" elfelejtik a kontextust, kérdést megemlíteni)... Ha valami nagyon necces dolgot találnak ki a firkászok, azért simán perelhetők és a hitelvesztést nem szívesen vállalják fel... egyetlen újságíró sem akar lesüllyedni pletykagyártó szintre (hacsak nincs éppen azon a szinten, de akkor meg nincs hova tovább süllyedni). Végül emlékezz, hogy Krasic is elutasította a Man City-t a Juve ellenében. És azt se felejtsük el, hogy honnan kart továbblépni... a te olvasatodban, ui a CSKA Moszkva is hasonló szintű, mint a Juve (hiszen a Zenittel egy bajnokságban és hasonló pontszámmal álltak). A Juventus még mindig vonzó. Ne állítsd be egy nevetlen, szürke történelmű középcsapatként szeretett klubunkat.

tataboy 2010.12.08. 17:05:36

Már hiányoltam Moggimmartin91 kollégát és az okos hozzászólásait! Azt nem értem hogy lehet ennyire lenézni egy csapatot,aminek ráadásul állítólag még szurkolója is vagy ba..eg?!

tudojuve 2010.12.08. 17:35:05

Hogyan lehet egy Zenitet egy lapon említeni a Juventussal? Gondolkodj már ember! Még a legelakultabb Zenit fanok sem vetemednek ilyenre. Nem, hogy egy "Juventus szurkoló". A helyettesekről írt ércelődésed még humoros is volt, de az utóbbi hsz az kritikán aluli. Amúgy én is Sissoko távozása mellett vagyok, akármennyire is nagy játékosnak tartom. Persze nem 7 milláért..:)

Ismeretlen_147985 2010.12.08. 17:58:11

ShyrKahn: A Zenittel kapcsolatos dologba nem szeretnék belemenni, értelmetlen volna, mivel nem fogunk játszani velük, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a jelenlegi Juventusnak igen komoly fejtörést okozna a Zenit kiverése egy oda-vissza párharcban. Dzeko-val kapcsolatban pedig nem a Juventus pillanatnyilag középcsapattá süllyedését vettem figyelembe, mikor arról beszéltem hogy a közeljövőben nem valószínű az ideigazolása. Én pusztán arra akartam célozni, hogy Dzeko vételára miatt - ha ő jönne - szinte senki mást nem tudnánk igazolni a nyár folyamán, azaz nem lesz jobbekk, nem lesz balbekk, nem lesz szélső középpályás, sőt, nem lesz Q és nem lesz fantasztikus Aquilani sem. Másfelől kizártnak tartom azt, hogy egyedül a Juventus jelentkezzen be érte, azaz ott lesz a Man City, a Chelsea, meg ki tudja még ki, az ára pedig a verseny miatt nagyon könnyen meghaladhatja azt a számunkra rendkívül komoly és szinte előteremthetetlen összeget (40 millió euró), amit eredetileg kérnek érte. Persze értem én a te gondolatmenetedet is, azaz hogy Krasiccsal hasonlítgatod össze Dzeko-t, de 100-ból 99 játékos aláírt volna a Man City-hez, szerencsére azonban Krasic volt az az egy kivétel. Egyébként hasonló esetet én amióta nézem a futballt, még nem láttam. De persze az is hozzátartozik a dologhoz, hogy Krasic ára 15 millió volt, ellentétben a 40-es Dzekóval. Ráadásul a szerb leigazolásánál "csak" a Man City-vel kellett párbajoznunk, azonban a bosnyáknál ott lesz szinte mindenki, aki számít.

Ismeretlen_161952 2010.12.08. 18:54:30

Mond valamit mmartin. Dzeko sztem is nagy falat, de ha mégis megszerezzük amellett, hogy az mmartin által is megnevezett játékosokat is kifizettjük megkövetek mindenkit. Én is szeretném de sztem tuti bukjuk az üzletet...

juveen 2010.12.08. 19:03:22

Sissoko szerintem is többet ér koszos 7 misinél,attól hogy általában csere még jó játékos. Legalábbis a hosszú lábaival tud szerelni. Én azért kérnék érte 10-12misit.

Tony 2010.12.08. 19:17:15

Hát igen sajnos az tény,hogy a csapat fele még meg sincs véve. Dzeko+Q+Aquilani már kapásból több mint 60 milla és még senki más nem jött...

juveen 2010.12.08. 19:33:18

Igen,ebben is van ráció..nagyon sokat kellene kiadnunk,bár Aqi még nem győzött meg teljesen,de Q-val maximálisan elégedett vagyok,őt már most kifizetném,Aqi-val még várnék nyárig. Szerintem is korai még Dzekoban gondolkodni,előbb a védelmet kell rendbe tenni, plusz még szélső kell!!!! Dzeko árából ez kijönne,és ha esetleg a selejtet el tudnánk passzolni,akkor minőséget tudnánk venni. Szerintem egyenlőre nem kell Dzeko.

juveen 2010.12.08. 19:35:03

helyesbítek..: kellene Dzeko,de tooo much money..

Robi 2010.12.08. 23:20:28

Furcsa, hogy azt senki sem nehezményezte a Sissoko-üzlettel kapcsolatban, hogy renden van, ha 10 millióért eladjuk, hogy pénz álljon a házhoz, de akkor marad 3 kk, akik közül Marchisio a bal oldalon játszik. Szóval kérdem én, mi lenne egy-két esetleges - a Juventusra amúgy nem jellemző - sérülés esetén? Vagy jönne valami hatalmas tehetség (lásd mmartin91 első hozzászólása) 6-7 millióért, és a maradék 3-mal rendbe tennénk az egyés költségvetést?

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 23:51:25

Dzeko lehet, hogy drága (40 milláért ne is hozzuk el), de egy játékos mindig bele tud szólni, hogy hova szeretne menni és hova nem. Ha abból indulunk ki, amit Dzeko és Diego mondott, akkor Dzeko leigazolásának meg van az esélye... nyilván nem 40 milláért... az sok lenne érte. Krasic az egyetlen példa? És Neymar? Akit a Chelsea-vel, Reallal, Interrel, MU-val hoztak szóba olyat nyilatkozik, hogy neki nem probléma kijelenti: a Juvéba akar jönni. És Adebayor (bár tény: Ő lehet csak ködösített), aki maradhatna a Cityben miért akar 6. csatárnak jönni hozzánk? Nem. Nem fogadom el, hogy a Juve nem vonzó egy játékos számára és azt végképp nem, hogy esélytelen Dzeko leigazolása (30 milla körülért). Aqui, Pepe, Q leigazolása kereken 34 milla. Ha BL-ben indulunk meggyőződésem, hogy a klub kinyitja a pénztárcáját és hoz egy épkézláb csatárt. Pazzinit, Matrit, vagy Dzeko-t. Ha esélyekről kellene beszélni, akkor én se adnék sok esélyt Dzeko leigazolásának, de ez akkor sem azt jelenti, amit írtál, hogy Dzeko majd levezetni jön ide (azaz te gyakorlatilag 0 esélyt adtál az érkezésére)... ez erős túlzás. Még valami. Szerintetek ki ne akarna egy ilyen modern és fantasztikus, új stadionban játszani a világon? Ez is további vonzerőt fog jelenteni a nyári potenciális érkezőknek. A Juve Európa egyik legmodernebb komplexumát fogja birtokolni... naná, hogy egy ilyen létesítményben élmény lesz játszani.

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 23:53:28

Visszaolvasva kicsit félreérthetően írtam: szóval arra adtál 0 esélyt, hogy most érkezik Dzeko... és ezzel nem értek egyet, mert bár a pletykák mostanság ellent mondanak ennek, de ettől még az esély nem 0.

Ismeretlen_147985 2010.12.09. 15:16:11

ShyrKahn: abszolut érthető volt minden, amit írtál. Nézzük sorjában: Neymar és Adebayor hiába mondd bármit is, még mindig nem igazoltak el sehova, tehát Krasiccsal nincs értelme összefüggésbe hozni őket. Véleményed szerint egy fiatal brazil játékos kapálózni fog azért, hogy még véletlenül se a Chelseanek vagy a Realnak adják el, hanem sokkal inkább a Juventusnak, mert hogy ő itt akar játszani? Az én véleményem az, hogy teljesen mindegy neki, hogy hova megy, a lényeg hogy megkapja a pénzét, lehet hogy el kell neki tartania a 10 testvérét meg a szüleit. Adebayorral kapcsolatban pedig felesleges bármit is mondani, ő azért ment a City-hez, mert a dupláját keresi, mint amit az Arsenalnál keresett, azonban most már nem igen van hely számára a kezdőcsapatban, így értelemszerű hogy valamilyen szinten távozni akar. Na de nem mindenáron. Nem tudom mennyit keres a City-nél, de a Juventus jó ha a felét megtudja neki adni, s ekkor már ő is elgondolkodna, hogy inkább a pad Manchesterben sok pénzért, vagy a feléért (vagy még annyiért sem) a füstös Torinóban, csíkozatlan pályán harcolni a szakmailag egyre gyengébb Serie A-ban. A Dzeko dologba én már nem mennék bele, az ára 40 millió euró, a konkurencia nagy lesz, s ha jól emlékszem akkor Buffon érkezése óta mi 40 milliónál nagyobb összeget nem fizettünk ki senkiért sem, de lehet hogy 30-nál nagyobbat sem. Én úgy gondolom, hogy ez az ügy teljes mértékben halott. Az utolsó bekezdésed azonban nagyon érdekes, és én erre a kérdésre egy kérdéssel tudnák válaszolni: Szerintetek ki akar minden második héten 10 000 néző előtt játszani?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása